Ruud van Nistelrooy
+24
robert.Real4ever
v.d vaart
XDot
realara7
Wael90
madridismo
xabikos
Despotaros
crazymadritista
mariatsili
W.S_HOOLS
Madridistagr
MaDriDisM
Morbidas
alex_rm9
Sergio-(4)-Ramos
beckham
supersergio
RivaS_10_
GVarn
billybiros
Nh04
Eladir
Sergio Ramos
28 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 6 από 12
Σελίδα 6 από 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Απ: Ruud van Nistelrooy
epeidi eniwse mia enoxlisi sth mesi den egine tpt. outws h allws exoume saviola. eimaste ok
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Και να μην παιξει ο Ruud πολυ χλωμο το βλεπω να ξεκιναει ο Saviola.
Απ'οτι διαβαζω σε ενα αρθρο στην As, ο Schuster εχει ηδη αποφασισει για το κεντρο που θα κατεβασει στο derbi το οποιο θα ειναι Diarra-Guti-Sneijder.
Απ'οτι διαβαζω σε ενα αρθρο στην As, ο Schuster εχει ηδη αποφασισει για το κεντρο που θα κατεβασει στο derbi το οποιο θα ειναι Diarra-Guti-Sneijder.
Το κέντρο με προβληματίζει λίγο γιατί οι 2 στους 3 έρχονται από τραυματισμό. Εγώ στην θέση του Γκούτι θα έβαζα Ντε λα ρεντ.
exoume fobero kentro. guti kai sneijder tha tous ksekoliasoun tous indianous. dexia higuain tha balei o schuster kai mprosta ruud kai capitan. tsakiste xana ton pisto pelath
supersergio- Banned
Έγραψε ιστορία ο Φαν Νιστελρόι
Το γκολ του Ρουντ Φαν Νιστελρόι μετά από 35 δευτερόλεπτα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, κάνει τον Ολλανδό τον τέταρτο παίκτη της Ρεάλ που σκοράρει στο πρώτο λεπτό σε αγώνα με την Ατλέτικο.
Όποιος λοιπόν αγοράζει εισιτήριο για το ντέρμπι της Μαδρίτης καλό είναι να βρίσκεται στην ώρα του στις κερκίδες, για να μην χάσει κάποιο γκολ. Οι αργοπορημένοι ίσως να μην πρόλαβαν χθες το πολύ γρήγορο γκολ του Φαν Νιστελρόι, που τον έβαλε στη σχετική λίστα των σκόρερ.
Τέσσερις παίκτες της Ρεάλ έχουν πετύχει γκολ εντός λεπτού κόντρα στην Ατλέτικο και άλλοι δύο της Ατλέτικο κόντρα στη Ρεάλ. Από πλευράς της "βασίλισσας" το έχουν καταφέρει ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο, ο Ρονάλντο και ο Ραούλ.
Μάλιστα το γρήγορο γκολ του Ραούλ, στο περσινό παιχνίδι ακολούθησε το γκολ στο πρώτο λεπτό του Σέρχιο Αγκουέρο, στο πρώτο περσινό παιχνίδι των δύο ομάδων, κάτι που σημαίνει ότι στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της Ρεάλ με την Ατλέτικο έχουν επιτευχθεί γκολ στο πρώτο λεπτό. Ο πρώτος παίκτης των "ροχιμπλάνκος" που το έχει καταφέρει είναι ο Βισκαΐνο τη σεζόν 91-92.
goal.com/gr
Όποιος λοιπόν αγοράζει εισιτήριο για το ντέρμπι της Μαδρίτης καλό είναι να βρίσκεται στην ώρα του στις κερκίδες, για να μην χάσει κάποιο γκολ. Οι αργοπορημένοι ίσως να μην πρόλαβαν χθες το πολύ γρήγορο γκολ του Φαν Νιστελρόι, που τον έβαλε στη σχετική λίστα των σκόρερ.
Τέσσερις παίκτες της Ρεάλ έχουν πετύχει γκολ εντός λεπτού κόντρα στην Ατλέτικο και άλλοι δύο της Ατλέτικο κόντρα στη Ρεάλ. Από πλευράς της "βασίλισσας" το έχουν καταφέρει ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο, ο Ρονάλντο και ο Ραούλ.
Μάλιστα το γρήγορο γκολ του Ραούλ, στο περσινό παιχνίδι ακολούθησε το γκολ στο πρώτο λεπτό του Σέρχιο Αγκουέρο, στο πρώτο περσινό παιχνίδι των δύο ομάδων, κάτι που σημαίνει ότι στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της Ρεάλ με την Ατλέτικο έχουν επιτευχθεί γκολ στο πρώτο λεπτό. Ο πρώτος παίκτης των "ροχιμπλάνκος" που το έχει καταφέρει είναι ο Βισκαΐνο τη σεζόν 91-92.
goal.com/gr
Δύσκολα θα αποφύγει το χειρουργείο ο Ρουντ σύμφωνα με τον Ισπανικο τύπο.
Αυτο σημαίνει 2 μήνες έξω.
Η ομάδα εξετάζει την περίπτωση του Μάριο Γκόμεζ.
Αρε Πέτσα ... Αρε Πέτσα ...
Που σε βρήκαμε.
Αυτο σημαίνει 2 μήνες έξω.
Η ομάδα εξετάζει την περίπτωση του Μάριο Γκόμεζ.
Αρε Πέτσα ... Αρε Πέτσα ...
Που σε βρήκαμε.
Άλλο παλτό θα έρθει! Έλεος! Έστω Ποντόλσκι. Ο Γκόμεζ είναι παλταδούρα μεγάλη!!!!!!
Άλλη μια επίπτωση των λαθών της διοίκησης!
Άλλη μια επίπτωση των λαθών της διοίκησης!
egw tha protimousa na min pername opoiondipote twra to xeimona,alla na feroume ton bueno prwti omada, i na paroume kanena paixtara apo tin ameriki
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
Πάντως η λύση Γκόμεζ με βρίσκει αρνητικό. Και αν θυμάστε το καλοκαίρι είχα πει να μην υπολογίζουμε τον Ρούντ και να πάρουμε 2 σέντερ φορ. Ο Ρούντ έχει τελειώσει παίδες δεν μπορείς ούτε σε αυτόν ούτε στος Ρόμπεν που είχα πει να χτίσεις ομάδα. Πολλούς τραυματισμούς οι Ολλανδοί!
Και εγώ συμφωνώ στον Μπουένο να ανέβει ομάδα μόνιμα, βασικά πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα άλλο να και θέλουμε (τουλάχιστον μέχρι το χειμώνα αν φέρουν κάποιον).
Το θέμα είναι ότι με Μπουένο δεν πας τσου λου!
Και εγώ συμφωνώ στον Μπουένο να ανέβει ομάδα μόνιμα, βασικά πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα άλλο να και θέλουμε (τουλάχιστον μέχρι το χειμώνα αν φέρουν κάποιον).
Το θέμα είναι ότι με Μπουένο δεν πας τσου λου!
Εγώ τα έχω πει χίλιες φορές.
Τώρα αυτό που γίνεται είναι να προωθηθεί ο Μπουένο και πιστέψτε με ότι η ομάδα θα βγει πολύ κερδισμένη αν τελικά γίνει αυτό. Είναι διαμαντάκι ο μικρός.
Τώρα αυτό που γίνεται είναι να προωθηθεί ο Μπουένο και πιστέψτε με ότι η ομάδα θα βγει πολύ κερδισμένη αν τελικά γίνει αυτό. Είναι διαμαντάκι ο μικρός.
Ναι ρε συ αλλά 1ον μην καεί το παλικάρι και 2ον δεν πιστεύω να έχεις βλέψεις για τσου λου φέτος...
Εγώ ήδη ξεχνάω και το πρωτάθλημα.
Καλα χαλαρωσε οχι τοσο ευκολα..Sergio Ramos έγραψε:
Παντος αν και το παιδι μπορει να ειναι ταλεντο ειναι ρισκο να τον πεταξεις απο τη μια στιγμη στην αλλη μεσα..
Ολες οι ελπιδες μας πια ειναι πανω στον Ιγκουαιν!
Από την διαιτησία να το πάρεις μέχρι την εικόνα που δείχνουμε μέσα στο γήπεδο τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν με έχει εντυπωσιάσει η φετινή Ρεάλ. Σε σχέση με πέρσι πάντα που είμασταν αήτητοι και ρίχναμε τις 5άρες που ρίχνει φέτος η φάρσα.Καλα χαλαρωσε οχι τοσο ευκολα..
Έχει δρόμο αλλά δύσκολα φέτος.
To σε σχεση με περυσι δεν εχει νοημα. Η περσινη season τελειωσε προ πολλων μηνων.
Τωρα για τους επιθετικους, εγω δεν θα ελεγα οχι στον Mario Gomez, ειναι καλος παιχτης αλλα για κανα 15εκ max και εννοειται οτι δεν θα ερθει στη Ρεαλ και θα βαλει 30γκολ.
Τεσπα, οπως εχει πει και η τριαδα (Schuster, Mijatovic, Calderon) ειναι δυσκολο εως αδυνατο να αποκτηθει παικτης τον χειμωνα οποτε απο το καλοκαιρι οτι γινει. Και στο "οτι γινει" ελπιζω να συμπεριλαμβανεται ο Benzema.
Βueno δεν τον εχω δει ποτε, μακαρι να κανει καριερα στη Ρεαλ αν και το θεωρω εξαιρετικα δυσκολο.
Τωρα για τους επιθετικους, εγω δεν θα ελεγα οχι στον Mario Gomez, ειναι καλος παιχτης αλλα για κανα 15εκ max και εννοειται οτι δεν θα ερθει στη Ρεαλ και θα βαλει 30γκολ.
Τεσπα, οπως εχει πει και η τριαδα (Schuster, Mijatovic, Calderon) ειναι δυσκολο εως αδυνατο να αποκτηθει παικτης τον χειμωνα οποτε απο το καλοκαιρι οτι γινει. Και στο "οτι γινει" ελπιζω να συμπεριλαμβανεται ο Benzema.
Βueno δεν τον εχω δει ποτε, μακαρι να κανει καριερα στη Ρεαλ αν και το θεωρω εξαιρετικα δυσκολο.
Sergio Ramos έγραψε:Ναι ρε συ αλλά 1ον μην καεί το παλικάρι και 2ον δεν πιστεύω να έχεις βλέψεις για τσου λου φέτος...
Δεν νομίζω να καεί. Έχει πιστεύω το ποδοσφαιρικό θράσος να δείξει τι αξίζει.
Καλά λόγω Μπουένο εσύ ξέγραψες το τσου λου?
Εγώ το έχω ξεγράψει από τον Αύγουστο λόγω άμυνας και τα ποστ μου υπάρχουν που τα λέω.
Πολύ σημαντική η απουσία η Ρουντ αλλά οι Ιγκουαϊν, Φαν Ντερ Φαρτ, Ραουλ και Σαβιολα πιστεύω είναι αρκετοί αυτή τη στιγμή. Ας ελπίσουμε ο Φαν γκολ να επιστρέψει σύντομα
supersergio- Banned
Χειρουργείται ο Φαν Νίστελροϊ
Από ειδικό γιατρό θα εξεταστεί ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί του γόνατο. Ο Ολλανδός επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης είχε υποστεί τον ίδιο τραυματισμό, όταν αγωνιζόταν στην Αϊντχόφεν και είχε καθυστερήσει η μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2000. Ο 32χρονος επιβάρυνε αρχικά την κατάστασή του στην ήττα (2-1) από τη Γιουβέντους, για την τρίτη αγωνιστική του Champions League και παρότι είχε μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες επέστρεψε μεσοβδόμαδα πάλι κόντρα στη «Γηραιά Κυρία», που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τον χθεσινό αγώνα με τη Μάλαγα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Primera Division.
Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο έμπειρος στράικερ τίθεται νοκ-άουτ για δύο μήνες, ενώ η «AS» και η «Marca» αναφέρουν ότι θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου σύντομα. Από την πλευρά τους, οι πρωταθλητές Ισπανίας επιβαίωσαν την είδηση: «Το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης διέγνωσε πρόβλημα στο εξωτερικό τμήμα του μηνίσκου στο δεξί του γόνατο, όπου είχε χειρουργηθεί από τον γιατρό Ρίτσαρντ
Στίντμαν το 2000. Οι γιατροί μας θα συμβουλευτούν τον κ. Στίντμαν, προκειμένου να βρούμε διαφορετικές θεραπευτικές μεθόδους», ανέφερε η ανακοίνωση των «μερένχες»
sport-fm.gr
Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει,να παίηει όσο μπορεί ακόμα και το καλοκαίρι adios...
crazymadritista- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 835
Eλπιζω να μην ειναι οπως περυσι στον Β'γυρο που και τοτε εκανε εγχειρηση αλλα ουσιαστικα δεν επεστρεψε ποτε καθως ηταν τελειως χωμα ως το τελος της season.
Στις ΗΠΑ ο Φαν Νιστελρόι
Στις Ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής βρίσκεται ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ρούουντ Φαν Νιστελρόι, προκειμένου να συμβουλευτεί τον γιατρό, Ρίτσαρντ Στίντμαν, που τον είχε χειρουργήσει στο δεξί γόνατο το
2000, ενώ βρισκόταν ακόμα στην Αϊντχόφεν. Όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο 32χρονος διεθνής Ολλανδός επιθετικός τραυματίστηκε στο ίδιο σημείο τον περασμένο μήνα, πριν επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και παίξει στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την Γιουβέντους, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ακτινογραφία που έβγαλε ο σεντερ φορ της "βασίλισσας" έδειξε ότι υπάρχει επιδείνωση του τραυματισμού, ο οποίος λίγο έλειψε να στοιχίσει στον Ολλανδό παίκτη το πρόωρο τέλος της καριέρας του.
sport-fm.gr
Δεν γλιτώνει το νυστέρι ο Φαν-Γκολ
Σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί του γόνατο θα υποβληθεί ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ στο Κολοράντο. Αρχικά στον 32χρονο επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης θα γίνει διερευνητική αρθροσκόπηση για να διαπιστωθεί η ακριβής φύση του προβλήματός του και εν συνεχεία θα γίνει χειρουργική αποκατάσταση του προβλήματος. Όπως ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές Ισπανίας, ο ακριβής χρόνος αποθεραπείας που θα χρειαστεί ο Ολλανδός άσος θα γίνει γνωστός μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
sport-fm.gr
Τώρα φταίει ο Σούστερ που φώναζε όλο το καλοκαίρι οτι θέλω επιθετικό;
Eμ κοτζάμ Πέτσας κάνει κουμάντο...
και ο τραυματισμός του Ρούντ είναι καθαρά θέμα σχεδιασμού.
Μετά τον τραυματισμό με την Γιουβέντους βιάστηκε να επανέλθει γιατί η ομάδα δεν είχε επιθετικούς...
Τι τον κρατάμε ακόμα.
Στο μεταγραφικό σχεδιασμό τα εχει κάνει σκατά.
Μεγάλο όνομα (Κακά - Ρονάλντο - Βίγια) δεν μπορέι να φέρει στην ομάδα.
Στην ομοσπονδία δεν μετράμε...
Τι τον κρατάμε ακόμα .
Eμ κοτζάμ Πέτσας κάνει κουμάντο...
και ο τραυματισμός του Ρούντ είναι καθαρά θέμα σχεδιασμού.
Μετά τον τραυματισμό με την Γιουβέντους βιάστηκε να επανέλθει γιατί η ομάδα δεν είχε επιθετικούς...
Τι τον κρατάμε ακόμα.
Στο μεταγραφικό σχεδιασμό τα εχει κάνει σκατά.
Μεγάλο όνομα (Κακά - Ρονάλντο - Βίγια) δεν μπορέι να φέρει στην ομάδα.
Στην ομοσπονδία δεν μετράμε...
Τι τον κρατάμε ακόμα .
Σελίδα 6 από 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 6 από 12
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης