Υποψήφιοι Πρόεδροι (2009)
+11
cutter
Morbidas
Sergio-(4)-Ramos
madridismo
xabikos
Sergio Ramos
Eladir
MaDriDisM
crazymadritista
supersergio
billybiros
15 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ιστορία - Διοικητικά :: Διοικητικά
Σελίδα 7 από 9
Σελίδα 7 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ποιόν θα θέλατε για πρόεδρο στην ομάδα
Απ: Υποψήφιοι Πρόεδροι (2009)
και τον Βαλντάνο ποιος τον έδιωξε απο την ομάδα ρε MaDriDisM;
Σαν να ξεχνάμε τι εχει συμβεί πριν απο μερικά χρόνια και να ξεκινάνε όλα από την αρχή.
Ο Ντελ Μπόσκε (δις πρωταθλητής Ευρώπης έφυγε γιατί δεν ταίριαζε το όλο στυλ του στους Γκαλάκτικος και επιλέχθηκε ο Κιερόζ στη θέση του)!!!
Τέλος όσον αφορά τον Ζιζού για μένα ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που πέρασε απο την ομάδα τα τελευταία χρόνια αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει οτι θα πετύχει στο έργο του. Οσο καλός και να είναι στη δουλεία του νομίζεις οτι θα μπορέσει να τα βάλει με τα κοράκια του Λαπόρτα και δεν βλέπεις τι γίνεται μέσα στην ομοσπονδία.
Δεν βλέπεις ποιος κάνει κουμάντο εκεί!!!
Για να μπορέσεις να τα βάλεις με την ομοσπονδία χρειάζεσαι άτομο που να γνωρίζει την ισπανική πραγματικότητα - Ισπανό και με πρόσβαση μέσα στην ομοσπονδία. Και απο την αρχή πίστευα και πιστευω πως ο Ιέρο είναι η ιδανική λύση για τη θέση αυτή.
Καλός και χρυσός ο Ζιντάν (αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμα έτοιμος να αναλάβει τέτοιο πόστο στην ομάδα). Η ομάδα έχει πολλές θέσεις και θα μπορούσε να του δοθεί κάποια απο αυτές.
Σαν να ξεχνάμε τι εχει συμβεί πριν απο μερικά χρόνια και να ξεκινάνε όλα από την αρχή.
Ο Ντελ Μπόσκε (δις πρωταθλητής Ευρώπης έφυγε γιατί δεν ταίριαζε το όλο στυλ του στους Γκαλάκτικος και επιλέχθηκε ο Κιερόζ στη θέση του)!!!
Τέλος όσον αφορά τον Ζιζού για μένα ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που πέρασε απο την ομάδα τα τελευταία χρόνια αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει οτι θα πετύχει στο έργο του. Οσο καλός και να είναι στη δουλεία του νομίζεις οτι θα μπορέσει να τα βάλει με τα κοράκια του Λαπόρτα και δεν βλέπεις τι γίνεται μέσα στην ομοσπονδία.
Δεν βλέπεις ποιος κάνει κουμάντο εκεί!!!
Για να μπορέσεις να τα βάλεις με την ομοσπονδία χρειάζεσαι άτομο που να γνωρίζει την ισπανική πραγματικότητα - Ισπανό και με πρόσβαση μέσα στην ομοσπονδία. Και απο την αρχή πίστευα και πιστευω πως ο Ιέρο είναι η ιδανική λύση για τη θέση αυτή.
Καλός και χρυσός ο Ζιντάν (αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμα έτοιμος να αναλάβει τέτοιο πόστο στην ομάδα). Η ομάδα έχει πολλές θέσεις και θα μπορούσε να του δοθεί κάποια απο αυτές.
Έγω ό,τι είχα να πω το είπα...
Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι ο Ιέρο (που θα έρθει σε τρία τέρμενα και αν έρθει) είναι πιο ικανός από τον Βαλντάνο για όλα αυτά τα θέματα που αναφέρεις ΠΑΣΟ!!
Ο Ζιζου όμως έρχεται άμεσα, δεν λέμε θα έρθει όταν θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Είναι συγκεκριμένα πράγματα, όχι αοριστολογίες.
MaDriDisM έγραψε:Για να αναλύσουμε λοιπόν λίγο και τις πολύ συγκεκριμένες () θέσεις του πολυ σοβαρού ( ) πλατφόρμα που δεν διαδίδει και φήμες ( )...
1.Μας είπε ότι θα φέρει Ισπανό προπονητή (έτσι γενικά και αόριστα),επειδή υποτίθεται θέλει να έχει η ομάδα το ίδιο στυλ παιχνιδιού.
Κατ' αρχήν ο ένας Ισπανός προπονητής από τον άλλο μπορεί να έχουν τεράστιες διαφορές στο στυλ παιχνιδιού. Άλλο στυλ π.χ. ο Μπενίτεθ, άλλο ο Ράμος και άλλο ο Γκουαρντιόλα.
Οπότε, εγώ υποψιάζομαι ότι προκειμένου να έχουμε το ίδιο στυλ παιχνιδιού και δεδομένου ότι ο Ράμος είναι Ισπανός, θα μείνουμε με αυτόν (μην μπαίνουμε και σε έξοδα βεβαίως βεβαίως).
2. Είπε ότι θα φέρει Ισπανούς παίχτες και θα βασιστεί σε Ισπανούς παίκτες.
Αυτό κατ' αρχήν σημαίνει ότι κάποιοι Ισπανοί παιχταράδες σαν τον Γκούτι θα ανανεώσουν με κάνα 5ετές κλειστό συμβόλαιο (κρίμα που έφυγε και ο άλλος ο παιχταράς ο Σαλγάδο ).
Ο Ραούλ βέβαια μετά ακόμα και τραυματίας θα παίζει βασικός σίγουρα.
(κάποιοι από εδώ βέβαια μιλάγαν για κλίκες Ισπανων που βλάπτουν την ομάδα, αλλά από ότι φαίνεται κλίκες θέλουν στην τελική)
Αλλά θα μου πεις, άμα φέρει Φάμπρεγας και Βίγια, χαλάλι.
Ναι, αλλά ξεχάσαμε ότι είπε ακριβές μεταγραφές γιοκ...
Άρα ξεχάστε Φάμπρεγας και Βιγια.
Οπότε ποιους εννοούσε;;;
Τί θέλει να πει ο ποιητής;;;
Σαν κάτι να μου έρχεται στο μυαλό...
Χοακίν, Μοριέντες, Καθόρλα....ολοι τους Ισπανοί και έχουν παίξει και εθνική Ισπανίας και δεν είναι και ακριβοί......bingo!
3. Είπε ότι θα βάλει στοπ στις ακριβές μεταγραφές και θα παίρνει νέους, ταλαντούχους, πολλά υποσχόμενους και άπειρους παίκτες.
Καλά, τις απώλειες από τα έσοδα τις αφήνω στην άκρη...έτσι κι αλλιώς τα έχουμε πει.
Με νέους άπειρους και ταλαντούχους θα πάμε για να πάρουμε το τσου λου και το πρωτάθλημα;;;
Αμα πάρει αυτός τσου λου έτσι, εγώ θα πάω να γίνω αστροναύτης...
Κάνα κόπα ντελ ρέυ να πάρει το πολύ...
Βέβαια θα μου πεις το κόπα το πήρε ο Πέρεθ;;;;
ΟΧΙ. Άρα αν το πάρει αυτός θα είναι καλύτερος του Πέρεθ....
4. Είπε θα φέρει πίσω Ιέρο, Ντελ Μπόσκε και Μίτσελ (γενικά και αόριστα χωρίς χρόνο που θα γίνουν αυτά).
Αυτούς τους ρώτησε κατ' αρχήν αν θέλουν να έρθουν;;;
Κατά δεύτερον, θα στηρίξουμε κάποιον που λεει ότι στο μέλλον, σε τρία
τέρμενα, όταν θα έρθουν καλύτερες ημέρες, ότι ΘΑ φέρει αυτούς;;;
Και προς το παρόν ποιούς θα έχει είπε;;;;;;;;;
5. Είπε ότι έχει κλείσει έναν νέο ταλαντούχο άσο.
Αυτό βέβαια θεωρήθηκε σαν "σοβαρή" πρόταση και όχι φήμη.
Αν το έλεγε βέβαια άλλος υποψήφιος αυτό (ονόματα δεν λέμε), τότε θα λέγαν κάποιοι από εδω "α τον έτσι τον αλλιώς που διαδίδει φήμες και μιλάει αόριστα για να ξεγελάσει τον κόσμο".
Εν ολίγοις αοριστολογία, διασπορά φήμης, έλλειψη σοβαρότητας και όλα καλα όλα ωραία.
Αυτός τελικά χειρότερος είναι από τον Καλντερόν.
Τουλάχιστον ο Καλντερόν δεν έλεγε γενικα και αόριστα πράγματα.
Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι ο Ιέρο (που θα έρθει σε τρία τέρμενα και αν έρθει) είναι πιο ικανός από τον Βαλντάνο για όλα αυτά τα θέματα που αναφέρεις ΠΑΣΟ!!
Ο Ζιζου όμως έρχεται άμεσα, δεν λέμε θα έρθει όταν θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Είναι συγκεκριμένα πράγματα, όχι αοριστολογίες.
Kαλά ρε παιδιά, τι καθόμαστε και συζητάμε τώρα; Ο καθένας από εμάς έχει την άποψή του. Άλλοι συμφωνούν και άλλοι διαφώνουν. Δημοκρατία έχουμε, έτσι δεν είναι; Πριν κάποιες μέρες είχα καταθέσει τις προσωπικές μου απόψεις για το πλάνο της νέας αγωνιστικής περιόδου και κάποιοι διαφώνησαν με κάποια σημεία του. Είναι υγιές να υπάρχουν και κάποιες ενστάσεις για ορισμένες απόψεις, αλλά έτσι τουλάχιστον διαμορφώνονται πιο συγκροτημένες ιδεολογίες. Δεν είμαστε "προαγωγοί" κανενός διοικητικού σχήματος. Απλά όλοι θέλουμε το καλό της αγαπημένης μας Pεάλ. Υ.Γ.: Οι απόψεις μου να μη θεωρηθούν υποδείξεις από κάποιους. Άλλωστε, όλοι μας έχουμε την ελευθερία της έκφρασης χωρίς φανατισμούς και λεκτικούς φραγμούς. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Hala Madrid!- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 30
Εγώ σου μιλάω για ποιο πλάνο θεωρώ καλύτερο και εσύ το εκλαμβάνεις να κρατήσουμε τον Ράμος γιατί είναι Ισπανός και φθηνότερος. Άλλο πράγμα σου λέω και νομίζω πως είμαι σαφής.MaDriDisM έγραψε:Κατ' αρχήν ο ένας Ισπανός προπονητής από τον άλλο μπορεί να έχουν τεράστιες διαφορές στο στυλ παιχνιδιού. Άλλο στυλ π.χ. ο Μπενίτεθ, άλλο ο Ράμος και άλλο ο Γκουαρντιόλα.
Οπότε, εγώ υποψιάζομαι ότι προκειμένου να έχουμε το ίδιο στυλ παιχνιδιού και δεδομένου ότι ο Ράμος είναι Ισπανός, θα μείνουμε με αυτόν (μην μπαίνουμε και σε έξοδα βεβαίως βεβαίως).
Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα και δεν έχει καμία σχέση με όλα σου λέω.MaDriDisM έγραψε:Αυτό κατ' αρχήν σημαίνει ότι κάποιοι Ισπανοί παιχταράδες σαν τον Γκούτι θα ανανεώσουν με κάνα 5ετές κλειστό συμβόλαιο (κρίμα που έφυγε και ο άλλος ο παιχταράς ο Σαλγάδο
Νομίζω πως είμαι ξεκάθαρος. Περισσότεροι Ισπανοί δεν σημαίνει οτι θα Ραούλ θα παίζει πάντα βασικός - αυτό είναι αυθαίρετο δικό σου συμπέρασμα.MaDriDisM έγραψε:Ο Ραούλ βέβαια μετά ακόμα και τραυματίας θα παίζει βασικός σίγουρα.
Οχι δεν είπε αυτό!MaDriDisM έγραψε:Είπε ότι θα βάλει στοπ στις ακριβές μεταγραφές και θα παίρνει νέους, ταλαντούχους, πολλά υποσχόμενους και άπειρους παίκτες.
Ενας αστέρας στην ομάδα και ένας βασικός κορμός Ισπανός παικτών είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα απο το να γεμίσεις την ομάδα άπειρους πάικτες.
Δεν είπαμε κάτι τέτοιο!MaDriDisM έγραψε:
Με νέους άπειρους και ταλαντούχους θα πάμε για να πάρουμε το τσου λου και το πρωτάθλημα;;;
Αμα πάρει αυτός τσου λου έτσι, εγώ θα πάω να γίνω αστροναύτης...
Αλλά με βασικό κορμό Ισπανών παικτών θα επιστρέψουμε στους τίτλους.
Με την ίδια δηλαδή συνταγή που κατακτήσαμε τα τρία Τσ Λίνκ.
Με γύρους στην Αμερική και την Ασία και κακή προετοιμασία δεν θα επιστρέψουμε στους τίτλους.
Τώρα κάνουμε σοβαρό διάλογο!!!MaDriDisM έγραψε:Αυτούς τους ρώτησε κατ' αρχήν αν θέλουν να έρθουν;;;
Ο άλλως υποψήφιος βάζει τα μέσα του (δικές του εφημερίδες να διαρρέουν κάθε μέρα ονόματα) και από πραγματικό διάλογο και τι ομάδα θέλει τίποτα.MaDriDisM έγραψε:Αν το έλεγε βέβαια άλλος υποψήφιος αυτό (ονόματα δεν λέμε), τότε θα λέγαν κάποιοι από εδώ "α τον έτσι τον αλλιώς που διαδίδει φήμες και μιλάει αόριστα για να ξεγελάσει τον κόσμο".
Επανάλληψη των παλιών!!MaDriDisM έγραψε:
Ο Ζιζου όμως έρχεται άμεσα, δεν λέμε θα έρθει όταν θα έρθουν καλύτερες ημέρες.Είναι συγκεκριμένα πράγματα,όχι αοριστολογίες.
Ο Πέρεθ δεν αναγνώρισε κανένα λάθος του πλην του γεγονότος ότι αποχώρησε από την ομάδα.
Αν εσύ θεωρείς καλύτερες μέρες την επιστροφή στο παρελθόν και αυτό που είδαμε τα τρία τελευταία χρόνια επι Πέρεθ "καλύτερες μέρες" δικαίωμα σου.
Αυτό εμένα με βρίσκει αντίθετο.
Ο Ζιζού παιδιά μια μαριονέτα θα είναι στη Ρεαλ αν έρθει. Φωτογραφίες θα βγαίνει. Μπορεί να κάνει ο περεθ κουμάντο, ο Βαλντάνο, εγώ, ο Ραούλ, ο Ζιντάν πάντως δεν θα κάνει. Οπότε ας μην πορωνόμαστε με τον Ζιντάν. Παίκτης ήταν, μάνατζερ δεν είναι.
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Ε και ο Ιέρο που θέλει ο Μπίλυ παίχτης ήταν και όχι μάνατζερ. Όσα ξέρει ο Ζιζού ξέρει και ο Ιέρο... Πιο γνωστός όμως είναι ο Ζιζού και πιστεύω με αυτόν στην ομάδα θα ανέβει το πρεστίζ μας. Θα μας σέβονται πιστεύω... Τώρα για το αν τα καταφέρει είναι μια έννοια που δεν μπορείς να ξέρεις από τώρα αν δεν δεις αποτελέσματα.Παίκτης ήταν, μάνατζερ δεν είναι.
Και εγώ μπορώ να γυρίσω να πω κάλυστα ότι ο Ζιζού είναι Γάλλος και σίγουρα θα έχει καλές σχέσεις με τον Πλατινί. Γιατί να μην σηκώσουμε το τσου λου του χρόνου μέσα στην Μαδρίτη...??
Στέκει που το λέω???
Den stekei,alla katalavainw to skeptiko sou kai sinfwnw an mi ti allo.
Morbidas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 557
Και ο Ζαγόρ ήταν παίχτης αλλά έγινε Πρόεδρος και πήγε ο Παοκ 2ος και ξεχρεώνει σαν φούστης.
Δεν ξέρεις πως θα κάτσει η φάση.
Δεν ξέρεις πως θα κάτσει η φάση.
Αυτό με τον Πλατινί είναι καλή σκέψη. Μακάρι να πετύχει
supersergio- Banned
Το περίφημο πλάνο που λες δεν λέει Ισπανό προπονητή;;;billybiros έγραψε:Εγώ σου μιλάω για ποιο πλάνο θεωρώ καλύτερο και εσύ το εκλαμβάνεις να κρατήσουμε τον Ράμος γιατί είναι Ισπανός και φθηνότερος. Άλλο πράγμα σου λέω και νομίζω πως είμαι σαφής.
Ο Ράμος τι είναι;;;Ισπανός δεν είναι;;;
Άρα η κοινή λογική λέει (δεδομένου ότι λεει πως θα κόψει τα έξοδα) ότι θα κρατήσει τον Ράμος.
Εκτός εάν βγει και πει ότι θα φέρει άλλον.
Και το μεγάλο ερώτημα...
Ο πλατφόρμας ποιους θα εχει στο τιμ του;;;
Ωραίες οι παχιές κουβέντες "θα φέρω Ιέρο" "θα φέρω Ντελ Μπόσκε" θα θα,αλλά το θέμα είναι ΤΩΡΑ τι κάνουμε.
Τώρα ούτε ο Ιέρο έχρεται ούτε ο Ντελ Μπόσκε. (και άγνωστο και αν θα θελήσουν να έρθουν στο μέλλον)
Οπότε, με ποιους θα πορευθεί;;;
Ο Γκούτι Ισπανός δεν είναι;;;Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα και δεν έχει καμία σχέση με όλα σου λέω.MaDriDisM έγραψε:Αυτό κατ' αρχήν σημαίνει ότι κάποιοι Ισπανοί παιχταράδες σαν τον Γκούτι θα ανανεώσουν με κάνα 5ετές κλειστό συμβόλαιο (κρίμα που έφυγε και ο άλλος ο παιχταράς ο Σαλγάδο
Δεν λέει ότι θα κάνει ομάδα από Ισπανούς;;
Δηλαδή θα διώξει τους υπάρχοντες και θα φέρει άλλους;;;
Και ποιοι θα είναι αυτοί;; (δεδομένου ότι δεν υπάρχουν και πολλοί υψηλού επιπέδου Ισπανοί παίκτες)
Όταν πετάει κουβέντες στον αέρα του στυλ "θα βασιστώ σε Ισπανούς", πρέπει να κάνουμε και μια ανάλυση του τι εννοεί.
Σίγουρα πάντα υπήρχαν και Ισπανοί, αλλά τη διαφορά δεν την κάναν αυτοί.Αλλά με βασικό κορμό Ισπανών παικτών θα επιστρέψουμε στους τίτλους.
Με την ίδια δηλαδή συνταγή που κατακτήσαμε τα τρία Τσ Λίνκ.
Μακελελέ, Καρεμπέ, Ζεεντορφ, Ρεδόνδο, Φίγκο, Ζιντάν, Μιγιάτοβιτς, Ρομπέρτο Κάρλος, Σούκερ κλπ δεν νομίζω να είναι Ισπανοί.
Και η μεγάλη Ρεάλ του Ντι Στέφανο ξένους είχε που κάναν τη διαφορά και μάλιστα παίκτες-αστέρες. Ντι Στέφανο, Πούσκας, Κοπά κλπ
Διάλογο κάνω και εγώ και πολύ σοβαρό.Τώρα κάνουμε σοβαρό διάλογο!!!MaDriDisM έγραψε:Αυτούς τους ρώτησε κατ' αρχήν αν θέλουν να έρθουν;;;
Τους ρώτησε;;;
Γιατί δεν νομίζω κανένας από όλους αυτούς να θέλει να αφήσει το πόστο που έχει τώρα.
Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;;;
Εσύ δεν έλεγες ότι ο πλατφόρμας δεν διαδίδει φήμες;;;Ο άλλως υποψήφιος βάζει τα μέσα του (δικές του εφημερίδες να διαρρέουν κάθε μέρα ονόματα) και από πραγματικό διάλογο και τι ομάδα θέλει τίποτα.
Το "έκλεισα έναν ταλαντούχο άσο" τί είναι;;
Ο Πέρεθ δεν αναγνώρισε κανένα λάθος του πλην του γεγονότος ότι αποχώρησε από την ομάδα.
Αν εσύ θεωρείς καλύτερες μέρες την επιστροφή στο παρελθόν και αυτό που είδαμε τα τρία τελευταία χρόνια επι Πέρεθ "καλύτερες μέρες" δικαίωμα σου.
Αυτό εμένα με βρίσκει αντίθετο.
Από τον Πέρεθ και τις αοριστολογίες του πλατφόρμα, προτιμώ τον Πέρεθ.
Εδώ άλλωστε διαλέγουμε τον καλύτερο από τους υποψήφιους που υπάρχουν.
Δεν εξωστρακίζουμε τον χειρότερο.
Ούτε εγώ τρελαίνομαι που επιστρέφει ο Πέρεθ, αλλά από φούσκες σαν τον πλατφόρμα, 1000 φορές Πέρεθ.
Εσυ έχεις την άποψή σου και θεωρείς ότι ο πλατφόρμας έχει σοβαρό πλάνο και ότι είναι καλύτερος. Καθένας έχει την άποψή του. Εγώ δεν συμφωνώ.
Όπως ξαναείπα, οι σόσιος θα κρίνουν ποιος θα είναι ο πρόεδρος.
Οπότε, Κυριακή κοντή γιορτή που λέει και μια παροιμία...
Το πλάνο είναι σαφέστατο (και απορώ πως δεν το καταλαβαίνεις).MaDriDisM έγραψε:
Ο Ράμος τι είναι;;;Ισπανός δεν είναι;;;
Άρα η κοινή λογική λέει (δεδομένου ότι λέει πως θα κόψει τα έξοδα) ότι θα κρατήσει τον Ράμος.
Εκτός εάν βγει και πει ότι θα φέρει άλλον.
Περισσότεροι Ισπανοί πάικτες και Ισπανός προπονητής.
Ακολουθούμε το επιτυχημένο μοντέλο της Εθνικής Ισπανίας.
Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κρατήσουμε τον Ράμος επειδή είναι Ισπανός και φθηνός.
Αυτό είναι αυθαίρετο και καθαρά δικό σου συμπέρασμα.
Παχιές κουβέντες είναι θα φέρω τους καλύτερους στον κόσμο και η εφημερίδα που σου ανοίκει να βγάζει κάθε μέρα και άλλο όνομα. (και προσωπικά δεν θεωρώ τον εαυτό μου τόσο αφελή να τα πιστευω όλα αυτά).MaDriDisM έγραψε:Ωραίες οι παχιές κουβέντες "θα φέρω Ιέρο" "θα φέρω Ντελ Μπόσκε" θα θα,αλλά το θέμα είναι ΤΩΡΑ τι κάνουμε.
Παχιές κουβέντες είναι να λες ψηφίστε με και θα μετατρέψω το στάδιο στο καλύτερο στάδιο στο κόσμο!!!
Το θα επιστρέψουν στην ομάδα άτομα από τα σπλάχνα της ομάδας - άτομα που γνωρίζουν την Ισπανική πραγματικότητα προσωπικά δεν το θεωρώ παχιές κουβέντες.
και που το ξέρεις αυτό ρε Μadridism;MaDriDisM έγραψε:
Τώρα ούτε ο Ιέρο έρχεται ούτε ο Ντελ Μπόσκε.
και που στηρίζεις αυτό που λές οτι δεν ρώτησε καν όλους αυτούς αν θέλουν να έρθουν στην ομάδα.
Οι ίδιοι πάντως το έχουν δηλώσει ξεκάθαρα οτι θέλουν να επιστρέψουν.
Το βασίζομαι στο μοντέλο της εθνικής Ισπανίας δεν σημαίνει οτι θα ανανεώσει ο Γκόυτι και μάλιστα με πενταετές συμβόλαιο επειδή είναι Ισπανός.MaDriDisM έγραψε:
Ο Γκούτι Ισπανός δεν είναι;;;
Δεν λέει ότι θα κάνει ομάδα από Ισπανούς;;
Δηλαδή θα διώξει τους υπάρχοντες και θα φέρει άλλους;;;
Αλλά σου λέω και άλλα καταλαβαίνεις.
Ραούλ (στα καλύτερα του) - Κασίγιας - Ιέρο.MaDriDisM έγραψε:Σίγουρα πάντα υπήρχαν και Ισπανοί, αλλά τη διαφορά δεν την κάναν αυτοί.
Αυτοί ήταν που τραβούσαν την ομάδα οταν χρειαζόταν και αυτοί παρασύρανε και τους υπολοίπους.
καλοί οι Γκαλάκτικος και καλοί (ερήμην του λόγου) και οι πάικτες τύπου Μπέκαμ
Αλλά περισσότερο για φωτογραφήσεις και περιοδικά.
Οχι για να τραβήξουν την ομάδα.
Το "έκλεισα έναν ταλαντούχο άσο" τί είναι;;[/quote]MaDriDisM έγραψε:Εσύ δεν έλεγες ότι ο πλατφόρμας δεν διαδίδει φήμες;;;
Καταρχάς ονομάζεται Ευγένιο Μαρτίνεθ.
και το έκλεισα ένα νεαρό άσο και θα ανακοινώσω το όνομα του όταν βάλω και επίσημα υποψηφιότητα δεν είναι φήμη. Φήμη είναι να διαρρέουν στα μέσα ονόματα (και μάλιστα ένα καινούριο κάθε μέρα).
Φήμη ήταν το νέο γήπεδο!!!
Μπροστά στο πακτωλό ονομάτων και τα δύναμη που έχουν τα μέσα δυστυχώς μου φαίνεται πως ξεχάσαμε αυτά που γινόντουσαν επι χρόνια και αυτά που κατηγορούμε τότε.MaDriDisM έγραψε:Από τον Πέρεθ και τις αοριστολογίες του πλατφόρμα, προτιμώ τον Πέρεθ.
Εδώ άλλωστε διαλέγουμε τον καλύτερο από τους υποψήφιους που υπάρχουν.
Εγώ πάντως δεν τα ξεχνώ!!!
Τα έζησα αυτά τα χρόνια.
Συμφωνώ απόλυτα και οι σοσίος φυσικά θα αποφασίσουν.MaDriDisM έγραψε:Εσυ έχεις την άποψή σου και θεωρείς ότι ο πλατφόρμας έχει σοβαρό πλάνο και ότι είναι καλύτερος. Καθένας έχει την άποψή του. Εγώ δεν συμφωνώ.
Όπως ξαναείπα, οι σόσιος θα κρίνουν ποιος θα είναι ο πρόεδρος.
Αυτό δεν σημαίνει όμως σε καμία περίπτωση πως δεν θα γίνεται κριτική στον κύριο "Πέρεθ".
...και επειδή δεν έβγαλε ακόμα τη φετινή του αφίσα σου βάζω την παλιά.
vamos a convertir
el Santiago Bernabeu
en el mejor stadio del mundo
Ganar Floentino Perez
Ναι πολύ σαφές είναι...billybiros έγραψε:
Το πλάνο είναι σαφέστατο (και απορώ πως δεν το καταλαβαίνεις).
Περισσότεροι Ισπανοί πάικτες και Ισπανός προπονητής.
Ακολουθούμε το επιτυχημένο μοντέλο της Εθνικής Ισπανίας.
Γενικά και αόριστα Ισπανός προπονητής χωρίς να λέμε ποιος.
Και γενικά και αόριστα θα φέρει Ισπανούς παίκτες.
Γιατί υποτίθεται ότι αν γεμίσουμε Ισπανούς θα γίνουμε εθνικη Ισπανίας...
Και αν γίνουμε εθνική Ισπανίας δλδ υποτίθεται θα σαρώσουμε τα πάντα..
Αντε Γεια...!
Όχι, καλύτερα είναι να μην λες τίποτα ή να πετάς αόριστες κουβέντες, οπότε ο καθένας μπορεί να υποθέτει ό,τι θέλει...Παχιές κουβέντες είναι θα φέρω τους καλύτερους στον κόσμο και η εφημερίδα που σου ανοίκει να βγάζει κάθε μέρα και άλλο όνομα. (και προσωπικά δεν θεωρώ τον εαυτό μου τόσο αφελή να τα πιστευω όλα αυτά).
Παχιές κουβέντες είναι να λες ψηφίστε με και θα μετατρέψω το στάδιο στο καλύτερο στάδιο στο κόσμο!!!
Άτομα τα οποία τώρα είναι αλλού και δεν έχουν εκδηλώσει επιθυμία να φύγουν από εκεί που είναι.Το θα επιστρέψουν στην ομάδα άτομα από τα σπλάχνα της ομάδας - άτομα που γνωρίζουν την Ισπανική πραγματικότητα προσωπικά δεν το θεωρώ παχιές κουβέντες.
και ξαναρωτώ:
ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ;;;;;;;;;;;;;;
ΟΕΟ;;;;
Δηλαδή εσύ περιμένεις ότι ο Ιέρο θα αφήσει τη θέση του στην ομοσπονδία, ο Ντελ Μπόσκε θα παρατήσει την εθνική Ισπανίας και θα τρέξουν να στηρίξουν τον πλατφόρμα....και που το ξέρεις αυτό ρε Μadridism;MaDriDisM έγραψε:
Τώρα ούτε ο Ιέρο έρχεται ούτε ο Ντελ Μπόσκε.
ΟΚ ο,τι πεις....
Ωραία τότε σε ποιούς θα βασιστεί;;;Το βασίζομαι στο μοντέλο της εθνικής Ισπανίας δεν σημαίνει οτι θα ανανεώσει ο Γκόυτι και μάλιστα με πενταετές συμβόλαιο επειδή είναι Ισπανός.
Αλλά σου λέω και άλλα καταλαβαίνεις.
Ισπανός είναι ο Φάμπρεγας, Ισπανός και ο Καθόρλα.
Να υποστηρίξω λοιπόν κάποιον που λέει ότι δεν θα κάνει μεταγραφές ακριβές, αλλά θα φέρει Ισπανούς;;;
Ποιούς εννοεί λοιπόν;;;
Από όσα λέει προκύπτει ότι κάνα Καθόρλα θα φέρει.
Άλλωστε για να φέρεις παίκτες-αστέρες θέλει να έχεις και διασυνδέσεις και αυτός μάλλον δεν τις έχει.
Άμα δεν είχες Καρεμπε ή Ρεδόνδο ή Φίγκο και είχες π.χ. τον Ντιαρρά και τον Ντρέντε, ο Ραούλ θα το σήκωνε το κύπελλο;;;Ραούλ (στα καλύτερα του) - Κασίγιας - Ιέρο.
Αυτοί ήταν που τραβούσαν την ομάδα οταν χρειαζόταν και αυτοί παρασύρανε και τους υπολοίπους.
καλοί οι Γκαλάκτικος και καλοί (ερήμην του λόγου) και οι πάικτες τύπου Μπέκαμ
Αν αντίστοιχα δεν είχες τον Ραούλ και είχες π.χ. τον Όουεν δεν θα το σήκωνες;;;
Σκέψου το λίγο και θα βρεις την απάντηση.
Καλά ό,τι πεις...και το έκλεισα ένα νεαρό άσο και θα ανακοινώσω το όνομα του όταν βάλω και επίσημα υποψηφιότητα δεν είναι φήμη. Φήμη είναι να διαρρέουν στα μέσα ονόματα (και μάλιστα ένα καινούριο κάθε μέρα).
δεν είναι φήμη να λες ότι έκλεισες έναν νεαρό άσο έτσι γενικά και αοριστα.
Όπως ξαναείπα, προτιμώ χίλιες φορές τον Περεθ με τα καλά του και τα κακά του παρά φούσκες τύπου πλατφόρμα που λένε αόριστα και ανεύθυνα ό,τι τους κατέβει.
Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.
Καταρχάς δεν είπε και δεν λέει κανένας "ότι θα σαρώσουμε τα πάντα".MaDriDisM έγραψε:Γιατί υποτίθεται ότι αν γεμίσουμε Ισπανούς θα γίνουμε εθνικη Ισπανίας...
Και αν γίνουμε εθνική Ισπανίας δλδ υποτίθεται θα σαρώσουμε τα πάντα..
Άντε Γεια...!
Αυτά είναι "παχιές κουβέντες" και επίσης αυθαίρετα συμπεράσματα.
Απλά προτιμώ το μοντέλο που μας έδωσε τα τρία Τσ Λίγκ παρά το μοντέλο που μας μας έδωσε τα τρία χρόνια χρόνια χωρίς τίτλο. Προτιμώ μια ομάδα που θα παίζει γρήγορο και ωραίο ποδόσφαιρο (χωρίς αυτό να σημαίνει οτι θα σαρώσουμε τα πάντα) απο έναν περιοδεύων θίασο σε Αμερικές και Ασίες.
και τι υποθέτεις εσύ βρε Madridism βλέποντας την αφίσα και την καμπάνια του Πέρεθ στις προηγούμενες εκλογές;MaDriDisM έγραψε:Όχι, καλύτερα είναι να μην λες τίποτα ή να πετάς αόριστες κουβέντες, οπότε ο καθένας μπορεί να υποθέτει ό,τι θέλει...
Οταν κάποιος Madridism δηλώνει οτι θέλω να επιστρέψω στην Ρεάλ (στις συνεντεύξεις που δίνει) σημαίνει οτι θέλει να επιστρέψει στην ομάδα. Είναι απλά τα πράγματα.MaDriDisM έγραψε:Άτομα τα οποία τώρα είναι αλλού και δεν έχουν εκδηλώσει επιθυμία να φύγουν από εκεί που είναι.
Οχι δεν θα τρέξει κανένα να υποστηρίξει κανένα "Πλατφόρμα".MaDriDisM έγραψε:Δηλαδή εσύ περιμένεις ότι ο Ιέρο θα αφήσει τη θέση του στην ομοσπονδία, ο Ντελ Μπόσκε θα παρατήσει την εθνική Ισπανίας και θα τρέξουν να στηρίξουν τον πλατφόρμα....
Υπάρχουν άτομα που μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν τη Ρεάλ και αν τους ζητηθεί θα το κάνουν.
και δεν υπάρχει κάποιος κύριος "Πλατφόρμας" όπως λες υποτιμητικά....
αλλά κάποιοι (μέσα σε αυτούς κι εγώ) που θέλουμε διαφορετικά πράγματα στην ομάδα.
Διαφορετικά απο αυτά που είδαμε επι Καλντερόν και διαφορετικά απο αυτά που είδαμε τα χρόνια του Πέρεθ (πάικτες να βαριούνται να παίξουν - η ομάδα να συντρίβεται και το μόνο που να απασχολεί την ομάδα είναι να πουλάει φανέλες).
Άτομα που πρόσφεραν στην ομάδα και μπορούν να προσφέρουν και άτομα που εκδιώχθηκαν από τον κύριο Πέρεθ γιατί το στυλ τους και η εμφάνιση τους δεν ταίριαζε σε αυτό που ήθελε να φτιάξει ο κύριος Πέρεθ.
Η με πιο απλά λόγια δεν πουλούσαν φανέλες!!!
Το συμπέρασμα οτι κάνα Καθόρλα θα φέρει είναι επίσης δικό σου - και επίσης αυθαίρετο.MaDriDisM έγραψε:Να υποστηρίξω λοιπόν κάποιον που λέει ότι δεν θα κάνει μεταγραφές ακριβές, αλλά θα φέρει Ισπανούς;;;
Ποιούς εννοεί λοιπόν;;;
Από όσα λέει προκύπτει ότι κάνα Καθόρλα θα φέρει.
Άλλωστε για να φέρεις παίκτες-αστέρες θέλει να έχεις και διασυνδέσεις και αυτός μάλλον δεν τις έχει.
Αν το μόνο πράγμα που σε ενδιαφέρει είναι να ακούς ονόματα και να φαντασιώνεσαι πάικτες στην ομάδα ...
σου το έχω ξαναπεί πως έχω ξεφύγει απο αυτή τη λογική μου και δεν πιστευω πάντα αυτά που ακούω ή αυτα που βλέπω στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.
Το οτι Πέρεθ έχει διασυνδέσεις αρα θα φέρει παικταράδες ενώ οι άλλοι δεν έχουν είναι επίσης δικό σου και επίσης αυθαίρετο συμπέρασμα.
Ολοι οι πάικτες έρχονται και κανένας μπορεί να μην έρθει.
Το ζήτημα είναι τι προτεραιότητες βάζεις (ένα - δύο ονόματα) που θα εντυπωσιάσουν ή ισορροπία στην ομάδα.
Ο Πέρεθ όλα αυτά τα χρόνια δεν απέκτησε κάποιο σοβαρό αμυντικό ή μέσο.
Αυτό τι σημαίνει - οτι δεν μπορούσε να το κάνει ή οτι δεν είχε τις διασυνδέσεις να το κάνει;
Προφανώς οχι. Απλά επέλεξε άλλο δρόμο - αυτό των ονομάτων και των Γκαλάκτικος.
Η ομάδα όμως χρειάζεται ισορροπία - καλούς επιθετικούς αλλά και αμυντικούς και μέσους.
Χωρίς τον Φίγκο η ομάδα κατέκτησε 2 ευρωπαϊκά σε τρεις συμμετοχές.MaDriDisM έγραψε:Άμα δεν είχες Καρεμπε ή Ρεδόνδο ή Φίγκο και είχες π.χ. τον Ντιαρρά και τον Ντρέντε, ο Ραούλ θα το σήκωνε το κύπελλο;;;
Ενώ με τον Φίγκο 1 σε πέντε συμμετοχές.
Δεν χρειάζεσαι τον Φίγο για να κατακτήσεις τα τρόπαια - αλλά ομάδα.
Και ομάδα σημαίνει χημεία και πάνω απο όλα σωστή προετοιμασία.
Και σωστή προετοιμασία δεν θα γίνει ποτέ αν τρέχουμε κάθε καλοκαίρι σε τουρνέ.
Πήρες 3 χρόνια Πέρεθ και αν σε ευχαρίστησε αυτό που είδες - πάω πάσο.MaDriDisM έγραψε:Όπως ξαναείπα, προτιμώ χίλιες φορές τον Περεθ με τα καλά του και τα κακά του παρά φούσκες τύπου πλατφόρμα που λένε αόριστα και ανεύθυνα ό,τι τους κατέβει.
Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.
Δεν ξέρω τι έλεγες τότε αλλά εγώ δεν ξεχνώ τι έλεγα τότε!!!
Μάλλον τότε ξεχνάς ότι το μοντέλο που μας έδωσε τρία τσ. λιγκ περιελάμβανε παίκτες αστέρες που δώσαμε πολλά λεφτά για να αποκτήσουμε...billybiros έγραψε:
Απλά προτιμώ το μοντέλο που μας έδωσε τα τρία Τσ Λίγκ παρά το μοντέλο που μας μας έδωσε τα τρία χρόνια χρόνια χωρίς τίτλο.
Και αυτό το γρήγορο ποδόσφαιρο θα το παίξουμε με τον προπονητή που ξέρουμε μόνο ότι θα είναι Ισπανός και με τους παίκτες που απλά θα είναι ταλαντούχοι και Ισπανοί;;;Προτιμώ μια ομάδα που θα παίζει γρήγορο και ωραίο ποδόσφαιρο (χωρίς αυτό να σημαίνει οτι θα σαρώσουμε τα πάντα) απο έναν περιοδεύων θίασο σε Αμερικές και Ασίες.
ΟΚ ο,τι πεις!!
Ναι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα το κάνει οποτεδήποτε του ζητηθεί.Οταν κάποιος Madridism δηλώνει οτι θέλω να επιστρέψω στην Ρεάλ (στις συνεντεύξεις που δίνει) σημαίνει οτι θέλει να επιστρέψει στην ομάδα. Είναι απλά τα πράγματα.
Άρα του χρόνου μάλλον απίθανο να γίνει, εκτός εάν εσύ πιστεύεις ότι ο Ντελ Μπόσκε θα παρατήσει την εθνική και θα έρθει ή ότι ο Ιέρο θα αφήσει την θέση του στην ομοσπονδία.
Οπότε επανέρχομαι στο μεγάλο ερώτημα στο οποίο καταλήγει κανείς όταν διαβάζει τις πολυ συγκεκριμένες θέσεις του πλατφόρμα...
MaDriDisM έγραψε:ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ;;;;;;;;;;;;;;
ΟΕΟ;;;;
Αυτό μου θυμίζει το υπάρχει καλύτερη Ελλάδα και τη θέλουμε...Υπάρχουν άτομα που μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν τη Ρεάλ και αν τους ζητηθεί θα το κάνουν.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ;;;;
Ο ΝΤΕΛ ΜΠΟΣΚΕ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ;;;;
Ε όταν ο άλλος δεν λέει κατι συγκεκριμένο ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.Το συμπέρασμα οτι κάνα Καθόρλα θα φέρει είναι επίσης δικό σου - και επίσης αυθαίρετο.
Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι θα φέρει Ισπανούς και ταλέντα που δεν θα κοστίζουν πολλά.
Ας μου πεις εσύ λοιπόν ποιοι είναι αυτοί(αν δεν είναι παίκτες σαν τον Καθόρλα).
Εντάξει να πούμε ότι ο πλατφόρμας έχει καλύτερες διασυνδέσεις.....αν εσύ το πιστεύεις αυτό ΟΚ πάσο!Το οτι Πέρεθ έχει διασυνδέσεις αρα θα φέρει παικταράδες ενώ οι άλλοι δεν έχουν είναι επίσης δικό σου και επίσης αυθαίρετο συμπέρασμα.
Αυτό λίγο καλντερονικό μου ακούγεται....Ολοι οι πάικτες έρχονται και κανένας μπορεί να μην έρθει.
Δεν διαφωνώ. Χρειάζεται όμως να βασιστεί σε παίκτες έτοιμους, όχι σε ταλέντα...Η ομάδα όμως χρειάζεται ισορροπία - καλούς επιθετικούς αλλά και αμυντικούς και μέσους.
Νομίζω ήμουν σαφής...Χωρίς τον Φίγκο η ομάδα κατέκτησε 2 ευρωπαϊκά σε τρεις συμμετοχές.MaDriDisM έγραψε:Άμα δεν είχες Καρεμπε ή Ρεδόνδο ή Φίγκο και είχες π.χ. τον Ντιαρρά και τον Ντρέντε, ο Ραούλ θα το σήκωνε το κύπελλο;;;
Ενώ με τον Φίγκο 1 σε πέντε συμμετοχές.
Αυτό που έλεγα τότε είναι ότι δεν έπρεπε ποτέ να φύγουν ο Βαλντάνο και ο Ντελ Μπόσκε.Πήρες 3 χρόνια Πέρεθ και αν σε ευχαρίστησε αυτό που είδες - πάω πάσο.
Δεν ξέρω τι έλεγες τότε αλλά εγώ δεν ξεχνώ τι έλεγα τότε!!!
Δεν έπρεπε να κάνει τουρνέ στην προετοιμασία. Ας τις έκανε μια βδομάδα μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, όχι όμως στην προετοιμασία.
Αυτό ήταν βλακεία του μεγαλη και -κακά τα ψέμματα- αν δεν είχε κάνει αυτή τη βλακεία ακόμα πρέδρος θα ήταν.
Διότι τη μπάλα που είδα 2000-03 δεν την είδα ποτέ άλλοτε.
Αυτή είναι η αλήθεια.
Αν λοιπόν καποιος θέλει να θυμάται μόνο τα αρνητικά, δικαίωμά του.
Εγώ πάντως δεν θα το κάνω αυτό.
Γιατί τότε θέλεις να βλέπεις μισές αλήθειες και όχι όλη την αλήθεια.
Ο Πέρεθ έχει κάνει μεγάλα καλά για το σύλλογο και δεν τα ξεχνάω.
Ο πλατφόρμας δεν ξέρω τι θα κάνει αν βγει, ΑΛΛΑ το περίφημο πλάνο του είναι τόσο αόριστο που εμένα προσωπικά δεν με πείθει καθόλου...
Η Ομάδα χρειάζεται επειγόντως καλά χρόνια!!! Πιστεύω με τον Πέρεθ θα τα δούμε αρκεί όταν τα δούμε και μετά να μην κάνει τα ίδια λάθη..
Επίσης είναι ένα στοίχημα το ότι πρέπει να φτιάξει την ομαδα ενώ το 2000 ήταν ψιλοέτοιμη.. Αυτό θα ήθελα πολύ να το δω..
Επίσης είναι ένα στοίχημα το ότι πρέπει να φτιάξει την ομαδα ενώ το 2000 ήταν ψιλοέτοιμη.. Αυτό θα ήθελα πολύ να το δω..
Και τωρα ψιλοετοιμη την βρισκω εγω. Απο επιθετικους ειμαστε ok, απο GK top, μεσαια γραμμη πρεπει να φυγουν μερικοι και να ερθουν 1-2 εξτρεμ και 1 playmaker και στην αμυνα η μεγαλη τρυπα ειναι στο αριστερο-back.
Ο ίδιος ο Πέρεθ δήλωσε ότι δεν τα θεωρεί λάθη και οτι θα επαναλάβει όλα αυτά που έκανε.Sergio Ramos έγραψε:Η Ομάδα χρειάζεται επειγόντως καλά χρόνια!!! Πιστεύω με τον Πέρεθ θα τα δούμε αρκεί όταν τα δούμε και μετά να μην κάνει τα ίδια λάθη..
Το μοναδικό λάθος του (σύμφωνα με τον ίδιο είναι οτι παραιτήθηκε απο την προεδρία).
Μάλλον δεν θυμάσαι πότε κατακτήσαμε τους τίτλους!!!MaDriDisM έγραψε:Μάλλον τότε ξεχνάς ότι το μοντέλο που μας έδωσε τρία τσ. λιγκ περιελάμβανε παίκτες αστέρες που δώσαμε πολλά λεφτά για να αποκτήσουμε...
Τα Ευρωπαϊκά τα κατακτήσαμε το 1998 το 2000 και το 2002.
1998 με μεταγραφές όπως ο Καρεμπέ και ο Μοριέντες.
2000 με μεταγραφές όπως ο Σαλγάδο και ο Ελγκέρα.
2002 με μια και μόνη μεταγραφή τον Ζιντάν (αφού στην ομάδα προϋπήρχαν πάικτες όπως ο Μακελελέ και ένας Ισπανικός κορμός 6-7 πάικτες της εντεκαδος ήταν Ισπανοί).
Σίγουρα δεν θα το παίξουμε αν η προετοιμασία της ομάδος είναι τουρνέ σε Αμερική και Ασία.MaDriDisM έγραψε:Και αυτό το γρήγορο ποδόσφαιρο θα το παίξουμε με τον προπονητή που ξέρουμε μόνο ότι θα είναι Ισπανός και με τους παίκτες που απλά θα είναι ταλαντούχοι και Ισπανοί;;;
και ο Πέρεθ έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι θα το επαναλάβει.
Επαναλαμβάνω την απάντηση μου οτι δεν είναι θέμα ονομάτων.MaDriDisM έγραψε:ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ;;;
και ο Καλντερόν συγκεκριμένα ονόματα ονόματα έθεσε και είδες που καταλήξαμε.
Είναι καθαρά θέμα συγκεκριμένης "πολιτικής" μεταγραφών.
... και από τη στιγμή που λες οτι αυτό που σε νοιάζει είναι συγκεκριμένα ονόματα ....
δεν κατάλαβα, ποιόν προπονητή έχει κλείσει ο Πέρεθ;
(οι εφημερίδες γράφουν για 5 ονόματα αλλά έχω την εντύπωση πως μόνο ένα προπονητή θα έχουμε του χρόνου).
Εμένα πάλι αυτό μου το θυμίζει περισσότερο είναι αυτό.MaDriDisM έγραψε:Αυτό μου θυμίζει το υπάρχει καλύτερη Ελλάδα και τη θέλουμε...
Ο Φλωρεντινο Πέρεθ είναι ένας επαγγελματίας της πολιτικής.
και ξέρεις γιατί μου θυμίζει περισσότερο πολιτικό ο Πέρεθ.
Για τις υποσχέσεις που δίνει απο εδώ και απο εκεί.
και κάνω το εξής και αφελές ερώτημα.
Γιατι δεν τα έκανε όλα αυτά όταν ήταν πρόεδρος;
Μου θυμίζει τον Κωστάκη και τον Γιωργάκη που λένε για το 5% τις παιδείας
αλλά όταν ήταν πάνω δεν το έκαναν.
Ο κύριος Πέρεθ υπόσχεται ένα ισχυρότερο τμήμα μπάσκετ!!!
Γιατί τότε όταν ήταν πρόεδρος έκανε συνεχώς περικοπές με αποτέλεσμα την πλήρη περιθωριοποίηση του τμήματος αυτού; (δεν μιλάμε για μία ή δύο σεζόν αλλά για 6).
O Κύριος Πέρεθ υπόσχεται σταθερότητα και επίλυση των προβλημάτων.
Οταν το 2006 η ομάδα είχε προβλήματα, τι έκανε για να τα επιλύσει;
Εγώ Madridism δεν θέλω έναν πρόεδρο για τα εύκολα (εκεί όλοι μπορούν να τα καταφέρουν)
Θέλω ένα πρόεδρο και για τα δύσκολα!!!
Καταρχάς δεν υπάρχει ο "Πλατφόρμας" και αυτό δείχνει πως είσαι εναντίον σε κάτι που δεν έχεις ακόμα δει.MaDriDisM έγραψε:Εντάξει να πούμε ότι ο πλατφόρμας έχει καλύτερες διασυνδέσεις.....αν εσύ το πιστεύεις αυτό ΟΚ πάσο!
Δεν είμαι εναντίον του Πέρεθ επειδή δεν πάω την φάτσα του.
Είμαι εναντίον του γιατί δεν μου άρεσαν όλα αυτά που έκανε τα 5,5 χρόνια της προεδρίας του.
Δεν ήμουν εναντίον του από την αρχή!!!
περίμενα να δω τι θα κάνει.
Ακόμα και μετά απο 4 χρόνια και μέχρις την τελευταία στιγμή περίμενα ότι κάτι θα άλλαζε.
Αλλά για 5,5 χρόνια που ήταν στην προεδρία δεν άλλαξε τίποτα.
Επι 6 περιόδους η προετοιμασία της ομάδος ήταν τουρνέ και λόγια.
Μιας και ανέφερες τον Καλντερόνη σου θυμίζω πως ήταν ο κολλητός του Πέρεθ τόσα χρόνια στο Δ/Σ της ομάδος και ξέρεις δίπλα σε ποιόν έμαθε;MaDriDisM έγραψε:Αυτό λίγο καλντερονικό μου ακούγεται....
O Καλντερόνης βγήκε πρόεδρος (προσωπική άποψη) επειδή υποσχέθηκε τον Κακά.
Επίσης πιστευω πως αν δεν υποσχόταν τον Kακά (προσωπική άποψη) δεν θα εκλεγόταν στην προεδρία της ομάδος.
Με υποσχέσεις και ονόματα (που δεν πρόκειται να έρθουν σε καμία περίπτωση όλοι αυτοί)...
πουλάς φύλλα....
εκλέγεσαι πρόεδρος....
αλλά δεν φτιάχνεις ομάδα.
και εμένα με ενδιαφέρει το τελευταίο.
... και τι σου λέει οτι δεν θα το ξανακάνει;;;MaDriDisM έγραψε:Δεν έπρεπε να κάνει τουρνέ στην προετοιμασία. Ας τις έκανε μια βδομάδα μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, όχι όμως στην προετοιμασία.
Αυτό ήταν βλακεία του μεγαλη και -κακά τα ψέμματα- αν δεν είχε κάνει αυτή τη βλακεία ακόμα πρέδρος θα ήταν.
Ο ίδιος δηλώνει ξεκάθαρα οτι δεν έκανε κάποιος λάθος και οτι θα επαναλάβει αυτά που έκανε γιατί αυτά θεωρεί σωστά.
Σήμερα η γνωστή φυλλάδα Μαρκα κάνει λόγο για συμφωνία Περεθ με Βενγκερ. Ο Θεός ας μας σώσει αν είναι αλήθεια
supersergio- Banned
Gt se xalaei o Wenger?
Morbidas- Madridista
Δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα με βεγκέρ με την καμία!!!
Despotaros- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 777
Kala,as er8ei prwta kai meta krinoume proponiti,allo mege8os exei i arsenal kai allo mege8os i REAL.
Morbidas- Madridista
5 χρόνια χωρίς τίτλο στο Λονδίνο ο Βενγκερ. Όλοι έχουν στραφεί εναντίων του πλέον. Αγοράζει μικρούς παίκτες πανάκριβα όπως Ροζιτσκι και Αρσαβιν. Τέτοια πολτική δεν θέλουμε πλέον στη Ρεαλ. Τίτλο δεν παίρνει ούτε με φαξ. Οι μεγάλοι παίκτες που κατά καιρούς είχε ποτέ δεν τον συμπάθησαν και εν τέλει ο ίδιος ο Βενγκερ τους ξαπόστειλε όπως ο Βιεϊρα και ο Ανρι. Επίσης οι περισσότεροι παίκτες που έχει θέλουν να φύγουν. Ας πούμε αυτοί που έχουν κάνει όνομα πλέον όπως ο Φάμπρεγας και ο Αντεμπαγιορ περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να την κάνουν. Άλλωστε όλοι οι παίκτες του Βενγκερ σε κάθε συνέντευξη λένε ότι είμαι χαρούμενος εδώ αλλά δεν αποκλείω κανένα ενδεχόμενο. Στα μεγάλα ματς η Αρσεναλ δηλώνει πάντα απών. Την Βιγιαρεαλ και την Ρομα που απέκλεισε ο Βενγκερ στο Τσαμπιονς, η τωρινή Ρεαλ τις αποκλείει με 1-2 μεταγραφές. Όταν ήρθε ο τσίχλας όμως άρπαξε το 3μπαλο και μετά δήλωνε πως έχει 20ετες πλάνο κτλ. Φτηνές και εύκολες λύσεις τύπου Βενγκερ δεν θέλουμε στη Ρεαλ. Βαρεθήκαμε. Τι έγινε ρε μεγάλε Περεθ ο Αντσελότι? Χυλόπιτα?
Όπως και να έχει ο σωστός οπαδός θα στηρίξει μέχρι τέλους ομάδα, πρόεδρο και προπονητή. EN ESPANA, EUROPA SOLO ES REAL
Όπως και να έχει ο σωστός οπαδός θα στηρίξει μέχρι τέλους ομάδα, πρόεδρο και προπονητή. EN ESPANA, EUROPA SOLO ES REAL
supersergio- Banned
Emena pali o Ancelotti dn m aresei,to xanalew,protimw ton (olando) Hinting,ton Mourinho kai ton Wenger kata seira,alla 8a mou peis twra,o Hinting einai ollandos, mpouxtisame apo dautous,o Mourinho paizei poli amintikogenes podosfairo kai o Wenger opws eipes einai looser....mipws na dialexei o Perezoukos kanenan apo mas gia coach?exoume arketous opws vlepw mesa sto forum!
Morbidas- Madridista
Μια χαρά ειναι ο Βενγκέρ. Σοβαρός άνθρωπος και το ποδόσφαιρο που παίζει η Άρσεναλ είναι πολύ ελκυστικό και με τους παίκτες που θα μπορεί να φέρει στη Ρεάλ, θα φτιάξει πιστεύω ένα γερό σύνολο. Δεν ξέρω αν τελικά θα είναι αυτός ο νέος κόουτς, αλλά εμένα με βρίσκει σύμφωνο η πρόσληψή του.
Όσο για Χίντινκ, δεν γίνεται να έρθει διότι κοουτσάρει την εθνική Ρωσίας και υπάρχει νόμος που απαγορεύει την παράλληλη παρουσία προπονητή σε εθνική ομάδα και σε σύλλογο. Εκτός εάν αφήσει τη Ρωσία...
Όσο για τον πιθανό υποψήφιο που δεν διαδίδει φήμες, σήμερα στο terra.es υπάρχει άρθρο που υποστηρίζει ότι θα κινηθεί για τον Γιορέντε. Σπουδαία μεταγραφή....
Επίσης σύμφωνα με άλλες φήμες σε αλλα ισπανικά σάιτ για τον ίδιο πιθανό υποψήφιο, θα φέρει λέει κόουτς τον Μίτσελ...(για Ντελ Μπόσκε ουδείς λόγος)...
Βέβαια κάτσε να δούμε πρώτα αν θα κατέβει στις εκλογές γιατί ακόμα δεν το έχει ανακοινώσει επίσημα...
Όσο για Χίντινκ, δεν γίνεται να έρθει διότι κοουτσάρει την εθνική Ρωσίας και υπάρχει νόμος που απαγορεύει την παράλληλη παρουσία προπονητή σε εθνική ομάδα και σε σύλλογο. Εκτός εάν αφήσει τη Ρωσία...
Όσο για τον πιθανό υποψήφιο που δεν διαδίδει φήμες, σήμερα στο terra.es υπάρχει άρθρο που υποστηρίζει ότι θα κινηθεί για τον Γιορέντε. Σπουδαία μεταγραφή....
Επίσης σύμφωνα με άλλες φήμες σε αλλα ισπανικά σάιτ για τον ίδιο πιθανό υποψήφιο, θα φέρει λέει κόουτς τον Μίτσελ...(για Ντελ Μπόσκε ουδείς λόγος)...
Βέβαια κάτσε να δούμε πρώτα αν θα κατέβει στις εκλογές γιατί ακόμα δεν το έχει ανακοινώσει επίσημα...
Σελίδα 7 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
:: REAL MADRID CF :: Ιστορία - Διοικητικά :: Διοικητικά
Σελίδα 7 από 9
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης