Iker Casillas ©
+24
Lucas
XDot
Wael90
v.d vaart
Morbidas
Sergio-(4)-Ramos
xabikos
Spyros.kill
crazymadritista
Madridistagr
supersergio
Despotaros
madridismo
alex_rm9
W.S_HOOLS
skolix
mariatsili
ramissimo-4-
Eladir
beckham
Nem
billybiros
MaDriDisM
Sergio Ramos
28 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές
Σελίδα 1 από 9
Σελίδα 1 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Iker Casillas ©
Τον δρόμο του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος ασφάλισε τα πόδια του το 2006 έναντι 120 εκ. ευρώ, ακολούθησε και ο Ικερ Κασίγιας.
Ο διεθνής Ισπανός τερματοφύλακας συμφώνησε να ασφαλίσει τα χέρια του με την εταιρεία «Groupama Seguros», προκειμένου να διαφυλάξει το μέλλον του από τραυματισμούς, που θα μπορούσαν να τον οδηγήσουν σε πρόωρο τέλος της καριέρας του.
Ο Κασίγιας πάντως μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Πέδρο Λόπεθ της Βαγιαδολίδ, ο οποίος παραβίασε την εστία του με ένα εξαιρετικό μακρινό σουτ:
«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Πέδρο Λόπεθ, γιατί πέτυχε ένα εκπληκτικό τέρμα. Πιστεύω ότι είναι ένα από τα καλύτερα που έχω δεχθεί. Ευτυχώς δεν αποδείχθηκε καταδικαστικό για τη Ρεάλ και φύγαμε με την ισοπαλία από μια δύσκολη έδρα».
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sergio Ramos στις Δευ 26 Ιουλ 2010, 4:09 pm, 4 φορές συνολικά
Iker Casillas
Ένα άλλο προϊόν του ανεξάντλητου φυτωρίου της Ρεάλ Μαδρίτης. Η ευκινησία του και τα αντανακλαστικά του τον έχουν κάνει στη Ρεάλ Μαδρίτης βασικό και αναντικατάστατο, έτσι έγινε και ο τερματοφύλακας για την εθνική ομάδα της Ισπανίας στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κορέα και την Ιαπωνία, και στο ευρωπαϊκό στην Πορτογαλία. Και στις δύο ομάδες είναι μια βασική επιλογή, με την εγγύηση μιάς θεαματικής καριέρας για τη νέα ηλικία του.
Το ταξίδι του στη Ρεάλ Μαδρίτης άρχισε στις ακαδημίες της Μαδρίτης την περίοδο 1990/91. Από τον ερχομό του στην ομάδα, ο τερματοφύλακας από το Μοstoles πέρασε βαθμιαία από όλες τις ομάδες της Ρεάλ. Στην σεζόν 98/99 είδε τα όνειρά του να γίνονται αληθινά, όταν αναβαθμίστηκε και έγινε μέλος της κύριας ομάδας. Εκείνη την εποχή έπαιζε στην τρίτη ομάδα της Ρεάλ και μέσα σε ένα έτος "ανέβηκε" στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή η απότομη αλλαγή ανταμείφθηκε από μια κλήση για την εθνική νέων Ισπανίας. Ήταν από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης του παγκοσμίου πρωταθλήματος με την εθνική Ισπανίας κάτω των 21. Από τη σεζόν του 1999/2000 αποτέλεσε βασικό στέλεχος της πρώτης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης. Εκείνη την περίοδο οι δύο βασικοί τερματοφύλακες ήταν τραυματίες και έτσι ο 18αρης Ίκερ έγινε βασικός. Από τότε και μετά ξεδίπλωσε το ταλέντο του και έγινε πλέον αναντικατάστατος. Η συμμετοχή του τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ του 2000, όσο και το 2002 ήταν καθοριστική για την κατάκτηση του τίτλου. Μάλιστα, το 2002 ο τύπος τον ονόμασε "ήρωα της Γλασκώβης", λόγω των σημαντικών αποκρούσεών του στα τελευταία λεπτά του τελικού το 2002.
Φέτος, ο Ίκερ απετέλεσε την εξαίρεση στην κακή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα μας, αποδεικνύοντας ότι είναι ένας πραγματικά μεγάλος τερματοφύλακας και βουλώνοντας τα στόματα εκείνων που είχαν βιαστεί να τον "τελειώσουν" όταν είχε περάσει μία άσχημη περίοδο πριν 2-3 χρόνια. Αυτά ας τα βλέπουν κάποιοι που θέλουν να διώξουν τον Ραούλ(!), επειδή δεν πήγε καλά φέτος.
Το ταξίδι του στη Ρεάλ Μαδρίτης άρχισε στις ακαδημίες της Μαδρίτης την περίοδο 1990/91. Από τον ερχομό του στην ομάδα, ο τερματοφύλακας από το Μοstoles πέρασε βαθμιαία από όλες τις ομάδες της Ρεάλ. Στην σεζόν 98/99 είδε τα όνειρά του να γίνονται αληθινά, όταν αναβαθμίστηκε και έγινε μέλος της κύριας ομάδας. Εκείνη την εποχή έπαιζε στην τρίτη ομάδα της Ρεάλ και μέσα σε ένα έτος "ανέβηκε" στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή η απότομη αλλαγή ανταμείφθηκε από μια κλήση για την εθνική νέων Ισπανίας. Ήταν από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης του παγκοσμίου πρωταθλήματος με την εθνική Ισπανίας κάτω των 21. Από τη σεζόν του 1999/2000 αποτέλεσε βασικό στέλεχος της πρώτης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης. Εκείνη την περίοδο οι δύο βασικοί τερματοφύλακες ήταν τραυματίες και έτσι ο 18αρης Ίκερ έγινε βασικός. Από τότε και μετά ξεδίπλωσε το ταλέντο του και έγινε πλέον αναντικατάστατος. Η συμμετοχή του τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ του 2000, όσο και το 2002 ήταν καθοριστική για την κατάκτηση του τίτλου. Μάλιστα, το 2002 ο τύπος τον ονόμασε "ήρωα της Γλασκώβης", λόγω των σημαντικών αποκρούσεών του στα τελευταία λεπτά του τελικού το 2002.
Φέτος, ο Ίκερ απετέλεσε την εξαίρεση στην κακή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα μας, αποδεικνύοντας ότι είναι ένας πραγματικά μεγάλος τερματοφύλακας και βουλώνοντας τα στόματα εκείνων που είχαν βιαστεί να τον "τελειώσουν" όταν είχε περάσει μία άσχημη περίοδο πριν 2-3 χρόνια. Αυτά ας τα βλέπουν κάποιοι που θέλουν να διώξουν τον Ραούλ(!), επειδή δεν πήγε καλά φέτος.
Απ: Iker Casillas ©
Οι κούπες του:
3 Ligas: 2000-01 / 2002-03 / 2006-07
2 Spanish Supercups: 2001 / 2003
2 UEFA Champions League: 1999-2000 / 2001-02
1 UEFA Supercup: 2002
1 Intercontinental Cup: 2002
1 World Cup under 20: 1999
1 World Cup under 16: 1997
1 Bravo Trophy: 2000
Πηγη: http://realgr.freepowerboards.com/
3 Ligas: 2000-01 / 2002-03 / 2006-07
2 Spanish Supercups: 2001 / 2003
2 UEFA Champions League: 1999-2000 / 2001-02
1 UEFA Supercup: 2002
1 Intercontinental Cup: 2002
1 World Cup under 20: 1999
1 World Cup under 16: 1997
1 Bravo Trophy: 2000
Πηγη: http://realgr.freepowerboards.com/
Κασιγιας: «Ειμαι και Ατλετικο»
Το να δηλώσει ένας παίκτης της Ρεάλ ότι υποστηρίζει και την Ατλέτικο Μαδρίτης, μοιάζει να είναι «ατόπημα» ή τουλάχιστον «γκάφα ολκής». Το να εκφράζει ο ίδιος παίκτης της «βασίλισσας» θαυμαστής του Ροναλντίνιο της Μπαρτσελόνα, τότε τα πράγματα γίνονται «επικίνδυνα». Ο λόγος για τον τερματοφύλακα των Καστιγιάνων, Ίγκερ Κασίγιας, ο οποίος χαρακτήρισε τον Βραζιλιάνο μέσο των Καταλανών ως τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, ενώ έσπευσε να δηλώσει και οπαδός της συμπολίτισσας Ατλέτικο.
«Ο Ροναλντίνιο είναι με διαφορά ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Τούτη την ώρα, απέχει πολύ από τον Κακά και τους υπόλοιπους που τον ακολουθούν. Είμαι και οπαδός της Ατλέτικο. Είμαι γέννημα θρέμμα της Μαδρίτης και δεν θα μπορούσα να μην υποστηρίζω την άλλη μεγάλη ομάδα της πόλης. Από τη στιγμή που αγωνίζομαι στη Ρεάλ, είναι αντίπαλοί μας, αλλά δεν μπορώ να τη μισήσω», τόνισε ο Ισπανός τερματοφύλακας.
www.sport-fm.gr
Ο Κασιγιας των ρεκορ
Ο Ικερ Κασίγιας έχει την ευκαιρία στο παιχνίδι με την Εσπανιόλ στο Μονζουίκ, να σπάσει ένα προσωπικό ρεκόρ του. Αν δεν δεχτεί γκολ στα πρώτα 67 λεπτά θα έχει καταρρίψει το προηγούμενο με των 358 λεπτών που είχε κρατήσει ανέπαφη την εστία του το 2005.
Ο διεθνής ισπανός τερματοφύλακας της Ρεάλ έχει να δεχτεί γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα από τις 23 Σεπτεμβρίου, όταν ο Λόπεζ της Βαγιαδολίδ τον είχε νικήσει. Από το 67` εκείνου του αγώνα, έχουν περάσει 291 λεπτά, χωρίς να νικηθεί ξανά.
Στο μηδέν παθητικό έμεινε η Ρεάλ στα ματς με Μπέτις, Χετάφε και Ουέλβα. Το επίτευγμα του Κασίγιας είναι πολύ σημαντικό, αν σκεφτεί κανείς ότι η αμυντική λειτουργία της Ρεάλ δεν είναι υποδειγματική. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι μέχρι τώρα είναι ο τερματοφύλακας με τις περισσότερες αποκρούσεις στην Primera Division με 35. Επτά περισσότερες από το δεύτερο Ιραϊθόθ (Αθλέτικ Μπιλμπάο) και 8 από τον τρίτο Μόγια (Μαγιόρκα).
sport.gr
Κορυφαίος κίπερ όλων των εποχών ο Κασίγιας!
Η μαδριλένικη Marca ξεκίνησε πρόσφατα ψηφοφορία για την ανάδειξη των κορυφαίων έντεκα στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, και έτσι μετά τους Χουανίτο και Ντι Στέφανο, αυτή την εβδομάδα ήταν η στιγμή για την επιλογή του καλύτερου τερματοφύλακα στην ιστορία της "βασίλισσας".
Οι υποψήφιοι για τον θρόνο; Πέντε μύθοι του ισπανικού ποδοσφαίρου τέθηκαν αντιμέτωποι για το ποιος θα κερδίσει την ψήφο από τους φίλους της ομάδας.
Ρικάρντο Ζαμόρα, Μιγκέλ Άνχελ, Μαριάνο Γκαρθία Ρεμόν, Πάκο Μπούγιο και Ίκερ Κασίγιας ήταν οι πέντε επιλογές, με τους οπαδούς να αναδεικνούν κορυφαίο -και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους- αυτόν που υπερασπίζεται την τελευταία σχεδόν δεκαετία την εστία της ομάδας.
Από τους 197.724 ανθρώπους που θέλησαν να ψηφίσουν, ο Ίκερ Κασίγιας συγκέντρωσε 133.004 προτιμήσεις, γεγονός που τον καθιστά πανηγυρικά ως τον κορυφαίο γκολκίπερ όλων των εποχών για την ενιάκις πρωταθλητρια Ευρώπης και πολυνίκη στους τίτλους στην Ισπανία.
Από εκεί και πέρα, έγινε πραγματική "μάχη" για την καθόλα τιμητικη δεύτερη θέση, με τον Ζαμόρα (1930-36), να την καταλαμβάνει με 27.689 ψήφους και τον Μπούγιο (1986-1997) να έρχεται τρίτος με μικρή διαφορά, συγκεντρώνοντας τις προτιμήσεις 26.890 ανθρώπων.
Στην τέταρτη θέση έμεινε ο Μιγκέλ Άνχελ (1967-1986) με 6.761 ψήφους, ενώ την πεντάδα συμπλήρωσε ο Μαριάνο Γκαρθία Ρεμόν (1971-1985) με 3.380 ψήφους.
Να σημειωθεί ότι από αυτή την Κυριακή (11/11) "τρέχει" στη συγκεκριμένη εφημερίδα νέος διαγωνισμός, προκειμένου οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης να επιλέξουν τον κορυφαίο δεξιό μπακ στην ιστορία της ομάδας, με τον ανταγωνισμό να αναμένεται να είναι αρκετά μεγάλος:
Μαρκίτος, Σαντσίθ ο πρεσβύτερος, Τσέντο, Μίτσελ Σαλγάδο και Σέρχιο Ράμος οι πέντε υποψήφιοι για τον τίτλο του κορυφαίου.
sport24.gr
«Χρυσαφι» απο Τοτεναμ για Κασιγιας
Γη και ύδωρ για την απόκτηση του Ίκερ Κασίγιας είναι διατεθειμένη να προσφέρει στη Ρεάλ Μαδρίτης η Τότεναμ. Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, ο Χουάντε Ράμος εισηγήθηκε την απόκτηση του Ισπανού τερματοφύλακα στη διοίκηση των «σπιρουνιών» και η τελευταία ετοιμάζεται να καταθέσει
προσφορά 40 εκατομμυρίων ευρώ στη «βασίλισσα» και επτά εκατομμυρίων ευρώ ετησίως στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Παράλληλα ο Ισπανός προπονητής του λονδρέζικου συλλόγου δεν έχει κρύψει την επιθυμία να συνεργαστεί ξανά με τον Φρεντερίκ Κανουτέ και τον Ντάνιελ Άλβες, ωστόσο αναγνώρισε πως «… είναι πολύ δύσκολο να τους αφήσει να φύγουν η Σεβίλλη».
sport-fm.gr
Mono epanastasi??? tha pame kai tha kanoume katalipsi sto bernabeu!!! Tha einai poly tragikoi an poulisoun ton iker!!!
Μην ανυσηχείτε ο Ίκερ δε προκειται να πουληθεί.. πόσο μάλλον σε μια δευτεροκλασάτη ομάδα όπως η Τότεναμ..
Nem- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 145
απο spor24.grThanks but no thanks, δήλωσε ο Ίκερ Κασίγιας στο ενδιαφέρον της Τότεναμ, η οποία θέλει να εντάξει στο δυναμικό της το διεθνή Ισπανό γκολκίπερ των "μερένγκες" πληρώνοντας... αδρά.
Η Τότεναμ είναι έτοιμη να ανοίξει τα ταμεία της και να προσφέρει το αστρονομικό ποσό των 40 εκατομμύρια ευρώ (!), για να κάνει δικό της το Νο. 1 της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας.
Ο διεθνής Ισπανός παίκτης της "Βασίλισσας" όμως δεν δείχνει και τόσο πρόθυμος να αφήσει την ηλιόλουστη Μαδρίτη για το "μουντό" Λονδίνο.
"Προϊόν" του ισπανικού συλλόγου, μιας και προέρχεται από τις ακαδημίες της μαδριλένικης ομάδας, ο 26χρονος Κασίγιας δηλώνει κολακευμένος από το ενδιαφέρον των "σπηρουνιών", αλλά τονίζει ότι το σενάριο που τον θέλει να μετακομίζει στο Β. Λονδίνο δεν είναι καθόλου πιθανό.
"Είναι σημαντικό να μαθαίνεις τέτοια νέα, καθώς εμείς οι ποδοσφαιριστές καταλαβαίνουμε ότι τα πηγαίνουμε καλά".
"Αλλά ένα είναι σίγουρο, ότι θα ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου με τη Ρεάλ. Είμαι στο σύλλογο 8 χρόνια και θα ήταν πολύ δύσκολο για μένα να φύγω".
"Πως γίνεται να φύγω από τη Ρεάλ αν η οικογένειά μου, οι φίλοι μου και η ομάδα μου λείναι εδώ στη Μαδρίτη".
Το συμβόλαιο του Ίκερ Κασίγιας με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2011.
Nem- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 145
Mono na to oloklirwseis...? As ton ananewsoume lew apo twra me simvoleo gia PANTA!!!!!!!!!!!!!"Αλλά ένα είναι σίγουρο, ότι θα ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου με τη Ρεάλ.
Κασίγιας: «Πώς να φύγω από τη Ρεάλ;»
Κολακευμένος από το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Τότεναμ για την απόκτησή του, αλλά πιστός στη Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε ο Ίκερ Κασίγιας. Αγγλικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου ήταν έτοιμη να προσφέρει 40 εκατ. ευρώ στη «βασίλισσα» για τον Ισπανό
τερματοφύλακα κατόπιν σχετικής εισήγησης του νέου προπονητή, Χουάντε Ράμος, ωστόσο ο 26χρονος άσος, που έχει συμβόλαιο ως το 2011 ήταν σαφής.
«Είναι ευχάριστο να ακούς πως ενδιαφέρεται για σένα κάποια ομάδα, γιατί αυτό σημαίνει πως κάνεις καλά τη δουλειά σου. Είναι ξεκάθαρο όμως πως θέλω να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου με τη Ρεάλ. Είμαι εδώ οκτώ χρόνια και θα μου ήταν πολύ δύσκολο να αποχωρήσω. Πώς θα μπορούσα να το κάνω, αφού εδώ στη Μαδρίτη είναι οι φίλοι μου, η οικογένειά μου και η ομάδα μου;», τόνισε ο διεθνής γκολκίπερ που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του συλλόγου.
sport-fm.gr
mpravo re iker!!!gia panta stin real!!! :Real09:
beckham- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 405
Καλντερόν: "Δεν φεύγει ο Ίκερ ούτε με 2500 εκατ."
Ο Ίκερ Κασίγιας αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι από τους παίκτες που ενώνουν το παρών με το μέλλον της βασίλισσας και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο πρόεδρος της ομάδας, Ραμόν Καλντερόν.
Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα-φήμες, μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν βάλει στο στόχαστρο τον ισπανό τερματοφύλακα. Τελευταία ήταν η Τότεναμ, που μπορεί να μην έχει το όνομα της Λίβερπουλ ή της Μίλαν, αλλά έχει την... τσέπη τους.
Η είδηση αυτή έφτασε και στα αυτιά του Καλντερόν και φυσικά του προκάλεσε γέλια και όπως ο ίδιος δήλωσε ο Ίκερ Κασίγιας δεν έχει τιμή και επομένων δεν πωλείται.
"Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση ο Κασίγιας να φύγει. Είτε με 25 εκατ., είτε με 250, είτε με 2500 εκατ. ο παίκτης δεν φεύγει. Δεν υπάρχουν τα χρήματα που να είναι αρκετά για να αγοράσουν τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο".
Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι γόνος... βασιλικής οικογένειας καθώς από 10 ετών βρέθηκε στα τμήματα υποδομής της πρωταθλήτριας Ισπανίας. Πλέον στα 26 του χρόνια απολαμβάνει τα προνόμια ενός... πρίγκηπα.
sport24.gr
Καλντερόν: «Δεν πωλείται ο Κασίγιας»
Την όρεξη στους επίδοξους μνηστήρες του Ίκερ Κασίγιας έκοψε ο πρόεδρος της Ρεάλ, Ραμόν Καλντερόν. Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ισπανίας δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν πωλείται ο τερματοφύλακας των «γκαλάκτικος» ανεξαρτήτως οικονομικού ανταλλάγματος.
«Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση ο Κασίγιας να φύγει. Είτε με 25 εκατ., είτε με 250 εκατ., 2500 εκατ. ο παίκτης δεν φεύγει. Δεν υπάρχουν τα χρήματα που να είναι αρκετά για να αγοράσουν τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο», είπε ο Καλντερόν χαρακτηριστικά.
Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου
Βασικά δεν έχουμε αγώνες - και τίποτα σοβαρό να ασχοληθούμε...
Για αυτό...
Αλλιώς αυτή η είδηση δεν θα ήταν κάν "άξια λόγου".
Για αυτό...
Αλλιώς αυτή η είδηση δεν θα ήταν κάν "άξια λόγου".
kala ipe o calderon oute me 2500 ekat.de feugei
beckham- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 405
Έτσι!!! Που και που τα λέει καλά ο πρόεδρος!!! Έτσι ώστε να σταματήσουν να θέλουν παίχτες τέτοιας παιχτικής αξίας γιατί πολύ απλά θα τρώνε χυλόπιτες συνέχεια!!!!
Κασίγιας: «Και πρόεδρος στη Ρεάλ»
Την επιθυμία να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και εν συνεχεία να την υπηρετήσει ως προπονητής, αλλά και πρόεδρος, εξέφρασε σε συνέντευξή του ο Ίκερ Κασίγιας.
«Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι ως τα 38. Δεν θέλω να φύγω ποτέ από τη Ρεάλ. Έχω διαβάσει κι εγώ στον Τύπο πως θα ανανεωθεί το συμβόλαιό μου, αλλά εγώ είμαι ικανοποιημένος με την υπάρχουσα κατάσταση και δεν βιάζομαι για το θέμα αυτό», δήλωσε ο τερματοφύλακας της «βασίλισσας» και πρόσθεσε: «Όταν τελειώσω την καριέρα μου θέλω να γίνω προπονητής, πρώτα στις μικρές ομάδες της Ρεάλ και στη συνέχεια στην πρώτη ομάδα. Θα ήθελα μία μέρα να γίνω πρόεδρος του συλλόγου. Ανήκω σε αυτή την ομάδα από οκτώ χρονών, ενώ είμαι οπαδός της από τα τέσσερά μου».
Τέλος, αναφέρθηκε και στη μεγάλη πρόκληση της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, που ακούει στο όνομα EURO 2008. «Η Ισπανία δεν πρέπει να πάει με τον τίτλο του φαβορί στο EURO. Πρέπει να το κατακτήσουμε και όχι να πουλάμε φούμαρα στον κόσμο. Θα ήθελα πολύ να κατακτήσω έναν τίτλο με την εθνική ομάδα, είτε αυτός είναι Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είτε Παγκόσμιο Κύπελλο», τόνισε.
sport-fm.gr
Κασίγιας: «Διαφορετικό στυλ το δικό μου, απ'του Μπουφόν»
Ένας άτυπος πόλεμος μεταξύ του ισπανικού και του ιταλικού Tύπου εκτυλίσσεται τις τελευταίες μέρες. Ο λόγος; Ποια από τις δυο χώρες έχει τον καλύτερο «άσσο» στο μανίκι, ή, μάλλον, στο γήπεδο. Τόσο ο Κασίγιας όσο και ο Μπουφόν έχουν δώσει επί σειρά ετών τα διαπιστευτήρια τους στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά και μια αφορμή για σύγκριση των δυνατοτήτων τους.
Ο Κασίγιας, ο οποίος αναμένεται να προχωρήσει σε επέκταση συμβολαίου με την ομάδα της καρδιάς του, τη Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε κάποιες δηλώσεις στη Gazzetta και αναφέρθηκε και στην «κόντρα» αυτή με τον Μπουφόν. «Οι πέντε καλύτεροι τερματοφύλακες είναι με σειρά οι Μπουφόν, Ρέινα, Τσεχ, Πάλοπ και Φαν ντερ Σαρ.» είπε, βγάζοντας τον εαυτό του έξω.«Δεν μπορείς να συγκρίνεις εμένα και τον Τζίτζι. Είμαστε διαφορετικού στυλ…» Ο Κασίγιας επίσης ρωτήθηκε για τις επιτυχίες στην Ισπανία και την καλή συνεργασία του με τους αμυντικούς. «Έχουμε την καλύτερη άμυνα στον κόσμο κατά τη γνώμη μου. Έχουμε ένα δυνατό μείγμα εμπειρίας και νιάτων, δύναμης και τεχνικής, εξυπνάδαςκαι ταχύτητας.» είπε κλείνοντας.
Πηγη: sport-fm.gr
Ένας άτυπος πόλεμος μεταξύ του ισπανικού και του ιταλικού Tύπου εκτυλίσσεται τις τελευταίες μέρες. Ο λόγος; Ποια από τις δυο χώρες έχει τον καλύτερο «άσσο» στο μανίκι, ή, μάλλον, στο γήπεδο. Τόσο ο Κασίγιας όσο και ο Μπουφόν έχουν δώσει επί σειρά ετών τα διαπιστευτήρια τους στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά και μια αφορμή για σύγκριση των δυνατοτήτων τους.
Ο Κασίγιας, ο οποίος αναμένεται να προχωρήσει σε επέκταση συμβολαίου με την ομάδα της καρδιάς του, τη Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε κάποιες δηλώσεις στη Gazzetta και αναφέρθηκε και στην «κόντρα» αυτή με τον Μπουφόν. «Οι πέντε καλύτεροι τερματοφύλακες είναι με σειρά οι Μπουφόν, Ρέινα, Τσεχ, Πάλοπ και Φαν ντερ Σαρ.» είπε, βγάζοντας τον εαυτό του έξω.«Δεν μπορείς να συγκρίνεις εμένα και τον Τζίτζι. Είμαστε διαφορετικού στυλ…» Ο Κασίγιας επίσης ρωτήθηκε για τις επιτυχίες στην Ισπανία και την καλή συνεργασία του με τους αμυντικούς. «Έχουμε την καλύτερη άμυνα στον κόσμο κατά τη γνώμη μου. Έχουμε ένα δυνατό μείγμα εμπειρίας και νιάτων, δύναμης και τεχνικής, εξυπνάδαςκαι ταχύτητας.» είπε κλείνοντας.
Πηγη: sport-fm.gr
«Ελπίζω να κατακτήσουμε το Ευρωπαϊκό»
Την επιθυμία του να κατακτήσει έναν τίτλο σε διεθνές επίπεδο με την εθνική ομάδα της χώρας του εξέφρασε ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης Ίκερ Κασίγιας με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ. Μπορεί ο Ισπανός πορτιέρο να έχει φτάσει πολλές φορές στην κατάκτηση της κορυφής με την «βασίλισσα» αλλά όπως φαίνεται ο μεγάλος του στόχος είναι να πετύχει το ίδιο και με τους Ίβηρες.
«Ελπίζω το καλοκαίρι να κατακτήσουμε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο κάτι τέτοιο αφού υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στα τελικά. Πολύ σημαντικό είναι το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Ρωσία. Αν πάρουμε την νίκη σε αυτό θα είμαστε πιο ήρεμοι για την συνέχεια» ήταν τα λόγια του 27χρονου τερνατοφύλακα.
Η Ισπανία, όπως και η Ελλάδα, βρίσκεται στον τέταρτο όμιλο της διοργάνωσης, μαζί με την Ρωσία και την Σουηδία.
sport-fm.gr
kata ti gnomi mou ine o kaliteros GK tou kosmou kaliteros apo ton buffon (o opios xathike) , apo ton reina kai olous tous alous
Σελίδα 1 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές
Σελίδα 1 από 9
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης