Τα τελευταία νέα της ομάδος (σεζόν 2008-2009)
+13
xabikos
madridismo
Morbidas
mariatsili
Despotaros
supersergio
W.S_HOOLS
Sergio Ramos
alex_rm9
MaDriDisM
Eladir
crazymadritista
billybiros
17 απαντήσεις
:: MULTIMEDIA :: The Press
Σελίδα 20 από 20
Σελίδα 20 από 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Απ: Τα τελευταία νέα της ομάδος (σεζόν 2008-2009)
Κοιτάξτε και τα ταξίδια δεν κάνουν κακό! Αν είναι μόνο δύο αγώνες είμαστε πολύ καλά! Και προετοιμασία θα προλάβουμε να κάνουμε και φράγκα θα βγάλουμε. Το κακό θα ήταν αν ένα ολόκληρο καλοκαίρι τρέχαμε από εδώ και από εκεί!
Despotaros- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 777
Ας ελπισουμε τα κατσικια εκει στην Αμερικη να μην σακατεψουν κανα παιχτη και τρεχουμε παλι.
Και εγώ πιστεύω ότι τα ταξίδια δεν κάνουν κακό μιας και πρέπει να ξαναφτιάξουμε το image μας στον κόσμο...
Κάποτε σε αυτές τις χώρες ήμασταν θεοί!!! Πρέπει να ξαναγίνουμε θεοί!
Το Image της ομάδας δεν φτιάχνεται με τουρνέ στην Αμερική - ούτε παίζοντας με άσχετες ομάδες.Sergio Ramos έγραψε:Και εγώ πιστεύω ότι τα ταξίδια δεν κάνουν κακό μιας και πρέπει να ξαναφτιάξουμε το image μας στον κόσμο...
Μερικά φράγκα φτιάχνεις και κάνεις μια χάλια προετοιμασία.
Τι να το κάνω να παίξουμε με την DC United - να μας μάθουν οι Αμερικανοί (που ειλικρινά χέστηκα αν οι Αμερικανοί ξέρουν την Ρεάλ) και να τρώμε μετά τις τριάρες από Μπαρτσελόνα και Μονακό.
Ολα αυτά τα χρόνια δεν έχει φτιαχτεί ποτέ ομάδα χωρίς σοβαρό προπονητή και προετοιμασία.
Η Φάρσα για παράδειγμα τα πήγε καλύτερα φέτος χωρίς τον Ροναλντίνιο παρά πέρυσι.
Ειλικρινά είναι η μόνη χρονιά απο αυτές που παρακολουθώ την ομάδα (20 τελευταία χρόνια) που είμαι απαισιόδοξος για τη συνέχεια και δεν περιμένω και πολλά απο τη νέα Ρεάλ.
Λίγο πολύ ξέρουμε τι θα συμβεί...
Θα έρθει ο Κακά (και ο Πέρεθ θα γεμίσει τον τόπο με φωτογραφίες του)
Η ομάδα θα κάνει μια μίνι τουρνέ στην Αμερική...
Δεν θα κατακτήσουμε κανένα τίτλο...
και στο τέλος της χρονιάς το μάρμαρο θα το πληρώσει ο Πελεγκρίνι (θα τσεπώσει και μερικά μύρια ως αποζημίωση) και το παραμύθι θα συνεχιστεί.
Ακόμα δεν έχουμε επίσημα πρόεδρο, δεν έχουμε προπονητή, δεν έχει ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος, δεν έχουμε κλείσει κανέναν παίχτη, δεν έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας, κι εσύ ξέρεις τι θα συμβεί του χρόνου?
Δηλαδή αν πάρουμε Σίλβα, Βίγια, Αλόνσο και μακάρι και Κακά, η ομάδα θα έχει καμμία σχέση με την φετινή? Και θα αποτείχει επειδή έκανε μερικά παιχνίδια στην Ασία/Αμερική? Ούτε εμένα μου αρέσουν οι περιοδίες, όμως τα λεφτά για όλες αυτές τις μεταγραφές πρέπει ΚΑΠΩΣ να βγουν, πως να το κάνουμε! Κι αν η επιλογή μου είναι τα φετινά ταγάρια χωρίς ταξίδια στην Αμερική ή οι προαναφερθέντες παίχτες με ταξίδια σε άλλες ηπείρους, στο καλό να πάνε τα παιδιά, να προσέχουν μην κρυώσουν και να γυρίσουν πίσω μια μέρα πριν ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες!
Όσο για τον Πελεγκρίνι (αν τελικά είναι αυτός), απλά κοίτα την Μπαρτσελόνα. Έγινε προπονητής ο Γκουαρντιόλα, μη χέσω! Δώσε μου κι εμένα αυτούς τους παίχτες, κι εγώ προπονηταράς είμαι! Αν λοιπόν πάρουμε παίχτες και γίνουμε ομάδα, τότε κανείς Πελεγκρίνι δεν θα πληρώσει τα σπασμένα.
Δηλαδή αν πάρουμε Σίλβα, Βίγια, Αλόνσο και μακάρι και Κακά, η ομάδα θα έχει καμμία σχέση με την φετινή? Και θα αποτείχει επειδή έκανε μερικά παιχνίδια στην Ασία/Αμερική? Ούτε εμένα μου αρέσουν οι περιοδίες, όμως τα λεφτά για όλες αυτές τις μεταγραφές πρέπει ΚΑΠΩΣ να βγουν, πως να το κάνουμε! Κι αν η επιλογή μου είναι τα φετινά ταγάρια χωρίς ταξίδια στην Αμερική ή οι προαναφερθέντες παίχτες με ταξίδια σε άλλες ηπείρους, στο καλό να πάνε τα παιδιά, να προσέχουν μην κρυώσουν και να γυρίσουν πίσω μια μέρα πριν ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες!
Όσο για τον Πελεγκρίνι (αν τελικά είναι αυτός), απλά κοίτα την Μπαρτσελόνα. Έγινε προπονητής ο Γκουαρντιόλα, μη χέσω! Δώσε μου κι εμένα αυτούς τους παίχτες, κι εγώ προπονηταράς είμαι! Αν λοιπόν πάρουμε παίχτες και γίνουμε ομάδα, τότε κανείς Πελεγκρίνι δεν θα πληρώσει τα σπασμένα.
cutter- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 64
Φυσικά και δεν ξέρω τη θα συμβεί και φυσικά κι εγώ θέλω παίκτες τύπου Κακά στην ομάδα.
Δυστυχώς όμως το παρελθόν του Πέρεθ δεν μπορεί να με κάνει αισιόδοξο...
και αν έκανε λάθη (ουδείς αλάθητος) να το καταλάβω...
και να περιμένω να τα διορθώσει...
Ο ίδιος ο Πέρεθ (που απο αύριο θα είναι και επίσημα πρόεδρος της Ρεάλ - όλοι το ξέρουμε) έχει δηλώσει ξεκάθαρα οτι θα ξανακάνει το ίδιο - οτι αυτά που έκανε δεν τα θεωρεί λάθη.
Τώρα όσον αφορά το θέμα του προπονητή το όνομα του Πελεγκρίνι δεν είναι τέτοιο που να με κάνει να πιστέψω ότι θα μπορέσει να επιβληθεί στους πάικτες, θα επιβάλει στην ομάδα την προετοιμασία που χρειάζεται και αλλάξει ουσιαστικά την ομάδα.
Στην Αργεντινή ήταν από τους καλύτερους προπονητές...
Δεν είναι κανένας άσχετος (και από τον Σούστερ πιστευω ότι είναι καλύτερος).
Αλλά δεν φτάνει... Δεν φτάνει αν θες να φτιάξεις ομάδα - ειδικά επιπέδου Τσ. Λίγκ.
κι αν θες να φέρεις τους καλύτερους πάικτες για να φτιάξεις την καλύτερη ομάδα - πρέπει να ξεκινήσεις απο το θέμα του προπονητή.
(δες τις ομάδες στην Αγγλία - και που φτάνουν κάθε χρόνο)
Δες την ομάδα μας (και στα χρόνια του Καλντερόν αλλά και τα χρόνια του Πέρεθ ποιους προπονητές είχαμε και πώς τους αλλάζαμε και που φτάνουμε κάθε χρόνο).
Δυστυχώς όμως το παρελθόν του Πέρεθ δεν μπορεί να με κάνει αισιόδοξο...
και αν έκανε λάθη (ουδείς αλάθητος) να το καταλάβω...
και να περιμένω να τα διορθώσει...
Ο ίδιος ο Πέρεθ (που απο αύριο θα είναι και επίσημα πρόεδρος της Ρεάλ - όλοι το ξέρουμε) έχει δηλώσει ξεκάθαρα οτι θα ξανακάνει το ίδιο - οτι αυτά που έκανε δεν τα θεωρεί λάθη.
Τώρα όσον αφορά το θέμα του προπονητή το όνομα του Πελεγκρίνι δεν είναι τέτοιο που να με κάνει να πιστέψω ότι θα μπορέσει να επιβληθεί στους πάικτες, θα επιβάλει στην ομάδα την προετοιμασία που χρειάζεται και αλλάξει ουσιαστικά την ομάδα.
Στην Αργεντινή ήταν από τους καλύτερους προπονητές...
Δεν είναι κανένας άσχετος (και από τον Σούστερ πιστευω ότι είναι καλύτερος).
Αλλά δεν φτάνει... Δεν φτάνει αν θες να φτιάξεις ομάδα - ειδικά επιπέδου Τσ. Λίγκ.
κι αν θες να φέρεις τους καλύτερους πάικτες για να φτιάξεις την καλύτερη ομάδα - πρέπει να ξεκινήσεις απο το θέμα του προπονητή.
(δες τις ομάδες στην Αγγλία - και που φτάνουν κάθε χρόνο)
Δες την ομάδα μας (και στα χρόνια του Καλντερόν αλλά και τα χρόνια του Πέρεθ ποιους προπονητές είχαμε και πώς τους αλλάζαμε και που φτάνουμε κάθε χρόνο).
Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου ότι δεν θέλω η ομάδα να πάει για περιοδείες. Αλλά ξέρεις κάτι? Εμείς είμαστε οπαδοί και είναι εύκολο κι ανέξοδο να ζητάμε συνέχεια. Ο Πέρεθ όμως πρέπει να διοικήσει. Και για κάθε "θέλω" μας, πρέπει να αντιπαραβάλλει κι ένα "πρέπει". Για να έχουμε λοιπόν το δικαίωμα να "θελουμε" τον Κακά, δεν είναι λογικό να "πρέπει" η ομάδα να βγάλει λεφτά? Με αυτήν την έννοια, δέχομαι αδιαμαρτύρητα σαν αναγκαίο κακό πως η ομάδα και αυτόγραφα θα υπογράψει και σε δεξιώσεις θα βρεθεί και στην άλλη άκρη του κόσμου θα πάει, γιατί πολύ απλά είναι μέρος του παιχνιδιού, και γι ατυό φαντάζομαι ο Πέρεθ θα είπε αυτό που λες πως δεν θεωρεί λάθος τις ενέργειές του (δεν έχω διαβάσει δηλώσεις, απλά απαντώ σε αυτό που αναφέρεις).
Τώρα για τον Πελεγκρίνι, δεν ξέρω αν μπορεί να επιβληθεί στα αποδυτήρια γιατί πολύ απλά δεν τον ξέρω τον τύπο. Αλλά για φαντάσου, φέρνουμε Κ.Ρονάλντο και Ροναλντίνιο στην ομάδα (λέμε τώρα !!! ), τον Θεό τον ίδιο να φέρει για προπονητή, υπάρχει περίπτωση να κρατήσουμε ήσυχα αποδυτήρια?
Για αυτό λέω, πρώτα σημασία στους παίχτες, και μετά, ο προπονητής που υποθέτω θα κατέχει τα βασικά, θα χτίσει την ομάδα. Αφού τα κατάφερε ο Γκουαρντιόλα, θα μπορέσει και οποιοσδήποτε άλλος!
Τώρα για τον Πελεγκρίνι, δεν ξέρω αν μπορεί να επιβληθεί στα αποδυτήρια γιατί πολύ απλά δεν τον ξέρω τον τύπο. Αλλά για φαντάσου, φέρνουμε Κ.Ρονάλντο και Ροναλντίνιο στην ομάδα (λέμε τώρα !!! ), τον Θεό τον ίδιο να φέρει για προπονητή, υπάρχει περίπτωση να κρατήσουμε ήσυχα αποδυτήρια?
Για αυτό λέω, πρώτα σημασία στους παίχτες, και μετά, ο προπονητής που υποθέτω θα κατέχει τα βασικά, θα χτίσει την ομάδα. Αφού τα κατάφερε ο Γκουαρντιόλα, θα μπορέσει και οποιοσδήποτε άλλος!
cutter- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 64
Ο Γκουαρνιόλα τα κατάφερε γιατί τον άφησαν να τα καταφέρει...
Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά.
Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά.
Τραυματίας ο Γκούτι;
- Κώδικας:
Ο Γκούτι είναι από τα αγαπημένα παιδιά των φιλάθλων της Ρεάλ και για αυτό το λόγο ο Χουάντε Ράμος έπρεπε να δώσει εξηγήσεις γιατί τον άφησε εκτός αποστολής για το ματς με την Οσασούνα. Οι σχέσεις των δύο αντρών δεν είναι καθόλου καλές και σύμφωνα με τον τεχνικό των Μαδριλένων ο διεθνής μέσος ανέφερε ότι έχει πρόβλημα τραυματισμού.
Δεν μπορεις να το ξερεις αυτο. Μπορει να ερθει ο Kaka και να παρει τη Ρεαλ απο το χερακι και να την οδηγησει στη κορυφη της Ευρωπης, οπως το εκανε με τη Milan πριν 2 χρονια.billybiros έγραψε:Θα έρθει ο Κακά (και ο Πέρεθ θα γεμίσει τον τόπο με φωτογραφίες του)
Η ομάδα θα κάνει μια μίνι τουρνέ στην Αμερική...
Δεν θα κατακτήσουμε κανένα τίτλο...
Δεν ειναι λογικη αυτη. Γιατι κατ'εμε ο προπονητης (ειδικα σε ομαδες με τετοιο roster) φαινεται οταν λειπουν παιχτες. Η Barcelona φετος ολη τη season ειχε σχεδον 0 τραυματισμους σε βασικους παιχτες. Kαι επιπλεον ο Guardiola ειχε και εχει εναν ειδικο δεσμο με τη Βarcelona, δεν ειναι καποιος τυχαιος.cutter έγραψε:Όσο για τον Πελεγκρίνι (αν τελικά είναι αυτός), απλά κοίτα την Μπαρτσελόνα. Έγινε προπονητής ο Γκουαρντιόλα, μη χέσω! Δώσε μου κι εμένα αυτούς τους παίχτες, κι εγώ προπονηταράς είμαι! Αν λοιπόν πάρουμε παίχτες και γίνουμε ομάδα, τότε κανείς Πελεγκρίνι δεν θα πληρώσει τα σπασμένα.
Δεν μπορεις να το ξερεις αυτο. Μπορει να ερθει ο Kaka και να παρει τη Ρεαλ απο το χερακι και να την οδηγησει στη κορυφη της Ευρωπης, οπως το εκανε με τη Milan πριν 2 χρονια.
Mε τη μόνη διαφορά οτι η Μίλαν τότε είχε και προπονητή και το βασικότερο όλων δεν έκανε τουρνέ το καλοκαίρι.
Βρείτε μου μια ομάδα - μια σεζόν που έκανε προετοιμασία σε Αμερική και Ασία και τα πήγε καλά.
Γιατί αυτό να αλλάξει φέτος;
Δεν ειναι λογικη αυτη. Γιατι κατ'εμε ο προπονητης (ειδικα σε ομαδες με τετοιο roster) φαινεται οταν λειπουν παιχτες. Η Barcelona φετος ολη τη season ειχε σχεδον 0 τραυματισμους σε βασικους παιχτες. Kαι επιπλεον ο Guardiola ειχε και εχει εναν ειδικο δεσμο με τη Βarcelona, δεν ειναι καποιος τυχαιος.
Mα οι τραυματισμοί και φυσική κατάσταση δεν είναι τυχαίοι.
Δεν ήταν τυχαίο οτι είχαμε φέτος τόσους τραυματισμούς (αυτό οφείλεται στις άθλιες προπονήσεις που κάναμε) και δεν είναι θέμα τύχης.
Θυμηθείτε τι είχαν δηλώσει παλιά οι πάικτες της Ρεάλ για τις περιοδείες!!!
Τη χρονια του Capello αν θυμαμαι καλα ειχαμε κανει περιοδεια ενω φετος δεν καναμε.billybiros έγραψε:Βρείτε μου μια ομάδα - μια σεζόν που έκανε προετοιμασία σε Αμερική και Ασία και τα πήγε καλά.
Σιγουρα δεν ειναι τυχαιοι, αλλα οταν ολη τη χρονια εχεις 3 τραυματισμους ολους κι ολους (Abidal, Puyol, Iniesta και αυτοι ηταν απο 1 μηνα) και στην Ρεαλ εχεις 20+ τραυματισμους, 3 εκ των οποιων εθεσαν 3 ενδεκαδατους παιχτες νοκ ουτ για ολη τη χρονια ε τοτε οπως και να το κανουμε η τυχη επαιξε ενα μεγαλο ρολο. Το τελευταιο ~μηνα που ελλειψαν 2-3 παιχτες ταυτοχρονα απο τη Barcelona τυχαιο ηταν που επεσε κατακορυφα η αποδοση της ?billybiros έγραψε:Mα οι τραυματισμοί και φυσική κατάσταση δεν είναι τυχαίοι.
Δεν ήταν τυχαίο οτι είχαμε φέτος τόσους τραυματισμούς (αυτό οφείλεται στις άθλιες προπονήσεις που κάναμε) και δεν είναι θέμα τύχης.
Σε σημερινό γκάλοπ της ΑΣ για το ποιοι πάικτες πρέπει να φύγουν και ποιοι πρέπει να μείνουν και σε δείγμα περίπου 170.000 ανθρώπων έχουμε τα εξής αποτελέσματα
Πρέπει να μείνουν
και πρέπει να φύγουν
Πρέπει να μείνουν
και πρέπει να φύγουν
Τη χρονιά εκείνη καταρχάς είχαμε προπονητή...billybiros έγραψε:Τη χρονια του Capello αν θυμαμαι καλα ειχαμε κανει περιοδεια ενω φετος δεν κάναμε.Βρείτε μου μια ομάδα - μια σεζόν που έκανε προετοιμασία σε Αμερική και Ασία και τα πήγε καλά.
Δεύτερον η διοίκηση (απο τα λίγα καλά που έκανε) προσπάθησε να ακυρώσει τους περισσότερους αγώνες και γίνανε τελικά μόνο δύο.
Και τρίτον και βασικότερων ο κορμός της ομάδος (Κασίγιας κοκ ... και οι πάικτες του Μουντιάλ δεν
πήγαν καν στην Αμερική).
Η Μπαρσελόνα για παράδειγμα τα τελευταία χρόνια έκανε και αυτή τουρνέ (εκτός απο πέρυσι).
Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβετε και δεν είναι τόσο αθώες όλες αυτές οι τουρνέ (άντε πήγαμε και παίξαμε κάποια παιχνιδάκια και τι έγινε).
Ειναι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και αν δεν γίνει σωστά - πάει η χρονιά πέταξε.
- Κώδικας:
«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια ποδοσφαιρική επιχείρηση και η περιοδεία ήταν αναγκαία και σημαντική, [b]αλλά το κλειδί είναι να ξέρεις πως πρέπει να οργανωθεί[/b]. [b]Δεν μου άρεσε αυτό που κάναμε. Δεν μπορείς να φεύγεις από μια χώρα, να πηγαίνεις σε μια άλλη και να περνάς περισσότερο χρόνο στο αεροπλάνο, παρά στην προπόνηση και τους αγώνες»[/b], ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λουσεμπούργκο στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser» και πρόσθεσε: [b]«Μια περιοδεία θα πρέπει να λειτουργεί ως προετοιμασία για τη νέα σεζόν και όχι μόνο να χρησιμοποιείται ως ένας τρόπος για να βγουν χρήματα.[/b] Θα το αλλάξουμε αυτό τη νέα σεζόν».
και θα ξαναφύγει όποιος πει κάτι διαφορετικό.
Τσου Λου με προετοιμασία στην Αμερική και την Ασία και τουρνέ δεν πρόκειται να δούμε ακόμα και 100 χρόνια να παίζουμε.
Προς το παρων παντως 2 παιχνιδια φαινεται να δινουμε και αυτα σε διαστημα 3 ημερων. Θα δουμε, τι θα γινει τελικα, μιας και απο αυριο λογικα θα αρχισουν πραγματικες ειδησεις να βγαινουν στην επιφανεια.
1) Η ομάδα κάνει τους παίκτες και όχι οι παίκτες την ομάδα. Η Ρεαλ είναι η βασίλισσα της Ευρώπης και είναι φυσικό να επιστρέψει στις επιτυχίες. Το αν έρθει ο Κακά ή όχι είναι δευτερεύων. Για παράδειγμα αν πάει ο Κακα στη Οσασούνα νομίζεται ότι θα κάνει κάτι? Αν η φανέλα δεν λέει Κακά θα νομίζουμε ότι είναι κανάς Ιρακινός.
2) Η ομάδα έχει παίκτες που ξέρουν μπάλα. Ο Σνάιντερ και ο Φαν Ντερ Φαρτ και οι άλλοι δεν είναι Ζιντάν ούτε Μέσι ούτε Λάμπαρτ. Όμως είναι πάικτες κάποιου επιπέδου. Δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη να παίζουμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο. Η Ρεαλ για να γίνει η ομάδα του 2000 θα περάσουν 10 χρόνια είτε έρθει ο Κακα είτε ο Ρουκάβινα. Εννοείται πως πρέπει να γίνουν κινήσεις αλλά δεν γίνεται να διώξουμε 15 παίκτες και να πάρουμε 10 καλύτερους.
3) Η φετινή Ρεαλ ήταν μια πολύ άτυχη ομάδα. Τραυματισμοί που σίγουρα οφείλονται στις προπονήσεις και όχι μόνο και μεγάλος πόλεμος από τον τύπο στην διοίκηση. Αφήστε τη διαιτησία. Όταν χάναμε αντί να φταίνε και καμιά φορά οι παίκτες έφταιγε μόνο ο Καλντερόν. Τη νέα χρονιά σε κάθε ήττα θα φταίει ο Ντιαρά και ο Κάκα. Ο Πέρεθ θα είναι άγιος.
4) Οι περιοδείες μόνο κακό κάνουν. Λεφτά υπάρχουν στον σύλλογο και μπόλικα. Λεφτά θα πάρουμε αν προχωρίσουμε λιγάκι στην Ευρώπη. Το να τρέχεις στο Πακισταν και στην Κίνα και να κρεμάν τα κινεζάκια λουλούδια στον Μπέκαμ είναι καραγκοζιλίκι και ντροπή.
5) 32 χρόνια έκανε η Ρεαλ να πάρει το 7ο. Πολύ φοβάμαι ότι θα χρειαστεί υπομονή.
2) Η ομάδα έχει παίκτες που ξέρουν μπάλα. Ο Σνάιντερ και ο Φαν Ντερ Φαρτ και οι άλλοι δεν είναι Ζιντάν ούτε Μέσι ούτε Λάμπαρτ. Όμως είναι πάικτες κάποιου επιπέδου. Δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη να παίζουμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο. Η Ρεαλ για να γίνει η ομάδα του 2000 θα περάσουν 10 χρόνια είτε έρθει ο Κακα είτε ο Ρουκάβινα. Εννοείται πως πρέπει να γίνουν κινήσεις αλλά δεν γίνεται να διώξουμε 15 παίκτες και να πάρουμε 10 καλύτερους.
3) Η φετινή Ρεαλ ήταν μια πολύ άτυχη ομάδα. Τραυματισμοί που σίγουρα οφείλονται στις προπονήσεις και όχι μόνο και μεγάλος πόλεμος από τον τύπο στην διοίκηση. Αφήστε τη διαιτησία. Όταν χάναμε αντί να φταίνε και καμιά φορά οι παίκτες έφταιγε μόνο ο Καλντερόν. Τη νέα χρονιά σε κάθε ήττα θα φταίει ο Ντιαρά και ο Κάκα. Ο Πέρεθ θα είναι άγιος.
4) Οι περιοδείες μόνο κακό κάνουν. Λεφτά υπάρχουν στον σύλλογο και μπόλικα. Λεφτά θα πάρουμε αν προχωρίσουμε λιγάκι στην Ευρώπη. Το να τρέχεις στο Πακισταν και στην Κίνα και να κρεμάν τα κινεζάκια λουλούδια στον Μπέκαμ είναι καραγκοζιλίκι και ντροπή.
5) 32 χρόνια έκανε η Ρεαλ να πάρει το 7ο. Πολύ φοβάμαι ότι θα χρειαστεί υπομονή.
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Σελίδα 20 από 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
:: MULTIMEDIA :: The Press
Σελίδα 20 από 20
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης