Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Robinho

+22
Wael90
Nem
madridismo
RivaS_10_
crazymadritista
Despotaros
Sergio-(4)-Ramos
ramissimo-4-
Morbidas
mariatsili
W.S_HOOLS
alex_rm9
supersergio
GVarn
Lucas
Pan10
MaDriDisM
Eladir
billybiros
Nh04
beckham
Sergio Ramos
26 απαντήσεις

Σελίδα 24 από 24 Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24

Πήγαινε κάτω

Robinho - Σελίδα 24 Empty Απ: Robinho

Δημοσίευση από Wael90 Παρ 07 Αυγ 2009, 9:09 pm

cutter έγραψε:Ο Κριστιάνο απλά είδε λεφτά κι έκανε ότι ήταν δυνατό να έρθει. Αν του χρόνου, κάνει τα ίδια και σε εμάς για να φύγει και να πάει αλλού, τι θα λες?

Εδώ κάνεις τεράστειο λάθος...

Εδώ είναι το topic του Robinho και δεν θα αναφέρω τίποτα άλλο. Αν θες να μάθεις γιατί πραγματικά ήρθε ο Cristiano (εκτός από τα λεφτά) τότε μπορείς να ψάξεις και να μάθεις.

Sergio Ramos έγραψε:Παίδες το ποδόσφαιρο είναι καθαρά λεφτά ότι και να λέμε.....

Δεν διαφωνώ αλλά υπάρχουν μερικές αξίες που δεν μπορούν να επηρεαστούν από κανέναν παράγωντα... Πόσο μάλλον τα λεφτά.
Wael90
Wael90
Banned
Banned

Αριθμός μηνυμάτων : 1927

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από cutter Παρ 07 Αυγ 2009, 9:13 pm

Wael90 έγραψε:
Εδώ είναι το topic του Robinho και δεν θα αναφέρω τίποτα άλλο. Αν θες να μάθεις γιατί πραγματικά ήρθε ο Cristiano (εκτός από τα λεφτά) τότε μπορείς να ψάξεις και να μάθεις.

Όχι δεν θα ψάξω γιατί δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από τα λεφτά και μην κοροιδεύεσαι. Εσύ αγαπάς την ομάδα σου πολύ περισσότερο από αυτούς, μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό. Αυτοί κάνουν απλά μια δουλειά και τίποτα περσσότερο.
cutter
cutter
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 64

Δημοσίευση από Eladir Παρ 07 Αυγ 2009, 9:13 pm

Στην υποθεση Robinho δεν ξερουμε τι ακριβως παιχτηκε, μονο φημες απο εφημεριδες που επι ημερων Calderon δεν ηταν καθολου αξιοπιστες. Το σιγουρο παντως ειναι οτι και οι δυο πλευρες ειχαν μεριδιο ευθυνης και επισης και οι δυο βγηκαν ζημιωμενες απο την ολη κατασταση. Ο Robinho ναι μεν πηρε τα λεφτα της ζωης του αλλα πηγε σε μια πολυ μετρια ομαδα και σε ενα πρωταθλημα που δεν του ταιριαζει. Και η Ρεαλ πηρε αρκετα φραγκα απο τον σειχη αλλα το πληρωσε αγωνιστικα περυσι που με ενα φορμαρισμενο Robinho τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικο, στο πρωτο μερος της περιοδου τουλαχιστον που υποφεραμε υπο Schuster.
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 5722

http://sport-fm.gr

Δημοσίευση από Wael90 Παρ 07 Αυγ 2009, 9:17 pm

cutter έγραψε:
Όχι δεν θα ψάξω γιατί δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από τα λεφτά και μην κοροιδεύεσαι. Εσύ αγαπάς την ομάδα σου πολύ περισσότερο από αυτούς, μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό. Αυτοί κάνουν απλά μια δουλειά και τίποτα περσσότερο.

Καταλαβαίνω πως έχουν αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με τα παλιά αλλά δεν είναι όλα τόσο τραγικά. Έχω ψάξει αρκετά κάθε θέμα σχετικά με τις μεταγραφές μας και αν όντως δω κάτι που δεν μου αρέσει θα είμαι ο πρώτος που θα το παραδεχτεί και θα το πεί. Τέλος πάντων, σε 5 ώρες, άντε με το καλό να δούμε καλά πράγματα σήμερα.
Wael90
Wael90
Banned
Banned

Δημοσίευση από Eladir Κυρ 05 Σεπ 2010, 5:43 pm

Ούτε ο Χιουζ, ούτε ο Μαντσίνι με κατάλαβαν. Ίσως πίστευαν μόνο στην ποδοσφαιρική πλευρά των πραγμάτων, όμως αυτό δεν μου αρκούσε. Δεν υπήρχε καλή επικοινωνία ανάμεσα σε παίκτες και προπονητή. Ήταν σαν γραφείο. Προπόνηση και αντίο. Αγώνας και αντίο. Είμαι Βραζιλιάνος και δεν μπορώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου όταν δεν είμαι ευτυχισμένος από κάθε άποψη.

Αυτό ήταν το πρόβλημα μου. Είμαι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και θέλω να είμαι χαρούμενος όταν αγωνίζομαι. Στη Ρεάλ Μαδρίτης αισθανόμουν έτσι, αλλά στη Μάντσεστερ Σίτι ποτέ. Ίσως δεν έπρεπε ποτέ να φύγω από τη Ρεάλ.
Χαχα, εχει γελιο ο Robinho. Αμα εισαι βλακας δεν σου φταιει κανενας αλλος. Και τυχερος ειναι που μετα απο 2 χρονια ανυπαρξιας κατεληξε στη Milan.
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 5722

http://sport-fm.gr

Δημοσίευση από Halamadrid Κυρ 05 Σεπ 2010, 7:21 pm

οι βραζιλιανοι δεν εχουν μυαλο.κριμα που εφυγε αλλα οτι επαθε απο την κεφαλη του
Halamadrid
Halamadrid
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 451

Δημοσίευση από Wael90 Δευ 06 Σεπ 2010, 3:37 am

Θα μπορούσε να είχε κάνει θαύματα αν είχε μείνει.. Τα 'θελε όμως και τα 'παθε.
Wael90
Wael90
Banned
Banned

Δημοσίευση από Ronaldo4ever Δευ 06 Σεπ 2010, 12:26 pm

Wael90 έγραψε:Θα μπορούσε να είχε κάνει θαύματα αν είχε μείνει.. Τα 'θελε όμως και τα 'παθε.
Ακριβως.Ο παικτης εχει ταλεντο κανεις δεν μπορει να το αμφισβητησει αυτο....Αλλα καλα να παθει..Ας ειχε μυαλο... :pensif_3:
Ronaldo4ever
Ronaldo4ever
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 66

Σελίδα 24 από 24 Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης