Τα τελευταία νέα της ομάδος
+40
pecos
marnik
casillas
buffon
great_vendetidis
Lucas
Madridistagr
angelinapaik
Halamadrid
kaka
Nem
Jacobo
katadromeas_87
lazarosRM
yoko
Sergio-(4)-Ramos
Morbidas
likotrixa
raul444
Cristiano
CR9_1992
cutter
crazymadritista
c0n
Hala Madrid!
xabikos
Wael90
XDot
v.d vaart
W.S_HOOLS
madridismo
Sergio Ramos
Spyros.kill
mariatsili
MaDriDisM
alex_rm9
Despotaros
Eladir
supersergio
billybiros
44 απαντήσεις
:: MULTIMEDIA :: The Press
Σελίδα 5 από 40
Σελίδα 5 από 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Απ: Τα τελευταία νέα της ομάδος
Ναι, ο τρομερός Doscena της Liverpool... Ρε άντε γειάτ!!!
Wael90- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 1927
Στις 30 Ιουνίου θα παρουσιαστεί ο Κακά και στις 6 Ιουλίου ο Ροναλντο σύμφωνα με τον Ισπανικό τύπο.
Συνεχίζονται οι συζητήσεις για την απόκτηση του αμυντικού Μαικον από την Ιντερ.
Ο Ντρέντε είναι κοντά στην Φιορεντίνα σύμφωνα με την Ιταλική Gazzetta dello Sport.
Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει τις επόμενες μέρες ο τεχνικός γραμματέας της ομάδας Μιγκέλ Ανχελ Πορτουγκάλ.
Κοντά στην επιστροφή ο πρώην αρχηγός της Καστίγια, Αρμπελόα σύμφωνα με τον Ισπανικό τύπο.
Συνεχίζονται οι συζητήσεις για την απόκτηση του αμυντικού Μαικον από την Ιντερ.
Ο Ντρέντε είναι κοντά στην Φιορεντίνα σύμφωνα με την Ιταλική Gazzetta dello Sport.
Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει τις επόμενες μέρες ο τεχνικός γραμματέας της ομάδας Μιγκέλ Ανχελ Πορτουγκάλ.
Κοντά στην επιστροφή ο πρώην αρχηγός της Καστίγια, Αρμπελόα σύμφωνα με τον Ισπανικό τύπο.
Κλαίω με τον Αρμπελόα. Καλύτερα Τόρες.
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Παίδες εγώ τον θέλω τον Αρμπελόα.. Δεν ξέρω αν ειναι καλος η οχι αλλα ειναι αμυντικος και ισπανος και θελω τετοιους παιχτες στην ομαδα ακομα και στον παγκο!
Ειναι πολυτέλεια πιστευω για αλλαγή..
Ειναι πολυτέλεια πιστευω για αλλαγή..
Ας πάρουμε πρώτα έναν βασικό και βλέπουμε.
Wael90- Banned
Συμφωνα με αυτα που γραφουν οι εφημεριδες, κινουμαστε για Ribery, Maicon, Arbeloa + καποιον επιθετικο.
Η διαπραγματευσεις για τον Villa οπως δηλωσε ο Valdano σταματησαν επειδη ο προεδρος της Valencia αποφασισε να μην πουλησει.
Για Ribery, προσπαθουμε να τα βρουμε με την Bayern σε ενα ποσο γυρω στα 60εκ.
Στο παιχνιδι για Maicon φαινεται να εχει μπει και η Chelsea που δινει 30εκ, κοντα στα λεφτα που ζηταει η Inter. Ενω για Zlatan το ποσο που θελει η Inter ειναι 60εκ.
Η διαπραγματευσεις για τον Villa οπως δηλωσε ο Valdano σταματησαν επειδη ο προεδρος της Valencia αποφασισε να μην πουλησει.
Για Ribery, προσπαθουμε να τα βρουμε με την Bayern σε ενα ποσο γυρω στα 60εκ.
Στο παιχνιδι για Maicon φαινεται να εχει μπει και η Chelsea που δινει 30εκ, κοντα στα λεφτα που ζηταει η Inter. Ενω για Zlatan το ποσο που θελει η Inter ειναι 60εκ.
Αλόνσο και Αρμπελόα στη Ρεάλ προς 45 εκατ. ευρώ
Ξεκίνησαν οι επαφές με τη Μπάγερν για Ριμπερί
- Κώδικας:
Σύμφωνα με τον αγγλικό τύπο, η μεταγραφή των Αλόνσο και Αρμπελόα έκλεισε στα 45 εκατ. ευρώ και ο ατζέντης τους μετέβη στην Ισπανία για να συμφωνήσει για την αμοιβή των πελατών του.
Ξεκίνησαν οι επαφές με τη Μπάγερν για Ριμπερί
- Κώδικας:
Επίσης, σύμφωνα με τον ισπανικό τύπο, έχουν ξεκινήσει επαφές με Μπάγερν για Ριμπερί και μόλις κλείσει το θέμα των Αλόνσο-Αρμπελόα θα ενταθούν πλέον οι επαφές για να έρθει και ο Γάλλος στη Βασίλισσα.
ο essien δηλωσε πως ειναι ανοιχτος σε καποια προταση απο real και barcelona.
επισης ο πατερας του bruno alves ειπε πως ο γιος του θα φυγει απο τη πορτο και ρεαλ , φαρσα, τσελσι ενδιαφερονται.
επισης ο πατερας του bruno alves ειπε πως ο γιος του θα φυγει απο τη πορτο και ρεαλ , φαρσα, τσελσι ενδιαφερονται.
XDot- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 743
Ρε παίδες μήπως ήρθε η ώρα να ανοίξουμε ένα τόπικ με τα πιθανά συστήματα για την νέα σεζόν;;; Πρέπει να τους ταιριάξουμε λίγο τους παίκτες!
Despotaros- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 777
Πιστεύω πως αυτό θα το αναλάβει ο Pellegrini. Στο κάτω κάτω οι μεταγραφές δεν έχουν αρχίσει καν.
Wael90- Banned
Αν δεν αρχισει η προετοιμασια στις 10 Ιουλιου να δουμε τις πρωτες προπονησεις τα συστηματα κτλ. ειναι γριφος.
Αν πάρουν τον Αρμπελόα θα είναι σκάνδαλο. Δεν μπορείς κύριε Περεθ να κοροϊδεύεις τον κόσμο μες στα μούτρα του.
supersergio- Banned
supersergio έγραψε:Αν πάρουν τον Αρμπελόα θα είναι σκάνδαλο. Δεν μπορείς κύριε Περεθ να κοροϊδεύεις τον κόσμο μες στα μούτρα του.
+1
Despotaros- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 777
Ποιόν Arbeloa ρε παιδιά...
Wael90- Banned
Στην τελική καλύτερα Μιγκελ Τόρες. Σιγά τα πολλά προσόντα του Αμπαλοα που δεν έχει ο Τορες.
supersergio- Banned
Θα συμφωνήσω μαζί σας. Μέχρι τώρα κορόιδευα τους άλλους για αυτόν τον παίχτη και τώρα να έρθει σε εμάς; Ελπίζω πως δεν θα πληρώσουμε για να τους πάρουμε τον καρκίνο...
xabikos- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 267
o lisandro lopez πλησιαζει στη λυον...και η ρεαλ ενδιαφερεται για benzema..λετε να της πληρωνουμε τον λισαντρο + μερικα λεφτα ακομα για να παρουμε τον benzema?
XDot- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 743
Πάρα μα πάρα πολύ καλή κίνηση αν γίνει!!! Θέλω με 1000 τον Μπενζεμά! Δεν ξέρω αν θα είναι εξίσου καλή μεταγραφή όσο αν ερχόταν ο Βίγια αλλά είναι και αυτή μια μεγάλη μεταγραφή!
Τι λέτε ρε παιδιά; Ποιος Βίγια;
Σαν τον Μπενζεμά δεν είναι ο Βίγια, ο Μπενζεμά είναι κατά τη γνώμη μου από τους πιο ολοκληρωμένους φορ του κόσμου. Άσε που είναι και μικρότερος.
ΜΑΚΑΡΙ να έρθει....
Εγώ από πέρυσι το λέω ότι θέλω να έρθει και αν ερθει κι αυτός, μαζί με Ριμπερί, τότε μπροστά δεν παιζόμαστε με τίποτα.
Σαν τον Μπενζεμά δεν είναι ο Βίγια, ο Μπενζεμά είναι κατά τη γνώμη μου από τους πιο ολοκληρωμένους φορ του κόσμου. Άσε που είναι και μικρότερος.
ΜΑΚΑΡΙ να έρθει....
Εγώ από πέρυσι το λέω ότι θέλω να έρθει και αν ερθει κι αυτός, μαζί με Ριμπερί, τότε μπροστά δεν παιζόμαστε με τίποτα.
Παντως ο Benzema δεν ειχε καλυτερη season απο Higuain, μαλλον χειροτερη.
Απ'οτι διαβαζω κιολας, ο προεδρος της Lyon εχει κανει και δηλωσεις οτι αν φυγει ο Benzema θα ειναι για τη Ρεαλ.
Απ'οτι διαβαζω κιολας, ο προεδρος της Lyon εχει κανει και δηλωσεις οτι αν φυγει ο Benzema θα ειναι για τη Ρεαλ.
Ναι πριν λίγες μέρες έκανε αυτές τις δηλώσεις.
Ο Ιγκουαΐν δεν είναι το ίδιο με τον Μπενζεμά.
Ο Ιγκουαΐν πιο πολύ παίζει στα πλάγια.
Ο Ιγκουαΐν δεν είναι το ίδιο με τον Μπενζεμά.
Ο Ιγκουαΐν πιο πολύ παίζει στα πλάγια.
o higuain deuteros epithetikos einai. den einai gia plagia, den exei tosi taxitita. i kaliteri thesi gia ton higuain einai dipla i ligo pio piso apo ton striker
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
παιδια ακουσα στο ραδιο οτι αν φυγει ο Βιγια θσ στην μπαρτσελονα και οχι στην Ρεαλ ξερεται τιποτα?
v.d vaart- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 245
Παιζει αυτο για τον Villa αλλα το θεωρω απιθανο να σκασει η Barcelona τα 40++εκ που θελει η Valencia. Αν πουλησει καναν Eto'o τοτε θα εχει τη δυνατοτητα, αν και δεν βλεπω να πωλειται ευκολα ο Eto'o. H Μιλαν κοιταει Dzeko και Adebayor, η City πηρε Santa Cruz και σχεδον εχει κλεισει τον Tevez. Λιγες ομαδες μενουν, Ιnter, Chelsea, United.
Σελίδα 5 από 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
:: MULTIMEDIA :: The Press
Σελίδα 5 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης