Υποψήφιοι Πρόεδροι (2009)
+11
cutter
Morbidas
Sergio-(4)-Ramos
madridismo
xabikos
Sergio Ramos
Eladir
MaDriDisM
crazymadritista
supersergio
billybiros
15 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ιστορία - Διοικητικά :: Διοικητικά
Σελίδα 3 από 9
Σελίδα 3 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ποιόν θα θέλατε για πρόεδρο στην ομάδα
Απ: Υποψήφιοι Πρόεδροι (2009)
Γιατί προφανώς το διέρρευσε η πλευρά Πέρεθ.MaDriDisM έγραψε:Η αγγλική "The Mirror" είναι του Πέρεθ?
Γιατί είχε σαν αποκλειστικό ότι ο Πέρεθ συμφώνησε με Βενγκερ.
MaDriDisM έγραψε:Η Μάρκα επίσης προβάλλει τον Πέρεθ ως το αδιαφιλονικητο φαβορί. Είναι του Πέρεθ κι αυτή? Επίσης, και η Μάρκα προέβαλε τα σενάρια για Κακά. Εσύ είπες ότι η ΑΣ έκανε προπαγάνδα, αφήνοντας προς τα έξω να φανεί ότι ο Πέρεθ θα φέρει Κακά. Οι ιταλικές εφημερίδες που το έγραψαν πρώτες είναι του Πέρεθ;
Δεν κατάλαβες ακόμα τι διαφορά. Είναι άλλο πράγμα να αναπαράγεις μια φήμη ή μια είδηση και άλλο να βγάζεις καθημερινά πρωτοσέλιδο αυτόν που υποστηρίζεις.
Γιατί το goal.com πολύ απλά αναπαράγει ειδήσεις απο άλλα μέσα (οπως πχ το Ελληνικό πρωτάθλημα) - δεν είναι εφημερίδα και όταν αναπαράγεις ένα άρθρο που λέει οτι ο Πέρεθ θα φέρει στην Ρεάλ τον Κάκα και απο κάτω θες αυτόν για πρόεδρο είναι πολύ φυσικό ο κόσμος να ψηφίσει ναι.MaDriDisM έγραψε:
Ξεκινώ με ένα από τα μεγαλύτερα και εγκυρότερα ξένα σάιτ, το goal.com.
http://www.goal.com/en/news/1675/goalcom-polls/2009/01/23/1074072/goalcom-poll-results-bring-back-florentino-perez-real-madrid
Ακόμα να καταλάβεις οτι όλο αυτό το θέμα με τον Πέρεθ έχει να κάνει με το σιγοντάρισμα απο τα μέσα.
Βάλε και εμένα κάθε μέρα πρωτοσέλιδό με σενάρια οτι θα σου φέρω παικταράδες και θα σου πω εγώ αν έχω ελπίδα να κερδίσω τις εκλογές;MaDriDisM έγραψε:
Αέρα τις κερδίζει τις εκλογές, γιατί αυτό που μετράει είναι ότι ο Πέρεθ στο παρελθόν έχει φέρει παιχταράδες και αυτό ζητάει τώρα ο κόσμος.
O απατεώνας o Καλντερόν πώς νομίζεις οτι βγήκε;
O Καλντερόν έφυγε γιατί ήταν ψεύτης και απατεώνας, αυτό σε καμία περίπτωση δεν κάνει τον Πέρεθ καλύτερο πρόεδρο. Και για να έχουμε το καλό ερώτημα... ο Πέρεθ γιατί έφυγε; Γιατί παραιτήθηκε;MaDriDisM έγραψε:Αυτό όμως που πείραξε πιο πολύ τον κόσμο είναι οι ψεύτικες υποσχέσεις για Κακά και Ρονάλντο, η φυγή του Ρομπίνιο και αυτό φάνηκε από τις τεράστιες αποδοκιμασίες τον τελευταίο καιρό. Αφού λοιπόν ο κόσμος νοιάζεται μόνο για τα πρωταθλήματα, τότε γιατί αποδοκίμασε τον Καλντερόν που είχε 2/2 έως τώρα?????
Τι να κάνουμε μπίλυ, αυτό θέλει ο κόσμος και είτε αρέσει είτε δεν αρέσει...
H σύγκριση πρέπει να γίνεται προς το καλύτερο και όχι προς το χειρότερο.
MaDriDisM έγραψε:
Εσείς όμως εδώ μου λέγατε ότι η Μάρκα είναι κυρίως που κάνει προπαγάνδα για τον Πέρεθ. Άρα, πώς γίνεται η ανταγωνίστρια της ΑΣ του Πέρεθ να υποστηρίζει τον Πέρεθ??billybiros έγραψε:Πότε το είπα εγώ αυτό;billybiros έγραψε:Δεν ξέρω αν τους πληρώνει αλλά δεν βλέπεις οτι τα δύο βασικά μέσα (ΑΣ και Μαρκα) + τα ξαδερφάκια τους (η Ελ Παις για την ΑΣ και η Ελ Μούντο για τη Μάρκα) και έχουν καλές σχέσεις με τον Πέρεθ και επηρεάζουν τον κόσμο της Ρεάλ.
Νομίζω οτι μιλάμε Ελληνικά, και άλλο πράγμα λές εσύ και άλλο εγώ.
Μάγκες έλεος όλοι ξέρουν ότι ο Περεθ ελέγχει τον τύπο και ΕΙΔΙΚΑ την Μαρκα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η Μαρκα, αν τυχόν γίνει τίποτα με τους Ουλτρας Σουρ (που ο Περεθ δεν γουστάρει) τους θάβει αμέσως. Επίσης η Μαρκα ήταν αυτή που έγραφε πρώτη για τις παπαριές του Καλντερον τον οποίο ο Περεθ επίσης δεν γουστάρει. Τώρα για το αν ο τύπος επηρεάζει τις απόψεις του κόσμου αυτό εξαρτάται από τον καθένα ξεχωριστά. Η Ρεαλ αριθμεί πάρα πολλά μέλοι. Πολλοί από αυτούς είναι βλάκες, άλλοι είναι έξυπνοι. Άλλοι επηρεάζονται από τον τύπο, άλλοι όχι. Τα αποτελέσματα θα φανούν στο τέλος. Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως έχουμε ακόμα μισή χρονιά και η ομάδα έχει ανέβει και το τελευταίο που πρέπει να μας απασχολεί είναι οι εκλογές.
Όσο αφορά το αν ο κόσμος της Ρεαλ προτιμά τον Ρονάλντο από τους τίτλους αυτό φάνηκε πριν 2,5 χρόνια και φαίνεται και στις δηλώσεις κάθε ανθρώπου (ποδοσφαιριστών, παραγόντων κτλ) της Ρεαλ που ξέρει από μπάλα.
Όσο αφορά το αν ο κόσμος της Ρεαλ προτιμά τον Ρονάλντο από τους τίτλους αυτό φάνηκε πριν 2,5 χρόνια και φαίνεται και στις δηλώσεις κάθε ανθρώπου (ποδοσφαιριστών, παραγόντων κτλ) της Ρεαλ που ξέρει από μπάλα.
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Ο Πέρεθ είναι μέτοχος στο γκρούπ που ανήκει η ΑΣ και οχι η Μάρκα.supersergio έγραψε:Μάγκες έλεος όλοι ξέρουν ότι ο Περεθ ελέγχει τον τύπο και ΕΙΔΙΚΑ την Μαρκα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η Μαρκα, αν τυχόν γίνει τίποτα με τους Ουλτρας Σουρ (που ο Περεθ δεν γουστάρει) τους θάβει αμέσως.
... και οι Ούλτας δεν έχουν καμία σχέση με το όλο θέμα.
Το ότι αποκαλύφθηκε μέσω της Μάρκα το τελευταίο σκάνδαλο του Καλντερόν δεν σημαίνει οτι η εφημερίδα υποστήριζε τον Πέρεθ. Άλλωστε κανένας πια δεν ήταν με το μέρος του Καλντερόν.
Ο Καλντερόν όχι μόνο απέτυχε αλλά αποδείχθηκε (με στοιχεία και όχι φήμες) ότι ήταν απατεώνας.
Δηλαδή δεν παίζει και τα δύο ε? Μόνο το ένα από τα δύο έχουμε να επιλέξουμε? Το ενδεχόμενο να έρθει ο Ρονάλντο και να φέρει τίτλους σου πέρασε καθόλου από το μυαλό???Όσο αφορά το αν ο κόσμος της Ρεαλ προτιμά τον Ρονάλντο από τους τίτλους
Ενοείται πως μου πέρασε. Ολοκληρώνεις τον συλλογισμό μου. Ο κόσμος θέλει πρώτα τίτλους και μετά καλούς παίκτες. Όπως λες ο Ρονάλντο και άλλοι τέτοιοι ίσως μας φέρουν τίτλους απλά πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη χημεία που να συνδιάσει και τα δύο. Αυτό ουσιαστικά ζητά ο κάθε οπαδός κάθε ομάδας. Το θέμα είναι ότι ούτε με Περεθ ούτε με Καλντερον είδαμε και τα 2. Οπότε πιστεύω πως χρειαζόμαστε κάτι νέο. Εγώ θα ήθελα να δω σαν πρόεδρο έναν παλιό παίκτη της ομάδας και όχι κάποιον επιχειρηματία.
Επίσης αυτό που λέω για την Μάρκα ίσως να μην μπορώ να το τεκμηριώσω με στοιχεία αλλά ισχύει. Τεσπα. Το ότι ο Καλντερον ήταν ψεύτης είναι σίγουρο.
Επίσης αυτό που λέω για την Μάρκα ίσως να μην μπορώ να το τεκμηριώσω με στοιχεία αλλά ισχύει. Τεσπα. Το ότι ο Καλντερον ήταν ψεύτης είναι σίγουρο.
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
billybiros έγραψε:Γιατί προφανώς το διέρρευσε η πλευρά Πέρεθ.
Ναι, αλλά εσύ έλεγες ότι τις θέσεις του Πέρεθ μόνο τα "μέσα του" προβάλουν, ενώ σου απέδειξα ότι αυτό δεν ισχύει.
Και παρεπιπτόντως, οι πηγές της εφημερίδας για την εν λόγω είδηση δεν ήταν μόνο από την πλευρά Πέρεθ.
billybiros έγραψε:Δεν κατάλαβες ακόμα τι διαφορά. Είναι άλλο πράγμα να αναπαράγεις μια φήμη ή μια είδηση και άλλο να βγάζεις καθημερινά πρωτοσέλιδο αυτόν που υποστηρίζεις.
Εγώ δεν είδα καθημερινά πρωτοσέλιδο τον Πέρεθ. Τον Κακά είχαν κυρίως και αυτό γιατί είναι το κυριότερο μεταγραφικό σενάριο που παίχτηκε τον τελευταίο καιρό.
Σίγουρα υπάρχει μεγαλύτερη προβολή στον Πέρεθ, αλλά από την άλλη υπάρχει και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα λεγόμενα του Πέρεθ, λόγω Φιγκο, Ζιζού κλπ
billybiros έγραψε:Γιατί το goal.com πολύ απλά αναπαράγει ειδήσεις απο άλλα μέσα (οπως πχ το Ελληνικό πρωτάθλημα) - δεν είναι εφημερίδα και όταν αναπαράγεις ένα άρθρο που λέει οτι ο Πέρεθ θα φέρει στην Ρεάλ τον Κάκα και απο κάτω θες αυτόν για πρόεδρο είναι πολύ φυσικό ο κόσμος να ψηφίσει ναι.
Ακόμα να καταλάβεις οτι όλο αυτό το θέμα με τον Πέρεθ έχει να κάνει με το σιγοντάρισμα απο τα μέσα.
Το goal έκανε δική του δημοσκόπηση, δεν αναπαρήγαγε τις δημοσκοπήσεις άλλων μέσων.
Επίσης, αν είδες παρουσιάζει όλες τις διαφορετικές απόψεις. Ακόμα και την άποψη ότι ο Καλντερόν το καλοκαίρι είχε κλεισει τον Ρονάλντο αν είχε παραμείνει.
Άρα θεωρώ πολύ αξιόπιστη την δημοσκόπηση του.
billybiros έγραψε:Βάλε και εμένα κάθε μέρα πρωτοσέλιδό με σενάρια οτι θα σου φέρω παικταράδες και θα σου πω εγώ αν έχω ελπίδα να κερδίσω τις εκλογές;
O απατεώνας o Καλντερόν πώς νομίζεις οτι βγήκε;
Ο Πέρεθ όμως βγήκε υποσχόμενος το Φίγκο και τον έφερε.
ΑΡΑ, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και είναι εντελώς άτοπη η σύγκριση με τον Καλντερόν.
billybiros έγραψε:O Καλντερόν έφυγε γιατί ήταν ψεύτης και απατεώνας, αυτό σε καμία περίπτωση δεν κάνει τον Πέρεθ καλύτερο πρόεδρο. Και για να έχουμε το καλό ερώτημα... ο Πέρεθ γιατί έφυγε; Γιατί παραιτήθηκε;
H σύγκριση πρέπει να γίνεται προς το καλύτερο και όχι προς το χειρότερο.
Μάλλον δεν κατάλαβες τι σου είπα.
Εσύ κάνεις σύγκριση, εγώ δεν έκανα σύγκριση. Αυτό που είπα είναι ότι η κατάσταση όπως είναι τώρα λόγω του Καλντερόν, είναι ευνοική για τον Πέρεθ.
billybiros έγραψε:Πότε το είπα εγώ αυτό;
billybiros έγραψε:Δεν ξέρω αν τους πληρώνει αλλά δεν βλέπεις οτι τα δύο βασικά μέσα (ΑΣ και Μαρκα) + τα ξαδερφάκια τους (η Ελ Παις για την ΑΣ και η Ελ Μούντο για τη Μάρκα) και έχουν καλές σχέσεις με τον Πέρεθ και επηρεάζουν τον κόσμο της Ρεάλ.
Ελληνικά τι θα πει "έχουν καλές σχέσεις και επηρεάζουν τον κόσμο" όταν αναφερόμαστε σε πρόεδρο ομάδας και σε αθλητική εφημερίδα??
Ετσι όπως το λες προκύπτει εμμέσως πλην σαφώς ότι θεωρείς πως υπάρχει παρασκήνιο και προπαγάνδα υπέρ του Πέρεθ.
Αφού όλοι θέλουν Πέρεθ και δεν αναφέρομαι μόνο στον κόσμο. Αλλά και στα περισσότερα μέσα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο κάνουν τόση διαφήμιση αλλά κάνουν.
Λέτε να τους έταξε κάτι? Ποιος ξέρει.
Λέτε ρε παίδες να είναι όλα καμώματα των εφημερίδων και ο άνθρωπος να μην βάλει καν υποψηφιότητα? Δεν γίνετε αυτό ε?
Λέτε να τους έταξε κάτι? Ποιος ξέρει.
Λέτε ρε παίδες να είναι όλα καμώματα των εφημερίδων και ο άνθρωπος να μην βάλει καν υποψηφιότητα? Δεν γίνετε αυτό ε?
Αποκλείεται να μην βάλει υποψηφιότητα.
Είναι δεδομένο ότι θέλει να βάλει υποψηφιότητα.
Απλά ο κόσμος θέλει κάποιον που θα φέρει παίκτες. Κουράστηκε από τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα του Καλντερόν. Αυτή τη στιγμή ο Πέρεθ έχει ένα ατου σε σχέση με άλλους υποψηφίους: έχει φέρει στο παρελθόν παίκτες-αστέρες στη Ρεάλ.
Όποιος θέλει το δέχεται.
Όποιος δεν θέλει, μπορεί να πιστευει ότι ο Πέρεθ θα βγει πρόεδρος γιατι τον προωθούν τα ΜΜΕ, οι μυστικές υπηρεσίες, ο Πάπας κλπ
Απο κει και πέρα θεωρώ αστείο τον ισχυρισμό ότι κάποιος βγαίνει πρόεδρος επειδή τον προέβαλαν οι εφημερίδες, ειδικά όταν έχει ήδη διατελέσει πρόεδρος και είναι ήδη γνωστός.
Είναι δεδομένο ότι θέλει να βάλει υποψηφιότητα.
Απλά ο κόσμος θέλει κάποιον που θα φέρει παίκτες. Κουράστηκε από τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα του Καλντερόν. Αυτή τη στιγμή ο Πέρεθ έχει ένα ατου σε σχέση με άλλους υποψηφίους: έχει φέρει στο παρελθόν παίκτες-αστέρες στη Ρεάλ.
Όποιος θέλει το δέχεται.
Όποιος δεν θέλει, μπορεί να πιστευει ότι ο Πέρεθ θα βγει πρόεδρος γιατι τον προωθούν τα ΜΜΕ, οι μυστικές υπηρεσίες, ο Πάπας κλπ
Απο κει και πέρα θεωρώ αστείο τον ισχυρισμό ότι κάποιος βγαίνει πρόεδρος επειδή τον προέβαλαν οι εφημερίδες, ειδικά όταν έχει ήδη διατελέσει πρόεδρος και είναι ήδη γνωστός.
Καλά ναι.. Και εγώ πιστεύω ότι το 90% στις δημοσκοπήσεις το πήρε επειδή πάλι υπόσχεται ότι θα φέρει παίχτες και φυσικά όλοι τον πιστεύουν όπως και εγώ γιατί το έχει αποδείξει στο παρελθόν και πολλές φορές.
Απλά το καλύτερο για μένα θα ήταν να γίνει ας πούμε κάτι σαν Debate πριν τις εκλογές ώστε όλοι οι υποψήφιοι να πουν το πλάνο που έχουν για την ομάδα και ο κόσμος να κρίνει μετά.
Πχ ο Παλάθιος αν μπει να πει στον κόσμο έχω στόχο αν φέρω αυτούς και αυτούς τους παίχτες και γενικά αυτό το σχεδιασμό. κοκ
Απλά το καλύτερο για μένα θα ήταν να γίνει ας πούμε κάτι σαν Debate πριν τις εκλογές ώστε όλοι οι υποψήφιοι να πουν το πλάνο που έχουν για την ομάδα και ο κόσμος να κρίνει μετά.
Πχ ο Παλάθιος αν μπει να πει στον κόσμο έχω στόχο αν φέρω αυτούς και αυτούς τους παίχτες και γενικά αυτό το σχεδιασμό. κοκ
Και πώς διέρρευσαν όλα αυτά ρε Madridism αφου ο Πέρεθ επισήμως δεν είναι υποψήφιος;MaDriDisM έγραψε:
Ναι, αλλά εσύ έλεγες ότι τις θέσεις του Πέρεθ μόνο τα "μέσα του" προβάλουν, ενώ σου απέδειξα ότι αυτό δεν ισχύει.
Και παρεπιπτόντως, οι πηγές της εφημερίδας για την εν λόγω είδηση δεν ήταν μόνο από την πλευρά Πέρεθ.
Αν δεν βλέπεις οτι τα μέσα (και κυρίως τα δικά του) τον υποστηρίζουν τότε πάσο.
Οταν υπάρχει μια είδηση που πουλάει .. την αναπαράγουν και άλλα μέσα.
... και απο κάτω οτι ο Πέρεθ θέλει να τον φέρει... οτι έχει συμφωνήσει και ούτε καθεξής.MaDriDisM έγραψε:
Εγώ δεν είδα καθημερινά πρωτοσέλιδο τον Πέρεθ. Τον Κακά είχαν κυρίως και αυτό γιατί είναι το κυριότερο μεταγραφικό σενάριο που παίχτηκε τον τελευταίο καιρό.
Αν πάλι δεν βλέπεις τη σχέση ... πάω πάσο...
Γιατί προβάλετε κάνας άλλως;MaDriDisM έγραψε:
Σίγουρα υπάρχει μεγαλύτερη προβολή στον Πέρεθ, αλλά από την άλλη υπάρχει και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα λεγόμενα του Πέρεθ, λόγω Φιγκο, Ζιζού κλπ
Και εγώ το ίδιο ... μπορείς να μου πεις τι ποσοστά πήραν οι άλλοι και ποιοι;MaDriDisM έγραψε:
Το goal έκανε δική του δημοσκόπηση, δεν αναπαρήγαγε τις δημοσκοπήσεις άλλων μέσων.
Επίσης, αν είδες παρουσιάζει όλες τις διαφορετικές απόψεις. Ακόμα και την άποψη ότι ο Καλντερόν το καλοκαίρι είχε κλεισει τον Ρονάλντο αν είχε παραμείνει.
Άρα θεωρώ πολύ αξιόπιστη την δημοσκόπηση του.
και ο Perez βγήκε την δεύτερη φορά υποσχόμενος γήπεδο, και εγώ αυτό το γύπεδο δεν το είδα...MaDriDisM έγραψε:
Ο Πέρεθ όμως βγήκε υποσχόμενος το Φίγκο και τον έφερε.
ΑΡΑ, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και είναι εντελώς άτοπη η σύγκριση με τον Καλντερόν.
Η μάλλον το είδα μόνο στις μακέτες γιατί δεν ξεκίνησε ποτέ.
Πιο λιανά δεν γίνεται. Η ΑΣ και η Ελ Παις είναι δικές του (οχι ολλοδικές του αλλά έχει μετοχές).billybiros έγραψε:Δεν ξέρω αν τους πληρώνει αλλά δεν βλέπεις οτι τα δύο βασικά μέσα (ΑΣ και Μαρκα) + τα ξαδερφάκια τους (η Ελ Παις για την ΑΣ και η Ελ Μούντο για τη Μάρκα) και έχουν καλές σχέσεις με τον Πέρεθ και επηρεάζουν τον κόσμο της Ρεάλ.
Ελληνικά τι θα πει "έχουν καλές σχέσεις και επηρεάζουν τον κόσμο" όταν αναφερόμαστε σε πρόεδρο ομάδας και σε αθλητική εφημερίδα??
Για κάντο μας λιανά και χωρίς υπονοούμενα, γιατί έτσι όπως το λες προκύπτει εμμέσως πλην σαφώς ότι θεωρείς πως υπάρχει παρασκήνιο και προπαγάνδα υπέρ του Πέρεθ.[/quote
Η Μάρκα και η Ελ Μούντο έχουν καλές σχέσεις μαζί του.
... κι αν δεν καταλαβαίνεις το καλές σχέσεις και το εκλαμβάνεις ως προπαγάνδα πώς αλλιώς να στο πω (είναι φίλοι - στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί)
Απλά τα πράγματα, ούτε θεωρίες συνωμοσίας ούτε τέτοια παλαβά.
Ένταξη το καταλάβαμε οτι θέλεις τον Πέρεθ (όπως εγώ δεν το θέλω)...
Αλλά δεν μπορέι να μη βλέπεις οτι τον πάνε τα μέσα.
Αν ήταν λαική απαίτηση θα το φωνάζανε οι οπαδοί στο γήπεδο (όπως τα fouera στον Καλντερόν)...
... όπως φωνάζανε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού "το Παυλο θεέ"
οχι με καθημερινά πρωτοσέλιδα στην δικιά του ΑΣ.
Γιατί ποιός είπε οτι δεν γίνεται.Sergio Ramos έγραψε:Απλά το καλύτερο για μένα θα ήταν να γίνει ας πούμε κάτι σαν Debate πριν τις εκλογές ώστε όλοι οι υποψήφιοι να πουν το πλάνο που έχουν για την ομάδα και ο κόσμος να κρίνει μετά.
Στις προηγούμενες εκλογές είχαμε Debate σχεδόν παντού - σχεδόν σε όλες τις μεγάλες τις εφημερίδες, την τηλεόραση και τους μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Το λιγότερο που κοστίζει σε κάθε υποψήφιο πρόεδρο ο ένας μήνας προεκλογικής καμπάνιας είναι 3 με 4 εκατομμύρια ευρώ. Υπάρχουν διαφημίσεις σε όλα τα μεγάλα μέσα καθώς και αφίσες στους δρόμους.
και κατά τα άλλα δεν παίζουν ρόλο τα μέσα ... αλλά ο αυθορμητισμός του κόσμου...
Για μένα είναι επαναλαμβάνω είναι απλά τα πράγματα.
Οποιος προβάλετε περισσότερο έχει και περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τις εκλογές.
Αλλιώς δεν καταλαβαίνω το λόγο που ξοδέψανε οι υποψήφιοι τόσα χρήματα στις προηγούμενες εκλογές για διαφημίσεις;
Δεν είναι ούτε θεωρίες συνωμοσίες ούτε έχει καμία σχέση ο Πάππας και οι μυστικές υπηρεσίες.
Είναι απλά τα πράγματα και απορώ πως μερικοί δεν βλέπουν το προφανές ...
Καλα εννοειται οτι σε οποιεσδηποτε εκλογες η διαφημιση ειναι το παν, φαινεται αλλωστε απο τα ποσα που ξοδευονται γι αυτο. Και διαφημιση δεν ειναι μονο οι αφισες στο δρομο, ειναι και η εικονα που προβαλουν τα ΜΜΕ.
Τωρα για τον Perez την εχω ξαναπει την αποψη μου, απο τι στιγμη που εφυγε ο Calderon ετσι οπως εφυγε, το ολο ερωτημα ηταν αν θα κατεβει ο Perez ή οχι το καλοκαιρι.
Παντως, οι οπαδοι της Ρεαλ μπορει να τον εχουν συγχωρεσει (οι περισσοτεροι τουλαχιστον) αλλα σιγουρα δεν εχουν ξεχασει και τις π@π@ριες που εκανε. Και αν αρχισει τα ιδια....δεν νομιζω να εχουν την υπομονη που ειχαν την προηγουμενη φορα.
Τωρα για τον Perez την εχω ξαναπει την αποψη μου, απο τι στιγμη που εφυγε ο Calderon ετσι οπως εφυγε, το ολο ερωτημα ηταν αν θα κατεβει ο Perez ή οχι το καλοκαιρι.
Παντως, οι οπαδοι της Ρεαλ μπορει να τον εχουν συγχωρεσει (οι περισσοτεροι τουλαχιστον) αλλα σιγουρα δεν εχουν ξεχασει και τις π@π@ριες που εκανε. Και αν αρχισει τα ιδια....δεν νομιζω να εχουν την υπομονη που ειχαν την προηγουμενη φορα.
billybiros έγραψε:Ένταξη το καταλάβαμε οτι θέλεις τον Πέρεθ (όπως εγώ δεν το θέλω)...
Αλλά δεν μπορέι να μη βλέπεις οτι τον πάνε τα μέσα.
Αν ήταν λαική απαίτηση θα το φωνάζανε οι οπαδοί στο γήπεδο (όπως τα fouera στον Καλντερόν)...
... όπως φωνάζανε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού "το Παυλο θεέ"
οχι με καθημερινά πρωτοσέλιδα στην δικιά του ΑΣ.
Δεν θυμάμαι ποτέ να φωνάζουν μέσα στο γήπεδο οι οπαδοί ποιον θέλουν για πρόεδρο.
Στον Καλντερόν φωνάζαν fuera γιατί ΗΤΑΝ πρόεδρος και θέλαν να φύγει. Δεν ήταν υποψήφιος και όταν ήταν υποψήφιος δεν θυμάμαι κανένας να φώναζε το όνομά του.
Το ότι "τον πάνε τα μέσα" είπα πως πράγματι ισχύει.
Αλλά, εάν ο κόσμος είχε πράγματι αρνητική γνώμη για τον Πέρεθ δεν νομίζω ότι ένα πολύχρωμο πρωτοσέλιδο από την ΑΣ θα του άλλαζε τόσο εύκολα αυτή τη γνώμη.
Εσύ δηλαδή αν διαβάσεις την ΑΣ, θα συμπαθήσεις τον Πέρεθ?
Ή μήπως νομίζεις ότι εγώ θεωρώ τον Πέρεθ πιο κατάλληλο επειδή είδα την ΑΣ??
Το πράγμα για μένα είναι απλό και δεν χρειάζεται να το κουράζουμε.
Εγώ θεωρώ τον Πέρεθ πιο κατάλληλο, γιατί:
1.πιστεύω ότι θα φέρει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη Ρεάλ,
2.πιστεύω ότι θα βάλει σε τάξη τα οικονομικά,
3.πιστεύω ότι είναι ίσως ο μόνος που μπορεί να επανορθώσει το κύρος της ομάδας και να τα βάλει με την παράγκα του Λαπόρτα.
Και ίσως δεν είμαι ο μόνος που τα πιστεύει αυτά και σε αυτή μου την άποψη δεν έπαιξε κανένα ρόλο καμιά εφημερίδα. (άλλωστε οι εφημερίδες αναφέρονται σχεδόν αποκλειστικά στα μεταγραφικά σενάρια)
Από την άλλη, ελπίζω να μην κάνει τα ίδια λάθη με το παρελθόν.
Εσύ που από ό,τι λές υποστηρίζεις τον Παλάθιος, μπορείς να πεις με ποια κριτήρια τον θεωρείς καλύτερο??
Μέχρι στιγμής έχεις αφιερώσει όλο το χρόνο σου στο γιατί δεν θέλεις τον Πέρεθ.
Εδώ όμως δεν μιλάμε για αρνητική ψήφο, μιλάμε για θετική ψήφο.
Εκεί πιστεύω ότι μπορεί να γίνει μια γόνιμη συζήτηση και όχι στο γιατί δεν θέλουμε κάποιον.
Eladir έγραψε:Τωρα για τον Perez την εχω ξαναπει την αποψημου, απο τι στιγμη που εφυγε ο Calderon ετσι οπως εφυγε, το ολο ερωτημαηταν αν θα κατεβει ο Perez ή οχι το καλοκαιρι.
Παντως, οι οπαδοι της Ρεαλ μπορει να τον εχουν συγχωρεσει (οι περισσοτεροι τουλαχιστον) αλλα σιγουρα δεν εχουν ξεχασει και τις π@π@ριες που εκανε. Και αναρχισει τα ιδια....δεν νομιζω να εχουν την υπομονη που ειχαν την προηγουμενη φορα.
+1
Πολύ απλά γιατί παρουσιάστηκε πολύ ωραία από τα ΜΜΕ.MaDriDisM έγραψε:
Εσύ δηλαδή αν διαβάσεις την ΑΣ, θα συμπαθήσεις τον Πέρεθ?
Ή μήπως νομίζεις ότι εγώ θεωρώ τον Πέρεθ πιο κατάλληλο επειδή είδα την ΑΣ??
... πρώτα η ονοματολογία Κακά ... Ρονάλντο ... Μέσι ... (που για τον τελευταίο το λέω οτι θα είναι έγκλημα να δώσουμε 220 εκατομμύρια για να τον πάρουμε απο την Φαρσα ... και δεν υπάρχει περίπτωση)...
... ο κόσμος ονειρεύεται μια ομάδα με όλους αυτούς (που δεν υπάρχει περίπτωση να φέρει ... και ο ίδιος είναι και καλυμμένος γιατί δεν τους υποσχέθηκε επίσημα)...
Αυτό είναι...
και για να μην ξεχνάμε
https://realgr.forumgreek.com/forum-f2/topic-t911.htm#15267MaDriDisM έγραψε:Αν είχα δικαίωμα ψήφου, θα την έδινα σίγουρα στον Παλάθιος.
Είναι κατά τη γνώμη μου ο καταλληλότερος για πρόεδρος αυτή τη στιγμή.
MaDriDisM έγραψε:
Το πράγμα για μένα είναι απλό και δεν χρειάζεται να το κουράζουμε.
Εγώ θεωρώ τον Πέρεθ πιο κατάλληλο, γιατί:
1.πιστεύω ότι θα φέρει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη Ρεάλ,
2.πιστεύω ότι θα βάλει σε τάξη τα οικονομικά,
3.πιστεύω ότι είναι ίσως ο μόνος που μπορεί να επανορθώσει το κύρος της ομάδας και να τα βάλει με την παράγκα του Λαπόρτα.
Και ίσως δεν είμαι ο μόνος που τα πιστεύει αυτά και σε αυτή μου την άποψη δεν έπαιξε κανένα ρόλο καμιά εφημερίδα. (άλλωστε οι εφημερίδες αναφέρονται σχεδόν αποκλειστικά στα μεταγραφικά σενάρια)
Από την άλλη, ελπίζω να μην κάνει τα ίδια λάθη με το παρελθόν.
Εσύ που από ό,τι λές υποστηρίζεις τον Παλάθιος, μπορείς να πεις με ποια κριτήρια τον θεωρείς καλύτερο??
Θα σου πώ και τους λόγους που θέλω τον Παλάσιος αλλά και τους λόγους που δεν θέλω τον Πέρεθ.
Λόγοι που δεν θέλω τον Πέρεθ.
1) Γιατι η Ρεάλ δεν είναι μόνο μπλουζάκια και φανέλες.
2) Γιατί είναι ο μόνος πρόεδρος της Ρεάλ που παρέλαβε πρωταθλήτρια Ευρώπης και παρέδωσε τσίρκο.
3) Γιατί στα δύσκολα έκανε πίσω.
4) Γιατί δεν τον εμπιστεύομαι πως αν ξαναπροκύψουν προβλήματα δεν θα την ξανακάνει.
5) Γιατί εκτός απο το θέμα του Φίγκο δεν υλοποίησε καμία απο τις υποσχέσεις του.
6) Γιατί διέλυσε το τμήμα μπάσκετ (επειδή δεν πωλούσε φανέλες).
7) Γιατί κορόιδεψε τους σοσιος με το θέμα του γηπέδου.
8) Γιατί θέλω ο πρόεδρος της Ρεάλ να είναι σεμνός και να μην πάει με τους μπράβους του στις ψηφοφορίες.
9) Γιατί πρέπει να κάθεται και να περιμένει την σειρά του … και όχι με τον τσαμπουκά να παίρνει τη θέση των άλλων.
10) Γιατί η παράγκα Λαπόρτα δημιουργήθηκε επι των ημερών του.
11) Γιατί ήταν ο άνθρωπος που έδωσε τα λιγότερα χρήματα για τα φυτώρια της ομάδας.
12) Γιατί δεν πρόκειται να αλλάξει πολιτική …
13) Γιατί η ομάδα πρέπει να κάνει σοβαρή προετοιμασία για να διεκδικεί τίτλους
14) ... και όχι γύρους στην Αμερική και της Ασία.
15) Γιατί ήταν αυτός που ξεκίνησε τη διχόνοια μέσα στις τάξεις της ομάδας.
16) Γιατί δεν μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της ομάδας.
17) Γιατί όταν ήταν πρόεδρος δεν άκουγε κανέναν.
18) Γιατί φέρθηκε με τον χειρότερο τρόπο στους ανθρώπους που προσέφεραν στην ομάδα (Ντελ Μπόσκε και Ιέρο).
19) Γιατί όλα αυτά τα χρόνια που ήταν πρόεδρος άφησε την ομάδα χωρίς αμυντικούς και χωρίς μέσους.
20) Γιατί ενώ υποσχέθηκε ότι δεν θα παρέμβαινε στο έργο των προπονητών, το έκανε.
21) Γιατί δεν πήρε ποτέ τις ευθύνες που του αναλογούσαν.
22) Γιατί φερόταν με δυο μέτρα και δύο σταθμά στους παίκτες της ομάδας.
23) Γιατί το δόγμα «Παβόν και Ζιντάν» απέτυχε παταγωδώς.
24) Γιατί τα φυτώρια της ομάδας στα 5,5 χρόνια του δεν ανέδειξαν κανέναν σοβαρό παίκτη.
25) Γιατί σε όλα αυτά τα χρόνια αγόρασε μόνο έναν Ισπανό παίκτη.
26) Γιατί δεν ήταν μόνο πρόεδρος αλλά και προσπαθούσε να κάνει και τον τεχνικό διευθυντή αλλά και τον προπονητή ταυτόχρονα.
27) Γιατί τα αποδυτήρια επι των ημερών του ήταν καφενείο.
28) Γιατί δεν τιμώρησε ποτέ κανένα παράπτωμα από αυτά των μεγάλων.
29) Γιατί βγήκε και κατηγόρησε τους παίκτες αντί να πάρει αυτός την ευθύνη ως κεφαλή της ομάδας.
30) Γιατί δεν στάθηκε σε παίκτες που αντιμετώπιζαν πρόβλημα (όπως ο Αλφάρο).
31) Γιατί 5,5 χρόνια δεν πήρε ούτε ένα σοβαρό προπονητή.
32) Γιατί άλλαξε 6 προπονητές σε 5,5 χρόνια.
33) Γιατί δεν θέλω να ξαναδώ τους παίκτες της Ρεάλ να κάνουν λευκή απεργία (τελευταίος αγώνας πριν την παραίτηση του Πέρεθ στη Μαγιόρκα).
34) Γιατί η εκλογική διαδικασία πρέπει να γίνει επι της ουσίας και όχι με φήμες που διαρρέουν οι υποψήφιοι πρόεδροι στα δικά τους μέσα.
35) Γιατί τις μεταγραφές πρέπει να τις κάνουν οι τεχνικοί διευθυντές με βάση τις ανάγκες της ομάδος και οχι ο πρόεδρος με βάση εξωαγωνιστικούς παράγοντες.
36) Γιατί τις ιατρικές γνωματεύσεις πρέπει να τις κάνουν οι γιατροί και όχι ο πρόεδος της ομάδος (περίπτωση Woodgate).
37) Γιατί ο πρόεδρος της Ρεάλ πρέπει να βγαίνει ο ίδιος και να λέει τι σκοπεύει να κάνει (και να μην το διαρρέει στα μέσα).
38) Γιατί πολύ απλά η ομάδα χρειάζεται ένα νέο πρόσωπο στην ηγεσία.
39) Γιατί πολύ απλά δεν ξεχνάω τι έγινε τα έξι (5,5) χρόνια ήταν πρόεδρος.
40) Γιατί την 11άδα πρέπει να την φτιάχνουν οι προπονητές και όχι οι πρόεδροι.
Λόγοι που προτιμώ τον Παλαθιος.
1) Γιατί είναι ο μόνος από αυτούς που φέρονται ως υποψήφιοι πρόεδροι που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της ομάδας.
2) Γιατί ήταν ο μόνος που ενώ είχε προσωπικό συμφέρον να διεκδικήσει περισσότερα δεν το έκανε για το καλό της ομάδας.
3) Γιατί σε ότι και αν είπε κράτησε το λόγω του.
4) Γιατί ενώ ήταν πρώτος σε ψήφους στις προηγούμενες εκλογές έβαλε την αξιοπρέπεια του και την τιμή του πάνω από το προσωπικό του συμφέρον.
5) Γιατί η ομάδα χρειάζεται ένα πρόεδρο για την ομάδα και όχι για την αυτοπροβολή του.
6) Γιατί όταν ήταν στη διοίκηση της ομάδας και διαφώνησε απλά παραιτήθηκε και δεν ενδιαφέρθηκε μόνο για την καρέκλα.
7) Γιατί ήταν ο μόνος που δεν υποσχόταν από εδώ και από εκεί παίκτες αλλά είχε ένα συγκεκριμένο σχέδιο με συγκεκριμένες κατευθύνσεις.
8) Γιατί είχε στην ομάδα του άτομα όπως ο Φέρνάντο Ιέρο και ο Ντελ Μπόσκε (άτομα που και ξέρουν την ομάδα και μπορούν να προσφέρουν).
9) Γιατί δεν μιλούσε όταν δεν χρειαζόταν.
10) Γιατί δεν έβαζε τα μέσα να διαρρεύσουν διάφορες φήμες αλλά ως υποψήφιος πρόεδρος έλεγε ο ίδιος αυτό που ήθελε να πει.
11) Γιατί υποσχέθηκε περισσότερους Ισπανούς παίκτες.
12) Γιατί μια από τις βασικές κατευθύνσεις του ήταν περισσότερο βάρος στο φυτώριο της ομάδας.
13) Γιατί είναι αξιόπιστο άτομο.
14) Γιατί ήταν ο μόνος από τους υποψήφιους πρόεδρους που είχε υπογράψει προσύμφωνο με παίκτη που υποσχέθηκε.
15) και παρόλα αυτά δεν το έβγαλε στην φόρα για να προστατέψει τον παίκτη.
16) Γιατί ήταν ο μόνος από τους υποψήφιους προέδρους που άφησε την ηγετική του ομάδα (Ιέρο – Ντελ Μπόσκε) να συμφωνήσει και με άλλους προέδρους.
17) Γιατί ήταν ο μόνος από τους υποψηφίους προέδρους όπου επέλεξε πρώτα τεχνικό διευθυντή και προπονητή και όχι μεγάλα ονόματα για να κερδίσει τις εκλογές.
18) Γιατί πολύ απλά η ομάδα χρειάζεται κάποιον που δεν έχει μπλεχθεί στην ενδοσυλογική κόντρα, κάποιον αξιόπιστο και κάποιον νέο και σοβαρό για την οδηγήσει.
billybiros έγραψε:https://realgr.forumgreek.com/forum-f2/topic-t911.htm#15267MaDriDisM έγραψε:Αν είχα δικαίωμα ψήφου, θα την έδινα σίγουρα στον Παλάθιος.
Είναι κατά τη γνώμη μου ο καταλληλότερος για πρόεδρος αυτή τη στιγμή.
Ναι αυτό ήταν πριν μήνες, όταν ο Πέρεθ δεν είχε φανεί στο προσκήνιο.
Μεταξύ Πέρεθ και Παλάθιος προτιμώ τον Πέρεθ σαφώς.
Αν άυριο βγει κάποιος άλλος που τώρα δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την προεδρία, τότε μπορεί και πάλι να αλλάξω γνώμη. Το θέμα είναι να συζητάμε με βάση τις τωρινές συνθήκες και όχι με βάση το χτες.
Το αν θα τηρήσει τις υποσχέσεις του ή όχι ο Παλάθιος, μόνο αν βγει θα το κρίνουμε.
Στις υποσχέσεις όλοι καλοι είναι. Και ο Καλντερόν στις υποσχέσεις κένταγε.
Juan Palacios έγραψε:He oído que tiene ilusión, así que es posible que vuelva. Es un hombre que quiere muchísimo al Real Madrid y podría ser una buena opción"
http://www.gaceta.es/07-11-2008+juan_palacios_es_posible_que_florentino_vuelva_al_madrid,noticia_1img,51,51,37473
Αυτό δήλωσε για τον Πέρεθ ο Παλάθιος σε πρόσφατη συνέντευξή του. Για κάντε μια μετάφραση...
Αντιθέτως για τον Βιγιαλογκα λέει ότι είναι καλύτερο να μην κατέβει στις εκλογές...
Άντε για να μην κουράζεστε, αυτό που λεει για τον Πέρεθ είναι ότι έχει όνειρα και γι΄αυτό θεωρεί πιθανό να επιστρέψει (ως πρόεδρος), ότι είναι ένας άνδρας που αγαπάει πολύ/θέλει πολλά για τη Ρεάλ Μαδρίτης και ότι θεωρεί πως θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή!
Επιβεβαιώνεις τα επιχειρήματα μου.MaDriDisM έγραψε:Αυτό δήλωσε για τον Πέρεθ ο Παλάθιος σε πρόσφατη συνέντευξή του. Για κάντε μια μετάφραση...
Άντε για να μην κουράζεστε, αυτό που λεει για τον Πέρεθ είναι ότι έχει όνειρα και γι΄αυτό θεωρεί πιθανό να επιστρέψει (ως πρόεδρος), ότι είναι ένας άνδρας που αγαπάει πολύ/θέλει πολλά για τη Ρεάλ Μαδρίτης και ότι θεωρεί πως θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή!
billybiros έγραψε:
Λόγοι που προτιμώ τον Παλαθιος.
1) Γιατί είναι ο μόνος από αυτούς που φέρονται ως υποψήφιοι πρόεδροι που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της ομάδας.
5) Γιατί η ομάδα χρειάζεται ένα πρόεδρο για την ομάδα και όχι για την αυτοπροβολή του.
10) Γιατί δεν έβαζε τα μέσα να διαρρεύσουν διάφορες φήμες αλλά ως υποψήφιος πρόεδρος έλεγε ο ίδιος αυτό που ήθελε να πει.
13) Γιατί είναι αξιόπιστο άτομο.
18) Γιατί πολύ απλά η ομάδα χρειάζεται κάποιον που δεν έχει μπλεχθεί στην ενδοσυλογική κόντρα, κάποιον αξιόπιστο και κάποιον νέο και σοβαρό για την οδηγήσει.
... και πολύ απλά γιατί η ομάδα χρειάζεται ανθρώπους που θα κάνουν ένα σοβαρό προεκλογικό αγώνα με προτάσεις και όχι πισώπλατες μαχαιριές στον αντίπαλο ή διαρευσεις στον τύπο περί πιθανών μεταγραφικών στόχων.
... και γιατί η ομάδα χρειάζεται κάποιον που να ξέρει να κερδίζει αλλά να έχει και την αξιοπρέπεια να μπορέι να παραδεχτεί και την ήττα του.
Ναι,αλλά μόνο για τον Πέρεθ τα είπε αυτά.....
για τον Βιγιαλόγκα είπε ότι δεν πρέπει να κατέβει υποψήφιος....
Ενότητα δεν το λες ακριβώς όταν βγαίνει και τα "χώνει" σε έναν από τους υποψηφίους......
Εμένα πάντως με κάλυψε σε όσα είπε.
Ο Πέρεθ έχει όραμα για τη Ρεάλ και είναι καλή επιλογή να επιστρέψει στην προεδρία....
ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΠΑΛΑΘΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!
για τον Βιγιαλόγκα είπε ότι δεν πρέπει να κατέβει υποψήφιος....
Ενότητα δεν το λες ακριβώς όταν βγαίνει και τα "χώνει" σε έναν από τους υποψηφίους......
Εμένα πάντως με κάλυψε σε όσα είπε.
Ο Πέρεθ έχει όραμα για τη Ρεάλ και είναι καλή επιλογή να επιστρέψει στην προεδρία....
ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΠΑΛΑΘΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!
Προσωπική μου γνώμη είναι πως καλύτερα θα ήταν να ερχόταν κάποιο νέο πρόσωπο στα διοικητικά της ομάδας. Δεν ξέρω αν είναι ο Παλάθιος αυτός η κάποιος άλλος μιας και δεν παρακολουθώ τόσο στενά τις εξελίξεις. Πάντως σε γενικές γραμμές προτιμώ και εγώ η ομάδα να είναι γίνει πιο ποδοσφαιρική ομάδα και λιγότερο κοινή επιχείρηση και μάρκετινγκ. Επίσης δεν πιστεύω πλέον πως με το να έρθουν οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές στο σύλλογο θα έχουμε και αυτόματα επιτυχία.
xabikos- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 267
Κανείς δεν είπε ότι αν έρθει π.χ. ο Κακά θα σηκώσουμε όλες τις κούπες.
Αλλά δεν μπορεί να μην βλέπετε ότι τώρα η ομάδα δεν έχει τον παίκτη που θα κάνει το κάτι παραπάνω και θα πάρει μόνος του έναν αγώνα. Ίσως ο Ρόμπεν μπορεί, αλλά πέραν του Ρόμπεν....?
Απο κει και πέρα, το κάτι καινούριο δεν σημαίνει και απαραίτητα ότι είναι και καλύτερο. Ο Καλντερόν ήταν κάτι καινούριο όταν βγήκε, αλλά για μένα τουλάχιστον ήταν χειρότερος.
Αλλά δεν μπορεί να μην βλέπετε ότι τώρα η ομάδα δεν έχει τον παίκτη που θα κάνει το κάτι παραπάνω και θα πάρει μόνος του έναν αγώνα. Ίσως ο Ρόμπεν μπορεί, αλλά πέραν του Ρόμπεν....?
Απο κει και πέρα, το κάτι καινούριο δεν σημαίνει και απαραίτητα ότι είναι και καλύτερο. Ο Καλντερόν ήταν κάτι καινούριο όταν βγήκε, αλλά για μένα τουλάχιστον ήταν χειρότερος.
Αναλαμβάνει ο Πέρεθ τη Ρεάλ Μαδρίτης
Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για να αναλάβει ο Φλορεντίνο Πέρεθ τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης. Μέχρι στιγμής δεν έχει υποβάλει κάποιος άλλος υποψηφιότητα για τον προεδρικό «θώκο» των «μερένχες» και ο 61χρονος επιχειρηματίας είναι πιθανό πάρει νωρίτερα το «τιμόνι» του ισπανικού συλλόγου. Να σημειωθεί ότι ο Πέρεθ έχει υποσχεθεί ότι αν εκλεγεί θα προχωρήσει στην απόκτηση τριών παικτών παγκόσμιας κλάσης,
χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα που έχει στο μυαλό του.
Οι σημαντικότερες μεταγραφές του Πέρεθ μέχρι το 2005, όταν αποχώρησε:
Λουίς Φίγκο το 2000 από την Μπαρτσελόνα
Ζινεντίν Ζιντάν το 2001 από τη Γιουβέντους
Ρονάλντο το 2002 από την Ίντερ
Ντέιβιντ Μπέκαμ το 2003 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μάικλ Όουεν το 2004 από τη Λίβερπουλ
Ρομπίνιο το 2005 από την Σάντος
sport-fm.gr
Πόσο εφικτό είναι να γίνει κάτι τέτοιο; Δηλαδή να αναλάβει την ομάδα χωρίς να γίνουν εκλογές.
xabikos- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 267
Χαχα αυτο θα πει να εχεις @@ και κονε.Εκανε τις ρεμουλες του και τωρα θα γινει προεδρος.Φιλε xabikos με τον Περεθ μεχρι και τον ΠΑΟΚ στον τελικο του τσου λου να περιμενεις
crazymadritista- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 835
Σελίδα 3 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
:: REAL MADRID CF :: Ιστορία - Διοικητικά :: Διοικητικά
Σελίδα 3 από 9
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης