Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Real - Barcelona (μάχη στην Ελλάδα)

+12
mariatsili
dimitris1486
Despotaros
crazymadritista
Madridistagr
supersergio
Morbidas
MaDriDisM
Eladir
Sergio Ramos
Sergio-(4)-Ramos
billybiros
16 απαντήσεις

Σελίδα 3 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3

Πήγαινε κάτω

Real - Barcelona (μάχη στην Ελλάδα) - Σελίδα 3 Empty Απ: Real - Barcelona (μάχη στην Ελλάδα)

Δημοσίευση από crazymadritista Παρ 24 Οκτ 2008, 12:06 am

Με συγχωρείς πήγε να τα βάλει με τους πολλούς...Ας φέρει 10 φίλους του να γραφτούν εδώ να γίνει σκοτωμός να γουστάρουμε
crazymadritista
crazymadritista
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 835

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Real - Barcelona (μάχη στην Ελλάδα) - Σελίδα 3 Empty Απ: Real - Barcelona (μάχη στην Ελλάδα)

Δημοσίευση από billybiros Παρ 24 Οκτ 2008, 12:18 am

Να πας φας τη γλώσσα σου ρε!
Τι είναι αυτά που λες;
Τι θα το κάνουμε εδώ;
American Bar !!!
η Αντικαπιταλιστικό - αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο;

Μακρυά :happy2: .
billybiros
billybiros
Member
Member

Αριθμός μηνυμάτων : 4512

https://realgr.forumgreek.com

Δημοσίευση από crazymadritista Παρ 24 Οκτ 2008, 12:24 am

Ετσι είχε πει ο Παπαγιαννόπουλος "τι το κάνατε εδω μέσα?Αμέρικαν μπαρ?" θρυλική ατάκα...Εγώ πάντως περιμένω πως και πως απάντηση του φίλου μου του Δημητράκη...
crazymadritista
crazymadritista
Madridista
Madridista

Δημοσίευση από madridismo Παρ 24 Οκτ 2008, 9:19 pm

billybiros έγραψε:Είναι πάντως λίγο άδικο να την μπαίνουν τόσοι σε έναν. :96:
Ας το σχολάσουμε εδώ. ;-)

Εχουμε πιο ωραία θέματα να ασχοληθούμε (όπως τον καλύτερο center for της δεκαετίας)...

:Real02:

as min egrafe tis vlakeies pou grafei na min tou tin empaine kaneis..o
kathenas exei to dikaioma na pei oti thelei,alla otan enas katalanos mpainei mesa se
ena forum tis real kai grafei vlakeies fusika kai tha tou
apantisoume.mono na prokalei kserei...den einai kanenas ypoxrewmenos na pei giati egine real.o kathenas egine gia diaforetiko logo.den exei simasia o logos autos.toso kairo itan eksafanismenos kai den milouse,opos kai polloi alloi opadoi tis farsas.molis eriksan tin 6ara stin atletiko ebgalan glossa kai arxisan na prokaloun kiolas.
madridismo
madridismo
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 794

Δημοσίευση από crazymadritista Παρ 24 Οκτ 2008, 10:41 pm

Ετσι μπράβο...Αν σ'αρέσει μπαρμπα-Λάμπρο ξαναπέρνα από την Ανδρο λέει ο λαός...
crazymadritista
crazymadritista
Madridista
Madridista

Δημοσίευση από Eladir Παρ 24 Οκτ 2008, 11:31 pm

Eνδιαφερον ειχε η ολη διαμαχη αλλα αφου ο dimitris αποφασισε να απεχει απο το ολο θεμα (και καλα εκανε) δεν εχει νοημα να το συζηταμε παραπανω.

Εγω παντως θελω να ακουσω την γνωμη του και για κανα αλλο αγωνα της Ρεαλ, αν τυχει και τον δει.
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 5722

http://sport-fm.gr

Δημοσίευση από madridismo Σαβ 25 Οκτ 2008, 1:27 am

Στην επόμενη ήττα της ομάδας θα ξαναπεί την γνώμη του σίγουρα :giggle:
madridismo
madridismo
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 794

Δημοσίευση από dimitris1486 Δευ 24 Νοε 2008, 11:16 pm

Γεια σας παίδες,θεώρησα σωστό να απαντήσω σε μία νίκη της ρεάλ ,και ένα στραβοπάτημα της μπάρτσα,για να δούνε μερικοί ότι δεν απαντάμε μόνο στις ήττες της ρεάλ.Αλλά πέρασε πολύς καιρός ρε παιδιά.Μεσολάβησαν, ο αποκλεισμός απο το κύπελλο,οι δύο ηττες απο την γιουβέντους πράγμα που το έλεγα και κοροιδέυαν μερικοι,ήττα απο βαγιαδολίδ ,α και μια νίκη 4-3 το ξέχασα.η ρεάλ πιστέυω οτι πρέπει να κάνει ριζικές αλλαγές σε πρόεδρο και προπονητή,όπως και η ομάδα μου η μπάρτσα,που δυστηχώς χάσαμε βαθμούς μέσα στο σπίτι μας.Δυστηχώς με σπόρτινκ λ.δεν θα έχουμε τον πουγιόλ και τον τουρέ,αλλα επιστρέφει ο μεγάλος μέσι.Οσο για την ρεάλ εγώ είμαι άτομο που θέλω ανταγωνισμό και όχι να χειροκροτώ μέσα στα γήπεδα τις αντίπαλες ομάδες.πραγματικά έχω να πω ότι εκνευρήστικα με την περσινή κατάσταση της μπάρτσα.Φυσικά για να μην λέμε ψέματα και εγώ θα χαιρόμουν αν είχα διαφορά 18 βαθμούς απο την ρεάλ,εύχομαι να το κάνουμε φέτος,αν και νομίζω ότι η ρεάλ θα βρει το δρόμο της μετά τις γιορτές με διάφορες αλλαγές.Αλλά παιδια όσο υπάρχει καλντερον αφήστε το.Το άτομο έχει ξεφύγει.Αυτή είναι η απάντηση μου και να θυμάσαι crazymadritistaότι θα ξαναπεράσω απο την Ανδρο γιατί είναι ωραία να μιλάς με ανθρώπους που δεν σε πάνε και ας είναι και μαδριλένοι εκεί.εμείς σαν καταλανοί παντού παμε γιατί δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν.μπάρτσα για πάντα. smile
dimitris1486
dimitris1486
Barcelonista
Barcelonista

Αριθμός μηνυμάτων : 64

Δημοσίευση από crazymadritista Δευ 24 Νοε 2008, 11:38 pm

Δηλαδή εσύ δεν θα χειροκροτήσεις ούτε θα παραδεχτείς την ανωτερότητα ενός αντιπάλου όπως πραγματικά πρέπει να κάνει ένας σύλλογος που δεν έχει τίποτα να αποδείξει πια και έχει νοοτροπία νικητή.Η ομάδα σου έχει πολλά χιλιόμετρα χλωοτάπητα να διανύσει για να γίνει σαν εμάς και να φτάσει σε αυτό το επίπεδο.Δεν είναι τυχαίο που ο Λαπόρτα άρχισε να στηρίζει τον Σούστερ...Ετσι δεν είναι Δημήτρη?Και δεν είναι ότι δεν σε πάω γιατί απλά δεν σε ξέρω καν.Μόνο στις απόψεις σου αντιπαρατίθεμαι,όπως επίσης δεν συμφωνώ με κάποια πράγματα που λέγονται και από οπαδούς τις Ρεάλ εδώ,και απλά εκθέτω τις απόψεις μου.Το θέμα είναι φίλε μου να μην γίνεσαι προκλητικός και να κάνεις πίσω όταν ο άλλος έχει δίκιο.Και θα κάνω πίσω σε αυτά που λες περί Καλντερόν γιατί συμφωνώ προσωπικά,αλλά και η Μπαρτσελόνα δεν είχε τόσο δύσκολο πρόγραμμα όσο εμείς ούτε είχατε τους τραυματισμούς που έχουμε.Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στις 14/12.Φιλικά Παναγιώτης
crazymadritista
crazymadritista
Madridista
Madridista

Δημοσίευση από supersergio Τρι 25 Νοε 2008, 2:44 pm

Έσεις που δεν φοβάστε τίποτα κουμπωθείτε λίγο. Ο Καλντερον ίσως να έχει ξεφύγει αλλά και πάλι ελάχιστα είσαι μπροστά, φαντάσου δηλαδή να μην είχε ξεφύγει ο πρόεδρος. quemese todo la catalunia, πλησιάζει η ώρα σας κοταλανοί.
supersergio
supersergio
Banned
Banned

Αριθμός μηνυμάτων : 2206

Δημοσίευση από billybiros Πεμ 05 Μαρ 2009, 12:48 am

Μέσα στο όλο κλίμα έντασης που ομολογουμένως υπάρχει μεταξύ κάποιον απο τους οπαδούς της αντιπάλου ομάδος θα ήθελα να εκφράσω την αμέριστη συμπαράσταση μου στο σύνδεσμο Φίλων Μπαρτσελόνα της Θεσσαλονίκης.

Ο συγκεκριμένος σύνδεσμος έχασε προσφάτως (για την ακρίβεια του τον φάγανε οι ομοϊδεάτες τους) το βασικό url της επίσημης ιστοσελίδας τους.
Την επίσημη ιστοσελίδα του συνδέσμου δεν μπορείτε πλέον να βρείτε στο παλιό url www.barcelona.gr (που φαγώθηκε από κάποιους έξυπνους) αλλά στο www.fcbarcelona.gr .

Στις μέρες μας έξυπνος είναι αυτός που κλέβει νόμιμα ...
Για αυτό οποιος δραστηριοποιείτε στο διαδίκτυο - καλό είναι να προσέχει.
billybiros
billybiros
Member
Member

Δημοσίευση από Sergio Ramos Πεμ 05 Μαρ 2009, 12:56 am

Πλάκα κάνεις έκαναν τέτοιο πράγμα??? Και δεν ντρέπονται λιγάκι ή μήπως περηφανεύονται γιαυτό που κάνανε?????

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Αριθμός μηνυμάτων : 7247

https://realgr.forumgreek.com/

Δημοσίευση από billybiros Πεμ 05 Μαρ 2009, 1:00 am

Κατραχάς δεν ξέρω πώς έγινε αρα καλό θα ήταν να προσέχουμε τις εκφράσεις μας. :;):
Κατα δεύτερον πήγα να μπω στην Ιστοσελίδα του συνδέσμου που οφείλω να ομολογήσω οτι δεν έχει δώσει ούτε δικαιώματα - ούτε στα κύρια άρθρα τους αποκαλόυν την Ρεάλ Μαδρίτης ως "η σιχαμένη"... και εμφανιζόταν μια άλλη.

Απο εκεί και πέρα και απο τη στιγμή που κάτι είναι νόμιμο δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον άλλο. Απλά ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.
billybiros
billybiros
Member
Member

Δημοσίευση από MaDriDisM Πεμ 05 Μαρ 2009, 1:29 am

Καλά αυτοί οι αθηναίοι φαρσελονίστας αν μπορούσαν όλους θα τους είχαν κλείσει.
Δεν θέλουν να ακούν διαφορετικές απόψεις, βγάζουν σπυράκια..... smile
MaDriDisM
MaDriDisM
Madrileños Locos
Madrileños Locos

Αριθμός μηνυμάτων : 3479

http://www.RealGR.tk/

Δημοσίευση από Eladir Πεμ 05 Μαρ 2009, 2:36 pm

Ανανεωσαν και το site απ'οτι βλεπω, καλη φαση.
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 5722

http://sport-fm.gr

Δημοσίευση από billybiros Παρ 06 Μαρ 2009, 12:26 am

Οι ίδιοι βέβαια ισχυρίζονται οτι τους το παραχωρήσανε απο μόνοι τους...
και οτι οι άλλοι δεν είναι επίσημοι ... ενώ αυτοί είναι.

Αν η επισημότητα είναι να αποκαλείς στα κεντρικά θέματα του επίσημου σάιτ της επίσημα αναγνωρισμένης λέσχης την Ρεάλ Μαδρίτης ως "η σιχαμένη" τότε να την βράσω την επισημότητα του καθενός.

και ο Τσουκαλάς επίσημος είναι.
billybiros
billybiros
Member
Member

Δημοσίευση από billybiros Σαβ 07 Μαρ 2009, 2:21 am

MaDriDisM έγραψε:Δεν θέλουν να ακούν διαφορετικές απόψεις, βγάζουν σπυράκια.....
Κάτσε ρε... αυτοί είναι επίσημοι.
Αν δεν μιλάνε οι επίσημοι ... τότε ποιοι θα μιλάνε!!!
Κανονικά θα έπρεπε να μιλάνε μόνο οι επίσημοι (και όπως καταλαβαίνεις ούτε εμείς ήμαστε επίσημοι)

Να κι ένας ακόμη επίσημος

');}//]]>