Τα τελευταία νέα της ομάδος (σεζόν 2008-2009)
+13
xabikos
madridismo
Morbidas
mariatsili
Despotaros
supersergio
W.S_HOOLS
Sergio Ramos
alex_rm9
MaDriDisM
Eladir
crazymadritista
billybiros
17 απαντήσεις
:: MULTIMEDIA :: The Press
Σελίδα 5 από 20
Σελίδα 5 από 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Απ: Τα τελευταία νέα της ομάδος (σεζόν 2008-2009)
Aπο τι διαβασα και εγω τον αποδοκιμασαν κατι λιγοι (~10ατομα) στο ξενοδοχειο και λιγοι περισσοτεροι οταν εφτασε η αποστολη στο Bernabeu. Και απο τι διαβαζω του φωναζαν "φυγε στη Chelsea" "μισθοφορε" κτλ. Αναμενομενο θα το χαρακτηριζα.
Τα ίδια φώναζαν και στον ρονάλντο.. Εκεί ήταν και περισσότεροι κιόλας έβγαλαν και πανό.. Και όμως έμεινε ο ρονάλντο εκεί. Οπότε δεν λένε κάτι οι αποδοκιμασίες.. θα δούμε στην πράξη τι θα γίνει.
Ανεξάρτητα από τις αποδοκιμασίες,θεωρώ ότι όπως ήρθαν τα πράγματα είναι καλύτερα να τον δώσουμε και να πάρουμε κάποιον άλλο ή (γιατί όχι) να προωθηθεί κάποιος από τις ακαδημίες π.χ. Bueno.Εγώ πιστεύω ότι αν δείξουν λίγη εμπιστοσύνη σε αυτό το παιδί θα δικαιωθούν.
Μαρσέλο: Αυτός ο αγώνας θα μείνει στη ιστορία.
47 εκατομμύρια ευρό για τον Βίγια.
Η ΑΣ είναι πιο μπροστά απο την Μαρκα
- Κώδικας:
Ιστορικό χαρακτήρισε τον χθεσινοβραδινό τελικό ο αμυντικός της Ρεάλ Μαρσέλο. Εξήρε την απόδοση του Ρομπεν στο χθεσινό παιχνίδι ενώ για τον φίλο του Ρομπίνιο, ευχήθηκε να λυθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες.
47 εκατομμύρια ευρό για τον Βίγια.
- Κώδικας:
Πρόταση 47 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Βίγια έκανε σύμφωνα με την Μάρκα η Ρέαλ στην Βαλένθια. Ωστόσο η πρόταση των Μαδριλένων απορρίφθηκε από την διοίκηση της Βαλένθια.
- Κώδικας:
Πρόταση 48 εκατομμυρίων Ευρώ για τον Βίγια έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με την ΑΣ. Αύριο το πρωί ο εκπρόσωπος του παίκτη θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της Βαλένθια για να εξετάσουν την πρόταση της Ρεάλ σύμφωνα πάντοτε με την ίδια εφημερίδα.
Κάτσε γιατί μπερδέυτικα... Έγινε πρόταση 47μυρια απορρίφθηκε και καπάκι έγινε 48μυρια και περιμένουμε απάντηση??
Αυτό θα πει αύξηση... Τι από τα δύο ισχύει ρε παίδες??? Η και τα δύο?
Sergio Ramos έγραψε:Κάτσε γιατί μπερδέυτικα... Έγινε πρόταση 47μυρια απορρίφθηκε και καπάκι έγινε 48μυρια και περιμένουμε απάντηση??
Πώς θα πουλήσει ρε η ΑΣ.
Πάντα η Μάρκα θα βγαίνει πρώτη
Για να δουμε, οτι το εγραψε και η AS ειναι ενα θετικο δειγμα.
Η Βαλένθια έχει αρκετά χρέη, οπότε δεν είναι απίθανο να πουλήσει αν και δύσκολο.... Ίδωμεν....
Με το ένα πόδι στην Τσέλσι ο Ρομπίνιο.
Καπέλ και Χουντελαρ το σχέδιο Β.
Αυτοί είναι χειρότεροι κι απο τους Ελληνες .
Τα πάντα τελευταία στιγμή.
- Κώδικας:
Η μεταγραφή του Ρομπίνιο στην Τσέλσι έχει σχεδόν κλείσει σύμφωνα με τον Ισπανικό τύπο, ενώ το ποσό της μεταγραφής θα είναι κοντά στα 35 εκατομμύρια ευρώ. Ο παίκτης αναμένεται σήμερα ή το πολύ αύριο στο Λονδίνο ώστε να κλείσει οριστικά η συμφωνία.
Καπέλ και Χουντελαρ το σχέδιο Β.
- Κώδικας:
Καπέλ και Χουντελαρ είναι σύμφωνα με την ΑΣ το σχέδιο Β΄σε περίπτωση που αποτύχει η μεταγραφή του Νταβίντ Βίγια από την Βαλένθια.
Αυτοί είναι χειρότεροι κι απο τους Ελληνες .
Τα πάντα τελευταία στιγμή.
Αναμεσα σε Villa με 50+εκ, σε Capel με 15εκ και Huntelaar με 25+εκ, προτιμω Capel με κλειστα τα ματια. Και μαλλον εκει μας βλεπω να οδηγουμαστε μιας και δεν βλεπω να πουλαει η Valencia και ο Ajax θελει πολλα φραγκα και δεν υπαρχει και χρονος για πολλες διαπραγματευσεις.
Ετσι και αλλιως, καλυτερα που δεν πουλαει η Valencia, να χρεωκοπησoυν συντομα και να παμε να τους παρουμε τζαμπε μετα
Ετσι και αλλιως, καλυτερα που δεν πουλαει η Valencia, να χρεωκοπησoυν συντομα και να παμε να τους παρουμε τζαμπε μετα
Αφήστε τα αυτά και κοιτάξτε που θέλει αύξηση ο Ράμος!!!!
Στα υπ' όψιν και ο Καθόρλα
- Κώδικας:
Ο επιθετικός της Βιγιαρεάλ και της εθνικής Ισπανίας Σάντι Καθόρλα, που κοστολογείται στα 16 εκ. ευρώ, φαίνεται πως απασχολεί τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον ισπανικό τύπο, σαν εναλλακτική λύση αν αποτύχει η μεταγραφή του Βίγια.
Ωραίος ο Καθόρλα!! Μου άρεσε πολύ στο Euro!!! Τι θέση παίζει θυμήστε μου λίγο... Δεξιά?? Ε μην μου πείτε πάλι αριστερά!!!
Νομίζω δεξιά. Καλό παιχτάκι.. Αλλά τι να πω... Δεν μου γεμίζει το μάτι για βασικός.
Despotaros- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 777
Καθιερώθηκε σαν δεξι εξτρέμ,αλλά παίζει και αριστερά. Το καλό του πόδι αν δεν κάνω λαθος έιναι το αριστερό.....α και είναι και μόλις 24 ετών. Κι εγώ πιστεύω ότι μια τέτοια κίνηση θα ήταν πολυ καλή...!
akousame gia ton capel, ton silva, ton quaresma kai twra o cazorla. ante vre pios cazorla?
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
Φερτε τον Villa καντε και μια ανπροσαρμογη στον Ραμος και ας τελειωσει πια αυτη η μεταγραφικη γιατι δεν τη παλευετε αλλο με τα σχεδια Α,Β,Γ... θα την παρουμε περιποιημενη παλι στο τελος και θα λετε εμεις δε πιεζουμε παικτες!
Μη δινετε αφορμες...
Μη δινετε αφορμες...
Απο'τι διαβαζω ενα νεο αρθρο στο goal.com, ο Robinho φευγει κατα 99% για Chelsea για 35εκ. και θα ανακοινωθει μεσα στη βδομαδα, ενω η Real θα ξοδεψει αυτα τα λεφτα πρωτον, για τον Capel που ειναι 99% βεβαιο οτι θα ερθει μιας και εχει ρητρα στα 15εκ και ο ιδιος ειχε πει παλιοτερα οτι μονο για μια ομαδα θα εφευγε απο τη Sevilla και αυτη ειναι η Real. Δευτερος στοχος ειναι ο Huntelaar και μια προταση γυρω στα 25εκ ειναι ικανη να "ψησει" τον Ajax. Εδω και ολο το αρθρο (βασιζεται στην AS) -> ( http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=834832 )
Αν μας εφερναν Καπελ και Βιγια θα ημασταν jet αλλα παλι για δευτεροτριτες επιλογες μας βλεπω(Huntelaar!!!).
Μαμάτος είναι ο Χούντελαρ! Γιατί δεν σας αρέσει δεν μπορώ να καταλάβω... Αλλά εντάξει. Προτιμώ Βίγια (Λόγο ότι είναι Ισπανός και τους χρειάζεται η ομάδα)
Despotaros- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 777
Συμφωνώ σε όλα με τον Despotaros... Μαρέσει ο Χούντελααρ αλλά προτιμώ βίγια όπως και μπενζεμά από του χρόνου
Και εγω θα προτιμουσα να αποκτηθουν αυτο το καλοκαιρι ribery και torres αλλα πρεπει να εχουμε και καποια επαφη με τη πραγματικοτητα. Δεν ειμαστε η μοναδικη ομαδα στην Ευρωπη που εχει φραγκα.
Δε στεκει αυτο για τα λεφτα απο τη στιγμη που η Βαλενθια τα χρειαζετε και δεν υπαρχει καποια αλλη στο κυνηγη!
Αλλο αδυναμια αποκτησης λογο χρηματων και αλλο συμβιβασμος...
ΥΓ: Kαι εγω θελω Μessi και Kun αλλα δε σημαινει οτι θα τους παρω κιολας!
Αλλο αδυναμια αποκτησης λογο χρηματων και αλλο συμβιβασμος...
ΥΓ: Kαι εγω θελω Μessi και Kun αλλα δε σημαινει οτι θα τους παρω κιολας!
Σελίδα 5 από 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
:: MULTIMEDIA :: The Press
Σελίδα 5 από 20
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης