Florentino Perez
+16
Ζ. Zidαne
Morbidas
GVarn
Wael90
XDot
v.d vaart
supersergio
Sergio Ramos
alex_rm9
Spike
Despotaros
Eladir
madridismo
MaDriDisM
Cygnus
billybiros
20 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ιστορία - Διοικητικά :: Διοικητικά
Σελίδα 3 από 7
Σελίδα 3 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Florentino Perez
Ναι μόνο που εγώ δεν ρώτησα ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ, ρώτησα ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ η διαφορετική συμπεριφορά που εσύ εννοείς.billybiros έγραψε:Η συμπεριφορά προς τον Τορες, τον Σνάιντερ και τον Ρομπέν.MaDriDisM έγραψε:Ποια είναι δηλαδή η διαφορετική συμπεριφορά ακριβώς;;;
Δεν νομίζω πως είμαι είμαι ο μόνος αντιλήφθηκε κάτι τέτοιο !!
Δηλαδή με συγχωρείς,αλλά τί καλό που είχε η ομάδα το κατέστρεψε ο Πέρεθ;;;Δεν έγραψα (δεν είπα) και ούτε υπονόησα πουθενά ότι ο Πέρεθ έπρεπε να κρατήσει ότι κακό δημιουργήθηκε επί Καλντερόν. Αν πάλι δεν ήταν κατανοητό το διευκρινίζω περισσότερο, ότι ο Πέρεθ έπρεπε να συνεχίσει (να μην καταστρέψει την παλιά ομάδα και ότι καλό φτιάχτηκε τα προηγούμενα χρόνια) αλλά να την ενισχύσει και να προσθέσει σε αυτήν το κάτι παραπάνω.
Τον Ρόμπεν;;;
Συμφωνώ.Οι ομάδες Madridism φτιάχνονται πατώντας στην δουλειά που έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια και προσθέτεις σε αυτό κάτι (αυτό που χρειάζεται). Αν κάθε χρόνιο χαλάς αυτό που έφτιαξε ο προηγούμενος για να φτιάξεις κάτι άλλο - δεν θα φτιάξεις ποτέ σου ομάδα.
Εγώ βλέπω ότι ο Πέρεθ έχει κρατήσει ένα βασικό κορμό που προυπήρχε και έχει προσθέσει ποιοτικούς παίκτες όπως Κακά, Ρονάλντο, Αλόνσο, Μπενζεμα κλπ.
Δεν καταλαβαίνω λοιπόν που στηρίζεται η περίφημη θεωρία ότι ο Πέρεθ "κατέστρεψε" την ομάδα.
Δηλαδή έπρεπε να κρατήσει όλους τους παίκτες που είχε ο Καλντερόν για να μην θεωρηθεί ότι "καταστρέφει" την ομάδα;; Μήπως έπρεπε να κρατησει και τον ίδιο προπονητή;;
Νομίζω ότι σου απάντησα και παραπάνω.Τι θα γίνει δηλαδή αν φύγει ο Πέρεθ;
Αυτός που θα έρθει πρέπει να καταστρέψει αυτό που έφτιαξε ο Πέρεθ;
Δεν επιθυμώ και δεν είδα να γίνεται καμιά "καταστροφή" της ομάδας. Το χτίσιμο μιας νέας ομάδας πάντα θα επιφέρει αλλαγές.
Αυτές οι αλλαγές σίγουρα δεν είναι επιθυμητές σε κάποιους, αλλά έτσι είναι.
Το να είσαι πρόεδρος της Ρεάλ είναι τιμή και οχι ευκαιρία καριέρας και αυτοπροβολής, και οι αποφάσεις της διοίκησης πρέπει να είναι για το καλό της ομάδος και όχι της αυτοπροβολής του Πέρεθ και του κάθε Πέρεθ.
Τον κύριο Πέρεθ τον φάγαμε 6 χρόνια (δεν είναι κάποιος καινούριος) και είδαμε την κατάληξη !!!
Το συμφέρον του Πέρεθ είναι να πάει καλά η ομάδα, ώστε και εκείνος να κερδίζει έτσι μέσα από την προβολή του ως πρόεδρος.
Εγώ θέλω να βλέπω έναν άνθρωπο που με σοβαρότητα να διοικεί την ομάδα.
Τώρα, αν αυτός κερδίζει μέσω της προβολής του, κανένα κακό δεν είναι αυτό για την ομάδα.
Κακό είναι να αναλάβει την διοίκηση κάνας τυχοδιώκτης τύπου Καλντερόν ή Σανθ και να κοιτά τι θα βγάλει από τις μίζες.
Καλά μου συγκρίνεις τους έλληνες πολιτικούς που δεν είχαν δεύτερο βρακί να φορέσουν πριν ασχοληθούν με την πολιτική με έναν επιχειρηματία δισεκατομμυριούχο;;Madridism το τι περουσία έχει ο Πέρεθ είναι άσχετο. Πάρα πολλοί έχουν
περιουσίες, αλλά θέλουν και άλλα. Οι πολιτικοί στην Ελλάδα έχουν πολλά
λεφτά αλλά θα κάνουν ότι μπορούν για να τσεπώσουν 3000-4000 ευρώ.
Η κατασκευαστική εταιρεία του Πέρεθ ξέρεις τι τζίρο κάνει κάθε χρόνο;;;
100 φορές τον προυπολογισμό της Ρεάλ περίπου.
Κάτσε και σκέψου λοιπόν αν ο Πέρεθ έχει ανάγκη να βγάλει μίζα από τις μεταγραφές της Ρεάλ.
Όσο για τον Βαλντάνο και τους λοιπούς που αναφέρεις, βρες μου εσύ έναν άγιο που δεν θα πάρει ούτε την παραμικρή μίζα.
Καλύτερα όμως να διοικεί κάποιος που δεν είναι βασική του επιδίωξη οι μίζες, παρά κάποιος που κοιτάει τι θα κλεψει, αυτό λέω εγώ!!
To να τους αφήνεις εκτός αποστολής με απόφαση της διοίκησης και όχι του προπονητή για μένα είναι διαφορετική συμπεριφορά.MaDriDisM έγραψε:Ναι μόνο που εγώ δεν ρώτησα ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ, ρώτησα ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ η διαφορετική συμπεριφορά που εσύ εννοείς.
Φυσικά, δεν χρειάζεται τώρα που έφυγε να τον βγάλουμε λίγο. Ο Ρομπεν ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης μας στην προετοιμασία.MaDriDisM έγραψε:Δηλαδή με συγχωρείς,αλλά τί καλό που είχε η ομάδα το κατέστρεψε ο Πέρεθ;;;
Τον Ρόμπεν;;;
Φυσικά και όχι.MaDriDisM έγραψε:Δεν καταλαβαίνω λοιπόν που στηρίζεται η περίφημη θεωρία ότι ο Πέρεθ "κατέστρεψε" την ομάδα.Δηλαδή έπρεπε να κρατήσει όλους τους παίκτες που είχε ο Καλντερόν για να μην θεωρηθεί ότι "καταστρέφει" την ομάδα;; Μήπως έπρεπε να κρατήσει και τον ίδιο προπονητή;;
Έπρεπε να παραμείνει ο Ρομπεν ή τουλάχιστον ο Σνάιντερ.
Δεν χρειαζόταν ο Αρμπελόα αλλά μπορούσε να παραμείνει στην ομάδα ο Τόρες.
Δεν χρειαζόταν να κρατήσει τον Ντουντεκ αλλά μπορούσε να κρατήσει τον Κορντίνα ή να αποκτήσει κάποιον άλλο (φθηνό) και καλό τερματοφύλακα.
Και ο Ριμπερί τέλος (αν υποθέσουμε οτι ευσταθούν τα δημοσιεύματα του τύπου) δεν αξίζει σε καμία περίπτωση τα τριπλάσια χρήματα από ότι ο Ρομπεν. (Για μένα είναι τουλάχιστον ισάξιοι).
Ο Πέρεθ διανύει φέτος τον 7ο χρόνο του ως πρόεδρος της Ρεάλ και εγώ δεν τον κρίνω ως νέο πρόεδρο αλλά συνολικά. Όταν έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης η ομάδα βρισκόταν υπό διάλυση. Ο προσωρινός τότε πρόεδρος (Μάρτιν) έφτιαξε επιτροπή συμπεριφοράς ενώ θυμόμαστε (όσοι θυμόμαστε) πολύ καλά τις επιλογές του και τις παρεμβάσεις στα αγωνιστικά και στις αποφάσεις του προπονητή. Αυτό για μένα δεν είναι σοβαρός πρόεδρος.MaDriDisM έγραψε:Εγώ θέλω να βλέπω έναν άνθρωπο που με σοβαρότητα να διοικεί την ομάδα.
Κατ' αρχήν οι αποφάσεις λαμβάνονται από κοινού, προπονητής και διοίκηση, για το ποιός θα παραμείνει στην ομάδα.billybiros έγραψε:To να τους αφήνεις εκτός αποστολής με απόφαση της διοίκησης και όχι του προπονητή για μένα είναι διαφορετική συμπεριφορά.
Και το ότι κάποιοι μπορεί να έμειναν εκτός αποστολής γιατί δεν τους υπολόγιζαν για τη νέα χρονιά δεν είναι θέμα "συμπεριφοράς", είναι θέμα μεταγραφικού σχεδιασμού του προπονητή και της διοίκησης.
Είπε κανείς ότι είναι "λίγος";;Φυσικά, δεν χρειάζεται τώρα που έφυγε να τον βγάλουμε λίγο. Ο Ρομπεν ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης μας στην προετοιμασία.
Δεν νομίζω...
Εσύ μου λες ότι ο Πέρεθ "καταστρέφει" ό,τι "καλό" βρήκε.
Αν αυτή η τεράστια "καταστροφή" είναι ο Ρόμπεν, τότε μάλλον ξέχασες ότι πέρυσι ο Ρόμπεν στα κρίσιμα ματς ήταν εκτός λόγω τραυματισμών (που είναι και σύνηθες για τον συγεκριμένο παίκτη και είναι και αυτό που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πώλησή του). Βέβαια το θέμα Ρομπεν το έχω αναλύσει ήδη παραπάνω.
Το είπε ο Πελεγκρίνι αυτό;;Φυσικά και όχι.
Έπρεπε να παραμείνει ο Ρομπεν ή τουλάχιστον ο Σνάιντερ.
Κι εγώ μπορεί να βγω και να πω ότι ήθελα π.χ. να παραμείνει ο Χούντελαρ.
Αν δεν παραμείνει ο Χούντελαρ δηλαδή σημαίνει ότι ο Πέρεθ καταστρέφει την ομάδα;;;
Κατ' αρχήν Κοντίνα λέγεται, όχι Κορντίνα.Δεν χρειαζόταν να κρατήσει τον Ντουντεκ αλλά μπορούσε να κρατήσει τον Κορντίνα ή να αποκτήσει κάποιον άλλο (φθηνό) και καλό τερματοφύλακα.
Κι αν έπαιζε μετά ο Κοντίνα σε κάνα ματς και έτρωγε πολλά γκολ θα λέγαν κάποιοι "α τον μπήξε τον δείξε τον Πέρεθ που άφησε να φύγει ο Ντούντεκ που ήταν έμπειρος τερματοφύλακας γιατί ήταν του Καλντερόν και κράτησε τον Κοντίνα"
Κι εδώ -παρεπιπτόντως- το θέμα σου ήταν ότι "ο Πέρεθ καταστρέφει την ομάδα".
Ο Ντούντεκ μέρος της ομάδας που παρέλαβε δεν ήταν;;;;
Το ότι παρενέβαινε στα αγωνιστικά ήταν λάθος του και θεωρώ ότι πλέον το έχει καταλάβει ότι αυτό τον έκανε να χάσει την μπάλα.Ο Πέρεθ διανύει φέτος τον 7ο χρόνο του ως πρόεδρος της Ρεάλ και εγώ δεν τον κρίνω ως νέο πρόεδρο αλλά συνολικά. Όταν έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης η ομάδα βρισκόταν υπό διάλυση. Ο προσωρινός τότε πρόεδρος (Μάρτιν) έφτιαξε επιτροπή συμπεριφοράς ενώ θυμόμαστε (όσοι θυμόμαστε) πολύ καλά τις επιλογές του και τις παρεμβάσεις στα αγωνιστικά και στις αποφάσεις του προπονητή. Αυτό για μένα δεν είναι σοβαρός πρόεδρος.
Ο παρεμβατισμός των προέδρων στο έργο των προπονητών είναι όμως κάτι που λίγο-πολύ πάντα συνέβαινε. Ακόμα και ο μέγας Σαντιάγκο Μπερναμπέου παρενέβαινε στο έργο των προπονητών. Δεν νομίζω όμως να τον θεωρείς κι αυτόν "μη σοβαρό". Εκτός εάν τον θεωρείς έτσι, οπότε πάω πάσο.
Σοβαρός πρόεδρος για μένα είναι κάποιος που ξέρει να εξασφαλίζει παίκτες και ένα καλό τεχνικό τιμ για την ομάδα, εξασφαλίζοντας παράλληλα και την οικονομική ευρωστία και τις καλές δημόσιες σχέσεις της ομάδας.
Λάθη όλοι κάνουν και λάθη έκανε και ο Πέρεθ και όποιος και να αναλάβει την προεδρία θα κάνει λάθη.
Και δεν θεωρώ ότι είναι ο 7ος χρόνος του.
Είναι ο πρώτος χρόνος της δεύτερης θητείας του και έχει σημασία αυτό.
Ασχετο με τη συζητηση αλλα κοιταω τα παιχνιδια που επαιξε περυσι ο Robben και το μονο που εχασε ηταν το παιχνιδι στο Camp Nou και θυμαμαι οτι δεν ηταν τραυματιας, ειχε δεχθει κιτρινη στο προηγουμενο παιχνιδι για διαμαρτυρια και ηταν τιμωρημενος. Ο Robben δεν πωληθηκε επειδη ηταν επιρρεπης στους τραυματισμους, περυσι την εβγαλε την χρονια μια χαρα και στην προετοιμασια επισης που ειναι και επικινδυνη περιοδος παλι δεν αντιμετωπισε προβλημα.MaDriDisM έγραψε:Αν αυτή η τεράστια "καταστροφή" είναι ο Ρόμπεν, τότε μάλλον ξέχασες ότι πέρυσι ο Ρόμπεν στα κρίσιμα ματς ήταν εκτός λόγω τραυματισμών (που είναι και σύνηθες για τον συγεκριμένο παίκτη και είναι και αυτό που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πώλησή του).
Τωρα για οn-topic, πιστευω ο Perez εχει κανει και σωστες και λαθος κινησεις στους πρωτους μηνες που ειναι προεδρος. Τα βασικα ομως που περιμενα να δω να τα εχω δει, δηλαδη ενα καλο ροστερ και προπονητη. Τωρα μενουν στηριξη στις επιλογες που εγιναν και προστασια απο σφαγες στη διαιτησια που μας εβλαψαν αρκετα περυσι και πιο παλια.
Μεταγραφικού σχεδιασμού προπονητή και διοίκησης;MaDriDisM έγραψε:Κατ' αρχήν οι αποφάσεις λαμβάνονται από κοινού, προπονητής και διοίκηση, για το ποιος θα παραμείνει στην ομάδα. Και το ότι κάποιοι μπορεί να έμειναν εκτός αποστολής γιατί δεν τους υπολόγιζαν για τη νέα χρονιά δεν είναι θέμα "συμπεριφοράς", είναι θέμα μεταγραφικού σχεδιασμού του προπονητή και της διοίκησης.
Σιγά μη ρώτησαν τον Πελεγκρίνι, εδώ δεν ρώτησαν τους παίκτες!!!
Ένα παίκτη ζήτησε (τον τερματοφύλακα της Σοσιεδάδ) και τον έγραψαν κανονικά.
Εγώ πάλι βλέπω ότι το θέμα Ρομπεν δεν ήταν ούτε αγωνιστικό (ήταν ο καλύτερος παίκτης μας στην προετοιμασία, και τους τελευταίους 6 μήνες δεν είχε τραυματισμούς) αλλά ούτε οικονομικό (δεν μπορείς να πουλάς 25 εκατομμύρια τον Ρομπεν και να κάνεις πολλαπλάσια πρόταση για τον Ριμπερί και να λες ότι ο Ρομπεν αποχώρησε για οικονομικούς λόγους).MaDriDisM έγραψε:Εσύ μου λες ότι ο Πέρεθ "καταστρέφει" ό,τι "καλό" βρήκε.
Αν αυτή η τεράστια "καταστροφή" είναι ο Ρόμπεν, τότε μάλλον ξέχασες ότι πέρυσι ο Ρόμπεν στα κρίσιμα ματς ήταν εκτός λόγω τραυματισμών.
Το σίγουρο είναι επίσης ότι δεν ρωτήθηκε καν ο Πελεγκρίνι για το θέμα του Ρομπεν.
Δε θα έλεγε κανένας τίποτα για Ντούντεκ Madridism (πίστεψε με).MaDriDisM έγραψε:Κι αν έπαιζε μετά ο Κοντίνα σε κάνα ματς και έτρωγε πολλά γκολ θα λέγαν κάποιοι "α τον μπήξε τον δείξε τον Πέρεθ που άφησε να φύγει ο Ντούντεκ που ήταν έμπειρος τερματοφύλακας.
... και εδώ ερχόμαστε σε αυτό που έλεγα πιο πάνω (να κρατήσει ότι καλό και να διώξει ότι κακό έχει δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια)... και ο Πέρεθ σε αυτή την περίπτωση έκανε ακριβώς το αντίθετο.
Ο ίδιος όμως δεν το θεωρεί λάθος επαναλαμβάνοντας ότι θα κάνει ακριβώς τα ίδια!MaDriDisM έγραψε:Το ότι παρενέβαινε στα αγωνιστικά ήταν λάθος του και θεωρώ ότι πλέον το έχει καταλάβει ότι αυτό τον έκανε να χάσει την μπάλα.
(μόνο λάθος του ήταν η αποχώρηση του - σύμφωνα πάντοτε με τον ίδιο)
Επειδή ο Πέρεθ δεν εμφανίστηκε ξαφνικά σήμερα όλοι είδαμε ποιους προπονητές έφερε (Καμάτσο - Κιερόθ - Λουξεμπουργκο - Πελεγκρίνι) καθώς επίσης και τα αποτελέσματα. Δεν είναι κακός ο Πελεγκρίνι (δεν λέω κάτι τέτοιο για να το διευκρινίσω από την αρχή ώστε να μην παρερμηνευτεί). Αλλά η επιλογή του, όπως και οι προηγούμενες δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο Πέρεθ δεν θέλει προπονητή που να έχει άποψη μέσα στην ομάδα.MaDriDisM έγραψε:Σοβαρός πρόεδρος για μένα είναι κάποιος που ξέρει να εξασφαλίζει παίκτες και ένα καλό τεχνικό τιμ για την ομάδα, εξασφαλίζοντας παράλληλα και την οικονομική ευρωστία και τις καλές δημόσιες σχέσεις της ομάδας.
Αυτό είναι το μοντέλο του "Floren team".
Εδώ είπες η μαγική λέξη και απο εδώ ίσος ξεκινά και όλη η διαφωνία μας.MaDriDisM έγραψε:Λάθη όλοι κάνουν και λάθη έκανε και ο Πέρεθ και όποιος και να αναλάβει την προεδρία θα κάνει λάθη. Και δεν θεωρώ ότι είναι ο 7ος χρόνος του.Είναι ο πρώτος χρόνος της δεύτερης θητείας του και έχει σημασία αυτό.
Κάποιοι ξεχνάνε ή θέλουν να ξεχάσουν τι έχει συμβεί τα προηγούμενα χρόνια.
Εγώ όμως θυμάμαι πολύ καλά τι έχει συμβεί ~ δεν ξεχνώ ~ και βλέπω ότι συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.
Η Ιστορία επαναλαμβάνεται Madridism
... και όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται - αυτο γίνεται ως τραγωδία και όχι ως φάρσα.
Εγω πιστευω (και ειμαι ψιλοβεβαιος) οτι μετα τη πωληση του Robben δεν υπηρξε καμια απολυτως προσπαθεια να ερθει ο Ribery σ'αυτη τη μεταγραφικη περιοδο και οτι ηταν ενα επικοινωνιακο τρικ. Βλεποντας ο Perez οτι ο κοσμος της Ρεαλ δεν πηρε καθολου καλα την πωληση του Robben αμεσως προβαλε μεσω τον media οτι παει για Ribery για να τελειωσει το ολο θεμα με τον Robben, και δουλεψε. Βγηκαν αμεσως μετα και οι Pellegrini, Valdano κτλ. λεγοντας οτι ολα ειναι καλα και εχουμε 2 παιχτες για καθε θεση και καπου εκει τελειωσε το θεμα αφου αρχιζε και το πρωταθλημα.billybiros έγραψε:Εγώ πάλι βλέπω ότι το θέμα Ρομπεν δεν ήταν ... οικονομικό (δεν μπορείς να πουλάς 25 εκατομμύρια τον Ρομπεν και να κάνεις πολλαπλάσια πρόταση για τον Ριμπερί και να λες ότι ο Ρομπεν αποχώρησε για οικονομικούς λόγους).
Το σίγουρο είναι επίσης ότι δεν ρωτήθηκε καν ο Πελεγκρίνι για το θέμα του Ρομπεν.
Για τον ρολο του Pellegrini σιγουρα δεν περνει αποφασεις για το ποιος ερχεται και ποιος φευγει, απλα λεει την γνωμη του και στη διοικηση και δημοσια, πχ ειχε πει οτι ηθελε και τον Sneijder και τον Robben στην ομαδα. Αλλα ο Valdano δεν φαινεται ακομη να τον ακουει ιδιαιτερα και εν μερει ειναι αναμενομενο μιας και δεν εχει καταφερει τιποτα ακομη με τη Ρεαλ. Το ιδιο γινονταν και περυσι με τον Guardiola στη Barcelona, τους ελεγε να διωξουν τον Eto'o και να παρουν αλλο επιθετικο αλλα τον εγραφαν κανονικοτατα. Αυτο το καλοκαιρι ομως μετα τους τιτλους, τον ακουσαν και βγηκαν και αρκετα εξω απο τα νερα τους με το να του φερουν τον Zlatan.
Και περιμένεις δηλαδή να δεχθώ υποθέσεις ως επιχειρήματα;;billybiros έγραψε:Σιγά μη ρώτησαν τον Πελεγκρίνι, εδώ δεν ρώτησαν τους παίκτες!!!
Η παραφιλολογία δεν βγάζει πουθενά.
Ναι αλλά από τον Ριμπερί θα πούλαγε φανέλες και θα τα έβγαζε, ενώ από τον Ρόμπεν όχι.Εγώ πάλι βλέπω ότι το θέμα Ρομπεν δεν ήταν ούτε αγωνιστικό (ήταν ο καλύτερος παίκτης μας στην προετοιμασία, και τους τελευταίους 6 μήνες δεν είχε τραυματισμούς) αλλά ούτε οικονομικό (δεν μπορείς να πουλάς 25 εκατομμύρια τον Ρομπεν και να κάνεις πολλαπλάσια πρόταση για τον Ριμπερί και να λες ότι ο Ρομπεν αποχώρησε για οικονομικούς λόγους).
Η εκτίμηση πάντως για το αν ένας παίκτης είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς δεν μπορεί να βασίζεται στους τελευταίους μήνες.
Πάλι υποθέσεις;;Το σίγουρο είναι επίσης ότι δεν ρωτήθηκε καν ο Πελεγκρίνι για το θέμα του Ρομπεν.
Ή μήπως έχεις βάλει κάνα κοριό στα γραφεία της Ρεάλ και παρακολουθείς και ξέρεις;;;
Το θέμα σου ήταν ότι "ο Πέρεθ καταστρέφει την ομάδα που βρήκε".Δε θα έλεγε κανένας τίποτα για Ντούντεκ Madridism (πίστεψε με).
... και εδώ ερχόμαστε σε αυτό που έλεγα πιο πάνω (να κρατήσει ότι καλό και να διώξει ότι κακό έχει δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια)... και ο Πέρεθ σε αυτή την περίπτωση έκανε ακριβώς το αντίθετο.
Το ότι έμεινε ο Ντούντεκ αποδεικνύει το αντίθετο.
Το αν έπρεπε να μείνει ή όχι είναι ζήτημα μεταγραφικού σχεδιασμού, για τον οποίο σχεδιασμό έχω και εγώ ορισμένες επιφυλάξεις.
Δεν νομίζω ότι είναι ασήμαντοι προπονητές οι παραπάνω και επίσης δεν φταίνε αυτοί που η ομάδα δεν είχε καλή φυσική κατάσταση.Επειδή ο Πέρεθ δεν εμφανίστηκε ξαφνικά σήμερα όλοι είδαμε ποιους προπονητές έφερε (Καμάτσο - Κιερόθ - Λουξεμπουργκο - Πελεγκρίνι) καθώς επίσης και τα αποτελέσματα.
Για αυτό φταίνε οι περιοδείες του καλοκαιριού, ένα από τα λάθη του Πέρεθ στην πρώτη θητεία του.
Το να έχεις επιλεκτική μνήμη και να θυμάσαι μόνο τα κακά κάποιου και όχι τα καλά που έχει κάνει είναι ίσως χειρότερο από το να τα ξεχάσεις όλα.Κάποιοι ξεχνάνε ή θέλουν να ξεχάσουν τι έχει συμβεί τα προηγούμενα χρόνια.
Εγώ όμως θυμάμαι πολύ καλά τι έχει συμβεί ~ δεν ξεχνώ ~ και βλέπω ότι συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.
Κατ' εμέ τέλειος πρόεδρος δεν υπήρξε, δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει.
Σε κάθε περίπτωση ζυγίζεις τα καλά και τα κακά κάποιου και κρίνεις.
Εγώ θεωρώ ότι ο Πέρεθ είναι ίσως ο καλύτερος πρέδρος τα τελευταία 15 χρόνια με βάση το παραπάνω "ζύγισμα".
Δεν αποκλείεται να βρεθεί και κάποιος καλύτερος του Πέρεθ (ενδεχομένως ο Παλάθιος), αλλά προς το παρόν νομίζω ότι το συμφέρον της ομάδας είναι να έχει ένα πρόεδρο σαν τον Πέρεθ.
Από κει και πέρα δεν με απασχολούν τυχόν αντιπάθειες που μπορεί ορισμένοι να έχουν προς τον Πέρεθ (και εννοώ φυσικά τους διάφορους μάνατζερς που τρώγαν τρελές μίζες επί Καλντερόν, ορισμένους παράγοντες από άλλες ομάδες και τους ούλτρας που είχαν κόντρα από παλια με τον Πέρεθ) και οι οποίοι αυτοί προωθούν την αντι-πέρεθ προπαγάνδα όπου και όσο μπορούν. Έχω την ψυχραιμία και την ωριμότητα να κρίνω τι είναι προς το συμφέρον της ομάδας μου, μακρια από έμμονες ιδέες και κολλήματα.
Στα 2 χρόνια του στη Ρεάλ έχει αγωνιστεί σε 50 παιχνίδια (βάζοντας 11 γκολ) για τη Λίγκα από τα 76 που δώσαμε.Eladir έγραψε:Ασχετο με τη συζητηση αλλα κοιταω τα παιχνιδια που επαιξε περυσι ο Robben και το μονο που εχασε ηταν το παιχνιδι στο Camp Nou και θυμαμαι οτι δεν ηταν τραυματιας, ειχε δεχθει κιτρινη στο προηγουμενο παιχνιδι για διαμαρτυρια και ηταν τιμωρημενος.
Μιλάμε δηλαδή για απώλεια του 1/3 των παιχνιδιών, κάτι που οφειλόταν κυρίως σε συνεχείς μικροτραυματισμούς που είχε.
Πέραν τούτου, όταν ένας παίκτης επανέρχεται από τραυματισμό δεν μπορεί να ανταπεξέλθει το ίδιο όπως όταν είναι υγιής. Άρα και στα ματς που έπαιξε δεν έπιανε πάντα το μάξιμουμ της απόδοσής του.
Σίγουρα δεν πωλήθηκε μονο για αυτό, αλλά ΚΑΙ για αυτό.Eladir έγραψε:Ο Robben δεν πωληθηκε επειδη ητανεπιρρεπης στους τραυματισμους, περυσι την εβγαλε την χρονια μια χαρα και στην προετοιμασια επισης που ειναι και επικινδυνη περιοδος παλι δεν αντιμετωπισε προβλημα.
Το αν είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς ή όχι ο Ρόμπεν φαίνεται και από την καριέρα του στην Τσέλσυ.
60 εμφανίσιες σε 114 παιχνίδια πρωταθλήματος!!
Δηλαδή σχεδόν τα μισά!
Σιγουρα εχει ταλαιπωρηθει πολυ απο μυικους τραυματισμους στην μεχρι τωρα καριερα του. Αλλα ειναι λαθος να λαμβανουμε υπ'οψην ολα τα προηγουμενα χρονια και να βγαζουμε συμπερασματα οταν υπαρχουν συγκεκριμενα γεγονοτα που δειχνουν το αντιθετο. Αυτο εκανε η Marca για να διαστρεβλωσει τις αποψεις οσων την διαβασαν.MaDriDisM έγραψε:Σίγουρα δεν πωλήθηκε μονο για αυτό, αλλά ΚΑΙ για αυτό.
Το αν είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς ή όχι ο Ρόμπεν φαίνεται και από την καριέρα του στην Τσέλσυ.
60 εμφανίσιες σε 114 παιχνίδια πρωταθλήματος!!
Δηλαδή σχεδόν τα μισά!
Πιο συγκεκριμενα, o Robben ταλαιπορουνταν απο τραυματισμους μεχρι τη στιγμη που εφυγε απο τους γιατρους της Ρεαλ και πηγε σε ειδικη κλινικη στην Ολλανδια. Ο γιατρος τοτε ειχε βγει και ειχε πει "Τελος οι συνεχεις μυικοι τραυματισμοι για τον Robben", τοτε κανεις δεν τον πιστεψε και ολοι γελαγαμε αλλα η η πραγματικοτητα ειναι οτι επαληθευτηκε πληρως. Οποιος θελει διαβαζει και τις δηλωσεις του γιατρου στις 7 Ιανουαριου εδώ.Οι ενδειξεις δειχνουν οτι ο Robben θα ειναι υγιης, και η διοικηση της Ρεαλ το ηξερε καλα οταν πηρε την αποφαση.
Στα του Perez τωρα, διαβαζω στην AS εχει στα σχεδια του να χτισει ενα υπερσυχρονο γηπεδο μπασκετ 20.000 θεσεων (πανω απο 100εκ κοστος) αλλα και ενα θεματικο παρκο σαν τη Disneyland με επικεντρο τη Ρεαλ (150εκ κοστος σε πρωτη φαση). Και τα δυο θα χτισθουν στην εκταση που εχει χτιστει και το υπερσυχρονο προπονητικο κεντρο της ομαδας, στο Valdebebas. Το γηπεδο μπασκετ συνδεεται και με την υποψηφιοτητα της Μαδριτης για τους Ολυμπιακους αγωνες του 2016 αλλα ακομη και αν δεν κερδισει η Μαδριτη, ο Perez παλι θα το χτισει.
Ακομη τα δυο project βρισκονται σε πρωιμα στάδια και αναζητουνται χορηγοι για να βοηθησουν στη χρηματοδοτηση καθως σκοπος του Perez ειναι να επιρρεαστει οσο το δυνατον λιγοτερο το οικονομικο κομματι της ποδοσφαιρικης ομαδας αν και αμφιβαλλω πως θα επιτευχθει αυτο. Η Arsenal για παραδειγμα απο τοτε που εφτιαξε το Emirates πουλαει συνεχεια παιχτες και πολυ σπανια δινει λεφτα για σοβαρες αγορες και αυτο την εχει οδηγησει στο να μηνει χωρις τιτλους τα τελευταια χρονια.
To ότι στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδος δεν μετείχε ο προπονητής και οτι ο όλος μεταγραφικός σχεδιασμός δεν γίνεται με αγωνιστικά κριτήρια είναι πέρα για πέρα φανερό madridism και δεν χρειάζεται να βάλεις κοριούς για να το καταλάβεις. Άλλωστε ο ίδιος ο Πελεγκρίνι δήλωσε ανοικτά οτι ήθελε κάποιοι απο τους παίκτες που αποχώρησαν να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδες - επομένως δεν χρειάζεται να κάνεις υποθέσεις.
Είναι φανερό επίσης οτι επιστρέφουμε στην εποχή των Γκαλάκτικος, των περιοδειών και των φανελών - μακρυά από το πραγματικό ποδόσφαιρο.
Ο Πέρεθ θα μπορούσε να διευθύνει άψογα το τσίρκο Μεντράνο ή την Ντισνειλαντ.
Η Ρεάλ όμως είναι ποδοσφαιρική ομάδα ~ και αυτό που πάει να φτιάξει ο Πέρεθ δεν είναι.
Εγώ Madridism είμαι οπαδός της ποδοσφαιρικής ομάδος "Ρεάλ Μαδρίτης" και όχι του Πέρεθ και του κάθε προέδρου και αυτό που με ενδιαφέρει αποκλειστικά είναι η ομάδα και όχι ο πρόεδρος και οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες.
H ομάδα είναι το "Real Madrid" και οχι το "Floren Team".
Ο Πέρεθ πριν απο τρισίμηση χρόνια αποχώρησε απο την ομάδα και δεν αποχώρησε γιατί είχε δουλειές ή γιατί βαρέθηκε. Αποχώρησε για συγκεκριμένους λόγους τους οποίους κάποιοι θαμπωμένοι απο τις ακριβές μεταγραφές τους ξεχασανε.
Η Ιστορία επαναλαμβάνεται Madridism ... και δεν νομίζω πως είμαι ο μόνος που το βλέπει και το αντιλαμβάνεται.
Και η Ιστορία λέει οτι την προηγούμενη περίοδο (αυτή που κατά τα άλλα διοίκησε την ομάδα ο καλύτερος πρόεδρος στην Ιστορία της) η ομάδα δεν ήταν καν ποδοσφαιρική ομάδα αλλά ένας περιοδεύων θίασος.
Η Ρεάλ είναι ποδοσφαιρική ομάδα και όχι περιοδεύων θίασος.
Και αυτό δεν είναι ούτε αντιπάθεια προς τον Πέρεθ - είμαι οπαδός της ομάδος και την θέλω ομάδα.
Και όποιος πάει και προσπαθεί την κάνει θίασο θα είμαι εναντίον του - είναι ξεκάθαρο.
Άρα έρχεσαι στα λόγια μου, οτι δεν ήταν αγωνιστικοί οι λόγοι της αποχώρησης του Ρομπεν.Ναι αλλά από τον Ριμπερί θα πούλαγε φανέλες και θα τα έβγαζε, ενώ από τον Ρόμπεν όχι.
Είναι φανερό επίσης οτι επιστρέφουμε στην εποχή των Γκαλάκτικος, των περιοδειών και των φανελών - μακρυά από το πραγματικό ποδόσφαιρο.
Ο Πέρεθ θα μπορούσε να διευθύνει άψογα το τσίρκο Μεντράνο ή την Ντισνειλαντ.
Η Ρεάλ όμως είναι ποδοσφαιρική ομάδα ~ και αυτό που πάει να φτιάξει ο Πέρεθ δεν είναι.
Εγώ Madridism είμαι οπαδός της ποδοσφαιρικής ομάδος "Ρεάλ Μαδρίτης" και όχι του Πέρεθ και του κάθε προέδρου και αυτό που με ενδιαφέρει αποκλειστικά είναι η ομάδα και όχι ο πρόεδρος και οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες.
H ομάδα είναι το "Real Madrid" και οχι το "Floren Team".
Ο Πέρεθ πριν απο τρισίμηση χρόνια αποχώρησε απο την ομάδα και δεν αποχώρησε γιατί είχε δουλειές ή γιατί βαρέθηκε. Αποχώρησε για συγκεκριμένους λόγους τους οποίους κάποιοι θαμπωμένοι απο τις ακριβές μεταγραφές τους ξεχασανε.
Η Ιστορία επαναλαμβάνεται Madridism ... και δεν νομίζω πως είμαι ο μόνος που το βλέπει και το αντιλαμβάνεται.
Και η Ιστορία λέει οτι την προηγούμενη περίοδο (αυτή που κατά τα άλλα διοίκησε την ομάδα ο καλύτερος πρόεδρος στην Ιστορία της) η ομάδα δεν ήταν καν ποδοσφαιρική ομάδα αλλά ένας περιοδεύων θίασος.
Η Ρεάλ είναι ποδοσφαιρική ομάδα και όχι περιοδεύων θίασος.
Και αυτό δεν είναι ούτε αντιπάθεια προς τον Πέρεθ - είμαι οπαδός της ομάδος και την θέλω ομάδα.
Και όποιος πάει και προσπαθεί την κάνει θίασο θα είμαι εναντίον του - είναι ξεκάθαρο.
Εντάξει, ό,τι πεις!billybiros έγραψε:To ότι στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδος δεν μετείχε ο προπονητής και οτι ο όλος μεταγραφικός σχεδιασμός δεν γίνεται με αγωνιστικά κριτήρια είναι πέρα για πέρα φανερό madridism και δεν χρειάζεται να βάλεις κοριούς για να το καταλάβεις.
Το θέμα βέβαια είναι να μη μιλάμε με εικασίες.
Τώρα αν εσύ θεωρείς τις εικασίες σοβαρά επιχειρήματα, πάω πάσο!!
Άλλο θέμα να πουλάς φανέλες (που το κάνουν ΟΛΟΙ οι σύλλογοι του κόσμου) και άλλο οι περιοδείες.Άρα έρχεσαι στα λόγια μου, οτι δεν ήταν αγωνιστικοί οι λόγοι της αποχώρησης του Ρομπεν.
ΟΙ λόγοι που αποχώρησε είναι και αγωνιστικοί και οικονομικοί. Τα έχω πει τόσες φορές που βαρέθηκα πλεον να λέω τα ίδια και τα ίδια, ξανά και ξανά.
Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι ένας σύλλογος πρέπει να αδιαφορεί για τα εσοδά του και να κοιτά μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, δικαίωμά σου.
Εγώ δεν το βλέπω έτσι.
Εντάξει, για σένα μπορεί να είναι τσίρκο η σημερινή Ρεάλ (του Πέρεθ).Ο Πέρεθ θα μπορούσε να διευθύνει άψογα το τσίρκο Μεντράνο ή την Ντισνειλαντ.
Για μένα είναι μια ομάδα που τώρα χτίζεται, που έχει πολύ καλό υλικό (χάρη και στον Πέρεθ και στους προκατόχους του), που έχει ένα σοβαρό προπονητή, που έχει σοβαρό τεχνικό διευθυντή και που γενικότερα έχει ολα τα εχύεγγυα για να πάει καλά.
Κι εγώ οπαδός της Ρεάλ είμαι και όχι του Πέρεθ, αλλά ο Πέρεθ είναι κατά τη γνώμη μου ο καταλληλότερος για πρόεδρος αυτή τη στιγμή.Εγώ Madridism είμαι οπαδός της ποδοσφαιρικής ομάδος "Ρεάλ Μαδρίτης" και όχι του Πέρεθ και του κάθε προέδρου και αυτό που με ενδιαφέρει αποκλειστικά είναι η ομάδα και όχι ο πρόεδρος και οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες.
Τώρα αν είναι κακό να λες την γνώμη σου -ότι ο Πέρεθ είναι καλός για πρόεδρος- και αν πρέπει να βρίζουμε ή να κράζουμε για τα πάντα τον Πέρεθ (ώστε να είμαστε "σωστοί" οπαδοί της Ρεάλ), λυπάμαι αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι.
Αν θέλεις εσύ να βλέπεις μόνο τα λάθη του και να σβήσεις τα όποια καλά έκανε, δικό σου θέμα.Ο Πέρεθ πριν απο τρισίμηση χρόνια αποχώρησε απο την ομάδα και δεν αποχώρησε γιατί είχε δουλειές ή γιατί βαρέθηκε. Αποχώρησε για συγκεκριμένους λόγους τους οποίους κάποιοι θαμπωμένοι απο τις ακριβές μεταγραφές τους ξεχασανε.
Εγώ θέλω να βλέπω και τα καλά του και τα κακά του.
Και έχει κάνει και πολλά και μεγάλα καλά στην ομάδα, τα οποία αν θες μπορούμε να τα αναλύσουμε.
Είναι και οι ούλτρας και διάφοροι που διαβάζουν τα σχόλιά τους και πείθονται.Η Ιστορία επαναλαμβάνεται Madridism ... και δεν νομίζω πως είμαι ο μόνος που το βλέπει και το αντιλαμβάνεται.
Δεν είπα ότι ήταν ο καλύτερος πρόεδρος της ιστορίας της.Και η Ιστορία λέει οτι την προηγούμενη περίοδο (αυτή που κατά τα άλλα διοίκησε την ομάδα ο καλύτερος πρόεδρος στην Ιστορία της) η ομάδα δεν ήταν καν ποδοσφαιρική ομάδα αλλά ένας περιοδεύων θίασος.
Μην παραποιείς τα λόγια μου.
Ο καλύτερος πρόεδρος από όσους πέρασαν τα τελευταία 15 χρόνια είπα.
Ο Ζιντάν δηλαδή, ο Φίγκο, ο Μπέκαμ, ο Ραούλ, ο Ρονάλντο και όλοι αυτοί ήταν ηθοποιοί (κατ' εσέ) και όχι παίκτες (καθότι θίασος και όχι ομάδα).
Για μένα πάντως ήταν οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου.
Από κει και πέρα έκανε και ορισμένα λάθη ο Πέρεθ, τα οποία κόστισαν στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν ομάδα ή ότι δεν παίξαμε μπαλάρα για μια τριετία.
Ας μην καταστροφολογούμε και ας μην ισοπεδώνουμε τα πάντα.
Δεν βγαίνει τίποτα με τις καταστροφολογίες και τις ισοπεδώσεις.
Εικασίες ότι ο προπονητής δεν μετέχει ενεργά στον μεταγραφικό σχεδιασμό;MaDriDisM έγραψε:Εντάξει, ό,τι πεις!
Το θέμα βέβαια είναι να μη μιλάμε με εικασίες.
Είναι σαν να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας και να κάνουμε πως δεν βλέπουμε τι γίνεται στην ομάδα MaDriDisM.
Εικασία είναι αυτό.
MaDriDisM έγραψε:Κατ' αρχήν οι αποφάσεις λαμβάνονται από κοινού, προπονητής και διοίκηση, για το ποιος θα παραμείνει στην ομάδα.
Το μάρκετινκ και το εμπορίκό κομμάτι είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το σημερινό ποδόσφαιρο MaDriDisM και κανένας δεν το αμφισβήτησε αυτό. Κανένας δεν είπε ότι "ο σύλλογος πρέπει να αδιαφορεί για τα έσοδα του".MaDriDisM έγραψε:Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι ένας σύλλογος πρέπει να αδιαφορεί για τα έσοδά του και να κοιτά μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, δικαίωμά σου.
Το μάρκετινγ όμως στο ποδόσφαιρο δεν ανακαλύφθηκε "επί Πέρεθ".
Μάρκετινγ έχει και η Μπαρτσελόνα, μάρκετινγ έχει και η Μάντζεστερ, μάρκετινγκ έχει και η Τσέλσι.
Με τη μόνη διαφορά ότι αυτό που συνέβη στην προηγούμενη εξαετία (5,5 χρόνια) του Πέρεθ ξεφεύγει πολύ από τη λογική του μάρκετινγκ σε έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο.
Η ομάδα επί Πέρεθ ήταν πρώτα και πάνω από όλα μάρκετινγ και μετά ποδοσφαιρική ομάδα.
Σε αυτό είμαι αντίθετος.
Ο Πέρεθ παρέλαβε πρωταθλήτρια Ευρώπης και παρέδωσε κάτι πολύ κατώτερο (αγωνιστικά πάντα) από αυτό που παρέλαβε... και αυτό που παρέδωσε εμένα δεν με ικανοποίησε καθόλου.MaDriDisM έγραψε:Αν θέλεις εσύ να βλέπεις μόνο τα λάθη του και να σβήσεις τα όποια καλά έκανε, δικό σου θέμα.Εγώ θέλω να βλέπω και τα καλά του και τα κακά του.
Και έχει κάνει και πολλά και μεγάλα καλά στην ομάδα, τα οποία αν θες μπορούμε να τα αναλύσουμε.
Δεν μιλάω για τους παίκτες MaDriDisM αλλά για την ομάδα, και αυτή είναι η διαφορά μας.MaDriDisM έγραψε:Ο Ζιντάν δηλαδή, ο Φίγκο, ο Μπέκαμ, ο Ραούλ, ο Ρονάλντο και όλοι αυτοί ήταν ηθοποιοί (κατ' εσέ) και όχι παίκτες (καθότι θίασος και όχι ομάδα).
Για μένα πάντως ήταν οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου.
... και αυτό που εμφάνισε η προηγούμενη ομάδα εκείνων των αστέρων πολλές φορές θύμιζε περισσότερο περιοδεύων θίασο παρά ποδοσφαιρική ομάδα.
Εμένα δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι παίκτες, ούτε οι πρόεδροι - αλλά η ομάδα.
Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο MaDriDisM μετρά περισσότερο η συνολική εικόνα μιας ομάδος και όχι η ατομική αξία των ποδοσφαιριστών, για αυτό και παρόλο που είχαμε πάντα τους καλύτερους παίκτες η ομάδα τις περισσότερες φορές ήταν κατώτερη των προσδοκιών.
Ο Πέρεθ MaDriDisM έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο, το έχει ανακοινώσει και το υλοποιεί και είναι το ίδιο ακριβός με αυτό που είχε δημιουργήσει στην προηγούμενη θητεία του.MaDriDisM έγραψε:Ας μην καταστροφολογούμε και ας μην ισοπεδώνουμε τα πάντα.
Δεν βγαίνει τίποτα με τις καταστροφολογίες και τις ισοπεδώσεις.
Δεν βγήκα ποτέ να καταστροφολόγήσω (οτι θα χάσουμε, οτι δεν θα πάρουμε τίτλους, ή οτι η ομάδα θα καταστραφεί κοκ).
Ούτε θα περιμένω να κερδίσει ή να χάσει η ομάδα για να δικαιωθώ εγώ ή οι υποστηρικτές του Πέρεθ.
Το πλάνο του Περεθ είναι σαφές (δεν εξαπάτησε κανέναν) και περιλαμβάνει ποδοσφαιρικές Ντισνειλαντ, πωλήσεις φανελών και περιοδείες σε Αμερικές και Ασίες. Το πλάνο του είναι πρώτα και πάνω απο όλα εμπορικό και σε δεύτερο στάδιο αγωνιστικό ... και αυτό με βρίσκει και θα με βρίσκει πάντα αντίθετο.
Ο μεγάλος Περεθ θέλει να κάνει το προπονητικό της βασίλισσας Αλού Φαν Πάρκ, Αηδονάκια ή Ντίσνεϊλαντ όπως θέλετε πείτε το. Έτσι οι παίκτες μας αντί να κάνουν προπόνηση μάλλον θα κάνουν συγκρουόμενα, μετά θα τρων κανά χοτ-ντογκ και θα πίνουν και καμιά γκαζόζα. Συγχαρητήρια Φλορεντίνο ο κόσμος του ποδοσφαίρου χαίρετε με το project σου και ανυπομονεί να παίξει στις νέες εγκαταστάσεις σου.
Πέρεθ πάρε όποιον έφερες αν είναι αναγκαίο και άδιασε μας τη γωνιά.
Πέρεθ πάρε όποιον έφερες αν είναι αναγκαίο και άδιασε μας τη γωνιά.
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Κοίτα, αν έχεις στοιχεία ότι ο προπονητής δεν ρωτήθηκε για το σχεδιασμό, τότε δεν είναι.billybiros έγραψε:Εικασίες ότι ο προπονητής δεν μετέχει ενεργά στον μεταγραφικό σχεδιασμό;
Είναι σαν να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας και να κάνουμε πως δεν βλέπουμε τι γίνεται στην ομάδα MaDriDisM.
Αν δεν έχεις, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ.
Να ξέρουμε και τι λέμε..!!!
Να σου θυμίσω μήπως ότι και αυτοί οι σύλλογοι κάναν περιοδείες;;;Μάρκετινγ έχει και η Μπαρτσελόνα, μάρκετινγ έχει και η Μάντζεστερ, μάρκετινγκ έχει και η Τσέλσι.
Με τη μόνη διαφορά ότι αυτό που συνέβη στην προηγούμενη εξαετία (5,5 χρόνια) του Πέρεθ ξεφεύγει πολύ από τη λογική του μάρκετινγκ σε έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμφωνώ με τις περιοδείες και με το υπερβολικό μάρκετινγκ, καλό θα ήταν να μην είμαστε ισοπεδωτικοί.
Δεν νομίζω.Η ομάδα επί Πέρεθ ήταν πρώτα και πάνω από όλα μάρκετινγ και μετά ποδοσφαιρική ομάδα.
Σε αυτό είμαι αντίθετος.
Ότι υπήρχε έντονο μάρκετινγκ, ναι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν πρώτα μάρκετινγκ και μετά ομάδα.
Το ότι η ομάδα δεν πηγαινε καλά κάποιες χρονιές οφείλεται σε συγκεκριμένα λάθη που έγιναν στον αγωνιστικό τομέα και όχι στο μαρκετινγκ.
Παρέλαβε έναν σύλλογο υπερχρεωμένο και παρέδωσε έναν σύλλογο πλούσιο.Ο Πέρεθ παρέλαβε πρωταθλήτρια Ευρώπης και παρέδωσε κάτι πολύ κατώτερο (αγωνιστικά πάντα) από αυτό που παρέλαβε... και αυτό που παρέδωσε εμένα δεν με ικανοποίησε καθόλου.
Παρέδωσε μια ομάδα με ένα υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο, που τόσο της έλειπε.
Καλό είναι να τα λέμε ΌΛΑ και όχι τα μισά.
Με πρακτικές απόκρυψης της μισής αλήθειας δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνήσω!
Εντάξει, όταν παίζαμε μπαλάρα και όταν σηκώναμε το τσου λου το 2002 για πλάκα και παίρναμε πρωταθλήματα ήμασταν θίασος.Δεν μιλάω για τους παίκτες MaDriDisM αλλά για την ομάδα, και αυτή είναι η διαφορά μας.
... και αυτό που εμφάνισε η προηγούμενη ομάδα εκείνων των αστέρων πολλές φορές θύμιζε περισσότερο περιοδεύων θίασο παρά ποδοσφαιρική ομάδα.
Αμα είναι πάντως να γίνουμε τέτοιος "θίασος" πάλι (όπως την πρώτη τριετία-τετραετία επί Πέρεθ), εγώ δεν έχω πρόβλημα.
Το λες και το ξαναλές αυτό, αλλά όλο με τους προέδρους σε βλέπω να ασχολείσαι και όχι με την ομάδα.Εμένα δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι παίκτες, ούτε οι πρόεδροι - αλλά η ομάδα.
Εγώ προσπαθώ να κάνω κουβέντα για την ομάδα και συνεχώς βλέπω θεωρίες ότι "ο Πέρεθ διώχνει τους παίκτες του Καλντερόν", "ο Πέρεθ θα κάνει την ομάδα ντίζνεϊλαντ", ο Πέρεθ εκείνο, ο Περεθ το άλλο.
Θεωρίες που το λιγότερο είναι αστείες και θεωρίες για τις οποίες δεν υπάρχουν ούτε ενδείξεις ούτε αποδείξεις ότι ισχύουν.
Και για να μην το κουράζουμε...
Αν θέλεις να κράζεις τον Πέρεθ, εμένα δεν με απασχολεί.
Έτσι κι αλλιώς κι εγώ πολλές φορές διασκεδάζω με τα διάφορα αντι-πέρεθ σχόλια που διαβάζω.
Απλά ήθελα να βάλω λίγο τα πράγματα στη θέση τους και για αυτό το λόγο μπήκα στη συζήτηση.
Ο Πέρεθ κατά τη γνώμη μου είναι ένας καλός πρόεδρος και χαίρομαι που είναι στην ομάδα μου.
Τώρα αν αυτό απαγορεύεται να το λέμε ή αν όταν το πούμε αυτόματα υπαγόμαστε στους "οπαδούς του Πέρεθ" και παύουμε να είμαστε "οπαδοί της Ρεάλ", δεν με ενδιαφέρει.
Εγώ την άποψή μου μια φορά θα την λέω.
supersergio έγραψε:Ο μεγάλος Περεθ θέλει να κάνει το προπονητικό της βασίλισσας Αλού Φαν
Πάρκ, Αηδονάκια ή Ντίσνεϊλαντ όπως θέλετε πείτε το. Έτσι οι παίκτες μας
αντί να κάνουν προπόνηση μάλλον θα κάνουν συγκρουόμενα, μετά θα τρων
κανά χοτ-ντογκ και θα πίνουν και καμιά γκαζόζα.
Άσε που θα τραυματίζονται κιόλας οι παίκτες στις νεροτσουλήθρες...
Ακριβώς Madridism και για να ξέρουμε τι ακριβώς λέμε, αν ζητάς στοιχεία και αποδείξεις για το αν ο Πελεγκρίνι "δεν είχε ενεργό ρόλο στον μεταγραφικό σχεδιασμό" θα έπρεπε να κάνεις και εσύ ακριβός το ίδιο όταν έλεγες "οι αποφάσεις λαμβάνονται από κοινού, προπονητής και διοίκηση".MaDriDisM έγραψε:Κοίτα, αν έχεις στοιχεία ότι ο προπονητής δεν ρωτήθηκε για το σχεδιασμό, τότε δεν είναι.
Αν δεν έχεις, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ. Να ξέρουμε και τι λέμε..!!!
...και δεν χρειάζονται ούτε κοριοί, ούτε δικαστικού περιεχομένου αποδείξεις για να εκφράσω αυτό που πιστεύω και ούτε θα σου ζητήσω να κάνεις το ίδιο. Βλέποντας και παρακολουθώντας την όλη πορεία της ομάδος η πεποίθηση μου είναι ο Πελεγκρίνι δεν είχε ενεργό ρόλο στον όλο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδος, ούτε στο ποιοι παίκτες θα μείνουν σε αυτή... και δεν νομίζω πως το πιστεύω μόνο εγώ.
Με το υπερβολικό Marketing και τις υπερβολές είμαι και θα είμαι εναντίον MaDriDisM και όχι εναντίον της εμπορικής διάστασης μιας ομάδος. Νομίζω πως παραπάνω το λέω ξεκάθαρα.MaDriDisM έγραψε:Να σου θυμίσω μήπως ότι και αυτοί οι σύλλογοι κάναν περιοδείες;;;
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμφωνώ με τις περιοδείες και με το υπερβολικό μάρκετινγκ, καλό θα ήταν να μην είμαστε ισοπεδωτικοί.
Όταν το μάρκετινγκ MaDriDisM προηγείται των αγωνιστικών θεμάτων, τα αποτελέσματα θα είναι αυτά που είδαμε!!!MaDriDisM έγραψε:Ότι υπήρχε έντονο μάρκετινγκ, ναι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν πρώτα μάρκετινγκ και μετά ομάδα.
Το ότι η ομάδα δεν πήγαινε καλά κάποιες χρονιές οφείλεται σε συγκεκριμένα λάθη που έγιναν στον αγωνιστικό τομέα και όχι στο μαρκετινγκ.
Δεν είπε κανένας MaDriDisM οτι ο Πέρεθ δεν τα κατάφερε στο εμπορικό σκέλος ή ότι ήταν κακός διαχειριστής των οικονομικών. Η αντίθεση μου νομίζω πως ήταν ξεκάθαρη και επικεντρώνεται στο ότι ασχολήθηκε υπερβολικά με το εμπορικό σκέλος υποβαθμίζοντας το αγωνιστικό και το ίδιο ξανακάνει ξεκάθαρα σήμερα.MaDriDisM έγραψε:Παρέλαβε έναν σύλλογο υπερχρεωμένο και παρέδωσε έναν σύλλογο πλούσιο.
Παρέδωσε μια ομάδα με ένα υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο, που τόσο της έλειπε.
Madridism έχεις την άποψη σου και καλά κάνεις, αλλά δεν χρειάζεται να παίρνεις προσωπικά αυτά που λέγονται και γράφονται. Είναι απόλυτα λογικό να διαφωνείς σε κάτι αλλά θα προτιμούσα να εκφράσεις τα αντίστοιχα αντεπιχειρήματα αν πιστεύεις σε κάτι διαφορετικό και οι εκφράσεις "Με πρακτικές απόκρυψης της μισής αλήθειας" και "Θεωρίες που το λιγότερο είναι αστείες" ή αυτά είναι "εικασίες" δεν είναι αντεπιχειρήματα αυτών που πιστεύω εγώ.MaDriDisM έγραψε:Με πρακτικές απόκρυψης της μισής αλήθειας δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνήσω!
...............
Θεωρίες που το λιγότερο είναι αστείες και θεωρίες για τις οποίες δεν υπάρχουν ούτε ενδείξεις ούτε αποδείξεις ότι ισχύουν.
Εγώ πάλι δεν πρόκειται να κρίνω τη διοίκηση με το αν τα πάει η ομάδα η ομάδα για κάποιο χρονικό διάστημα ή παίξει καλό ποδόσφαιρο για ένα χρόνο ή αν κατακτήσει κάποιο τίτλο. Την θέση μου την είχα πάντοτε και θα τη λέω. Και η θέση μου είναι σαφής - ότι το εμπορικό σκέλος της ομάδος πρέπει να ακολουθεί και να μην προπορεύεται αυτό του αγωνιστικού.MaDriDisM έγραψε:Εντάξει, όταν παίζαμε μπαλάρα και όταν σηκώναμε το τσου λου το 2002 για πλάκα και παίρναμε πρωταθλήματα ήμασταν θίασος.Άμα είναι πάντως να γίνουμε τέτοιος "θίασος" πάλι (όπως την πρώτη τριετία-τετραετία επί Πέρεθ), εγώ δεν έχω πρόβλημα.
Δεν το κουράζουμε Madridism με το να υπάρχει διαφωνία απόψεων. Εκφράσεις όπως "διασκεδάζω" είναι αυτά που κουράζουν και όχι οι διαφορετικές απόψεις.MaDriDisM έγραψε:Και για να μην το κουράζουμε...
Αν θέλεις να κράζεις τον Πέρεθ, εμένα δεν με απασχολεί.
Έτσι κι αλλιώς κι εγώ πολλές φορές διασκεδάζω με τα διάφορα αντι-πέρεθ σχόλια που διαβάζω.
Απλά ήθελα να βάλω λίγο τα πράγματα στη θέση τους και για αυτό το λόγο μπήκα στη συζήτηση.
Δεν είναι καθόλου κακό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις (το αντίθετο θα έλεγα)
Κουραστικό είναι να παίρνεις προσωπικά αυτά που λέγονται.
Δεν νομίζω MaDriDisM πως κάποιος εδώ μέσα σου απαγόρευσε να εκφράσεις την άποψη σου - το αντίθετο θα έλεγα.MaDriDisM έγραψε:Ο Πέρεθ κατά τη γνώμη μου είναι ένας καλός πρόεδρος και χαίρομαι που είναι στην ομάδα μου.
Τώρα αν αυτό απαγορεύεται να το λέμε ή αν όταν το πούμε αυτόματα υπαγόμαστε στους "οπαδούς του Πέρεθ" και παύουμε να είμαστε "οπαδοί της Ρεάλ", δεν με ενδιαφέρει.
Δέξου όμως ότι από αρκετούς υπάρχει και η αντίθετη άποψη!!!
MaDriDisM έγραψε:supersergio έγραψε:Ο μεγάλος Περεθ θέλει να κάνει το προπονητικό της βασίλισσας Αλού Φαν
Πάρκ, Αηδονάκια ή Ντίσνεϊλαντ όπως θέλετε πείτε το. Έτσι οι παίκτες μας
αντί να κάνουν προπόνηση μάλλον θα κάνουν συγκρουόμενα, μετά θα τρων
κανά χοτ-ντογκ και θα πίνουν και καμιά γκαζόζα.
Άσε που θα τραυματίζονται κιόλας οι παίκτες στις νεροτσουλήθρες...
Σωστό και αυτό
supersergio- Banned
Αυτό που είπα εγώ συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του κόσμου και είναι λογικό να συμβαίνει.billybiros έγραψε:
Ακριβώς Madridism και για να ξέρουμε τι ακριβώς λέμε, αν ζητάς στοιχεία και αποδείξεις για το αν ο Πελεγκρίνι "δεν είχε ενεργό ρόλο στον μεταγραφικό σχεδιασμό" θα έπρεπε να κάνεις και εσύ ακριβός το ίδιο όταν έλεγες "οι αποφάσεις λαμβάνονται από κοινού, προπονητής και διοίκηση".
Αυτό που λες εσύ όχι μόνο είναι παράλογο, αλλά και δεν νομίζω ότι συμβαίνει πουθενά αυτό.
Εκεί είναι η διαφορά.
Είναι σαν να μου λες να σου δώσω αποδείξεις ότι ο Πέρεθ διοικεί την ομάδα....διότι εσύ π.χ. έχεις την άποψη ότι την ομάδα την διοικούν οι εξωγήινοι.
Εννοείται ότι ο Πέρεθ διοικεί την ομάδα, όπως εννοείται ότι ο Πελεγκρίνι έχει συζητήσει με τον Βαλντάνο και τον Πέρεθ για τις μεταγραφές.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός αυτή τη φορά!
Πολύ σωστά το είπες....Είναι απόλυτα λογικό να διαφωνείς σε κάτι αλλά θα προτιμούσα να εκφράσεις τα αντίστοιχα αντεπιχειρήματα αν πιστεύεις σε κάτι διαφορετικό και οι εκφράσεις "Με πρακτικές απόκρυψης της μισής αλήθειας" και "Θεωρίες που το λιγότερο είναι αστείες" ή αυτά είναι "εικασίες" δεν είναι αντεπιχειρήματα αυτών που πιστεύω εγώ.
Αυτά που πιστεύεις εσύ.
Και για να σε βοηθήσω...
http://el.thefreedictionary.com/πιστεύω μετβ πιστεύω [pi'stevo] θεωρώ ότι αυτό που ακούω είναι αλήθεια
ρ αμετβ πιστεύω
1 νομίζω
2 έχω πίστη
Συνεπώς, μόνος σου το παραδέχτηκες ότι αυτά που λες είναι θεωρίες.
Κατ' εσέ σοβαρές θεωρίες, κατ' εμέ αστείες.
Όσο για επιχειρήματα, θα βρεις άφθονα αν ψάξεις και αν κοιτάξεις τα γραφόμενά μου.
Έτσι ένα-δύο πρόχειρα στα βάζω και εδώ...
MaDriDisM έγραψε:Από την άλλη όμως, βλέπεις ότι παραμένουν ο Ντρέντε, ο Μετσέλντερ (που το καλοκαίρι την είχε πει κιόλας στον Πέρεθ για τις ακριβές μεταγραφές), ο Φαν Νίστελροϋ και ο Νούντεκ, παίκτες δηλαδή που όχι μόνο τους έφερε ο Καλντερόν αλλά ήταν και από εκείνους που ήταν πολύ πιθανό
να φύγουν και σκέφτεσαι μήπως τελικά μπάζει λίγο αυτή η θεωρία;;;
MaDriDisM έγραψε:Κι εδώ -παρεπιπτόντως- το θέμα σου ήταν ότι "ο Πέρεθ καταστρέφει την ομάδα".
Ο Ντούντεκ μέρος της ομάδας που παρέλαβε δεν ήταν;;;;
Δεν είναι έκφραση, η πραγματικότητα είναι.Εκφράσεις όπως "διασκεδάζω" είναι αυτά που κουράζουν και όχι οι διαφορετικές απόψεις.
Με διασκεδάζουν οι θεωρίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Αν σε κουράζει η έκφραση "διασκεδάζω" δεν ξέρω, πάντως αυτό που -συνήθως- κουράζει είναι να λέμε τα ίδια και τα ίδια και αυτό εννούσα.
Οχι τις διαφορετικές απόψεις.
Εγώ το δέχομαι.Δεν νομίζω MaDriDisM πως κάποιος εδώ μέσα σου απαγόρευσε να εκφράσεις την άποψη σου - το αντίθετο θα έλεγα.
Δέξου όμως ότι από αρκετούς υπάρχει και η αντίθετη άποψη!!!
Αλλά εκφράσεις του στυλ "εγώ είμαι οπαδός της Ρεαλ, όχι του Πέρεθ" που μπορεί να εμπεριέχουν και υπονοούμενα ότι οι υπόλοιποι μπορεί και να μην είμαστε και τόσο "οπαδοί της Ρεάλ" δεν τις δέχομαι.
Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.
Δεν νομίζω ότι αμφισβήτησα ποτε εγώ ή κάποιος άλλος το αν είσαι οπαδός της Ρεάλ ή όχι και συνεπώς δεν δέχομαι τέτοιου είδους εκφράσεις.
To ότι οι προπονητές δεν παίζουν πάντα ενεργό ρόλο στο μεταγραφικό σχεδιασμό είναι γνωστό MaDriDisM και δεν το ανακαλύψαμε εμείς εδώ σήμερα. Σε κάποιες ομάδες, κάποιοι προπονητές πράγματι έχουν πράγματι ενεργό ρόλο στον μεταγραφικό σχεδιασμό σε κάποιες άλλες όμως όχι.MaDriDisM έγραψε:Αυτό που είπα εγώ συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του κόσμου και είναι λογικό να συμβαίνει.
Αυτό που λες εσύ όχι μόνο είναι παράλογο, αλλά και δεν νομίζω ότι συμβαίνει πουθενά αυτό.Εκεί είναι η διαφορά.
... και το να ζητάς απτές αποδέιξεις MaDriDisM για την άλλη άποψη (θέλω στοιχεία) και απο την άλλη να λες οτι εγώ δεν χρειάζεται να δώσω στοιχεία, αναιρεί εσένα τον ίδιο και τα λεγόμενα σου.
Αυτό που λες MaDriDisM δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό που συζητάμε εδώ μέσα. Αυτό που συζητούσαμε παραπάνω δεν είναι αν ο Πέρεθ διοικεί την ομάδα αλλά αν ο Πελεγκρίνι είχε ενεργό ρόλο στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδος.MaDriDisM έγραψε:Είναι σαν να μου λες να σου δώσω αποδείξεις ότι ο Πέρεθ διοικεί την ομάδα....διότι εσύ π.χ. έχεις την άποψη ότι την ομάδα την διοικούν οι εξωγήινοι.
Προσωπικά θα ήθελα και την γνώμη των άλλων αλλά το να πιστεύω ότι ο Πελεγκρίνι δεν είχε ενεργό ρόλο στον μεταγραφικό σχεδιασμό δεν είναι εξωγήινες θεωρίες.
https://realgr.forumgreek.com/forum-f4/topic-t1183.htm
Το να κάνεις ανάλυση MaDriDisM που τι θα πει "πιστεύω" δεν αποδεικνύει οτι αυτό που πιστεύεις είναι το σωστό.MaDriDisM έγραψε:http://el.thefreedictionary.com/
Καλά κάνεις και πιστεύεις αυτό που πιστεύεις αλλά πρέπει να μάθεις ότι υπάρχουν και άτομα που πιστευτούν διαφορετικά πράγματα από εσένα.
Αυτό που κουράζει MaDriDisM είναι να παίρνεις προσωπικά αυτά που γράφονται μέσα στο φόρουμ και όχι οι αντίθετες απόψεις.MaDriDisM έγραψε:Δεν είναι έκφραση, η πραγματικότητα είναι.
Με διασκεδάζουν οι θεωρίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Αν σε κουράζει η έκφραση "διασκεδάζω" δεν ξέρω, πάντως αυτό που -συνήθως- κουράζει είναι να λέμε τα ίδια και τα ίδια και αυτό εννοούσα.
Το διασκεδάζω είναι προσπάθεια να υποβιβάσεις τον άλλο (και στην προκειμένη περίπτωση εμένα) και όχι αντεπιχείρημα σε αυτά που πιστεύω εγώ.
Αν έχεις επιχειρήματα εξέφρασε τα, δεν είναι κακό.
Αλλά αν παίρνεις προσωπικά αυτά που λέγονται τότε χαλάει όντος η συζήτηση.
Στο συγκεκριμένο δεν πρόκειται να σε ακολουθήσω πολύ απλά γιατί έχω την άποψη μου και θα τη λέω και θα την εκφράζω με τα επιχειρήματα μου. Δεν έχω κάτι εναντίον σου!!!
MaDriDisM δεν σου είπε ποτέ κανένας κάτι τέτοιο, δεν υπονόησε ποτέ κανένας ότι δεν υποστηρίζεις την ομάδα, απεναντίας εσύ εσύ είσαι αυτός που είπε "Τώρα αν αυτό απαγορεύεται να το λέμε" υπονοώντας σαφέστατα ότι κάποιος σου απαγόρευσε να πεις την άποψη σου.MaDriDisM έγραψε:Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.
Δεν νομίζω ότι αμφισβήτησα πότε εγώ ή κάποιος άλλος το αν είσαι οπαδός της Ρεάλ ή όχι και συνεπώς δεν δέχομαι τέτοιου είδους εκφράσεις.
Αυτό που πρέπει να δεχθείς MaDriDisM είναι οτι υπάρχουν (και πάντοτε θα υπάρχουν) άτομα που πιστεύουν διαφορετικά πράγματα από εσένα.
Δεν είναι κακό αλλά ωραίο (αρκεί να μην το παίρνεις προσωπικά)
H αποψη μου δν συμβαδιζει με την δικια σου Μπιλλ,πιο πολυ με αυτη του Μαντρισμ θα λεγα....σορρυ αλλα ειναι πολυ κουραστικο να κραζεις ολη την ωρα την διοικηση...Ετσι δν ησουν ουτε επι εποχη Καλντερον που ηταν μακραν ο χειροτερος προεδρος ολων των εποχων για την Ρεαλ!
Morbidas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 557
Μακράν ο χειρότερος πρόεδρος ήταν για όσους άκουγαν τους δημοσιογράφους της Ας και της Μάρκα. Αν ο Καλντερόν ήταν ο χειρότερος πρόεδρος γιατί δεν χαρτζιλίκωνε τον Μανόλο Λάμα και όλα τα τσιράκια του, επειδή πήρε 20εκ μίζα (εντελώς αστείο ποσό σε σχέση με τη μίζα που βγήκε το φετινό καλοκαίρι) και επειδή δεν έφερε τον Κακά τότε οκ. Όταν ο Πέρεθ είχε μαζέψει όλους τους τεμπελοβραζιλιάνους τύπου Ρομπίνιο και ΡΟνάλντο και τα τραβέλια τύπου Μπέκαμ που αντι να κάνουν προπόνηση τρώγανε γύρους ήταν καλύτερα. Λέγατε ότι η Ρεαλ έγινε ρεζίλι επί Καλντερόν ενώ επί Πέρεθ κάθε μέρα ακούγαμε για το πόσο υπέρβαρος είναι ο Ρονάλντο, για τα στρίνγκ του Μπέκαμ, για τα νυχτοπερπατήμα των Ρομπίνιο, Μπαπτίστα κτλ, τεχνικοί διευθυντές και προπονητές ερχόντουσαν και έφευγαν κάθε μήνα, ο Γκούτι και ο Ρονάλντο έπαιζαν σε κάθε ματς μπουνιές στα αποδυτήρια, ο Σαλγάδο και ο Κάρλος είχαν ένα κόλο 2 στρέματα από τα χαμόν, ναι είχαμε φοβερή ομάδα επί Πέρεθ. Λίγο ακόμα και να άνοιγε αλυσίδα με γυράδικα η Ρεαλ και θα τα ονόμαζε ο Γύρος του Ρονάλντο.
supersergio- Banned
Στον Καλντερόν έγινε κριτική για συγκεκριμένους λόγους και για συγκεκριμένες αποφάσεις του που όντως οδήγησαν την ομάδα σε ένα μπάχαλο.Morbidas έγραψε:Ετσι δν ησουν ουτε επι εποχη Καλντερον που ηταν μακραν ο χειροτερος προεδρος ολων των εποχων για την Ρεαλ!
...και η κριτική έγινε από πριν (γιατί μετά Χριστόν προφήτης είναι εύκολο να γίνεις).
Ο Καλντερόν έκανε τραγικά λάθη και εξαπάτησε τους οπαδούς, τα μέλη και τον κόσμο της ομάδος.
Με τον Πέρεθ τα πράγματα είναι εντελώς είναι εντελώς διαφορετικά.
Έφερε μεν ονόματα και εντυπωσίασε τον κόσμο αλλά οδηγεί την ομάδα σε λάθος δρόμο.
Το προπονητικό κέντρο σκοπεύει να το κάνει "Ντισνειλαντ" και οδηγεί την ομάδα σε παλιά μονοπάτια.
Αυτό με βρίσκει και θα με βρίσκει πάντα αντίθετο.
... και δεν πρόκειται να περιμένω να γίνει πρώτα η στραβή για να κάνω τότε την κριτική.
Ούτε αν η ομάδα τα πάει καλά φέτος θα αλλάξω άποψη.
Είμαι αντίθετος απο την αρχή σε αυτό που πάει να φτιάξει ο Πέρεθ και επιμένω σε αυτό.
Έχουν γύρο και στην Ισπανία;supersergio έγραψε:Όταν ο Πέρεθ είχε μαζέψει όλους τους τεμπελοβραζιλιάνους τύπου Ρομπίνιο και ΡΟνάλντο και τα τραβέλια τύπου Μπέκαμ που αντι να κάνουν προπόνηση τρώγανε γύρους ήταν καλύτερα.
Αυτό για τον Ρονάλντο πάντως είναι ψέμα.
supersergio έγραψε:ενώ επί Πέρεθ κάθε μέρα ακούγαμε για το πόσο υπέρβαρος είναι ο Ρονάλντο, για τα στρίνγκ του Μπέκαμ, για τα νυχτοπερπατήμα των Ρομπίνιο, Μπαπτίστα κτλ, τεχνικοί διευθυντές και προπονητές ερχόντουσαν και έφευγαν κάθε μήνα.
... Ο Ρονάλντο ήθελε να αφήσει την ομάδα και τους αγώνες (να πάρει άδεια μερικών ημερών) για να πάει στο καρναβάλι της Βραζιλίας.
Μπορεί οι αθλητικοί διευθυντές να άλλαζαν αλλά οι μάνατζερς ήταν σταθεροί.
Ο Πέρεθ έφερε το τιμ της ταινίας "ο Βασιλιάς της ζουγκλας" για να διαχειριστεί την προβολή της ομάδος.
Ο Μπέκαμ άφησε τον αγώνα της Ρεάλ για να πάει στο γάμο του Τομ Κρούζ (τι ωραία πράγματα ~ αν και αυτό έγινε επί Καλντερόν)!!!!
Αλλά κάθε μέρα οι παίκτες λέγανε στα μέσα "τι σπουδαία ομάδα έχουμε" και "πόσους τίτλους θα κατακτήσουμε".
Τώρα βέβαια αν γίνει η Ντισνειλαντ στο Βαλντεμπέμπας δε θα χρειάζεται να ταξιδεύουν τόσο πολύ...
... και αυτό είναι απο τα καλά της νέας διοίκησης Πέρεθ.
Ναι μεν έφυγε επί ημερών Καλντερόν, αλλά εγώ πιστεύω ότι είχε λάβει εντολή από τον Πέρεθ να την κάνει, προκειμένου να καταστραφεί η ομάδα.billybiros έγραψε:Ο Μπέκαμ άφησε τον αγώνα της Ρεάλ για να πάει στο γάμο του Τομ Κρούζ (τι ωραία πράγματα ~ αν και αυτό έγινε επί Καλντερόν)!!!!
billybiros έγραψε:Τώρα βέβαια αν γίνει η Ντισνειλαντ στο Βαλντεμπέμπας δε θα χρειάζεται να ταξιδεύουν τόσο πολύ...
... και αυτό είναι απο τα καλά της νέας διοίκησης Πέρεθ.
Θα καταστραφεί η ομάδα με το πα΄ρκο αυτό.
Ο Πελεγκρίνι δεν θα μπορεί να μαζέψει τους παίκτες από τα συγκρουόμενα για την προπόνηση.
Άσε που από τα πολλά συγκρουόμενα θα ποναει και η μέση τους μετά...
Γιατί τί κακό έχει ο γύρος;supersergio έγραψε:Όταν ο Πέρεθ είχε μαζέψει όλους τους τεμπελοβραζιλιάνους τύπου Ρομπίνιο και ΡΟνάλντο και τα τραβέλια τύπου Μπέκαμ που αντι να κάνουν προπόνηση τρώγανε γύρους ήταν καλύτερα.
Ίσα ίσα που άμα τρώνε πολύ γύρο με τζατζίκι και κρεμμυδι, θα βρωμάνε και τα χνώτα τους και δεν θα τους πλησιάζουν οι αντίπαλοι.
Λέγατε ότι η Ρεαλ έγινε ρεζίλι επί Καλντερόν ενώ επί Πέρεθ κάθε μέρα ακούγαμε για το πόσο υπέρβαρος είναι ο Ρονάλντο, για τα στρίνγκ του Μπέκαμ, για τα νυχτοπερπατήμα των Ρομπίνιο, Μπαπτίστα κτλ,
Τουλάχιστον είχε ένα ενδιαφέρον τότε το θέμα.
Ενώ επί Καλντερόν συνέχεια μίζα και νοθεία, κατάντησε μονότονο κάποια στιγμή.
Και για να αναλύσουμε και λίγο το θέμα του πάρκου που σχειδάζει ο Πέρεθ...
Η Μαδρίτη έχει κάθε χρόνο 8 εκατ. ξένους τουρίστες.
Η δημιουργία ενός πάρκου στα πρότυπα της Ντίζνειλαντ με θέμα την Ρεάλ, θα είναι σίγουρα μία από τις κορυφαίες τουριστικές ατραξιόν της Μαδρίτης.
Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότεροι ξένοι τουρίστες θα πάνε να το επισκεφτούν.
Αν υποθέσουμε π.χ. ότι 5 εκατ. ξένοι τουρίστες το επισκέπτονται και ότι ο καθένας χαλάει περίπου 15 €, τότε μιλάμε για 75 εκατ. ευρώ επιπλέον έσοδα κάθε χρόνο.
Σε αυτά δεν υπολογίζουμε βέβαια τον εσωτερικό τουρισμό και τον κόσμο της Μαδρίτης που θα πάει εκεί.
Όπως δεν υπολογίζουμε το γεγονός ότι κάποιος από τους τουρίστες, που είτε δεν ξέρει την Ρεάλ είτε την ξέρει αλλά δεν ασχολείται, μπορεί να γίνει οπαδός της Ρεάλ μέσω της προβολής που θα έχει η ομάδα μέσω του πάρκου.
Αν λοιπόν κάποιον τον χαλάει να μπαίνουν 75 εκατ. € (με επιεικείς υπολογισμούς) στα ταμεία της Ρεάλ κάθε χρόνο, εμένα δεν με χαλάει.
Και ας σκεφτούν όσοι τους χαλάει τι σημαίνουν αυτά τα εσοδα για την ομάδα.
Perez and Gill gain ECA roles
Powerful duo win vote
Powerful duo win vote
- Σπόιλερ:
- Manchester United and Real Madrid chiefs have been elected to the executive board of the highly influential lobby group the European Club Association (ECA).
The ECA became the main voice for Europe's leading clubs following the dissolution of the G14 group.
United chief executive David Gill and Real president Perez were voted in by the group members ahead of CSKA Moscow supremo Evgeni Giner.
"I'm obviously very pleased to be elected," Gill said.
"The ECA has a very important role to play in the relationship with Uefa and other bodies within European and world football.
"We are the people who run the clubs, we understand the issues.
"All parties need to work together to come up with a set of rules and regulations that everyone buys into."
Perez added that he was: "Very happy to be able to work for the clubs inside the big European football family."
The ECA comprises 144 clubs from Europe's 53 football nations who have been successful in the Champions League or Uefa Cup, now rebranded as the Europa League.
Σελίδα 3 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
:: REAL MADRID CF :: Ιστορία - Διοικητικά :: Διοικητικά
Σελίδα 3 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης