Τα τελευταία νέα της ομάδος
+40
pecos
marnik
casillas
buffon
great_vendetidis
Lucas
Madridistagr
angelinapaik
Halamadrid
kaka
Nem
Jacobo
katadromeas_87
lazarosRM
yoko
Sergio-(4)-Ramos
Morbidas
likotrixa
raul444
Cristiano
CR9_1992
cutter
crazymadritista
c0n
Hala Madrid!
xabikos
Wael90
XDot
v.d vaart
W.S_HOOLS
madridismo
Sergio Ramos
Spyros.kill
mariatsili
MaDriDisM
alex_rm9
Despotaros
Eladir
supersergio
billybiros
44 απαντήσεις
:: MULTIMEDIA :: The Press
Σελίδα 4 από 40
Σελίδα 4 από 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Απ: Τα τελευταία νέα της ομάδος
Ε παίζονται πολλά γενικά... Δεν ξέρεις ποιος θα πάει που και τα σχετικά..
Απλά με Κακά-Ρονάλντο είναι σαν να φάγαμε απότομα και φουσκώσαμε και τώρα λέμε να φάμε πιο σιγά..
Απλά με Κακά-Ρονάλντο είναι σαν να φάγαμε απότομα και φουσκώσαμε και τώρα λέμε να φάμε πιο σιγά..
Κακα και Ronaldo ηταν μεταγραφες που ειχαν δουλευτει μηνες πριν αρχισει η μεταγραφικη περιοδος, απλα δεν υπηρχαν επισημες εξελιξεις και οταν ανακοινωθηκε οτι εκλεισαν και οι δυο σε διαστημα λιγων μερων ξαφνιασε τους παντες.
Με Ribery, Villa, αμυντικους κλπ. ειναι μεταγραφες που τωρα δουλευονται οποτε λογικο ειναι να αργησουν ή και να μην γινουν καθολου.
Με Ribery, Villa, αμυντικους κλπ. ειναι μεταγραφες που τωρα δουλευονται οποτε λογικο ειναι να αργησουν ή και να μην γινουν καθολου.
Στη Μαδρίτη βρίσκεται ο αθλητικός διευθυντής της Ιντερ Marco Branca να διαπραγματευτεί την παραχώρηση του Μαίκον σύμφωνα με την Corriere dello Sport.
Ξέρουμε περίπου πόσα ζητάει η Inter?
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
Σύμφωνα με την corriere (εδώ) η Ιντερ ζητάει μόνο χρήματα και η Ρεάλ δίνει 20 - 25.
Κάπου εκεί (25 -27) την κόβω να κλείνει.
Αυτό δεν είναι το έγκυρο σίτε που έλεγε και για τον κακά? Ή κάνω λάθος?billybiros έγραψε:Σύμφωνα με την corriere (εδώ) η Ιντερ ζητάει μόνο χρήματα και η Ρεάλ δίνει 20 - 25.
Εν το μεταξύ στη Μαδρίτη το χαβά τους...
νομίζουν πως μιλάνε για Ζλάταν (σημερινό πρωτοσέλιδο της Μάρκα)
Αφελής ή παιχνίδι πιέσεων για τον Βίγια;
Θα δείξει !!!
νομίζουν πως μιλάνε για Ζλάταν (σημερινό πρωτοσέλιδο της Μάρκα)
Αφελής ή παιχνίδι πιέσεων για τον Βίγια;
Θα δείξει !!!
Ζλάταν ε; :P Αυτός που έχει δυνατότερο σουτ από τον Roberto Carlos, καλύτερα αντακλαστικά από τον Iker και είναι καλύτερος στην προπονητική από τον Pellegrini ;
Μια χαρά είναι στην Ίντερ, εδώ δεν περνιούνται οι αλαζονίες...
Ένα ανεκδοτάκι για να περάσει η ώρα:
Τα παιδιά φοράνε πυτζάμες του Superman
Ο Superman φοράει πυτζάμες του Ibrahimovic
Η Γη γυρίζει επειδή ο Zlatan το επιτρέπει...
Και πάει λέγωντας.... ^_^
Μια χαρά είναι στην Ίντερ, εδώ δεν περνιούνται οι αλαζονίες...
Ένα ανεκδοτάκι για να περάσει η ώρα:
Τα παιδιά φοράνε πυτζάμες του Superman
Ο Superman φοράει πυτζάμες του Ibrahimovic
Η Γη γυρίζει επειδή ο Zlatan το επιτρέπει...
Και πάει λέγωντας.... ^_^
Wael90- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 1927
Χαλαρά το δεύτερο!!! Για μαικόν είμαι μέσα 100% αλλά από Ίμπρα προτιμώ Βίγια!!!Αφελής ή παιχνίδι πιέσεων για τον Βίγια;
για μαικον δεν ειμαι καθολου μεσα...νομιζω δε μας χρειαζεται..και πιο πολυ τα λεφτα μου κανουν καπως...θα προτιμουσα αμυντικα χαφ η αμυντικους..
XDot- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 743
Toν Μάικον τον προορίζουν για αντικαταστάτη του Καναβάρο.
Ο Μάικον λογικά θα παίξει (αν βέβαια αποκτηθεί) στο δεξί άκρο της άμυνας
με τον Ράμος να μετατοπίζεται στο κέντρο της άμυνας (εσωτερική αλλαγή).
Πιστεύω πως με Μάικον η ομάδα και θα δυναμώσει πίσω -
θα κερδίσει και σε ύψος αλλά κυρίως σε ταχύτητα που είναι το σημαντικότερο
για το Ισπανικό ποδόσφαιρο.
Ο Μάικον λογικά θα παίξει (αν βέβαια αποκτηθεί) στο δεξί άκρο της άμυνας
με τον Ράμος να μετατοπίζεται στο κέντρο της άμυνας (εσωτερική αλλαγή).
Πιστεύω πως με Μάικον η ομάδα και θα δυναμώσει πίσω -
θα κερδίσει και σε ύψος αλλά κυρίως σε ταχύτητα που είναι το σημαντικότερο
για το Ισπανικό ποδόσφαιρο.
Εγώ πάλι δεν ξέρω.. Δεν εμπιστεύομαι πλέον άλλον αμυντικό με χώρα προέλευσης την Ιταλία... 10 φορές Αβραάμ Παπαδόπουλος, Marcelo Mattos από Maicon. Μεγάλη πατάτα που αφήσαμε τον Helguera...
Wael90- Banned
Να γυρίσει τώρα ο Αρμπελόα να κάνει τι;
Αυτού του είδους τους παίκτες ή τους δίνεις ευκαιρία ή τους στέλνεις δανικούς.
Για μένα η άμυνα θέλει κάθε χρόνο ένα αμυντικό κλάσεως και την προώθηση ενός πιτσιρικά.
Με Μάικον και Αγκους (χωρίς να φύγει ο Χαιντσε) πιστεύω πως θα ήμαστε οκ.
Αυτού του είδους τους παίκτες ή τους δίνεις ευκαιρία ή τους στέλνεις δανικούς.
Για μένα η άμυνα θέλει κάθε χρόνο ένα αμυντικό κλάσεως και την προώθηση ενός πιτσιρικά.
Με Μάικον και Αγκους (χωρίς να φύγει ο Χαιντσε) πιστεύω πως θα ήμαστε οκ.
Δεν είμαι σίγουρος για Maicon... Δεν μου γεμίζει το μάτι. Το ξαναδηλώνω πως θέλω Bruno Alves. Είναι ο μόνος που έχει ακουστεί και αξίζει πραγματικά. Από την άλλη πιστεύω πως θα μπορούσαμε να τσιμπήσουμε κανέναν από την Manchester... Ο Evans δεν με χαλάει καθόλου..
Εγώ πάντως θα έδινα ρέστα για τον O' Shea.. Είναι το απόλυτο πολύ - εργαλείο. Και οι μακάκες οι οπαδοί δεν τον θέλουν.
Εγώ πάντως θα έδινα ρέστα για τον O' Shea.. Είναι το απόλυτο πολύ - εργαλείο. Και οι μακάκες οι οπαδοί δεν τον θέλουν.
Wael90- Banned
Αυτοί που αναφέρεις με αρχηγό τον O'shea είναι παρ' τον έναν χτύπα τον άλλον. Όσο για την αγορά της Ιταλίας σίγουρα περιέχει τους καλύτερους αμυντικούς. Ο Μαϊκον είναι φοβερός παίκτης, τον θεωρώ καλύτερο του Σ. Ράμος αλλά και του Άλβες
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Εμένα με τσάντισε ο Sergio φέτος στο Champions League σε μερικές περιπτώσεις που την είχε δεί πολύ Cristiano. Κατά τα άλλα πάντα θα μου αρέσει ως παίκτης. Ο Maicon πάντως φαίνεται η μόνη μας έξοδος.
Θα επιμείνω πάντως πως ο O' Shea είναι αρκετά καλός παίκτης. (Μπορεί να παίξει παντού στην άμυνα και στο κέντρο).
Θα επιμείνω πάντως πως ο O' Shea είναι αρκετά καλός παίκτης. (Μπορεί να παίξει παντού στην άμυνα και στο κέντρο).
Wael90- Banned
O Maicon ειναι απιστευτος παιχτης. Eiδικα φετος εκανε εξαιρετικη season. Μονο και μονο οτι σαν δεξι back βγαζει γυρω στις 10 assissts τον χρονο τα λεει ολα. Τωρα για το που θα παιξει...λογικα για δεξι back θα παει και ο Ramos για παρτενερ του Pepe. Στην αρχη θα μπαζει λιγο η αμυνα αλλα οταν δεσουν πιστευω θα τα πανε καλα.
Μακαρι να ερθει αν και δεν το βλεπω να τον αφηνει τοσο ευκολα ο Mourinho και η Inter. Κατα πασα πιθανοτητα ειναι παιχνιδια ατζεντηδων για να του γινει καλυτερη ανανεωση συμβολαιου.
Μακαρι να ερθει αν και δεν το βλεπω να τον αφηνει τοσο ευκολα ο Mourinho και η Inter. Κατα πασα πιθανοτητα ειναι παιχνιδια ατζεντηδων για να του γινει καλυτερη ανανεωση συμβολαιου.
οχι αλλους παικτες απο manchester.
τι να τους κανουμε ?μονο ο vidic αξιζει πλεον απο εκει..
τι να τους κανουμε ?μονο ο vidic αξιζει πλεον απο εκει..
XDot- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 743
Αλόνσο: "Όλα ανοιχτά..."
Βίγια:"Δεν θα ξεκαθαρίσει σύντομα το μέλλον μου"
Σνάιντερ: «Δεν έχω πρόθεση να φύγω»
Πάει για Σαβιόλα η Ρίβερ
Κοντά σε Φιορεντίνα ο Ντρέντε
Δημοσιεύματα για Αγκουέρο
- Κώδικας:
Δεν κλείνει την πόρτα μεταγραφής του ο Τσάβι Αλόνσο μετά από πέντε χρόνια καριέρας στην Λίβερπουλ.
Βίγια:"Δεν θα ξεκαθαρίσει σύντομα το μέλλον μου"
- Κώδικας:
[b]O Νταβίντ Βίγια δεν περιμένει σύντομα να λυθεί το θέμα της μεταγραφής του με αφορμή το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης.
Σνάιντερ: «Δεν έχω πρόθεση να φύγω»
- Κώδικας:
Να παραμείνει στην Ρεάλ θέλει ο μέσος των «μερένχες» Γουέσλεϊ Σνάιντερ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα εμπλέκεται σε πολλά σενάρια ανταλλαγμάτων της... βασίλισσας στην προσπάθειά της να αποκτήσει
παίκτες όπως ο Βίγια και ο Ριμπερί.
Πάει για Σαβιόλα η Ρίβερ
- Κώδικας:
Η απόκτηση των Ρικάρντο Κακά και Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν φέρει συνωστισμό στην επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης και είναι αρκετοί αυτοί που θα αποχαιρετήσουν το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Ένας από τους υποψήφιους είναι ο Χαβιέ Σαβιόλα, για τον οποίο έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Ρίβερ Πλέιτ.
Κοντά σε Φιορεντίνα ο Ντρέντε
- Κώδικας:
Σε συμφωνία με την Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Ρόιστον Ντρέντε φαίνεται ότι έχει φτάσει η Φιορεντίνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. Ο Ολλανδός μέσος, θα πάει δανεικός στους «βιόλα» για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς.
Δημοσιεύματα για Αγκουέρο
- Κώδικας:
Φωτιές ετοιμάζεται να ανάψει στη Μαδρίτη ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος από την ημέρα που επέστρεψε στην προεδρία της Ρεάλ δείχνει να μην υπολογίζει τίποτα. Το αφεντικό της «βασίλισσας» μετά το ναυάγιο με τον Νταβίντ Βίγια, το έχει βάλει σκοπό να αρπάξει τον Σέρχιο Αγκουέρο από την Ατλέτικο.
Μεταγραφή Αγκουέρο ξεχάστε την.
supersergio- Banned
Ο Aguero δεν έρχεται ξεχάστε το. Το έχει δηλώσει και ο ίδιος.
Wael90- Banned
Απο'τι διαβαζω στο σιτε της AS, ο προεδρος της Inter, Moratti, εκανε δηλωσεις και ειπε οτι οντως η Ρεαλ ενδιαφερεται για τον Maicon και οτι υπαρχει 50% πιθανοτητα να φυγει. Συμφωνα με πληροφοριες της AS, η Ρεαλ προσφερει 25εκ και η Inter ζηταει 35. Η διαφορα δεν ειναι μεγαλη και αν ο ιδιος ο παιχτης ψηνεται δεν νομιζω να χαλασει. Περεταιρω νεα μες στη βδομαδα.
Btw, εβλεπα το Βραζιλια-Ιταλια πριν, ο Maicon ηταν ευκολα εκ των καλυτερων, φοβερη σταθεροτητα σαν παιχτης.
Btw, εβλεπα το Βραζιλια-Ιταλια πριν, ο Maicon ηταν ευκολα εκ των καλυτερων, φοβερη σταθεροτητα σαν παιχτης.
Ναι, κι εμένα μ' άρεσε πολύ ο Maicon. Τελικά πιστεύω πως μπορεί να αποτελέσει μια καλή μεταγραφική κίνηση. Στο κάτω κάτω χρειαζόμαστε αμυντικούς.
Wael90- Banned
Και ο Ντοσενα πολύ σταθερός χαχαχα
supersergio- Banned
Σελίδα 4 από 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
:: MULTIMEDIA :: The Press
Σελίδα 4 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης