Cristiano Ronaldo
+31
angelinapaik
Halamadrid
xristos.nafplion
Lucas
c0n
XDot
NexusGS
v.d vaart
Wael90
Spike
Spyros.kill
Nem
billybiros
azoulof
xabikos
Madridistagr
Hala Madrid!
mariatsili
Sergio-(4)-Ramos
alex_rm9
Morbidas
Despotaros
supersergio
ramissimo-4-
cutter
W.S_HOOLS
GVarn
Eladir
MaDriDisM
madridismo
Sergio Ramos
35 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές
Σελίδα 7 από 12
Σελίδα 7 από 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Club completes Ronaldo sale
Manchester United has completed the sale of Cristiano Ronaldo to Real Madrid. The unconditional £80million transfer fee has been paid.
Manager Sir Alex Ferguson said: “Cristiano has been a marvellous player for Manchester United. His six years at Old Trafford have seen him develop into the best footballer in the world.
"His contribution has been a major factor in the club’s success in that time and his talent, his ability to entertain and his infectious personality have enthralled fans the world over.
“Everyone here wishes him well in his future career.”
manutd.com
Manager Sir Alex Ferguson said: “Cristiano has been a marvellous player for Manchester United. His six years at Old Trafford have seen him develop into the best footballer in the world.
"His contribution has been a major factor in the club’s success in that time and his talent, his ability to entertain and his infectious personality have enthralled fans the world over.
“Everyone here wishes him well in his future career.”
manutd.com
Απ: Cristiano Ronaldo
Δεν κρατιέμαι θέλω να πάω να αγοράσω φανέλα!!! Χωρίς όνομα εννοείται...
Wael90- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 1927
Its the Final Countdown!!!!!!!!!!!!!!!
Άντε αδέρφια σήμερα θα ζήσουμε μια από τις μεγαλύτερες στιγμές τις ιστορίας! Μέχρι την επόμενη!
Άντε αδέρφια σήμερα θα ζήσουμε μια από τις μεγαλύτερες στιγμές τις ιστορίας! Μέχρι την επόμενη!
Θα το δείξει πουθενά live;
Wael90- Banned
Το Real Madrid TV θα κανει την καλυψη. Θεωρητικα θα υπαρχει και στο επισημο site αλλα αυτο σιγουρα θα πεθανει απο το πολυ κοσμο.
Εγω την παρουσιαση του Kaka την ειδα εδω http://www.rojadirecta.com/, οταν φτασει η ωρα πατας στο "Ronaldo presentation for Real Madrid" και θα εχει διαφορα links.
Εγω την παρουσιαση του Kaka την ειδα εδω http://www.rojadirecta.com/, οταν φτασει η ωρα πατας στο "Ronaldo presentation for Real Madrid" και θα εχει διαφορα links.
Κλασικά στο σίτε της Ρεάλ αλλά σιγά μην το δούμε... Θα έχει χαλαρά διπλάσιο κόσμο από ότι στου Κακά!
Κάτι λένε για 80000 λαό! Sold out κοντά...
Κάτι λένε για 80000 λαό! Sold out κοντά...
Θα προσπαθήσω να το δω στο ίδιο μέρος που είδα και του Kaka... Μακάρι να δουλέψει!
Wael90- Banned
Eνταξει θα postαρουμε και κανεναν link οποιος εχει καποιο που δουλευει.
Τωρα για τον κοσμο που θα μαζεψει...δεν νομιζω sold-out, τι θα βλεπουν στο αλλο πεταλο? Τις πισω οψεις των διαφημιστικων ? Καμια 60αρα βλεπω εγω.
Τωρα για τον κοσμο που θα μαζεψει...δεν νομιζω sold-out, τι θα βλεπουν στο αλλο πεταλο? Τις πισω οψεις των διαφημιστικων ? Καμια 60αρα βλεπω εγω.
Υπάρχει και η πιθανότητα να έχουν αλλάξει το σκινικό,
πχ να το έχουν μεταφέρει στο κέντρο του παλατιού.
πχ να το έχουν μεταφέρει στο κέντρο του παλατιού.
Wael90- Banned
Στου Kaka παντως απο πισω φαινονταν οτι εσκαβαν και εκαναν εργα για το χορταρι του Bernabeu. Εχουμε παρει τους καλυτερους ωστε να ειναι χαλι απο του χρονου.
Το RealMadrid Tv θα το δείξει, αλλά μάλλον και η tve θα κάνει απευθείας σύνδεση από την παρουσίαση. Μπορεί να μην τη δείξει ολόκληρη, αλλά θα δείξει σίγουρα ένα μερος της.
Καλά χαλαρώστε με τις παρουσιάσεις, δεν έχουν και μεγάλη αξία. Εκτός βέβαια και αν παρουσιαστεί και η Πάρις Χίλτον μαζί με τον Ρονάλντο
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Εγώ δεν θέλω να χάσω την παρουσίαση για κανέναν λόγο. Θα είναι η πρώτη φορά που θα τον δούμε με τα λευκά!
Wael90- Banned
Λιγότερο από μια ώρα έμεινε μάγκες!!!!
Δεν θα μπορέσω να την δω live φυσικά αλλά όλο το βράδυ θα έχω να βλέπω!!!!!!!!!
Δεν θα μπορέσω να την δω live φυσικά αλλά όλο το βράδυ θα έχω να βλέπω!!!!!!!!!
Το 9 πήρε πολύ εύκολα ο παιχταράς. Όχι κάτι άσχετοι που μας λέγανε το 7 και το 5 και ότι να ναι
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Το είχα να παίζει και στο επίσημο και στο Real Player όπου έγραψα την παρουσίαση (Στα Ισπανικά) Και συνεχίζω να γράφω μέχρι το τέλος της συνέντευξης τύπου.
Καλωσόρισες Παιχταρά Μαδριλένε!!
Καλωσόρισες Παιχταρά Μαδριλένε!!
Wael90- Banned
To οτι θα έπαιρνε το 9 το ξέραμε από καιρό.
(άλλωστε το είχαμε βάλει και στο πορταλ στη λίστα)
επιθυμία ήταν να το πάρει το 7.
(άλλωστε το είχαμε βάλει και στο πορταλ στη λίστα)
επιθυμία ήταν να το πάρει το 7.
παντως τωρα λεει πως δεν τον ενδιαφερει το νουμερο αλλα το εμβλημα της φανελας. οποτε τι 7, τι 9, τι 10000???
η ουσια ειναι οτι ο Ροναλντο ειναι στην ρεαλ μας
η ουσια ειναι οτι ο Ροναλντο ειναι στην ρεαλ μας
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
κανένα βιντεάκι δεν παίζει????δεν το είδα...πόσος λαός μαζεύτηκε τελικά???
mariatsili- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 456
Τι ειπωθηκε στη συνεντευξη τυπου μετα την παρουσιαση. Επεσε πολυ ερωτηση!
Ολο το γηπεδο τιγκα ηταν, εκτος απο δυο μικρα κομματια που ηταν επιτηδες κλειστα. Αν βαλεις και αυτους που ηταν μεσα στον αγωνιστικο χωρο, θα ελεγα 80.000.
Για βιντεακια τωρα, ολα τα ελληνικα site εχουν διαφορα videos. Το σημειο που εισερχεται στον ναο:
PS: Και ενα κορυφαιο πανο:
PS2: Μπορειτε και να κατεβεσετε την παρουσιαση:
Ολο το γηπεδο τιγκα ηταν, εκτος απο δυο μικρα κομματια που ηταν επιτηδες κλειστα. Αν βαλεις και αυτους που ηταν μεσα στον αγωνιστικο χωρο, θα ελεγα 80.000.
Για βιντεακια τωρα, ολα τα ελληνικα site εχουν διαφορα videos. Το σημειο που εισερχεται στον ναο:
PS: Και ενα κορυφαιο πανο:
PS2: Μπορειτε και να κατεβεσετε την παρουσιαση:
- Κώδικας:
Part 1: http://www.megaupload.com/?d=HHWK9PYT
Part 2: http://www.megaupload.com/?d=E6IYMUO5
Σελίδα 7 από 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές
Σελίδα 7 από 12
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης