Michel Gonzalez
5 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ιστορία - Διοικητικά :: Διοικητικά
Σελίδα 1 από 1
Michel Gonzalez
Παραίτηση Μίτσελ στη Ρεάλ
Την παραίτησή του από τη θέση του γενικού διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης υπέβαλε ο Μίτσελ. Ο 45χρονος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, που υπηρέτησε τη «βασίλισσα» εντός αγωνιστικών χώρων από το 1981 έως το 1996, φερόταν δυσαρεστημένος από τον περιορισμένο ρόλο του στις τάξεις του συλλόγου και δεν συμφώνησε για την ανανέωση του συμβολαίου του.
sport-fm.gr
Την παραίτησή του από τη θέση του γενικού διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης υπέβαλε ο Μίτσελ. Ο 45χρονος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, που υπηρέτησε τη «βασίλισσα» εντός αγωνιστικών χώρων από το 1981 έως το 1996, φερόταν δυσαρεστημένος από τον περιορισμένο ρόλο του στις τάξεις του συλλόγου και δεν συμφώνησε για την ανανέωση του συμβολαίου του.
sport-fm.gr
Απ: Michel Gonzalez
Ναι μολις το διαβαζα και εγω στη marca. Η μεταφρασμενη εκδοση στα Αγγλικα:
- Κώδικας:
Jose
Miguel Gonzalez Martin del Campo "Michel" has ceased to exercise the
duties of director of the ranks of Real Madrid because of disagreements
with the management of sports.
Apparently, in recent weeks the former player of Real Madrid had shown their discontent by
criticism that their work was receiving from the highest levels of
club, which could have precipitated his decision to abandon the
leadership of the lower grades where he himself was formed as a player
of Real Madrid.
Εγώ πιστεύω ότι σιγά σιγά θα την κάνουν όλοι και φέυγουν ένας ένας και από την πίσω πόρτα για να μην το πάρουμε χαμπάρι (ξέρετε όπως όταν φεύγει κάποιος από το μπαρ για να μην πληρώσει το ποτό)
Ο Μίτσελ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στους μικρούς, είναι τεράστια απώλεια η αποχώρησή του. Να δούμε Καλντερόν πόσοι θα μείνουν στο τέλος.....
Μίτσελ:"Ο πρόεδρος παρενέβαινε στο έργο μου"
Βαριές κατηγορίες κατά του προέδρου του συλλόγου Ραμόν Καλντερόν εξαπέλυσε ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής των ομάδων μικρότερων ηλικιών, Μίτσελ. Ο Μίτσελ, ο οποίος τις επόμενες ώρες θα βγάλει επίσημη ανακοίνωση για την αποχώρησή του από το σύλλογο, δήλωσε ότι από τη στιγμή που δεν πίστευε στη δουλειά του ο Καλντερόν, το καλύτερο που είχε να κάνει ήταν να παραιτηθεί.
Μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ είπε: "Η απόφασή μου για να μην συνεχίσω οφείλεται στην συνεχή κριτική, δημόσια ή σε προσωπικό επίπεδο, την οποία κάνει ο πρόεδρος, αλλά και στις συνεχείς παρεμβάσεις και πιέσεις που δεχόμουνα στο έργο μου από τον πρόεδρο. Ένα έργο, για το οποίο ούτε γνωρίζει τίποτα ούτε και νοιαζόταν για αυτό".
"Είμαι απογοητευμένος. Εάν ο πρόεδρος δεν πιστεύει στο έργο μου, τότε το καλύτερο για μένα είναι να φύγω. Παρόλο που είμαι στενοχωρημένος που φεύγω, αισθάνομαι υπερήφανος για το έργο μου και ελπίζω ότι από δω και πέρα ο Καλντερόν θα ενδιαφερθεί για αυτό".
"Ο Καλντερόν ενδιαφέρεται πρώτα για τον εαυτό του και μετά για την Ρεάλ Μαδρίτης".
"Ο Μάτα ήταν ένας παίκτης στον οποίο πίστευα και ο οποίος περίμενε να του δοθεί μια ευκαιρία να παίξει στην πρώτη ομάδα, αλλά δεν του δόθηκε και έτσι πήρε την απόφαση να φύγει".
Τέλος, ο Μίτσελ κατηγόρησε τον Καλντερόν για πλήρη αδιαφορία για παίκτη των μικρών ομάδων που έχασε τη μητέρα του στο πρόσφατο ατύχημα στο αεροδρόμιο Μπαράχας, ενώ όπως τόνισε δεχόταν πιέσεις από τον Καλντερόν για να πάρει στις ακαδημίες παιδιά γνωστών και φίλων του Καλντερόν, παρόλο που δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις!
Για νέα μας τα λέει όλα αυτά??
crazymadritista- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 835
Καλά σίγουρα ξέρουμε όλοι ότι συμβαίνουν αυτά λίγο πολύ, αλλά έχει μεγάλη διαφορά να ακούγονται από επίσημα και σοβαρά χείλη. Νομίζω πως τα γεγονότα μαζεύονται και δεν θα αργήσει η ώρα που θα τον στείλουν τον Καλντερόν.
xabikos- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 267
:: REAL MADRID CF :: Ιστορία - Διοικητικά :: Διοικητικά
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης