Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Jose Mourinho

+27
madridismo
MaDriDisM
Ronaldo4ever
azoulof
Nem
kaka
billybiros
angelinapaik
mariatsili
Lucas
casillas
Halamadrid
XDot
Cristiano
Wael90
skolix
W.S_HOOLS
supersergio
Morbidas
Madridistagr
alex_rm9
dimitris1486
Sergio-(4)-Ramos
Nh04
Eladir
beckham
Sergio Ramos
31 απαντήσεις

Σελίδα 3 από 8 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Συμφωνείτε με την επιλογή του Μουρίνιο ως νέο προπονητή της ομάδος;

Jose Mourinho - Σελίδα 3 Vote_lcap94%Jose Mourinho - Σελίδα 3 Vote_rcap 94% 
[ 32 ]
Jose Mourinho - Σελίδα 3 Vote_lcap6%Jose Mourinho - Σελίδα 3 Vote_rcap 6% 
[ 2 ]
Jose Mourinho - Σελίδα 3 Vote_lcap0%Jose Mourinho - Σελίδα 3 Vote_rcap 0% 
[ 0 ]

Σύνολο Ψήφων : 34

Jose Mourinho - Σελίδα 3 Empty Απ: Jose Mourinho

Δημοσίευση από Halamadrid Τρι 25 Μάης 2010, 7:24 pm

Μουρίνιο: «Σταρ στη Ρεάλ θα είναι η ίδια η ομάδα...»
Ο Ζοσέ Μουρίνιο περιμένοντας να επισημοποιηθεί η συνεργασία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέρεται στους πολλούς αστέρες της «βασίλισσας».

«Εκεί που δουλεύω εγώ σταρ δεν είναι ούτε ο προπονητής αλλά ούτε και οι παίκτες. Σταρ είναι η ίδια η ομάδα», τόνισε ο «εκλεκτός» μιλώντας στο πορτογαλικό τηλεοπτικό κανάλι «TVI».

Και συνέχισε: «Αυτό πρέπει να το δεχτούν στην Ρεάλ όπως έγινε και στην Πόρτο και στην Τσέλσι αλλά και στην Ίντερ. Και γι’ αυτό κερδίζαμε συνέχεια».

Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε και στη Μπαρτσελόνα: «Αποτελεί πρόκληση για εμένα να συναγωνιστώ τη Μπαρτσελόνα, μια ομάδα που μαζεύει 100 βαθμούς στο πρωτάθλημα της. Σίγουρα η πρόκληση της κατάκτησης του πρωταθλήματος σε βάρος αυτής της σούπερ ομάδας είναι τεράστια πρόκληση».
----------------

Μουρίνιο: «Εγώ και ο Ρονάλντο είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο»!

Ανυπόμονος για να μεταβεί στο Μπερναμπέου και να συνεργαστεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο. «Εγώ και ο Ρονάλντο είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο», υπογράμμισε ο Ίβηρας τεχνικός.

«Είμαστε και οι δυο Πορτογάλοι. Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και είμαι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο», ανέφερε αρχικά στη «Daily Mail» και πρόσθεσε:

«Περιμένω πολλά γκολ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο την επόμενη σεζόν. Είναι ένας ιστορικός ποδοσφαιριστής. Κανένας δεν μπορεί να τον κριτικάρει αν, όταν βρίσκεται σε διακοπές, είναι με την Πάρις Χίλτον στο Λος Άντζελες ή αν αγοράσει μια Φεράρι καθώς έτσι όπως αγωνίζεται και προπονείται ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως είναι από άλλο πλανήτη».

σωστος ο μουρινιο :entretenimiento:
Halamadrid
Halamadrid
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 451

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από Sergio Ramos Τρι 25 Μάης 2010, 10:47 pm

Στην As υπάρχει αυτό το βιντεάκι με τον Μουρίνιο να είναι έτοιμος να φύγει με το Audi και σταματάει για να χαιρετίσει τον Ματερράτσι. Δείτε κλάμα ο Ζοζέ. Λες και έχασε κανένα συγγενικό του άτομο.

Μέσα στο κλάμα ο Ζοζέ
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Αριθμός μηνυμάτων : 7247

https://realgr.forumgreek.com/

Δημοσίευση από supersergio Τετ 26 Μάης 2010, 2:48 am

Φέρε και τον Ιταλό κόφτη μαζί να καθαρίσει το ψέμα του Μέσι
supersergio
supersergio
Banned
Banned

Αριθμός μηνυμάτων : 2206

Δημοσίευση από Wael90 Τετ 26 Μάης 2010, 2:51 am

Άντε με τον κωλοΙταλό, για κουτουλιές είναι..
Wael90
Wael90
Banned
Banned

Αριθμός μηνυμάτων : 1927

Δημοσίευση από casillas Τετ 26 Μάης 2010, 10:45 am

Παιδια θυμηθητε με ο Μουρινιο θα αλαξει την Ιστορια της Ρεαλ .
Οι πεκτες θα δεθουν πολυ μαζι του επηδη ολοι ειναι τσαμπουκαδες και θα τους βοηθησει να πεξουν εξυπνη μπαλα....
casillas
casillas
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 28

Δημοσίευση από Επισκέπτ Τετ 26 Μάης 2010, 2:05 pm

Ηρθε η ωρα για την αφιξη του Mourinho οπως ολα δειχνουν..
Πραγμα που εχει πολυ ενδιαφερον και θελω πολυ να το δω.
Ο Ματερατσι δεν ειναι αναγκη να παρει κι αλλες κοκκινες καρτες..
Ας κατσει στην Inter καλυτερα Jose Mourinho - Σελίδα 3 172497
Anonymous
Επισκέπτ
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Halamadrid Τετ 26 Μάης 2010, 3:36 pm

https://www.youtube.com/watch?v=HW3tx-4T8bI

του χρονου θα κανει τους παικτες σας να ακουνε μουρινιο και θα τρεχουν να κρυφτουν :emocion29:
Halamadrid
Halamadrid
Madridista
Madridista

Δημοσίευση από Επισκέπτ Τετ 26 Μάης 2010, 3:51 pm

Halamadrid έγραψε:
του χρονου θα κανει τους παικτες σας να ακουνε μουρινιο και θα τρεχουν να κρυφτουν :emocion29:

Μην ξεχασει να οργωσει και το Bernabeu οπως το Stamford Bridge ομως.. Jose Mourinho - Σελίδα 3 792900 Jose Mourinho - Σελίδα 3 792900
Anonymous
Επισκέπτ
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Wael90 Τετ 26 Μάης 2010, 3:58 pm

Καταντάει βαρετό αυτό..
Wael90
Wael90
Banned
Banned

Αριθμός μηνυμάτων : 1927

Δημοσίευση από Επισκέπτ Τετ 26 Μάης 2010, 4:02 pm

Wael90 έγραψε:Καταντάει βαρετό αυτό..

Ποιο απο ολα?
Anonymous
Επισκέπτ
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Sergio Ramos Τετ 26 Μάης 2010, 4:10 pm

Μην ξεχασει να οργωσει και το Bernabeu οπως το Stamford Bridge ομως.. Jose Mourinho - Σελίδα 3 792900 Jose Mourinho - Σελίδα 3 792900
Το κακό είναι άλλο.. Μετά το διπλό που θα κάνει του χρόνου στο Κάμπ νου να πει τους παίχτες να μπουν γρήγορα στα αποδυτήρια μην κρυώσουν από τα μπεκ που θα ανοίξουν... Εκτός και άμα έμαθαν (μετα τα φετινά) να χάνουν και δεν τα ανοίξουν..

Jose Mourinho - Σελίδα 3 11821
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Αριθμός μηνυμάτων : 7247

https://realgr.forumgreek.com/

Δημοσίευση από Επισκέπτ Τετ 26 Μάης 2010, 4:23 pm

Sergio Ramos έγραψε:
Το κακό είναι άλλο.. Μετά το διπλό που θα κάνει του χρόνου στο Κάμπ νου να πει τους παίχτες να μπουν γρήγορα στα αποδυτήρια μην κρυώσουν από τα μπεκ που θα ανοίξουν... Εκτός και άμα έμαθαν (μετα τα φετινά) να χάνουν και δεν τα ανοίξουν..

Jose Mourinho - Σελίδα 3 11821

Με αντεπιθεσεις και σφιχτη αμυνα να υποθεσω?
Καλα εσυ το τραβηξες πολυ.. μεχρι και αποτελεσμα εβγαλες Jose Mourinho - Σελίδα 3 Lol

Μην ανησυχεις, με εσας δεν ανοιγουν τα μπεκ, αμαρτια ειναι..
Anonymous
Επισκέπτ
Επισκέπτης

Δημοσίευση από supersergio Πεμ 27 Μάης 2010, 4:18 am

Ρε λούλι κοταλανέ άντε στα εξάρχια να πιεις το γάλα σου
supersergio
supersergio
Banned
Banned

Δημοσίευση από Lucas Πεμ 27 Μάης 2010, 12:39 pm

Αν και δεν συμφωνω με τετοιους χαρακτηρισμους οπως του supersergio, νομιζω φιλε πως δεν εχεις λογο υπαρξης εδω. Εδω ειναι φορουμ της Ρεαλ. Και μη μου πει κανενας τις κλασσικες βλακειες - εφοσον κανουμε πολιτισμενο διαλογο it's ok κλπ γιατι εγω θελω να αντιπαρατιθεμαι με φιλους της Ρεαλ και μονο, γι'αυτο μπηκα και σ' αυτο το φορουμ. Δεν εχω καμια ορεξη να ακουσω αποψη αλλων πλην της οπαδων της ομαδας μου και να βλεπω και το αντιπαθες σημα σας. Αν παλι εσυ θες να συζητας και με οπαδους Ρεαλ μπες σε κανενα αλλο αθλητικο φορουμ ουδετερο.

Στο θεμα μας τωρα, αν και για να ειμαι ειλικρινης ειχα καποιες επιφυλαξεις σχετικα με τον ατιθασσο χαρακτηρα του Μουρινιο, πιστευω οτι ειναι χρυση επιλογη μιας και επιτελους βρεθηκε πιστευω καποιος που ισως κανει κουμαντο για τις μεταγραφες και την διαχειριση του υλικου χωρις την παρεμβαση "προεδρου". Για να δουμε...
Lucas
Lucas
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 605

Δημοσίευση από mariatsili Πεμ 27 Μάης 2010, 1:11 pm

Είναι καιρός να μπει λίγη τάξη σε αυτή την ομάδα και να μην κάνει κανείς ό,τι θέλει!Εγώ δεν έχω καμία επιφύλαξη!Αν κάποιος μπορεί να οδηγήσει την ομάδα ξανά σε τίτλους,είναι μόνο ένας προπονητής με πιγμή!Και αυτό το συναντάς στον Μουρίνιο!Κουράστηκα να βλέπω τόσες αλλαγές σε προπονητές!Ελπίζω να έρθει για να μείνει μπας και δούμε κανένα τίτλο!
mariatsili
mariatsili
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 456

Δημοσίευση από alex_rm9 Πεμ 27 Μάης 2010, 1:18 pm

Αν έρθει ο Μουρίνιο για να μείνει τότε είναι αχρείαστος ο Βαλντανο πιστευω.
alex_rm9
alex_rm9
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 1760

Δημοσίευση από angelinapaik Πεμ 27 Μάης 2010, 2:33 pm

Ο Πελεγκρινι ειπε οτι ηθελε να μεινουν Ρομπεν και Σναιντερ, αλλα η διοικηση δεν τον ελαβε υπ οψιν της. Αυτο ειναι η διαφορα με το Μουρινιο και τους αλλους προπονητες που περασαν απο τη Ρεαλ τα τελευταια χρονια. Ο Μουρινιο θα μπορει να περασει τα ΘΕΛΩ του και κανεις απο τη διοικηση δεν θα μπορει να τον αγνοησει. Γι αυτο θα φτιαξουμε ομαδα. Και γουσταρα παρα πολυ τις δηλωσεις του. Δεν απαξιωσε κανενα παικτη της Ρεαλ και ειχε ενα καλο λογο για τον καθενα.
angelinapaik
angelinapaik
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 755

Δημοσίευση από Eladir Πεμ 27 Μάης 2010, 6:37 pm

Καλως ή κακως, ειμαστε αντιμετωποι με μια πολυ δυνατη Barcelona, που για να την ξεπερασεις πρεπει να τα κανεις ολα τελεια. Ο Mourinho ειναι αυτος που μπορει να κανει το κατι παραπανω και καλα εκανε η διοικηση και κινηθηκε για να τον αποκτησει.

PS: Μηνετε on-topic και αφηστε τα προσωπικα γιατι θα πεφτει delete σε τετοια posts.
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 5722

http://sport-fm.gr

Δημοσίευση από Cristiano Πεμ 27 Μάης 2010, 7:13 pm

Για μένα νομίζω είναι νωρίς να πώ αν είναι καλό που θα προπονή την ομάδα ο Μουρίνιο,μετά τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις θα σχολιάσω Jose Mourinho - Σελίδα 3 172497
Cristiano
Cristiano
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 90

http://kostasversion.blogspot.com

Δημοσίευση από supersergio Πεμ 27 Μάης 2010, 7:39 pm

alex_rm9 έγραψε:Αν έρθει ο Μουρίνιο για να μείνει τότε είναι αχρείαστος ο Βαλντανο πιστευω.

Αυτό που λες είναι μια μεγάλη αλήθεια, πολύ σωστή παρατήρηση. Ο Μουρίνιο θέλει να μιλάει μόνο με Πέρεθ face to face και όχι με μεσάζοντες.

Όσο για τα προσωπικά να διαγράψεις και το ποστ του άλλου που το παίζει επιστήμονας και μόνο το δικό μου.
supersergio
supersergio
Banned
Banned

Δημοσίευση από Halamadrid Παρ 28 Μάης 2010, 3:11 am

Μουρίνιο: «Η δική μου Ρεάλ…»

Jose Mourinho - Σελίδα 3 130400

Για την ομάδα που οραματίζεται να δημιουργήσει στη Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «As». Παράλληλα αναφέρθηκε στις θέσεις που κρίνει ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση, σχολίασε όλα τα μεταγραφικά σενάρια, ενώ απάντησε στον ισχυρισμό του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, πως ο γιος του είναι οπαδός των Καταλανών.

«Η δική μου Ρεάλ»

«… θα είναι μια ισορροπημένη ομάδα. Για να κατακτήσεις τίτλους πρέπει να γνωρίζεις τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σου και να δουλεύεις συλλογικά. Για να πάρεις τρόπαια πρέπει να κερδίζεις και για να κερδίζεις πρέπει να παίζεις καλά. Θα δημιουργήσουμε τη δική μας αγωνιστική ταυτότητα και δεν θα μιμηθούμε κανέναν. Μας περιμένει σκληρή δουλειά. Πηγαίνω στην ομάδα με ταπεινότητα, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που θέλω να αλλάξω. Για παράδειγμα οι προπονήσεις δεν θα είναι ανοικτές οι προπονήσεις καθημερινά, αλλά μία ημέρα για τον Τύπο και τον κόσμο».

«Ο Γκούτι και ο Ραούλ…»

«Στους βετεράνους αξίζει να είναι χαρούμενοι και αυτό μπορεί να γίνει είτε παίζοντας σε άλλη ομάδα είτε αναλαμβάνοντας έναν άλλο ρόλο στην ομάδα που ήταν το σπίτι τους για τόσα χρόνια. Υπάρχουν λίγοι Μαλντίνι και Ζανέτι και ένας παίκτης πρέπει να είναι ειλικρινής απέναντι στον εαυτό του και την ομάδα του. Ο Γκούτι ο ίδιος αποχαιρέτησε τους φιλάθλους της Ρεάλ, με τον Ραούλ, που είναι ήσυχος τύπος και δεν έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του, θα πρέπει να μιλήσω από κοντά».

«Δεν θα έχει πρόβλημα να γίνει ο γνωστός Κακά»

«Ο Κακά είχε κάποιους τραυματισμούς κι έχασε την αυτοπεποίθησή του, αλλά δεν πιστεύω πως θα έχει πρόβλημα να επανέλθει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ένας παίκτης πρέπει να έχει καλή ψυχολογία για να αποδώσει όπως μπορεί».

«Όλοι για το καλό της ομάδας»

«Όπως οι επιθετικοί θέλουν οι άλλες γραμμές να δουλεύουν για αυτούς, έτσι θα υπάρχουν στιγμές στη διάρκεια ενός αγώνα ή της σεζόν που θα πρέπει να θυσιαστούν για το καλό της ομάδας. Είναι δύσκολο να είσαι καλύτερος από τον αντίπαλό σου για 90 λεπτά».

«Τώρα είμαι οπαδός της Ρεάλ»

Δεν είμαι εχθρός κανενός. Δεν είμαι ούτε αντι-Μίλαν, ούτε αντι-Μπαρτσελόνα ή αντι-Ατλέτικο. Είμαι οπαδός της Ίντερ και τώρα θα είμαι οπαδός της Ρεάλ».

«Δεν θα υποστηρίζει την ομάδα που έβριζε τον πατέρα του»

«Ο γιος μου δεν είναι Μπαρτσελόνα, είναι οπαδός της ομάδας που δουλεύει ο πατέρας του και της ομάδας που σέβεται τον πατέρα του. Δεν μπορεί να υποστηρίζει μία ομάδα που ο κόσμος της έβριζε τον πατέρα του για 90 λεπτά».

«Σέβομαι τον Γκουαρντιόλα»

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Γκουαρντιόλα. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια, έχουμε εξαιρετική σχέση και τον σέβομαι πολύ».

«Εκεί θέλουμε ενίσχυση»

«Θέλω τρεις με τέσσερις αμυντικογενείς παίκτες, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε και στην επίθεση».

Σχολιάζοντας τα σενάρια…

«Ο Μιλίτο είναι ένας επιθετικός που τα έχει όλα. Όμως σαν ένας παίκτης που έχει γράψει ιστορία με την Ίντερ, δεν θα πρέπει να τον αφήσουν να φύγει. Φυσικά και θα ήθελα τον Μιλίτο, αλλά θα πρέπει να μείνει, να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να βγάλει κι άλλα λεφτά. Ο Μαϊκόν είναι ένα θαύμα της φύσης, πολύ ποιοτικός παίκτης που πετυχαίνει 6-7 γκολ κάθε σεζόν. Δεν λέω ότι δεν θα τον ήθελα, αλλά θεωρώ πως ο Σέρχιο Ράμος μπορεί να γίνει από τους κορυφαίους μπακ στον κόσμο.

Ο Ντι Μαρία είναι ένας φανταστικός παίκτης, αλλά αγωνίζεται σε ένα μικρότερο πρωτάθλημα και έχω αμφιβολίες για το αν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός πιο δυνατού πρωταθλήματος. Αν μπορούμε να τον αποκτήσουμε σε λογικό τιμή, αξίζει να ρισκάρουμε και να τον πάρουμε, αλλά αν τα χρήματα που απαιτούνται είναι υπερβολικά, δεν μου αρέσει οι ομάδες μου να δίνουν τρελά ποσά για παίκτες.

Είναι απίθανο να αποκτήσουμε τον Ντε Ρόσι. Η Ρόμα είναι ο Τότι και ο Ντε Ρόσι. Ο πρώτος σύντομα θα τελειώσει την καριέρα του και θα αναλάβει να συνεχίσει ο Ντε Ρόσι».
Halamadrid
Halamadrid
Madridista
Madridista

Δημοσίευση από billybiros Σαβ 29 Μάης 2010, 12:42 am

Αυτό με τα 8 εκατομμύρια δε μου πολυ-άρεσε αν και το βασικό ερώτημα είναι αν η ομάδα γνώριζε όλες τις λεπτομέρειες της ρήτρας.

Από εκεί και πέρα εύχομαι να συνεργαστουν καλά με τον Βαλντάνο.

Για όσους ξεχνούν οι ομάδες σχεδιάζονται από τους αθλ. διευθυντές.
Η πολιτική του συλλόγου καθορίζεται από τον πρόεδρο και τη διοίκηση
και ο προπονητής είναι υπεύθυνος για το αγωνιστικό πλάνο.

Αν και αντί-Περεθικός γενικά, μου άρεσε αρκετά η στάση του Πέρεθ την περασμένη χρονιά.
Καμία σχέση με αυτή της προηγούμενης του θητείας και πολύ πιο σοβαρή από αυτή του Καλντερόν.
(δίνει την εντύπωση τουλάχιστον ότι αυτή τη φορά δεν μπλέκεται στα αγωνιστικά).

Από εκεί και πέρα ο Βαλντάνο πρέπει να κάτσει κάτω με τον Μουρίνιο και τα στήσουν τη ομάδα για τη νέα σεζόν με λίγες (επαναλαμβάνω) αλλαγές - περισσότερους ισπανους παίκτες και φυσικά χωρίς 30άριδες που ζήτησε ο Μουρίνιο.
billybiros
billybiros
Member
Member

Αριθμός μηνυμάτων : 4512

https://realgr.forumgreek.com

Δημοσίευση από kaka Σαβ 29 Μάης 2010, 6:28 am

ας φερει κ 40αριδες και 50αριδες ο Mourinho δεν με ενδιαφερει. ειναι γεννημενος νικητης και του εχω πληρη εμπιστοσυνη. δε θα κατσει να διασυρθει.
kaka
kaka
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 154

Δημοσίευση από Eladir Σαβ 29 Μάης 2010, 8:12 am

Ενδιαφερων αποψεις του νεου μας προπονητη:
Asked in what respect he would like to have more consultation with club professionals, Mourinho stated his hierarchical preferences. "I have my ideas as to how a medical department should be run and something like that is very difficult for me to change. But I want to see how Madrid does it, I want to discuss it, I want to discuss the philosophy of work at the club. That is the first thing I will be doing, speaking with people, conversing with [Jorge] Valdano, Miguel [Pardeza], and Chendo. But what needs to be clear is that a club needs to live around a coach's ideas. The organization is subordinate to a coach's vision. But before simply imposing such views, I want to listen and ask questions.

Asked if he anticipated many changes in the club's organization, Mourinho was diplomatic. "There are people who believe I am a dictator and that I don't like working with a sporting director, but the contrary is true. I like working in groups with each having his own responsibilities. I am very loyal to those who work with me and together we tend to grow and become close".

"It is fundamental to have a good sporting director, a good executive director, a good technical secretary. I don't want to be a manager who does it all. The first team is an area of responsibility for the coach. No one will involve themselves in the number of times I need to train, when, or how. No one will be able to tell me whether I have to play a 4-4-2 or a 4-3-3 formation. No one will be able to come into the dressing room to say something at halftime. These things are my responsibility. But I cannot believe that in a club of such great dimension that there will be doubts about the other duties. I do not buy a player alone, I want to have the sporting director's opinion. I want to work as a team. If I like a particular player and the technical secretary does not, I want him to tell me so. I like having a dynamic of open dialogue".

I want to engineer the concept of football with the first team. It's easy: a club says what to do in the next four years, what direction to take, what the priorities are - the club has the option of asking me for La Liga, the Copa del Rey, and the Champions League. I can dictate the short-term priorities. In terms of the long-term, if the club wants me to prepare a structure and a plan that will work once I leave, I can do that as well".

"I want to come into the club with calm and observe, ask questions, and little by little create solutions. After my presentation, my idea is to start working in Madrid for a week to put things into motion and after that I will go for a bit of vacation with my family. I am tired, but with a lot of desire and ambition to begin in Madrid".

When asked about how many of his players hold Mourinho with affection and allegiance the Special One had an explanation for this special relationship. "I promise them from the first day that I am going to get the best out of them and that I am going to take care of them. Look, I was at Valdebebas (the Madrid training facility) on a guided tour and the VIP zone for the public is spectacular - beautiful wooden walls, wonderful chairs…well this place will be a zone for the players, not the VIPs. And if not, we will build one especially for them. The VIPs at a club are the players and they need to feel comfortable and at home".

Asked if his winning titles immediately with Chelsea and Inter was a determining factor in Madrid's interest in him, Mourinho was philosophical. "Perhaps they have signed me because they know that with me, certain objectives are demanded in the short term, but that I am also capable of leaving a foundation for the future. Clearly, I work for me, but I also work for the club's interests. At Chelsea, there are still technical staff and physical trainers that I left in place. The same at Inter. I want to leave my stamp on this club - with titles, yes, but also on another level".

When asked to comment on the Champions League semi-final against Barcelona and the final against Bayern and how he managed to defeat the sides, Mourinho revealed his tactical adaptiveness. "At Barcelona we did not park the bus in front of goal, we parked an Airbus and it worked.

In the final, we had to go out to win, not just play. My team looked for the weaknesses in our rival and tried to compensate for their best players. Bayern is faster than Inter and if Inter had sought the ball, they would have lost. If I am slower and I lose the ball, I lose the match. I decided not to focus on possession but instead being compact in defense and forcing Bayern to lose the ball. We studied five movements so that when we recovered possession we would be able to strike back quickly".

Mou was subsequently asked if he could have beaten his own defensive structure employed by Inter to which he offered a resounding yes. "I would have been capable of beating my own Inter side, including when we were so compact at the back because I know the limitations of such a tactic. The best quality a team can have is to know its own limitations and virtues. Inter has a number of weaknesses, both at an individual and a collective level. The trick is to hide those problems and I believe that this season we were able to do that very well".

Asked about the differing styles between his Chelsea team and his Inter team and what one might be able to expect from Mou's Madrid side, the Portuguese expressed his desire to adapt to what was available. "One needs to know what one has and apply it in the best way to cause damange. When I had Cech who could distribute long balls with precision and Drogba who could win the ball up front, why not use a more direct style? What is the use of building play from the back? But if you have a Milito that does not have the same qualities, the style of play needs to be different. Madrid have Cristiano Ronaldo and Kaka who are both very good in one on one situations with defenders. In that case, it is best to seek a style that sets up one-on-one opportunities. The principles of one's style of play depend on the footballers in one's service".
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 5722

http://sport-fm.gr

Δημοσίευση από Sergio Ramos Σαβ 29 Μάης 2010, 10:17 am

Και ένα Βιντεάκι με τον νέο coach!

');}//]]>