Fabio Cannavaro
+13
madridismo
Despotaros
billybiros
RivaS_10_
crazymadritista
W.S_HOOLS
Sergio-(4)-Ramos
Madridistagr
MaDriDisM
supersergio
alex_rm9
Eladir
Sergio Ramos
17 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 6 από 7
Σελίδα 6 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Καναβάρο: «Είμαστε κοντά με τη Γιουβέντους»
Κοντά στην επιστροφή του στη Γιουβέντους είναι ο Φάμπιο Καναβάρο όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη του σε ισπανική εφημερίδα. Ο 35χρονος αμυντικός έφυγε από τους «μπιανκονέρι» λόγω του σκανδάλου «Calciopoli» που έστειλε την ομάδα στη Serie B και θέλησε να συνεχίσει την καριέρα του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία αγωνίζεται μέχρι σήμερα.
Όμως τώρα φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στο Τορίνο αν και οι δύο πλευρές δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα. «Ξέρω ότι το θέμα με τη Γιουβέντους είναι κοντά στο να κλείσει αν και δεν υπάρχει συμφωνία ακόμα», δήλωσε ο Καναβάρο. Πάντως ο προσωρινός πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Βιθέντε Μπολούντα, του ξεκαθάρισε ότι μέχρι να γίνουν οι εκλογές στο σύλλογο για την ανάδειξη νέου προέδρου, δεν μπορεί να του εγγυηθεί τίποτα.
sport-fm.gr
Απ: Fabio Cannavaro
Sto kalo,kai ton euxaristoume,prosfere,alla o kiklos tou stin omada ekleise,kali sinexeia Fabio!
Morbidas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 557
''Tην απόκτηση του Φάμπιο Καναβάρο για ένα χρόνο με προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου του έως το 2011, ανακοίνωσε η Γιουβέντους.''
Εφυγε και επισημα ο Fabio. Προσφερε πολλα και κατ'εμε ειχε ακομη 1 χρονο που μπορουσε να βοηθησει. Με Calderon φαινονταν οτι θα εμενε αλλα με την αλλαγη στα διοικητικα αλλαξε το πραγμα. Προφανως ο Perez δεν τον ηθελε για του χρονου. Αυτοματως τωρα πρεπει να ερθει κι αλλο CB περα του Garay, και πρεπει να ειναι και καποιος παιχτης που να εχει αποδειξει την αξια του, γιατι αν παμε με Pepe-Garay για βασικο διδυμο θα ειναι ενα μεγαλο ρισκο. Για να δουμε τι θα φερει ο Perez.
Εντελώς ηλίθια κίνηση να αφήσουμε τον παγκόσμιας κλάσης παιχταρά Φάμπιο Καναβάρο να φύγει. Δυστυχώς καλύτερο από αυτόν δεν μπορούμε να βρούμε γιατί δεν υπάρχει. Ευχαριστούμε τον Φαμπιο για τις μεγάλες στιγμές που μας χάρισε, τα 2 πρωταθλήματα, το σουπερ καπ, τις αμέτρητες top class εμφανίσεις του και το δέσιμο του μόνο με τον πιστό κόσμο της Ρεαλ. GRACIAS FABIO CANNAVARO, you are the best
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Στο καλό και να μας γράφει... Με καναβάρο πίσω η Γιούβε δεν παίρνει με καμία παναγία σκουντέτο και φυσικά ώρα να γελάσουμε και εμείς όταν θα τον δούμε στο τσου λου!
Εγώ πιστευω πως θα πάει μια χαρά στη Γιουβέντους (γιατί όπως έχω γράψει και αλλού στο Ιταλικό ποδόσφαιρο οι άμυνες είναι εντελώς διαφορετικές και οι χώροι που χρειάζονται να καλύψουν πολύ μικρότεροι).
Το θέμα είναι εμείς αν θα τον αντικαταστήσουμε και με ποιόν;
Γιατί απο ονόματα (δεν είμαι βέβαια υπέρ των ονομάτων αλλά των πράξεων) αλλά απο ονόματα αμυντικών δεν έχει ακουστεί ακόμα τίποτα.
Το θέμα είναι εμείς αν θα τον αντικαταστήσουμε και με ποιόν;
Γιατί απο ονόματα (δεν είμαι βέβαια υπέρ των ονομάτων αλλά των πράξεων) αλλά απο ονόματα αμυντικών δεν έχει ακουστεί ακόμα τίποτα.
Και ουτε θα ακουστει μεχρι να βγει ο Perez γιατι ως γνωστον οι αμυντικοι δεν πουλανε εφημεριδες (οπως δεν πουλουσαν φανελες παλιοτερα).
Ο Καναβάρο εξηγεί γιατί έφυγε από τη Ρεάλ
Τον λόγο που τον έκανε να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης ύστερα από τρεις σεζόν στην ισπανική ομάδα εξήγησε ο Φάμπιο Καναβάρο, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο «Radio Marca”.
Ερωτηθείς γιατί πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη Γιουβέντους ο 34χρονος αμυντικός, απάντησε: «Ο Μπολούδα(πρόεδρος της Ρεάλ μετά την παραίτηση Καλντερόν)μου είπε πως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και ότι έπρεπε να περιμένω μέχρι τις εκλογές στο σύλλογο για να μάθω το μέλλον μου».
Ο αρχηγός της Εθνικής Ιταλίας, σχολίασε την πορεία της «βασίλισσας», κατά την παραμονή του σε αυτή. «Αυτό που με πόνεσε περισσότερο είναι ότι δεν μπορέσαμε να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ρεάλ υπάρχει για να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν βρισκόμαστε στο επίπεδο που πρέπει. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με Μάντσεστερ, Τσέλσι και Μπαρτσελόνα», είπε ο Καναβάρο και πρόσθεσε:
«Είναι πολύ δύσκολο να αγωνίζεται ύστερα από το 2-6 στο Ελ Κλάσικο. Η Μπαρτσελόνα πήρε το πρωτάθλημα μέσα στο Μπερναμπέου, όπως συνέβη περίπου με εμάς. Όμως, δύο πρωταθλήματα και ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας δεν είναι κακή συγκομιδή σε τρία χρόνια». Η απόκτηση του Καναβάρο από τη Γιουβέντους ανακοινώθηκε σήμερα(19/5) και θα φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης σε άλλα δύο επίσημα παιχνίδια και συγκεκριμένα στον εντός έδρας αγώνα με τη Μαγιόρκα και στο εκτός έδρας αγώνα με την Οσασούνα.
sport-fm.gr
Από ονόματα ακούστηκε αυτό του Αλμπιόλ.
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, απλά το μεταφέρω...
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, απλά το μεταφέρω...
Καλημέρα! Συμφωνώ απόλυτα με τον billybiros ότι ο Καναβάρο ταιριάζει καλύτερα στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Καλή του τύχη και τον ευχαριστούμε για όσα έδωσε στην ομάδα. Να πω κάτι άσχετο γιατί θα σκάσω; Ποιος είδε τον Γεωργίου τις τελευταίες 2 Κυριακές στο Τηλεάστυ; Ακούσατε την ΜΠΟΜΠΑ που πέταξε για το τσου λου και την Ρεάλ;;;
Για πες την ΜΠΟΜΠΑ!
Despotaros- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 777
Στο καλό και να μην μας γράφει!!
mariatsili- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 456
Σε ρόλο μάνατζερ ο Καναβάρο
Μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του στην Γιουβέντους, ο Φάμπιο Καναβάρο συμβουλεύει τους ιθύνοντες της ομάδας για την περαιτέρω ενίσχυση της. Ο πρώην αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης πρότεινε τον Μαχαμαντού Ντιαρά, αφού θεωρεί ότι ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο παιχνιδιού της «βέκια σινιόρα».
Η διοίκηση της «Γιούβε» αναζητά παίκτες στη μεσαία γραμμή αφού οι Πόουλσεν και Αλμιρόν δεν υπολογίζονται ενώ και ο Νέντβεντ πλησιάζει στην δύση της καριέρας του. Επιπροσθέτως, ο Σισόκο που έδωσε πολύτιμες λύσεις στους «μπιανκονέρι», είναι τραυματίας. Ο Φάμπιο Καναβάρο θεωρεί πως ο Ντιαρά διαθέτει στυλ εφάμιλλο του Σισόκο καθώς και ότι θα δώσει στην Γιουβέντους το κάτι παραπάνω που χρειάζεται για να επιστρέψει στους τίτλους. Μένει τώρα να δούμε αν ο Αλέσιο
Σέκο (εκτελεστικός διευθυντής της μεγάλης Κυρίας του ιταλικού ποδοσφαίρου) ακολουθήσει την συμβουλή του Καναβάρο ή αν τελικά η ομάδα του Τορίνο στραφεί σε άλλες μεταγραφικές λύσεις.
sport-fm.gr
Μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του στην Γιουβέντους, ο Φάμπιο Καναβάρο συμβουλεύει τους ιθύνοντες της ομάδας για την περαιτέρω ενίσχυση της. Ο πρώην αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης πρότεινε τον Μαχαμαντού Ντιαρά, αφού θεωρεί ότι ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο παιχνιδιού της «βέκια σινιόρα».
Η διοίκηση της «Γιούβε» αναζητά παίκτες στη μεσαία γραμμή αφού οι Πόουλσεν και Αλμιρόν δεν υπολογίζονται ενώ και ο Νέντβεντ πλησιάζει στην δύση της καριέρας του. Επιπροσθέτως, ο Σισόκο που έδωσε πολύτιμες λύσεις στους «μπιανκονέρι», είναι τραυματίας. Ο Φάμπιο Καναβάρο θεωρεί πως ο Ντιαρά διαθέτει στυλ εφάμιλλο του Σισόκο καθώς και ότι θα δώσει στην Γιουβέντους το κάτι παραπάνω που χρειάζεται για να επιστρέψει στους τίτλους. Μένει τώρα να δούμε αν ο Αλέσιο
Σέκο (εκτελεστικός διευθυντής της μεγάλης Κυρίας του ιταλικού ποδοσφαίρου) ακολουθήσει την συμβουλή του Καναβάρο ή αν τελικά η ομάδα του Τορίνο στραφεί σε άλλες μεταγραφικές λύσεις.
sport-fm.gr
Μπορει να εχει βαση αυτο αλλα πιστευω η Juve πρωτα ψαχνει επιθετικα χαφ, και εχει 1η προτεραιοτητα τον Diego. Αν τον παρει τοτε μπορει να ψαχτει και για κανα αλλο μεσο, να εχει και καποιον να κοβει εκτος του Σισοκο.
Wael90 έγραψε:
Εγώ πιστεύω πως η άμυνα μας άρχισε να καλυτερεύει από την στιγμή που έφυγε ο Cannavaro.
Ναι μείναμε με Μετσελντερ τώρα
supersergio- Banned
Απλώς λέω πως ο Cannavaro είναι μεγάλο κριάρι. Στο κάτω κάτω μην ξεχνάς και τον Pepe. Βέβαια αυτός θα λείπει για κάτι εβδομάδες με τα λαμόγια που έχοθμε μπλέξει αλλά τι να κάνουμε. Είμαι σίγουρος πως όλο και κάποιον αξιόλογο αμυντικό θα πάρουμε.
Wael90- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 1927
Ο Cannavaro έπαιζε για να παίξει, ήρθε στην Ρεάλ για να σώσει την καριέρα του όχι για την φανέλα. Καλά που πήγε πάλι στην Juventus και μας έκανε την χάρη.
Προσωπική μου γνώμη είναι αυτή και δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν.
Απλώς δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να περιμένω από έναν παίκτη που τραυματίζεται μόνος του ενώ προχωράει για να πιάσει την μπάλα!
Προσωπική μου γνώμη είναι αυτή και δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν.
Απλώς δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να περιμένω από έναν παίκτη που τραυματίζεται μόνος του ενώ προχωράει για να πιάσει την μπάλα!
Wael90- Banned
Πότε τραυματίστηκε μόνος του ο Καναβάρο? Εγώ πάντως θεωρώ πως δεν γίνεται ο αρχηγός της εθνικής Ιταλίας να είναι κριάρι. Ο Φαμπιο είναι παικταράς και για 2 χρόνια ακόμα θα συμπεριλαμβάνεται εύκολα στην τοπ πεντάδα καλύτερων αμυντικών.
Το ότι δεν παίζει για την φανέλα της Ρεαλ ή της Γιουβέντους είναι γνωστό. Νάπολι είναι ο άνθρωπος.
Το ότι δεν παίζει για την φανέλα της Ρεαλ ή της Γιουβέντους είναι γνωστό. Νάπολι είναι ο άνθρωπος.
supersergio- Banned
Ναι είδαμε τι έκανε και η Ιταλία με την Αίγυπτο...supersergio έγραψε:Εγώ πάντως θεωρώ πως δεν γίνεται ο αρχηγός της εθνικής Ιταλίας να είναι κριάρι.
Ο Κανναβάρο για το αργό ιταλικό πρωτάθλημα καλός είναι, για το ισπανικό δεν κάνει.
Η Αιγυπτος ειναι καλη ομαδα, με το ζορι την κερδισε και η Βραζιλια. Δεν πηρε τυχαια το Copa Africa περιπατο.
Για τον Cannavaro, σε αλλους αρεσε σε αλλους οχι, αλλα κανεις δεν μπορει να αμφισβητησει την φυσικη του κατασταση. To παλικαρι παρα την ηλικια του δεν εχανε παιχνιδι, ηταν παντα εκει να βοηθησει. Και για να το καταφερνει αυτο σε ηλικια 35 ετων σημαινει οτι κανει πολυ προπονηση και προσεχει γενικοτερα.
Για τον Cannavaro, σε αλλους αρεσε σε αλλους οχι, αλλα κανεις δεν μπορει να αμφισβητησει την φυσικη του κατασταση. To παλικαρι παρα την ηλικια του δεν εχανε παιχνιδι, ηταν παντα εκει να βοηθησει. Και για να το καταφερνει αυτο σε ηλικια 35 ετων σημαινει οτι κανει πολυ προπονηση και προσεχει γενικοτερα.
supersergio έγραψε:Πότε τραυματίστηκε μόνος του ο Καναβάρο?
Σε μια προπόνηση της Ιταλίας πριν το Euro 2008 ο Cannavaro πήγαινε να πάρει μια μπάλα... Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει κάτω όπως περπατούσε και να σπάσει το πόδι του (!!) To Euro το έχασε εννοείται... Γι' αυτό και δεν έπαιξε. Δεν είμαι αντί - Cannavaro αλλά αυτήν την στιγμή υπάρχουν πολλοί πιο αξιόλογοι από αυτόν στην αγορά. Τα έφαγε τα ψωμιά του.
Συμφωνώ με τον MaDriDisM πως ο Cannavaro αδικείται στην Ισπανία, δεν του ταιριάζει καθόλου.
Wael90- Banned
Eladir έγραψε:Εγω θυμαμαι οτι τον τραυματισε ο Chiellini, μπορει να κανω καιλαθος.
Το είχα δεί σε βίντεο, έπεσε κάτω μόνος του ενώ πήγαινε χαλαρό τρεξιματάκι...
Αν βρω το βίντεο θα σας το δείξω.
Wael90- Banned
Σελίδα 6 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 6 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης