Iker Casillas ©
+24
Lucas
XDot
Wael90
v.d vaart
Morbidas
Sergio-(4)-Ramos
xabikos
Spyros.kill
crazymadritista
Madridistagr
supersergio
Despotaros
madridismo
alex_rm9
W.S_HOOLS
skolix
mariatsili
ramissimo-4-
Eladir
beckham
Nem
billybiros
MaDriDisM
Sergio Ramos
28 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές
Σελίδα 4 από 9
Σελίδα 4 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Απ: Iker Casillas ©
Eτσι και αλλιως αργουνε οι επισημες υποχρεωσεις και απο τι ξερω δεν εχουμε ταξιδια σε Ασιες, Αμερικες, Κινες κτλ. φετος. Μονο Αυστρια θα παμε για προετοιμασια.
Kασίγιας: "Η Ρεάλ θέλει περισσότερους Ισπανούς". Ο Ίκερ Κασίγιας θεωρεί ότι η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται περισσότερους Ισπανούς στο δυναμικό της, αν και σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είναι αναγκαίο τώρα να υπάρξουν μεταγραφές στη Μαδρίτη.
Ρεάλ μπορεί τα τελευταία χρόνια, και κυρίως λίγο παλιότερα, να είχε ομάδες που έμοιαζαν με γαλαξίες αστέρων, ωστόσο ουδέποτε είχε πολλούς Ισπανούς στο δυναμικό της. Και αυτό συμβαίνει και μέχρι σήμερα, για αυτό και ο Ίκερ Κασίγιας παραδέχεται ότι είναι αναγκαίο να προστεθούν κάποιοι εγχώριοι παίκτες στο
μαδριλένικο ρόστερ...
Αν και σύμφωνα με τον "άγιο Ίκερ" δεν χρειάζονται άμεσες μεταγραφές, θα ήταν καλό μελλοντικά να υπάρξουν προσθήκες Ισπανών ποδοσφαιριστών.
"Είναι κάπως άσχημο το ότι η ομάδα στερείται Ισπανών. Θα έπρεπε ο βασικός κορμός της ομάδας να αποτελείται από Ισπανούς παίκτες, όμως αυτό δε συμβαίνει. Ο μόνος που υπάρχει στην ενδεκάδα είναι ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος είναι και πολύ νεαρός".
"Μπορούμε όμως στη συνέχεια να προσθέσουμε ορισμένους παίκτες στο δυναμικό μας και να πάμε σταδιακά να φτιάξουμε τον κορμό που πρέπει. Δεν χρειάζονται ξαφνικές αλλαγές".
Ο δον Κασίγιας όμως, μίλησε και για τις προοπτικές της ομάδας του στην Ευρώπη, η οποία έχει στερηθεί... κάμποσο καιρό τώρα την κυριαρχία της "βασίλισσας" της:
"Μετά από έξι χρόνια, θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες στην Ευρώπη. Ωστόσο τα πράγματα είναι πιο
δύσκολα από όσο φαντάζεται ο κόσμος.
goal.com
Ρεάλ μπορεί τα τελευταία χρόνια, και κυρίως λίγο παλιότερα, να είχε ομάδες που έμοιαζαν με γαλαξίες αστέρων, ωστόσο ουδέποτε είχε πολλούς Ισπανούς στο δυναμικό της. Και αυτό συμβαίνει και μέχρι σήμερα, για αυτό και ο Ίκερ Κασίγιας παραδέχεται ότι είναι αναγκαίο να προστεθούν κάποιοι εγχώριοι παίκτες στο
μαδριλένικο ρόστερ...
Αν και σύμφωνα με τον "άγιο Ίκερ" δεν χρειάζονται άμεσες μεταγραφές, θα ήταν καλό μελλοντικά να υπάρξουν προσθήκες Ισπανών ποδοσφαιριστών.
"Είναι κάπως άσχημο το ότι η ομάδα στερείται Ισπανών. Θα έπρεπε ο βασικός κορμός της ομάδας να αποτελείται από Ισπανούς παίκτες, όμως αυτό δε συμβαίνει. Ο μόνος που υπάρχει στην ενδεκάδα είναι ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος είναι και πολύ νεαρός".
"Μπορούμε όμως στη συνέχεια να προσθέσουμε ορισμένους παίκτες στο δυναμικό μας και να πάμε σταδιακά να φτιάξουμε τον κορμό που πρέπει. Δεν χρειάζονται ξαφνικές αλλαγές".
Ο δον Κασίγιας όμως, μίλησε και για τις προοπτικές της ομάδας του στην Ευρώπη, η οποία έχει στερηθεί... κάμποσο καιρό τώρα την κυριαρχία της "βασίλισσας" της:
"Μετά από έξι χρόνια, θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες στην Ευρώπη. Ωστόσο τα πράγματα είναι πιο
δύσκολα από όσο φαντάζεται ο κόσμος.
goal.com
Κασίγιας: «Καλύτερη η Ατλέτικο απέναντι μας»
Την πίστη ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης θα παρουσιαστεί αποφασισμένη να πάρει τη νίκη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο τοπικό ντέρμπι, μετά το «διασυρμό» 6-1 από τη Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Ίκερ Κασίγιας. «Θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και θα εμφανιστούν καλύτεροι», τόνισε ο 27χρονος πορτιέρο.
«Το πρόγραμμα που έχουμε είναι περίεργο και δεν ξέρουμε αν είναι καλό ή κακό να αντιμετωπίσουμε την Ατλέτικο μετά τη ήττα της από την Μπαρτσελόνα. Θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και θα εμφανιστούν
καλύτεροι στο "Βιθέντε Καλντερόν" κόντρα σε μας. Οι οπαδοί θέλουν να δουν την ομάδα τους σε καλή κατάσταση», δήλωσε ο Ισπανός γκολκίπερ και στη συνέχεια σχολίασε την αναμέτρηση των «ροχιμπλάνκος» με την «Μπάρτσα»: «Η Μπαρτσελόνα πήρε τους τρεις βαθμούς και έδειξε ότι είναι καλή ομάδα με μεγάλες δυνατότητες. Η Ατλέτικο ήταν άτυχη, επειδή ήταν ένα ασυνήθιστο παιχνίδι. Το γεγονός ότι δέχθηκαν τρία γκολ σε οκτώ λεπτά δεν συμβαίνει συχνά. Εγώ, από την πλευρά μου, πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο. Ωστόσο όλοι έχουμε άσχημες στιγμές», κατέληξε.
sport-fm.gr
«Το πρόγραμμα που έχουμε είναι περίεργο και δεν ξέρουμε αν είναι καλό ή κακό να αντιμετωπίσουμε την Ατλέτικο μετά τη ήττα της από την Μπαρτσελόνα. Θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και θα εμφανιστούν
καλύτεροι στο "Βιθέντε Καλντερόν" κόντρα σε μας. Οι οπαδοί θέλουν να δουν την ομάδα τους σε καλή κατάσταση», δήλωσε ο Ισπανός γκολκίπερ και στη συνέχεια σχολίασε την αναμέτρηση των «ροχιμπλάνκος» με την «Μπάρτσα»: «Η Μπαρτσελόνα πήρε τους τρεις βαθμούς και έδειξε ότι είναι καλή ομάδα με μεγάλες δυνατότητες. Η Ατλέτικο ήταν άτυχη, επειδή ήταν ένα ασυνήθιστο παιχνίδι. Το γεγονός ότι δέχθηκαν τρία γκολ σε οκτώ λεπτά δεν συμβαίνει συχνά. Εγώ, από την πλευρά μου, πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο. Ωστόσο όλοι έχουμε άσχημες στιγμές», κατέληξε.
sport-fm.gr
Sergio Ramos έγραψε:Την πίστη ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης θα παρουσιαστεί αποφασισμένη να πάρει τη νίκη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο τοπικό ντέρμπι, μετά το «διασυρμό» 6-1 από τη Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Ίκερ Κασίγιας. «Θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και θα εμφανιστούν καλύτεροι», τόνισε ο 27χρονος πορτιέρο.
Ε καλά δεν είναι μόνο ότι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Παίζουν με μας οπότε θα παίξουν σαν σε τελικό Τσ. Λιγκ, διαφορετικά θα τους κοπεί η επιχορήγηση....
Απολύθηκε εξαιτίας του Κασίγιας!
Παρελθόν από το τεχνικό επιτελείο της Ατλέτικο Μαδρίτης αποτελεί ένας από τους φυσιοθεραπευτές του ισπανικού συλλόγου, καθώς μετά τη λήξη του ντέρμπι του προηγούμενου Σαββάτου απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε τη φανέλα του Ίκερ Κασίγιας. Η κίνηση αυτή δεν άρεσε στους διοικούντες την ομάδα, αφού ως γνωστόν υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα με τη συμπολίτισσα. Ο Τρογιόλ περίμενε έξω από τα αποδυτήρια και μόλις είδε τον Ισπανό τερματοφύλακα, κινήθηκε προς το μέρος του και ζήτησε τη φανέλα του. Ο διεθνής άσος, αν και εξεπλάγην από την επιθυμία του φυσιοθεραπευτή, δεν αρνήθηκε.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ατλέτικο, Ενρίκε Κερέθο υποστήριξε ότι η απόλυση δεν έγινε με σκοπό να τον «τιμωρήσουν», ωστόσο η «Marca» επιμένει πως αυτή η απόφαση πάρθηκε για τον συγκεκριμένο λόγο. Να σημειωθεί ότι το κενό που δημιουργήθηκε κάλυψε ένας φυσιοθεραπευτής από την ομάδα Νέων των «ροχιμπλάνκος».
goal.com/gr
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ατλέτικο, Ενρίκε Κερέθο υποστήριξε ότι η απόλυση δεν έγινε με σκοπό να τον «τιμωρήσουν», ωστόσο η «Marca» επιμένει πως αυτή η απόφαση πάρθηκε για τον συγκεκριμένο λόγο. Να σημειωθεί ότι το κενό που δημιουργήθηκε κάλυψε ένας φυσιοθεραπευτής από την ομάδα Νέων των «ροχιμπλάνκος».
goal.com/gr
Τι ηλιθιότητες είναι αυτές...
crazymadritista- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 835
Πως φαίνεται το επίπεδο της ομάδας...
vlakeies tis marcas mallon
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
Σαν τον σκόρδα και αυτοί.. Ο Αουρέλιο νομίζω ότι ζήτησε κάποια μπλούζα από έναν παίχτη του πανιωνίου και μετά τον κράξανε από την διοίκηση και μετά τον διώξανε.. ότι να ναι..
Κασίγιας: «Εγώ φταίω..»
Την ευθύνη για το δεύτερο γκολ που δέχτηκε η Ρεάλ Μαδρίτης από τη Γιουβέντους με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στο χθεσινοβραδινό 0-2 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για τον όγδοο όμιλο του Champions League ανέλαβε ο Ίκερ Κασίγιας. Ο τερματοφύλακας της «βασίλισσας» έστησε πολύ άσχημα το τείχος του και ήταν εκτός θέσης όταν ο επιθετικός των «μπιανκονέρι» σούταρε.
«Αναλύοντας τη φάση αναγνωρίζω πως εγώ ευθύνομαι για το δεύτερο γκολ. Πίστευα πως η μπάλα θα περάσει πάνω από το τείχος κι έκανα ένα βήμα μπροστά, αλλά έτσι άφησα τη δεξιά μου γωνία ακάλυπτη. Οφείλω να… καταπιώ την υπερηφάνειά μου και να παραδεχτώ το λάθος μου. Εγώ φταίω και κανένας άλλος. Αν δεν έκανα αυτό το βήμα, θα είχα αποκρούσει», τόνισε ο «Άγιος Ίκερ», όπως τον αποκαλούν οι φίλοι της Ρεάλ.
goal.com
Παντως παραδεχτηκε το λαθος του αν και αυτο δεν αλλαζει κατι τον τιμαει σαν παικτη....
Spyros.kill- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 74
Σίγουρα αυτό δείχνει αξιοπρέπεια.
Μακάρι το παράδειγμά του να το ακολουθούσαν κι αλλοι που την έχουν δει ....πάπες και έχουν το αλάθητο.
Μακάρι το παράδειγμά του να το ακολουθούσαν κι αλλοι που την έχουν δει ....πάπες και έχουν το αλάθητο.
Ο Ράμος για παράδειγμα.
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Επειδή έκανε ένα κακό παιχνίδι ο Ικερ δεν σημαίνει πως δεν είναι ο καλύτερος.Αυτό θα πει να είσαι μεγάλος παίχτης
Καλά διαβάσατε για την προσφορά της city στον casillas?θα μου φύγει το μυαλό!!!!!!Πληρώνουν και τα 150 εκατομμύρια για να τον πάρουν και του δίνουν και 13 εκατομμύρια για κάθε σεζόν!!!!!!Αλλά φάγανε χυλόπιτα!!!!!!
mariatsili- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 456
Ναι ετσι δηλωσε ο ατζεντης του Casillas, οτι υπηρξε κατ'αρχην προταση 120εκ στη Ρεαλ, που ειναι και η ρητρα και στον ιδιο του δινανε 12εκ/χρονο. Ομως ο Casillas δεν δεχτηκε. Παρολαυτα ο σειχης ξανακανε προταση 150εκ, με προφανη λογο να δελεασει τη διοικηση της Ρεαλ να πιεσει τον Casillas και στον ιδιο δινανε 13εκ/χρονο αλλα ο Casillas την απερριψε και αυτη.
Εγω παντως αν ημουν προεδρος της Ρεαλ, θα τον εδινα στο χαλαρο για 150εκ, αρκει βεβαια να μην ειχε και προβλημα ο ιδιος ο παικτης.
Εγω παντως αν ημουν προεδρος της Ρεαλ, θα τον εδινα στο χαλαρο για 150εκ, αρκει βεβαια να μην ειχε και προβλημα ο ιδιος ο παικτης.
Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά μου φαίνεται αρκετά δύσκολο να δίνουν τόσα λεφτά για τερματοφύλακα. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο όντως είναι πολύ δύσκολο να αρνηθείς τόσο μεγάλη προσφορά.
xabikos- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 267
Δυσκολο οντως ειναι!! αλλα εφοσον ο ιδιος ο παικτης δεν θελει τοτε μπραβο του! και η διοικηση δεν πρεπει ουτε να το σκεφτεται..
Spyros.kill- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 74
Δεν θα φύγει ποτέ ο Ικερ, αυτό είναι σίγουρο
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Αφού έχει δηλώσει πως μετά το τέλος της καριέρας του θέλει να αναλάβει διοικητική θέση στην ομάδα!Εγώ δεν νομίζω να φύγει!
mariatsili- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 456
Δεν πάει πουθενά ρε ο ηγέτης μας!!!Ελ Φαχίμ ή ολοκληρη την ομάδα ή κανέναν!!!Διάλεξε και πάρε!!!
Κασίγιας: «Η χειρότερη μου χρονιά...»
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης Ίκερ Κασίγιας, έχει απογοητευθεί από τις εμφανίσεις του ιδίου και της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό όπου υποστήριξε, πως είναι το χειρότερο ξεκίνημα της ζωής του στο ισπανικό πρωτάθλημα ύστερα από δέκα σεζόν που αγωνίζεται σε αυτό. Μετά από μια καταπληκτική περσινή σεζόν στην οποία οδήγησε τη «βασίλισσα» στην κατάκτηση του 31ου τίτλου στην ιστορία της και την μεγάλη επιτυχία του EURO 2008 όπου η εθνική της Ισπανίας κατέλαβε την πρώτη θέση, η φετινή χρονιά τού επιφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις.
Ο 27χρονος πορτιέρο αναφερόμενος στην φετινή αγωνιστική κατάσταση της Ρεάλ είπε: «Αγωνίζομαι στο ισπανικό πρωτάθλημα για δέκα ολόκληρα χρόνια, το φετινό μου ξεκίνημα μου είναι το χειρότερο από όλα τα προηγούμενα. Αμυντικά είμαστε πολύ ευάλωτοι χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου. Όταν ομάδες μάς επιτίθενται τρεις φορές και πετυχαίνουν ισάριθμα γκολ τότε το πρόβλημα είναι ολοφάνερο».
Για το αν είναι οι Μαδριλένοι ικανοί να ανατρέψουν την κατάσταση δήλωσε: «Με τις μέχρι σήμερα εμφανίσεις μας, δεν είμαστε σε θέση να διεκδικούμε το τίτλο. Παρά όλα αυτά πιστεύω πως περνάμε μια δύσκολη φάση και αργότερα κατά τη διάρκεια της σεζόν θα συνέλθουμε. Πριν δύο χρόνια βρισκόμασταν οκτώ βαθμούς πίσω από τη Μπαρτσελόνα αλλά επιστρέψαμε και πήραμε τον τίτλο την τελευταία μέρα»
Καταλήγοντας ο αρχηγός της εθνικής Ισπανίας αναφέρθηκε και στο «ελ κλάσικο» υποστηρίζοντας πως: «Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται 9 βαθμούς μπροστά από μας και η αγωνιστική της κατάσταση είναι πολύ καλή. Πρέπει να κατέβουμε να παίξουμε έχοντας την πεποίθηση πως μπορούμε να νικήσουμε».
sport-fm.gr
Σελίδα 4 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές
Σελίδα 4 από 9
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης