Τα τελευταία νέα της ομάδος (σεζόν 2008-2009)
+13
xabikos
madridismo
Morbidas
mariatsili
Despotaros
supersergio
W.S_HOOLS
Sergio Ramos
alex_rm9
MaDriDisM
Eladir
crazymadritista
billybiros
17 απαντήσεις
:: MULTIMEDIA :: The Press
Σελίδα 12 από 20
Σελίδα 12 από 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Απ: Τα τελευταία νέα της ομάδος (σεζόν 2008-2009)
O Chielini ειναι παιχτουρα αλλα ψιλοαδυνατο να φυγει απο την Juve, ειναι απο τους βασικοτερους παιχτες.
Τον Αgger φετος και περυσι που εχω δει Liverpool δεν τον εχω προσεξει. Τον Carragher και τον Skrtel βλεπω βασικους συνεχεια.
Για τον Mertesacker πιστευω ειναι αξιολογος παικτης αλλα οχι καλυτερος απο τους Pepe, Garay. Και το οτι η Werder τρωει πολλα γκολ δεν σημαινει απαραιτητα οτι εχει κακους αμυντικους. Απλα ο προπονητης εχει την νοοτροπια η ομαδα να βαλει περισσοτερα απ'οσα θα φαει..φουλ επιθεση. Εδω με την ανυπαρκτη Χοφενχαιμ την προηγουμενη αγωνιστικη κερδιζαν 4-1, οι αλλοι το κανανε 4-4 και στο τελος νικησαν 5-4. Με την Bayern κερδιζαν 0-5 μεσα στην Αllianz Arena στο 60'...δεν τους περναει ποτε απο το μυαλο να γυρισουν πισω και να κρατησουν αποτελεσμα.
Αnyway, πιστευω του χρονου ο Garay θα ειναι βασικος και αναντικαταστος μαζι με τον Pepe, και με τον Heinze για back-up πιστευω ειμαστε αρκετα πληρεις. Εγω θα ηθελα περισσοτερο να φυγει ο Salgado και να αποκτηθει ενα αξιοπρεπες δεξι back αν και περιμενω να δω τον Torres φετος.
Τον Αgger φετος και περυσι που εχω δει Liverpool δεν τον εχω προσεξει. Τον Carragher και τον Skrtel βλεπω βασικους συνεχεια.
Για τον Mertesacker πιστευω ειναι αξιολογος παικτης αλλα οχι καλυτερος απο τους Pepe, Garay. Και το οτι η Werder τρωει πολλα γκολ δεν σημαινει απαραιτητα οτι εχει κακους αμυντικους. Απλα ο προπονητης εχει την νοοτροπια η ομαδα να βαλει περισσοτερα απ'οσα θα φαει..φουλ επιθεση. Εδω με την ανυπαρκτη Χοφενχαιμ την προηγουμενη αγωνιστικη κερδιζαν 4-1, οι αλλοι το κανανε 4-4 και στο τελος νικησαν 5-4. Με την Bayern κερδιζαν 0-5 μεσα στην Αllianz Arena στο 60'...δεν τους περναει ποτε απο το μυαλο να γυρισουν πισω και να κρατησουν αποτελεσμα.
Αnyway, πιστευω του χρονου ο Garay θα ειναι βασικος και αναντικαταστος μαζι με τον Pepe, και με τον Heinze για back-up πιστευω ειμαστε αρκετα πληρεις. Εγω θα ηθελα περισσοτερο να φυγει ο Salgado και να αποκτηθει ενα αξιοπρεπες δεξι back αν και περιμενω να δω τον Torres φετος.
Oχι ρε, εχει καιρο ο Chiellini στην Juve. Γενικα εγω απο την Juve αυτον και τους Amauri, Giovinco ξεχωριζω....o τελευταιος ειδικα ειναι τρελο παιχτακι.Sergio Ramos έγραψε:Ωραίος είναι ο Κιελίνι αλλά δύσκολα θα έρθει μιας
και φέτος τον πήραν...
Gia amina mou aresoun oi Agger(liverpool),Kompany kai Richards(Man City) kai CONTRERAS(PAOKARA LEME!)O 8EOS!
Xwris plaka oi proanafer8en einai oi paiktes stous opoious stirizomai sto CM(ektos tou Contreras fisika).
Xwris plaka oi proanafer8en einai oi paiktes stous opoious stirizomai sto CM(ektos tou Contreras fisika).
Morbidas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 557
Προτείνω Agger πάντως...
crazymadritista- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 835
Εκτός για 2 βδομάδες ο Ρόμπεν
- Κώδικας:
Εκτός για περίπου 15 μέρες θα μείνει ο Ρόμπεν ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα του πρωταθλήματος με την Εσπανιόλ. Οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν μυικό τραυματισμό και έτσι ο παίχτης θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με την Ατλέτικο σε δύο βφομάδες.
Κοντα στην επιστροφη Gago & Guti
- Κώδικας:
Και οι δυο τους εχουν κανει προοδο στην αποθεραπεια τους. Ο Guti αρχισε να τρεχει και ο Gago εκανε και ασκησεις με μπαλα. Αναμενονται να ειναι ετοιμοι για τον αγωνα με την Atletico αν και το αν θα παιξουν ειναι αμφιβολο.
Έτοιμοι για το ντέρμπι οι Φορλάν και Σιμάο
- Κώδικας:
Καλά νέα για τον προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Χαβιέρ Αγκίρε, αφού ενημερώθηκε από το ιατρικό τιμ πως οι Ντιέγκο Φορλάν και Σιμάο, θα έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους και θα βρίσκονται στα σχέδια του για το ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης στις 18 Οκτωβρίου.
Κατάρριψη ακόμη ενός ρεκόρ για τον Casillas
- Κώδικας:
O Iker (μαζι με τον Reina) έχει να δεχτεί γκολ 709λεπτά με την φανέλα της Εθικής Ισπανιας. Μάλιστα ο τελευταίος που παραβίασε την εστία ήταν ο "δικος μας" Χαριστέας. Ο Iker έχει βοηθήσει τα μεγίστα για να είναι η Ισπανία 25 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα και να πετύχει όλα αυτά που πέτυχε. ( www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=908712 )
- Κώδικας:
Σύμφωνα με το goal.com ο Schuster ενημέρωσε τον Mijatovic να ξεκινήσει τις διαδικασίες ανανέωσης του συμβόλαιου του Ιταλού που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. ( www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=908679 )
1ον) Ε όχι και του χρόνου καναβάρρο ρε παίδες... Μίλαν θα καταντήσουμε και μείς? 37 χρονών θα είναι!!!
Και 2ον) Ποιος σου είπε Σούστα ότι θα είσαι και του χρόνου Coach της ομάδας?
Και 2ον) Ποιος σου είπε Σούστα ότι θα είσαι και του χρόνου Coach της ομάδας?
Εγω αν ημουν coach παντως θα περιμενα κανα ~6μηνο ακομη, να δω πως θα τα παει ο Cannavaro και μετα θα αποφασιζα αν κανει και για του χρονου. Αλλα αυτο βεβαια εχει και ενα ρισκο μιας και απο τον Ιανουαριο θα μπορει να υπογραψει ελευθερα σε αλλη ομαδα και ως γνωστον του Schuster δεν του αρεσει να παιρνει πολλα ρισκα.
Όσο καλός και να είναι ρε συ που δεν είναι για μένα, καμία σχέση με τον Πέπε του χρόνου θα είναι +1 χρόνο δηλαδή 37 αν δεν κάνω λάθος.
Δεν θα ήταν άσχημο να αποκτηθεί ένας αμυντικός καλός το καλοκαίρι + τον γκαράι που θα έρθει. Και να ανανεώσει στην χειρότερη για μένα ο Καναβάρο ας τον ανανεώσουν για 1 χρόνο και να είναι πάγκο. Πιστεύω ότι δεν μπορεί να προσφέρει άλλο όσο όνομα και αν είναι.
Δεν θα ήταν άσχημο να αποκτηθεί ένας αμυντικός καλός το καλοκαίρι + τον γκαράι που θα έρθει. Και να ανανεώσει στην χειρότερη για μένα ο Καναβάρο ας τον ανανεώσουν για 1 χρόνο και να είναι πάγκο. Πιστεύω ότι δεν μπορεί να προσφέρει άλλο όσο όνομα και αν είναι.
mexri stigmis o cannavaro exei paixei kala. egw genikotera goustarw ton cannavaro kai san paikti kai san prosopikothta. tha ithela na meinei
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
o cannavaro einai tromeros igetis stin amina. einai p einai asintonisti i amina mas omws me ton cannavaro einai kapos organomeni. omws den mporei na trexei pleon, oute na markarei opws palia. an einai mono gia na fonazei kai to positioning t, den nomizw na a3izei na ton kratisoume. omws oute thelw na to dw na fevgei eleutheros mias kai mporoume arketa miria apo auton ton paixti
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
εγώ πάντως πιστεύω πως ότι ήταν να προσφέρει το πρόσφερε..δεν νομίζω πως πρέπει να γίνει ανανέωση συμβολαίου..θεωρώ τον Πέπε καλύτερο,φυσικά και η ηλικία παίζει μεγάλο ρόλο.το έχει καταλάβει και ο ίδιος αφού έχει δηλώσει πως θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία.
mariatsili- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 456
Και εμένα μου αρέσει ο Fabio αλλά νομίζω πως είναι αρκετά μεγάλος πια (35) για να παίζει βασικός.Για δεύτερη λύση θα είναι μια χαρά νομίζω.Αλλά και δεν νομίζω να θέλει να μείνει εδώ και να είναι στον πάγκο.Οπότε πιστεύω πως θα γυρίσει στην Napoli το καλοκαίρι που έρχεται...
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
Ε ναι, μάλλον θέλει να κλείσει την καρίερα του εκεί κιόλας.
e nai ma na mas figei allo ena onoma eleutheros?? den paei
alex_rm9- Madridista
Δεν αξίζει πολλά Άλεξ μην αγχώνεσαι... Στην ηλικία που είναι 4 μυρια αν αξίζει και πολλά είναι.
ma 4 ekatomiria den einai kai liga. ama skefteis pws o vdv itan 13
alex_rm9- Madridista
Νέο συμβόλαιο σε Καναβάρο η "βασίλισσα"!
Σούστερ: «Θέλω τον Κ. Ρονάλντο στην Ρεάλ!»
- Κώδικας:
Μπορεί η Νάπολι να ονειρεύεται εδώ και έναν χρόνο την επιστροφή του Φάμπιο Καναβάρο στο Καμπιονάτο για να κλείσει την καριέρα του με τα χρώματα των "παρτενοπέι", ωστόσο δύσκολα θα δει την επιθυμία της αυτή να υλοποιείται. Η νέα τροπή που παίρνει η υπόθεση φέρνει τον Κριστόφ Μέτσελντερ πιο κοντά στην... πόρτα της εξόδου, με την πρωταθλήτρια Ισπανίας να ολοκληρώνει τον προσεχή Ιούλιο -σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις- την μεταγραφή ενός ακόμη αμυντικού, του Εζεκίελ Γκαράι.
Σούστερ: «Θέλω τον Κ. Ρονάλντο στην Ρεάλ!»
- Κώδικας:
Το τσεκούρι του πολέμου «ξέθαψε» ο Μπερντ Σούστερ, με τις δηλώσεις που έκανε στην «Sun», βάζοντας ως βασική προτεραιότητα την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε γνωστό πως είναι διατεθειμένοι να δώσουν όσα λεφτά χρειάζονται για να κάνουν τον Πορτογάλο άσο, παίκτη της «Βασίλισσας» λέγοντας πως «Το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι πολύ δύσκολο για την Μάντσεστερ Γιουν. να τον κρατήσει»
Επιστρέφουν Γκούτι και Γκάγκο
Προλαβαίνει το Ντέρμπι ο Ντιαρά
- Κώδικας:
Ευχάριστα νέα για τον Σούστερ και τους Μαδριλένους θα είναι η επιστροφή των Γκούτι και Γκάγκο που ήταν τραυματίες εδώ και ένα μήνα περίπου. Ο Γκούτι κατά πάσα πιθανότητα θα δώσει το παρόν στην βασική ενδεκάδα στον σαββατιάτικο αγώνα με την Ατλέτικο.
Προλαβαίνει το Ντέρμπι ο Ντιαρά
- Κώδικας:
Προλαβαίνει τον αγώνα με την Ατλέτικο ο μέσος της Ρεάλ Ντιάρα. Οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι θα μείνει εκτός το πολύ για 3 μέρες. Ωστόσο επειδή θα χάσει κάποις προπονήσεις θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή αν θα ξεκινήσει βασικός. Γκάγκο, Γκαρσία και Ντε λα ρέντ είναι έτοιμοι να πάρουν την θέση του.
Βραβεύτηκε ο Γκούτι για το γκολ 5000
- Κώδικας:
Σε μια μικρή τελετή που έγινε στο Μπερναμπέου ο Γκούτι βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της ομάδος Ραμόν Καλντερόν με μια κορνίζα για τον γκολ Νο5000 που πέτυχε πριν ένα μήνα στον αγώνα με την Νουμάνθια.
Δουλεία δεν είχε ο διάβολος...
crazymadritista- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 835
Χάνει το ντέρμπι ο Γκούτι
- Κώδικας:
Απών από το ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ στο «Βιθέντε Καλντερόν» το προσεχές Σάββατο θα είναι ο Γκούτι. Ο μέσος της «βασίλισσας» ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό τραυματισμό και δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του στη σπουδαία αναμέτρηση της έβδομης αγωνιστικής της Primera Division. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Μαχαμαντού Ντιαρά και Άριεν Ρόμπεν, που συνεχίζουν θεραπεία.
Καλύτερα για να είναι έτοιμος για τον τσου λου με την Γιούβε.
Σελίδα 12 από 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
:: MULTIMEDIA :: The Press
Σελίδα 12 από 20
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης