Robinho
+22
Wael90
Nem
madridismo
RivaS_10_
crazymadritista
Despotaros
Sergio-(4)-Ramos
ramissimo-4-
Morbidas
mariatsili
W.S_HOOLS
alex_rm9
supersergio
GVarn
Lucas
Pan10
MaDriDisM
Eladir
billybiros
Nh04
beckham
Sergio Ramos
26 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 22 από 24
Σελίδα 22 από 24 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24
Απ: Robinho
Παιδιά επιθετικούς έχουμε και μάλιστα καλύτερους από τον Ρομπίνιο.Άμυνα δεν έχουμε.Άρα και σε μας να έμενε δεν θα άλλαζε και τίποτα.Πάλι goal θα τρώγαμε..
mariatsili- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 456
ομωσ θα βαζαμε παραπανω γκολς απότι τωρα
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
Μαμάει και δέρνει με την Σίτυ! Και σκοράρει συνέχεια! Άλλη μια μεγάλη κίνηση του Προέδρου που τον πούλησε!
Χατ-τρικ με την Στόκ Σίτυ ε;Εντυπωσιακό!
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
Έλεος με τον Ρομπινιο και εγω έβαζα 3 στην στουκ σιτυ ξεκολίστε
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
To όγδοο γκόλ του στην Πρεμιερ πέτυχε ο Ρομπίνιο.
Αυτη τη φορά στην εντυπωσιακή νίκη της Σίτυ επι της Αρσεναλ.
Αυτη τη φορά στην εντυπωσιακή νίκη της Σίτυ επι της Αρσεναλ.
Πιο κλασσικο γκολ για τον Robinho απο αυτο δεν υπαρχει. Ειδικα περυσι ειχε σκοραρει πολλα τετοια με εμας.
Ρομπίνιο:"Στην Πρέμιερ με κλωτσάνε σαν ζώο"
Ενοχλημένος με τον τρόπο που του συμπεριφέρονται οι αμυντικοί στην Αγγλία είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μαν. Σίτι Ρομπίνιο, καθώς όπως δήλωσε υπάρχουν στιγμές που αισθάνεται σαν να είναι ζώο.
Ο Ρομπίνιο είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και όταν φροντίσει να μιλήσει στα μέσα, λέει τα πράγματα με το όνομα τους.
Η προσαρμογή του στην Αγγλία δεν είναι τόσο εύκολη όσο θα περίμενε ο ίδιος αφού όπως δήλωσε τα μαρκαρίσματα στο "Νησί" είναι πολύ σκληρά, κάτι που τον κάνει να αισθάνεται μερικές φορές σαν ζώο.
"Ήξερα ότι το ποδόσφαιρο στην Αγγλία είναι σκληρό όμως δεν μπορώ να συνηθίσω ακόμα τα σκληρά μαρκαρίσματα από τους αμυντικούς. Μάλιστα όταν πρωτοήρθα μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι οι διαιτητές δεν σφύριζαν φάουλ τα οποία είναι οφθαλμοφανέστατα. Ώρες ώρες αισθάνομαι σαν ζώο που το χτυπάνε".(sport24.gr)
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ.ΤΥΦΛΩΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ
Ο Ρομπίνιο είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και όταν φροντίσει να μιλήσει στα μέσα, λέει τα πράγματα με το όνομα τους.
Η προσαρμογή του στην Αγγλία δεν είναι τόσο εύκολη όσο θα περίμενε ο ίδιος αφού όπως δήλωσε τα μαρκαρίσματα στο "Νησί" είναι πολύ σκληρά, κάτι που τον κάνει να αισθάνεται μερικές φορές σαν ζώο.
"Ήξερα ότι το ποδόσφαιρο στην Αγγλία είναι σκληρό όμως δεν μπορώ να συνηθίσω ακόμα τα σκληρά μαρκαρίσματα από τους αμυντικούς. Μάλιστα όταν πρωτοήρθα μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι οι διαιτητές δεν σφύριζαν φάουλ τα οποία είναι οφθαλμοφανέστατα. Ώρες ώρες αισθάνομαι σαν ζώο που το χτυπάνε".(sport24.gr)
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ.ΤΥΦΛΩΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ
crazymadritista- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 835
george matrix bush:gelio:
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
Δεν πειραζει που σε εχουν σαπισει στις κλωτσιες στην Αγγλια Robinho. Εφυγες απο τη Ρεαλ για να γινεις ο καλυτερος ποδοσφαιριστης στο κοσμο και ειμαι σιγουρος οτι θα τα καταφερεις.
PS: Η Μanchester City ειναι 18η στη Premier League
PS: Η Μanchester City ειναι 18η στη Premier League
Ο παικταράς για πολλούς Ρομπίνιο ο οποίος αδικήθηκε από την Ρεαλ έφυγε από την προπόνηση της Σιτι γιατί λέει δεν του έφεραν τον Κακά. Μάλλον ούτε στην Σιτι τον πληρώνουν καλά ή έχουν άλλοι μεγαλύτερα συμβόλαια έτσι θέλει και αυτός νέο και θέλει να κάνει και τον τεχνικό διευθυντή. Δεν το ξέρε ο Καλντερον νωρίτερα να απολύσει τον Μιγιάτοβιτς να βάλει τον Ρομπίνιο στη θέση του. Πάλι καλά που θα το ξέρει ο Πέρεθ.
Δικαίωση για Ρεαλ και Πέτζα που ξεφορτώθηκαν τον Βραζιλιάνο στόκο.
supersergio- Banned
supersergio έγραψε:
https://realgr.forumgreek.com/forum-f38/topic-t761.htm#10938supersergio έγραψε:o robinho
prepei na meinei gt einai kaliteros apo ton ronaldo.
O Βραζιλίανος στόκος παίζει μόνος στην Σίτυ και έχει πετύχει και 7 γκολ.
δεν βλέπεις τα χάλια μας φέτος; είσαι ευχαριστημένος απο την φετινή Ρεάλ;
χάλια τα έκαναν Καλντερόν και Πέτσας!!!!
αν τα είχαν πάει καλά το καλοκαίρι δεν θα χρειάζονταν να κάνουμε μεταγραφές το
χειμώνα...
δεν θα ήμασταν στο -12 (απο αυτούς που πέρυσι τους είχαμε στο +18)...
και δεν θα κοιτούσαμε απο εδώ κι απο εκεί Βαλέντσιες...
δεν θα χάναμε 2 φορές απο τη μισή Γιουβέντους ...
και δεν θα είχαμε αποκλειστεί στο κύπελο απο ομάδα Γ εθνικής.
Εντάξει το ξέρω οτι συμπαθείς τον Μιγιάτοβιτς ... αλλά δεν νομίζω πως ούτε εσυ
είσαι ευχαριστημένος απο την φετινή πορεία της ομάδας.
Καλα οτι ο Robinho ειναι κλασσικος Βραζιλιανος που γραφει στα @@ του τους παντες το ξεραμε. Εδω εκανε τετοια καραγκιοζιλικια οταν ηταν στη Ρεαλ που εχει και βαρος η φανελα. Τωρα που πηγε στη City...ποιος τον πιανει.
Εννοείται πως δεν μου αρέσει η φετινή Ρεαλ και ξέρω ότι έγιναν τραγικά λάθη όπως η πρόσληψη του Σουστερ κτλ. Ο Μιγιατοβιτς ψιλοπαπάρας είναι απλά από κάτι Περεθ είναι σίγουρα καλύτερος. Αλλά αναφέρομαι μόνο στον Ρομπίνιο και σε αυτή την περίπτωση όπως φαίνεται καλά έκαναν και τον έδιωξαν. Γιατί τελικά από ότι φαίνεται δεν είναι ούτε θέμα χρημάτων, ούτε κακομεταχείρησης. Στην Σίτι που τον έχουν θεό φεύγει από τις προπονήσεις. Δηλαδή τι θέλει ο παίκτης? Επίσης λες ότι παίζει μόνος του αλλά έλα στη θέση των συμπαικτών του τώρα που αυτός λουφάρει και οι άλλοι προπονούνται και σκέψου το κλίμα στα αποδυτήρια της Σίτι. Είναι ωραίο?
supersergio- Banned
Kατηγοριες βιασμου στον Robinho. ( http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2180498.ece )
Με λιγα λογια ο Robinho ειναι υποπτος για βιασμο που εγινε στις 14 Ιανουαριου σε ενα club. Οι αρχες ειχαν σχεδιασει να μιλησουν με τον Robinho πιο νωρις αλλα αυτος την εκανε για 1 βδομαδα στη Βραζιλια (τυχαιο?).
Με λιγα λογια ο Robinho ειναι υποπτος για βιασμο που εγινε στις 14 Ιανουαριου σε ενα club. Οι αρχες ειχαν σχεδιασει να μιλησουν με τον Robinho πιο νωρις αλλα αυτος την εκανε για 1 βδομαδα στη Βραζιλια (τυχαιο?).
Μεγάλο λάθος της διοίκησης Καλντερον που έφυγε αυτό το υπόδειγμα αθλητή.
supersergio- Banned
Αυτό με τις Αγγλίδες και τους υποτιθέμενους βιασμούς είναι γνωστό όχι μόνο στην Αγγλία αλλά και εδώ στην Ελλάδα (τα καλοκαίρια).
Δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε αλλά οι περισσότερες περιπτώσεις ειναι για τα χρήματα.
Τώρα αν έκανε καλά ο Καλτερόν και ο Πέτσας που τον διώξανε φαίνεται στον βαθμολογικό πίνακα της Πριμέρα. Το +18 έγινε -12 μέσα σε ένα γύρω....
Δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε αλλά οι περισσότερες περιπτώσεις ειναι για τα χρήματα.
Τώρα αν έκανε καλά ο Καλτερόν και ο Πέτσας που τον διώξανε φαίνεται στον βαθμολογικό πίνακα της Πριμέρα. Το +18 έγινε -12 μέσα σε ένα γύρω....
Ξεπεσμός..τίποτα άλλο δεν έχω να πω.Αυτοκαταστράφηκε.
mariatsili- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 456
Το ότι έχει πετύχει μέχρι τώρα 11 γκολ, είναι δεύτερος σκόρερ και είναι ο μόνος που παίζει εκεί μπάλα δεν το κοιτάμε... Μας χάλαγε ο Ρομπίνιο που πριν ένα χρόνο έσταζε μέλι το στόμα μας όταν αναφερόμασταν σε αυτόν!
Ή μήπως τα ξεχάσαμε τώρα όλα αυτά...?
Ή μήπως τα ξεχάσαμε τώρα όλα αυτά...?
Kανεις δεν ειπε οτι δεν ξερει μπαλα ή οτι δεν εκανε αγωνιστικα για τη Ρεαλ. Άλλο ομως αυτο, και αλλο αν ειναι επαγγελματιας. Και σε μια οποιαδηποτε ομαδα, ποσο μαλλον στη Ρεαλ, κανεις δεν πρεπει να βαζει τον εαυτο του πανω απο την ομαδα και ο Robinho αυτο εκανε και αυτο συνεχιζει να κανει. Γιατι μην ξεχναμε, ειχε κανει και στη Ρεαλ πιο παλια παρομοια περιστατικα, οπως το οτι μετα απο μια νικη της Βραζιλιας με 5-0, ειχε "χασει" το αεροπλανο και μετα τον μαζευανε απο κατι club της Βραζιλιας.
PS1: Η μηπως ξεχασαμε τα καμωματα του Ronaldinho και που κατεληξε η Barcelona ?
PS2: Kαι το αλλο με το image του club που το ακουγαμε συνεχεια με τα καμωματα του Calderon. Θα υπηρχε μεγαλυτερο πληγμα στην εικονα του συλλογου εαν το αστερι της ηταν στα δικαστηρια με κατηγοριες βιασμου ?
PS1: Η μηπως ξεχασαμε τα καμωματα του Ronaldinho και που κατεληξε η Barcelona ?
PS2: Kαι το αλλο με το image του club που το ακουγαμε συνεχεια με τα καμωματα του Calderon. Θα υπηρχε μεγαλυτερο πληγμα στην εικονα του συλλογου εαν το αστερι της ηταν στα δικαστηρια με κατηγοριες βιασμου ?
Οι μισοί ποδοσφαιριστές στην Αγγλία ειναι στα δικαστήρια για τέτοιες υποθέσεις. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των υποθέσεων είναι μούφα.
Εχω δει αρκετές τέτοιες υποθέσεις απο Αγγλίδες (που ήταν ασφαλισμένες ... ... καλά ακούτε ασφαλισμένες για περίπτωση βιασμού) εδώ στην Ελλάδα...
και ξέρω οτι όλες (απο αυτές που πέσανε στην αντίληψη μου) οτι ήτανε μούφα, φυσικά μιλάω για νησιά.
Τώρα όσον αφορά τον Ροναλντλίνιο που κάπου αναφέρθηκε ...
δεν νομίζω πως κάνει καμώματα πλέον στην Μίλαν.
... και αυτό γιατί η Μίλαν είναι σοβαρή ομάδα.
Χρέος της Ρεάλ ήταν να του τραβήξει το αυτάκι και να τον βάλει να παίξει μπάλα.. ή αν ήταν επιλογή της διοίκησης (που σιγά τη διοίκηση που είχαμε) ήταν να βρει απο πριν τον αντικαταστάτη του και όχι να τρώει την μια πίτα μετά την άλλη την τελευταία στιγμή.
Εχω δει αρκετές τέτοιες υποθέσεις απο Αγγλίδες (που ήταν ασφαλισμένες ... ... καλά ακούτε ασφαλισμένες για περίπτωση βιασμού) εδώ στην Ελλάδα...
και ξέρω οτι όλες (απο αυτές που πέσανε στην αντίληψη μου) οτι ήτανε μούφα, φυσικά μιλάω για νησιά.
Τώρα όσον αφορά τον Ροναλντλίνιο που κάπου αναφέρθηκε ...
δεν νομίζω πως κάνει καμώματα πλέον στην Μίλαν.
... και αυτό γιατί η Μίλαν είναι σοβαρή ομάδα.
Χρέος της Ρεάλ ήταν να του τραβήξει το αυτάκι και να τον βάλει να παίξει μπάλα.. ή αν ήταν επιλογή της διοίκησης (που σιγά τη διοίκηση που είχαμε) ήταν να βρει απο πριν τον αντικαταστάτη του και όχι να τρώει την μια πίτα μετά την άλλη την τελευταία στιγμή.
Δηλαδή τον Τζέραρντ δεν τον θες στην ομάδα? Που μάλωσε με ένα Dj και τρέχει στα δικαστήρια....
Μην λέμε ότι θέλουμε, και στην τελική δεν αποδεικνύετε τίποτε για το συμβάν. Γιατί να πιστέψω μια Αγγλίδα που κάθε χρόνο έρχονται στην Ρόδο πίνουν γλεντάν τα κάνουν όλα λίμπα και μετά έρχονται μηνύσεις και αγωγές σε Έλληνες για βιασμούς.?.?
Μην λέμε ότι θέλουμε, και στην τελική δεν αποδεικνύετε τίποτε για το συμβάν. Γιατί να πιστέψω μια Αγγλίδα που κάθε χρόνο έρχονται στην Ρόδο πίνουν γλεντάν τα κάνουν όλα λίμπα και μετά έρχονται μηνύσεις και αγωγές σε Έλληνες για βιασμούς.?.?
Ειναι αληθεια ή οχι οι κατηγοριες στον Robinho δεν ξερω, ετσι και αλλιως δεν εγραψα οτι ειναι βιαστης. Aυτο που ειναι πραγματικοτητα ομως ειναι οτι 1 βδομαδα την εκανε απο τη City και πηγε στη Βραζιλια. Εχει ξανακανει παρομοια και οταν ηταν στη Ρεαλ. Το τι λεει αυτο για τον παικτη το εγραψα παραπανω.
Τωρα για τον Gerrard, ειναι σε αλλο γαλαξια και αγωνιστικα και απο πλευρας συμπεριφορας. Τοσα χρονια στη Liverpool δεν εχει δωσει το παραμικρο δικαιωμα, οποτε μεχρι να μαθευτουν περισσοτερα για το συμβαν για μενα συνεχιζει να ειναι υποδειγμα ποδοσφαιριστη.
Τωρα για τον Gerrard, ειναι σε αλλο γαλαξια και αγωνιστικα και απο πλευρας συμπεριφορας. Τοσα χρονια στη Liverpool δεν εχει δωσει το παραμικρο δικαιωμα, οποτε μεχρι να μαθευτουν περισσοτερα για το συμβαν για μενα συνεχιζει να ειναι υποδειγμα ποδοσφαιριστη.
Λίγα με τη Ρόδο.. Αυτά με τους Άγγλους τους αλήτες που ερχόντουσαν και έκαναν ότι έκαναν ήταν πριν 2-3 χρόνια.Τώρα τους έχουν διώξει.
Όπου πηγαίνουν κάθονται 2-3 χρόνια και μετά πάνε αλλού.Τώρα είναι στα Μάλια,αύριο μπορεί να πάνε αλλού.Κανείς δεν τους θέλει και είναι λογικό.
Όσο για τον Robinho δεν πιστευώ τις φήμες που ακούγονται.
Είναι έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο billybiros.
Μόνο για την δημοσιότητα και τα λεφτά γίνονται όλα.
Όπου πηγαίνουν κάθονται 2-3 χρόνια και μετά πάνε αλλού.Τώρα είναι στα Μάλια,αύριο μπορεί να πάνε αλλού.Κανείς δεν τους θέλει και είναι λογικό.
Όσο για τον Robinho δεν πιστευώ τις φήμες που ακούγονται.
Είναι έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο billybiros.
Μόνο για την δημοσιότητα και τα λεφτά γίνονται όλα.
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
Σελίδα 22 από 24 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 22 από 24
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης