Michel Salgado
+11
MaDriDisM
alex_rm9
billybiros
madridismo
RivaS_10_
crazymadritista
Despotaros
W.S_HOOLS
supersergio
Eladir
Sergio Ramos
15 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Michel Salgado
Eγω για τον συγκεκριμενο παικτη δεν εχω σχηματσει οκληρωμενη γνωμη αν και πιστευω πως εχει να δωσει στα 21 και Αργεντινος!!!
off: Κακα τα ψεματα ειτε φετος ειτε του χρονου παικτης για αμυνα θα ερθει ετσι και αλλιως.
Ειδικα απο του χρονου που φευγει ο Cannavaro το κενο δυσκολα αναπληρωνετε απο τον Garay οποτε και φετος να περναμε ενα μεγαλο ονομα παλι χρησιμο θα ηταν!!!
off: Κακα τα ψεματα ειτε φετος ειτε του χρονου παικτης για αμυνα θα ερθει ετσι και αλλιως.
Ειδικα απο του χρονου που φευγει ο Cannavaro το κενο δυσκολα αναπληρωνετε απο τον Garay οποτε και φετος να περναμε ενα μεγαλο ονομα παλι χρησιμο θα ηταν!!!
Ε τι να κανω, αυτον εχουμε αυτον υποστηριζω, αν ειχαμε Ferdinand θα υποστηριζα Ferdinand.::Madrid!sta$.4::. έγραψε:Παντος ο Eladir ειναι στηριζει Javi Garcia!!!
Μακαρι να μπορεσει να βοηθηση αν χρειαστει...παντος για δανεισμο δεν ακουγετε τπτ ετσι;!
Προς το παρων λογιζεται για μελος του roster της νεας season.
Οσο για Garay θα τον δουμε στους Ολυμπιακους...παντως στη Racing που επαιζε και θα παιζει και του χρονου εκανε παπαδες....απο τις καλυτερες αμυνες του Πρωταθληματος.
Eκλεισε και τα 33 ο Salgado. Χρονια του πολλα. Ελπιζω να του εκανε κανεις δωρο το νεο Fifa ή το Pro μπας και δει τον εαυτο του να παιζει
Χρόνια πολλά Μίτσελ και ότι ποθείς.. Άντε 33άρης έχει ακόμα μια πενταετία άνετα να προσφέρεις καλαμπούρι και διασκέδαση στους παίχτες που κάθονται στον πάγκο σε κάθε αγώνα
Στην Al-Rayyan θα αγωνίζεται απο του χρόνου ο Μίτσελ Σαλγάδο.
10 εκατομμύρια για 3 χρόνια θα ειναι το συμβόλαιο του.
10 εκατομμύρια για 3 χρόνια θα ειναι το συμβόλαιο του.
Αντίο στον παικταρά Σαλγάδο που έδωσε και την ψυχή του για τη λευκή φανέλα. Μακάρι και οι αντικαταστάτες του να πετύχουν ότι πέτυχε και αυτός.
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Συνεχιζει στο δρομο που χαραξε ο Hierro
Και περυσι λεγονταν οτι θα φυγει για QPR αλλα εμεινε. Οποτε ειμαι επιφυλακτικος.
Και περυσι λεγονταν οτι θα φυγει για QPR αλλα εμεινε. Οποτε ειμαι επιφυλακτικος.
Πάντως 10 μύρια μας έκατσε λαχειάρα!!! Άντε πάντα τέτοια! Τίποτα για άλλους παίχτες δεν έχουμε προσφορές???
ta 10 ekatomiria den tha ta paroume emeis. o michel tha ta parei. o salgado tha figei eleutheros xaristika opws kai o helguera
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
Σωστό και αυτό. Δεν το πρόσεξα καθόλου που έλεγε για το συμβόλαιο του. Είπα και εγώ 10μύρια??? Πολλά μου φάνηκαν.
Σωστός Άρη
Σωστός Άρη
Κάτι με έχει πειράξει... Νόμιζα ότι το παραπάνω ποστ ήταν του supersergio... Ότι να ναι είμαι τις τελευταίες μέρες..
Ti sou kanei i elipsi kreatos e?Einai mono wres kardasia!
Morbidas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 557
Η έλλειψη τριγλυκεριδίων μπορεί να προκαλέσει μεχρι και στερητικό σύνδρομο,ιδίως αν η καθημερινή διατροφή είναι πλούσια σε αυτά.....οπότε υπομονή....
Όταν μετά απο 50 μέρες χωρίς κρέας τσακίζεις το κατσικάκι ο οργανισμός παθαίνει μεγάλο σοκ!
Despotaros- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 777
6 meres xwris kreas,eipame oxi kai sarakosti,mia vdomada einai ok.Eimaste entelws off topic i exw elipsi triglirikidiwn?
Morbidas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 557
Τέλος εποχής για Σαλγκάδο και Ρεάλ
Παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από δέκα χρόνια αθόρυβης πλην όμως ουσιαστικής προσφοράς αποτελεί ο Μίτσελ Σαλγκάδο. Ο 34χρονος μπακ ενημερώθηκε από τη διοίκηση της «βασίλισσας» πως δεν χωρά στα πλάνα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και η συνεργασία τους λύνεται δύο χρόνια πριν τη λήξη της, με τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή να εισπράττει ως αποζημίωση τρία εκατ. ευρώ.
Πλέον ο Σαλγκάδο είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά από μία πλούσια σταδιοδρομία με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο διάστημα αυτό κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα (2001, 2003, 2007 και 2008) και δύο Champions League (2000 και 2002), πραγματοποιώντας 251 εμφανίσεις στην Primera Division και σημειώνοντας 4 γκολ.
sport-fm.gr
Θα συμφωνήσω με τον Lucas
v.d vaart- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 245
Μπίλυ μήπως έβαλες εσύ το χεράκι σου??
Πήρες κανένα Βαλντάνο τηλέφωνο????
Άντε για να μην λες για την Τακτική Πέρεθ! Είδες τον στέλνει τον Σαλγκάδο.
Πήρες κανένα Βαλντάνο τηλέφωνο????
Άντε για να μην λες για την Τακτική Πέρεθ! Είδες τον στέλνει τον Σαλγκάδο.
Καλή επιτυχία να έχει όπου κι πάει.
Αυτό με τα τρία εκατομμύρια στο στομάχι μου κολλάει.
Αυτό με τα τρία εκατομμύρια στο στομάχι μου κολλάει.
Τουλαχιστον δεν θα εχει παραπανω ο παιχτης. Προσφερε στη Ρεαλ (πιο παλια ως επι το πλειστον) και η Ρεαλ τον αντεμειψε με το παραπανω.
Καλά ναι... Ας παραδειγματιστούν και άλλοι παίχτες λοιπόν να πάρουν την ίδια πορεία!!!
Πολύ ωραίο video... Συγκινήθηκα πραγματικά. Μακάρι τουλάχιστον εκεί που θα πάει να παίζει, να τον βλέπουμε.
Wael90- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 1927
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης