Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Jose Mourinho

+27
madridismo
MaDriDisM
Ronaldo4ever
azoulof
Nem
kaka
billybiros
angelinapaik
mariatsili
Lucas
casillas
Halamadrid
XDot
Cristiano
Wael90
skolix
W.S_HOOLS
supersergio
Morbidas
Madridistagr
alex_rm9
dimitris1486
Sergio-(4)-Ramos
Nh04
Eladir
beckham
Sergio Ramos
31 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 8 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Συμφωνείτε με την επιλογή του Μουρίνιο ως νέο προπονητή της ομάδος;

Jose Mourinho - Σελίδα 2 Vote_lcap94%Jose Mourinho - Σελίδα 2 Vote_rcap 94% 
[ 32 ]
Jose Mourinho - Σελίδα 2 Vote_lcap6%Jose Mourinho - Σελίδα 2 Vote_rcap 6% 
[ 2 ]
Jose Mourinho - Σελίδα 2 Vote_lcap0%Jose Mourinho - Σελίδα 2 Vote_rcap 0% 
[ 0 ]

Σύνολο Ψήφων : 34

Jose Mourinho - Σελίδα 2 Empty Απ: Jose Mourinho

Δημοσίευση από Sergio Ramos Δευ 21 Απρ 2008, 1:01 pm

Φίλε μου το μετέφερα το Ποστ σου εδώ πιστεύω κολλάει περισσότερο... :;):

Ας πάει στην Ιντερ μπας και μπορέσει να την αναγεννήσει λίγο γιατί τόσα χρόνια Loosers δεν λέει... Θα φέρει και 2-3 παίχτες μαζί του όπως Ντρογκμπά κάνα καρβάλιο... Μια χαρά θα βολευτούν!!!
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Αριθμός μηνυμάτων : 7247

https://realgr.forumgreek.com/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από W.S_HOOLS Δευ 21 Απρ 2008, 1:35 pm

Exeis dikio den to eixa prose3ei!Jose Mourinho - Σελίδα 2 Friends3
______________________________________________________________________________________________
Twra sxetika me to dimosieuma(an isxuei giati exw arxisei na mh pisteuw tipota) pisteuw tou phgenei an kai to 8ewrw esxos to prwta8lhma tous se sugrish me ta alla duo megala kai 8a boh8hsh sthn ''Eurwpaikh'' ths anakam4h!
W.S_HOOLS
W.S_HOOLS
Banned
Banned

Αριθμός μηνυμάτων : 1576

http://www.gazzetta.gr/component/option,com_tag/tag_id,18/Itemid

Δημοσίευση από Morbidas Δευ 21 Απρ 2008, 3:25 pm

Enas koukos dn fernei tin anoixi.Sofes paroimies apo sofo lao.
Loosers itan, einai kai 8a einai!
Morbidas
Morbidas
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 557

Δημοσίευση από Eladir Δευ 21 Απρ 2008, 5:10 pm

To Italiko tou xronou pisteuw 8a einai poli pio antagwnistko prwta8lima apo oti fetos pou i Inter to paei treno oli ti season. Apo kei kai pera gia CL paizoun polla rolo...padws me mourinho pisteuw i Inter sigoura 8a ftasei pio makria stin Eurwpi.
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 5722

http://sport-fm.gr

Δημοσίευση από W.S_HOOLS Τρι 22 Απρ 2008, 1:08 pm

O Mοράτι (ξανά)διαψεύδει για Μουρίνιο

Jose Mourinho - Σελίδα 2 Moratti_2008_3_12_20_18_0_b
Τις φήμες που θέλουν τον Ζοσέ Μουρίνιο να μετακομίζει στην Ίντερ διέψευσε για ακόμη μια φορά, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Μάσιμο Μοράτι.

Ο πρόεδρος των Μιλανέζων θέλησε ουσιαστικά να απαντήσει στα δημοσιεύματα της Δεύτερας που έκαναν λόγο για συμφωνία Ίντερ και Μουρίνιο.

Από την στιγμή (τον Μάρτη) που ο Μαντσίνι ανακοίνωσε πως μόλις τελειώσει η σεζόν θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Ίντερ πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον πρώην τεχνικό της Τσέλσι να είναι αυτός που τον αντικαθιστά.

"Ποιός ξέρει πόσες έχω ακούσει αυτές τις φήμες. Δεν είναι αλήθεια και αυτό είναι αρκετό", δήλωσε ο Μάσιμο Μοράτι που φαίνεται ενοχλημένος από τις φήμες που θέλουν τον "special one" στο Μεάτσα.

sport24.gr
W.S_HOOLS
W.S_HOOLS
Banned
Banned

Δημοσίευση από W.S_HOOLS Δευ 28 Απρ 2008, 4:02 pm

Μουρίνιο: «Θα ήθελα Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Μαδρίτης»

Jose Mourinho - Σελίδα 2 Jose_mourinho
Ιδανικούς προορισμούς για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του χαρακτήρισε τους «αιώνιους» της Ισπανίας ο Ζοσέ Μουρίνιο. «Η Μπαρτσελόνα είναι ένας φανταστικός σύλλογος και απόλαυσα το διάστημα που ήμουν εκεί. Δεν ξέρω αν στο μέλλον θα είμαι εγώ προπονητής ή αντίπαλός της. Αυτό που ξέρω είναι πως θα ήθελα να επιστρέψω», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός, που είχε θητεύσει ως… μεταφραστής του Μπόμπι Ρόμπσον στο «Καμπ Νου». Πάντως ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι δεν θα έλεγε όχι και στη Ρεάλ Μαδρίτης. «Κάθε προπονητής θα ήθελε να εργαστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν είμαι ο μοναδικός», τόνισε.

sport-fm.gr
W.S_HOOLS
W.S_HOOLS
Banned
Banned

Δημοσίευση από skolix Δευ 28 Απρ 2008, 6:01 pm

έλα στη Real να τρελαθούμε!
skolix
skolix
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 44

Δημοσίευση από Eladir Δευ 28 Απρ 2008, 6:29 pm

Mourinho εσυ θες αλλα οι αλλοι δεν νομιζω να σε θελουν....πολλα καραγκιοζιλικια εκανες στην Premier League. Schuster και του χρονου !
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Jose Mourinho - Σελίδα 2 Empty "Μετανιώνω που έμεινα"

Δημοσίευση από Sergio Ramos Τετ 07 Μάης 2008, 2:06 am

Jose Mourinho - Σελίδα 2 Sz91mo
Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε ότι στο τέλος της περσινής σεζόν απέρριψεπρόταση κορυφαίου ευρωπαϊκού συλλόγου γιατί δεν ήθελε να προδώσει την Τσέλσι και τώρα το μετανιώνει. Ο πορτογάλος τεχνικός, που ακόμα δεν έχει βρει ομάδα, αλλά έχει συνδεθεί με πολλούς πρωτοκλασάτους συλλόγους και πιθανότατα κινείται προς το Μιλάνο και την Ιντερ, δεν αποκάλυψε ποια ομάδα τον προσέγγισε, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

"Εκανα λάθος που δεν άφησα την Τσέλσι στο τέλος της περσινής σεζόν. Είχα προσφορά από έναν από τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, αλλά προτίμησα να μείνω στο Λονδίνο γιατί υποσχέθηκα στους οπαδούς ότι δεν θα έφευγα με δική μου πρωτοβουλία και τέσσερις μήνες αργότερα απολύθηκα. Τώρα καταλαβαίνω ότι πιθανότατα δεν θα έπρεπε να έχω χάσει τέτοια ευκαιρία", εξήγησε ο Μουρίνιο στην Daily Telegraph.

Εκτοτε, το όνομα του πορτογάλου συνδέθηκε μεταξύ άλλων με τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν, Ιντερ και την Εθνική Αγγλίας, με τις τελευταίες πληροφορίες να τον φέρνουν στον πάγκο των νερατζούρι.
Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πιθανότατα η ομάδα η οποία υπονοεί ο Μουρίνιο είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία στο τέλος της περσινής σεζόν έδιωξε τον Φάμπιο Καπέλο, παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο
ιταλός έγινε έπειτα προπονητής της Εθνικής Αγγλίας, θέση που είχε προταθεί και στον πορτογάλο, αλλά την απέρριψε:

"Είχα μια πολύ δελεαστική πρόταση από την Αγγλία, αλλά την απέρριψα. Το να δουλεύω με μια Εθνική Ομάδα δεν με ενδιαφέρει. Μου αρέσει να προπονώ τους παίκτες μου σε καθημερινή βάση, να δίνω παιχνίδια κάθε εβδομάδα ή ακόμα καλύτερα τρεις φορές την εβδομάδα. Δεν είμαι 60 ετών. Είμαι μόλις 45. Οπότε δεν με επηρέασε η κατάσταση της Αγγλίας. Το να δουλέψω σε Εθνική Ομάδα θα σήμαινε ότι θα έπρεπε να απορρίψω κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον".

Αν και ο Αβραμ Γκραντ κατάφερε αυτό που ο πορτογάλος δεν μπόρεσε να κάνει, να οδηγήσει την Τσέλσι στον τελικό του Champions League, ο Μουρίνιο δήλωσε ότι δεν ζηλεύει: "Δεν με αγγίζουν τέτοια συναισθήματα. Κατά την άποψή μου, μόνο αδύναμοι άνθρωποι και αποτυχημένοι έχουν τέτοια συναισθήματα. Οπότε και τι έγινε αν η Τσέλσι κερδίσει το Champions League; Το κέρδισα κι εγώ. Και τι έγινε αν κερδίσει το
πρωτάθλημα ή το κύπελλο; Κι εγώ τα κέρδισα.

Απ` όταν άφησα την ομάδα δεν είπα τίποτα για τον λόγο της αποχώρησής μου. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσα σε μένα και τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς και οι σχέσεις μας είναι ξεκάθαρες. Εχουμε επικοινωνία και δεν ξεχνάμε τον καιρό που δουλέψαμε μαζί".

sport.gr
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Δημοσίευση από supersergio Τετ 07 Μάης 2008, 1:57 pm

apokleietai na ton prosegise o calderon. egw pisteuw kamia protasi apo inter tha aperipse.
supersergio
supersergio
Banned
Banned

Αριθμός μηνυμάτων : 2206

Δημοσίευση από alex_rm9 Τετ 07 Μάης 2008, 3:39 pm

i barcelona mias kai apton genari ithelan na dio3oun ton raikard
alex_rm9
alex_rm9
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 1760

Δημοσίευση από Sergio-(4)-Ramos Τετ 07 Μάης 2008, 8:42 pm

i protasi pou eixe o mourinho itan to kalokairi oxi to genari..poli pithanon na itan apo ti real afou eixame diwksei ton cappello..an k eixe akoustei pws o suster eixe ipograpsei prwsimfwno me apozimiwsi an eperne allon coach...
Sergio-(4)-Ramos
Sergio-(4)-Ramos
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 439

Δημοσίευση από W.S_HOOLS Δευ 26 Μάης 2008, 2:26 pm

Τελεσίγραφο Μουρίνιο στον Μοράτι

Jose Mourinho - Σελίδα 2 Mourinho_2008_3_30_10_38_1_b
Τελεσίγραφο έως τα μεσάνυχτα έδωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο στην διοίκηση της Ίντερ προκειμένου να αποφασίσει αν θα του προσφέρει τη θέση του προπονητή στην ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου, ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε διορία στον Μάσιμο Μοράτι έως τα μεσάνυχτα προκειμένου να αποφασίσει αν θα είναι ο νέος τεχνικός των "νερατζούρι".

Το "αφεντικό" της ομάδας του Μιλάνου εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητες του πρώην τεχνικού της Τσέλσι ωστόσο σκέφτεται αν θα προτιμήσει να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στον Ρομπέρτο Μαντσίνι την επόμενη σεζόν.
Ο Μουρίνιο φέρεται πάντως να έδωσε διορία πάντως στον Μοράτι, προκειμένου εκείνος από την πλευρά του να εξετάσει και τις άλλες επιλογές που έχει για το μέλλον του.

sport24.gr
W.S_HOOLS
W.S_HOOLS
Banned
Banned

Δημοσίευση από W.S_HOOLS Δευ 26 Μάης 2008, 3:45 pm

"Ο Μουρίνιο στην Ίντερ για τρία χρόνια"!

Jose Mourinho - Σελίδα 2 Inter_2008_5_26_15_22_52_b
Σίγουρη θεωρεί την έλευση του Ζοσέ Μουρίνιο στην Ίντερ στη θέση του Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο πορτογαλικός Τύπος.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα "A Bola", ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι, τον οποίο ο αγγλικός Τύπος τοποθετεί στην pole position για να επιστρέψει στον πάγκο των Λονδρέζων, θα είναι ο νέος τεχνικός των "νερατζούρι".

Σύμφωνα μάλιστα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο "special one" θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την πρωταθλήτρια Ιταλίας με ετήσιες απολαβές 9 εκ.ευρώ, ενώ θα φέρει μαζί του στο "Τζουζέπε Μεάτσα" δύο πρώην δικά του παιδιά, τους Ντέκο (είχαν συνεργαστεί στην Πόρτο) και τον Λάμπαρντ (αγαστή η σχέση τους στην Τσέλσι).

sport24.gr
W.S_HOOLS
W.S_HOOLS
Banned
Banned

Δημοσίευση από Eladir Δευ 26 Μάης 2008, 6:54 pm

Hmm, θα εχει ενδιαφερον αν οντως ισχυει αυτο. 1ον, γιατι θα αλλαξει κατα πολυ το τωρα roster της Inter και 2ον γιατι θα αλλαξει κατα πολυ και το roster της Chelsea. Ισως επωφεληθουμε και εμεις απο αυτην την εξελιξη....Για να δουμε αν θα μπορεσει ο Jose να φτασει τους "losers" ψηλα στην Eυρωπη.
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από W.S_HOOLS Τετ 28 Μάης 2008, 4:00 pm

Στην Ίντερ ο Μουρίνιο!

Jose Mourinho - Σελίδα 2 Mourinho
Δια στόματος του μάνατζερ του Ρομπέρτο Μαντσίνι ήρθε η επιβεβαίωση ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο θα είναι ο νέος τεχνικός της Ίντερ.

Αυτό που ξέραμε ήρθε να επιβεβαιώσει ο Τζόρτζιο ντε Τζόρτζις, μάνατζερ του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ότι δηλαδή ο πελάτης του είναι πλέον παρελθόν από την "Internazionale" και τη θέση του στην άκρη του πάγκου θα πάρει ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο ατζέντης του Ιταλού προπονητή ήταν ο πρώτος που ουσιαστικά έβγαλε προς τα έξω κάτι το επίσημο σχετικά με τον Μουρίνιο και την Ίντερ, καθώς μίλησε για τη δυσφορία του Μαντσίνι αναφορικά με το όλο ζήτημα, αλλά και λέγοντας επί λέξη ότι ο "εκλεκτός" είναι αυτός που επέλεξε ο Μάσιμο Μοράτι για να οδηγήσει τους "νερατζούρι".

"Ο Ρομπέρτο δεν ήθελε να τελειώσει το θέμα κατά αυτόν τον τρόπο, αν και εγώ προσωπικά εδώ και καιρό είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά" λέει ο ντε Τζόρτζις.

"Νομίζω ότι ήταν λάθος του Ρομπέρτο μετά τον αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ να δηλώσει ότι αποχωρεί. Αλλά θεωρώ δίκαιη τη λύπη του για το ότι τα πράγματα λήγουν έτσι, διότι ένιωθε ότι είχε να κάνει ακόμα δουλειά στην ομάδα, και να κερδίσει κάποια τρόπαια ακόμα, όπως το Τσάμπιονς Λιγκ".

"Τώρα θα έρθει ο Μουρίνιο, και ουσιαστικά θα πρέπει να επαναλάβει αυτό που κατάφερε τα περασμένα χρόνια ο Μαντσίνι",
καταλήγει με νόημα ο ατζέντης, θέλοντας να πει ότι ο Μουρίνιο οφείλει να επαναλάβει το "κατόρθωμα" των τριών σερί σκουντέτο.
Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι αν μη τι άλλο είναι αδύνατο να καταφέρει κάτι τέτοιο ο τέως τεχνικός της Τσέλσι, από τη στιγμή που η Ίντερ ούτε μπορεί να πάρει άλλο πρωτάθλημα στα... χαρτιά, ούτε πλέον θα τρέχει μόνη της στη Serie A, αφου Γιουβέντους και Μίλαν θα έχουν πολύ από τη χαμένη τους αίγλη την επόμενη σεζόν. Το μόνο που έχει να κάνει λοιπόν ο Μουρίνιο, είναι να πάρει έναν πεντακάθαρο τίτλο, και να οδηγήσει την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οπότε, ο αυτοεπικαλούμενος "special one", Ζοσέ Μουρίνιο, δεν θα μπορούσε επί του παρόντος να είναι πιο "special" για αυτή την Ίντερ.

goal.com
W.S_HOOLS
W.S_HOOLS
Banned
Banned

Δημοσίευση από Wael90 Τετ 19 Μάης 2010, 2:53 pm

Ουστ από 'δω βρωμοκοταλανοί, αν είναι δυνατόν τέτοια φωτογραφία εδώ μέσα.. Αλλεργικό σοκ θα μας πιάσει...
Wael90
Wael90
Banned
Banned

Αριθμός μηνυμάτων : 1927

Δημοσίευση από Madridistagr Τετ 19 Μάης 2010, 5:17 pm

Μουρίνιο: «Θέλω να προπονήσω τη Ρεάλ»

Ως… αναγγελία γάμου θα μπορούσαν να εκληφθούν οι δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο, με τις οποίες ο τεχνικός της Ίντερ εξέφρασε την επιθυμία να καθίσει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. «Ένας σπουδαίος παίκτης ή προπονητής που δεν περνά από τη Ρεάλ θα τελειώσει την καριέρα του έχοντας την αίσθηση πως κάτι του λείπει. Θέλω να γίνω προπονητής στη Ρεάλ, 100%. Αν θα γίνει του χρόνου ή αργότερα, είναι κάτι που δεν ξέρω», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής.

Όμως δεν σταμάτησε εκεί. «Μετά από δύο απίστευτα χρόνια στην Ίντερ, θα μπορούσα να φύγω μόνο για τη Ρεάλ. Αν θα φύγω θα έχω τη συνείδησή μου καθαρή», τόνισε ο Μουρίνιο.

http://www.sport-fm.gr/article/230296
Madridistagr
Madridistagr
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 275

https://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=551804935

Δημοσίευση από Cristiano Τετ 19 Μάης 2010, 11:43 pm

Συγνώμη κιόλας γι αυτό που θα πώ αλλά στις μεταγραφές δεν μπορει να λέει μουρίνιο δεν είναι σίγουρο αντε εντάξει αυτό αλλά δεν θα των πάρουμε τζάμπα αφού έχει συμβόλαιο
Cristiano
Cristiano
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 90

http://kostasversion.blogspot.com

Δημοσίευση από Wael90 Τετ 19 Μάης 2010, 11:44 pm

Πρώτη φορά που θα συμφωνήσω με ^

Δεν βιάζεσαι λίγο ρε Billy; Άσε να ψηθούμε λίγο ακόμα να γουστάρουμε!!
Wael90
Wael90
Banned
Banned

Δημοσίευση από Sergio Ramos Τετ 19 Μάης 2010, 11:46 pm

Εγώ το θεωρώ σίγουρο. Ε εντάξει το πολύ πολύ αν κάνουμε λάθος κάνουμε μια μεταφορά LOL

Πάντως άμα σηκώσει το τσου λου θα έρθει τσαμπε Cristiano να ξέρεις. Έτσι τουλάχιστον λένε οι φήμες.
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Δημοσίευση από XDot Πεμ 20 Μάης 2010, 11:23 am

εγω γιατι νομιζω οτι μας κοροιδευει?
στην αρχη αρχισε να λεει οτι θελει να προπονησει μια μεγαλη ομαδα απο ισπανια χωρις να λεει ρεαλ, μετα διαφορα δημοσιευματα λεγανε ρεαλ, μετα βγηκε υποτιθεται αυτος να πει για ρεαλ, μετα για τις μεταγγραφες κλπ..
και ολα αυτα πριν το τελικο στη μαδριτη
ισως για να εχει ολους τους φιλαθλους υπερ της ιντερ και αυτου?
σιγουρα μπορει να θελει να ερθει να προπονησει τη ρεαλ αλλα δε νομιζω να ειναι τιποτα σιγουρο..
και δε ξερω κιολας τι μας συμφερει..να χασει η να κερδισει η ιντερ..θα μεινει η θα φυγει?θα ερθει σε μας?
αν φυγει ο γκουαρντιολα απο τη μπαρτσελονα θα θελει να παει εκει?
XDot
XDot
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 743

Δημοσίευση από Sergio Ramos Πεμ 20 Μάης 2010, 1:22 pm

Μπαρτσελόνα δεν παίζει να πάει γιατί πολύ απλά θα ψάχνει με το σταγονόμετρο να βρει φίλαθλο να τον συμπαθεί! Όλοι εκεί τον μισούν!

Εγώ ξέρω ότι για να φύγει από την Ίντερ που έχει συμβόλαιο θα πρέπει η ομάδα που θα τον πάρει ουσιαστικά να τον αγοράσει. Ωστόσο ακούγετε ότι αν σηκώσει το τσου λου η Ίντερ θα τον αφήσει ελεύθερο να πάει όπου θέλει. Γιαυτό όλοι υποστηρίζουμε Ίντερ Jose Mourinho - Σελίδα 2 771623
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Δημοσίευση από Wael90 Πεμ 20 Μάης 2010, 2:44 pm

Έχει δηλώσει αρκετές φορές πως μισεί την Far$a, κι αν μη τι άλλο ο Mourinho είναι ένας προπονητής με αξίες πάνω πάνω από όλα..
Wael90
Wael90
Banned
Banned

Jose Mourinho - Σελίδα 2 Empty «Προφορική συμφωνία Ρεάλ-Μουρίνιο»

Δημοσίευση από Sergio Ramos Παρ 21 Μάης 2010, 1:41 pm

Jose Mourinho - Σελίδα 2 101406
Οριστική είναι η συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με τη «Marca». Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει στο σημερινό της φύλλο (21/5) πως ο μάνατζερ του Πορτογάλου προπονητή, Ζόρζε Μέντες, έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της «βασίλισσας» και η συμφωνία θα επικυρωθεί μετά τον τελικό του Champions League.

Το δημοσίευμα αποκαλύπτει και τους οικονομικούς όρους του μεγάλου «deal»: ο Ζοσέ Μουρίνιο θα υπογράψει για τρία χρόνια έναντι 10 εκατ. ευρώ ετησίως. Στην περίπτωση αυτή, σύμφωνα πάντα με τη «Marca», ο 47χρονος τεχνικός θα βγει οικονομικά ζημιωμένος, καθώς πρόσφατα ο ξένος Τύπος ανέφερε πως η διοίκηση της Ίντερ τού πρόσφερε επέκταση συμβολαίου ως το 2013 έναντι 12 εκατ. ευρώ το χρόνο.

sport-fm.gr
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Σελίδα 2 από 8 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή