Florentino Perez
+16
Ζ. Zidαne
Morbidas
GVarn
Wael90
XDot
v.d vaart
supersergio
Sergio Ramos
alex_rm9
Spike
Despotaros
Eladir
madridismo
MaDriDisM
Cygnus
billybiros
20 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ιστορία - Διοικητικά :: Διοικητικά
Σελίδα 2 από 7
Σελίδα 2 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Florentino Perez
Παιδιά τα προβλήματα μας δεν είναι αμυντικά αν εξαιρέσουμε το πρόβλημα στο αριστερό μπακ. Επιθετικά είναι. Από τη μέση και μπροστά δεν υπάρχει γρήγορος παίκτης. Ας έρθουν παίκτες στο κέντρο και στην άμυνα δε λέω. Αλλά η απόκτηση του Ρονάλντο ή του Σίλβα ή του Κακα είναι απαραίτητη. Επίσης ένας κόφτης ναι χρειάζεται αλλά ο Αλόνσο κάνει...?
Για τον Νεγρέδο συμφωνώ και να έρθει δεν θα παίξει οπότε ας τον στείλουν όπου θέλουν.
Για τον Νεγρέδο συμφωνώ και να έρθει δεν θα παίξει οπότε ας τον στείλουν όπου θέλουν.
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Κοφτης δεν νομιζω να χρειαζεται, o Lass δειχνει σε θεση να μπορει να τα βγαλει περα. Αυτο που λειπει ειναι ο αντικατασταστης του Guti, δηλαδη καποιος στο κεντρο να μπορει να ελεγχει τον ρυθμο του παιχνιδιου και να βγαζει σιγουρες πασες. Και επιπλεον, οπως επιτασσει το συγχρονο ποδοσφαιρο, αυτος ο παιχτης πρεπει να βοηθαει και αμυντικα. O Alonso τηρει αυτα τα κριτηρια και εχει και μερικα αλλα πλεονεκτηματα (εμπειρια CL, εμπειρια απο Ισπανικο, Ισπανος, οχι μεγαλο κοστο)
Florentino Perez
«Ο Πέρεθ νομίζει ότι παίζει Monopoly»
Οι κινήσεις του Φλορεντίνο Πέρεθ με τα τεράστια ποσά για τις μεταγραφές
των Κακά και Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν αναγκάσει όλο τον ποδοσφαιρικό
κόσμο να καυτηριάζει τις κινήσει αυτές. Τώρα ήταν η σειρά του τεχνικού
διευθυντή της Στουτγκάρδης, Χορστ Χελντ, να κριτικάρει τον πρόεδρο της
Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας ότι ο Πέρεθ νομίζει ότι παίζει «Monopoly»
«Αυτό που γίνεται είναι τρέλα!» είπε αρχικά στην «Marca» ο Χελντ, για
να συνεχίσει: «Ξοδεύει λεφτά λες και παίζει «Monopoly». Αυτό πρέπει να
σταματήσει! Δεν νομίζω ότι τα ποσά αυτά ανταποκρίνονται στην αξία των
ποδοσφαιριστών».
Οι δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Στουτγκάρδης ήρθαν να
προστεθούν στα λεγόμενα του προέδρου της UEFA, Μισέλ Πλατινί, που
υποστήριξε ότι θα επιδιώξει να σταματήσει τις μεταγραφές που γίνονται
με τέτοια τρελά λεφτά.
Edit by admin: μεταφέρθηκε στη σωστή ενότητα
Θα παρακαλούσαμε τα μέλη να ελέγχουν πρώτα εάν έχει ανοιχτεί κάποιο παρόμοιο θέμα
και να τοποθετούν εκεί αυτό που θέλουν να γράψουν - ώστε να μην ανοίγονται συνεχώς άσκοπα θέματα.
Οι κινήσεις του Φλορεντίνο Πέρεθ με τα τεράστια ποσά για τις μεταγραφές
των Κακά και Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν αναγκάσει όλο τον ποδοσφαιρικό
κόσμο να καυτηριάζει τις κινήσει αυτές. Τώρα ήταν η σειρά του τεχνικού
διευθυντή της Στουτγκάρδης, Χορστ Χελντ, να κριτικάρει τον πρόεδρο της
Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας ότι ο Πέρεθ νομίζει ότι παίζει «Monopoly»
«Αυτό που γίνεται είναι τρέλα!» είπε αρχικά στην «Marca» ο Χελντ, για
να συνεχίσει: «Ξοδεύει λεφτά λες και παίζει «Monopoly». Αυτό πρέπει να
σταματήσει! Δεν νομίζω ότι τα ποσά αυτά ανταποκρίνονται στην αξία των
ποδοσφαιριστών».
Οι δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Στουτγκάρδης ήρθαν να
προστεθούν στα λεγόμενα του προέδρου της UEFA, Μισέλ Πλατινί, που
υποστήριξε ότι θα επιδιώξει να σταματήσει τις μεταγραφές που γίνονται
με τέτοια τρελά λεφτά.
Edit by admin: μεταφέρθηκε στη σωστή ενότητα
Θα παρακαλούσαμε τα μέλη να ελέγχουν πρώτα εάν έχει ανοιχτεί κάποιο παρόμοιο θέμα
και να τοποθετούν εκεί αυτό που θέλουν να γράψουν - ώστε να μην ανοίγονται συνεχώς άσκοπα θέματα.
v.d vaart- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 245
Άσε ρε φιλαράκο που πούλησες τον Μάριο Γκόμεζ που δεν στρίβει ούτε με αίτηση 35εκ στην Μπάγερν παλιοαλήτη. Φάε κανά λουκάνικο
supersergio- Banned
τσουζει μωρε..τι να λεμε τωρα..ο λαπορτα εχει χεστει...τη μια μερα λεει για τις μεταγγραφες μας και την αλλη λενε οτι εκανε προταση 40 μιρρια για βιγια και οτι εκανε εξωπραγματικη προταση η σιτυ...αν ειναι ετσι ρε λαπορτα μη παρεις τα λεφτα της σιτυ και μη παρεις και βιγια..κρατα αυτους που εχεις αφου λες οτι εισαστε και ομαδαρα και καθε μερα βγαινεις και λες οτι ειναι οι καλυτεροι παικτες..ακομα και τον αμπαλο τερματοφυλακα σας τον εβγαλες τον καλυτερο.
XDot- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 743
Μην τους δίνετε σημασία ρε παίδες. Εμείς φταίμε που είπαμε και "Συγχαρητήρια" στον Laporta για το C.L.
Όσο για τον κουραμπιέ τον Horst Heldt θα έδινε το χέρι του για να είχε την θέση του Τεχνικού Διευθυντή στην Real. Άντε καλό τσούξιμο σε όλους.
Όσο για τον κουραμπιέ τον Horst Heldt θα έδινε το χέρι του για να είχε την θέση του Τεχνικού Διευθυντή στην Real. Άντε καλό τσούξιμο σε όλους.
Wael90- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 1927
O Ρομπεν και ο Σνάιντερ φύγανε σύμφωνα με τη διοίκηση για καθαρά οικονομικούς λόγους.
Από την άλλη διαβάζω κάθε μέρα στα Ισπανικά μέσα ότι γίνονται ενέργειες για την απόκτηση του Ριμπερί.
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι.
Πρώτον δεν μπορώ να γνωρίζω ποια είναι η ακριβής οικονομική κατάσταση αυτή τη στιγμή στην ομάδα.
Δηλαδή το αν η ομάδα χρειαζόταν όντος να πουλήσει αυτούς τους παίκτες όπως επίσης δεν μπορώ να γνωρίζω αν αυτές οι φήμες περί Ριμπερί πράγματι ευσταθούν.
Αν όμως ισχύουν αυτά τα δύο - τότε είναι ξεκάθαρο ότι οι δυο αυτοί παίκτες φύγανε από την ομάδα καθαρά για ιδιοτελής λόγους του κυρίου Πέρεθ.
Επαναλαμβάνω η ομάδα είναι το Real Madrid και όχι το Floren Team.
O Ρομπεν δεν ήταν ποτέ από τους αγαπημένους μου παίκτες ~ και παίκτες στην ομάδα για να καλύψουν τη θέση υπάρχουν. Υπάρχει καταρχάς ο Ντρέντε που μπορεί να παίξει και στα χάφ. Θα παίξει περισσότερο Γκρανέρο που είναι από τις συμπάθειες μου.
Το θέμα όμως της αποχώρησης του Ρομπεν δεν είναι καθαρά αγωνιστικό. Ο Πέρεθ καταστρέφει οτι καλό υπάρχει για να φτιάξει μια ομάδα η οποία θα φέρει το όνομα του. Η ομάδα όμως είναι πάνω από προέδρους και παίκτες και κάθε τέτοια προσπάθεια θα με βρίσκει αντιδιαμετρικά αντίθετο.
Αν αποκτηθεί τελικά ο Ριμπερί τότε αναγκαστικά θα αποχωρήσουν και άλλοι παίκτες (υποτίθεται για να καλύψουν το κόστος) με τους Ιγκουαίν - Γκάγκο και Ντιαρά1 να είναι οι πρώτοι της λίστας.
O Κακα, ο Μπενζεμά και ο Ρονάλντο όπως επίσης οι Λάς, Ιγκουαίν και ο Πέπε είναι παίκτες της Ρεάλ και όχι του Καλντερόν ούτε του Πέρεθ. Και αυτός που κάνει αυτό τον διαχωρισμό πράξη (με σύμμαχο τις βρομωφυλλάδες του) είναι σήμερα ο κύριος Πέρεθ.
Επιμένω
Real Madrid si ... Floren team no !!!
Real Madrid si ... Florentino no !!!
Από την άλλη διαβάζω κάθε μέρα στα Ισπανικά μέσα ότι γίνονται ενέργειες για την απόκτηση του Ριμπερί.
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι.
Πρώτον δεν μπορώ να γνωρίζω ποια είναι η ακριβής οικονομική κατάσταση αυτή τη στιγμή στην ομάδα.
Δηλαδή το αν η ομάδα χρειαζόταν όντος να πουλήσει αυτούς τους παίκτες όπως επίσης δεν μπορώ να γνωρίζω αν αυτές οι φήμες περί Ριμπερί πράγματι ευσταθούν.
Αν όμως ισχύουν αυτά τα δύο - τότε είναι ξεκάθαρο ότι οι δυο αυτοί παίκτες φύγανε από την ομάδα καθαρά για ιδιοτελής λόγους του κυρίου Πέρεθ.
Επαναλαμβάνω η ομάδα είναι το Real Madrid και όχι το Floren Team.
O Ρομπεν δεν ήταν ποτέ από τους αγαπημένους μου παίκτες ~ και παίκτες στην ομάδα για να καλύψουν τη θέση υπάρχουν. Υπάρχει καταρχάς ο Ντρέντε που μπορεί να παίξει και στα χάφ. Θα παίξει περισσότερο Γκρανέρο που είναι από τις συμπάθειες μου.
Το θέμα όμως της αποχώρησης του Ρομπεν δεν είναι καθαρά αγωνιστικό. Ο Πέρεθ καταστρέφει οτι καλό υπάρχει για να φτιάξει μια ομάδα η οποία θα φέρει το όνομα του. Η ομάδα όμως είναι πάνω από προέδρους και παίκτες και κάθε τέτοια προσπάθεια θα με βρίσκει αντιδιαμετρικά αντίθετο.
Αν αποκτηθεί τελικά ο Ριμπερί τότε αναγκαστικά θα αποχωρήσουν και άλλοι παίκτες (υποτίθεται για να καλύψουν το κόστος) με τους Ιγκουαίν - Γκάγκο και Ντιαρά1 να είναι οι πρώτοι της λίστας.
O Κακα, ο Μπενζεμά και ο Ρονάλντο όπως επίσης οι Λάς, Ιγκουαίν και ο Πέπε είναι παίκτες της Ρεάλ και όχι του Καλντερόν ούτε του Πέρεθ. Και αυτός που κάνει αυτό τον διαχωρισμό πράξη (με σύμμαχο τις βρομωφυλλάδες του) είναι σήμερα ο κύριος Πέρεθ.
Επιμένω
Real Madrid si ... Floren team no !!!
Real Madrid si ... Florentino no !!!
Ribery για τωρα το θεωρω απιθανο, και για οικονομικους λογους αλλα και γιατι ο τεχν. διευθυντης της Bayern Uli Hoeness ειχε δηλωσει οτι παιρνουμε τον Robben για δεξια γιατι αριστερα θα εχουμε τον Ribery. Επισης ειπε οτι δεν υπαρχει καμια συμφωνια για να φυγει ο Ribery και οσοι το πιστευουν θα εχουν μια εκπληξη το επομενο καλοκαιρι.
Καταρχάς από την αρχή ο Πέρεθ μίλησε για από Ολλανδοποίηση. Άμα είναι να κρατήσουμε Ρομπέν-Σνάιντερ-Ντρέντε(τον θέλει ο κόουτς) Ρούντ. Ε τι σκατά από Ολλανδοποίηση είναι αυτή ρε παιδιά..????
Ας γινόταν σωστή από Ολλανδοποίηση. Κατά τη γνώμη μου ο Sneijder έπρεπε να φύγει γιατί πολύ απλά στη θέση του μπορούν να παίξουν πολύ άλλοι στην ομάδα. Για Ρουντ το ίδιο. Και για Χούντελααρ επίσης. Αλλά για Ρόμπεν, δεν το νομίζω...
Despotaros- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 777
Έτσι είναι, η απο Ολλανδοποίηση έγινε εν μέρει αλλά με τους λάθος ολλανδούς. Αν ένας Ολλανδός έπρεπε να φύγει βάσει εικόνας των προηγούμενων σεζόν αυτός ήταν ο Ντρέντε.
supersergio- Banned
Ο Ντρέντε, ο Ρούντ και ο Φαάρτ... Για μένα άξιζαν να μείνουν Χούντελααρ, Σνάιντερ σίγουρα.
Επιφυλλακτικός με Ρομπέν καθαρά λόγο τραυματισμών.
Όπως από την στιγμή που αποκτήθηκαν Κακά-Μπενζεμά-Γκρανέρο οι Χούντελααρ και Σνάιντερ αλλά και ο Φαάρτ δεν χωράνε. Για Ρομπέν δεν λέω τίποτα γιατί από εξτρέμ πάσχουμε.
Επιφυλλακτικός με Ρομπέν καθαρά λόγο τραυματισμών.
Όπως από την στιγμή που αποκτήθηκαν Κακά-Μπενζεμά-Γκρανέρο οι Χούντελααρ και Σνάιντερ αλλά και ο Φαάρτ δεν χωράνε. Για Ρομπέν δεν λέω τίποτα γιατί από εξτρέμ πάσχουμε.
Ο Robben θέλει να μας βάλει 2 γκολ στο Champions League...
ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Wael90- Banned
Γιατι θα ντραπει ή θα φοβηθεί?
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
Ε προσπαθει να κερδισει τους φιλους της Bayern και οτι δεν ηταν οτι τον διωξαμε εμεις και πηγε στη Bayern. Kαλα κανει.
Εμένα πάντως με διασκεδάζουν πολύ όλες αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας που ακούγονται δεξιά κι αριστερά.
Σύμφωνα με την επικρατέστερη αυτών, ο Πέρεθ προσπαθεί να διώξει τους παίκτες που έφερε ο Καλντερόν, για να κάνει την "Φλορεν τιμ".
Κι όταν βλέπεις να φεύγουν ο Ρόμπεν, ο Σνάιντερ ή ο Χούντελαρ πιστεύεις ότι έτσι είναι.
Από την άλλη όμως, βλέπεις ότι παραμένουν ο Ντρέντε, ο Μετσέλντερ (που το καλοκαίρι την είχε πει κιόλας στον Πέρεθ για τις ακριβές μεταγραφές), ο Φαν Νίστελροϋ και ο Νούντεκ, παίκτες δηλαδή που όχι μόνο τους έφερε ο Καλντερόν αλλά ήταν και από εκείνους που ήταν πολύ πιθανό να φύγουν και σκέφτεσαι μήπως τελικά μπάζει λίγο αυτή η θεωρία;;;
Και για να μιλήσουμε και λίγο ΣΟΒΑΡΑ και να αφήσουμε τις γνωστές και γραφικές (πλέον) αντι-περεθ υστερίες και θεωρίες ...
Κατ' αρχήν ο Ρόμπεν είναι ένας παίκτης με εξαιρετικές ικανότητες, είναι καλός στο να κάνει πλαγιοκοπήσεις, διεισδύσεις, στο ένας εναντίον ενός, έχει δυνατό σουτ ΑΛΛΑ δεν έχει κάθετη πάσα και δεν μπορείς να βασίζεσαι σε αυτόν καθότι κάθε τρεις και λίγο είναι τραυματίας.
Αν λοιπόν ο προπονητής θέλει να παίζει με κάθετες μπαλιές και με 4-4-2, ο Ρόμπεν μάλλον δεν έχει θέση.
Εγώ ή κάποιος άλλος μπορεί να έπαιζε με 4-2-3-1 και να έβαζε και τον Ρόμπεν. Ο Πελεγκρίνι όμως φαίνεται ότι θέλει να παίξει με κλασσικό 4-4-2 (κάτι το οποίο έκανε και στη Βιγιαρεάλ) και επομένως ο Ρόμπεν περισσεύει. Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να μείνει θα ήταν για να μπει για λίγα λεπτά και να βάλει ένα γκολ, να καθαρίσει ένα ματς. Συμφέρει όμως την ομάδα να πληρώνει αδρά τον Ρόμπεν (5.3 εκατ. €) προκειμένου να κάθεται παγκο και να είναι κάθε τόσο τραυματίας;;;
Δεν νομίζω ότι την συμφέρει.
Κι εγώ μπορεί να θέλω να έχω π.χ. τον Κακά και για αλλαγή τον Μέσι, αλλά πρέπει να σκεφτομαστε λίγο και το οικονομικό σκέλος ενός τέτοιου ενδεχομένου.
Ο Χούντελαρ, με δεδομένη την απόκτηση του Μπενζεμά, δεν είχε πλέον θέση. Ήταν δεδομένο ότι η επίθεση θα άδειαζε και φαίνεται ότι προτιμήθηκε να παραμείνει ο Νίστελροϋ παρά ο Χούντελαρ. Εγώ ίσως να κρατούσα Νεγρέδο και να πούλαγα και τον Νίστελροϋ. Αλλά ο προπονητής φαίνεται ότι ήθελε πιο πολύ τον Ολλανδό.
Όσον αφορά τον Σνάιντερ, επίσης δεν διαθέτει κάθετη πάσα και δεν ταιριάζει με το σύστημα του Πελεγκρίνι.
Αν θέλουμε να μιλήσουμε για λάθη του Πέρεθ ή του τεχνικού του επιτελείου, λάθος δεν ήταν η πώληση του Ρόμπεν ή του Χούντελαρ.
Λάθος τους (και μάλιστα μεγάλο) ήταν η μη απόκτηση ενός αριστερου μπακ υψηλού επιπέδου. Εύχομαι να μην το πληρώσουμε, αλλά εδικά στην Ευρώπη με Μαρσέλο και Ντρέντε δεν πάμε πουθενά. Γιατί στην Ευρώπη υπάρχουν κάτι εξτρέμ που αυτούς τους δύο τους έχουν για πρωινό.
Λάθος τους ήταν ότι απέκτησαν τον Αρμπελόα (κατά τη γνώμη μου ήταν αχρείαστη μεταγραφή).
Μπορεί να είναι διασκεδαστικό το κράξιμο στον Πέρεθ (ίσως και αγαπημένο σπορ για κάποιους), αλλά αν γίνεται κράξιμο όχι για αυτά που πρέπει, τότε μπορεί να εξελιχθεί σε παθολογική κατάσταση.
Τέλος, καλό θα ήταν να αφήσουμε τον προπονητή να κάνει τη δουλειά του και να την κρίνουμε στο τέλος και όχι να κρίνουμε τα πάντα χωρίς να έχουμε δει τίποτα.
Ας μην θέλουμε όλοι να γινόμαστε προπονητές. Ή έχουμε προπονητή και τον σεβόμαστε ή δεν τον σεβόμαστε και τον διώχνουμε. Ας αποφασίσουμε τί θέλουμε.
Σύμφωνα με την επικρατέστερη αυτών, ο Πέρεθ προσπαθεί να διώξει τους παίκτες που έφερε ο Καλντερόν, για να κάνει την "Φλορεν τιμ".
Κι όταν βλέπεις να φεύγουν ο Ρόμπεν, ο Σνάιντερ ή ο Χούντελαρ πιστεύεις ότι έτσι είναι.
Από την άλλη όμως, βλέπεις ότι παραμένουν ο Ντρέντε, ο Μετσέλντερ (που το καλοκαίρι την είχε πει κιόλας στον Πέρεθ για τις ακριβές μεταγραφές), ο Φαν Νίστελροϋ και ο Νούντεκ, παίκτες δηλαδή που όχι μόνο τους έφερε ο Καλντερόν αλλά ήταν και από εκείνους που ήταν πολύ πιθανό να φύγουν και σκέφτεσαι μήπως τελικά μπάζει λίγο αυτή η θεωρία;;;
Και για να μιλήσουμε και λίγο ΣΟΒΑΡΑ και να αφήσουμε τις γνωστές και γραφικές (πλέον) αντι-περεθ υστερίες και θεωρίες ...
Κατ' αρχήν ο Ρόμπεν είναι ένας παίκτης με εξαιρετικές ικανότητες, είναι καλός στο να κάνει πλαγιοκοπήσεις, διεισδύσεις, στο ένας εναντίον ενός, έχει δυνατό σουτ ΑΛΛΑ δεν έχει κάθετη πάσα και δεν μπορείς να βασίζεσαι σε αυτόν καθότι κάθε τρεις και λίγο είναι τραυματίας.
Αν λοιπόν ο προπονητής θέλει να παίζει με κάθετες μπαλιές και με 4-4-2, ο Ρόμπεν μάλλον δεν έχει θέση.
Εγώ ή κάποιος άλλος μπορεί να έπαιζε με 4-2-3-1 και να έβαζε και τον Ρόμπεν. Ο Πελεγκρίνι όμως φαίνεται ότι θέλει να παίξει με κλασσικό 4-4-2 (κάτι το οποίο έκανε και στη Βιγιαρεάλ) και επομένως ο Ρόμπεν περισσεύει. Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να μείνει θα ήταν για να μπει για λίγα λεπτά και να βάλει ένα γκολ, να καθαρίσει ένα ματς. Συμφέρει όμως την ομάδα να πληρώνει αδρά τον Ρόμπεν (5.3 εκατ. €) προκειμένου να κάθεται παγκο και να είναι κάθε τόσο τραυματίας;;;
Κι εγώ μπορεί να θέλω να έχω π.χ. τον Κακά και για αλλαγή τον Μέσι, αλλά πρέπει να σκεφτομαστε λίγο και το οικονομικό σκέλος ενός τέτοιου ενδεχομένου.
Ο Χούντελαρ, με δεδομένη την απόκτηση του Μπενζεμά, δεν είχε πλέον θέση. Ήταν δεδομένο ότι η επίθεση θα άδειαζε και φαίνεται ότι προτιμήθηκε να παραμείνει ο Νίστελροϋ παρά ο Χούντελαρ. Εγώ ίσως να κρατούσα Νεγρέδο και να πούλαγα και τον Νίστελροϋ. Αλλά ο προπονητής φαίνεται ότι ήθελε πιο πολύ τον Ολλανδό.
Όσον αφορά τον Σνάιντερ, επίσης δεν διαθέτει κάθετη πάσα και δεν ταιριάζει με το σύστημα του Πελεγκρίνι.
Αν θέλουμε να μιλήσουμε για λάθη του Πέρεθ ή του τεχνικού του επιτελείου, λάθος δεν ήταν η πώληση του Ρόμπεν ή του Χούντελαρ.
Λάθος τους (και μάλιστα μεγάλο) ήταν η μη απόκτηση ενός αριστερου μπακ υψηλού επιπέδου. Εύχομαι να μην το πληρώσουμε, αλλά εδικά στην Ευρώπη με Μαρσέλο και Ντρέντε δεν πάμε πουθενά. Γιατί στην Ευρώπη υπάρχουν κάτι εξτρέμ που αυτούς τους δύο τους έχουν για πρωινό.
Λάθος τους ήταν ότι απέκτησαν τον Αρμπελόα (κατά τη γνώμη μου ήταν αχρείαστη μεταγραφή).
Μπορεί να είναι διασκεδαστικό το κράξιμο στον Πέρεθ (ίσως και αγαπημένο σπορ για κάποιους), αλλά αν γίνεται κράξιμο όχι για αυτά που πρέπει, τότε μπορεί να εξελιχθεί σε παθολογική κατάσταση.
Τέλος, καλό θα ήταν να αφήσουμε τον προπονητή να κάνει τη δουλειά του και να την κρίνουμε στο τέλος και όχι να κρίνουμε τα πάντα χωρίς να έχουμε δει τίποτα.
Ας μην θέλουμε όλοι να γινόμαστε προπονητές. Ή έχουμε προπονητή και τον σεβόμαστε ή δεν τον σεβόμαστε και τον διώχνουμε. Ας αποφασίσουμε τί θέλουμε.
Το "Floren Team" καταρχάς δεν είναι θεωρεία συνωμοσίας, είναι ένας τίτλος που έχει δώσει η εφημερίδα Μάρκα στη νέα ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.
Βλέποντας και διαβάζοντας τα Ισπανικά μέσα (τι καλά που πουλήθηκε ο Ρομπεν στην Μπαγιερν για 25 εκατομμύρια ευρώ) και βλέποντας τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδος αλλά και την συμπεριφορά της προς κάποιος παίκτες είναι φανερό ότι υπάρχει διαφορετική συμπεριφορά (εκ μέρους της διοίκησης πάντα) στους παίκτες που αποκτήθηκαν από την προηγούμενη διοίκηση.
Όλο αυτό σε συνδυασμό πάντοτε με την προηγούμενη συμπεριφορά του Πέρεθ (είναι ο 7ος χρόνος του στην ομάδα) κάνουνε φανερή την προσπάθεια δημιουργίας μια ομάδος που θα φέρει περισσότερο το όνομα του Πέρεθ και σιγά σιγά σβήνει οτιδήποτε καλό ή κακό έχει κάνει η παλιά διοίκηση.
Για τους γνώστες της Ισπανικής πραγματικότητος ο Πέρεθ έχει χρησιμοποιήσει τις προηγούμενες μεταγραφές του (βλ. Ζιντάν - Φιγκο και Μπέκαμ) προβάλλοντας τον εαυτό του πάνω απο την ομάδα αλλά και παίρνοντας σημαντικά έργα στην Ισπανία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι τέσσερις ουρανοξύστες στη Μαδρίτη που φέρουν τα ονόματα (ψευδώνυμα) των 4 μεγάλων μεταγραφών του.
Επιμένω ότι η ομάδα είναι πάνω από προέδρους και παίκτες και το "Floren Team" που κάποια μέσα αλλά και ο ίδιος ο Πέρεθ προσπαθούν να προβάλουν με βρίσκουν αντιδιαμετρικά αντίθετο.
Βλέποντας και διαβάζοντας τα Ισπανικά μέσα (τι καλά που πουλήθηκε ο Ρομπεν στην Μπαγιερν για 25 εκατομμύρια ευρώ) και βλέποντας τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδος αλλά και την συμπεριφορά της προς κάποιος παίκτες είναι φανερό ότι υπάρχει διαφορετική συμπεριφορά (εκ μέρους της διοίκησης πάντα) στους παίκτες που αποκτήθηκαν από την προηγούμενη διοίκηση.
Όλο αυτό σε συνδυασμό πάντοτε με την προηγούμενη συμπεριφορά του Πέρεθ (είναι ο 7ος χρόνος του στην ομάδα) κάνουνε φανερή την προσπάθεια δημιουργίας μια ομάδος που θα φέρει περισσότερο το όνομα του Πέρεθ και σιγά σιγά σβήνει οτιδήποτε καλό ή κακό έχει κάνει η παλιά διοίκηση.
Για τους γνώστες της Ισπανικής πραγματικότητος ο Πέρεθ έχει χρησιμοποιήσει τις προηγούμενες μεταγραφές του (βλ. Ζιντάν - Φιγκο και Μπέκαμ) προβάλλοντας τον εαυτό του πάνω απο την ομάδα αλλά και παίρνοντας σημαντικά έργα στην Ισπανία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι τέσσερις ουρανοξύστες στη Μαδρίτη που φέρουν τα ονόματα (ψευδώνυμα) των 4 μεγάλων μεταγραφών του.
Επιμένω ότι η ομάδα είναι πάνω από προέδρους και παίκτες και το "Floren Team" που κάποια μέσα αλλά και ο ίδιος ο Πέρεθ προσπαθούν να προβάλουν με βρίσκουν αντιδιαμετρικά αντίθετο.
Aς πουλουσε τον Robben και ας επερνε καποιον αλλο. Δεν ειναι κατασταση αυτη να ειμαστε 3 χρονια με εναν παιχτη για τα ακρα.MaDriDisM έγραψε:Συμφέρει όμως την ομάδα να πληρώνει αδρά τον Ρόμπεν (5.3 εκατ. €) προκειμένου να κάθεται παγκο και να είναι κάθε τόσο τραυματίας;;;
Δικη μου αποψη ειναι οτι και το οτι δεν πηραμε αριστερο back και το οτι πουλησαμε τον Robben ηταν καθαρα για οικονομικους λογους. Αν ειχε βρεθει πχ ομαδα να αγορασει τον Vaart για 10εκ μπορει να ειχε μεινει ο Robben. Tεσπα, οτι εγινε εγινε. Ετσι και αλλιως ειναι αδυνατο να χτισεις την τελεια ομαδα σε ενα καλοκαιρι.
Φυσικά και συμφέρει να έχεις τον Ρόμπεν αλλαγή, και φυσικά συμφέρει και από οικονομικής άποψης να έχεις τον Κακά αλλαγή του Μέσι. Αυτό που δεν γουστάρω εγώ είναι ότι είμαστε γυμνοί στην άμυνα. Δε γίνεται τώρα πρώτη αγωνιστική να ξεκινάς με Αρμπελόα, Μαρσέλο και Αλμπιόλ. Αυτοί είναι μόνο για κανά τοστ στο Ζαχάρα.
supersergio- Banned
Ποια είναι δηλαδή η διαφορετική συμπεριφορά ακριβώς;;;billybiros έγραψε:Βλέποντας και διαβάζοντας τα Ισπανικά μέσα (τι καλά που πουλήθηκε ο Ρομπεν στην Μπαγιερν για 25 εκατομμύρια ευρώ) και βλέποντας τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδος αλλά και την συμπεριφορά της προς κάποιος παίκτες είναι φανερό ότι υπάρχει διαφορετική συμπεριφορά (εκ μέρους της διοίκησης πάντα) στους παίκτες που αποκτήθηκαν από την προηγούμενη διοίκηση.
Δηλαδή ο Πέρεθ έπρεπε να διατηρήσει την ομάδα όπως την είχε ο Καλντερόνης, προκειμένου να μην θεωρηθεί ότι προσπαθεί να δημιουργήσει τη δική του ομάδα. Και που ακριβώς εντοπίζεις εσύ δηλαδή την προσπάθεια να σβηστεί ό,τι έκανε η προηγούμενη διοίκηση;;Όλο αυτό σε συνδυασμό πάντοτε με την προηγούμενη συμπεριφορά του Πέρεθ (είναι ο 7ος χρόνος του στην ομάδα) κάνουνε φανερή την προσπάθεια δημιουργίας μια ομάδος που θα φέρει περισσότερο το όνομα του Πέρεθ και σιγά σιγά σβήνει οτιδήποτε καλό ή κακό έχει κάνει η παλιά διοίκηση.
Αυτό πάλι το "κακό που θα σβήσει ο Πέρεθ" δεν το κατάλαβα.
Δηλαδή έπρεπε να διατηρήσει και τα κακώς κείμενα της ομάδας του Καλντερόν;;; ο,τι πεις!!
Συγγνώμη αλλά αν πιστεύεις ότι οι πρόεδροι πάνε για την ψυχή της φουκαριάρας της μάνας τους και γίνονται πρόεδροι, τότε μάλλον σε ένα φανταστικό κόσμο ζεις.Για τους γνώστες της Ισπανικής πραγματικότητος ο Πέρεθ έχει χρησιμοποιήσει τις προηγούμενες μεταγραφές του (βλ. Ζιντάν - Φιγκο και Μπέκαμ) προβάλλοντας τον εαυτό του πάνω απο την ομάδα αλλά και παίρνοντας σημαντικά έργα στην Ισπανία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι τέσσερις ουρανοξύστες στη Μαδρίτη που φέρουν τα ονόματα (ψευδώνυμα) των 4 μεγάλων μεταγραφών του.
Μακάρι να είναι η μόνη τους ανταμοιβή η προβολή και όχι οι μίζες όπως συνέβαινε με άλλους προέδρους (ονόματα δεν λέμε).
Αν νομίζεις ότι υπάρχει πρόεδρος Ισπανικής ομάδας που δεν παίρνει μίζες δεν το χεις ψάξει και πολύ το θέμα
supersergio- Banned
Τα κέρατά του έχει.
Τώρα ότι και να λέμε αυτός ο πρόεδρος είναι Μαδριλένος και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κάποιος αυτό. Απλώς ελπίζω όλα φέτος να έχουν ένα αίσιο τέλος πριν τον βρίσουμε κι άλλο.
Τώρα ότι και να λέμε αυτός ο πρόεδρος είναι Μαδριλένος και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κάποιος αυτό. Απλώς ελπίζω όλα φέτος να έχουν ένα αίσιο τέλος πριν τον βρίσουμε κι άλλο.
Wael90- Banned
Η συμπεριφορά προς τον Τορες, τον Σνάιντερ και τον Ρομπέν.MaDriDisM έγραψε:Ποια είναι δηλαδή η διαφορετική συμπεριφορά ακριβώς;;;
Δεν νομίζω πως είμαι είμαι ο μόνος αντιλήφθηκε κάτι τέτοιο !!
Δεν έγραψα (δεν είπα) και ούτε υπονόησα πουθενά ότι ο Πέρεθ έπρεπε να κρατήσει ότι κακό δημιουργήθηκε επί Καλντερόν. Αν πάλι δεν ήταν κατανοητό το διευκρινίζω περισσότερο, ότι ο Πέρεθ έπρεπε να συνεχίσει (να μην καταστρέψει την παλιά ομάδα και ότι καλό φτιάχτηκε τα προηγούμενα χρόνια) αλλά να την ενισχύσει και να προσθέσει σε αυτήν το κάτι παραπάνω.MaDriDisM έγραψε:Δηλαδή ο Πέρεθ έπρεπε να διατηρήσει την ομάδα όπως την είχε ο Καλντερόνης, προκειμένου να μην θεωρηθεί ότι προσπαθεί να δημιουργήσει τη δική του ομάδα. Και που ακριβώς εντοπίζεις εσύ δηλαδή την προσπάθεια να σβηστεί ό,τι έκανε η προηγούμενη διοίκηση;;και σιγά σιγά σβήνει οτιδήποτε καλό ή κακό έχει κάνει η παλιά διοίκηση.
Δηλαδή έπρεπε να διατηρήσει και τα κακώς κείμενα της ομάδας του Καλντερόν;;; ο,τι πεις!!
Οι ομάδες Madridism φτιάχνονται πατώντας στην δουλειά που έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια και προσθέτεις σε αυτό κάτι (αυτό που χρειάζεται). Αν κάθε χρόνιο χαλάς αυτό που έφτιαξε ο προηγούμενος για να φτιάξεις κάτι άλλο - δεν θα φτιάξεις ποτέ σου ομάδα.
Τι θα γίνει δηλαδή αν φύγει ο Πέρεθ;
Αυτός που θα έρθει πρέπει να καταστρέψει αυτό που έφτιαξε ο Πέρεθ;
Η ομάδα είναι πάνω και από τον κύριο Πέρεθ και από τους προκατόχους του!!!
και αυτό που γράφω στην υπογραφή με εκφράζει απόλυτα!!!
Real Madrid si !!! ... Floren Team no !!!
Το να είσαι πρόεδρος της Ρεάλ είναι τιμή και οχι ευκαιρία καριέρας και αυτοπροβολής, και οι αποφάσεις της διοίκησης πρέπει να είναι για το καλό της ομάδος και όχι της αυτοπροβολής του Πέρεθ και του κάθε Πέρεθ.MaDriDisM έγραψε:Συγγνώμη αλλά αν πιστεύεις ότι οι πρόεδροι πάνε για την ψυχή της φουκαριάρας της μάνας τους και γίνονται πρόεδροι, τότε μάλλον σε ένα φανταστικό κόσμο ζεις.
Μακάρι να είναι η μόνη τους ανταμοιβή η προβολή και όχι οι μίζες όπως συνέβαινε με άλλους προέδρους (ονόματα δεν λέμε).
Τον κύριο Πέρεθ τον φάγαμε 6 χρόνια (δεν είναι κάποιος καινούριος) και είδαμε την κατάληξη !!!
Madridism το τι περουσία έχει ο Πέρεθ είναι άσχετο. Πάρα πολλοί έχουν περιουσίες, αλλά θέλουν και άλλα. Οι πολιτικοί στην Ελλάδα έχουν πολλά λεφτά αλλά θα κάνουν ότι μπορούν για να τσεπώσουν 3000-4000 ευρώ.
Πρώτα από όλα και να μην θέλει να πάρει μίζα ο Πέρεθ θα πάρει ο Βαλντάνο με τον Παρντέθα. Δεν είναι βλάκες αυτοί να τρέχουν δεξιά αριστερά τζαμπέ. Μίζα παίζει τρελή και η πιο τρελή μίζα του καλοκαιριού ήταν αυτή που τσέπωσε ο Μπενίτεθ και ο Βαλντάνο. Γενικά το αναφέρω ο Μπενίτεφ είναι τρελός μιζάκιας. 3εκ έξτρα πήρε από τον Λέτο και κάτι Ντοσένα, κάτι Τζόνσον δεν τους παίρνει τυχαία. Όπου ακούς τρελά ποσά για παίκτες μικρής αξίας, πχ Τζόνσον παίζει και τρελή μίζα με εξαίρεση ορισμένες περιπτώσεις. Μια τέτοια περίπτωση ας πούμε είναι όταν αγοράζεις παίκτη από την Πόρτο, που ο πρόεδρος της είναι φραγκοφονιάς.
Πρώτα από όλα και να μην θέλει να πάρει μίζα ο Πέρεθ θα πάρει ο Βαλντάνο με τον Παρντέθα. Δεν είναι βλάκες αυτοί να τρέχουν δεξιά αριστερά τζαμπέ. Μίζα παίζει τρελή και η πιο τρελή μίζα του καλοκαιριού ήταν αυτή που τσέπωσε ο Μπενίτεθ και ο Βαλντάνο. Γενικά το αναφέρω ο Μπενίτεφ είναι τρελός μιζάκιας. 3εκ έξτρα πήρε από τον Λέτο και κάτι Ντοσένα, κάτι Τζόνσον δεν τους παίρνει τυχαία. Όπου ακούς τρελά ποσά για παίκτες μικρής αξίας, πχ Τζόνσον παίζει και τρελή μίζα με εξαίρεση ορισμένες περιπτώσεις. Μια τέτοια περίπτωση ας πούμε είναι όταν αγοράζεις παίκτη από την Πόρτο, που ο πρόεδρος της είναι φραγκοφονιάς.
supersergio- Banned
Σελίδα 2 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
:: REAL MADRID CF :: Ιστορία - Διοικητικά :: Διοικητικά
Σελίδα 2 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης