Robinho
+22
Wael90
Nem
madridismo
RivaS_10_
crazymadritista
Despotaros
Sergio-(4)-Ramos
ramissimo-4-
Morbidas
mariatsili
W.S_HOOLS
alex_rm9
supersergio
GVarn
Lucas
Pan10
MaDriDisM
Eladir
billybiros
Nh04
beckham
Sergio Ramos
26 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 20 από 24
Σελίδα 20 από 24 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
Απ: Robinho
έχει πάρει την κάτω βόλτα μου φαίνεται.κρίμα γιατί είναι καλός παίχτης αλλά έτσι όπως πάει δεν πιστεύω πως θα είναι για πολύ ακόμα.
mariatsili- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 456
Και είναι γεγονός ρε παιδιά ότι οι Βραζιλιάνοι όπου δούνε πολύ χρήμα τρέχουν..
Το έχετε παρατηρήσει???? Αν όχι όλοι οι περισσότεροι..
Το έχετε παρατηρήσει???? Αν όχι όλοι οι περισσότεροι..
Ναι αυτο ισχυει με του Βραζιλιανους και γενικοτερα με ολους οσους εχουν ζησει μεγαλη φτωχεια μικροι (πχ Rivaldo). Παρολαυτα υπαρχουν και εξαιρεσεις. ΠΧ. ο δικος μας Redondo που ειχε μπολικα φραγκα και επαιζε σαν hobby και οταν ειχε παει στη Milan και ειχε μεινει εξω για πολυ καιρο δεν δεχονταν να πληρωνονταν
Και ο Κακά που έχει μεγαλώσει σε πλούσια οικογένεια δεν φαίνεται να τον νοιάζουν και πολύ τα φράγκα.. Αλλά είναι λίγα αυτά τα παραδείγματα γιατί οι περισσότεροι εκεί είναι σε επίπεδα φτώχειας.
em stis faveles megalwsan oloi sxedon oi gnwstoi podosfairistes.ekei genniountai ta talenta kyrioi...
crazymadritista- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 835
o redondo einai argentinos
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
e kai?kai sthn argentinh ta idia provlhmata exoun sthn oikonomia tous.sthn idia xalia katastash einai kai oi 2 xwres...o maradona se plousia oikogeneia megalwse nomizete?o messi den eixe lefta na therapeysei to ormoniko tou provlhma kai ton anelave h barcelona...
crazymadritista- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 835
omws den 3erw trexoun ta lefta apo piso san ta skilia opws kanoun oi vrazilianoi. gnk oi argentinoi einai poli douleutarades, se antithesi me tous vrazilianous p vasizonte mono sto talento tous
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
Αυτο για τους Βραζιλιανους και τους Αργεντινους ειναι αληθεια, τωρα διαβαζα και δηλωσεις του Προεδρου της Βραζιλιας που ελεγε ο Messi ειναι ο καλυτερος και οι Βραζιλιανοι επαναπαυονται ευκολα στην επιτυχια τους και δεν βελτιωνονται.
Παντως εγω αναμεσα σε Βραζιλια-Αργεντινη παντα υποστηριζα Αργεντινη. Γενικοτερα η Βραζιλια ειναι απο τις λιγες ομαδες που αντιπαθω.
Παντως εγω αναμεσα σε Βραζιλια-Αργεντινη παντα υποστηριζα Αργεντινη. Γενικοτερα η Βραζιλια ειναι απο τις λιγες ομαδες που αντιπαθω.
Εγώ πάντως συμπαθώ πιο πολύ τους βραζιλιάνους και γιατι σαν λαός έχουν κοινα στοιχεία με εμάς και αγαπούν πολύ τον ελληνικό πολιτισμό.....ασε που και οι Βραζιλιάνες είναι πιο ωραίες από τις Αργεντίνες....
Όσο για τις ομάδες, η Βραζιλία συνολικά έχει παίξει πολύ καλύτερη μπάλα από την Αργεντινή.
Όσο για τις ομάδες, η Βραζιλία συνολικά έχει παίξει πολύ καλύτερη μπάλα από την Αργεντινή.
oi brazilianoi paiktes nai men xeroun mpala alla den einai swstoi epagelmaties. alcool, putas kai xenixtia sinexeia. egw den kanw sigriseis anamesa se argentinous kai brazilianous apla pisteuw pws enas paiktis europaios mporei na paixei kalitera sthn europi apo enan latinoamericano. thewrw swstes tis apopobes twn brazilianwn apo thn omada.
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
supersergio έγραψε:oi brazilianoi paiktes nai men xeroun mpala alla den einai swstoi epagelmaties. alcool, putas kai xenixtia sinexeia. egw den kanw sigriseis anamesa se argentinous kai brazilianous apla pisteuw pws enas paiktis europaios mporei na paixei kalitera sthn europi apo enan latinoamericano. thewrw swstes tis apopobes twn brazilianwn apo thn omada.
Ναι, ενώ οι άλλες εθνικότητες δεν τα κάνουν αυτά.....
Αν δεν κάνω λάθος πολλοί από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη ήσαν λατινοαμερικάνοι. Άρα, για ποιο λόγο να μην παίζουν τόσο καλά όσο οι Ευρωπαίοι???
Και γιατί τότε όλες οι ομάδες της Ευρώπης είναι γεμάτες λατινοαμερικάνους αφού είναι χειρότεροι των Ευρωπαίων???
Πως να μη μπερδευτεί ο άνθρωπος όταν ολόκληρο το καλοκαίρι ήταν κοντά στην Τσέλσι και ξαφνικά κατέληξε στη Μάντσεστερ Σίτι; Ο λόγος για τον Ρομπίνιο, ο οποίος έκανε γκάφα ολκής κατά την επίσημη παρουσίασή του από τους "πολίτες", αφού αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε την... Τσέλσι.
"Η Τσέλσι μου έκανε καλή προσφορά και εγώ τη δέχθηκα", ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τον λόγο που επέλεξε τη Μάντσεστερ Σίτι. Βέβαια, ο Βραζιλιάνος έσπευσε να διορθώσει το λάθος του, αλλά τα βρετανικά ΜΜΕ άλλο που δεν ήθελαν να κάνουν θέματα με τη γκάφα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Σίτι.
Πάντως, εκεί που δεν έκανε λάθος ο Ρομπίνιο ήταν όταν αναφέρθηκε στη Ρεάλ: "Η ζωή μου στη Ρεάλ ήταν ανυπόφορη το τελευταίο διάστημα. Είχα πει πολλές φορές στον Καλντερόν ότι ήθελα να φύγω και κουράστηκα πολύ για να γίνει σεβαστή η απόφαση μου. Από τότε που άρχισα να αισθάνομαι περιττός στην ομάδα, τίποτα δεν θα μπορούσε να με κρατήσει", τόνισε μεταξύ άλλων.
www.contra.gr
https://www.youtube.com/watch?v=LvHeKhlpYbg
"Η Τσέλσι μου έκανε καλή προσφορά και εγώ τη δέχθηκα", ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τον λόγο που επέλεξε τη Μάντσεστερ Σίτι. Βέβαια, ο Βραζιλιάνος έσπευσε να διορθώσει το λάθος του, αλλά τα βρετανικά ΜΜΕ άλλο που δεν ήθελαν να κάνουν θέματα με τη γκάφα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Σίτι.
Πάντως, εκεί που δεν έκανε λάθος ο Ρομπίνιο ήταν όταν αναφέρθηκε στη Ρεάλ: "Η ζωή μου στη Ρεάλ ήταν ανυπόφορη το τελευταίο διάστημα. Είχα πει πολλές φορές στον Καλντερόν ότι ήθελα να φύγω και κουράστηκα πολύ για να γίνει σεβαστή η απόφαση μου. Από τότε που άρχισα να αισθάνομαι περιττός στην ομάδα, τίποτα δεν θα μπορούσε να με κρατήσει", τόνισε μεταξύ άλλων.
www.contra.gr
https://www.youtube.com/watch?v=LvHeKhlpYbg
einai pio eukolo poles fores na pareis enan braziliano para enan europaio apo xrimatiki apopsi alla kai apo diathesimothta. oi omades tis latinikis amerikis poulane gt xreiazontai lefta enw edw de poulane toso eukola. h river kai h boca px poulan ola ta talenta tous xwris deuteri skepsi. edw akoma kai h valencia leei pws den poulaei kai as prosferei h real kai h farsa posa lefta. episis gia ta matia tou kosmou oles oi omades exoun enan latinoamerikano kai as einai deuteris dialogis paiktis. twra oso afora ta exwgipedika h proistoria deixnei pws oi brazilianoi iperteroun se auton ton tomea enanti twn europaiwn. episis oi latinoamerikanoi theloun poli xrono gia na prosarmostoun sto europaiko still paixnidiou kai logiko einai. antitheta enas europaios prosarmozetai safws pio eukola. eidame kai stis peripwseis robinho,marcelo oti theloun xrono. antitheta irthe o sneijder kai o drenthe kai sto prwto-deutero mats tous skorarane.
supersergio- Banned
Μα από που να πάρουν παίκτες???
Αφού και οι μικρές ευρωπαικές ομάδες όλο λατινοαμερικάνους έχουν. Εδώ μέχρι και οι εθνικές ομάδες των Ευρωπαίων παίρνουν λατινοαμερικάνους, πλάκα κάνουμε???
Και ο Ρονάλντο όταν ήρθε στην Ευρώπη μια χαρά προσαρμόστηκε κι ο Κακά το ίδιο, so what?
Το ότι σκοράρει κάποιος δεν σημαίνει ότι προσαρμόστηκε....τον Ντρέντε δεν τον είδα και τόσο προσαρμοσμένο....
Αφού και οι μικρές ευρωπαικές ομάδες όλο λατινοαμερικάνους έχουν. Εδώ μέχρι και οι εθνικές ομάδες των Ευρωπαίων παίρνουν λατινοαμερικάνους, πλάκα κάνουμε???
Και ο Ρονάλντο όταν ήρθε στην Ευρώπη μια χαρά προσαρμόστηκε κι ο Κακά το ίδιο, so what?
Το ότι σκοράρει κάποιος δεν σημαίνει ότι προσαρμόστηκε....τον Ντρέντε δεν τον είδα και τόσο προσαρμοσμένο....
den nomizw o kaka thn idia xronia pou irthe na epaixe mpalara apo to prwto mats. anaferontas ta goal thelw na pw oti paixane kala oi paiktes kai skorarane kiolas apo to prwto tous mats. egw de lew na min exoume kanenan latinoamerikano. to paradeigma pou dineis einai apolita swsto me tis ethnikes. poles painroun merikous paiktes ligous panda ston arithmo gia na prosthesoun kati parapano sthn poiothta ths omadas. omos h sintriptiki pleiopsifia apoteleitai apo gigeneis paiktes. etsi kai oi amerikanoi prosarmozontai ston tropo zwis kai paixnidiou twn allwn. an exeis 6-7 brazilianous sthn omada sou tote auti tha douleuei me ton tropo twn brazilianwn kai oxi twn ipoloipwn.
supersergio- Banned
Aυτος τις City εχει ξεφυγει..εχει παρει ενα τηλεφωνο και μοιραζει money..
Διαβαζω για προταση στον Σεσκ..
Απαντηση:
"Είμαι 21 ετών και θα ήταν χαζό για την καριέρα μου να αγωνιστώ στην Σίτι. Δεν θα είχε νόημα".
Ακουστηκαν επισης προτασεις για Μπουφον,Κακα,Τορες..που ειχαν την ιδια καταλυξη!
Πουλαμε Salgado,Dudek,Saviola αν..ενδιαφερεσε!
Διαβαζω για προταση στον Σεσκ..
Απαντηση:
"Είμαι 21 ετών και θα ήταν χαζό για την καριέρα μου να αγωνιστώ στην Σίτι. Δεν θα είχε νόημα".
Ακουστηκαν επισης προτασεις για Μπουφον,Κακα,Τορες..που ειχαν την ιδια καταλυξη!
Πουλαμε Salgado,Dudek,Saviola αν..ενδιαφερεσε!
Εντάξει κάτι πρέπει να κάνει κι αυτός για να πείσει τους οπαδούς της Σίτυ ότι είναι ικανός και ότι το φυσάει....
auton ton araba den ton kobw kala. tha ton silabei kana cia se ligo. gia auto pou sizitaw me madridism, einai liges oi ethnikes xwris gigeni. sto mialo mou erxetai h galia h opoia xari stous afrikanous eftixe sobaro podosfairo. galo gigeni paikti mpaladoro diskola briskeis. gia na klinei kai h koubenta pistuew pws h real prepei na exei perisoterous ispanous alla panda etoimous. egw gia na ginomai xekatharos san opados den mou aresei na exw paiktes sto roster mou pou theloun xrono akoma gia na paixoun 100% twn dinatothtwn tous. thelw h omada na pairnei paiktes empeirous kai etoimous na prosferoun apo th prwti proponisi.
supersergio- Banned
Ναι αλλά όταν πήραμε τον γκάγκο δεν ήταν έτοιμος.. Όπως και ο Ράμος στην αρχή και ο Μπαπτίστα και άλλοι πολλοί που αρχικά δεν ήταν έτοιμοι και τώρα είναι όχι μόνο έτοιμοι αλλά πανέτοιμοι..
Έτσι την πάτησαν πολλές ομάδες όπως και η μπάρτσα. Ο Φάμπρεγας κάποτε δεν ήταν έτοιμος και τώρα δεν μπορείς να τον πάρεις από την άρσεναλ γιατί είναι ανεκτίμητος εκεί. Ο Κριστιάνο όταν πρωτοπήγε στην Μαντσεστερ.. Η μήπως ήταν ο Ρομπίνιο έτοιμος που όταν τον πήραμε δεν τον ήξερε κανείς...
Κανένας παίχτης δεν είναι από την αρχή έτοιμος αλλά γίνεται με τον καιρό.
Για να πάρουμε έτοιμους θα πρέπει να τα στάξουμε και θα είναι και μεγάλοι σε ηλικία οι περισσότεροι για να είναι και έτοιμοι.
Έτσι την πάτησαν πολλές ομάδες όπως και η μπάρτσα. Ο Φάμπρεγας κάποτε δεν ήταν έτοιμος και τώρα δεν μπορείς να τον πάρεις από την άρσεναλ γιατί είναι ανεκτίμητος εκεί. Ο Κριστιάνο όταν πρωτοπήγε στην Μαντσεστερ.. Η μήπως ήταν ο Ρομπίνιο έτοιμος που όταν τον πήραμε δεν τον ήξερε κανείς...
Κανένας παίχτης δεν είναι από την αρχή έτοιμος αλλά γίνεται με τον καιρό.
Για να πάρουμε έτοιμους θα πρέπει να τα στάξουμε και θα είναι και μεγάλοι σε ηλικία οι περισσότεροι για να είναι και έτοιμοι.
simfwnw apolita me auta pou les. pisteuw pws auti prepei na einai h taktiki ths real na stazei lefta na etoimous paiktes kai megala onomata.
supersergio- Banned
Και ετσι οπως ειναι πια το roster χρειαζονται και παικτες με χαρακτηρα για να μην εξαφανιζονται στα μεγαλα παιχνιδια. Ο Van der Vaart πιστευω ειναι τετοιος, ελπιζω να μην με διαψευσει
Σελίδα 20 από 24 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 20 από 24
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης