Real - Barcelona (μάχη στην Ελλάδα)
+12
mariatsili
dimitris1486
Despotaros
crazymadritista
Madridistagr
supersergio
Morbidas
MaDriDisM
Eladir
Sergio Ramos
Sergio-(4)-Ramos
billybiros
16 απαντήσεις
:: ΔΙΑΦΟΡΑ :: Διάφορα :: Antibar$elona
Σελίδα 3 από 3
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Real - Barcelona (μάχη στην Ελλάδα)
Με συγχωρείς πήγε να τα βάλει με τους πολλούς...Ας φέρει 10 φίλους του να γραφτούν εδώ να γίνει σκοτωμός να γουστάρουμε
crazymadritista- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 835
Να πας φας τη γλώσσα σου ρε!
Τι είναι αυτά που λες;
Τι θα το κάνουμε εδώ;
American Bar !!!
η Αντικαπιταλιστικό - αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο;
Μακρυά .
Τι είναι αυτά που λες;
Τι θα το κάνουμε εδώ;
American Bar !!!
η Αντικαπιταλιστικό - αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο;
Μακρυά .
Ετσι είχε πει ο Παπαγιαννόπουλος "τι το κάνατε εδω μέσα?Αμέρικαν μπαρ?" θρυλική ατάκα...Εγώ πάντως περιμένω πως και πως απάντηση του φίλου μου του Δημητράκη...
billybiros έγραψε:Είναι πάντως λίγο άδικο να την μπαίνουν τόσοι σε έναν.
Ας το σχολάσουμε εδώ.
Εχουμε πιο ωραία θέματα να ασχοληθούμε (όπως τον καλύτερο center for της δεκαετίας)...
as min egrafe tis vlakeies pou grafei na min tou tin empaine kaneis..o
kathenas exei to dikaioma na pei oti thelei,alla otan enas katalanos mpainei mesa se
ena forum tis real kai grafei vlakeies fusika kai tha tou
apantisoume.mono na prokalei kserei...den einai kanenas ypoxrewmenos na pei giati egine real.o kathenas egine gia diaforetiko logo.den exei simasia o logos autos.toso kairo itan eksafanismenos kai den milouse,opos kai polloi alloi opadoi tis farsas.molis eriksan tin 6ara stin atletiko ebgalan glossa kai arxisan na prokaloun kiolas.
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
Ετσι μπράβο...Αν σ'αρέσει μπαρμπα-Λάμπρο ξαναπέρνα από την Ανδρο λέει ο λαός...
Eνδιαφερον ειχε η ολη διαμαχη αλλα αφου ο dimitris αποφασισε να απεχει απο το ολο θεμα (και καλα εκανε) δεν εχει νοημα να το συζηταμε παραπανω.
Εγω παντως θελω να ακουσω την γνωμη του και για κανα αλλο αγωνα της Ρεαλ, αν τυχει και τον δει.
Εγω παντως θελω να ακουσω την γνωμη του και για κανα αλλο αγωνα της Ρεαλ, αν τυχει και τον δει.
Στην επόμενη ήττα της ομάδας θα ξαναπεί την γνώμη του σίγουρα
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
Γεια σας παίδες,θεώρησα σωστό να απαντήσω σε μία νίκη της ρεάλ ,και ένα στραβοπάτημα της μπάρτσα,για να δούνε μερικοί ότι δεν απαντάμε μόνο στις ήττες της ρεάλ.Αλλά πέρασε πολύς καιρός ρε παιδιά.Μεσολάβησαν, ο αποκλεισμός απο το κύπελλο,οι δύο ηττες απο την γιουβέντους πράγμα που το έλεγα και κοροιδέυαν μερικοι,ήττα απο βαγιαδολίδ ,α και μια νίκη 4-3 το ξέχασα.η ρεάλ πιστέυω οτι πρέπει να κάνει ριζικές αλλαγές σε πρόεδρο και προπονητή,όπως και η ομάδα μου η μπάρτσα,που δυστηχώς χάσαμε βαθμούς μέσα στο σπίτι μας.Δυστηχώς με σπόρτινκ λ.δεν θα έχουμε τον πουγιόλ και τον τουρέ,αλλα επιστρέφει ο μεγάλος μέσι.Οσο για την ρεάλ εγώ είμαι άτομο που θέλω ανταγωνισμό και όχι να χειροκροτώ μέσα στα γήπεδα τις αντίπαλες ομάδες.πραγματικά έχω να πω ότι εκνευρήστικα με την περσινή κατάσταση της μπάρτσα.Φυσικά για να μην λέμε ψέματα και εγώ θα χαιρόμουν αν είχα διαφορά 18 βαθμούς απο την ρεάλ,εύχομαι να το κάνουμε φέτος,αν και νομίζω ότι η ρεάλ θα βρει το δρόμο της μετά τις γιορτές με διάφορες αλλαγές.Αλλά παιδια όσο υπάρχει καλντερον αφήστε το.Το άτομο έχει ξεφύγει.Αυτή είναι η απάντηση μου και να θυμάσαι crazymadritistaότι θα ξαναπεράσω απο την Ανδρο γιατί είναι ωραία να μιλάς με ανθρώπους που δεν σε πάνε και ας είναι και μαδριλένοι εκεί.εμείς σαν καταλανοί παντού παμε γιατί δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν.μπάρτσα για πάντα.
dimitris1486- Barcelonista
- Αριθμός μηνυμάτων : 64
Δηλαδή εσύ δεν θα χειροκροτήσεις ούτε θα παραδεχτείς την ανωτερότητα ενός αντιπάλου όπως πραγματικά πρέπει να κάνει ένας σύλλογος που δεν έχει τίποτα να αποδείξει πια και έχει νοοτροπία νικητή.Η ομάδα σου έχει πολλά χιλιόμετρα χλωοτάπητα να διανύσει για να γίνει σαν εμάς και να φτάσει σε αυτό το επίπεδο.Δεν είναι τυχαίο που ο Λαπόρτα άρχισε να στηρίζει τον Σούστερ...Ετσι δεν είναι Δημήτρη?Και δεν είναι ότι δεν σε πάω γιατί απλά δεν σε ξέρω καν.Μόνο στις απόψεις σου αντιπαρατίθεμαι,όπως επίσης δεν συμφωνώ με κάποια πράγματα που λέγονται και από οπαδούς τις Ρεάλ εδώ,και απλά εκθέτω τις απόψεις μου.Το θέμα είναι φίλε μου να μην γίνεσαι προκλητικός και να κάνεις πίσω όταν ο άλλος έχει δίκιο.Και θα κάνω πίσω σε αυτά που λες περί Καλντερόν γιατί συμφωνώ προσωπικά,αλλά και η Μπαρτσελόνα δεν είχε τόσο δύσκολο πρόγραμμα όσο εμείς ούτε είχατε τους τραυματισμούς που έχουμε.Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στις 14/12.Φιλικά Παναγιώτης
Έσεις που δεν φοβάστε τίποτα κουμπωθείτε λίγο. Ο Καλντερον ίσως να έχει ξεφύγει αλλά και πάλι ελάχιστα είσαι μπροστά, φαντάσου δηλαδή να μην είχε ξεφύγει ο πρόεδρος. quemese todo la catalunia, πλησιάζει η ώρα σας κοταλανοί.
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Μέσα στο όλο κλίμα έντασης που ομολογουμένως υπάρχει μεταξύ κάποιον απο τους οπαδούς της αντιπάλου ομάδος θα ήθελα να εκφράσω την αμέριστη συμπαράσταση μου στο σύνδεσμο Φίλων Μπαρτσελόνα της Θεσσαλονίκης.
Ο συγκεκριμένος σύνδεσμος έχασε προσφάτως (για την ακρίβεια του τον φάγανε οι ομοϊδεάτες τους) το βασικό url της επίσημης ιστοσελίδας τους.
Την επίσημη ιστοσελίδα του συνδέσμου δεν μπορείτε πλέον να βρείτε στο παλιό url www.barcelona.gr (που φαγώθηκε από κάποιους έξυπνους) αλλά στο www.fcbarcelona.gr .
Στις μέρες μας έξυπνος είναι αυτός που κλέβει νόμιμα ...
Για αυτό οποιος δραστηριοποιείτε στο διαδίκτυο - καλό είναι να προσέχει.
Ο συγκεκριμένος σύνδεσμος έχασε προσφάτως (για την ακρίβεια του τον φάγανε οι ομοϊδεάτες τους) το βασικό url της επίσημης ιστοσελίδας τους.
Την επίσημη ιστοσελίδα του συνδέσμου δεν μπορείτε πλέον να βρείτε στο παλιό url www.barcelona.gr (που φαγώθηκε από κάποιους έξυπνους) αλλά στο www.fcbarcelona.gr .
Στις μέρες μας έξυπνος είναι αυτός που κλέβει νόμιμα ...
Για αυτό οποιος δραστηριοποιείτε στο διαδίκτυο - καλό είναι να προσέχει.
Πλάκα κάνεις έκαναν τέτοιο πράγμα??? Και δεν ντρέπονται λιγάκι ή μήπως περηφανεύονται γιαυτό που κάνανε?????
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!
Κατραχάς δεν ξέρω πώς έγινε αρα καλό θα ήταν να προσέχουμε τις εκφράσεις μας.
Κατα δεύτερον πήγα να μπω στην Ιστοσελίδα του συνδέσμου που οφείλω να ομολογήσω οτι δεν έχει δώσει ούτε δικαιώματα - ούτε στα κύρια άρθρα τους αποκαλόυν την Ρεάλ Μαδρίτης ως "η σιχαμένη"... και εμφανιζόταν μια άλλη.
Απο εκεί και πέρα και απο τη στιγμή που κάτι είναι νόμιμο δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον άλλο. Απλά ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.
Κατα δεύτερον πήγα να μπω στην Ιστοσελίδα του συνδέσμου που οφείλω να ομολογήσω οτι δεν έχει δώσει ούτε δικαιώματα - ούτε στα κύρια άρθρα τους αποκαλόυν την Ρεάλ Μαδρίτης ως "η σιχαμένη"... και εμφανιζόταν μια άλλη.
Απο εκεί και πέρα και απο τη στιγμή που κάτι είναι νόμιμο δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον άλλο. Απλά ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.
Καλά αυτοί οι αθηναίοι φαρσελονίστας αν μπορούσαν όλους θα τους είχαν κλείσει.
Δεν θέλουν να ακούν διαφορετικές απόψεις, βγάζουν σπυράκια.....
Δεν θέλουν να ακούν διαφορετικές απόψεις, βγάζουν σπυράκια.....
Οι ίδιοι βέβαια ισχυρίζονται οτι τους το παραχωρήσανε απο μόνοι τους...
και οτι οι άλλοι δεν είναι επίσημοι ... ενώ αυτοί είναι.
Αν η επισημότητα είναι να αποκαλείς στα κεντρικά θέματα του επίσημου σάιτ της επίσημα αναγνωρισμένης λέσχης την Ρεάλ Μαδρίτης ως "η σιχαμένη" τότε να την βράσω την επισημότητα του καθενός.
και ο Τσουκαλάς επίσημος είναι.
και οτι οι άλλοι δεν είναι επίσημοι ... ενώ αυτοί είναι.
Αν η επισημότητα είναι να αποκαλείς στα κεντρικά θέματα του επίσημου σάιτ της επίσημα αναγνωρισμένης λέσχης την Ρεάλ Μαδρίτης ως "η σιχαμένη" τότε να την βράσω την επισημότητα του καθενός.
και ο Τσουκαλάς επίσημος είναι.
Κάτσε ρε... αυτοί είναι επίσημοι.MaDriDisM έγραψε:Δεν θέλουν να ακούν διαφορετικές απόψεις, βγάζουν σπυράκια.....
Αν δεν μιλάνε οι επίσημοι ... τότε ποιοι θα μιλάνε!!!
Κανονικά θα έπρεπε να μιλάνε μόνο οι επίσημοι (και όπως καταλαβαίνεις ούτε εμείς ήμαστε επίσημοι)
Να κι ένας ακόμη επίσημος
Είναι πάντως όλοι αυτοί οι επίσημοι...
Ενας κι ένας !!!
Μα καλά αυτόν δεν τον απέλυσε ο Κόκκαλης τηλεοπτικά κιόλας...
Ερε κάτι επίσημα άτομα..
Ερε κάτι επίσημα άτομα..
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
:: ΔΙΑΦΟΡΑ :: Διάφορα :: Antibar$elona
Σελίδα 3 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης