Υποψήφιοι Πρόεδροι (2009)
+11
cutter
Morbidas
Sergio-(4)-Ramos
madridismo
xabikos
Sergio Ramos
Eladir
MaDriDisM
crazymadritista
supersergio
billybiros
15 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ιστορία - Διοικητικά :: Διοικητικά
Σελίδα 5 από 9
Σελίδα 5 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ποιόν θα θέλατε για πρόεδρο στην ομάδα
Απ: Υποψήφιοι Πρόεδροι (2009)
Nαι, καλυτερα να μπαινει ο Javi Garcia και ο Drenthe οταν θελουμε να γυριζουμε το παιχνιδι.
Και θα πάρεις Μόντριτς για πάγκο ε? Και θα κάτσειιιι... Εδώ ο Φαάρτ δεν αντέχει πάγκο ρε συ πλάκα κάνεις..
Από που συμπέρανες ότι ο Φαρτ δεν αντέχει πάγκο? Όλη τη χρονιά στον πάγκο είναι, πρόβλημα δεν έχει δημιουργήσει. Και από την άλλη γιατί να μην κάτσει στον πάγκο ο Μόντρις? Θα κάτσει και θα πει και ένα τραγούδι αν χρειαστεί.
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Επίσημα υποψήφιος για Ρεάλ ο Πέρεθ
Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Ρεάλ Μαδρίτης επισημοποίησε ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο άνθρωπος που από το 2000 έως το 2006 ήταν ο διοικητικός ηγέτης της «βασίλισσας» και δημιούργησε την περίφημη ομάδα των «γκαλάκτικος» θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, όταν και θα παρουσιάσει τις θέσεις του, ενώ δεν αποκλείεται να δεσμευτεί και για την πραγματοποίηση συγκεκριμένων μεταγραφών, ως είθισται πριν από κάθε διαδικασία εκλογών στον ιστορικό σύλλογο. Οι αρχαιρεσίες θα λάβουν χώρα στις 14 Ιουνίου. Υπενθυμίζεται πως χρέη προέδρου μετά την παραίτηση του Ραμόν Καλντερόν εκτελεί ο Βιθέντε Μπολούδα.
sport-fm.gr
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πότε έγινε αυτό ρε πάιδες και δεν πήρα χαμπάρι...? Και δεν λένε και πουθενά τίποτα.
Ειχαν βγει λιγο μετα το el clasico AS και Marca με πρωτοσελιδα 14 Μαιου κανει συνεντευξη τυπου ο Perez για να ανακοινωσει την υποψηφιοτητα του.
Άλλο αυτό και άλλο να λέει η sport-fm ότι επίσημα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του. Με πια λογική το έγραψαν αυτό???
Εσύ που έχεις και τα κονέ εκεί δεν μπορείς να στείλεις ένα mail και να τους ρωτήσεις με πια λογική το έγραψαν? Που το βρήκαν και το έγραψαν..???? Κάντους Ρόμπα!
Εσύ που έχεις και τα κονέ εκεί δεν μπορείς να στείλεις ένα mail και να τους ρωτήσεις με πια λογική το έγραψαν? Που το βρήκαν και το έγραψαν..???? Κάντους Ρόμπα!
Παιδιά και εγώ σήμερα που το διάβασα τα έχασα..Το έψαξα και αλλού και δεν είδα τίποτα.Αλλού διαβάζω ότι θα δηλώσει την υποψηφιότητα του την Πέμπτη.
Πάντως και εγώ το mail μου θα το στείλω.Να τους συγχαρώ για την "αποκλειστικότητα" τους...
Πάντως και εγώ το mail μου θα το στείλω.Να τους συγχαρώ για την "αποκλειστικότητα" τους...
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
Den einai mono to sport fm,einai kai to sport ego,vsk kati paizei,arga i grigora 8a skasei i anakoinwsi...
Morbidas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 557
Αυτό το οποίο έγινε είναι ότι χθες διέρευσε προς τον ισπανικό τύπο ότι σήμερα θα ανακοινωθεί η ώρα και ο τόπος της συνέντευξης τύπου που θα δώσει ο Πέρεθ, ώστε να ανακοινώσει τα σχετικά με την υποψηφιότητά του. Σύμφωνα με τη Μάρκα, η συνέντευξη τύπου θα γίνει στις 12.30 (ώρα Ελλάδος) την Πέμπτη 14/5 και αυτό θα ανακοινωθεί σήμερα.
Για μια ακόμη φορά βλέπουμε ενέργειες - λόγια - φήμες - και ανθρώπους να μιλάνε για τη μεγάλη επιστροφή. Ονόματα - πιθανές ημερομηνίες και πολλά ακόμα....
αλλά από ουσία μηδέν.
Αν περιμένετε πως η Ρεάλ θα φτιάξει ομάδα του χρόνου με όλα αυτά!!!
μάλλον είσαστε - είμαστε όλοι μας γελασμένοι.
Φοβάμαι μην έρθει κάποια στιγμή η ώρα που θα αναπολήσουμε τις μέρες του Καλντερόν (και αυτό θα ήτανε πράγματι τραγικό).
Μέχρις την τελευταία στιγμή ελπίζω πως ο Πέρεζ ή θα αλλάξει τακτική και σκοπούς στην ομάδα (πράγμα σχεδόν απίθανο) ή ότι δεν θα καταφέρει τελικά να εκλεγεί.
Παρακολουθώ την ομάδα ανελλιπώς τα 23 τελευταία χρόνια. Θυμάμαι πιτσιρικάς που πήγαινα στο περίπτερο και έριχνα (κάθε Δευτέρα) μια κρυφή ματιά στις τελευταίες σελίδες των εφημερίδων για να δω το αποτέλεσμα της ομάδος... και ότι ξενυχτούσα κάθε Κυριακή για να δω την Αθλητική Κυριακή (κρατώντας για ώρα το βίντεο σε κατάσταση pause - rec) για να γράψω μερικά δευτερόλεπτα βίντεο τα στιγμιότυπα του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης.
Αυτός ο άνθρωπος (Πέρεζ) ήταν ο μόνος όλα αυτά τα χρόνια που με έκανε να χάσω παντελώς το ενδιαφέρον μου για τη Ρεάλ Μαδρίτης (τα 3 τελευταία χρόνια της προεδρίας του) φτάνοντας την ομάδα σε μια κατάσταση που είχα προβλέψει πολύ πιο πριν. Ήταν ηλίου φαεινότερο ότι η ομάδα θα κατέληγε εκεί που κατέληξε απο πολύ πιο πριν.
Την ημέρα που παραιτήθηκε (27 Φεβρουαρίου) και ημέρα τον γενεθλίων μου... το θεώρησα ως το καλύτερο δώρο και ξαφνικά ανανεώθηκε το ενδιαφέρον μου για την ομάδα. Ξαναέψαξα στο ίντερνετ για σάιτ και φορουμς που να ασχολούνται με την ομάδα και σιγά - σιγά βρήκα κι άλλα άτομα που να ασχολούνται και να ενδιαφέρονται για την ομάδα με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να φτιάξουμε το φόρουμ αυτό.
Καταλαβαίνω τον πόθο κάποιον να δουν στην ομάδα όλα αυτά τα ονόματα που ακούγονται ...
καταλαβαίνω πως πολλές φορές τα μέσα (οπως και ο Πέρεθ) ξέρουν να εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο τρόπο τον πόθο αυτό.
Για το καλό όμως αυτής της ομάδος...
αυτός ο άνθρωπος δεν πρέπει να επιστρέψει με τίποτα στη Ρεάλ Μαδρίτης.
αλλά από ουσία μηδέν.
Αν περιμένετε πως η Ρεάλ θα φτιάξει ομάδα του χρόνου με όλα αυτά!!!
μάλλον είσαστε - είμαστε όλοι μας γελασμένοι.
Φοβάμαι μην έρθει κάποια στιγμή η ώρα που θα αναπολήσουμε τις μέρες του Καλντερόν (και αυτό θα ήτανε πράγματι τραγικό).
Μέχρις την τελευταία στιγμή ελπίζω πως ο Πέρεζ ή θα αλλάξει τακτική και σκοπούς στην ομάδα (πράγμα σχεδόν απίθανο) ή ότι δεν θα καταφέρει τελικά να εκλεγεί.
Παρακολουθώ την ομάδα ανελλιπώς τα 23 τελευταία χρόνια. Θυμάμαι πιτσιρικάς που πήγαινα στο περίπτερο και έριχνα (κάθε Δευτέρα) μια κρυφή ματιά στις τελευταίες σελίδες των εφημερίδων για να δω το αποτέλεσμα της ομάδος... και ότι ξενυχτούσα κάθε Κυριακή για να δω την Αθλητική Κυριακή (κρατώντας για ώρα το βίντεο σε κατάσταση pause - rec) για να γράψω μερικά δευτερόλεπτα βίντεο τα στιγμιότυπα του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης.
Αυτός ο άνθρωπος (Πέρεζ) ήταν ο μόνος όλα αυτά τα χρόνια που με έκανε να χάσω παντελώς το ενδιαφέρον μου για τη Ρεάλ Μαδρίτης (τα 3 τελευταία χρόνια της προεδρίας του) φτάνοντας την ομάδα σε μια κατάσταση που είχα προβλέψει πολύ πιο πριν. Ήταν ηλίου φαεινότερο ότι η ομάδα θα κατέληγε εκεί που κατέληξε απο πολύ πιο πριν.
Την ημέρα που παραιτήθηκε (27 Φεβρουαρίου) και ημέρα τον γενεθλίων μου... το θεώρησα ως το καλύτερο δώρο και ξαφνικά ανανεώθηκε το ενδιαφέρον μου για την ομάδα. Ξαναέψαξα στο ίντερνετ για σάιτ και φορουμς που να ασχολούνται με την ομάδα και σιγά - σιγά βρήκα κι άλλα άτομα που να ασχολούνται και να ενδιαφέρονται για την ομάδα με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να φτιάξουμε το φόρουμ αυτό.
Καταλαβαίνω τον πόθο κάποιον να δουν στην ομάδα όλα αυτά τα ονόματα που ακούγονται ...
καταλαβαίνω πως πολλές φορές τα μέσα (οπως και ο Πέρεθ) ξέρουν να εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο τρόπο τον πόθο αυτό.
Για το καλό όμως αυτής της ομάδος...
αυτός ο άνθρωπος δεν πρέπει να επιστρέψει με τίποτα στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Τα τελευταία χρόνια του Πέρεθ πράγματι δεν ήταν και τα καλύτερα, αλλά σε σύγκριση με αυτά που ακολούθησαν επί Καλντερόν, δεν θεωρείς ότι ο Πέρεθ έκανε περισσότερα θετικά από ότι αρνητικά? Μπορεί στο τέλος της θητείας του να είχε χαθεί ο έλεγχος στα αποδυτήρια λόγω των πολλών αστεριών και των εγωισμών, αλλά ακόμα και τότε η Ρεάλ είχε κύρος παγκοσμίως και αποτελούσε φόβητρο για τους αντιπάλους. Τώρα τρώμε την μια σφαλιάρα μετά την άλλη.
Προφανώς και δεν είναι άγιος. Κανείς από αυτούς δεν είναι! Αλλά αυτό το
ξέρουμε όλοι μας. Το ζητούμενο είναι όποιος έρθει να φτιάξει την Ρεάλ
πάλι μεγάλη. Ο Πέρεθ για αρκετά χρόνια το κατάφερε, ο Καλντερόν όμως
δεν το έκανε ποτέ.
Κι όσο για τα πρωταθλήματα που πήρε ο Καλντερόν, αν αυτό που βλέπατε εσείς μέσα στο γήπεδο σαν ευχαριστούσε και το γουστάρετε, πάω πάσο. Εγώ πάντως έχω να δω μπάλα από την Ρεάλ από τα χρόνια των γκαλάκτικος...
Προφανώς και δεν είναι άγιος. Κανείς από αυτούς δεν είναι! Αλλά αυτό το
ξέρουμε όλοι μας. Το ζητούμενο είναι όποιος έρθει να φτιάξει την Ρεάλ
πάλι μεγάλη. Ο Πέρεθ για αρκετά χρόνια το κατάφερε, ο Καλντερόν όμως
δεν το έκανε ποτέ.
Κι όσο για τα πρωταθλήματα που πήρε ο Καλντερόν, αν αυτό που βλέπατε εσείς μέσα στο γήπεδο σαν ευχαριστούσε και το γουστάρετε, πάω πάσο. Εγώ πάντως έχω να δω μπάλα από την Ρεάλ από τα χρόνια των γκαλάκτικος...
cutter- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 64
Μην μπερδεύεσαι φίλε μου cutter. Οι γκαλάκτικος ήταν μια πορδή! Ποτέ δεν έπαιξαν μπάλα! Εννοείς την εποχή πριν τους Γκαλάκτικος.
Despotaros- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 777
cutter έγραψε: Τώρα τρώμε την μια σφαλιάρα μετά την άλλη.
Ναι 17 νίκες σερί, πολλές σφαλιάρες έπεσαν. Ο Πέρεθ είναι του κόλου πάρτε το απόφαση. Οι παίκτες δεν κάνουν την ομάδα, η ομάδα κάνει τους παίκτες. Ο κακα, ο ρονάλντο, ο ριμπερί, ο φαμπρέγας και όλοι αυτοί που ακούγονται αποκλείεται να έρθουν αυτό το καλοκαίρι. Άντε να πάρει 2-3 ο Περεθ αλλά και πάλι τα κοράκια της διαιτησίας θα είναι εκεί να μας σφάξουν. Μην ξεχνάτε ότι η σφαγή της Ρεαλ και η επική εύνοια της Φαρσας ξεκίνησε από την Περεθ εποχή.
Να σας πω κάτι: και εγώ όπως βλέπω την κατάσταση τώρα Περεθ θα ψήφιζα. Αλλά μην αφήνετε τις φυλλάδες να σας κοροϊδεύουν. Μην νομίζεται ότι του χρόνου θα πάρουμε το ευρωπαϊκο σώνει και καλά ή θα παίζουμε διαστημική μπάλα. Διαστημική μπάλα πολύ σπάνια έχουμε παίξει την τελευταία 10ετια. Η ομάδα θέλει δουλειά, κυρίως εξωαγωνιστικά και πάνω από όλα υπομονή.
supersergio- Banned
Despotaros έγραψε:Μην μπερδεύεσαι φίλε μου cutter. Οι γκαλάκτικος ήταν μια πορδή! Ποτέ δεν έπαιξαν μπάλα! Εννοείς την εποχή πριν τους Γκαλάκτικος.
Περί τα 2000 μέχρι το 2003 περίπου δεν παίζαμε μπαλάρα?
supersergio έγραψε: Ναι 17 νίκες σερί, πολλές σφαλιάρες έπεσαν.
Οι νίκες δεν είναι αυτοσκοπός, παίζουμε τραγικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Αλλά ακόμα μόνο οι νίκες να μέτραγαν, μην τα βλέπεις μονόπλευρα. Στο CL πόσες νίκες κάναμε? Ας φτιάξουμε ομάδα που παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και οι νίκες σίγουρα θα έρθουν.
cutter- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 64
Εγώ πάντως το 2002 θυμάμαι πως με καλή άμυνα και με αντεπιθέσεις πήραμε το ευρωπαϊκο. Στο Καμπ Νου ειδικά είχαμε κατέβει με καθαρό 5-4-1, τον Ιερο λίμπερο, Παβον-Ιβαν αμυντικά χαφ, Καρλος Μιτσελ στα άκρα. Στον τελικό μετά το 60 μονότερμα μας έπαιζαν και διώχναμε όπως όπως. Η έννοια καλό ποδόσφαιρο είναι σχετική. Ας πούμε το 2002 βάζαμε καλά γκολ αν και δεν είχαμε επιθετική διάρκεια. Ξεπετάγματα είχαμε με Ζιντάν και σια να κάνουν 1 ενέργεια και ένα γκολ. Διαρκεια στην επίθεση είχαμε μόνο πέρσυ στο Μπερναμπέου όπου σε πρωτάθλημα και Τσάμπνιος Λιγκ ο αντίπαλος είχε κατοχή 0% και κατεβαίναμε με 5 επιθετικογενείς παίκτες που δεν γύριζαν πίσω. Το επιθετικά είναι σχετικό. Μπορεί να βάλουμε 5 γκολ σε ένα ματς και να παίξουμε αμυντικά.
supersergio- Banned
Εδώ κάθεστε και συζητάτε για το ποιός έκανε τις πιο πολλές νίκες και ξεχνάτε το πιο σημαντικό...
ΟΤΙ Ο ΠΕΡΕΘ ΣΑΣ ΞΕΧΡΕΩΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Αν δεν ήταν ο Πέρεθ, σήμερα δεν θα βλέπατε Ρεάλ όχι γιατί δεν θα σας άρεσε, αλλά γιατί δεν θα υπήρχε.
ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΣΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.
Δουλειά του προέδρου δεν είναι μόνο να φτιάξει ομάδα και να πάρει τίτλους. Διότι αν το μόνο ζητούμενο είναι οι τίτλοι και τα πανηγύρια, τότε θα γίνουμε ...για τα πανηγύρια! (όπως γίναμε δηλαδή εν τέλει με τον Καλντερόν)
Δουλειά του προέδρου είναι και τα οικονομικά του συλλόγου να είναι καλά, να έχει κύρος και σοβαρότητα και να φροντίζει για όλα τα ζητήματα του συλλόγου. Τα οικονομικά μάλιστα είναι μείζον θέμα σήμερα που υπάρχει και κρίση.
Και μιας και συζητάμε και για το πότε έπαιζε η ομάδα καλύτερα, εγώ όσο βλέπω τη Ρεάλ (δηλαδή αρχές '90 και πέρα) δε θυμάμαι ποτέ να παίξαμε πιο ωραία μπάλα από ό,τι την τριετία 2000-03. Μπορεί και άλλοτε να πήραμε τίτλους, αλλά τέτοια μπάλα δεν παίξαμε ποτέ άλλοτε.
Για το αν έκανε λάθη ο Πέρεθ, έκανε. Αλλά τα καλά που έχει κάνει δεν τα έκανε ούτε ο Καλντερόν ούτε ο Σάνθ τα είχε κάνει.
Το μεγαλύτερο λάθος του για μένα ήταν η αποπομπή του Βαλντάνο και του Ντελ Μπόσκε.
Όμως, αν αληθεύουν οι φήμες ότι ο Βαλντάνο επιστρέφει σαν τεχνικός διευθυντής (και αυτό μένει να το επιβεβαιώσει ο Πέρεθ στην συνέντευξη τύπου), τότε εγώ αν είχα δικαίωμα ψήφου ασυζητητί θα πηγαινε στον Πέρεθ.
Και τέλος δεν καταλαβαίνω από πού πηγάζει όλη αυτή η αισιοδοξία ότι αν έρθει κάποιος άλλος θα τα κάνει όλα τέλεια. Είδαμε και τον Καλντερόν, που στα λόγια κένταγε, τι έκανε. Από πού λοιπόν πηγάζει η σιγουριά σας ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι του Πέρεθ;;;
ΟΤΙ Ο ΠΕΡΕΘ ΣΑΣ ΞΕΧΡΕΩΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Αν δεν ήταν ο Πέρεθ, σήμερα δεν θα βλέπατε Ρεάλ όχι γιατί δεν θα σας άρεσε, αλλά γιατί δεν θα υπήρχε.
ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΣΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.
Δουλειά του προέδρου δεν είναι μόνο να φτιάξει ομάδα και να πάρει τίτλους. Διότι αν το μόνο ζητούμενο είναι οι τίτλοι και τα πανηγύρια, τότε θα γίνουμε ...για τα πανηγύρια! (όπως γίναμε δηλαδή εν τέλει με τον Καλντερόν)
Δουλειά του προέδρου είναι και τα οικονομικά του συλλόγου να είναι καλά, να έχει κύρος και σοβαρότητα και να φροντίζει για όλα τα ζητήματα του συλλόγου. Τα οικονομικά μάλιστα είναι μείζον θέμα σήμερα που υπάρχει και κρίση.
Και μιας και συζητάμε και για το πότε έπαιζε η ομάδα καλύτερα, εγώ όσο βλέπω τη Ρεάλ (δηλαδή αρχές '90 και πέρα) δε θυμάμαι ποτέ να παίξαμε πιο ωραία μπάλα από ό,τι την τριετία 2000-03. Μπορεί και άλλοτε να πήραμε τίτλους, αλλά τέτοια μπάλα δεν παίξαμε ποτέ άλλοτε.
Για το αν έκανε λάθη ο Πέρεθ, έκανε. Αλλά τα καλά που έχει κάνει δεν τα έκανε ούτε ο Καλντερόν ούτε ο Σάνθ τα είχε κάνει.
Το μεγαλύτερο λάθος του για μένα ήταν η αποπομπή του Βαλντάνο και του Ντελ Μπόσκε.
Όμως, αν αληθεύουν οι φήμες ότι ο Βαλντάνο επιστρέφει σαν τεχνικός διευθυντής (και αυτό μένει να το επιβεβαιώσει ο Πέρεθ στην συνέντευξη τύπου), τότε εγώ αν είχα δικαίωμα ψήφου ασυζητητί θα πηγαινε στον Πέρεθ.
Και τέλος δεν καταλαβαίνω από πού πηγάζει όλη αυτή η αισιοδοξία ότι αν έρθει κάποιος άλλος θα τα κάνει όλα τέλεια. Είδαμε και τον Καλντερόν, που στα λόγια κένταγε, τι έκανε. Από πού λοιπόν πηγάζει η σιγουριά σας ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι του Πέρεθ;;;
Τίποτα δεν είπε ο Πέρεθ. Μόνο ότι θα είναι υποψήφιος. Που είναι ο ΡΙμπερί ΦΛορεντίνο που έγραφες στην φυλλάδα σου όλη τη βδομάδα πως τον πήρες? Συγκινήθηκε το φίλαθλο κοινό με τις δηλώσεις του. Φάε καμιά ομελέτα στο Ritz για πρωϊνό και άσε την Ρεαλ ήσυχη.
supersergio- Banned
Εσύ τι περίμενες να πει ονόματα? Τι είναι Καλντερόν? Θα φέρω Κακά-Ρονάλντο θα θα θα θα??? Ο Πέρεθ δεν είναι λόγια αλλά πράξεις όπως έχει αποδείξει την προηγούμενη θητεία..
Αν θυμάσαι ούτε για Ζιζού είχε πει ούτε για Ρονάλντο ούτε για Φίγκο ούτε για Μπέκαμ. Απλά ένα ωραίο πρωινό έκλεισαν στην Ρεάλ και όλος ο κόσμος έμεινε με ανοιχτό το στόμα.
Αν θυμάσαι ούτε για Ζιζού είχε πει ούτε για Ρονάλντο ούτε για Φίγκο ούτε για Μπέκαμ. Απλά ένα ωραίο πρωινό έκλεισαν στην Ρεάλ και όλος ο κόσμος έμεινε με ανοιχτό το στόμα.
Ti 8a 8eles na pei dld?Oti 8a ferei auton kai auton,opws ekane o Calderon?Kalitera na mi pei tpt kai na ferei tous kaliterous.Autos toulaxiston exei apodeixei oti mporei na ferei tous kaliterous,+ pws exei kales sxeseis me ola ta megala club tis eurwpis + pws exei kiros apenanti stin LFP.Perez gera kai fere tin Real xana sto 8rono tis!
Morbidas- Madridista
Re si toli,ti sixronismos einai autos pali?kai stis apopseis,gamw to feleki mou dld!
Morbidas- Madridista
Kύρος απέναντι στην LFP? Κύρος το λες εσύ όταν η μπάλα δεν περνά τη γραμμή και χαρίζουν γκολ στην Θέλτα? Κύρος είναι όταν πας στο Καμπ Νου και στο 10' είσαι με 10 παίκτες και χάνεις 1-0 καθαρά λόγω Κανταλέχο? Κύρος είναι όταν η Φαρσα κερδίζει 15-20 πέναλντι και εσύ 2-3?
Όλη τη βδομάδα μας τα έσπασε ο Πέρεθ ότι έκλεισε τον Ριμπερί κτλ. Πρέπει να έχεις θράσος για να μη λες τίποτα. Ανακοίνωσε στην τελική τον Βαλντάνο. Ή μήπως δεν σου έχει πει ακόμα το οκ?
Όλη τη βδομάδα μας τα έσπασε ο Πέρεθ ότι έκλεισε τον Ριμπερί κτλ. Πρέπει να έχεις θράσος για να μη λες τίποτα. Ανακοίνωσε στην τελική τον Βαλντάνο. Ή μήπως δεν σου έχει πει ακόμα το οκ?
supersergio- Banned
Οντως για Valdano, Zidane δεν ειπε τιποτα. Λογικα θα δωσει συνεντευξεις μπολικες τις επομενες βδομαδες.
Ενταξει, παιχτες λιγο δυσκολο να ελεγε απο τωρα, ετσι και αλλιως περιπατο θα τις παρει τις εκλογες. Παντως περιμενα κατι παραπανω η αληθεια ειναι.
PS: Ενδιαφερον ειχε κατι που ειπε:
Ενταξει, παιχτες λιγο δυσκολο να ελεγε απο τωρα, ετσι και αλλιως περιπατο θα τις παρει τις εκλογες. Παντως περιμενα κατι παραπανω η αληθεια ειναι.
PS: Ενδιαφερον ειχε κατι που ειπε:
Δηλαδη, "η μεταγραφη του Figo τριπλασιασε τα εσοδα μας. Ετσι θα προσπαθησουμε να κινηθουμε και τωρα." Κατι τετοιο τουλαχιστον.El fichaje de Figo permitió al club ingresar tres veces más. Esta línea de aumentar ingresos es la que vamos a intentar tener ahora.
Δεν γίνεται ρε παίδες να ανακοινώσει παίχτες από τώρα.
Ο Πέρεθ μπορεί να έχει κλείσει από τώρα κάποιους παίχτες με την προιπόθεση να βγει Πρόεδρος.
Φανταστείτε να έλγε τώρα ''έχω κλείσει ρονάλντο κλπ κλπ'' και μετά να μην έβγαινε πόσο θα εκτεθόταν οι ποδοσφαιριστές που είχε τάξει. Είναι παράνομο να κλείνεις παίχτες πριν λήξουν τα συμβόλαια τους.
Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είναι πιο σωστό
1) Να βγει πρώτα πρόεδρος
2) Να τελειώσουν τα πρωταθλήματα
3) Να ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος
Και μετά να γίνουν ανακοινώσεις
Για σκεφτείται το 2002 που παίζαμε τελικό λίγες μέρες πριν τον τελικό να έβγαινε πχ ο πρόεδρος της Μάντσεστερ και να έλεγε ότι έχουμε κλείσει Ζιντάν. Με τι ψυχολογία θα έπαιζε στον τελικό μετά ο παίχτης και πως θα τον φερόμασταν εμείς οι οπαδοί. Το ίδιο ισχύει με Ρονάντο και άλλους παίχτες.
Ο Πέρεθ μπορεί να έχει κλείσει από τώρα κάποιους παίχτες με την προιπόθεση να βγει Πρόεδρος.
Φανταστείτε να έλγε τώρα ''έχω κλείσει ρονάλντο κλπ κλπ'' και μετά να μην έβγαινε πόσο θα εκτεθόταν οι ποδοσφαιριστές που είχε τάξει. Είναι παράνομο να κλείνεις παίχτες πριν λήξουν τα συμβόλαια τους.
Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είναι πιο σωστό
1) Να βγει πρώτα πρόεδρος
2) Να τελειώσουν τα πρωταθλήματα
3) Να ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος
Και μετά να γίνουν ανακοινώσεις
Για σκεφτείται το 2002 που παίζαμε τελικό λίγες μέρες πριν τον τελικό να έβγαινε πχ ο πρόεδρος της Μάντσεστερ και να έλεγε ότι έχουμε κλείσει Ζιντάν. Με τι ψυχολογία θα έπαιζε στον τελικό μετά ο παίχτης και πως θα τον φερόμασταν εμείς οι οπαδοί. Το ίδιο ισχύει με Ρονάντο και άλλους παίχτες.
Σελίδα 5 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
:: REAL MADRID CF :: Ιστορία - Διοικητικά :: Διοικητικά
Σελίδα 5 από 9
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης