Karim Benzema
+27
mariatsili
casillas
Gate13
Lucas
v.d vaart
Nem
madridismo
xristos.nafplion
Wael90
c0n
XDot
Spyros.kill
Despotaros
Spike
billybiros
crazymadritista
Morbidas
Sergio-(4)-Ramos
ramissimo-4-
W.S_HOOLS
skolix
supersergio
dimitris1486
Eladir
alex_rm9
MaDriDisM
Sergio Ramos
31 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές
Σελίδα 6 από 9
Σελίδα 6 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Απ: Karim Benzema
Μπενζεμά: «Θέλω να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης»
Το όνειρό του να παίξει μια μέρα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, αποκάλυψε ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος άσος της Λιόν τόνισε ότι θαυμάζει πολύ την ισπανική ομάδα ενώ δήλωσε ότι έχει υποσχεθεί και στη μητέρα
του ότι κάποια μέρα θα αγωνιστεί με τη φανέλα της «βασίλισσας». «Είναι το όνειρό μου το οποίο όλο και πλησιάζει ποιο κοντά», δήλωσε ο 21χρονος άσος και συμπλήρωσε: «Μου αρέσει η λευκή φανέλα, το στάδιο, η ατμόσφαιρα που υπάρχει στο “Μπερναμπέου”. Έχω υποσχεθεί στη μητέρα μου ότι μια μέρα θα παίξω με τη
Ρεάλ Μαδρίτης και θέλω να γίνει πραγματικότητα».
ελα αγορι μου στην ομαδα.το απολυτο ονειρο ειναι να ερθει ο μπενζεμα στη ρεαλ.τιποτα αλλο δεν θελω.μακαρι....
Το όνειρό του να παίξει μια μέρα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, αποκάλυψε ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος άσος της Λιόν τόνισε ότι θαυμάζει πολύ την ισπανική ομάδα ενώ δήλωσε ότι έχει υποσχεθεί και στη μητέρα
του ότι κάποια μέρα θα αγωνιστεί με τη φανέλα της «βασίλισσας». «Είναι το όνειρό μου το οποίο όλο και πλησιάζει ποιο κοντά», δήλωσε ο 21χρονος άσος και συμπλήρωσε: «Μου αρέσει η λευκή φανέλα, το στάδιο, η ατμόσφαιρα που υπάρχει στο “Μπερναμπέου”. Έχω υποσχεθεί στη μητέρα μου ότι μια μέρα θα παίξω με τη
Ρεάλ Μαδρίτης και θέλω να γίνει πραγματικότητα».
ελα αγορι μου στην ομαδα.το απολυτο ονειρο ειναι να ερθει ο μπενζεμα στη ρεαλ.τιποτα αλλο δεν θελω.μακαρι....
Spike- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 68
to 10 den to theleis???
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
μαλλον περισσοτερο αυτο παρα τον benjema
Spyros.kill- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 74
Μπενζεμά: «Από παιδί ονειρεύομαι να αγωνιστώ στη Ρεάλ»
Την προτίμηση του στο ισπανικό ποδόσφαιρο και τη Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΑS» ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο επιθετικός της Λιόν δήλωσε υποστηρικτής της «Βασίλισσας» από τη παιδική του ηλικία και πως η ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Μαδρίτη θα ήταν όνειρο ζωής... Παρ‘ όλα αυτά δεν αποκλείει τη πιθανότητα να αγωνιστεί και του χρόνου στους «λιονέ», τονίζοντας πως όλα θα εξαρτηθούν από τη πορεία τους στο Champions League.
«Για μένα η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα όνειρο, είναι ένας υπέροχος σύλλογος που υποστήριζα από τη παιδική μου ηλικία. Υπάρχουν όμως πολλές ομάδες που θα ήθελα να αγωνιστώ. Τα πρωταθλήματα της Αγγλίας και της Ιταλίας είναι καταπληκτικά, εγώ όμως παρακολουθούσα μόνο Ισπανικό, γιατί εκεί πιστεύω πως παίζεται το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο στο πλανήτη με τα περισσότερα γκολ», είπε ο 21χρονος άσος και συνέχισε αναφερόμενος στις συνθήκες με τις οποίες μεγάλωσε.
«Όταν έμενα σε επαρχία τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Έγινα ένα άτομο υπεύθυνο που πάλεψε σκληρά για να ξεφύγει από τη κατάσταση αυτή. Είχα την βοήθεια και την καθοδήγηση των γονιών μου και ήμουν πάντα προσηλωμένος στους στόχους μου.»
Για την τωρινή κατάσταση στην ομάδα του και για το ενδεχόμενο να αγωνίζεται και του χρόνου εκεί, ο Γάλλος σταρ είπε: «Η Λιόν δεν είναι ο τύπος της πόλης όπου όλοι είναι παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο, γεγονός που συμβαίνει στη Μασσαλία. Βρίσκομαι σε μια ομάδα που γράφει ιστορία αυτή τη στιγμή. Έχουμε κατακτήσει επτά συνεχόμενα πρωταθλήματα και η φήμη μας μεγαλώνει συνεχώς. Τώρα είμαι καλά εδώ. Δε
μπορώ να σας πω τι θα γίνει σε δέκα χρόνια από τώρα ούτε αν θα μείνω στη Λιόν και του χρόνου, όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα πορευτούμε στο Champions League».
Καταλήγοντας ο Μπενζεμά έφτιαξε το προφίλ του εαυτού του. «Είμαι ένας επιθετικός, ήξερα πως είχα κάτι το ιδιαίτερο από όταν ήμουν μικρός. Έχω ελεύθερο ρόλο στο παιχνίδι, μου αρέσει να γυρίζω πίσω να κλέβω την μπάλα και να την πασάρω βοηθώντας έτσι και τους συμπαίκτες μου».
sport-fm.gr
απλα παιχτουρι.τωρα πλεον η επιθεση εχει παρει τεραστιες διαστασεις
Spike- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 68
pleon mporoume na katalavoume k poios apoxwrei......ruud meta tin apoktisi Benzema sigoura apoxwrei, Raul 8a faei pagko epomwnes vasikoi Benzema me Higuain ( afou o Higuain persu itan evgale matia 8a 3ekinisei vasikos pali fetos) k Huntelaar pagko i rotation. to mono pou m provlimatizei einai oti d exoun empeiria gia CL...
c0n- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 122
Χουντελαρ είναι τελειωμένος.
Έτσι όπως έχουν σήμερα τα πράγματα Ραούλ και Μπενζεμά
ή Ρονάλντο με Μπενζεμά βασικοί
Ιγουαίν στο ροτέσιον και Νεγρέδο στον Πάγκο
Οι Ολλανδοι έχουν τελειώσει.
Έτσι όπως έχουν σήμερα τα πράγματα Ραούλ και Μπενζεμά
ή Ρονάλντο με Μπενζεμά βασικοί
Ιγουαίν στο ροτέσιον και Νεγρέδο στον Πάγκο
Οι Ολλανδοι έχουν τελειώσει.
ronaldo einai klassikos winger mi kanei to la8os kai ton valei mprosta...k mi kanei to la8os na valei Raul-Benzema! Higuain-Benzema 2 wonderkids k ta muala sta kagkela!
c0n- Banned
Χαλαρώστε. Βγήκε η Lyon και διέψευσε τα πάντα περί συμφωνίας.
Wael90- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 1927
Επιβεβαιώνει την πρόταση για Μπενζεμά η Λιόν
Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά… Η Λιόν επιβεβαίωσε πως δέχτηκε πρόταση μεγαλύτερη των 35 εκατ. ευρώ για την πώληση του Καρίμ Μπενζεμά, χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστή την ομάδα που την κατέθεσε. Εκτιμάται πως είναι είτε η Ρεάλ Μαδρίτης είτε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο σύλλογος που κινήθηκε επισήμως για τον 21χρονο Γάλλο διεθνή φορ.
«Έχουμε πρόταση άνω των 35 εκατ. ευρώ, αλλά ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Λιόν, Ολιβιέ Μπλαν, προσθέτοντας πως «η ομάδα που έκανε την πρόταση δεν είναι απαραίτητα η Ρεάλ».
sport-fm.gr
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Εδώ και το επίσημο σίτε! http://up.www.olweb.fr/
BREAKING NEWS: Lyon Confirm Real Madrid Deal For Karim Benzema
XDot- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 743
Αφού σας λέμε είναι τελειωμένη υπόθεσηηηηηηηηηη!!!!!!!!
Αφήστε τα επίσημα αυτά είναι για πλάκα πλέον. Πήραμε Κακά-Ρονάλντο με τον ίδιο τρόπο. Αρχικά βγήκαν έτσι οι ειδήσεις και μετά ακολούθησε η επίσημη.
Μπορεί το βράδυ να βγούν και τα επίσημα αλλιώς αύριο.
Το είπε ο Πέρεθ χθές ότι σήμερα ή αύριο θα έρθει νέα μεταγραφή! Λόγια ουσίας και πράξης και όχι λόγια του ΑΕΡΑ όπως κάποιου δήθεν προέδρου και τεχνικού διευθυντή ονόματι Καλντερόν και Μιζάτοβιτς!
Αφήστε τα επίσημα αυτά είναι για πλάκα πλέον. Πήραμε Κακά-Ρονάλντο με τον ίδιο τρόπο. Αρχικά βγήκαν έτσι οι ειδήσεις και μετά ακολούθησε η επίσημη.
Μπορεί το βράδυ να βγούν και τα επίσημα αλλιώς αύριο.
Το είπε ο Πέρεθ χθές ότι σήμερα ή αύριο θα έρθει νέα μεταγραφή! Λόγια ουσίας και πράξης και όχι λόγια του ΑΕΡΑ όπως κάποιου δήθεν προέδρου και τεχνικού διευθυντή ονόματι Καλντερόν και Μιζάτοβιτς!
E οκ..! δεν μπορεσα αλλο.. Κρατηθηκα μεχρι και στην παρουσιαση του ΚΑΚΑ.. Αλλα μετα κ απο τ μεσημεριανο θριλερ (θαρθει - δν θα ρθει, ηρθε - δν ηρθε) συγκινήθηκα..! Σχεδον βουρκωσα!!! Γεια σου ρε Περεθ!!
HALA MADRID!!!!!!!!!
HALA MADRID!!!!!!!!!
xristos.nafplion- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 28
Και επίσημο πλέον! Τρέλανέ μας κι'άλλο ρε Πέρεθ!!!!
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1202775385706/noticia/ComunicadoOficial/OFFICIAL_ANNOUNCEMENT_2009-07-01_19:33:43.htm
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1202775385706/noticia/ComunicadoOficial/OFFICIAL_ANNOUNCEMENT_2009-07-01_19:33:43.htm
Despotaros- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 777
Ρε σεις γιατί έβγαλαν από το επίσημο το νέο με τον Μπενζεμά...? Λέτε να μην έγινε τελικά η μεταγραφή?
Τώρα το ξαναέβαλαν. Τραγικό... Για 5 λεπτά δεν υπήρχε και τώρα το ξανααναρτήσαν.
Είπα και εγώ τι έγινε...
Είπα και εγώ τι έγινε...
Φίλε Ράμος μην ανυσηχείς... Τέτοια λάθη δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ! Θα είναι μεγάλη ξεφτύλα...
Despotaros- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 777
ontws.....kati paromoio eixe ginei k me ton Ruud palia alla telika i metagrafi egine....
re paidia ola kala as ton fwtisei to Agio Pneuma omws ton Perez oti lefta exoun apomeinei na paroume ena amuntiko half prwtoklasato, estw k Xabi Alonso, k na mi diw3ei robben!!!!!!
re paidia ola kala as ton fwtisei to Agio Pneuma omws ton Perez oti lefta exoun apomeinei na paroume ena amuntiko half prwtoklasato, estw k Xabi Alonso, k na mi diw3ei robben!!!!!!
c0n- Banned
Καλορίζικος ο παιχταράς..Έφτασε η ώρα να δείξει τι αξίζει.
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
kai kanena aristero back an ginetai parakalw
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
Σελίδα 6 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές
Σελίδα 6 από 9
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης