Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Προκλήσεις από τουρκική τράπεζα!

3 απαντήσεις

Σελίδα 3 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3

Πήγαινε κάτω

Προκλήσεις από τουρκική τράπεζα! - Σελίδα 3 Empty Απ: Προκλήσεις από τουρκική τράπεζα!

Δημοσίευση από MaDriDisM Πεμ 05 Μαρ 2009, 2:04 am

billybiros έγραψε:Αν αυτά είναι τα επιχειρήματα σου... σαφέστατα και πάντα

Είδαμε και τα δικά σου.....

billybiros έγραψε:Κρυφό σχολείο δεν υπήρξε ποτέ, γιατί πολύ απλά ποτέ δεν χρειάστηκε ποτέ να γίνει κρυφό.
ΗΤΑΝΕ ΦΑΝΕΡΟ.
billybiros έγραψε:
Στην Βουλγαρία όπως και στις άλλες χώρες που είχαν καταλάβει οι Τούρκοι ισχύαν τα ίδια (φόρος χαράτσι) και απο εκεί και πέρα ούτε απογορεψαν στους Βουλγάρους την γλώσσα τους, και ούτε οι Βουλγαροι αλλά ούτε και οι αλλες χώρες των Βαλκανίων στερούνταν γραφής.

billybiros έγραψε:Επίσης όλοι οι σχολάρχες της παραπάνω σχολής απο την ίδρυση της εως σήμερα.

Ματθαίος Καμαριώτης (1454 – 1489)
Δημήτριος Καστρινός (1489 – ; )
Μανουήλ Κορίνθιος (1500 – ; )
Θεοφάνης Ελεαβούλκος (1543 – 1551)
Ιωάννης Ζυγομαλάς (1555 – 1580)
Θεοδόσιος Ζυγομαλάς (1580 – 1600)
Φραγκίσκος Κόκκος (1604 – 1607)
Θεόφιλος ο Κορυδαλεύς ( 1621 – 1623 και 1629 – 1639)
Νικηφόρος Κλαροζάνης (1639 – 1641)
Αναστάσιος Παντοδύναμος (1655 – 1660)
Ιωάννης Καρυοφύλλης (1641 – 1655; και 1663)
................

Τρομερά επιχειρήματα και απολύτως τεκμηριωμένα!!

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
MaDriDisM
MaDriDisM
Madrileños Locos
Madrileños Locos

Αριθμός μηνυμάτων : 3479

http://www.RealGR.tk/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Προκλήσεις από τουρκική τράπεζα! - Σελίδα 3 Empty Απ: Προκλήσεις από τουρκική τράπεζα!

Δημοσίευση από billybiros Πεμ 05 Μαρ 2009, 2:24 am

Τα επιχειρήματα είναι οτι δεν υπήρξε ποτέ κρυφό σχολείο και μάλιστα σε όλη την Ελληνική περιφέρεια γιατί πολύ απλά οι Τούρκοι δεν απαγόρευαν τα σχολεία.

Δεν υπήρξε ποτέ απαγόρευση απο τις Τουρκικές αρχές ούτε άρνηση να χτιστεί και να λειτουργήσει σχολείο.

Οσον αφορά το αν υπήρχαν σχολεία ... σου ανέφερα μερικά.

Τα στοιχεία που ανέφερα είναι απο την ίδια τη σχολή (που μάλλον ξέρει καλύτερα και απο εσένα και απο μένα αν λειτουργούσε).

Το ότι δεν μετράνε .... δεν ήταν κανονικά σχολεία... δεν ήταν σχολεία αλλά σχολές κοκ προσωπικά τα θεωρώ σαν το παιχνίδι της κολοκυθιάς.

Επίσημα και Ιστορικά στοιχεία (για να ξέρουμε πάντα τι λέμε) είναι τα επίσημα έγγραφα για παράδειγμα της ίδιας της σχολής (που λέει ότι λειτουργούσε κανονικά).

Το μόνο στοιχείο για την δήθεν ύπαρξη του κρυφού σχολείου είναι ένας μεταγενέστερος πίνακας και ένα ποιηματάκι.
Αυτά σε καμία περίπτωση δεν είναι ούτε στοιχεία - αλλά καταλήγουν στο όριο της αστειότης.

Είμαστε στο 2009!!! Καλή η θρησκεία και η εκκλησία (τρόπος του λέγεις πάντα)...
Αλλά δεν μπορούμε ακόμα να πιστεύουμε ούτε σε κρίνους, ούτε σε κρυφά σχολεία.

Κρυφό σχολείο δεν υπήρχε γιατί πολύ απλά δεν χρειαζόταν να είναι κρυφό.
ΗΤΑΝΕ Φανερό.
Και σου ανέφερα μερικά.
billybiros
billybiros
Member
Member

Αριθμός μηνυμάτων : 4512

https://realgr.forumgreek.com

Δημοσίευση από MaDriDisM Πεμ 05 Μαρ 2009, 3:20 am

billybiros έγραψε:

και η σχολή στη μονή Φιλοσόφου κοντά στη Δημητσάνα τι ήταν ρε MaDriDisM. ;;;

Το ίδιο ακριβός πράγμα ήταν!!!

ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ήταν.

Εγώ κατ' αρχήν δεν αναφέρθηκα στην Ιερατική Σχολή που λειτούργησε μετά το 1691.

Αναφέρθηκα σε κρυφό σχολείο πριν την Ιερατική Σχολή. (απλά για να ξέρουμε τι λέμε) :;):

billybiros έγραψε:Νομίζω
πως το επιχείρημα σου δεν μπορεί να σταθεί (το ότι η Μεγάλη του γένους
σχολή δεν ήταν σχολείο - άρα δεν μετράει) γιατί πολύ απλά και αυτήν που
αναφέρεις εσύ ήταν το ίδιο ακριβός πράγμα (ιερατική σχολή).

Επίσης, εδώ -αν δεν κάνω λάθος- μιλάμε για ελληνικά σχολεία και όχι για ιερατικές σχολές. :;):

billybiros έγραψε:αλλά καταλήγουν στο όριο της αστειότης.
αστειότητος :;):

billybiros έγραψε:Είμαστε στο 2009!!! Καλή η θρησκεία και η εκκλησία (τρόπος του λέγεις πάντα)...
Τρόπος του λέγειν. :;):

billybiros έγραψε:Αλλά δεν μπορούμε ακόμα να πιστεύουμε ούτε σε κρίνους, ούτε σε κρυφά σχολεία.
Σοβαρό επιχείρημα αυτό. :bow:

billybiros έγραψε:Κρυφό σχολείο δεν υπήρχε γιατί πολύ απλά δεν χρειαζόταν να είναι κρυφό.
ΗΤΑΝΕ Φανερό.
Και σου ανέφερα μερικά.

Μερικά που είναι ιερατικές σχολές. :emocion29:

Είπα εγώ ότι υπήρχε απαγόρευση στις ιερατικες σχολές;;;; :hmmm:

Άλλωστε μόνος σου παραδέχτηκες ότι η εκκλησία είχε προνόμια....
billybiros έγραψε: Τους Τούρκους τους ενδιέφερε μόνο ο φόρος (το
γνωστό σε όλου μας "χαράτσι") και απο εκεί και πέρα διατηρούσαν άριστες
σχέσεις με την Ελληνική εκκλησία. Η εκκλησία πάντοτε είχε όλα τα
προνόμια

Και άλλωστε εγώ δεν αρνήθηκα ότι επί τουρκοκρατίας λειτούργησαν σχολεία σε ορισμένες όμως περιοχές και για ορισμένο διάστημα.

Εγώ έδωσα σχετικές παραπομπές σε δύο ιστορικά βιβλία που έχουν κερδίσει το βραβείο της Ακαδημίας των Αθηνών.

MaDriDisM έγραψε:
Εγώ παραπέμπω στην σελ. 578 του τόμου 6 (πρώτη παράγραφος), όπου ο ιστορικός λέει σαφώς ότι ελληνικά σχολεία άρχισαν να ιδρύονται στην ελληνική ήπειρο μετά τα μέσα του 17ου αιώνα, όταν η Υψηλή Πύλη άλλαξε στάση και έγινε επιεικέστερη με την εκπαίδευση των υποδούλων.

MaDriDisM έγραψε:Εγώ σχετικά με το κρυφό σχολείο παραθέτω όσα λέει ο έκριτος ιστορικός
Διονύσης Κόκκινος στο έργο του "Η Ελληνική Επανάστασις", Τόμος Α’,
Εκδόσεις Μέλισσα , σελ. 21, το οποίο να αναφέρω ότι έχει κερδίσει το βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών.

Ο παπάς κάτω από τα ράκη του ράσου του κρατεί το ψαλτήρι και πηγαίνει
να μάθη τα παιδιά,που τον περιμένουν,να διαβάζουν.Ομιλεί ακόμη εις τα
παιδιά και δια τους μεγάλους ανθρώπους που εδόξασαν άλλοτε αυτόν τον
τόπον. Διδάσκει την ολίγην ιστορίαν που γνωρίζει και αυτός.Το κρυφό
σχολειό δεν είναι θρύλος.Το συνετήρησε παρά τας διώξεις,παρά την
αξιοθρήνητον έλλειψιν παντός μέσου,παρά την φοβεράν πίεσι τόσων αμέσων
αναγκών που θα ήτο φυσικόν να οδηγήσουν προς τον εξισλαμισμόν,ο
βαθύτατος πόθος του τυραννουμένου έθνους να υπάρξη

Από κει και πέρα ο καθένας μπορεί να κρίνει και δεν χρειάζεται την κηδεμονία κανενός για να κρίνει :;):
MaDriDisM
MaDriDisM
Madrileños Locos
Madrileños Locos

Δημοσίευση από billybiros Πεμ 05 Μαρ 2009, 12:04 pm

Αυτό πάντως είναι το παιχνίδι της κολοκυθιάς.
"Δεν υπήρχαν σχολεία - υπήρχαν σχολές."
Αν το θεωρείς σοβαρό επιχείρημα και μάλιστα απο όλο αυτό αποδεικνύεται η ύπαρξη κρυφού σχολείου και μάλιστα στην Ελληνική επικράτεια - τοτε πάσο.

Αλλά κάτσε ρε συ MaDriDisM πώς οι Τουρκοι απαγόρευαν τα σχολεία αλλά επιτρέπανε τις σχολές; To ερώτημα είναι απλό.
Πότε απαγόρεψαν οι Τουρκοι απο τους Ελληνες το σχολείο;
Eχει αναφερθεί πουθενά κάποιο τέτοιου είδους περιστατικό;
Απο κάποιον σοβαρό Ιστορικό.

Oλα τα άλλα είναι αστεία - όπως και τα παραπάνω ορθογραφικά που παρατήρησες.
Αυτά δεν είναι επιχειρήματα και δεν αποδεικνύουν την ύπαρξη του κρυφού σχολείου.
Αν οι όλες αποδείξεις περι του κρυφού σχολείου είναι ένα κομματάκι ενός βιβλίου - που λέει οτι στα κατσάβραχα λειτουργούσε ένα κρυφό σχολείο επι Τουρκοκταρίας τότε πάσο.
... και ποιος το έγραψε αυτό; τι ήταν;

Αυτά τα διαβάζουν στο εξωτερικό και γελάνε με πάρτι μας.
Αν πάλι εσύ εξακολουθείς να τα πιστεύεις - πάσο.
Είμαστε στο 2009... και μεγάλοι για παραμυθάκια.
Αλλωστε μην ξεχνάς πως όλα αυτά περι κρυφού κρυφού αποσύρθηκαν απο τα σχολικά βιβλία. :;):
billybiros
billybiros
Member
Member

Δημοσίευση από MaDriDisM Πεμ 05 Μαρ 2009, 12:34 pm

billybiros έγραψε:
"Δεν υπήρχαν σχολεία - υπήρχαν σχολές."

Αν δεν γνωρίζεις ποια είναι η διαφορά μιας θεολογικής/ιερατικής σχολής και ενός ελληνικού σχολείου, τότε άνοιξε ένα λεξικό να μάθεις....

Για τα υπόλοιπα, υπάρχουν σαφείς παραπομπές σε βιβλία έκγριτων και σοβαρών ιστορικών και τις έχω παραθέσει, ώστε όποιος θέλει να τα διαβάσει.
https://realgr.forumgreek.com/forum-f41/topic-t1137-50.htm#22018

billybiros έγραψε:Αυτά τα διαβάζουν στο εξωτερικό και γελάνε με πάρτι μας.

Ναι ντάξει μας έπεισες....

billybiros έγραψε:Είμαστε στο 2009... και μεγάλοι για παραμυθάκια.
Συνεχίζεις βλέπω την σοβαρή επιχειρηματολογία.... :bow:

billybiros έγραψε:Αλλωστε μην ξεχνάς πως όλα αυτά περι κρυφού κρυφού αποσύρθηκαν απο τα σχολικά βιβλία.
Από όσο θυμάμαι δεν αποσύρθηκε το κρυφό σχολείο, αλλά το βιβλίο που είχε αφαιρέσει το κεφάλαιο για το κρυφό σχολείο αποσύρθηκε.

Και αποσύρθηκε κατόπιν εισηγήσεως της Ακαδημίας Αθηνών.

Αλλά τι ξερει τώρα η Ακαδημία Αθηνών;;;
Μπροστά στους φωστήρες του νεοφιλελευθερισμού δεν μετράει η Ακαδημία Αθηνών. lol

billybiros έγραψε:
Oλα τα άλλα είναι αστεία - όπως και τα παραπάνω ορθογραφικά που παρατήρησες.

Για την ακρίβεια δεν ήταν ορθογραφικά τα λάθη.
Ήταν λάθη γραμματικής και συντακτικού.

Απο κει και πέρα, αντιλαμβάνομαι την αντιπάθεια κάποιων για την εκκλησία, άλλωστε ούτε και εγώ είμαι της εκκλησίας.

Αλλά όταν ακούω ανακρίβειες και αναλήθειες, τότε σαφώς και θα αντιδράσω.

Αυτά είχα να πω εγώ και αρκετό χρόνο αφιέρωσα για αυτό το θέμα.
Όποιος έχει νου και λογική ας κρίνει, δεν χρειάζονται "ινστρούκτορες".

Και διευκρινίζω ότι δεν λέω εσένα ινστρουκτορα, αλλά αυτούς που γράφουν τα αρθράκια στο ίντερνετ μέσω των οποίων μαθαίνεις ιστορία. :;):
MaDriDisM
MaDriDisM
Madrileños Locos
Madrileños Locos

Δημοσίευση από billybiros Παρ 06 Μαρ 2009, 12:16 am

MaDriDisM έγραψε:Αν δεν γνωρίζεις ποια είναι η διαφορά μιας θεολογικής/ιερατικής σχολής και ενός ελληνικού σχολείου, τότε άνοιξε ένα λεξικό να μάθεις....
Aυτό είναι το παιχνίδι της κολοκυθιάς. Δεν ήταν σχολείο - ήταν ιερατική σχολή!!!
Αρα οι Τούρκοι απαγόρευαν το σχολείο.
Οπως τα πολεμικά αεροπλάνα που δεν είναι στρατιωτικά! αλλά πολιτικά.
Το ουσιαστικό ερώτημα είναι πότε απαγόρεψαν οι Τούρκοι τα σχολεία (με στοιχεία) και σε αυτό δεν υπάρχει καμία αναφορά.

MaDriDisM έγραψε:
billybiros έγραψε:Είμαστε στο 2009... και μεγάλοι για παραμυθάκια.
Συνεχίζεις βλέπω την σοβαρή επιχειρηματολογία....
Η επιχειρηματολογία μου είναι συγκεκριμένη - σου ανέφερα μερικά απο τα σχολεία που λειτουργούσαν κανονικά την περίοδο της Τουρκοκρτατίας και οτι δεν υπήρχε λόγος το σχολείο να είναι κρυφό - γιατί πολύ απλά ήταν Φανερό - συν το γεγονός οτι δεν αναφέρεται πουθενά (σε κανένα Ιστορικό κείμενό) καμία απαγόρευση απο τους Τούρκους. Αυτό το θεωρώ σοβαρό επιχείρημα - αντίθετο το "οτι δεν ήταν σχολεία αλλά ιερατικές σχολές" εμένα δεν μου λέει τίποτα.

MaDriDisM έγραψε:Από όσο θυμάμαι δεν αποσύρθηκε το κρυφό σχολείο, αλλά το βιβλίο που είχε αφαιρέσει το κεφάλαιο για το κρυφό σχολείο αποσύρθηκε.
Και σε ποιο σχολικό βιβλίο αναφέρεται σήμερα το "κρυφό σχολείο" ρε MaDriDisM;
Πες το μου να ψάξω και να το δω κι εγώ.

MaDriDisM έγραψε:Για την ακρίβεια δεν ήταν ορθογραφικά τα λάθη.
Ήταν λάθη γραμματικής και συντακτικού.
Στο πληκτρολόγιο ξέφυγαν μερικά γράμματα... Απλό είναι ...

MaDriDisM έγραψε:
Αλλά όταν ακούω ανακρίβειες και αναλήθειες, τότε σαφώς και θα αντιδράσω.
και ποιες ειναι οι ανακρίβειες ρε MaDriDisM και πολύ απλά γιατί δεν απαντάς στα ουσιώδη ερωτήματα που σου έθεσα. Πότε απαγορέυτικέ για παράδειγμα το σχολείο (για να το μάθουμε και εμείς)...
Αντι αυτού ασχολείσαι με το αν είναι ορθογραφικό η συντακτικό το λάθος που ξέφυγαν 2 γράμματα.

MaDriDisM έγραψε:Όποιος έχει νου και λογική ας κρίνει, δεν χρειάζονται "ινστρούκτορες".
Αρκεί να μην είναι φανατισμένος. :;):
Δεν ήταν πάντοτε οι ΕΛΛΗΝΕΣ οι καλοί και όλοι οι άλλοι οι ΚΑΚΟΙ της Ιστορίας.
Κάποια στιγμή πρέπει να δούμε την αλήθεια κατάματα.
billybiros
billybiros
Member
Member

Δημοσίευση από MaDriDisM Παρ 06 Μαρ 2009, 1:07 pm

billybiros έγραψε:
Aυτό είναι το παιχνίδι της κολοκυθιάς. Δεν ήταν σχολείο - ήταν ιερατική σχολή!!!

Αν για σένα είναι το ίδιο, τότε πάσο....
Αλλά δεν είναι το ίδιο ένα σχολείο που μαθαίνει τα παιδιά τις βασικές γνώσεις με μία σχολή που πάνε ουσιαστικά όσοι θέλουν να γίνουν ιερείς.
Και επίσης ιερατικές σχολές δεν υπήρχαν παντού. Ενώ τα σχολεία επειδή ακριβώς παρέχουν την βασική εκπαίδευση είναι σε κάθε πόλη ή χωριό. :;):

billybiros έγραψε:Οπως τα πολεμικά αεροπλάνα που δεν είναι στρατιωτικά! αλλά πολιτικά.

Τι έγινε τώρα πάλι άλλαξες θέμα;;;
Πότε είπα εγώ ότι τα πολεμικά αεροπλάνα είναι πολιτικά;;;;;;;;;;;;

billybiros έγραψε:Πότε απαγορέυτικέ για παράδειγμα το σχολείο (για να το μάθουμε και εμείς)...

Δεν είπα εγώ ότι υπήρχε επίσημη απαγόρευση. Κατά καιρούς (και κυρίως μέχρι τα μέσα του 17ου αιώνα) όμως οι τοπικοί βεζίρηδες απαγόρευαν κατά βούληση το σχολείο. Αλλά κάνεις συνεχώς ότι δεν βλέπεις τι γράφω και παριστάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.
Οπότε μάλλον χάνω τον χρόνο μου....

billybiros έγραψε:Αντι αυτού ασχολείσαι με το αν είναι ορθογραφικό η συντακτικό το λάθος που ξέφυγαν 2 γράμματα.

Άλλωστε τι ορθογραφικό τι συντακτικό.....το ίδιο είναι και εγώ νομίζω ότι είναι άλλο,όπως και για τις σχολές σωστά;;; lol

Τουλάχιστον ας σου μείνει και κάτι από αυτή τη συζήτηση, γιαυτό σε διόρθωσα....

[]
billybiros έγραψε:Αρκεί να μην είναι φανατισμένος.
Δεν ήταν πάντοτε οι ΕΛΛΗΝΕΣ οι καλοί και όλοι οι άλλοι οι ΚΑΚΟΙ της Ιστορίας.
Κάποια στιγμή πρέπει να δούμε την αλήθεια κατάματα.

Πολύ σωστά.
Μόνο που μερικές φορές αυτοί που θεωρούν ότι όλοι οι κακοί της Ιστορίας είναι οι Έλληνες είναι πιο φανατισμένοι από τους άλλους... :;):

Λοιπόν ό,τι είχα να πω το είπα και για να μην το κουράζουμε άλλο....

Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι να μάθεις τι συνέβαινε επι τουρκοκρατίας διάβασε τα βιβλία που παρέθεσα.
Αν θέλεις απλά να έχεις κάτι να λες, μια χαρά είναι και τα αρθράκια που διαβάζεις από το ίντερνετ.
Απλά με αυτά πιο πιθανό είναι οδηγηθείς στην ημιμάθεια, παρά στη γνώση.
MaDriDisM
MaDriDisM
Madrileños Locos
Madrileños Locos

Δημοσίευση από billybiros Σαβ 07 Μαρ 2009, 12:37 am

MaDriDisM έγραψε:Αν για σένα είναι το ίδιο, τότε πάσο....
Αλλά δεν είναι το ίδιο ένα σχολείο που μαθαίνει τα παιδιά τις βασικές γνώσεις με μία σχολή που πάνε ουσιαστικά όσοι θέλουν να γίνουν ιερείς.
Και επίσης ιερατικές σχολές δεν υπήρχαν παντού. Ενώ τα σχολεία επειδή ακριβώς παρέχουν την βασική εκπαίδευση είναι σε κάθε πόλη ή χωριό. :;):
MaDriDisM για να ξέρουμε τι λέμε...
Μέχρις και πριν απο 50 χρόνια οι περισσότερες γυναίκες δεν πήγαιναν σχολείο (ελάχιστες) και το ποσοστό του αναλφαβητισμού ήταν μεγάλο (χωρίς φυσικά να φταίνε οι Τούρκοι και για αυτό). Όποιος είχε λεφτά πήγαινε σχολείο - όποιος δεν είχε - πήγαινε στη δουλεία. Απλά τα πράγματα.

Σου ανέφερα μερικά σχολεία που λειτουργούσαν κανονικά στην περίοδο της Τουρκοκρατίας (και κυρίως τα σημαντικότερα) - που λειτουργούσαν και αδιάλειπτα.
Αλλωστε και το παράδειγμα που μου ανέφερες (του δήθεν κρυφού σχολείου) ήταν επίσης ιερατική σχολή - με την μόνη ένσταση που εκφράζω είναι το οτι λειτουργούσε χωρίς να το πάρουν χαμπάρι οι Τούρκοι.
Αν σου αρέσουν τα παιχνιδάκια των λέξεων τότε θα έπρεπε να μιλάς για τις υποτιθέμενες "κρυφές ιερατικές σχολές" και όχι σχολεία.

MaDriDisM έγραψε:Πότε είπα εγώ ότι τα πολεμικά αεροπλάνα είναι πολιτικά;;;;;;;;;;;;
Ειπες οτι δεν είναι στρατιωτικά!!!

MaDriDisM έγραψε:Δεν είπα εγώ ότι υπήρχε επίσημη απαγόρευση. Κατά καιρούς (και κυρίως μέχρι τα μέσα του 17ου αιώνα) όμως οι τοπικοί βεζίρηδες απαγόρευαν κατά βούληση το σχολείο. Αλλά κάνεις συνεχώς ότι δεν βλέπεις τι γράφω και παριστάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.
Οπότε μάλλον χάνω τον χρόνο μου....
Που και πότε ρε MaDriDisM; Αυτή είναι η ουσία.
Ολα τα άλλα είναι γενικά.
Μου ρώτησες ποια σχολεία λειτουργούσαν και σου ανέφερα ονόματα και χρονολογίες.
και αν δεν σου φτάνουν να σου αναφέρω και άλλα.
Αν υπάρχουν (όπως λές) ιστορικά δεδομένα - τότε γιατί δεν μπορεί να απαντηθεί επί της ουσίας αυτή η ερώτηση; Γιατί τα κρατάμε και αυτά "κρυφά".

MaDriDisM έγραψε:Άλλωστε τι ορθογραφικό τι συντακτικό.....το ίδιο είναι και εγώ νομίζω ότι είναι άλλο,όπως και για τις σχολές σωστά;;;

Γράφοντας μου ξέφυγαν δύο γράμματα.
Είναι απλά τα πράγματα - ούτε συντακτικά ούτε ορθογραφικά - εκεί που έγραφα ξέφυγαν 2 γράμματα.
Αντί να ασχολείσαι με αυτό ... θα μπορούσες αν θες σοβαρό και πραγματικό διάλογο να απαντήσεις επί της ουσίας στα ερωτήματα που σου έθεσα. Τέτοια μπορώ να σου βρω και εγώ αλλά αυτό θα ήταν χάσιμο χρόνο - και όχι ουσιαστικός διάλογος.

MaDriDisM έγραψε:Μόνο που μερικές φορές αυτοί που θεωρούν ότι όλοι οι κακοί της Ιστορίας είναι οι Έλληνες είναι πιο φανατισμένοι από τους άλλους...

Νομίζω πως η τοποθέτηση μου ήταν απο την αρχή σαφέστατη και στη σωστή διάσταση.
Πολλά από αυτά για τα οποία κατηγορούμε τους Τούρκους τα έχουμε κάνει και τα κάνουμε και εμείς.
billybiros
billybiros
Member
Member

Σελίδα 3 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης