Jose Mourinho
+27
madridismo
MaDriDisM
Ronaldo4ever
azoulof
Nem
kaka
billybiros
angelinapaik
mariatsili
Lucas
casillas
Halamadrid
XDot
Cristiano
Wael90
skolix
W.S_HOOLS
supersergio
Morbidas
Madridistagr
alex_rm9
dimitris1486
Sergio-(4)-Ramos
Nh04
Eladir
beckham
Sergio Ramos
31 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 8 από 8
Σελίδα 8 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Συμφωνείτε με την επιλογή του Μουρίνιο ως νέο προπονητή της ομάδος;
Απ: Jose Mourinho
MaDriDisM έγραψε:Είχαμε κι άλλους προπονητές, αλλά ως επί το πλείστον αποδείχτηκαν αποτυχημένοι ή ανεπαρκείς.
Ο μόνος προπονητής τα τελευταία χρόνια (εκτός του Μουρίνιο) που κατά την γνώμη μου απέδειξε ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος του πάγκου της Ρεάλ ήταν ο Καπέλο.
+1000
H Ρεάλ δεν είναι απλά μια μεγάλη ομάδα. Είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, είναι μια μυθική ομάδα. Και δεν υπάρχουν πολλοί προπονητές που μπορούν να κοουτσάρουν μια τέτοια ομάδα, με τέτοιο βάρος ονόματος, ιστορίας και φανέλας. Χρειάζεται να είναι μεγάλη προσωπικότητα για να μπορέσει να αντέξει το βάρος, για να μπορέσει να ηγηθεί και να εμπνεύσει. Και εκτός του Μουρίνιο, τέτοια πρπονητική προσωπικότητα δεν υπάρχει σήμερα. Τόσο απλά.
marnik- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 195
Αγέλαστος ο Μου στην φωτογράφιση σήμερα για τα Χριστούγεννα
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
Τον κουρασε κανεναν αλλο η κουβεντα για τον Μουρινιο, τον Κασιγιας και τον Ροναλντο, με λιγο απο ακαδημιες και προπονητολογια;; Εκει που τετοια εποχη περυσι λεγαμε για τεχνικες, γκολ και θεαμα, τωρα λεμε για τα περιβραχιονια και κουτσομπολια. Για καθε 10 επιχειρηματα υπερ του κοουτς θα βρεις αλλα 10 αρνητικα. Τοσο απλα.
δηθεν τωρα μαλωνουν και μουρινιο-ροναλντο..μονο αυτοι δεν ειχαν μαλωσει τοσο καιρο και ηταν αγαπημενοι..
ακουσαμε κασιγιας-ροναλντο, κασιγιας-μουρινιο, ραμος-μουρινιο κλπ κλπ
http://www.sport-fm.gr/article/628708
περιμενω ακομα να ακουσω μια φορα που τσακωθηκε ο μεσσι με καποιον..αγιος ανθρωπος.
ακουσαμε κασιγιας-ροναλντο, κασιγιας-μουρινιο, ραμος-μουρινιο κλπ κλπ
http://www.sport-fm.gr/article/628708
περιμενω ακομα να ακουσω μια φορα που τσακωθηκε ο μεσσι με καποιον..αγιος ανθρωπος.
XDot- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 743
δεν εχεις και αδικο..
τωρα εχουμε δυο vs μουρινιο
ραμος+κασιγιας vs μουρινιο..
και λεει οτι το καλοκαιρι θα ειναι ολη η ομαδα vs μουρινιο..
http://www.sport-fm.gr/article/630446
χαχχαχαχα
τωρα εχουμε δυο vs μουρινιο
ραμος+κασιγιας vs μουρινιο..
και λεει οτι το καλοκαιρι θα ειναι ολη η ομαδα vs μουρινιο..
http://www.sport-fm.gr/article/630446
χαχχαχαχα
XDot- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 743
Ότι υπήρξαν εντάσεις ισχύει, αλλά σε αυτά που υπήρξαν κάποιοι προσθέτουν και φανταστικά σενάρια. Παλιό το κόλπο.
Τι θα γίνει;;; Μόλις πάει να ηρεμήσει η ομάδα αρχίζουν τα δημοσιεύματα. Ο Μουρίνιο , λένε, έχει ενημερώσει εδώ και 2 μήνες ,ότι φεύγει από τη Ρεάλ και έχει ήδη βρει και την επόμενη ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Το πιθανότερο είναι φήμες , αλλά πάνε να χαλάσουν το κλίμα. Ας ελπίσουμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι.
angelinapaik- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 755
Ναι, βγηκε αυτη η φημη απο Cadenaser. Δεν νομιζω να ξεκαθαρισει αυτο το θεμα πριν το τελος της σεζον οποτε αν δεν υπαρχει κατι χειροπιαστο δεν αξιζει να ασχοληθει κανεις.
Νομιζω οτι η αποχωρηση του ειναι πιο πιθανη απο ποτε και οχι με τον τροπο που ηθελε. Δε θα φυγει σα μεσσιας με το ch. league στη Μαδριτη. Πολλα τα επιχειρηματα υπερ του, αλλα τοσα και παραπανω κατα του. Οποιος και αν ερθει, απο μεγαλο ονομα, μεχρι Ζινταν και τον προπονητη της Β ΄ ομαδας που ειχε ακουστει, θα δουλεψει υπο πιεση. Η συγκρισεις τον πρωτο καιρο θα ειναι αναποφευκτες. Καποιοι μιλησαν για σχεδιο και προγραμματισμο. Συμφωνω κι εγω. Αρκει να δουμε που θα το πανε. Σε μεταγραφες ''μεγαλες'' και απλα αλλαγη συστηματος και τροπου παιχνιδιου ή σε στηριξη ακαδημιων και αλλαγη φιλοσοφιας. Αποψη μου το παντρεμα αυτων των δυο θα ηταν το καλυτερο. Θελω να βλεπω και τον μεγαλο παικτη στην ομαδα μου, αλλα πιστευω επισης οτι αν ο Μορατα ειχε φετος το χρονο του Μπενζεμα και του Ιγκουαιν δε θα τα ειχε παει πολυ χειροτερα...
Μεγάλη μερίδα των οπαδών δεν θέλει την παραμονή του Μουρίνιο. Κάποιοι κατά καιρούς τον αποδοκίμασαν ακόμα και μέσα στο γήπεδο.
Θεωρώ απίθανο να μείνει.
Για τον αντικαταστάτη του θα δούμε.
Από όσους ακούγονται μόνο ο Αντσελότι έχει στο παρελθόν διαχειριστεί μεγάλες ομάδες με μεγάλα ονόματα. Θεωρώ και λόγω της εμπειρίας του ότι είναι καλυτερος σε σχέση με τους άλλους, αλλά ακόμα έχουμε δρόμο.
Θεωρώ απίθανο να μείνει.
Για τον αντικαταστάτη του θα δούμε.
Από όσους ακούγονται μόνο ο Αντσελότι έχει στο παρελθόν διαχειριστεί μεγάλες ομάδες με μεγάλα ονόματα. Θεωρώ και λόγω της εμπειρίας του ότι είναι καλυτερος σε σχέση με τους άλλους, αλλά ακόμα έχουμε δρόμο.
Το πιθανότερο είναι ότι θα φύγει. Εκ του αποτελέσματος φαίνεται να απέτυχε καθώς δεν έφερε το 10ο. Ωστόσο δεν πρέπει να μην αναγνωρισουμε ότι μας έκανε πάλι ομάδα από καφενείο, ότι μας έκανε να πιστέψουμε ότι το 10ο θα έρθει (και αυτό είναι δείγμα μεγάλης ομάδας) και ότι σπάσαμε την κυριαρχία της Μπαρτσελόνα που κατά παγκόσμια ομολογία ήταν η καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών στον κόσμο. Της πήραμε πρωτάθλημα (πριν αρχίσει η πτώση της), την νικήσαμε στο σπίτι της, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το CL και δυστυχώς και τις 2 χρονιές αποκλειστήκαμε από ομάδες που θα έπρεπε να είχαμε περάσει. Και αν πέρυσι είχαμε την δικαιολογία ότι τα είχαν δώσει όλα στο κλάσσικο στη Βαρκελώνη 3 μέρες πριν, φέτος δεν υπήρχε δικαιολογία. Θεωρώ πάντως ότι ήταν ο καταλληλότερος προπονητής για εμάς και ότι αν καθόταν (και τον άφηνε ο κόσμος και ο τύπος) θα κάναμε μεγάλα πράγματα. Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε ότι θα έρθει κάποιος που θα αντέχει το βάρος της Ρεάλ. Αλλαγές δεν πρέπει να γίνουν πολλές, ίσως κάποιοι παίχτες από τις ακαδημίες και ένα δεξί μπακ, τίποτα άλλο.
marnik- Madridista
Αυτο ειναι παραμυθι. Ο Mourinho αποφασιζει αν θα μεινει ή αν θα φυγει. Ο κοσμος και ο τυπος ειναι δικαιολογιες. Και στην Inter που τον ειχαν σαν θεο ο τυπος και ο κοσμος εφυγε αστραπιαια.marnik έγραψε:αν καθόταν (και τον άφηνε ο κόσμος και ο τύπος)
Eladir έγραψε:Αυτο ειναι παραμυθι. Ο Mourinho αποφασιζει αν θα μεινει ή αν θα φυγει. Ο κοσμος και ο τυπος ειναι δικαιολογιες. Και στην Inter που τον ειχαν σαν θεο ο τυπος και ο κοσμος εφυγε αστραπιαια.marnik έγραψε:αν καθόταν (και τον άφηνε ο κόσμος και ο τύπος)
Μάλλον δεν κατάλαβες καλά τι εννοούσα. Σαφώς και ο Μου αποφασίζει αν θα μείνει ή θα φύγει. Το "και τον άφηνε ο κόσμος και ο τύπος" πήγαινε στο αν τον άφηναν στην ησυχία του να δουλέψει χωρίς να τον ιντριγκάρουν συνέχεια (αν και δέχομαι ότι και ο ίδιος το προκαλούσε αυτό εν μέρει).
Ήθελα να προσθέσω και κάτι άλλο: Τις απαράδεκετες κατ'εμέ δηλώσεις του Πέπε για τον Κασίγιας, ότι και καλά ο Μου έπρεπε να δείξει περισσότερο σεβασμό. Και το δηλώνει ποιος, ο Πέπε, που ο Μου τον στήριξε τόσο αυτά τα χρόνια την ώρα που όλοι τον έκραζαν (δικαίως γιατί είναι άμπαλος). Αλλά επειδή ο αχάριστος έχασε τη θέση του από τον πιτσιρικά τον Βαράν που στα 19 του ξέρει πιο πολύ μπάλα απ'ό,τι ποτέ ονειρευόταν ο Πέπε και επειδή τώρα φεύγει ο Μου, σου λέει, κάτσε τώρα να γλύψω τον αρχηγό μπας και ξανακερδίσω τη θεσούλα. Βρε ΟΥΣΤ, άμπαλε, αχάριστε και άχρηστε γλύφτη.
marnik- Madridista
Απαντησε ο Mourinho στον Pepe:
Εκανε πολλα λαθη ο Mourinho αλλα αγωνιστικα Varane και Lopez παιξανε καλυτερα απ'οτι Pepe και Casillas. Τωρα να μιλαει ο Pepe που εχει ρεζιλεψει τον συλλογο πολλακις με τα ψυχολογικα προβληματα του παει πολυ.
"Pepe's comments? It is very easy to analyse what he says. Pepe has a problem and his name is Raphael Varane," the Madrid coach stated at a press conference.
"A 31-year-old has lost his place to a 19-year-old. It’s the law of life. But who had the courage to field Varane? I did."
Εκανε πολλα λαθη ο Mourinho αλλα αγωνιστικα Varane και Lopez παιξανε καλυτερα απ'οτι Pepe και Casillas. Τωρα να μιλαει ο Pepe που εχει ρεζιλεψει τον συλλογο πολλακις με τα ψυχολογικα προβληματα του παει πολυ.
Ακριβώς! Πέρα από το γεγονός ότι δεν κατάφερε να φέρει το 10ο, οι επιλογές του Μου τον δικαιώνουν: Ο Λόπεζ ήταν όχι απλά καλύτερος από τον Κασίγιας, αλλά έκανε φοβερές εμφανίσεις. Ο Βαράν (αν και επιλογή του Ζιντάν) βγάζει μάτια παρά τα 19 του χρόνια. Ο Ράμος σαν CB έγινε από οτυς καλύτερους. Δεν δίστασε να πετάξει στον πάγκο τον Καρβάλιο που ήταν το πουλέν του από την Πόρτο όταν είδε ότι δεν τραβάει άλλο. Ο Μου δεν είχε εμμονές. Το να μην αγγίζεται ο Κασίγιας ενώ σέρνεται και ενώ ο αντικαταστάτης του πετάει, θα ήταν αδικία και ενάντια στο συμφέρον της ομάδας. Εγώ το ξεναλέω, ότι προπονητή σαν τον Μου δύσκολα θα ξαναβρούμε. Που να έχει τα @%χ#δια να τα βάλει με τις κλίκες (βλ. Κασίγιας και τον τύπο) και συγχρόνως να είναι φοβερός κόουτς.
marnik- Madridista
Ο Μουρινιο δεν ειχε εμμονες;; Μου ερχονται στο μυαλο πανω απο 8-10 εμμονες του. Ο Πεπε αχρηστος και αμπαλος; Εισαι σκληρος πολυ με εναν παικτη που παρ'ολα τα κακα που εχει ειναι τοσα χρονια στην ομαδα και σκιζεται για τη Ρεαλ. Περυσι με τον Ραμος ειχε κανει καταπληκτικα παιχνιδια. Πριν τον Μουρινιο υπηρχαν παιχνιδια που ηταν ολοκληρη η αμυνα μονος του. Φετος συμφωνω, ειδικα μετα τα χριστουγεννα εχει πεσει πολυ. Μην περναμε ομως στο αλλο ακρο να απαξιωνουμε τους παικτες, για να ανυψωσουμε τον Μουρινιο. Δεν ξερουμε ολοκληρη την αληθεια για την κοντρα Κασιγιας - Μουρινιο. Ουτε μπορω να σκεφτω για τον κακομοιρο τον Μουρινιο που τον χτυπανε οι αυλικοι δημοσιογραφοι της Μαρκα για τους χ- ψ λογους. Και σιγα μην πιστεψω οτι ο Πεπε βγηκε και οτι το ειπε αυτο για να μεσολαβησει ο Κασιγιας και τα κονε του για να μεινει στο ροστερ της Ρεαλ και να εχει θεση βασικου με τον επομενο κοουτς ( που δεν ξερουμε ποιος θα ειναι )! Αυτο εγραψε ο Αλ. Σπυροπουλος σημερα δεν ειναι δικα μου λογια. Λυπαμαι δεν μου βγαινει να υπερασπιστω εν τελει τον Μουρινιο. Βλεπω οτι εχει κανει αρκετα καλα αυτα τα 3 χρονια αλλα στη σουμα το προσημο μου βγαινει για λιγο αρνητικο. Ουτε θα συμφωνησω με αυτους που λενε οτι, τι θα κανουμε χωρις αυτον. Δεν ειμαστε Ιντερ. Ρεαλ ειμαστε και με πληρες ροστερ.
Φυσικά είμαστε Ρεάλ και όχι Ιντερ, αλλά που ήμασταν τα τελευταία 10 χρόνια?
Όσο για τον Πέπε, αυτή είναι η άποψή μου γι'αυτόν και όχι τώρα που έκανε τις δηλώσεις αλλά από την αρχή και το χω ξαναπεί εδώ. Είναι άμπαλος και δεν είναι επιπέδου Ρεάλ. Ναι, ψυχή έχει, αλλά μπάλα δεν ξέρει. Καταπληκτικά παιχνίδια του εγώ δεν έχω δει και έχω δει πολλά. Και στην τελική αν έκανε και κανένα δυο φοβερά παιχνίδια αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Ναι πέρυσι ήταν καλούτσικος (σε καμία περίπτωση φοβερός) αλλά μια χρονιά στα τόσα χρόνια που είναι στην ομάδα δεν τον κα΄νει παιχταρά. Και αχάριστος τελικά είναι όπως μόνος του έδειξε με τις δηλώσεις του. Πέρα όμως από αχάριστος, οι δηλώσεις του κάνουν και κακό στην ομάδα, καθώς πρώτον δεν είναι δουλειά του να σχολιάζει τις αποφάσεις του προπονητή που αφορούν άλλον και δεύτερον οξύνουν τα πνεύματα και δημιουργούν εντάσεις στην ομάδα. και γι αυτό το λόγο είναι απαράδεκτος. Κανείς δεν δικαιούται να αμφισβητεί ή να κρίνει δημόσια τον προπονητή (και μάλσιτα σε θέμα που δεν τον αφορά) πολύ περισσότερο παικτάκια επιπέδου Πέπε.
Όσο για τον Πέπε, αυτή είναι η άποψή μου γι'αυτόν και όχι τώρα που έκανε τις δηλώσεις αλλά από την αρχή και το χω ξαναπεί εδώ. Είναι άμπαλος και δεν είναι επιπέδου Ρεάλ. Ναι, ψυχή έχει, αλλά μπάλα δεν ξέρει. Καταπληκτικά παιχνίδια του εγώ δεν έχω δει και έχω δει πολλά. Και στην τελική αν έκανε και κανένα δυο φοβερά παιχνίδια αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Ναι πέρυσι ήταν καλούτσικος (σε καμία περίπτωση φοβερός) αλλά μια χρονιά στα τόσα χρόνια που είναι στην ομάδα δεν τον κα΄νει παιχταρά. Και αχάριστος τελικά είναι όπως μόνος του έδειξε με τις δηλώσεις του. Πέρα όμως από αχάριστος, οι δηλώσεις του κάνουν και κακό στην ομάδα, καθώς πρώτον δεν είναι δουλειά του να σχολιάζει τις αποφάσεις του προπονητή που αφορούν άλλον και δεύτερον οξύνουν τα πνεύματα και δημιουργούν εντάσεις στην ομάδα. και γι αυτό το λόγο είναι απαράδεκτος. Κανείς δεν δικαιούται να αμφισβητεί ή να κρίνει δημόσια τον προπονητή (και μάλσιτα σε θέμα που δεν τον αφορά) πολύ περισσότερο παικτάκια επιπέδου Πέπε.
marnik- Madridista
Ο Πέπε δεν είναι και άμπαλος, αλλά θα συμφωνήσω ότι δεν κάνει για την Ρεάλ. Έκανε κάποιες λίγες καλές χρονιές, αλλά ποτέ δεν δικαιολόγησε τα 30 μύρια που κόστισε η μεταγραφή του (και μάλιστα για αμυντικό!). Για καμιά Πορτο καλός είναι.
Ο Μουρίνιο κολλήματα έχει σίγουρα.
Με τον Κασίγιας πολύ σωστά έπραξε, αλλά ορισμένους άλλους παίκτες τους έχει αδικήσει, όπως πχ ο Κακά. Μόνο και μόνο για να υποστηρίξει την επιλογή του ότι δεν χρειαζόταν ο Κακά. Και μιλάμε για τον Κακά που είναι άριστος επαγγελμτίας και ουδέποτε έκανε φασαρίες.
Επίσης, κατι καλόπαιδα έκαναν και πάλι το θαύμα τους και τα διέλυσαν όλα. Δεν ξέρω αν θα φύγει ο Μουρίνιο (προσωπικά το βλέπω απίθανο να μείνει, μακάρι να διαψευστώ), αλλά ο επόμενος -όποιος είναι- θα πρέπει πρώτα από όλα να επιβληθεί και να κόψει το βήχα σε ορισμένους.
Ο Πέρεθ πρέπει να αποφασίσει τί θέλει. ομάδα που θα κάνει κουμάντο ο προπονητής ή ομάδα που θα κάνουν κουμάντο οι κλίκες;
Ο Μουρίνιο κολλήματα έχει σίγουρα.
Με τον Κασίγιας πολύ σωστά έπραξε, αλλά ορισμένους άλλους παίκτες τους έχει αδικήσει, όπως πχ ο Κακά. Μόνο και μόνο για να υποστηρίξει την επιλογή του ότι δεν χρειαζόταν ο Κακά. Και μιλάμε για τον Κακά που είναι άριστος επαγγελμτίας και ουδέποτε έκανε φασαρίες.
Επίσης, κατι καλόπαιδα έκαναν και πάλι το θαύμα τους και τα διέλυσαν όλα. Δεν ξέρω αν θα φύγει ο Μουρίνιο (προσωπικά το βλέπω απίθανο να μείνει, μακάρι να διαψευστώ), αλλά ο επόμενος -όποιος είναι- θα πρέπει πρώτα από όλα να επιβληθεί και να κόψει το βήχα σε ορισμένους.
Ο Πέρεθ πρέπει να αποφασίσει τί θέλει. ομάδα που θα κάνει κουμάντο ο προπονητής ή ομάδα που θα κάνουν κουμάντο οι κλίκες;
Συμφωνώ για Κακά, αλλά Κακά και Οζίλ δεν χωράνε μαζί και ο Μου θεώρησε ότι θέλει τον Οζιλ για βασικό 10άρι. Και εγώ τον Κακά τον παώ με τα χίλια, αλλά ήταν επιλογή προπονητική. Απλά εφόσον δεν τον ήθελε για βασικό κια επέλεξε αντ'αυτού τον Οζίλ, για μένα έπρεπε να τον αφήσει να φύγει γιατί ο Κακά δεν κάνει για αναπληρωματικός, είναι, ήταν και θα είναι παίκτης 11άδας και μόνο έτσι μπορεί να λειτουργήσει, ως πρώτο βιολί.
marnik- Madridista
Σελίδα 8 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 8 από 8
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης