Ruud van Nistelrooy
+24
robert.Real4ever
v.d vaart
XDot
realara7
Wael90
madridismo
xabikos
Despotaros
crazymadritista
mariatsili
W.S_HOOLS
Madridistagr
MaDriDisM
Morbidas
alex_rm9
Sergio-(4)-Ramos
beckham
supersergio
RivaS_10_
GVarn
billybiros
Nh04
Eladir
Sergio Ramos
28 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 11 από 12
Σελίδα 11 από 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Επέμβαση για Φαν Νίστελρoϊ
Σε επέμβαση αφαίρεσης των αμυγδαλών θα υποβληθεί ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ. Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή για να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα, κάτι όμως που δε βοήθησε την κατάστασή του. Η εγχείρηση του Ολλανδού στράικερ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, σε κλινική της Μαδρίτης.
«Όταν συνειδητοποίησα πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση έπρεπε να καθίσω κάπου και να πιω ένα ποτήρι νερό. Ήταν ένα μεγάλο σοκ για μένα» δήλωσε ο διεθνής φορ στην επίσημη ιστοσελίδα της «βασίλισσας».
sport-fm.gr
Ετοιμάζει πρόταση για Νίστελροϊ η Τότεναμ
Έτοιμος να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ εμφανίζεται ο προπονητής της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Daily Mirror», οι Λονδρέζοι θέλουν να πάρουν τον Ολλανδό επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αφού κάποιος εκ των Ρόμπι Κιν, Ντέιβιντ Μπέντλεϊ, Ρόμαν Παβλιουτσένκο και Άλαν Χάντον ενδέχεται να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.
Ο 33χρονος φορ θέλει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής και φέρεται να «ψάχνεται» να βρει ομάδα για να κερδίσει μία θέση στην εθνική της πατρίδας του. Παρόλα αυτά, οι διοικούντες την Τότεναμ δεν εμφανίζονται αποφασισμένοι να ικανοποιήσουν τις αξιώσεις των Μαδριλένων, που δεν έχουν γίνει γνωστές.
sport-fm.gr
Κοντά στον Φαν Νίστελροϊ η Μπέρμιγχαμ
«Μάχη» αναμένεται να δώσει η Λίβερπουλ με την Μπέρμιγχαμ για την απόκτηση του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ. Μάλιστα, δημοσιεύματα στην Αγγλία, κάνουν λόγο για προχωρημένες συζητήσεις της Μπέρμιγχαμ με τον Ολλανδό επιθετικό, αλλά αυτό που προβληματίζει τους ανθρώπους της ομάδας είναι η φυσική κατάσταση του 33χρονου επιθετικού. Εκτός από τη Μπέρμιγχαμ, οι Άγγλοι γράφουν ότι και οι Μπόλτον, Μπλάκμπερν ενδιαφέρονται για τον παραγκωνισμένο παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στο «Νησί».
sport-fm.gr
Έδωσαν τα χέρια Νιστελρόι και Ράικαρντ!
Κοντά σε μία ακόμα μεγάλη μεταγραφή βρίσκεται η Γαλατασαράι, η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα από Ολλανδία και Τουρκία, φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τον Ρουντ Φαν Νιστελρόι! Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση παίζει ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Φρανκ Ράικαρντ, καθώς επικοινώνησε με τον συμπατριώτη του και του μετέφερε την επιθυμία του να τον φέρει στην Κωνσταντινούπολη.
«Ο Φρανκ Ράικαρντ με κάλεσε και είπε αν θέλω να πάω στην Τουρκία. Θα το ήθελα, γιατί η Γαλατασαράι είναι ένα μεγάλο κλαμπ και υπάρχει μια θετική προσέγγιση», τόνισε ο Ολλανδός επιθετικός, ο οποίος δεν θέλει, πάντως, να συνεχίσει την καριέρα του σε Στόουκ ή Τότεναμ. Μάλιστα, οι Τούρκοι -σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα- του προσφέρουν 8,3 εκατ. ευρώ για 2,5 χρόνια.
sport-fm.gr
"Όχι" Νίστελροϊ στην Γαλατασαράι
Αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και τη Γαλατασαράι, εμφανίστηκε ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ.
Ο μάνατζερ του Ολλανδού επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Ρόντζερ Λίνς με
αφορμή τα σενάρια περί ενδιαφέροντος από τον σύλλογο της Τουρκίας, είπε:
"Υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ρουντ και
αρκετές από αυτές έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου για να συζητήσουν το
ενδεχόμενο της μεταγραφής.
Ωστόσο ο Ρουντ δεν ενδιαφέρεται να φύγει από την Ρεάλ για ένα σύλλογο
στην Τουρκία", είπε χαρακτηριστικά. Ενδιαφέρον για την απόκτηση του
Ολλανδού φορ έχουν δείξει η Λίβερπουλ, η Τότεναμ αλλά και η Στόουκ.
Sport24.gr
Ο μάνατζερ του Ολλανδού επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Ρόντζερ Λίνς με
αφορμή τα σενάρια περί ενδιαφέροντος από τον σύλλογο της Τουρκίας, είπε:
"Υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ρουντ και
αρκετές από αυτές έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου για να συζητήσουν το
ενδεχόμενο της μεταγραφής.
Ωστόσο ο Ρουντ δεν ενδιαφέρεται να φύγει από την Ρεάλ για ένα σύλλογο
στην Τουρκία", είπε χαρακτηριστικά. Ενδιαφέρον για την απόκτηση του
Ολλανδού φορ έχουν δείξει η Λίβερπουλ, η Τότεναμ αλλά και η Στόουκ.
Sport24.gr
v.d vaart- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 245
Απ: Ruud van Nistelrooy
Τη μια λένε έτσι την άλλη γιουβέτσι. Ότι να ναι είναι αυτοί οι δημοσιογράφοι πια.
Τελικά όπως φαίνεται θα φύγει ο Ruud για Αμβούργο.Κρίμα πάντως γιατί θα ήθελα να δω να παίζουμε με τον Ruud μπροστά τώρα που έχουμε πολύ καλό κέντρο.Αλλά με Benzema και Higuain δεν γίνεται.Τόπο στα νιάτα.
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
Κριμα που φευγει ετσι αδοξα ο Ruud. Κυριως οι τραυματισμοι αλλα και το οτι δεν του δωθηκαν ευκαιριες συνεβαλαν σε αυτο το τελος.
Τον επομενο χρονο παντως τον βλεπω να τελειωνει 1ος σκορερ και στην Bundesliga! Τεραστιος παιχτης.
Τον επομενο χρονο παντως τον βλεπω να τελειωνει 1ος σκορερ και στην Bundesliga! Τεραστιος παιχτης.
Οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι..Ήταν τραυματίας και μόλις επέστρεψε ξανά τραυματίστηκε την ώρα που έβαζε γκολ,έχει και μουντιάλ το καλοκαίρι...Αλλιώς δεν νομίζω να έφευγε από τον Ιανουάριο..
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
Έχω την εντύπωση ότι έχει αποσυρθεί από την Εθνική του. Δεν είμαι σίγουρος γιαυτό πάντως.
Υπογράφει στο Αμβούργο ο Φαν Νιστελρόι!
Φαίνεται ότι είναι οριστικό. Μόνο οι ανακοινώσεις στα δύο site των ομάδων μένει για το 100%
Υπογράφει στο Αμβούργο ο Φαν Νιστελρόι!
Φαίνεται ότι είναι οριστικό. Μόνο οι ανακοινώσεις στα δύο site των ομάδων μένει για το 100%
Ετσι ειχε δηλωσει, δεν ηθελε να συμμετεχει στα παιχνιδια πριν το Mundial κυριως για να μην ρισκαρει την υγεια του και χανει παιχνιδια με τη Ρεαλ. Μετα την εγχειρηση ομως αλλαξε γνωμη, προφανως πιστευει περισσοτερο στο σωμα του τωρα και οσο να'ναι το Mundial ειναι Mundial.
Αν τα καταφέρει να είναι στην αποστολή της εθνικής του θα είναι κατόρθωμα πάντως.. Του εύχομαι τα καλύτερα αλλά για εμένα η περίπτωσή του τελείωσε όταν τραυματίστηκε πέρυσι.. Ένας τέτοιος τραυματισμός σε τέτοια ηλικία δεν ξεπερνιέται ποτέ..
Wael90- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 1927
Είναι οριστικό πλέον. Μια μεγάλη μορφή έφυγε από την ομάδα.
Δεν ξεχνάμε τα γκολάκια σου Ρούντ. Καλή συνέχεια στην νέα σου ομάδα.
Υπέγραψε συμβόλαιο 18μηνών με το Αμβούργο. Δεν ξέρω πόσο κόστισε η μεταγραφή. Δεν νομίζω τίποτα κάτι θα πήραμε.
Δεν ξεχνάμε τα γκολάκια σου Ρούντ. Καλή συνέχεια στην νέα σου ομάδα.
Υπέγραψε συμβόλαιο 18μηνών με το Αμβούργο. Δεν ξέρω πόσο κόστισε η μεταγραφή. Δεν νομίζω τίποτα κάτι θα πήραμε.
Και καλα ελευθερη μεταγραφη ηταν, οποτε δεν πηραμε τιποτα.
Το αντιο του Ruud στους φιλους της Ρεαλ:
Εδώ ενα αρθρο για τα κατορθωματα του στη Ρεαλ. Θα τιμηθει και αυριο πριν το παιχνιδι με τη Malaga.
Το αντιο του Ruud στους φιλους της Ρεαλ:
"My dear club and Madridistas,
We will never forget our time here. You all made us feel right at home from the very first day. Madrid will always be in our hearts, also because our children were born here.
You were always there for us, helping us, and that's why we want to thank you from the bottom of our hearts. We've enjoyed every single minute we've spent here and every single day. That's why we wish you all the best.
¡Hala Madrid!
Ruud van Nistelrooy and family”
Εδώ ενα αρθρο για τα κατορθωματα του στη Ρεαλ. Θα τιμηθει και αυριο πριν το παιχνιδι με τη Malaga.
Καλή τύχη Ruud και πάντα υγεία.. Ευχαριστούμε.
Wael90- Banned
Μορφάρα... Στο καλό ρε μεγάλε και σου εύχομαι να παίξεις στο Μουντιάλ!
Despotaros- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 777
RUUD VAN NISTELROOY SIEMPRE MADRIDISTA
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Δεν τα'χω δει τα γκολ αλλα αυτο που διαβασα ειναι απιστευτο. Με το σκορ 1-1, μπηκε αλλαγη στο 65' και τις πρωτες δυο φορες που αγγιξε τη μπαλα εβαλε 2 γκολ σε λεπτα!
Αν ειναι καλα δεν υπαρχει αλλος σαν αυτον!
Αν ειναι καλα δεν υπαρχει αλλος σαν αυτον!
Ρουντάκος
Καλύτερα που πήγε στο Αμβούργο γιατί στην Ρεάλ ούτε στο πάγκο δεν ήταν.
Ο Ρουντάκος ήταν και είναι μεγάλο όνομα αλλά για το επίπεδο που έχει η Ρεάλ Μαδρίτης δεν νομίζω να έκανε,5-4 χρόνια πριν μπορεί να ήταν μεγάλο όνομα αλλά τώρα η ηλικία του δεν τον βοηθάει να δείξει την αξία του στο επίπεδο της Ρεάλ όμως στο Αμβούργο που έχει πιο χαμηλό επίπεδο μπορεί να είναι και ο καλύτερος παίκτης τους.
Ο Ρουντάκος ήταν και είναι μεγάλο όνομα αλλά για το επίπεδο που έχει η Ρεάλ Μαδρίτης δεν νομίζω να έκανε,5-4 χρόνια πριν μπορεί να ήταν μεγάλο όνομα αλλά τώρα η ηλικία του δεν τον βοηθάει να δείξει την αξία του στο επίπεδο της Ρεάλ όμως στο Αμβούργο που έχει πιο χαμηλό επίπεδο μπορεί να είναι και ο καλύτερος παίκτης τους.
Δεν έχει να κάνει η ηλικία, είτε το έχεις είτε όχι.. Και πέρυσι όταν έπαιζε σχετικά καλά τραυματίστηκε.. Ο κύριος λόγος που έφυγε είναι επειδή θέλει να πάει στο Mundial.
Wael90- Banned
Όντως.Eladir έγραψε:Αν ειναι καλα δεν υπαρχει αλλος σαν αυτον!
Κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος φορ της τελευταίας δεκαετίας παγκοσμίως.
Σελίδα 11 από 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 11 από 12
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης