Iker Casillas ©
+24
Lucas
XDot
Wael90
v.d vaart
Morbidas
Sergio-(4)-Ramos
xabikos
Spyros.kill
crazymadritista
Madridistagr
supersergio
Despotaros
madridismo
alex_rm9
W.S_HOOLS
skolix
mariatsili
ramissimo-4-
Eladir
beckham
Nem
billybiros
MaDriDisM
Sergio Ramos
28 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές
Σελίδα 8 από 9
Σελίδα 8 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Απ: Iker Casillas ©
Ε λογικά κάτι θα του πεί ο Jose για αυτό.. Ούτε εγώ χάρηκα που το 'δα αλλά από την άλλη σκεφτείτε πόσες φορές θα τον έχουν ρωτήσει το ίδιο πράγμα.. Έχει πει στο παρελθόν και για τον Cristiano πάντως.. Τα πάντα στο γήπεδο θα φανούν..
Wael90- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 1927
Ο Κασίγιας εκτός από αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι και αρχηγός της εθνικής Ισπανίας. Στη συνέντευξη του είπε οτι θεωρώ τον Μέσι καλύτερο παίκτη στον κόσμο αλλά επιλέγω τους συμπαίκτες μου Χάβι και Ινιέστα. Η συζήτηση έγινε με αφορμή την επιλογή του καλύτερου παίκτη από την τριάδα (Μέσι - Τσάβι και Ινιέστα) που επιλέχθηκαν και πολύ καλά έκανε ως αρχηγός και επέλεξε τους συμπαίκτες του (δεν έγινε κάποια σύγκριση με τον Ρονάλντο).
Όσον αφορά το ρόλο του Κασίγιας (πλέον ως αρχηγού) στην ομάδα - είναι πολύ πιο πάνω και απο αυτόν του Μουρίνιο και δεν νομίζω πως ο Μουρίνιο και ο κάθε Μουρίνιο είναι σε θέση να λέει στον Κασίγιας τι να πει ή να του κάνει παρατηρήσεις. Ο Κασίγιας είναι ο αρχηγός - παίκτης από τα σπλάχνα της ομάδος και ηγέτης ενώ ο Μουρίνιο απλά περαστικός. Ο Κασίγιας επίσης είναι ο μόνος από τους παίκτες που έχει άμεση επαφή με τον πρόεδρο - κάτι που κανένας άλλος παίκτης ή ο προπονητής δεν έχουν.
Υ/Γ Τις τελευταίες ημέρες μερικά γεγονότα στην ομάδα δείχνουν ίσος μια αλλαγή στάσης, κάτι που χρειάζεται χρόνο για να επιβεβαιωθεί. Η ομάδα πάντα αντιμετώπιζε της ήττες με μεταγραφολογία - και ξαφνικά τις τελευταίες ημέρες όλη αυτή η φιλολογία που αναπτύχθηκε τις προηγούμενες σταμάτησε. Η τυχαία συνάντηση στο κοινοβούλιο του Πέρεθ με τον Ντελ Μπόσκε με το βλέμμα του Κασίγιας απο πίσω του δεν μπορέι να είναι και τόσο τυχαία ειδικά για όσους γνωρίζουν καλά τον Πέρεθ και τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται. Τα βίντεο με παίκτες της Καστίγια στα ισπανικά media και η εντελώς ανέλπιστη παραμονή του Σαράμπια στην ομάδα ενώ πριν από μερικούς μήνες είχε ανακοινωθεί η πώληση του στην Μπράγκα δεν μείναν (τουλάχιστον σε εμένα) απαρατήρητα. Θα χρειαστούν αρκετές ακόμα ενδείξεις για να επιβεβαιώσουμε ότι κάτι έχει όντως αλλάξει.
Όσον αφορά το ρόλο του Κασίγιας (πλέον ως αρχηγού) στην ομάδα - είναι πολύ πιο πάνω και απο αυτόν του Μουρίνιο και δεν νομίζω πως ο Μουρίνιο και ο κάθε Μουρίνιο είναι σε θέση να λέει στον Κασίγιας τι να πει ή να του κάνει παρατηρήσεις. Ο Κασίγιας είναι ο αρχηγός - παίκτης από τα σπλάχνα της ομάδος και ηγέτης ενώ ο Μουρίνιο απλά περαστικός. Ο Κασίγιας επίσης είναι ο μόνος από τους παίκτες που έχει άμεση επαφή με τον πρόεδρο - κάτι που κανένας άλλος παίκτης ή ο προπονητής δεν έχουν.
Υ/Γ Τις τελευταίες ημέρες μερικά γεγονότα στην ομάδα δείχνουν ίσος μια αλλαγή στάσης, κάτι που χρειάζεται χρόνο για να επιβεβαιωθεί. Η ομάδα πάντα αντιμετώπιζε της ήττες με μεταγραφολογία - και ξαφνικά τις τελευταίες ημέρες όλη αυτή η φιλολογία που αναπτύχθηκε τις προηγούμενες σταμάτησε. Η τυχαία συνάντηση στο κοινοβούλιο του Πέρεθ με τον Ντελ Μπόσκε με το βλέμμα του Κασίγιας απο πίσω του δεν μπορέι να είναι και τόσο τυχαία ειδικά για όσους γνωρίζουν καλά τον Πέρεθ και τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται. Τα βίντεο με παίκτες της Καστίγια στα ισπανικά media και η εντελώς ανέλπιστη παραμονή του Σαράμπια στην ομάδα ενώ πριν από μερικούς μήνες είχε ανακοινωθεί η πώληση του στην Μπράγκα δεν μείναν (τουλάχιστον σε εμένα) απαρατήρητα. Θα χρειαστούν αρκετές ακόμα ενδείξεις για να επιβεβαιώσουμε ότι κάτι έχει όντως αλλάξει.
Ενδιαφέρουσα φωτογραφία.. Πάντως για τον Sarabia πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει.. Μαζί είμασταν που είδαμε την είδηση πως πουλήθηκε αλλά από την άλλη δεν έχουμε τίποτα επίσημο και το ότι αγωνίστηκε στο Champions League κάθε άλλο παρά την φυγή του δείχνει..
Wael90- Banned
το οτι εχει στενες σχεσεις με το προεδρο ή οτι ειναι απο τα σπλαχνα της ομαδας δε τον κανει να μπορει να κανει και να λεει οτι θελει..υπαρχουν κανονες που τους εχει βαλει ο εκαστοτε προπονητης και οφειλουν ολοι οι παικτες να τους υπακουνε..
βεβαιως δε λεω πως υπηρχε αυτος ο κανονας.αλλα αν του πει κατι πχ να ειναι πιο προσεκτικος σε δηλωσεις σαφως και πρεπει να τον ακουσει.
βεβαιως δε λεω πως υπηρχε αυτος ο κανονας.αλλα αν του πει κατι πχ να ειναι πιο προσεκτικος σε δηλωσεις σαφως και πρεπει να τον ακουσει.
XDot- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 743
Αυτός που θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του είναι ο Μουρίνιο (αυτός δεν έχει καταλάβει ακόμα που έχει έρθει) και όχι ο Κασίγιας.
Οι δηλώσεις του ενός χαρακτηρίζονται από "έπαρση, προκλητικότητα και αλλαζονια" ενώ του άλλου από "σεμνότητα και ταπεινότητα".
Αυτή είναι η διαφορά !
Οι δηλώσεις του ενός χαρακτηρίζονται από "έπαρση, προκλητικότητα και αλλαζονια" ενώ του άλλου από "σεμνότητα και ταπεινότητα".
Αυτή είναι η διαφορά !
Αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι είναι να αφήσουν τις δηλώσεις και να κάτσουν να στρωθούν στη δουλειά.
Από δηλώσεις (είτε σεμνες είτε αλλαζονικές) χορτάσαμε.
Από δηλώσεις (είτε σεμνες είτε αλλαζονικές) χορτάσαμε.
billybiros έγραψε:Αυτός που θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του είναι ο Μουρίνιο (αυτός δεν έχει καταλάβει ακόμα που έχει έρθει) και όχι ο Κασίγιας.
Αυτή είναι η διαφορά !
Αυτό είναι το στυλ δουλειάς του συγκεκριμένουν προπονητή, εμένα με νοιάζει να είναι οι παίκτες απελευθερωμένοι από το stress και να μην πέφτει πολύ πίεση πάνω τους.. Εφ' όσον γίνεται αυτό δεν με νοιάζει και να λέει πως είναι ο πρόεδρος του ΟΗΕ..
Wael90- Banned
Αν αυτό είναι το στυλ του συγκεκριμένου προπονητή ...
τότε δε θα πρέπει να παραπονούμαστε και θα πρέπει να δεχθούμε το γεγονός οτι οι προκλήσεις μας από κάποιους θα απαντηθούν και οτι η ομάδα μας θα αντιμετωπίζεται πλέον όχι με σεβασμό αλλά με αντιπάθεια από τον αντίπαλο.
τότε δε θα πρέπει να παραπονούμαστε και θα πρέπει να δεχθούμε το γεγονός οτι οι προκλήσεις μας από κάποιους θα απαντηθούν και οτι η ομάδα μας θα αντιμετωπίζεται πλέον όχι με σεβασμό αλλά με αντιπάθεια από τον αντίπαλο.
billybiros έγραψε:Αν αυτό είναι το στυλ του συγκεκριμένου προπονητή ...
Ποιά η διαφορά με τώρα; Ή με τα πρόσφατα προηγούμενα χρόνια.. Οι περισσότεροι όπως και να 'χει μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για εμάς, πχ ο προπονητής της Auxerre πρόσφατα πριν και μετά το παιχνίδι.. Τώρα υπάρχουν και 10 χωρικοί που βρίσκουν την ευκαιρία να μπουν κι αυτοί στην αυριανή εφημερίδα με το να κράξουν τον προπονητή μας.. Ας πάρουμε εμείς το 10ο ή κανά πρωτάθλημα και ας με κράζει όποιος ανύπαρκτος γουστάρει, στο γήπεδο και μετά τον αγωνά όλοι τάφοι γίνονται..
Wael90- Banned
Καλα ο Mourinho καμια σχεση με αυτα που εχει κανει σε Αγγλια και Ιταλια, στην Ρεαλ ελαχιστες προκλητικες δηλωσεις εχει κανει. Βεβαια δεν ειναι και πολυ καιρο ακομη αλλα δεν εχω δει κατι που να μου εχει κανει ασχημη εντυπωση ακομη.
Εγώ του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και ξέρω πως ότι και να πει είναι στο πρόγραμμα και θα δικαιωθεί αργότερα για αυτό.. Είδαμε στην αρχή της season που στραβοπατήσαμε και είπε να περιμένουμε.. Σε ένα μήνα γίναμε πάλι ισχυρή δύναμη (ΕΣΤΩ και στα λόγια) ενώ τα αποτελέσματα είναι άκρως ικανοποιητικά για τον κάθενα χωρίς να χαλιέται εντελώς ο όρος "θεάμα".. Έχουμε δει και τις μαγικές στιγμές μας κι όλα τα σχετικά.. Κι έχουμε ακόμα περισσότερα να δούμε στους επόμενους μήνες αλλά και χρόνια..
Wael90- Banned
το θεμα ειναι αν ειναι επιθυμητος ή ανεπιθυμητος και αντιπαθητικος ο μουρινιο , ο ροναλντο και ο καθενας ή οι νικες που θα φερνουν στην ομαδα?
αρα θες ενα καλο χαρουμενο παιδακι και ηρεμο οπως το μεσσι και να σου φερνει λεφτα απο φανελες ?μα αυτο εσυ το κατεκρινες και λες οτι ο ροναλντο ειναι μονο για τις φανελες..υπαρχει κανεις ισπανος παικτης καλυτερος του ροναλντο?οχι..απλο ειναι.υπηρχε κανεις ισπανος παικτης καλυτερος του ζινταν?οχι..
και στην αγγλια τον βριζανε ολοι το μουρινιο οτι ηταν αλαζονας αλλα οταν πηρε τα πρωταθληματα ολοι του δειξανε σεβασμο και οι παικτες πανω απο ολα..μολις εφυγε η ομαδα παει χαλια και βγαινουν προσωπικα παικτων προς τα εξω..τη μια οτι ο τερρυ,τσεχ,λαμπαρντ κανουν κουμαντο και διωχνουν οποιο προπονητη θελουν την αλλη οτι ο τερρυ τα ειχε με τη γυναικα του bridge κλπ κλπ..και φετος η τσελσυ ειναι η χειροτερη των τελευταιων 5 χρονων..ιδιους παικτες εχει..ο προπονητης αλλαξε..δεν ειναι καλος?πως πηρε τα CL στη μιλαν και τα πρωταθληματα..
οποτε μη λεμε αν φταιει ο πλαγιος μπακ,ο προπονητης,οι ακαδημιες, ο προεδρος κλπ κλπ..πολλα παιζουν ρολο ακομα και η τυχη...
δουλεια να γινεται και ο καιρος θα φερει τα αποτελεσματα..
απαντησα και για το αλλο τοπικ μαζι.
αρα θες ενα καλο χαρουμενο παιδακι και ηρεμο οπως το μεσσι και να σου φερνει λεφτα απο φανελες ?μα αυτο εσυ το κατεκρινες και λες οτι ο ροναλντο ειναι μονο για τις φανελες..υπαρχει κανεις ισπανος παικτης καλυτερος του ροναλντο?οχι..απλο ειναι.υπηρχε κανεις ισπανος παικτης καλυτερος του ζινταν?οχι..
και στην αγγλια τον βριζανε ολοι το μουρινιο οτι ηταν αλαζονας αλλα οταν πηρε τα πρωταθληματα ολοι του δειξανε σεβασμο και οι παικτες πανω απο ολα..μολις εφυγε η ομαδα παει χαλια και βγαινουν προσωπικα παικτων προς τα εξω..τη μια οτι ο τερρυ,τσεχ,λαμπαρντ κανουν κουμαντο και διωχνουν οποιο προπονητη θελουν την αλλη οτι ο τερρυ τα ειχε με τη γυναικα του bridge κλπ κλπ..και φετος η τσελσυ ειναι η χειροτερη των τελευταιων 5 χρονων..ιδιους παικτες εχει..ο προπονητης αλλαξε..δεν ειναι καλος?πως πηρε τα CL στη μιλαν και τα πρωταθληματα..
οποτε μη λεμε αν φταιει ο πλαγιος μπακ,ο προπονητης,οι ακαδημιες, ο προεδρος κλπ κλπ..πολλα παιζουν ρολο ακομα και η τυχη...
δουλεια να γινεται και ο καιρος θα φερει τα αποτελεσματα..
απαντησα και για το αλλο τοπικ μαζι.
XDot- Madridista
Χρόνια πολλά και καλά στον ΑΡΧΗΓΟ!!! Εύχομαι να τα 100στίσει και να συνεχίσει μέχρι το τέλος της καριέρας του σε υψηλό επίπεδο! Μακάρι να τον βλέπουμε για 10 χρόνια ακόμα σταθερό και να σηκώνει τίτλους! Άντε, και τώρα το καλοκαίρι είναι ώρα να βάλεις μπρος για τον διάδοχο!
binix- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 428
Δώδεκα χρόνια Κασίγιας στη Ρεάλ!
http://www.sport-fm.gr/article/500516
Δώδεκα χρόνια πέρασαν από το ντεμπούτο του Ίκερ Κασίγιας σε επίσημο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης.
Ήταν 12 Σεπτεμβρίου 1999 όταν η «βασίλισσα» αντιμετώπιζε τη Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές», όταν ο 18χρονος τότε τερματοφύλακας κλήθηκε από τον Τζον Τόσακ να υπερασπιστεί την εστία των Μαδριλένων.
Ο διεθνής πορτιέρο έγινε μέλος των ακαδημιών του ισπανικού συλλόγου την 1η Ιουλίου 1990 και εννιά χρόνια αργότερα έπαιξε ως βασικός για την ομάδα της καρδιάς του.
Μέχρι σήμερα ο Κασίγιας έχει παίξει σε 422 ματς στην Primera Division και 576 συνολικά με τη φανέλα των «μερένχες».
Ο «Άγιος Ίκερ» θεωρείται – μαζί με τον Ραούλ, τον Ιέρο, τον Μοριέντες και τον Σαλγάδο – από τα αγαπημένους παίκτες των οπαδών της Ρεάλ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τη σεζόν 2007/08 ο Κασίγιας είχε τεράστια συμβολή στην κατάκτηση του τελευταίου πρωταθλήματος των Μαδριλένων, αφού σε 36 ματς δέχθηκε μόλις 32 γκολ! Μάλιστα, το επόμενο Δεκέμβριο βραβεύτηκε από την UEFA ως ένας από τους καλύτερους παίκτες της χρονιάς.
Τα τρόπαια που έχει κατακτήσει στη Ρεάλ:
Τέσσερα πρωταθλήματα Ισπανίας: 2000/01, 2002/03, 2006/07 και 2007/08
Ένα κύπελλο Ισπανίας: 2010/11
Τρία Σούπερ Καπ Ισπανίας: 2001, 2003, 2008
Τρία Champions League: 1997/98, 1999/2000 και 2001/02
Ένα σούπερ Καπ Ευρώπης: 2002
Ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο: 2002
Τα τρόπαια που έχει κατακτήσει με την εθνική Ισπανίας
Ένα Μουντιάλ: 2010
Ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: 2008
Ένα Μουντιάλ κάτω των 20 ετών: 1999
Ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 15 ετών: 1995
Ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 16 ετών: 1996
Ένα Meridian Cup* : 1999
* Διοργάνωση που συμμετείχαν εθνικές ομάδες από την Ευρώπη και την Αφρική.
http://www.sport-fm.gr/article/500516
XDot- Madridista
Πότε πέρασαν 12 χρόνια...Σαν χθες μου φαίνεται..
Όντως φοβερό βίντεο.
Όντως φοβερό βίντεο.
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
Δεν ξερω αν το εχετε δει αυτο.. Κωμικοτραγικο σκηνικο πραγματικα (αν και εκτος γηπεδου).. Κριμα για τον Ικερ να χαλαει την εικονα που εχει τοσα χρονια με μια τοσο ηλιθια κινηση.
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/item/277458-ti-kaneis-re-iker-vid
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/item/277458-ti-kaneis-re-iker-vid
Lucas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 605
Ρε παιδιά σιγά, π@@ριες του gazzeta και όποιου έκανε το video. O Iker φαίνεται καθαρά ότι δεν σκουπίζει το χέρι του στο παιδάκι όπως γράφει το ηλίθιο άρθρο, αλλά χαϊδεύει το παιδάκι λίγο πριν ξεκινήσουν για να μπουν στο γήπεδο, απλά έτυχε πριν να ξύσει την μύτη του.
marnik- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 195
Σιγα μην ειναι και μονταζ ρε φιλε. Ρεαλ ειμαστε ολοι και ολοι σεβομαστε τον τεραστιο Ικερ για οτι εχει προσφερει τοσα χρονια αλλα μην αρνουμαστε κατι που εκανε και ειναι οφθαλμοφανες. Χειροτεροι και απ τους "αλλους" θα καταντησουμε ετσι.
Lucas- Madridista
Εντάξει, έξυσε τη μύτη του...και λοιπόν;;
Εδώ άλλοι ρίχνουν ροχάλες στον αντίπαλο - που είναι εκτός των άλλων και ποινικό αδίκημα (έργω εξύβριση) - και κανένας δεν τους τιμωρεί.
To gazzeta ας πούμε δεν είδα να ασχολείται και ιδιαίτερα με αυτό εδω:
Αλλά το ξύσιμο της μύτης του Κασίγιας τους μάρανε. Εντάξει, το επόμενο συνταρακτικό θέμα του gazzeta θα είναι ... "Συγκλονιστικό: Ο Κασίγιας έκλασε!!"
Εδώ άλλοι ρίχνουν ροχάλες στον αντίπαλο - που είναι εκτός των άλλων και ποινικό αδίκημα (έργω εξύβριση) - και κανένας δεν τους τιμωρεί.
To gazzeta ας πούμε δεν είδα να ασχολείται και ιδιαίτερα με αυτό εδω:
Αλλά το ξύσιμο της μύτης του Κασίγιας τους μάρανε. Εντάξει, το επόμενο συνταρακτικό θέμα του gazzeta θα είναι ... "Συγκλονιστικό: Ο Κασίγιας έκλασε!!"
Δεν είπα ότι είναι μοντάζ. Είπα ότι ο Ικερ δεν σκουπίστηκε στο παιδάκι όπως έγραφε το άρθρο. Ναι, έξυσε τη μύτη του και μετά χάιδεψε το παιδάκι, δεν σκούπισε τις μύξες του πάνω του. Δηλαδή εσύ βλέπεις τον Ικερ να σκουπίζεται πάνω στο παιδάκι?
marnik- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 195
Madridism, το θεμα δεν ειναι να συγκρινουμε το γεγονος με αλλα αντιστοιχα (και χειροτερα) που κανουν οι ποδοσφαιριστες τις σιχαμενης ή με το τι δημοσιευει το αντι-μαδριλενικο gazzetta. Απλα ως μεμονομενο γεγονος να το τσεκαρουμε και να το σχολιασουμε το εβαλα. Αλλωστε δεν προκειται για αρθρο/προσωπικη αποψη αλλα για βιντεο με την ενεργεια του Κασιγιας που δεν χωραει αμφισβητηση.
Προφανως και ναι, αφου αυτο κανει! Και σορι επειδη ειμαι Ρεαλ πρεπει ντε κ καλα να υποστηριξω τον παιχτη μας ε;
Tελοσπαντων δεν ηθελα να δημιουργησω καμια ιδιαιτερη αντιπαραθεση μεταξυ μας, ζητω συγγνωμη. Εγω το δημοσιευσα μονο προς σχολιασμο και καθαρα ανταλλαγη αποψεων. Ουτε με ενδιαφερει τι γραφει το gazzeta αλλα και το τι θα επρεπε να λεω παντως επειδη ειμαι Ρεαλ. Εχω ματια, βλεπω και κρινω.
marnik έγραψε: Δηλαδή εσύ βλέπεις τον Ικερ να σκουπίζεται πάνω στο παιδάκι?
Προφανως και ναι, αφου αυτο κανει! Και σορι επειδη ειμαι Ρεαλ πρεπει ντε κ καλα να υποστηριξω τον παιχτη μας ε;
Tελοσπαντων δεν ηθελα να δημιουργησω καμια ιδιαιτερη αντιπαραθεση μεταξυ μας, ζητω συγγνωμη. Εγω το δημοσιευσα μονο προς σχολιασμο και καθαρα ανταλλαγη αποψεων. Ουτε με ενδιαφερει τι γραφει το gazzeta αλλα και το τι θα επρεπε να λεω παντως επειδη ειμαι Ρεαλ. Εχω ματια, βλεπω και κρινω.
Lucas- Madridista
δηλαδη αν ενας εξυνε τα @@ του στα αποδυτηρια και μετα επιασε τα μαλλια του παιδιου τι σημαινει? επειδη δε το ειδαμε ..
δεν εβγαλε μυξα και την εβαλε κατευθειαν πανω στο παιδι..περασε λιγη ωρα..
τωρα αν οντως την εβαλε τι να πω ..δε ξερεις τι μπορει να σκεφτοταν εκεινη την ωρα ή αν το εκανε επιτηδες..
δεν εβγαλε μυξα και την εβαλε κατευθειαν πανω στο παιδι..περασε λιγη ωρα..
τωρα αν οντως την εβαλε τι να πω ..δε ξερεις τι μπορει να σκεφτοταν εκεινη την ωρα ή αν το εκανε επιτηδες..
XDot- Madridista
Σελίδα 8 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές
Σελίδα 8 από 9
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης