Τα τελευταία νέα της ομάδος
+40
pecos
marnik
casillas
buffon
great_vendetidis
Lucas
Madridistagr
angelinapaik
Halamadrid
kaka
Nem
Jacobo
katadromeas_87
lazarosRM
yoko
Sergio-(4)-Ramos
Morbidas
likotrixa
raul444
Cristiano
CR9_1992
cutter
crazymadritista
c0n
Hala Madrid!
xabikos
Wael90
XDot
v.d vaart
W.S_HOOLS
madridismo
Sergio Ramos
Spyros.kill
mariatsili
MaDriDisM
alex_rm9
Despotaros
Eladir
supersergio
billybiros
44 απαντήσεις
:: MULTIMEDIA :: The Press
Σελίδα 40 από 40
Σελίδα 40 από 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Απ: Τα τελευταία νέα της ομάδος
Διάβασα οτι ο ροναλτπ ζητα αυξηση για τον λογο οτι ο νεος νόμος στην Ισπανία για την φορολογία είναι για τους μισθους που παίρνουν ποδοσφαιριστές. Τωρα το 47% καταλήγει στον φορο.
Επίσης διάβασα τις δηλώσεις του κακα αν αξιζει ολη αυτη η προσπαθεια που κανει για μια θεση στην 11αδα.κουραγιο κακα
Επίσης διάβασα τις δηλώσεις του κακα αν αξιζει ολη αυτη η προσπαθεια που κανει για μια θεση στην 11αδα.κουραγιο κακα
Halamadrid- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 451
αμα ειναι για τα λεφτα οτι να ναι..
XDot- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 743
Εγώ θεωρώ την συμπεριφορά του Ρονάλντο απαράδεκτη. Ό,τι θέμα και να έχει θα έπρεπε ή να το λύσει ενδοοικογενειακά (και να μην δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα) ή αν δεν λύνεται να σηκωθεί να φύγει. Και όχι να βγαίνει σαν μουτρωμένο παιδάκι να κάνει αόριστες δηλώσεις για να πιέσει έτσι την κατάσταση και να γίνει το δικό του (όποιο κι αν είναι αυτό).
marnik- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 195
Kαλα τι να λεμε τωρα, βγηκε και ειπε μια αρλουμπα ο τυπος. Ουτε καν εξηγησε τι και πως. Αμα δε θες να μιλησεις, απλα δεν μιλας. Ειμαι λυπημενος αλλα δε σας λεω γιατι;; Παικταρας; Ο καλυτερος που εχει περασει απο τη Ρεαλ τωρα και χρονια. Παπαρας; Ο μεγαλυτερος που εχει περασει απο τη Ρεαλ τωρα και χρονια. Σκεφτειτε να μην εισαι Ρεαλ και να τον βλεπεις ως εξωτερικος παρατηρητης. Ασε που κανει και την ομαδα ανω κατω χωρις λογο. Να ασχολουνται ολοι με τη μπουρδα του.
Κοιτωντας παλι τα highlights θα δει κανεις πως και ο Ιγκουαιν στο 3ο γκολ δεν πανηγυρισε. Βεβαια σε ερωτηση που του εγινε μετα σχετικα με τις δηλωσεις του Κριστιανο, δεν ηξερε τιποτα και φανηκε να μενει εκπληκτος. Μπερδεμενα πολυ τα πραγματα.
Για πανω απο μια βδομαδα τωρα θα εχουμε να δουμε μεγαλο σηριαλ με ολη αυτη την κατασταση..
Σιγουρα το χειριστηκε εντελως λαθος αλλα κανεις δεν ξερει περι τινος προκειται. Μπορει να ειναι κατι πολυ σοβαρο και οχι μπουρδα οπως λες φιλε. Οτι εχουμε ακουσει μεχρι τωρα βασιζεται σε εικασιες και στην φαντασια των δημοσιογραφισκων που τους δωθηκε "τροφη" για δουλεια. Καλο θα ηταν να περιμενουμε λιγο να δουμε τι παιζει απο επισημη πηγη.
Για πανω απο μια βδομαδα τωρα θα εχουμε να δουμε μεγαλο σηριαλ με ολη αυτη την κατασταση..
realchef1 έγραψε: Ασε που κανει και την ομαδα ανω κατω χωρις λογο. Να ασχολουνται ολοι με τη μπουρδα του.
Σιγουρα το χειριστηκε εντελως λαθος αλλα κανεις δεν ξερει περι τινος προκειται. Μπορει να ειναι κατι πολυ σοβαρο και οχι μπουρδα οπως λες φιλε. Οτι εχουμε ακουσει μεχρι τωρα βασιζεται σε εικασιες και στην φαντασια των δημοσιογραφισκων που τους δωθηκε "τροφη" για δουλεια. Καλο θα ηταν να περιμενουμε λιγο να δουμε τι παιζει απο επισημη πηγη.
Lucas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 605
Jorge Mendes (Cristiano's agent): I know what Ronaldo's talking about. I'm not suprised by his comments.
Jorge Mendes "His words did not surprise me nor did they cause me discomfort"
Jorge Mendes "CR's words are based on things I am aware of and it depends on him to publish them or not"
Δηλωσεις του μανατζερ του Ροναλντο για το θεμα..
Lucas- Madridista
Η πραξη του να βγαινεις και να λες εχω κατι που με κανει λυπημενο αλλα δε σας λεω τι ειναι αυτο, ειναι μπουρδα για μενα. Να δημοσιοποιεις μια κατασταση που 99% θα λυνεται μεσα στην ομαδα ειναι μπουρδα και εκβιασμος. Εγω πιστευω οτι ειναι κατι απο αυτα που εχουν ακουστει, καθως ολοι οι μανατζερ και οι παικτες εχουν δικους τους δημοσιογραφους που ''αφηνουν πληροφοριες να διαρρευσουν''. Μπορει να ειναι και κατι σοβαρο που λες. Μακαρι να λυθει γρηγορα και αναιμακτα, καθως ο Ροναλντο ειναι το βασικοτερο γραναζι της Ρεαλ.
Τι ειναι αυτα ρε φλουφλι ροναλντο???? Σαν 15 χρονων παιδακι κανει, μεγαλωσε επιτελους. Αν ηταν σοβαρο δεν θα εβγαινε ποτε προς τα εξω, και απλα καποια στιγμη θα το μαθεναμε ως αποτελεσμα. Ακου εκει ειμαι στεναχωρημενος κτλ κτλ, με ενα βλεμα ετοιμο να κλαψει. Δεν γουσταρεις??? δρομο... δεν θα χαλας εσυ την ψυχολογια ολης της ομοδας και τους εκατομυρια φιλαθλους της. Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ
katadromeas_87- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 129
Δεν επιτρέπεται σε κανένα να κάνει άνω κάτω την ομάδα με τα παιδιαρίσματά του. Και σοβαρό να είναι το θέμα του, δεν το χειρίζεται έτσι ένας σοβαρός άνθρωπος, αλλά ένας κακομαθημένος. Η ομάδα είναι πάνω από όλους και όποιος έχει θέματα πρέπει να τα λύνει με σεβασμό προς την ομάδα και όχι να της δημιουργεί προβλήματα. Τελείως λάθος η συμπεριφορά του και το 7 που φοράει (που για μένα θα έπρεπε να έχει αποσυρθεί η φανέλα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) είναι βαριά φανέλα όχι μόνο από ποιότητα παίκτη του προκατόχου αλλά και ηγετικής συμπεριφοράς και σεβασμού.
marnik- Madridista
Παντως μεχρι τωρα εχει αποσπασει την συμπαρασταση των Ιγκουαιν, Καγιεχον, Κακα και Αρμπελοα. Τουλαχιστον μαλλον καταριπτονται τα οσα ακουγονται για κακο κλιμα με τους συμπαιχτες του και πολυ πιθανον οι παιχτες να γνωριζουν κατι παραπανω που ειναι με το μερος του.
Παντως μια θεωρια που διαβασα καπου, εχει να κανει με το μνημοσυνο του πατερα του (που ειναι σε 2 μερες) και οτι μαλλον ζητουσε απο την Ρεαλ να αποφυγει το ματς με την Γραναδα για να παει στην χωρα του. Ισως να ειναι η μονη θεωρια που αν αληθευει θα ειναι και απολυτα σεβαστη (ασχετα με το πως το χειριστηκε ο Κριστιανο).
Τα "φλουφλης" και "παπαρας" ρε παιδες δεν χρειαζονται, μην ριχνεται το επιπεδο και περιμενετε να ξεδιαλυνει το θεμα. Στο κραξιμο ολοι καλοι ειμαστε, ηρεμα.
Παντως μια θεωρια που διαβασα καπου, εχει να κανει με το μνημοσυνο του πατερα του (που ειναι σε 2 μερες) και οτι μαλλον ζητουσε απο την Ρεαλ να αποφυγει το ματς με την Γραναδα για να παει στην χωρα του. Ισως να ειναι η μονη θεωρια που αν αληθευει θα ειναι και απολυτα σεβαστη (ασχετα με το πως το χειριστηκε ο Κριστιανο).
Τα "φλουφλης" και "παπαρας" ρε παιδες δεν χρειαζονται, μην ριχνεται το επιπεδο και περιμενετε να ξεδιαλυνει το θεμα. Στο κραξιμο ολοι καλοι ειμαστε, ηρεμα.
Lucas- Madridista
Και μόνο που όλοι οι οπαδοί της Ρεάλ ανά τον κόσμο ασχολουμαστε με το να ερμηνέυσουμε το χρησμό της Πυθίας, δείχνει πόσο λάθος ήταν αυτό που έκανε. Δεν με ενδιαφέρει ποιος πήρε το μέρος του και ποιος όχι. Και μόνο το ότι κάποιος παίρνει το μέρος του, δείχνει ότι χωρίζονται σε στρατόπεδα, άρα κακό κλίμα. ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΕΣ Π@#@ριές, ό,τι λόγο και να είχε.
marnik- Madridista
ο λας τελικα δεν εφυγε δανεικος αλλα για 4 χρονια.
XDot- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 743
Μα δεν λεω οτι αυτο που εκανε ηταν σωστο. Απλως να περιμενουμε να δουμε τι παιζει μεχρι να μαθουμε το αιτιο.
Ο Αρμπελοα παντως που εχει υψηλο το αισθημα του madridismo (οντας παιχτης απ το φυτωριο κιολας), δεν νομιζω να ειναι τοσο βλακας που στηριζει τον Ροναλντο και να τον βαζει πανω απο το συλλογο ενω καθε ασχετος να βγαινει και να κραζει. Ας το λαβουμε υπ οψιν αυτο.
Ο Αρμπελοα παντως που εχει υψηλο το αισθημα του madridismo (οντας παιχτης απ το φυτωριο κιολας), δεν νομιζω να ειναι τοσο βλακας που στηριζει τον Ροναλντο και να τον βαζει πανω απο το συλλογο ενω καθε ασχετος να βγαινει και να κραζει. Ας το λαβουμε υπ οψιν αυτο.
Lucas- Madridista
Μα δεν αμφισβητώ ότι ο Κριστιάνο θα έχει τους λόγους του, και μπορεί να έχει και δίκιο. Δεν με ενδιαφέρει όμως αυτό, καθόλου μάλιστα. Όσο δίκιο κι αν έχει, ό,τι λόγο και να έχει, αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη γιατί απλά κάνει κακό στην ομάδα. Δεν κρίνω τον λόγο που τον στενοχώρησε (δεν τον ξέρω κιόλας και φρόντισε αυτός να αμπελοφιλοσοφούμε) αλλά την συμπεριφορά, η οποία είναι ενός κακομαθημενου παιδιού. "Κοιτάξτε εγώ ο σταρ είμαι στενοχωρημένος και όλοι εσείς οι τιποτένιοι πρέπει τώρα να μυρίσετε τα νύχια σας να βρείτε τι έχω και να φροντίσετε να γίνω καλά και στα π@π@ρια μου η ομάδα και το κλίμα της, το δικό μου να περάσει και όλα καλά, θα βάλω μετά 2 γκολάκια να με ξαναδοξάσετε και να ξεχαστείτε".
marnik- Madridista
Δηλαδη αν υπαρχει καποιο σοβαρο προβλημα τι πρεπει να κανει ο Ronaldo ? Να μην μιλησει καθολου ή να το δημοσιοποιησει 100% ? Και τα δυο λαθος μου φαινονται εμενα ενω ετσι οπως το χειριστηκε ισως ασκει την απαραιτητη πιεση να λυθει χωρις να κανει ιδιαιτερο κακο.
Αν εχεις σοβαρο προβλημα ή δεν μιλας και προσπαθεις να το λυσεις μεσα στα πλαισια και τους κανονισμους της ομαδας, οχι δημοσια δηλαδη, ή πας στο αλλο ακρο και το δημοσιοποιεις 100% για να δειξεις τη δυσαρεσκεια σου εκει που πρεπει και να βρεις την αντιστοιχη ανταποκριση απο μεσα, φιλαθλους κλπ. Αυτη ειναι η αποψη μου. Οχι μισολογα και χρησμους που λεει και ο φιλος marnik.
-------
https://realgr.forumgreek.com/viewtopic.forum?t=1710
-------
https://realgr.forumgreek.com/viewtopic.forum?t=1710
Σελίδα 40 από 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
:: MULTIMEDIA :: The Press
Σελίδα 40 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης