Cristiano Ronaldo
+31
angelinapaik
Halamadrid
xristos.nafplion
Lucas
c0n
XDot
NexusGS
v.d vaart
Wael90
Spike
Spyros.kill
Nem
billybiros
azoulof
xabikos
Madridistagr
Hala Madrid!
mariatsili
Sergio-(4)-Ramos
alex_rm9
Morbidas
Despotaros
supersergio
ramissimo-4-
cutter
W.S_HOOLS
GVarn
Eladir
MaDriDisM
madridismo
Sergio Ramos
35 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές
Σελίδα 3 από 12
Σελίδα 3 από 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Απ: Cristiano Ronaldo
Oσοι ειδαν Ρεαλ φετος ξερουν οτι ο Robben πρεπει να μεινει. Ο Perez βεβαια μαλλον το βλεπει διαφορετικα. Ελπιζω οι τριγυρω του να του αλλαξουν αποψη.
An,lew an einai na pareis CR7 kai Ribery,tote o Robben dn sou xreiazetai,prosopika 8ewrw ypervoli na paroume kai tous 2 otan idi exeis ton Robben,alla allos exei ta lefta kai apofasizei.
Morbidas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 557
Και Kaka και Ronaldo και Ribery? Αδυνατο να γινει αυτο. Κανας Ribery και Silva ισως.
O Kaka einai sigouros paides,twra gia CR7 yparxoun polles pi8anotites,an stravwsei nomizw pws pame gia Ribery,etsi leei i logiki,alla ekei pou stamataei i logiki arxizei o Perez!
Morbidas- Madridista
Πάντως προσωπικά 100στάρα για Ribery δεν θα τα έδινα! Καρφί για τον πορτογάλο θα πήγαινα! Όσο για τον Robben το μόνο κακό που έχει είναι η ατομιστία. Αν το σταματήσει αυτό το συνήθειο τότε σίγουρα αξίζει να μείνει.
Despotaros- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 777
O Ribery 8a mporei na r8ei kai me 50ek,to 8ema einai i diapragmateusi kai oi assoi sta manikia tis ka8e pleuras(Zidane).
Morbidas- Madridista
"Παίρνουμε Κ.Ρονάλντο τέλη Ιούνη"
Την αποκάλυψη ότι πέρα από τον Κακά, η Ρεάλ Μαδρίτης θα προχωρήσει στο τέλος Ιουνίου και στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο πληρώνοντας μία συγκεκριμένη ρήτρα που έχει μπει στο συμβόλαιό του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ακούγεται ότι αυτή είναι της τάξης των 75.000.000 λιρών) έκανε ο Φλορεντίνο Πέρεθ.
"Οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο, αυτοί που έχουν κερδίσει το βραβείο της FIFA για τον κορυφαίο παίκτη της χρονιάς είναι ο Κακά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι οι παίκτες που οι οπαδοί της Ρεάλ απαιτούν", τόνισε χαρακτηριστικά ο νέος πρόεδρος της "βασίλισσας" σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας "Sun", για να προσθέσει:
"Έχουμε τη θέληση να ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή του Κακά, δεν έχουμε άγχος και ελπίζω ότι σε μερικές ημέρες θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συμφωνία.
Έχω πει ότι ο Ρονάλντο μας ενδιαφέρει. Θα πρέπει να λύσουμε αυτό το θέμα, όπως και τα άλλα των μεταγραφών, μέχρι το τέλος Ιουνίου.
Στην Ισπανία υπάρχουν ρήτρες που επιτρέπουν την αγορά του παίκτη. Σε πολλές περιπτώσεις αυτό παρακάμπτει τις διαπραγματεύσεις.
Στην περίπτωση του Ρονάλντο έχουμε να κάνουμε με μία τέτοια ρήτρα, κάτι που σημαίνει πως αν ο παίκτης φέρει στην ομάδα τα χρήματα που απαιτούνται βάσει ρήτρας είναι ελεύθερος να φύγει.
Αυτό είναι κάτι που μου έχουν πει, δεν το έχω δει εγώ με τα μάτια μου", κατέληξε χαρακτηριστικά.
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα υποστηρίζει επίσης πως τα μεγαλεπήβολα σχέδια του Φλορεντίνο Πέρεθ δεν σταματούν εδώ, καθώς επόμενος μεγάλος στόχος είναι ο Φρανκ Ριμπερί της Μπάγερν Μονάχου, για την απόκτηση του οποίου έχει δείξει ενδιαφέρον και η Τσέλσι του πανίσχυρου οικονομικά Ρόμαν Αμπράμοβιτς.
sport24.gr
Την αποκάλυψη ότι πέρα από τον Κακά, η Ρεάλ Μαδρίτης θα προχωρήσει στο τέλος Ιουνίου και στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο πληρώνοντας μία συγκεκριμένη ρήτρα που έχει μπει στο συμβόλαιό του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ακούγεται ότι αυτή είναι της τάξης των 75.000.000 λιρών) έκανε ο Φλορεντίνο Πέρεθ.
"Οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο, αυτοί που έχουν κερδίσει το βραβείο της FIFA για τον κορυφαίο παίκτη της χρονιάς είναι ο Κακά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι οι παίκτες που οι οπαδοί της Ρεάλ απαιτούν", τόνισε χαρακτηριστικά ο νέος πρόεδρος της "βασίλισσας" σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας "Sun", για να προσθέσει:
"Έχουμε τη θέληση να ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή του Κακά, δεν έχουμε άγχος και ελπίζω ότι σε μερικές ημέρες θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συμφωνία.
Έχω πει ότι ο Ρονάλντο μας ενδιαφέρει. Θα πρέπει να λύσουμε αυτό το θέμα, όπως και τα άλλα των μεταγραφών, μέχρι το τέλος Ιουνίου.
Στην Ισπανία υπάρχουν ρήτρες που επιτρέπουν την αγορά του παίκτη. Σε πολλές περιπτώσεις αυτό παρακάμπτει τις διαπραγματεύσεις.
Στην περίπτωση του Ρονάλντο έχουμε να κάνουμε με μία τέτοια ρήτρα, κάτι που σημαίνει πως αν ο παίκτης φέρει στην ομάδα τα χρήματα που απαιτούνται βάσει ρήτρας είναι ελεύθερος να φύγει.
Αυτό είναι κάτι που μου έχουν πει, δεν το έχω δει εγώ με τα μάτια μου", κατέληξε χαρακτηριστικά.
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα υποστηρίζει επίσης πως τα μεγαλεπήβολα σχέδια του Φλορεντίνο Πέρεθ δεν σταματούν εδώ, καθώς επόμενος μεγάλος στόχος είναι ο Φρανκ Ριμπερί της Μπάγερν Μονάχου, για την απόκτηση του οποίου έχει δείξει ενδιαφέρον και η Τσέλσι του πανίσχυρου οικονομικά Ρόμαν Αμπράμοβιτς.
sport24.gr
30 εκ.€ θα πάρει ο Ρονάλντο αν δεν πάει στην Ρεάλ
Το ποσό των 30 εκ. ευρώ θα υποχρεωθεί να πληρώσει η Ρεάλ Μαδρίτης στον Κριστιάνο Ρονάλντο αν δεν τον αποκτήσει αυτό το καλοκαίρι.
Η πολύ σιγουριά φαίνεται πως κάνει κακό καμία φορά. Αυτό συνέβη και στην Ρεάλ Μαδρίτης που είναι έτοιμη να πληρώσει... μπουγιουρντί σε περίπτωση που δεν καταφέρει τελικά να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία αλλά και την Αγγλία, ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Ραμόν Καλντερόν, είχε κάνει ένα προσύμφωνο με τον 24χρονο Πορτογάλο στο οποίο συμφώνησαν πως η "βασίλισσα" έχει την αποκλειστικότητα στην απόκτηση του αυτό το καλοκαίρι, εάν σπάσει το συμβόλαιο του.
Σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό, η Ρεάλ υποχρεούται να πληρώσει 30 εκ. ευρώ στον Κριστιάνο Ρονάλντο!
Ο τωρινός πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, ισχυρίζονται πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στα χέρια τους, όμως ο πρώην αντιπρόεδρος Φερνάντο Τάπιας σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, άφησε να διαρρεύσει αυτή η απόρρητη πληροφορία.
sport24.gr
Το ποσό των 30 εκ. ευρώ θα υποχρεωθεί να πληρώσει η Ρεάλ Μαδρίτης στον Κριστιάνο Ρονάλντο αν δεν τον αποκτήσει αυτό το καλοκαίρι.
Η πολύ σιγουριά φαίνεται πως κάνει κακό καμία φορά. Αυτό συνέβη και στην Ρεάλ Μαδρίτης που είναι έτοιμη να πληρώσει... μπουγιουρντί σε περίπτωση που δεν καταφέρει τελικά να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία αλλά και την Αγγλία, ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Ραμόν Καλντερόν, είχε κάνει ένα προσύμφωνο με τον 24χρονο Πορτογάλο στο οποίο συμφώνησαν πως η "βασίλισσα" έχει την αποκλειστικότητα στην απόκτηση του αυτό το καλοκαίρι, εάν σπάσει το συμβόλαιο του.
Σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό, η Ρεάλ υποχρεούται να πληρώσει 30 εκ. ευρώ στον Κριστιάνο Ρονάλντο!
Ο τωρινός πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, ισχυρίζονται πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στα χέρια τους, όμως ο πρώην αντιπρόεδρος Φερνάντο Τάπιας σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, άφησε να διαρρεύσει αυτή η απόρρητη πληροφορία.
sport24.gr
ΛΟΛΛΛΛΛμπουγιουρντί
Πρώτη φορά ακούω να πληρώνει μια ομάδα παίχτη για το αν δεν έρθει..
Νεα κολπάκια Developed by Calderon είναι αυτά? Ο Πέρεθ αν δεν έρθει παίχτης του παίρνει τα φράγκα (όπως περίπτωση φίγκο) όχι να του δώσει κιόλας.
Αν ισχύει πάντως αυτό τότε είναι μονόδρομος να αποκτηθεί. Από το να δώσουμε 30 στον ρονάλντο δίνουμε 90 στην Μάντσεστερ και κάνουμε απόσβεση και εδώ από τις φανέλες.
Εγώ θα πρότινα να κάνει προσφορές η Ρεάλ στις φετινές φανέλες.
Πχ 80Ε ι φανέλα του Κακά και 80 του Ρονάλντο. Ε να βγάλει κάτι σαν πακετάκι και με τις 2 φανέλες στα 130Ε!!!
Όχι τιποτα άλλο αλλά παλιότερα ερχόταν ένα ένα αστέρι και οι οπαδοί ειχαν να πάρουν μια φανέλα το χρόνο. Τώρα τι φανέλα να πάρουν?
Κακά? Ρονάλντο? Ριμπερί? Βίγια?? Λολλλλλ
Το χα ξαναπεί ο Ρονάλντο είναι κλεισμένος. Αυτό με τα 30εκ δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά ελπίζω να ισχύει
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
«Μπάσιμο» για Κριστιάνο Ρονάλντο από Μίλαν!
Εφόσον η μεταγραφή του Κακά οριστικοποιηθεί και ανακοινωθεί επίσημα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι ιθύνοντες της Μίλαν υποχρεούται- για τους οπαδούς της περισσότερο- να βρουν άμεσα τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Sun», ο στόχος εντοπίστηκε και δεν είναι άλλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο!
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των «ροσονέρι», οι οποίοι φημολογείται ότι είναι έτοιμοι να προσφέρουν 70εκατ. ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αποσπάσουν τα δικαιώματά του. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αποκάλυψε πως ο διεθνής σούπερ σταρ του έχει εκμυστηρευτεί ότι είναι θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στο «Σαν Σίρο»!
«Είπα στον Κριστιάνο Ρονάλντο ότι θα ήθελα να τον δω με τα χρώματα της ομάδας μου. Με κοίταξε και μου είπε πως “Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στη Μίλαν; όλοι οι παίκτες θα ήθελαν να πάρουν μεταγραφή εκεί”», τόνισε ο ισυχρός άντρας των «ροσονέρι»!
Εφόσον η μεταγραφή του Κακά οριστικοποιηθεί και ανακοινωθεί επίσημα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι ιθύνοντες της Μίλαν υποχρεούται- για τους οπαδούς της περισσότερο- να βρουν άμεσα τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Sun», ο στόχος εντοπίστηκε και δεν είναι άλλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο!
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των «ροσονέρι», οι οποίοι φημολογείται ότι είναι έτοιμοι να προσφέρουν 70εκατ. ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αποσπάσουν τα δικαιώματά του. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αποκάλυψε πως ο διεθνής σούπερ σταρ του έχει εκμυστηρευτεί ότι είναι θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στο «Σαν Σίρο»!
«Είπα στον Κριστιάνο Ρονάλντο ότι θα ήθελα να τον δω με τα χρώματα της ομάδας μου. Με κοίταξε και μου είπε πως “Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στη Μίλαν; όλοι οι παίκτες θα ήθελαν να πάρουν μεταγραφή εκεί”», τόνισε ο ισυχρός άντρας των «ροσονέρι»!
Nai kai meta xipnisan ta za!
Morbidas- Madridista
Morbidas έγραψε:Nai kai meta xipnisan ta za!
συμφωνώ!!!
mariatsili- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 456
http://www.sport24.gr/html/ent/243/ent.297243.asp
Τραυματίας Ο Ρονάλντο...Το για πόσο καιρό θα μείνει εκτός είναι το θέμα γιατί όπως όλα δείχνουν και αυτόν θέλει ο Περέθ να τον φέρει στην ομάδα..και αν το θέλει δεν μου φαίνεται μακρινός στόχος!
Τραυματίας Ο Ρονάλντο...Το για πόσο καιρό θα μείνει εκτός είναι το θέμα γιατί όπως όλα δείχνουν και αυτόν θέλει ο Περέθ να τον φέρει στην ομάδα..και αν το θέλει δεν μου φαίνεται μακρινός στόχος!
mariatsili- Madridista
Τραυματίας το παίζει για να χάσει προετοιμασίες κτλ. Μεγάλη μορφή ο Ρονάλντο
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Εγώ παίδες ξέρετε τι λεω? Όχι ύπουλος τραυματισμός αλλά ύπουλος ο τρόπος που θέλει να την κάνει από εκεί για να έρθει στην ΡεάλΟντως υπουλος τραυματισμος.
Για σκεφτείτε το λίγο. Τραυματίζετε σε προπόνηση της Εθνικής!! Δεν είναι λίγο κουλό???? Και πέρσι τραυματίστικε. Λίγο παράξενο μου φαίνεται κάθε καλοκαίρι να τραυματίζετε και όλη τη χρονιά να κάνει παπάδες και να πηγαίνει τελικούς με την Πρέμιερ λίνγκ κατεκτημένη!!!
Agreed with Tolis!
Despotaros- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 777
Θα δειξει, απ'οτι φαινεται για εξτρεμ θα παιξουμε αναμεσα σε C.Ronaldo και Ribery. Τουλαχιστον αυτο λενε οι Perez και Valdano στις δηλωσεις που δινουν καθημερινα.
Εγω προσωπικα θα ηθελα τον Ribery, οχι γιατι ειναι καλυτερος του CR7, αλλα επειδη ειναι πιο φθηνος και πιο ομαδικος. Και σε μια 11αδα με Robben, Kaka, Higuain μεσα καλο θα ηταν να μην υπαρχει και ο Ronaldo γιατι θα χρειαζομαστε 5 μπαλες μετα.
Εγω προσωπικα θα ηθελα τον Ribery, οχι γιατι ειναι καλυτερος του CR7, αλλα επειδη ειναι πιο φθηνος και πιο ομαδικος. Και σε μια 11αδα με Robben, Kaka, Higuain μεσα καλο θα ηταν να μην υπαρχει και ο Ronaldo γιατι θα χρειαζομαστε 5 μπαλες μετα.
Φίλε Eladir χρειαζόμαστε και C.Ronaldo και Ribery. Δεν νομίζω πως είναι απαραίτητο να μείνει ο Robben. Είναι μονόπατος παίκτης (αριστεροπόδαρος μόνο) και αρκετά ατομιστής. Μπορούμε να τον πουλήσουμε και με το μαλλί που θα πάρουμε να το χρησιμοποιήσουμε για να πάρουμε τους παίκτες που πραγματικά έχει ανάγκη η ομάδα μας. Διαφωνεί κανείς;
Hala Madrid!- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 30
Ακριβώς! Τον Ρόμπεν τον Αντάλλαζα χαλαρά με τον Ριμπερί!!!
Πως λέμε ανταλλάσω την γιαγιά μου με playstation 3!!! Ε κάτι τέτοιο.. ΛΟΛ
Πως λέμε ανταλλάσω την γιαγιά μου με playstation 3!!! Ε κάτι τέτοιο.. ΛΟΛ
Ατομικιστής είναι και ο Ρονάλντο...και πολύ περισσότερο από τον Ρομπεν.Βασικά εγώ πιστεύω πως πρέπει να μείνει.Γιατί δεν νομίζω πως θα καταφέρουμε να πάρουμε και Ριμπερί και Ρονάλντο.Και όπως έχω ξαναπεί δεν θέλω Ρονάλντο με τίποτα στην ομάδα.Νομίζω πως θα προκαλεί μεγάλη ένταση στα αποδυτήρια.
mariatsili- Madridista
Αμα μπορου να φερουν Ribery και Ronaldo ας τους φερουν αλλα επειδη το βλεπω χλωμο, πιστευω ο Robben ειναι εξαιρετικος και μπορει να βοηθησει.
Σελίδα 3 από 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές
Σελίδα 3 από 12
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης