Cristiano Ronaldo
+31
angelinapaik
Halamadrid
xristos.nafplion
Lucas
c0n
XDot
NexusGS
v.d vaart
Wael90
Spike
Spyros.kill
Nem
billybiros
azoulof
xabikos
Madridistagr
Hala Madrid!
mariatsili
Sergio-(4)-Ramos
alex_rm9
Morbidas
Despotaros
supersergio
ramissimo-4-
cutter
W.S_HOOLS
GVarn
Eladir
MaDriDisM
madridismo
Sergio Ramos
35 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές
Σελίδα 8 από 12
Σελίδα 8 από 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Απ: Cristiano Ronaldo
UNO...
DOS...
TRES...
H A L A M A D R I D !!!
DOS...
TRES...
H A L A M A D R I D !!!
Wael90- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 1927
ωραία!!!
πάρα πολλοί τελικά!!! δεν πίστευα ότι θα πήγαιναν τόσοι πολλοί!!!
του πάνε τα λευκά!!!!
πάρα πολλοί τελικά!!! δεν πίστευα ότι θα πήγαιναν τόσοι πολλοί!!!
του πάνε τα λευκά!!!!
mariatsili- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 456
Την παρουσίαση τελικά εκτός του RealMadrid TV την είχε live και το euronews με μεταφραστή κιόλας από ισπανικά στα αγγλικά...
Όλη η Ευρώπη χτες βράδι έβλεπε Ρονάλντο...
Μέσα σε λίγους μήνες από τις παρουσιάσεις κεκλεισμένων των θυρών του Καλντερόν περάσαμε στις παρουσιάσεις με φουλ γήπεδο του Πέρεθ.....τελικά πόσο γρήγορα μπορεί να γυρίσει μια κατάσταση όταν υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις...
Όλη η Ευρώπη χτες βράδι έβλεπε Ρονάλντο...
Μέσα σε λίγους μήνες από τις παρουσιάσεις κεκλεισμένων των θυρών του Καλντερόν περάσαμε στις παρουσιάσεις με φουλ γήπεδο του Πέρεθ.....τελικά πόσο γρήγορα μπορεί να γυρίσει μια κατάσταση όταν υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις...
Γιατί συγκρίνεται με του Ρομπέν? Του μεγάλου αστέρα που έφερε ο Καλντερόν????????
Ο Καλντερόν έφερε τον Ρονάλντο πάρτο απόφαση
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
ετσι κι αλλιως θα ερχοταν...τωρα αυτα τα 30 μιρρια που λεγανε οτι θα διναμε αν δεν ερχοτανε τωρα θα ειχαμε δωσει λιγοτερα αντι 96...οποτε ο καλντερον φταιει.
XDot- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 743
Εγώ ξέρω ότι χθες στο Μπερναμπέου ο Πέρεθ τον παρουσίασε. Με αυτόν υπέγραψαν τα συμβόλαια κλπ.
Μα καλά φάγατε τόσες πατάτες και ακόμα πιστεύετε στον Καλντερόν? Απίστευτοι είστε.
2 χρόνια τον φέρνει τον Κακά τον ρονάλντο κλπ κλπ και ακόμα νομίζετε ότι μπορεί να φέρει τέτοιους παίχτες?
Μα καλά φάγατε τόσες πατάτες και ακόμα πιστεύετε στον Καλντερόν? Απίστευτοι είστε.
2 χρόνια τον φέρνει τον Κακά τον ρονάλντο κλπ κλπ και ακόμα νομίζετε ότι μπορεί να φέρει τέτοιους παίχτες?
Και εγώ μπορούσα να τον παρουσιάσω. Κανείς δεν πιστεύει στον Καλντερόν. Απλά τον Ρονάλντο τον έφερε ο Καλντερόν αυτή είναι η αλήθεια
supersergio- Banned
H αλήθεια είναι (πάντα με βάση με αυτά που ακούμε, με αυτά που βλέπουμε και όσο μπορούμε να κρίνουμε) ότι ο Καλντερόν ήταν αυτός που έκλεισε τη συμφωνία για τον Ρονάλντο.
Ήταν όμως τόσα τα λάθη και τόσο μεγάλη η ανεπάρκεια του ως πρόεδρου που ακόμα και σε αυτό δεν αξίζει τα συγχαρητήρια κανενός.
Άλλοι παρουσιασανε τη μεταγραφή και μαγκιά τους!!!
Θα κριθούν και αυτοί για τις ενέργειες τους (δεν το έκρυψα ποτέ οτι πολλές από τις ενέργειες του Πέρεθ με βρίσκουν αντίθετο).
Η Ιστορία θα γράψει οτι ο Πέρεθ έφερε και παρουσίασε τον Ρονάλντο, τον Κακά και τον Μπενζεμά χωρίς ποτέ του να τους υποσχεθεί επίσημα.
Οπως η ιστορία θα γράψει οτι οι υποσχέσεις του Καλντερόν αποδειχθησαν φούμαρα και οτι ήταν ο μοναδικός πρόεδρος στην ιστορία της Ρεάλ τον οποίο τον διωξανε με τις κλωτσιές απο την ομάδα.
Ήταν όμως τόσα τα λάθη και τόσο μεγάλη η ανεπάρκεια του ως πρόεδρου που ακόμα και σε αυτό δεν αξίζει τα συγχαρητήρια κανενός.
Άλλοι παρουσιασανε τη μεταγραφή και μαγκιά τους!!!
Θα κριθούν και αυτοί για τις ενέργειες τους (δεν το έκρυψα ποτέ οτι πολλές από τις ενέργειες του Πέρεθ με βρίσκουν αντίθετο).
Η Ιστορία θα γράψει οτι ο Πέρεθ έφερε και παρουσίασε τον Ρονάλντο, τον Κακά και τον Μπενζεμά χωρίς ποτέ του να τους υποσχεθεί επίσημα.
Οπως η ιστορία θα γράψει οτι οι υποσχέσεις του Καλντερόν αποδειχθησαν φούμαρα και οτι ήταν ο μοναδικός πρόεδρος στην ιστορία της Ρεάλ τον οποίο τον διωξανε με τις κλωτσιές απο την ομάδα.
ναι μη ξεχνας ομως οτι ο Perez φταιει για την καταντια της Ρεαλ τα τελευταια χρονια κ ενω απο το '98-'02 μεσουρανουσαμε χωρις λογο διωχνει makelele κ Del Bosque κ κανει την ομαδα μπουρδελο!
Ο Calderon νταξ ηρθε μετα εκανε 1000 μαλακιες αλλα πηρε 2 πρωταθληματα 1 super cup κ 2 χρονια νικουσες την Barca ή εφερνες ισοπαλια
Ο Calderon νταξ ηρθε μετα εκανε 1000 μαλακιες αλλα πηρε 2 πρωταθληματα 1 super cup κ 2 χρονια νικουσες την Barca ή εφερνες ισοπαλια
c0n- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 122
Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο Καλντερόν κοροΐδευε τον κόσμο τόσα χρόνια τάζοντας του λαγούς με πετραχήλια. Ο Πέρεθ έφερε μέσα σε μια εβδομάδα τον Κακά που ο Καλντερόν το παλευε επί τρία χρόνια.
Τώρα αν υπηρχε συμφωνία για Ρονάλντο και την είχε κλείσει ο Καλντερόν και με ποιούς όρους, αυτό δεν πρόκειται να το μάθουμε. Η μεταγραφή πιστώνεται στον Πέρεθ, όπως και το κόστος της.
Ας μην ξεχνάμε όμως ότι και τους άλλους παικταράδες που είδαμε την τελευταία δεκαετία (Ζιζού, Φίγκο, Ρονάλντο, Μπέκαμ κλπ), πάλι ο Πέρεθ τους είχε φέρει.
Ο Πέρεθ σίγουρα έχει κάνει μεγάλα λάθη στο παρελθόν, αλλά πιστεύω τώρα (για το καλό του) να ακούει τον Βαλντάνο.
Το ζητούμενο για μένα είναι να συνδυαστεί το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Πέρεθ με την εμπειρία και τη γνώση σε ποδοσφαιρικά θέματα του Βαλντάνο. Αν επιτευχθεί αυτό (δυσκολο μεν, όχι ακατόρθωτο), τότε αυτό το διοικητικό σχήμα θα πετύχει πολλά και θα γραφτει στην ιστορία της Ρεάλ με χρυσά γράμματα.
Τώρα αν υπηρχε συμφωνία για Ρονάλντο και την είχε κλείσει ο Καλντερόν και με ποιούς όρους, αυτό δεν πρόκειται να το μάθουμε. Η μεταγραφή πιστώνεται στον Πέρεθ, όπως και το κόστος της.
Ας μην ξεχνάμε όμως ότι και τους άλλους παικταράδες που είδαμε την τελευταία δεκαετία (Ζιζού, Φίγκο, Ρονάλντο, Μπέκαμ κλπ), πάλι ο Πέρεθ τους είχε φέρει.
Ο Πέρεθ σίγουρα έχει κάνει μεγάλα λάθη στο παρελθόν, αλλά πιστεύω τώρα (για το καλό του) να ακούει τον Βαλντάνο.
Το ζητούμενο για μένα είναι να συνδυαστεί το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Πέρεθ με την εμπειρία και τη γνώση σε ποδοσφαιρικά θέματα του Βαλντάνο. Αν επιτευχθεί αυτό (δυσκολο μεν, όχι ακατόρθωτο), τότε αυτό το διοικητικό σχήμα θα πετύχει πολλά και θα γραφτει στην ιστορία της Ρεάλ με χρυσά γράμματα.
θα σε συμβουλευα αυτα να μη τα πεις στο realmadrid.gr διοτι παιζει και να σε δολοφονησουν.παλαιοτερα εγω ειχα μιλήσει στο forum τους εναντιον του calderon κ με χαρακτηρισαν ρουφιάνο του Περεθ με κανανε ban κ με απειλησαν οτι αν ξαναπροσπαθησω να μπω στο forum τους θα κινηθουν νομικα εναντιον μου ΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑ
c0n- Banned
Τι μου θύμισες τώρα.....
Εγώ είχα κάνει απλά κριτική για την κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας σε αυτό το σάιτ και εισέπραξα ύβρεις και ανάλογους χαρακτηρισμούς με εσένα από ένα συγκεκριμένο άτομο, το οποίο έγραφε κιόλας με πολλά ψευδώνυμα.
Από ό,τι ξέρω κάτι ανάλογο έχει συμβεί και σε άλλα άτομα.
Τέσπα, πλεόν το έχω ξεχάσει και δεν ασχολούμαι με το συγκεκριμένο περιστατικό.
Εγώ είχα κάνει απλά κριτική για την κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας σε αυτό το σάιτ και εισέπραξα ύβρεις και ανάλογους χαρακτηρισμούς με εσένα από ένα συγκεκριμένο άτομο, το οποίο έγραφε κιόλας με πολλά ψευδώνυμα.
Από ό,τι ξέρω κάτι ανάλογο έχει συμβεί και σε άλλα άτομα.
Τέσπα, πλεόν το έχω ξεχάσει και δεν ασχολούμαι με το συγκεκριμένο περιστατικό.
c0n έγραψε:θα σε συμβουλευα αυτα να μη τα πεις στο realmadrid.gr διοτι παιζει και να σε δολοφονησουν.παλαιοτερα εγω ειχα μιλήσει στο forum τους εναντιον του calderon κ με χαρακτηρισαν ρουφιάνο του Περεθ με κανανε ban κ με απειλησαν οτι αν ξαναπροσπαθησω να μπω στο forum τους θα κινηθουν νομικα εναντιον μου ΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑ
Πιες το γάλα σου που θα πεις για την τεράστια λέσχη της Ρεαλ Μαδρίτης στην Ελλάδα πουθενά.
supersergio- Banned
νατα νατα τα μαντατα!!!
ρε supersergio για πηγαινε ρωτα αυτη την τεραστια λεσχη τωρα ο Περεθ ειναι καλος?
και τι εχουν να πουν για τον Καλντερον τον Νοθεία κ τον Μιγιατοβιτς τον Μίζα?
ρε supersergio για πηγαινε ρωτα αυτη την τεραστια λεσχη τωρα ο Περεθ ειναι καλος?
και τι εχουν να πουν για τον Καλντερον τον Νοθεία κ τον Μιγιατοβιτς τον Μίζα?
c0n- Banned
Τελειως off-topic το θεμα με την λεσχη και δεν θα συνεχιστει. Ο καθενας εχει τις αποψεις του και ας τις κρατησει για τον εαυτο του. Αμα θελετε να συνεχισετε την αντιπαραθεση, υπαρχουν τα PMs.
Μάγκα είμαι στο Δ.Σ. αυτής της λέσχης και ανανεώνω το σίτε της. Σεβαστή η άποψη σου αλλά ακόμα έχουμε ενδιασμούς για τον Πέρεθ. Και για να ξέρεις η λέσχη έχει 250 άτομα. Στο φόρουμ γράφουν πολύ λίγα εξ αυτών και τυχαίνει στους περισσότερους να μην αρέσει ο Περεθ. Ούτε εμένα μου αρέσει. Σε άλλους αρέσει ο Περεθ, έτσι είναι αυτά. Θα τους δούμε τους παίκτες που έφερε στο χόρτο γιατί στις παρουσιάσεις και εγώ καλός είμαι.
Θα σέβεσαι τη μοναδική προσπάθεια ελλήνων οπαδών της Ρεαλ Μαδρίτης, δεν είπε κανένας να σου αρέσει αλλά θα τη σέβεσαι θες δε θες.
Θα σέβεσαι τη μοναδική προσπάθεια ελλήνων οπαδών της Ρεαλ Μαδρίτης, δεν είπε κανένας να σου αρέσει αλλά θα τη σέβεσαι θες δε θες.
supersergio- Banned
ο Περεθ κατι εκανε κ ας βγει κ λαθος. ο Μιγιατοβιτς μονο μιζες επαιρνε ( 30 μυρια για Πεπε !!!!!!!!!!!!) κ ο Καλντερον εκανε ρεζιλι τη Ρεαλ με τις νοθειες του σε ολο τον πλανητη.Να μη πουμε για το σκανδαλο που ξεσπασε με τις πομηθειες των μανατζερς προσφατα....
δ ειναι παραξενο που κ τους 2 τους υποστηριζε η λεσχη σας.ποδοσφαιρικα λυπαμαι αλλα εχω δει τι γραφεται στο forum σας κ σας λεω οτι ειστε παντελως ασχετοι.
τη χρονια που φαγαμε 3 απο τη Barca στο Bernabeu ισχυριζοσασταν οτι ειχαμε καλυτερο Roster κ πως μαλιστα ο Beckham ηταν πολυ καλο αμυντικο χαφ!!!!
δ ειναι παραξενο που κ τους 2 τους υποστηριζε η λεσχη σας.ποδοσφαιρικα λυπαμαι αλλα εχω δει τι γραφεται στο forum σας κ σας λεω οτι ειστε παντελως ασχετοι.
τη χρονια που φαγαμε 3 απο τη Barca στο Bernabeu ισχυριζοσασταν οτι ειχαμε καλυτερο Roster κ πως μαλιστα ο Beckham ηταν πολυ καλο αμυντικο χαφ!!!!
c0n- Banned
Φίλε c0n, αν θέλεις να σχολιάσεις τα διοικητικά κάντο σε παρακαλώ στην σχετική κατηγορία. Εδώ είναι off-topic.
Επίσης, και το θέμα της λέσχης είναι off-topic και άσχετο με το φόρουμ.
Ας ασχοληθουμε με τη Ρεάλ και όχι το τι γράφεται σε άλλα φόρουμ. Άλλωστε δεν αφορούν εμάς προσωπικά οι όποιες απόψεις εκφράζονται σε άλλα φόρουμ για τη Ρεάλ.
Επίσης, και το θέμα της λέσχης είναι off-topic και άσχετο με το φόρουμ.
Ας ασχοληθουμε με τη Ρεάλ και όχι το τι γράφεται σε άλλα φόρουμ. Άλλωστε δεν αφορούν εμάς προσωπικά οι όποιες απόψεις εκφράζονται σε άλλα φόρουμ για τη Ρεάλ.
Το τι κάνουν τα άλλα σαιτ δεν μας αφορά.
Στο παρελθόν (στο προηγούμενο σαιτ που είχαμε) μας είχε ζητηθεί απο
τον υπεύθυνο του άλλου site να μην αναφερόμαστε σε εκείνους.
Παρακαλώ αυτο να γίνει σεβαστό.
p/s c0n o solle δεν είσαι;
https://realgr.forumgreek.com/forum-f15/topic-t938.htm
Στο παρελθόν (στο προηγούμενο σαιτ που είχαμε) μας είχε ζητηθεί απο
τον υπεύθυνο του άλλου site να μην αναφερόμαστε σε εκείνους.
Παρακαλώ αυτο να γίνει σεβαστό.
p/s c0n o solle δεν είσαι;
https://realgr.forumgreek.com/forum-f15/topic-t938.htm
ναι ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Κ ΔΕ ΘΥΜΟΜΟΥΝΑ ΤΙ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΠΑΛΙΑ
c0n- Banned
Είσαι αστείος. Τέλος και από μένα
supersergio- Banned
Σελίδα 8 από 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12