Karim Benzema
+27
mariatsili
casillas
Gate13
Lucas
v.d vaart
Nem
madridismo
xristos.nafplion
Wael90
c0n
XDot
Spyros.kill
Despotaros
Spike
billybiros
crazymadritista
Morbidas
Sergio-(4)-Ramos
ramissimo-4-
W.S_HOOLS
skolix
supersergio
dimitris1486
Eladir
alex_rm9
MaDriDisM
Sergio Ramos
31 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές
Σελίδα 5 από 9
Σελίδα 5 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Απ: Karim Benzema
PLAAAATSSSS.afou fainetai to palikari psinetai na ntythei sta leyka
crazymadritista- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 835
Πρόταση 40 εκ. ευρώ για Μπενζεμά
Ψηλά στην μεταγραφικά λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει ο Καρίμ Μπενζεμά της Λιόν.
Ο 20χρονος διεθνής που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, το τεχνικό επιτελείο των κόκκινων διαβόλων και σύμφωνα μάλιστα με τον αγγλικό Τύπο ο Σκωτσέζος τεχνικός, μαζί με τον γενικό διευθυντή της Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Τζιλ, ετοιμάζουν πρόταση προς την Λιόν που θα αγγίζει τα 40 εκατ ευρώ!
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την Μάντσεστερ έχουν ενδιαφερθεί και οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, την στιγμή που ο ταλαντούχος επιθετικός ανανέωσε πρόσφατα την συνεργασία του με την Λιόν έως το 2012.
sport24.gr
Ο 20χρονος διεθνής που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, το τεχνικό επιτελείο των κόκκινων διαβόλων και σύμφωνα μάλιστα με τον αγγλικό Τύπο ο Σκωτσέζος τεχνικός, μαζί με τον γενικό διευθυντή της Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Τζιλ, ετοιμάζουν πρόταση προς την Λιόν που θα αγγίζει τα 40 εκατ ευρώ!
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την Μάντσεστερ έχουν ενδιαφερθεί και οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, την στιγμή που ο ταλαντούχος επιθετικός ανανέωσε πρόσφατα την συνεργασία του με την Λιόν έως το 2012.
sport24.gr
Η Μάντσεστερ πολύ χλωμό το κόβω να κάνει ακριβές μεταγραφές,δεδομένου ότι βασικός της χορηγός είναι η τράπεζα AIG που φαλήρησε.....
Και το βλέπω πολύ πιθανό να πουλήσει και παίκτες με ακριβά συμβόλαια....
Και το βλέπω πολύ πιθανό να πουλήσει και παίκτες με ακριβά συμβόλαια....
Ακριβώς.. Φαλίρισε και άντε να τους δω τι θα κάνουν τώρα!!! Ε άμα δεν δώσουν και τώρα τον Ρονάλντο τι να πω ας φαλιρίσουν γενικός εκεί!
Μπα, απ'οτι ειχα διαβασει θα τα επαιρναν ολα τα λεφτα της χορηγιας της AIG.
Και οπως και να το κανουμε, 5-6 ομαδες σε ολη την Ευρωπη εχουν τα πολλα φραγκα και η Manchester ειναι σιγουρα μια εκ αυτων.
Και οπως και να το κανουμε, 5-6 ομαδες σε ολη την Ευρωπη εχουν τα πολλα φραγκα και η Manchester ειναι σιγουρα μια εκ αυτων.
Στο χέρι του Μπενζεμά η μεταγραφή του
Η Λιόν μπορεί να μην θέλει να πουλήσει τον Καρίμ Μπενζεμά αλλά, σύμφωνα με τον ατζέντη του, ο γάλλος επιθετικός μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος του τη μεταγραφή του. Ίσως πάντως να μην το κάνει το προσεχές καλοκαίρι.
Η Ρεάλ θέλει να εντάξει του χρόνου στο δυναμικό της τον ταλαντούχο επιθετικό αλλά η μεταγραφή ίσως "κολλήσει" στο πρόεδρο της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολά, ο οποίος θέλει από κάθε παίκτη να βγάζει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος. "Δεν είναι θέμα συμφωνίας αλλά ένα σύνολο συνθηκών.
Είναι σαν να ήθελε ο Ραούλ ή ο Ινιέστα να φύγει. Θα τηρούσαν μία αξιοπρεπή στάση του τύπου 'θέλω η ομάδα μου να κερδίσει χρήματα από μένα αν φύγω'. Ο Μπενζεμά όμως δεν είναι σίγουρος αν θα φύγει το 2009", δήλωσε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή.
Αποκάλυψε μάλιστα ακόμα περισσότερα για τις προθέσεις του πελάτη του: "Σήμερα η θέση του Μπενζεμά είναι να μείνει στη Λιόν, γιατί είναι ακόμα νέος, μόλις 20 χρονών. Έχει καταλάβει ότι στη Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα, τη Μάντσεστερ ή την Άρσεναλ είναι πιο δύσκολο να αποκτήσει εμπειρίες, απ' ό,τι στη Γαλλία".
goal.com
Η Ρεάλ θέλει να εντάξει του χρόνου στο δυναμικό της τον ταλαντούχο επιθετικό αλλά η μεταγραφή ίσως "κολλήσει" στο πρόεδρο της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολά, ο οποίος θέλει από κάθε παίκτη να βγάζει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος. "Δεν είναι θέμα συμφωνίας αλλά ένα σύνολο συνθηκών.
Είναι σαν να ήθελε ο Ραούλ ή ο Ινιέστα να φύγει. Θα τηρούσαν μία αξιοπρεπή στάση του τύπου 'θέλω η ομάδα μου να κερδίσει χρήματα από μένα αν φύγω'. Ο Μπενζεμά όμως δεν είναι σίγουρος αν θα φύγει το 2009", δήλωσε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή.
Αποκάλυψε μάλιστα ακόμα περισσότερα για τις προθέσεις του πελάτη του: "Σήμερα η θέση του Μπενζεμά είναι να μείνει στη Λιόν, γιατί είναι ακόμα νέος, μόλις 20 χρονών. Έχει καταλάβει ότι στη Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα, τη Μάντσεστερ ή την Άρσεναλ είναι πιο δύσκολο να αποκτήσει εμπειρίες, απ' ό,τι στη Γαλλία".
goal.com
Αν αποφασισει να την κανει, εχει να γινει σφαγη το καλοκαιρι.....Real, Βarcelona θα ενδιαφερθουν 100%. Και ο μονος κερδισμενος απο κατι τετοιο θα ειναι ο Ολας.
Εγω παντως καμια 40αρα θα τον κοστολογουσα τον παικτη, 50 max, με τιποτα παραπανω.
Εγω παντως καμια 40αρα θα τον κοστολογουσα τον παικτη, 50 max, με τιποτα παραπανω.
oute 50. o ibra poso exei dld 100?
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Ποιος Ίμπρα...? Ο Ένας είναι 20 και ο άλλος 27! Όχι ότι δεν είναι καλός ο ιμπρα αλλά προτιμώ με 1000 Μπενζεμά και ας δώσουμε και λίγα παραπάνω για να μην την πατήσουμε όπως πέρσι.
Καλα ο Ibra αν δεν ειναι τραυματιας ειναι πολυ καλυτερος απο τον Benzema αλλα αυτος παιζει στην Inter και φετος κανει καλη season και τα παει καλα με τον Mourinho οποτε ψιλοαδυνατο να φυγει.
Τωρα για Benzema και εγω πιστευω ειναι υπερβολικα τα λεφτα αλλα ο προεδρος της Lyon δεν αστειευεται...εδω πουλησε τα δυο αμυντικα χαφ που ειχε 38εκ και 26εκ (Essien, Diarra).
PS: Εχει και poll το site της AS, αν η Ρεαλ πρεπει να τα σταξει για τον Benzema.
Τωρα για Benzema και εγω πιστευω ειναι υπερβολικα τα λεφτα αλλα ο προεδρος της Lyon δεν αστειευεται...εδω πουλησε τα δυο αμυντικα χαφ που ειχε 38εκ και 26εκ (Essien, Diarra).
PS: Εχει και poll το site της AS, αν η Ρεαλ πρεπει να τα σταξει για τον Benzema.
50ek,50ek ti na kanoume dld,apo tin tsepi mas 8a figoun stin teliki?Eida kai fetos posa xodeutikan....
As paroume toulaxiston kana Benzema,gt dn mas vlepw kala.
As paroume toulaxiston kana Benzema,gt dn mas vlepw kala.
Morbidas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 557
Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να τα στάξουμε. Αλλά και πάλι προτεραιότητα δίνω στον Ρονάλντο! Για μένα όπως ξέρετε είναι ο Νο1 παίχτης που πρέπει να αποκτηθεί και επιθετικό μπορούμε να βρούμε πιστεύω αλλά δεξί εξτρέμ σαν αυτόν δεν έχει!!!
Γειας παιδια και καλως σας βρηκα...
Παντως εγω ειμαι 100% να παρουμε benzema.Το παιδι δεν παλευεται
πολυ σπανιο ταλεντο.Σπανια βρισκεις επιθετικο με υψος ταχυτητα δολοφονικο ενστικτο και χαρισμα στο σκοραρισμα απο μικρη-μεγαλη περιοχη.και ειναι μολις 20....
Παντως εγω ειμαι 100% να παρουμε benzema.Το παιδι δεν παλευεται
πολυ σπανιο ταλεντο.Σπανια βρισκεις επιθετικο με υψος ταχυτητα δολοφονικο ενστικτο και χαρισμα στο σκοραρισμα απο μικρη-μεγαλη περιοχη.και ειναι μολις 20....
Spike- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 68
+1000 sto kopeli,kalwsir8es
Morbidas- Madridista
Καλωσήρθες Spike και απο μένα! Και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
Despotaros- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 777
Καλώς ήρθες και από μένα Spike στην Μαρδιλενο-παρέα!!!
Άλλος ένας Madridista που είναι υπέρ του Μπενζεμά! Καλντερονάκο ακούςςςςςςς?????????
Άλλος ένας Madridista που είναι υπέρ του Μπενζεμά! Καλντερονάκο ακούςςςςςςς?????????
Απο το στόμα σου και στου Πέτσα τ' αυτί.
Μακάρι να έρθουν και οι δύο (Μπενζεμά και Φαμπρεγκας) στην ομάδα.
αλλά έτσι όπως πάμε το καλοκαίρι θα παρακαλάμε όχι να έρθουν παίκτες αλλά να μείνουν αυτοί που έχουμε (βλ. Ράμος).
Καλοσήρθες Κοπέλι στην Μαδριλένικη παρέα μας.
Μακάρι να έρθουν και οι δύο (Μπενζεμά και Φαμπρεγκας) στην ομάδα.
αλλά έτσι όπως πάμε το καλοκαίρι θα παρακαλάμε όχι να έρθουν παίκτες αλλά να μείνουν αυτοί που έχουμε (βλ. Ράμος).
Καλοσήρθες Κοπέλι στην Μαδριλένικη παρέα μας.
Μπενζεμά: «Του χρόνου στην Μπαρτσελόνα ή τη Ρεάλ»
Έτοιμος για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του δηλώνει ο Καρίμ Μπενζεμά. Όλα δείχνουν πως η φετινή περίοδος θα είναι η τελευταία για τον 20χρονο Γάλλο επιθετικό στη Λιόν και ο ίδιος δεν κρύβει την προτίμησή του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
«Μου αρέσει η Ισπανία. Την επόμενη χρονιά θα αγωνίζομαι στην Μπαρτσελόνα ή τη Ρεάλ Μαδρίτης», δήλωσε ο διεθνής φορ, που φέτος έχει 8 γκολ σε 12 συμμετοχές στη Ligue 1 και 3 τέρματα σε ισάριθμες εμφανίσεις στο Champions League, ενώ μετρά ήδη 5 γκολ σε 18 παρουσίες στην εθνική Γαλλίας.
sport-fm.gr
Γιατί έχω την εντύπωση ότι θα πάει μπαρτσελόνα. Και το λέω γιατί έχουμε τον Καλντερόν πρόεδρο. Αν είχαμε άλλον ίσως να είχαμε παραπάνω πιθανότητες.
Αν παρει η Ρεαλ το CL παντως μας βλεπω να ερχεται σε εμας
Περα απο την πλακα, ο Καριμ το εχει βρει το παραμυθι και υπηρετει τον Ολας και με τις δηλωσεις του θελει να σφαχτουν οι παντες για το ποιος θα τον παρει. Για να δουμε πως θα ανταποκριθει η δικη μας διοικηση σε ολο αυτη την ιστορια.
Περα απο την πλακα, ο Καριμ το εχει βρει το παραμυθι και υπηρετει τον Ολας και με τις δηλωσεις του θελει να σφαχτουν οι παντες για το ποιος θα τον παρει. Για να δουμε πως θα ανταποκριθει η δικη μας διοικηση σε ολο αυτη την ιστορια.
Καλντερόν: «Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε φέτος τον Μπενζεμά»
Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Ραμόν Καλντερόν, ύστερα και από την άφιξη του Χούντελαρ την εβδομάδα αυτή, απέκλεισε το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Καρίμ Μπενζεμά από την Λιόν. Ο Καλντερόν είχε υποσχεθεί ότι ο σύλλογος θα κινηθεί για την απόκτηση δυο παικτών κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Το κόστος της μεταγραφής του πρώην άσσου του Άγιαξ ήταν 27 εκατομύρια ευρώ. Στην περίπτωση Μπενζεμά, στο ενδεχόμενο να φύγει από τη Λιόν το ποσό θα είναι μεγαλύτερο.
Για τον Μπενζεμά ο πρόεδρος της Μαδριλένων δήλωσε: «Δεν γνωρίζω αν το ενδιαφέρον υπάρχει ακόμα, πάντως είναι ξεκάθαρο πως το θέμα, για τώρα, είναι απίθανο να προχωρήσει». Κλείνοντας, τόνισε ότι «… πρέπει να φέρουμε έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, που θα είναι νέος, κάνοντας έτσι επένδυση και για το μέλλον».
sport-fm.gr
«Δεν γνωρίζω αν το ενδιαφέρον υπάρχει ακόμα, πάντως είναι ξεκάθαρο πως το θέμα, για τώρα, είναι απίθανο να προχωρήσει». Dld yparxei poli megali periptwsi na ton paroume,oti leei autos(Calderon) sinvainei to akrivws anti8eto.
Y.G. Ton mpoulo reeeeeeeeeeee,me enan Huntelaar dn swnetai i katastasti...ouuuuuuuuuuuu
Y.G. Ton mpoulo reeeeeeeeeeee,me enan Huntelaar dn swnetai i katastasti...ouuuuuuuuuuuu
Morbidas- Madridista
Μπενζεμά: «Θέλω να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης»
Το όνειρό του να παίξει μια μέρα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, αποκάλυψε ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος άσος της Λιόν τόνισε ότι θαυμάζει πολύ την ισπανική ομάδα ενώ δήλωσε ότι έχει υποσχεθεί και στη μητέρα
του ότι κάποια μέρα θα αγωνιστεί με τη φανέλα της «βασίλισσας». «Είναι το όνειρό μου το οποίο όλο και πλησιάζει ποιο κοντά», δήλωσε ο 21χρονος άσος και συμπλήρωσε: «Μου αρέσει η λευκή φανέλα, το στάδιο, η ατμόσφαιρα που υπάρχει στο “Μπερναμπέου”. Έχω υποσχεθεί στη μητέρα μου ότι μια μέρα θα παίξω με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλω να γίνει πραγματικότητα».
sport-fm.gr
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μα τι στο καλό έχουν οι μητέρες με την Ρεάλ... Όλες θέλουν να δούν τους γιούς τους να αγωνίζονται στην Ρεάλ!!! Κριστιάνο-Μπενζεμά.έχει υποσχεθεί και στη μητέρα του ότι κάποια μέρα θα αγωνιστεί με τη φανέλα της «βασίλισσας».
Άντε να δούμε τελικά αν θα επικρατήσει η γνώμη των μαμάδων....
Σελίδα 5 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές
Σελίδα 5 από 9
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης