Fabio Cannavaro
+13
madridismo
Despotaros
billybiros
RivaS_10_
crazymadritista
W.S_HOOLS
Sergio-(4)-Ramos
Madridistagr
MaDriDisM
supersergio
alex_rm9
Eladir
Sergio Ramos
17 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 1 από 7
Σελίδα 1 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Fabio Cannavaro
Απόλυτα αρνητικός στο ενδεχόμενο απονομής της «Χρυσής Μπάλας» στον Λιονέλ Μέσι εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Φάμπιο Καναβάρο. Ο Ιταλός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης και κάτοχος του συγκεκριμένου βραβείου, δεν θεωρεί ότι ο Αργεντινός άσος πληροί τις προϋποθέσεις μιας τόσο σημαντικής διάκρισης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως… «το να κατακτάς ένα Παγκόσμιο Κύπελλο ή ένα πρωτάθλημα είναι σημαντικό».
«Απλώς πρέπει να δείτε την περασμένη σεζόν, όχι αυτή που διανύουμε στην οποία έχει κάνει ένα καταπληκτικό ξεκίνημα και τα πηγαίνει πολύ καλά. Το να κατακτάς ένα Παγκόσμιο Κύπελλο ή ένα πρωτάθλημα είναι σημαντικό», τόνισε ο 34χρονος σέντερ μπακ και συνέχισε αναφερόμενος στη δική του πρόβλεψη: «Είναι δύσκολη απόφαση, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι ο Κακά. Αυτό είναι το όνομα που ακούγεται περισσότερο, όμως υπάρχουν και άλλοι παίκτες όπως ο Πίρλο και ο Ιμπραΐμοβιτς… Υπάρχουν πολλοί διεκδικητές».
sport-fm.gr
Απ: Fabio Cannavaro
Gia mena den iparxei kaliteros apo ton Kaka..! Kai ton thelw stin Real opws kai dipote!!!!!!!!!!!!!
Fabio Cannavaro
“Ο Καναβάρο είναι ο αδύναμος κρίκος της Ρεάλ”
Ο παλαίμαχος άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης Πολ Μπρέιτνερ πιστεύει ότι φέτος ο Φάμπιο Καναβάρο είναι ο αδύναμος κρίκος της ομάδας και συμπληρώνει ότι το καλοκαίρι θα πρέπει να ενισχυθεί στην θέση του αν θέλει να αποφύγει τις γκέλες.
Ο Πολ Μπρέιτνερ είναι ένας από τους πολλούς αστέρες που φόρεσαν την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και χάρισαν μαγικές στιγμές στους φίλους της ομάδας, τώρα είναι μέσα στο διοικητικό συμβούλιο της Μπάγερν Μονάχου αλλά αυτό δεν του απαγορεύει να παρακολουθεί τους “Γκαλάκτικος” και να σχολιάζει τα τεκταινόμενα που συμβαίνουν στην ομάδα.
"Δεν μου αρέσει ο Καναβάρο καθόλου φέτος, δεν δίνει τίποτε στο παιχνίδι της ομάδας του και μάλιστα το κακό είναι ότι κάνει πολλά λάθη που στοιχίζουν βαθμούς, μπορεί να βγήκε καλύτερος παίκτης στο Μουντιάλ αλλά νομίζω ότι η Ρεάλ θα πρέπει να ενισχυθεί στην θέση του, ο Σούστερ το ξέρει και το καλοκαίρι θα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις", είπε ο Μπρέιτνερ.
Ο παλαίμαχος άσσος δεν μίλησε μόνο για τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν στην ομάδα αλλά και για τους ποδοσφαιριστές που τον έχουν εντυπωσιάσει φέτος.
"Νομίζω ότι ο Ρομπίνιο είναι ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας αυτή την στιγμή ο Σούστερ κατάφερε να τον τιθασεύσει και να πάρει από αυτόν το καλύτερο δυνατό, έχει δυναμώσει επίσης σωματικά πράγμα που τον έχει βοηθήσει στο παιχνίδι του".
"Να μην ξεχάσω να αναφερθώ στον Γκούτι καθώς δείχνει να είναι σε καταπληκτική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, ενώ και ο Γκάγκο με έχει εντυπωσιάσει από τότε που ήρθε έχει σημειώσει μεγάλη εξέλιξη".
sport24.gr
Ο παλαίμαχος άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης Πολ Μπρέιτνερ πιστεύει ότι φέτος ο Φάμπιο Καναβάρο είναι ο αδύναμος κρίκος της ομάδας και συμπληρώνει ότι το καλοκαίρι θα πρέπει να ενισχυθεί στην θέση του αν θέλει να αποφύγει τις γκέλες.
Ο Πολ Μπρέιτνερ είναι ένας από τους πολλούς αστέρες που φόρεσαν την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και χάρισαν μαγικές στιγμές στους φίλους της ομάδας, τώρα είναι μέσα στο διοικητικό συμβούλιο της Μπάγερν Μονάχου αλλά αυτό δεν του απαγορεύει να παρακολουθεί τους “Γκαλάκτικος” και να σχολιάζει τα τεκταινόμενα που συμβαίνουν στην ομάδα.
"Δεν μου αρέσει ο Καναβάρο καθόλου φέτος, δεν δίνει τίποτε στο παιχνίδι της ομάδας του και μάλιστα το κακό είναι ότι κάνει πολλά λάθη που στοιχίζουν βαθμούς, μπορεί να βγήκε καλύτερος παίκτης στο Μουντιάλ αλλά νομίζω ότι η Ρεάλ θα πρέπει να ενισχυθεί στην θέση του, ο Σούστερ το ξέρει και το καλοκαίρι θα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις", είπε ο Μπρέιτνερ.
Ο παλαίμαχος άσσος δεν μίλησε μόνο για τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν στην ομάδα αλλά και για τους ποδοσφαιριστές που τον έχουν εντυπωσιάσει φέτος.
"Νομίζω ότι ο Ρομπίνιο είναι ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας αυτή την στιγμή ο Σούστερ κατάφερε να τον τιθασεύσει και να πάρει από αυτόν το καλύτερο δυνατό, έχει δυναμώσει επίσης σωματικά πράγμα που τον έχει βοηθήσει στο παιχνίδι του".
"Να μην ξεχάσω να αναφερθώ στον Γκούτι καθώς δείχνει να είναι σε καταπληκτική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, ενώ και ο Γκάγκο με έχει εντυπωσιάσει από τότε που ήρθε έχει σημειώσει μεγάλη εξέλιξη".
sport24.gr
I amina tis Real einai arketa kali AN agwnizodai oi vasikoi (aristera
pros deksia) Marcelo/Heinze-Pepe-Cannvaro-Ramos. Otan agwnizontai oi
pagkites (pou agwnizontai tis teleutaies vdomades) Salgado-Torres sta
akra kai o Ramos san center-back tote ta pragmata einai tragika. O
Cannavaro 8a einai kai tou xronou opws fenetai stin Real. Parolauta einai sxedon
sigouro oti 8a apokti8ei to kalokairi epipleon amintikos mias kai oi
Metzelder-Heinze-Pepe fenetai na enai epirrepis se traumatismous.
pros deksia) Marcelo/Heinze-Pepe-Cannvaro-Ramos. Otan agwnizontai oi
pagkites (pou agwnizontai tis teleutaies vdomades) Salgado-Torres sta
akra kai o Ramos san center-back tote ta pragmata einai tragika. O
Cannavaro 8a einai kai tou xronou opws fenetai stin Real. Parolauta einai sxedon
sigouro oti 8a apokti8ei to kalokairi epipleon amintikos mias kai oi
Metzelder-Heinze-Pepe fenetai na enai epirrepis se traumatismous.
pion exeis ipo4in s eladir?
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
Den exw kapoion ipopsin oute exw akousei/diavasei kati sigekrimeno. Apla vasi tis eikonas tis aminas mas ton teleutaio kairo tin vriskw anagkaia kinisi to kalokairi. Enan kentroo amintiko, ena (deksi) haf kai enan (vari) epi8etiko, sautes tis 8eseis pisteuw 8a kini8ei i dioikisi to kalokari gia pros8ikes.alex_rm9 έγραψε:pion exeis ipo4in s eladir?
kai enan organoti oposdipote
alex_rm9- Madridista
Καναβάρο: «Η Μπαρτσελόνα δεν σημαίνει τίποτα για μένα»
«Η Μπαρτσελόνα δεν σημαίνει τίποτα για μένα» ήταν η καυστική δήλωση του Φάμπιο Καναβάρο για την «αιώνιο» αντίπαλο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο αμυντικός της «βασίλισσας» παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική
εφημερίδα «As» και εξέφρασε τις απόψεις του για το φετινό πρωτάθλημα την Primera Division κάνοντας και προβλέψεις για τον πρωταθλητή.
«Για μένα μετράει να νικάει η Ρεάλ. Αν νικήσουμε όλους τους αγώνες θα βγούμε εμείς πρωταθλητές και αυτό με νοιάζει. Δεν σκέφτομαι τους άλλους» δήλωσε και πρόσθεσε για τον Φράνκ Ράικαρντ:«Πιστεύει ότι είμαστε καλύτεροι; Είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ξέρει πως έχουν τα πράγματα και προσπαθεί να μας δημιουργήσει πίεση».
Ο Καναβάρο στην συνέχεια σχολίασε και τον προηγούμενο αγώνα της Ρεάλ στην ήττα από την Αλμερία και δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του :«Είναι πιο δύσκολο όταν παίζεις με μικρότερους αντιπάλους. Όταν
παίζεις εναντίον της Μπαρτσελόνα , της Βαλένθια ή της Ατλέτικο και την ώρα που τρως ή ακόμα και όταν μιλάς με τους φίλους σου σκέφτεσαι τους συγκεκριμένους αγώνες. Όταν οι αντίπαλοι, μας αντιμετωπίζουν τότε δίνουν το 100% των δυνάμεων τους. Απέναντι στην Αλμερία κάποια πράγματα πήγαν στραβά. Για να πω την αλήθεια δεν είδα τον Νεγκρέδο στην φάση του πέναλτι. Όταν τον άκουσα δίπλα μου και γύρισα να τον μαρκάρω είχε ήδη πέσει κάτω. Συνεχίζω και κάνω κριτική στον εαυτό μου και τώρα που είμαι 34 χρονών. Δεν χρειάζεται να διαβάζω σε χαρτί αν είμαι καλός ή όχι».
Ο 34χρονος αμυντικός αναφέρθηκε στα προβλήματα της θέσης του αμυντικού, στην σύγκριση του Κασίγιας με τον Μπουφόν αλλά και στο μέλλον της Ρεάλ: «Το πρόβλημα με τους αμυντικούς είναι ότι έχουν συχνούς τραυματισμούς. Τον Πέπε τον θεωρώ τον καλύτερο παρτενέρ μου στην άμυνα γιατί υπάρχει συνεννόηση. Και ο Χάιντζε και ο Μετσέλντερ είναι καλοί. Έχουμε πολύ καλή άμυνα. Για παράδειγμα απέναντι στην Μπαρτσελόνα, η άμυνά μας ήταν εγώ ο Ράμος ο Πέπε και ο Χάιντζε, μια τετράδα που θα ζήλευαν όλοι. Πήγαμε στην Βαρκελώνη και νικήσαμε»
Για τον Κασίγιας δήλωσε: « Ναι είχα πει ότι ο Μπουφόν είναι καλύτερος αλλά και ο Κασίγιας είναι πολύ καλός. Περνάει μια περίεργη φάση φέτος και πρέπει αν προσαρμοστεί. Μέσα στον αγώνα μας μιλάει και μας βοηθάει περισσότερο. Απλά ο Μπουφόν είναι σε καλύτερη κατάσταση εδώ και χρόνια και έχει κατακτήσει και Παγκόσμιο Κύπελλο».
Για το μέλλον ο Ιταλός αμυντικός είπε: « Είναι πολύ σημαντικό για μένα που παίζω στην Ρεάλ Μαδρίτης. Το να φοράω αυτή την φανέλα είναι κάτι το ιδιαίτερο καθώς είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου. Έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν χωρίς όρους για το πόσο θα παίζω. Νοιώθω ακόμα ικανός και θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω».
sport-fm.gr
O Cannavaro pro Mundial einai teleiws diaforetikos paiktis apo ti o Cannavaro meta Mundial. Parolauta einai akomi aksiologos amintikos. La8i oloi kanoun...idiaitera otan se ka8e agwna paizeis me diaforetiko "partener" stin amina.
mia xara einai o cannavaro. tosa xronia paizame me paco pavon kai o cannavaro mas xalaei twra?
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Giati ton aitor karanka pou ton vazeis ? Den 8a ksexasw pote auton ton paikti...mou exei prokalesei psixologiko traumasupersergio έγραψε:mia xara einai o cannavaro. tosa xronia paizame me paco pavon kai o cannavaro mas xalaei twra?
Mono o salgado exei epiviwsei apo autin tin "oti na'nai" amina.
Και ο Ιέρο ήταν κορυφαίος... Μην τον ξεχνάμεMono o salgado exei epiviwsei apo autin tin "oti na'nai" amina.
poia oti na nai re? epi karanka amina epaizan iero,helguera,carlos, makelele amintiko half. oxi kai oti na nai.
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Kserw poioi paizane.... auti i amintiki 4ada sikwse 3 CL . O xaraktirismos "oti na'nai" pigaine sto oti den itan sta8eri kai otan eleipe enas ek'twn vasikwn den ipirxe kanenas na ton adiakatastisei kai bainane paiktes tipou karanka. Kai tosa xronia mautin tin 4ada den par8ike kanenas aksiopistos amintikos gia ton pagko.
Καναβάρο: «Δεν υπάρχει κρίση»
Την πεποίθηση πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν διέρχεται περίοδο αγωνιστικής κρίσης εξέφρασε ο Φάμπιο Καναβάρο. Η «βασίλισσα» μετρά τρεις συνεχείς ήττες, δύο εξ αυτών στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να μειώσει στους δύο τη διαφορά της από την κορυφή η Μπαρτσελόνα. Ο Ιταλός αμυντικός ωστόσο δεν δείχνει να ανησυχεί και αντιμετωπίζει ψύχραιμα την κατάσταση.
«Δεν υπάρχει κρίση στην ομάδα. Το πρόβλημα είναι πως δεν παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, όχι στην απόδοση της ομάδας. Στα τελευταία τρία ματς το μόνο που μας έλειψε ήταν το αποτέλεσμα, ούτε το
πάθος ούτε η επιθυμία», δήλωσε ο 34χρονος άσος και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι πως αποτύχαμε. Δεν έχει σημασία αν φταίει κάποιος λιγότερο ή περισσότερο. Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Συμβαίνουν αυτά σε μία ομάδα. Εμείς οι έμπειροι παίκτες θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η ομάδα θα παραμείνει ψύχραιμη και συγκεντρωμένη στο στόχο. Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει τώρα, αλλά το Μάιο. Ξέρουμε πως
πρέπει να αρχίσουμε να νικάμε, γιατί η διαφορά μειώθηκε».
sport-fm.gr
ti leei? evlepa tin real na kanei 20 faseis se kathe paixnidi. twra 10 kanei kai autes den einai faseis gia goal. prepei na prosgeiothoun oi paixtes giati poli aera piran ta miala tous
alex_rm9- Madridista
"Θα ήθελα το Champions League"
Ο Φάμπιο Καναβάρο αποκάλυψε πως νιώθει για την ομαδική δουλειά που γίνεται φέτος στην Ρεάλ Μαδρίτης και την πρόοδο της αμυντικής γραμμής.
Ο ιταλός αμυντικός είναι χαρούμενος για την συμμετοχή του στην βασική 11αδα της Βασίλισσας. "Το περίμενα ότι θα έπαιζα αρκετά, αυτό έκανα πάντα. Κάποιες φορές είναι δύσκολο γιατί κουράζεσαι, αλλά όταν τραυματίζονται οι συμπαίκτες σου δεν γίνεται αλλιώς", δήλωσε για τις συμμετοχές του με την Ρεάλ.
Σχετικά με την καριέρα του, ο ιταλός αποκάλυψε: "Προσπάθησα να είμαι καλός παρτενέρ στην άμυνα και να βοηθάω. Αυτό έκαναν οι Μαλντίνι και Κοστακούρτα με μένα. Οταν αποσυρθώ θα ήθελα να λένε `ο Καναβάρο μου έμαθε αυτό...`".
Για τον επαναληπτικό αγώνα του Champions League με την Ρόμα o Καναβάρο τόνισε: "Ο αγώνας είναι κρίσιμος γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε στην διοργάνωση. Οι οπαδοί το θέλουν πολύ. Το ίδιο κι εμείς. Εχω
κατακτήσει πολλούς τίτλους αλλά όχι το Champions League." Οταν του ζητήθηκε να επιλέξει αντίπαλο για τον τελικό της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με ειλικρίνεια παραδέχθηκε: "Θα προτιμούσα να μην παίξω στο τελικό με ιταλική ομάδα. Ούτε με την Μπαρτσελόνα.
Τέλος ο παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε για την επιστροφή του Ρομπίνιο στην ομάδα: "Ο Ρομπίνιο είναι απίστευτος παίκτης με μεγάλη ποιότητα" και συνέχισε για το μέλλον του στην Ρεάλ: "Δεν βιάζομαι να ανανεώσω το συμβόλαιο μου. Εχω υπογράψει γι` αυτό και άλλο ένα χρόνο"
sport.gr
Swsta ta leei o Fabio. Poios na to perimene stin arxi tis xronias oti o Cannavaro den 8a xanei paixnidi kai oti oi "neoi" 8a einai toso sixna eksw. Elpizw sti sinexeia i amina na deiksei kaliteri eikona kai to kalokairi na ginoun aparaitites dior8wtikes kiniseis.
Oso gia to CL na kerdisoume prwta tin Roma sto Bernabeu kai meta vlepoume gia tin sinexeia. Etsi ki alliws i Real den exei tipota na zilepsei apo tis ipoloipes omades. Me opoion kai na klirw8ei, i prokrisi 8a eksartatai kiriws apo tin diki tis apodosi.
Oso gia to CL na kerdisoume prwta tin Roma sto Bernabeu kai meta vlepoume gia tin sinexeia. Etsi ki alliws i Real den exei tipota na zilepsei apo tis ipoloipes omades. Me opoion kai na klirw8ei, i prokrisi 8a eksartatai kiriws apo tin diki tis apodosi.
Πάντα έτσι συμβαίνει Eladir... Πάντα άμα παίζει μπαλάρα η Ρεάλ δεν την πιάνει κανείς... Το θέμα είναι να την παίξει γιατί αλλιώς είμαστε πολύ εύκολος αντίπαλός... Είμαστε ή του ύψους ή του βάθους..
Καναβάρο: «Δεν ήθελα να φύγω από την Γιουβέντους...»
Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φάμπιο Καναβάρο, αποκάλυψε ότι δεν ήθελε να φύγει από την Γιουβέντους, όταν μετά το σκάνδαλο «Calciopoli», η διοίκηση των «μπιανκονέρι» αποφάσισε να τον παραχωρήσει στη Ρεάλ.
«Στην Γιουβέντους όλα ήταν υπέροχα. Είχα μια εξαιρετική σχέση με τους φίλους της ομάδας και λυπάμαι για τον τρόπο που έκλεισα την καριέρα μου εκεί… Ωστόσο η διοίκηση θεώρησε πως έπρεπε να με δώσει στην
Ρεάλ…», ήταν τα λόγια του 34χρονου αμυντικού, που δεν παρέλειψε να εκφράσει την αγάπη του για την Νάπολι, εν όψει του ματς με την Γιουβέντους, την ερχόμενη αγωνιστική. «Υποστηρίζω την Νάπολι από τότε που ήμουν παιδί. Εύχομαι λοιπόν να κερδίσει την Γιουβέντους αν και ξέρω ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι».
Ο πρώην παίκτης της «μεγάλης κυρίας» τόνισε εκτός των άλλων πως ονειρεύεται να κλείσει την καριέρα του στη Νάπολι. «Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ρεάλ. Μετά θα δούμε. Είναι όνειρό μου να γυρίσω και να παίξω με την φανέλα της Νάπολι, αφού σαν παιδί έζησα πολύ μεγάλες στιγμές χάρη σ’ αυτή την ομάδα που είχε στις τάξεις της τον Μαραντόνα και τον Φεράρα…».
sport-fm.gr
Τώρα που ξαναανέβηκε η γιούβε κατηγορία μιλάει γιατί μπορεί ίσως να θέλει να κλείσει την καριέρα του εκεί... Μπορεί να παίζει και τίποτα τέτοιο....
παιδιά ο Φάμπιο είναι ηγέτης στην άμυνα, με Πέπε-Ράμος και Χάιντσε-Μέτσελντερ η άμυνά μας είναι αχτύπητη.
stin juve den thelei na kleisei. thelei na teliosei stin napoli. apla fovatai pws oi opadoi tis juve ton theoroun prodoti i kati tetio
alex_rm9- Madridista
Σελίδα 1 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 1 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης