Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Τα τελευταία νέα της ομάδος

+40
pecos
marnik
casillas
buffon
great_vendetidis
Lucas
Madridistagr
angelinapaik
Halamadrid
kaka
Nem
Jacobo
katadromeas_87
lazarosRM
yoko
Sergio-(4)-Ramos
Morbidas
likotrixa
raul444
Cristiano
CR9_1992
cutter
crazymadritista
c0n
Hala Madrid!
xabikos
Wael90
XDot
v.d vaart
W.S_HOOLS
madridismo
Sergio Ramos
Spyros.kill
mariatsili
MaDriDisM
alex_rm9
Despotaros
Eladir
supersergio
billybiros
44 απαντήσεις

Σελίδα 39 από 40 Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Τα τελευταία νέα της ομάδος - Σελίδα 39 Empty Απ: Τα τελευταία νέα της ομάδος

Δημοσίευση από realchef1 Παρ 17 Αυγ 2012, 1:20 am

Ο Ραμος ειναι πλεον δεδομενο οτι θα παιζει μονο στα στοπερ, στα φιλικα δεν πηρε λεπτο συμμετοχης ως δεξι μπακ. Μαλλον προωθειται ο Νατσο πισω απο τον Αρμπελοα μεχρι νεοτερας. Μιλαμε και επισημα για την αχιλλειο μας πτερνα η θεση του δεξιου μπακ! Συμφωνω κι εγω για Μοντριτς αλλα μια λογικη εξηγηση υπαρχει. Σε παιχνιδια οπως με Μπαρτσελονα ή οπως με Μπαγερν φετος που υπηρχαν προβληματα, ο Μοντριτς θα παιζει στη θεση του Οζιλ ως ενας παικτης με περισσοτερα ανασταλτικα προσοντα, αλλα με καλυτερη τεχνικη απο τον Ντιαρα ή τον Γκρανερο. Σε καποια πιο ευκολα θεωρητικα πατς θα παιρνει τη θεση του Κεντιρα για καλυτερη κυκλοφορια. Αξιζει αυτο 35 εκατομμυρια; Ειναι ο Μοντριτς ο καλυτερος δυνατος για αυτον τον ρολο; Θα διαταραξει τις ισορροπιες οπως λεγαμε; Αντε βγαλε ακρη. Πολυ κουβεντα για αυτην τη μεταγραφη. Μεγαλο ρισκο πηρε ο Μουρινιο αυτο ειναι το μονο σιγουρο και χωρις να χρειαζοταν. Θα φαει ολη τη γκρινια στην πρωτη στραβη.
realchef1
realchef1
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 128

http://www.realchef1.wordpress.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από MaDriDisM Δευ 27 Αυγ 2012, 11:27 am

Έκτακτη είδηση:
Ανακοινώθηκε ο Μόντριτς για 5 χρόνια.
MaDriDisM
MaDriDisM
Madrileños Locos
Madrileños Locos

Αριθμός μηνυμάτων : 3479

http://www.RealGR.tk/

Δημοσίευση από Lucas Δευ 27 Αυγ 2012, 12:05 pm

Κοστος μεταγραφης ξερουμε (λιγο που το εψαξα δεν βρηκα κατι) ; Αν και φανταζομαι στο 35αρι θα ειναι στανταρ.. Mας επιασαν "καλα"..

Παντως σημειωστε οτι ο παιχτης εχει μεινει πισω σε φυσικη κατασταση οποτε μην περιμενουμε να μπορεσει να βοηθησει την ομαδα αμεσα (τελεια..) σε κανα 2 βδομαδες το λιγοτερο..

Και κατι τελευταιο που πραγματικα το ειδα και εμεινα.. Υποτιθεται πως ο Μοντριτς ειναι πολυ καλος οργανωτης, ενα πολυ καλο 10αρι κλπ κλπ... Με μια ματια στα περσινα στατιστικα του βλεπει κανεις οτι σε 50 αγωνες ειχε 5 ασσιστ.. Ετσι πληροφοριακα να σας ενημερωσω οτι ο Μαρσελο που ειναι και αριστερο μπακ ειχε 9 σε 43 παιχνιδια...
Lucas
Lucas
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 605

Δημοσίευση από Eladir Δευ 27 Αυγ 2012, 3:29 pm

35+7εκ υπο προυποθεσεις. Δεν περιμενα να το πω αλλα ετσι οπως βλεπω την μεσαια γραμμη της ομαδας στα τελευταια παιχνιδια, μια χαρα θα ειναι ο Modrid αν παιξει αυτο που ξερει.
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 5722

http://sport-fm.gr

Δημοσίευση από XDot Δευ 27 Αυγ 2012, 3:43 pm

εγω δε καταλαβα το δανεισμο του σαχιν..ωραια να παρει παιχνιδια αλλα ο αλονσο τελευταια μου φαινεται οτι ειναι και κουρασμενος και δε παιζει τοσο καλα..εκτος αν με μοντριτς σκεφτεται κατι αλλο ο μου και οχι να παιζει στη θεση του κακα.
XDot
XDot
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 743

Δημοσίευση από Lucas Δευ 27 Αυγ 2012, 5:52 pm

Τον Σαχιν απ οτι φαινεται δεν τον εμπιστευοταν ακομα για βασικο (ισως λογο απειριας ή της μεγαλης απουσιας/απραξιας του την περσινη σεζον). Αν εμενε ως αναπληρωματικος δυσκολα να επαιρνε και πολυ χρονο συμμετοχης -και αυτο ισχυει- καθως εμεινε εντελει και ο Λας στα χαφ. Το καλο ειναι οτι δειχνει να εφυγε σε καλο κλιμα με το Μουρινιο και την ομαδα. Ενα θετικο κομματι αυτη της κινησης ειναι επισης οτι στη Λιβερπουλ λογικα θα παιζει μονιμα 11αδα (εκτος απροοπτου) και σε ενα χρονο επιστρεφει σε μας.

Τωρα για τον Μοντριτς, εγω πιστευω οτι μονο αν αγωνιζεται ως κεντρικος χαφ στην θεση του Κεντιρα (ή του Αλονσο αν συνεχιζει να ειναι ντεφορμε) μπορει να αναβαθμισει την ομαδα. Θα ειναι εξαιρετικα χρησιμες καποιες καλες πασες στο κεντρο, κατι που ο Σαμι ειδικα, δεν εχει ως προσον.
Μπροστα δεν νομιζω οτι χρειαζεται να βγει ο Οζιλ γιατι μεχρι να ειναι 100% αγωνιστικα ο Μοντριτς, θα ειναι και ο Οζιλ κατα πασα πιθανοτητα.

Μακαρι ο Μοντριτς να μου ανατρεψει την μετρια εικονα που εχω σχηματισει γι' αυτον και να βγαλει ματια πραγματικα.
Lucas
Lucas
Madridista
Madridista

Δημοσίευση από XDot Δευ 27 Αυγ 2012, 8:20 pm

το θεμα ειναι αν πιασει και στη λιβερπουλ..μονο στη θεση του λουκας μπορω να τον δω.
XDot
XDot
Madridista
Madridista

Δημοσίευση από marnik Τρι 28 Αυγ 2012, 6:38 pm

Παιδιά ο Modric παίζει ακριβώς την ίδια θέση με τον ΑΛόνσο (όπως και ο Σαχιν άλλωστε, γι'αυτό και έφυγε). Τώρα αν θα παίζει με Αλονσο μαζί (το πιθανότερο, αλλά έτσι χάνουμε σε μαρκάρισμα, κερδίζουμε σε εμπνέυσεις) ή θα τον κάνει rotation με Αλόνσο, θα δείξει. Φαντάζομαι εξαρτάται και από τον αντίπαλο κάθε φορά
marnik
marnik
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 195

Δημοσίευση από madridismo Τρι 28 Αυγ 2012, 7:10 pm

Σιγά μην βγει ο Αλονσο απο την 11αδα..
madridismo
madridismo
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 794

Δημοσίευση από Halamadrid Τρι 28 Αυγ 2012, 9:08 pm

αχρειαστη μεταγραφη ο μοντριτς
Halamadrid
Halamadrid
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 451

Δημοσίευση από marnik Τρι 28 Αυγ 2012, 10:22 pm

Ούτε εγώ πιστεύω ότι θα βγει ο Αλόνσο από την 11άδα (και ορθώς, εκτός αν είναι τιμωρημένος ή πολύ κουρασμένος ή -χτύπα ξύλο- τραυματίας). Ωτόσο 42 εκ. για μπακ απ του Αλόνσο είναι πολλά, οπότε τον βλέπω να παίζει. Αν έμενε ο Σαχιν και έπαιρνε τις ευκαιρίες του να δείξει αυτό για το οποίο τον πήραμε, δεν θα χρειαζόμαστε τον Modric. Τώρα νομίζω ότι θα προσφέρει (και σαν ταίρι του Αλόνσο ή σαν αντικαταστάτης του Αλόνσο ή και του Οζίλ όταν χρειαστεί), αν και το ξαναλέω (όπως και όλοι άλλωστε) ότι μεταγραφή χρειαζόμαστε στην άμυνα και όχι στο κέντρο.
marnik
marnik
Madridista
Madridista

Δημοσίευση από Eladir Τρι 28 Αυγ 2012, 11:49 pm

O Mourinho επεμεινε οσο δεν πηγαινε, ας ελπισουμε να ειχε δικιο και ο Modric να ειναι ο καλυτερος μας παιχτης.
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από realchef1 Σαβ 01 Σεπ 2012, 2:01 am

Hρθε ο Εσσιεν δανεικος, ανακοινωθηκε πριν λιγο. Μετα απο τη φυγη του Γκρανερο και του Σαχιν, αλλα και τη πιθανη φυγη του Ντιαρα χρειαζοταν ενας παικτης στα αμυντικα χαφ. Απλα δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι. Οπου διαβασα ελεγαν πως ειναι πεσμενος και δεν κανει για εμας. Αν εχει καποιος αποψη...
realchef1
realchef1
Madridista
Madridista

Δημοσίευση από Lucas Σαβ 01 Σεπ 2012, 2:10 am

Ασχετο, αλλα οι Κακα και Καρβαλιο απ οτι φαινεται παρεμειναν στην ομαδα. Απορω γιατι, απ την στιγμη που δεν παιζει να χρησιμοποιηθουν.
Lucas
Lucas
Madridista
Madridista

Δημοσίευση από MaDriDisM Σαβ 01 Σεπ 2012, 9:34 am

Μάλλον γιατί δεν φέραν ικανοποιητική πρόταση.

Εγώ άλλο δεν καταλαβαίνω. Έστω ότι κακώς έμειναν, για ποιό λόγο δεν προσπαθούμε να πάρουμε ό,τι θετικό μπορούμε από αυτούς τους παίκτες και ιδίως από τον Κακά;; :hmmm:
MaDriDisM
MaDriDisM
Madrileños Locos
Madrileños Locos

Αριθμός μηνυμάτων : 3479

http://www.RealGR.tk/

Δημοσίευση από Lucas Σαβ 01 Σεπ 2012, 4:48 pm

Τωρα που το ξανασκεφτομαι ο Κακα δεν ειναι και τοσο απιθανο να χρησιμοποιηθει φετος σε καποια ματς. Σε περιπτωση που τραυματιστει ή κουραστει πχ κανενας Οζιλ και θελει να παιζει με Μοντριτς ως πιο κεντρικο χαφ δεν αποκλειεται να τον χρησιμοποιησει.

Απ οσο ξερω αλλωστε ο μισθος του παραμενει ιδιος, οποτε θα ειναι τραγικο να πληρωνεται για να παρακολουθει τον αγωνα απ τις κερκιδες.

Σχετικα με τον Εσιεν, γνωριζει κανεις αν υπαρχει οψιον αγορας?
Lucas
Lucas
Madridista
Madridista

Δημοσίευση από Eladir Σαβ 01 Σεπ 2012, 7:56 pm

Μου αρεσει πολυ η μεταγραφη του Essien. Σιγουρα τα τελευταια 2 χρονια δεν εχει κανει πολλα αλλα για μενα στα καλα του ηταν κορυφη, οτι πιο κοντα σε Makelele εχω δει. Το παλικαρι ειναι δουλευταρας και δεν μασαει, μακαρι να ειναι σε καλη κατασταση και να βοηθησει την ομαδα. Δεν βασιζομαστε και πανω του στη μεσαια γραμμη, εχουμε πολλους παιχτες αλλα αν πιασει θα ειναι μεγαλο bonus.

Για Kaka....εγω τον πιστευω, ο Mourinho τον εχει θαψει στα ματς μεχρι τωρα, για να δουμε τι θα γινει. Δεν νομιζω να συμφερει κανεναν να μενει εκτος αποστολης σε καθε ματς.
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από marnik Σαβ 01 Σεπ 2012, 8:32 pm

Και εγώ πιστεύω ότι ο Essien μπορεί να βοηθήσει πολύ και ο Μου μπορεί να τον βοηθήσει να βρει τον καλό του εαυτό. Μην ξεχνάμε ότι με τον Μου έκανε τις καλύτερές του σαιζόν (και αν χρειαστεί μπορεί να παίξει και δεξί μπακ). Όσο για Κακά, εφόσον δεν έφυγε, πιστεύω ότι ο Μου θα τον χρησιμοποιήσει. Σίγουρα όχι σαν πρώτο βιολί, αλλά δεν πιστεύω ότι παίκτη της αξίας και του κασέ του Κακά θα τον έχει στα αζήτητα. Σίγουρα θα προτιμούσε να τον είχε δώσει, αλλά αφού έμεινε θα βρει τρόπο να τον χρησιμοποιήσει.
marnik
marnik
Madridista
Madridista

Δημοσίευση από Eladir Κυρ 02 Σεπ 2012, 12:32 am

Τα τελευταία νέα της ομάδος - Σελίδα 39 1346504419_extras_portada_1
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από Lucas Κυρ 02 Σεπ 2012, 2:16 am

Ωραια η εικονα Eladir με τα εσοδα-εξοδα (λειπει βεβαια το κοστος του δανεισμου του Εσιεν). Πρεπει να ειναι απ τις ελαχιστες χρονιες τις Ρεαλ παντως που καναμε πληρης αποσβεση των εξοδων.

Αν ξερει παρεπιπτοντως καποιος ποσο στοιχησε ο Εσιεν, ας το πει γιατι δεν εχω δει καποιο ποσο ακομα.
Lucas
Lucas
Madridista
Madridista

Δημοσίευση από XDot Κυρ 02 Σεπ 2012, 11:52 am

καλα τα 35 του μοντριτς σιγουρα ηταν πολλα αλλα οκ.
XDot
XDot
Madridista
Madridista

Δημοσίευση από Eladir Δευ 03 Σεπ 2012, 1:55 am

Εσωτερικο προβλημα στην ομαδα με τον Ronaldo. Εκανε δηλωσεις οτι υπαρχει θεμα :

"I don't celebrate goals when I am feeling sad and that's the case today," Ronaldo said, adding it was a "professional" and not a "personal" issue.

"The people who work here know why and I won't say anymore than that," he said.

Εψαξα αλλα δεν βρηκα ουτε φημες για την αιτια του προβληματος. Δικη μου σκεψη ειναι οτι εχει στραβωσει με το θεμα του Kaka. Οταν παιζανε μαζι δειχνανε πολυ κοντα και ο χειρισμος του Kaka τις τελευταιες βδομαδες απο τον Mourinho ειναι αθλιος.
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από realchef1 Δευ 03 Σεπ 2012, 11:20 am

Απο αυτα που διαβασα, για μια ακομα φορα ο Μπρατσος στο contra.gr εχει το καλυτερο ρεπορταζ. http://www.contra.gr/Soccer/Spain/Primera/realmadrid/anoikse-thn-porta-eksodoy-apo-real-madriths-o-ronalnto.1914796.html

realchef1
realchef1
Madridista
Madridista

Δημοσίευση από Lucas Δευ 03 Σεπ 2012, 12:40 pm

Κακιστο timing για τετοιου ειδους δηλωσεις, τωρα στην διακοπη των πρωταθληματων. Μεγαλο λαθος ακομα και δικιο να εχει ο Ροναλντο.

Οχι τιποτα αλλο αλλα με τις αοριστες αυτες δηλωσεις, μεχρι τωρα εχω διαβασει 5-6 διαφορετικους λογους για τους οποιους μπορει να αισθανεται ασχημα και ολη αυτη η κατασταση επηρεαζει σαφως το καλο κλιμα στην ομαδα. Θα βγαινει τωρα ο καθενας και θα λεει το μακρυ του και το κοντο του.

Παντως αυτο περι φυγης του, ειτε αληθευει ειτε οχι δεν συμφερει κανενα. Ουτε τον ιδιο ουτε την Ρεαλ. Δεν νομιζω να θελει να φυγει απ την ομαδα για κανενα λογο.
Lucas
Lucas
Madridista
Madridista

Δημοσίευση από angelinapaik Δευ 03 Σεπ 2012, 1:36 pm

Πολύ κακό αυτο που έγινε με το Ρονάλντο. Από την άλλη ίσως είναι καλύτερα που έδειξε ότι έχει πρόβλημα γιατί έτσι ίσως βρεθεί και λύση . Κρίμα που δεν υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα. Δεν θα κάνουμε τίποτα έτσι. Και τον Κακά τον λυπάμαι. Στα μείον τπυ Μουρίνιο το γεγονός ότι από αυτόν τον παίκτη ακόμα δεν κατάφερε να πάρει τίποτα. Δύσκολα τα πράγματα φέτος. Δεν αρχίσαμε καλά.
angelinapaik
angelinapaik
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 755

Σελίδα 39 από 40 Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης