Real - Barcelona (μάχη στην Ελλάδα)
+12
mariatsili
dimitris1486
Despotaros
crazymadritista
Madridistagr
supersergio
Morbidas
MaDriDisM
Eladir
Sergio Ramos
Sergio-(4)-Ramos
billybiros
16 απαντήσεις
:: ΔΙΑΦΟΡΑ :: Διάφορα :: Antibar$elona
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Real - Barcelona (μάχη στην Ελλάδα)
Δεν μας κούρασες καθόλου μαράκι καλά του τα'πες
crazymadritista- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 835
dimitris1486 έγραψε:ναι θυμάμαι,όπως θυμάμαι και μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε να φιλιέτε στο στόμα με έναν άντρα για μένα ο λόγος του δεν μετράει άλλωστε και η ρεάλ μετά απο το τελευταίο c.l πήρε μια κατρακίλα όπως και εμείς φυσικαcrazymadritista Θυμήσου και την ιστορική φράση του Γκούτι:"Εμείς Μπαρτσελόνα δεν θα γίνουμε"
Χαχαχα...μ'αρέσει που παριστάνετε ότι είστε και αντι-ρατσιστές......
dimitris1486 έγραψε:MaDriDisM Τουλάχιστον η Γιουβέντους είναι ομάδα, δεν είναι "κάτι παραπάνω από ομάδα".
καλά το είπες είναι ομάδα δεν είναι ομάδα του εμπορίου 'οπως η ρεάλ που κοιτάζει να φέρνει όλο αστέρες, πάρτε το χαμπάρι η ομάδα φτιάχνετε απο το σύνολο και όχι απο τα αστέρια. ναι είπαμε ότι είμαστε κάτι παραπάνω από ομάδα για να δείξουμε το κλίμα που επικρατούσε τότε,όχι τώρα και εσείς το έχετε δέσει κόμπο
Για λόγους κλίματος το κάνατε ή για λόγους μάρκετινγκ???
Και κατά δεύτερον συνέχεια το λέτε και σήμερα. Άρα εσείς το έχετε δέσει κόμπο μάλλον...
Ααααα δεν το ήξερα ότι η φαρ$ελόνα δεν κοιτάει να φέρνει αστέρες και ότι δεν κάνει εμπόριο......
Προφανώς ο Ροναλντίνιο (γνωστός και για τις πολλές του διαφημίσεις στην τι-βι), ο Ανρί (μία από τα ίδια), ο Ριβάλντο και τόσοι άλλοι δεν είναι αστέρες και ούτε κάνουν μάρκετινγκ. Είναι νέοι και άγνωστοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που τους ανακάλυψαν τα λαγωνικά σας.....
Ρε παιδιά τι κάθεστε και ασχολείστε; Δεν νομίζατε ότι τα ταπώσατε τα Φαρ$ελονάκια αρκετά;
Despotaros- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 777
Βασικά νομίζω ότι ξεφεύγουμε από το θέμα juve-real αλλά δεν πειράζει.
για να μας ταπώσετε θέλετε πολύ προσπάθεια..
δηλώσεις του Λαπόρτα (οι πρόσφατες) περί του περυσινού τίτλου (18
βαθμούς διαφορά) δείχνουν οτι κάποιοι στην ομάδα αυτή δεν ξέρουν να
χάνουν.
Είμαι κατα του Λαπόρτα σαν barcelonistas καθώς και κατά του Γκουαρντιόλα το έχω ξαναναφέρει.δυστυχώς υπάρχουν και κομπλεξικοί
και περιμένουμε πώς και πώς να σας κερδίσουμε.
Εσείς δυστυχώς πότε θα βρεθεί κάποια άλλη ομάδα (διαφορετική απο εσάς) να μας κερδίσει.
Εμείς ζούμε για να σας κερδίσουμε ...
και εσείς ζείτε για να μας δείτε να χάνουμε (δεν έχει σημασία από ποιόν και πώς) αλλά να χάσουμε.
Αυτή είναι η διαφορά μας ...
και αυτή είναι η διαφορά του Winner απο τον Looser.
Aυτό είναι και η απάντηση στο άλλο θέμα που έθεσες.
λες για την μαντζεστερ.για πείτε για την τσέλσι που είχα γνωστούς μαδριλένους και μας τα ειχάν πρίξει η την λίβερπουλ.
πες μου κάτι πως γίνετε να είμαι looser αφού είμαι σαν ομάδα ο πιο μισητός σου αντίπαλος και κοντράρεσε κάθε χρόνο μαζί μου.βγάλε το περσινό που το περιμένω σαν απάντηση σας.....?
ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ
ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΤΙΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,ΜΗΝ ΤΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝΕΙ ΚΩΛΟ ΣΚΟΠΙΜΑ Η
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ
ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ(MES QUE UN CLUB ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ).ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ
ΧΙΟΥΜΟΡ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΕΜΕΝΑ Η ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΔΕΝ ΜΕ
ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ...
συνφωνώ μαζί σου για το τι κάνει στο κρεβάτι ο καθέ γκούτι αλλά δεν δέχομε ότι μπαρτσελόνα δεν θα γίνουμε ποτέ στο ξαναλέω θυμίσου την κατρακίλα της ρεάλ μετα το τελευταίο c.l....όσο για τους ισχυρούς δεν είναι μόνο η ατλέντικο φίλε μου...........
αυτός ο άλλος,πραγματικά δεν σε ενδιαφέρει.πίστεψέ με χάσετε κερδίσετε
απόψε ούτε πάρτυ θα κάνω ούτε θα κλάψω!!απλά δεν με αφορά.μας αφοράει η
ομάδα σου μόνο όταν παίζει με την δικιά μας ή όταν χωρίς λόγο μας
επιτίθεστε.
"μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε να φιλιέτε στο στόμα με έναν άντρα για μένα ο λόγος του δεν μετράει" by dimitris1486
δηλαδή
και τι έγινε?έπαψε να είναι άνθρωπος και ο λόγος του δεν είναι σεβαστός
πια?ας σοβαρευτούμε λίγο.πίστεψε με υπάρχουν σίγουρα και πολλοί άλλοι
που κάνουν τα ίδια και μπορεί να είναι και παίκτες της μπαρτσελόνας.ας
σοβαρευτούμε επιτέλους
όπως λέει mariatsili και ο crazymadritista καλάμου τα είπες αλλά για να ξέρεις κάποια πράγματα παραπάνω στο ποδόσφαιρο υπάρχει ανταγωνισμός και ανάμεσα στην μπάρτσα-ρεάλ υπάρχει ανταγωνισμός,οπως παοκ - αρης ,ολυμπιακός- παναθηναικός,ματζεστερ-λίβερπουλ,μίλαν -ιντέρ και αλλα....επειδή είμαι παοκτσης οι μαδριλένοι μου φέρνουν τους αρειανούς που όταν βγήκαν ευρώπη μου το παίζανε ανώτεροι φίλαθλοι.λέγανε εγώ τώρα παίζω με μπάγερ ...και αλλά εσύπαίξε με τον θρασύβουλα και αλλα.υπάρχει ανταγωνισμός στο ποδόσφαιρο καταλάβετετο.ξαναλέω οτι δεν ειμαι ρατσιστής δικαίωμα του καθενός το τι κάνει αλλα είπα ασ δει την κατρακίλα της ρεάλ μετα το τελευταίο c.l
την απάντηση για τον γκούτι την δίνω παραπάνω....
Και κατά δεύτερον συνέχεια το λέτε και σήμερα. Άρα εσείς το έχετε δέσει κόμπο μάλλον...
Ααααα δεν το ήξερα ότι η φαρ$ελόνα δεν κοιτάει να φέρνει αστέρες και ότι δεν κάνει εμπόριο......
Προφανώς
ο Ροναλντίνιο (γνωστός και για τις πολλές του διαφημίσεις στην τι-βι),
ο Ανρί (μία από τα ίδια), ο Ριβάλντο και τόσοι άλλοι δεν είναι αστέρες
και ούτε κάνουν μάρκετινγκ. Είναι νέοι και άγνωστοι ταλαντούχοι
ποδοσφαιριστές που τους ανακάλυψαν τα λαγωνικά σας.....
τώρα συγκρίνεις ρεάλ με μπάρτσα στο εμπόριο πλάκα κάνεις zidane που μου αρέσει πάρα πολύ ronaldo-becham που τρέχατε στην κίνα roberto carlos και αλλοι εμείς ενα ronalntiniο-anri kai rivalndo είχαμε τα τελευταία 10 χρόνια και μιλάτε απο πάνω.....
Despotaros Δεν νομίζατε ότι τα ταπώσατε τα Φαρ$ελονάκια αρκετά;
για να μας ταπώσετε θέλετε πολύ προσπάθεια..
billybirosΟ πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ζήτησε να μην τηρηθεί το έθιμο ενώ οι
δηλώσεις του Λαπόρτα (οι πρόσφατες) περί του περυσινού τίτλου (18
βαθμούς διαφορά) δείχνουν οτι κάποιοι στην ομάδα αυτή δεν ξέρουν να
χάνουν.
Είμαι κατα του Λαπόρτα σαν barcelonistas καθώς και κατά του Γκουαρντιόλα το έχω ξαναναφέρει.δυστυχώς υπάρχουν και κομπλεξικοί
billybirosΕμέις χαιρόμαστε και πανηγυρίζουμε αν θές λίγο υπερβολικά οταν σας κερδίζουμε
και περιμένουμε πώς και πώς να σας κερδίσουμε.
Εσείς δυστυχώς πότε θα βρεθεί κάποια άλλη ομάδα (διαφορετική απο εσάς) να μας κερδίσει.
Εμείς ζούμε για να σας κερδίσουμε ...
και εσείς ζείτε για να μας δείτε να χάνουμε (δεν έχει σημασία από ποιόν και πώς) αλλά να χάσουμε.
Αυτή είναι η διαφορά μας ...
και αυτή είναι η διαφορά του Winner απο τον Looser.
Aυτό είναι και η απάντηση στο άλλο θέμα που έθεσες.
λες για την μαντζεστερ.για πείτε για την τσέλσι που είχα γνωστούς μαδριλένους και μας τα ειχάν πρίξει η την λίβερπουλ.
πες μου κάτι πως γίνετε να είμαι looser αφού είμαι σαν ομάδα ο πιο μισητός σου αντίπαλος και κοντράρεσε κάθε χρόνο μαζί μου.βγάλε το περσινό που το περιμένω σαν απάντηση σας.....?
crazymadritistaΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ(ΠΧ ΓΚΟΥΤΙ) ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ
ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ
ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΤΙΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,ΜΗΝ ΤΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝΕΙ ΚΩΛΟ ΣΚΟΠΙΜΑ Η
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ
ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ(MES QUE UN CLUB ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ).ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ
ΧΙΟΥΜΟΡ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΕΜΕΝΑ Η ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΔΕΝ ΜΕ
ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ...
συνφωνώ μαζί σου για το τι κάνει στο κρεβάτι ο καθέ γκούτι αλλά δεν δέχομε ότι μπαρτσελόνα δεν θα γίνουμε ποτέ στο ξαναλέω θυμίσου την κατρακίλα της ρεάλ μετα το τελευταίο c.l....όσο για τους ισχυρούς δεν είναι μόνο η ατλέντικο φίλε μου...........
mariatsili όταν είσαι ανώτερος από κάποιον δημήτρη δεν σε ενδιαφέρει τι κάνει
αυτός ο άλλος,πραγματικά δεν σε ενδιαφέρει.πίστεψέ με χάσετε κερδίσετε
απόψε ούτε πάρτυ θα κάνω ούτε θα κλάψω!!απλά δεν με αφορά.μας αφοράει η
ομάδα σου μόνο όταν παίζει με την δικιά μας ή όταν χωρίς λόγο μας
επιτίθεστε.
"μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε να φιλιέτε στο στόμα με έναν άντρα για μένα ο λόγος του δεν μετράει" by dimitris1486
δηλαδή
και τι έγινε?έπαψε να είναι άνθρωπος και ο λόγος του δεν είναι σεβαστός
πια?ας σοβαρευτούμε λίγο.πίστεψε με υπάρχουν σίγουρα και πολλοί άλλοι
που κάνουν τα ίδια και μπορεί να είναι και παίκτες της μπαρτσελόνας.ας
σοβαρευτούμε επιτέλους
όπως λέει mariatsili και ο crazymadritista καλάμου τα είπες αλλά για να ξέρεις κάποια πράγματα παραπάνω στο ποδόσφαιρο υπάρχει ανταγωνισμός και ανάμεσα στην μπάρτσα-ρεάλ υπάρχει ανταγωνισμός,οπως παοκ - αρης ,ολυμπιακός- παναθηναικός,ματζεστερ-λίβερπουλ,μίλαν -ιντέρ και αλλα....επειδή είμαι παοκτσης οι μαδριλένοι μου φέρνουν τους αρειανούς που όταν βγήκαν ευρώπη μου το παίζανε ανώτεροι φίλαθλοι.λέγανε εγώ τώρα παίζω με μπάγερ ...και αλλά εσύπαίξε με τον θρασύβουλα και αλλα.υπάρχει ανταγωνισμός στο ποδόσφαιρο καταλάβετετο.ξαναλέω οτι δεν ειμαι ρατσιστής δικαίωμα του καθενός το τι κάνει αλλα είπα ασ δει την κατρακίλα της ρεάλ μετα το τελευταίο c.l
MaDriDisM .μ'αρέσει που παριστάνετε ότι είστε και αντι-ρατσιστές....
Προφανώς
ο Ροναλντίνιο (γνωστός και για τις πολλές του διαφημίσεις στην τι-βι),
ο Ανρί (μία από τα ίδια), ο Ριβάλντο και τόσοι άλλοι δεν είναι αστέρες
και ούτε κάνουν μάρκετινγκ. Είναι νέοι και άγνωστοι ταλαντούχοι
ποδοσφαιριστές που τους ανακάλυψαν τα λαγωνικά σας.....
τώρα συγκρίνεις ρεάλ με μπάρτσα στο εμπόριο πλάκα κάνεις zidane που μου αρέσει πάρα πολύ ronaldo-becham που τρέχατε στην κίνα roberto carlos και αλλοι εμείς ενα ronalntiniο-anri kai rivalndo είχαμε τα τελευταία 10 χρόνια και μιλάτε απο πάνω.....
dimitris1486- Barcelonista
- Αριθμός μηνυμάτων : 64
dimitris1486 έγραψε:MaDriDisM .μ'αρέσει που παριστάνετε ότι είστε και αντι-ρατσιστές....
Κοίταξε δεν είσαι ο μόνος φαρ$ελονίστα που έχει εκφράσει ρατσιστικά σχόλια για την σεξουαλικότητα του γκούτι. Υπάρχουν κι άλλοι.
dimitris1486 έγραψε:τώρα συγκρίνεις ρεάλ με μπάρτσα στο εμπόριο πλάκα κάνεις zidane που μου αρέσει πάρα πολύ ronaldo-becham που τρέχατε στην κίνα roberto carlos και αλλοι εμείς ενα ronalntiniο-anri kai rivalndo είχαμε τα τελευταία 10 χρόνια και μιλάτε απο πάνω.....
Ενώ εσείς την Κίνα την έχετε δει μόνο σε καρτ-ποστάλ....
Δίκιο έχεις,εσείς είστε καλυτεροι έμποροι από εμάς. Το διαφημιστικό σας σλόγκαν άλλωστε "κάτι παραπάνω από ομάδα", τα λέει όλα.
Ρε μάγκα με τη νοημοσύνη μας παίζεις?Η μήπως με τα νεύρα μας?Η και με τα δύο?Κάθε χρόνο πας στην Κίνα και παίζεις με τα άμπαλα, τους χώνεις 6 γκολ και νομίζεις οτί είσαι κάποιος.Επίσης,το θέμα της σεξουαλικότητας του Γκούτι δεν έχει καμία σχέση με το θέμα της κατρακύλας και το γεγονός οτί τα συνδυάζεις πάει να πει πως δεν έχεις τι να πεις και λες ότι σου κατέβει....Οσο για το θέμα των αστέρων,εμείς τουλάχιστον ξέραμε να τους επιβληθούμε.Οχι σαν εσάς που είχατε γίνει μπάντε σκύλοι αλέστε και το κάνατε και διαφήμιση.Με τις ροχάλες-2ευρα του Ετο'ο και τα κλαψουρίσματα του Ροναλντίνιο και του άλλου του μαμούχαλου Πουγιόλ-αφάνα της καταλονίας γίνατε γνωστοί
Παιδια επαναλαμβανεστε και το ολο θεμα ειναι λιγο ανουσιο εκτος απο offtopic(σεξουαλικοτητα κτλ)..
PS: Φιλε dimitris1486 οταν κανεις quote κοιτα να μαρκαρεις τη λεξη διοτι δημιουργειτε μπερδεμα..
PS: Φιλε dimitris1486 οταν κανεις quote κοιτα να μαρκαρεις τη λεξη διοτι δημιουργειτε μπερδεμα..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την madRidIsta(W)s στις Πεμ 23 Οκτ 2008, 5:46 pm, 1 φορά
min asxoleiste re to paidaki einai entelws ampalo. des libadeia-xanthi agori mou kai ase th real
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Φτάνει παιδιά! Το τόπικ είναι για το ματς! Όχι για την διαμάχη μεταξύ του μεγαλύτερου συλλόγου παγκοσμίως (Ρεάλ Μαδρλιτης), και ενός συλλόγου μέτριου επιπέδου (Μπαρτσελόνα)! Που είστε τόσο άχρηστοι που και στο μπάσκετ λέγεστε Football Club Barcelona!
Despotaros- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 777
Χαχαχαχα απλά έπρεπε να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά,ώστε να σταματήσουν να διαδίδονται εξωφρενικά πράγματα...
Παίδες τέρμα τα περί αντιπαλότητας ομάδων... Ίδη παρα πήγε το ζήτημα και καλό θα ήταν να μην ξανά αναφερθούμε σε αυτό γιατί θα κλειδωθεί το τόπικ.
ok Sergio Ramos πράγματι ξεφύγαμε απο το θέμα .μονο ενα πράγμα θα πω στον madridism η μπαρτσα τα τελευταία 5 χρονια μόνο μία φορα πήγε στη κίνα το πολύ 2 στην αμερική πήγαινε και έδινε φιλικά και στην κίνα βρήκαμε ομάδες που και εσείς ρίχνατε πολλα γκολ για να εντυπωσιάζετε το μικρο το παιδάκι εκεί και να βγάζει φωτογραφίες και να λέει μαμα κοίτα κοίτα ο ρονάλντο κοίτα ο μπέκαμ.αρε μακελελέ παιχταρά μου,supersergio καλα φαινετε ότι δεν ξέρεις καθόλου απο μπάλα εσυ που λες ότι ξέρεις για πες μου πότε εγινες ρεάλ,σε δύσκολα χρόνια της ρεάλ η όταν έπαιρνε κάθε 2 χρόνια το c.l και μιλαω για 98-2000-2002 και ειπες αμαν αυτη η ομαδα παίρνει c.l αρα θα γίνω ρεάλ και φυσικά επειδή είναι ολοι.την ομάδα την διαλέγουμεμε βάση την ιστορία της, τα αποτελέσματα, τους τίτλους,τις ηττες τις ,σημαντικό αυτο,την διοίκηση την πορεία της τα τόσα χρόνια ,και η ρεάλ πράγματι τα έχει ολα αύτα αλλά αμφιβάλω αν το ξέρεις εσύ συγκεκριμένα και έγινες ρεάλ για αυτο.παίδες μιλάω μόνο για το supersergio να ξερετε δεν θέλω να θίξω κανέναν και ξέρω ότι όλοι σας ξέρετε για την αγαπημενη σας ομάδα πόλλα περισσότερα απο μένα,όπως εγώ ξέρω για την ομάδα μου, λογικο ο καθένας να υποστιρίξει την ομάδα του, απλώς έχω μια αμφιβολία για τον supersergio που με αποκάλεσε άμπαλο και επειδή πιστέυω ότι είναι λίγο παροπίδας στισ απόψεις του και απλώς προσπαθώ να του δώσω να καταλάβει ότι δεν χρειάζετε τόσο φανατισμός να είναι λίγο πιο αντικειμενικός.το ξαναλέω δεν αναφέρωμε στους υπόλοιπους.μόνο στον supersergio που με αποκάλεσε άμπαλο.σταματάω εδώ γιατι πράγματι ξεφύγαμε απο το θέμα η juve τέλος έπαιξε το κλασικό ιταλικό ποδόσφαιρο ,βάζω γκολ και κλείνομε και κέρδισε.δεν μου άρεσε καθόλου η άμυνα της ρεάλ αλλά μου άρεσαν πολλοί οι ολλανδοί μπροστα και ιδιαίτερα ο van de vart που θα τον ήθελα και εγώ στην μπάρτσα σταματάω εδώ το θέμα Sergio Ramos.
dimitris1486- Barcelonista
- Αριθμός μηνυμάτων : 64
Και εγώ το σταματώ και συγγνώμη.Αλλά αν συνέχιζε θα σου απαντούσα κατάλληλα φίλε μου.Και ο supersergio ξέρει πιο πολλά απ'όσα φαντάζεσαι,οπότε μν μιλάς καθόλου.Τέλος και από μένα...
Α ωραία τώρα που είμαστε στο σωστό τόπικ δεν θα μείνει τίποτα ασχολίαστο...
Επειδη δεν μπορω να μεινω αμετοχος οταν μερικοι λειτουργουν σαν καραγκιοζηδες απλα θα πω στο dimitris1486 να βρει κανα φορουμ για την φαρσα...με τσαντισε αφανταστα το γεγονος που στα καλα του καθουμενου με τοσο καυστικο και προσβλητικο τροπο σχολιασες τη ρεαλ.
τι σε νοιαζει ρε μαγκα τι κανει η ρεαλ..ομαδα και φορουμ δεν εχεις για να ασχοληθεις????
Θα σε ρωτησω κατι απλο...
ο supersergio εχει απειρους λογους για τους οποιους εγινε ρεαλ και δεν νομιζω να σε αφορουν.
μπορεις να πεις πως πολλοι εγιναν επειδη ειναι μεσα στις επιτυχιες...λογικο με 9 τσου λου και 31 πρωταθληματα...
ΕΣΥ γιατι εγινες μπαρτσελονα?????και μη μου πεις για τις εποχες του ρομαριο του 91 γιατι ουτε που το θυμασαι.οι πιο πολλοι γινονται επειδη ειδαν το ροναλντινιο να χορευει σαν καραγκιοζης και να παιρνει το δευτερο τσου λου της ομαδας σε 100 και βαλε χρονια ιστοριας..
βλεπεις μετα και τον μεσι οποτε λες δεσαμε...αυτη ειναι η ομαδα ονειρο...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!μασα κανα πατατακι χορεψε και λιγο σαμπα γιατι ο ρονι την εκανε για μιλαν και σας αφησε με 9 καραγκιoζηδες τον μεσι και τον τσαβι
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ:Κατι παραπανω απο μια λαμπα(λαμπα φθοριου)που θα λεγε και ο billy.....
τι σε νοιαζει ρε μαγκα τι κανει η ρεαλ..ομαδα και φορουμ δεν εχεις για να ασχοληθεις????
Θα σε ρωτησω κατι απλο...
ο supersergio εχει απειρους λογους για τους οποιους εγινε ρεαλ και δεν νομιζω να σε αφορουν.
μπορεις να πεις πως πολλοι εγιναν επειδη ειναι μεσα στις επιτυχιες...λογικο με 9 τσου λου και 31 πρωταθληματα...
ΕΣΥ γιατι εγινες μπαρτσελονα?????και μη μου πεις για τις εποχες του ρομαριο του 91 γιατι ουτε που το θυμασαι.οι πιο πολλοι γινονται επειδη ειδαν το ροναλντινιο να χορευει σαν καραγκιοζης και να παιρνει το δευτερο τσου λου της ομαδας σε 100 και βαλε χρονια ιστοριας..
βλεπεις μετα και τον μεσι οποτε λες δεσαμε...αυτη ειναι η ομαδα ονειρο...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!μασα κανα πατατακι χορεψε και λιγο σαμπα γιατι ο ρονι την εκανε για μιλαν και σας αφησε με 9 καραγκιoζηδες τον μεσι και τον τσαβι
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ:Κατι παραπανω απο μια λαμπα(λαμπα φθοριου)που θα λεγε και ο billy.....
Spike- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 68
Η συζήτηση και τα off-topic από τον αγώνα της Ρεάλ με τη Γιουβέντους μεταφέρονται εδώ.
Επειδή υπήρξαν μηνύματα διαμαρτυρίας προς εμένα αλλά και άλλους admin από μέλη του Φόρουμ σχετικά με το όλο θέμα έχω να πω τα εξής:
1oν) Θα ήταν υποκριτικό σε ένα Φορουμ στο οποίο οι 2 από τους 4 admin γράφανε παλαιότερα σε αντίστοιχα αντίπαλα Φορουμς να δράσουν με διαφορετικό τρόπο.
Είναι υποκριτικό να κάνεις το ίδιο πράγμα για το όποιο κατηγορούσες πριν απο λίγο καιρό τους άλλους.
2ον) Απο την άλλη είναι επίσης υποκριτικό να αγνοήσεις αυτά που λένε κάποια μέλη μόνο και μόνο για να δείξεις καλή εικόνα προς τα έξω η για να δικαιολογήσεις το γεγονός οτι έγραφες κάποτε σε ένα άλλο Φορουμ.
Θα παρακαλούσα λοιπόν απο όλους να παίσουν κάπως οι τόνοι.
και το θέμα να λήξει εδώ.
Αλλωστε η ιδιότητα του οπαδού της Ρεάλ δεν είναι συνυφασμένη με τη γρίνια, τη ζήλια και το μίσος.
Οταν η ομάδα χάνει (ακόμα και απο την Μπαρτσελόνα) οι οπαδοί της ξέρουν να χειροκροτούν και να αναγνωρίζουν την ανωτερότητα του αντιπάλου.
και θα κλείσω με τη φράση ενός φίλου της ομάδος μας με την οποία συμφωνώ απόλυτα.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι "η ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ".
ενώ όλες οι υπόλοιπες είναι απλά "μεγάλες ομάδες".
Επειδή υπήρξαν μηνύματα διαμαρτυρίας προς εμένα αλλά και άλλους admin από μέλη του Φόρουμ σχετικά με το όλο θέμα έχω να πω τα εξής:
1oν) Θα ήταν υποκριτικό σε ένα Φορουμ στο οποίο οι 2 από τους 4 admin γράφανε παλαιότερα σε αντίστοιχα αντίπαλα Φορουμς να δράσουν με διαφορετικό τρόπο.
Είναι υποκριτικό να κάνεις το ίδιο πράγμα για το όποιο κατηγορούσες πριν απο λίγο καιρό τους άλλους.
2ον) Απο την άλλη είναι επίσης υποκριτικό να αγνοήσεις αυτά που λένε κάποια μέλη μόνο και μόνο για να δείξεις καλή εικόνα προς τα έξω η για να δικαιολογήσεις το γεγονός οτι έγραφες κάποτε σε ένα άλλο Φορουμ.
Θα παρακαλούσα λοιπόν απο όλους να παίσουν κάπως οι τόνοι.
και το θέμα να λήξει εδώ.
Αλλωστε η ιδιότητα του οπαδού της Ρεάλ δεν είναι συνυφασμένη με τη γρίνια, τη ζήλια και το μίσος.
Οταν η ομάδα χάνει (ακόμα και απο την Μπαρτσελόνα) οι οπαδοί της ξέρουν να χειροκροτούν και να αναγνωρίζουν την ανωτερότητα του αντιπάλου.
και θα κλείσω με τη φράση ενός φίλου της ομάδος μας με την οποία συμφωνώ απόλυτα.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι "η ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ".
ενώ όλες οι υπόλοιπες είναι απλά "μεγάλες ομάδες".
Εμείς δεν γκρινιάζουμε.Απλά προσπαθούμε να αποστωμόσουμε κάποιους που άρχισαν να μιλούν προσβλητικά για την ομάδα στα καλά του καθουμένου επειδή είχε μια ήττα,και συνεχίζουν να λένε μπούρδες ακόμα και όταν τους έχουμε αντικρούσει τα επιχειρήματά τους...Οταν οι άλλοι μας δείχνουν μίσος και επιμένουν,δεν μπορούμε να μείνουμε με τα στόματα βουλωμένα.Από πλευράς μου ζητώ συγγνώμη αν ξεστόμισα 1-2 χυδαίες κουβέντες,αλλά όταν με πνίγει το δίκιο θα το διεκδικώ έντονα!
i barcelona kapote eixe ton anarxiko xaraktira, gia auto kai onomazete kati parapano apo omada. omws twra to paratravi3ane. i frasi auti pistevw pws den prepei na tin fitevoun stous egkefalous twn opadwn tous, dioti file m laporta i omada s einai apla mia omada. oute komma einai, oute prostates t adikimenou.
egw na pw tin alitheia egina Real meta to 2002 otan arxisa na asxoloume kai me podosfairo genika. eida ton ronaldo stin korea kai stin iaponia kai thavmasa auton ton paixti. ematha oti pire metagrafi stin real, kai stin arxi parakolouthousa real mono gia na parakolouthw ronaldo. oute gia ta 9 ch l i3era, oute ta 28 tote prwtathlimata. meta ematha tin istoria tis omadas kai tis kataktiseis tis.
fisika oloi exoume diaforetiko logo gia ton opoio eimaste real, omws sto telos eimaste oloi real dioti mas aresei i OMADA kai oxi oi propagandes tis kai ta mouroumourou twn proedrwn peri "kati perisotero apo omada"
egw na pw tin alitheia egina Real meta to 2002 otan arxisa na asxoloume kai me podosfairo genika. eida ton ronaldo stin korea kai stin iaponia kai thavmasa auton ton paixti. ematha oti pire metagrafi stin real, kai stin arxi parakolouthousa real mono gia na parakolouthw ronaldo. oute gia ta 9 ch l i3era, oute ta 28 tote prwtathlimata. meta ematha tin istoria tis omadas kai tis kataktiseis tis.
fisika oloi exoume diaforetiko logo gia ton opoio eimaste real, omws sto telos eimaste oloi real dioti mas aresei i OMADA kai oxi oi propagandes tis kai ta mouroumourou twn proedrwn peri "kati perisotero apo omada"
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
Ετσι ακριβώς.Αν οι οπαδοί της Φαρσα στραβόνωνται από την λευκότητα των δοντιών του Ροναλντίνιο τι να πω...Και το πιο εξωφρενικό είναι που έτσι πιπιλίζεται και το μυαλό των μικρών παιδιών,που από τις διαφημίσεις και την αδιάκοπη προβολή μόνο την Μπαρτσελόνα και τον Μέσσι μαθαίνουν επειδή βάζουν τις φιγούρες τους στις τυχερές σακούλες.Είναι αίσχος να παίζεις με τη νοημοσύνη του κόσμου και κυρίως της μικρής ηλικίας κόσμου που δεν μπορεί να σκεφτεί κριτικά και σε βάθος
Με καλύψατε όλοι οι παραπάνω...
Συμφωνώ απόλυτα και με τους Spike,crazymadritista.
Συμφωνώ απόλυτα και με τους Spike,crazymadritista.
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
Καλά ναι ο καθένας έχει τους λόγους του που έγινε την ομάδα που είναι... Και ο Δημήτρης έχει λόγους που έγινε μπαρτσελόνα.
Δεν γίνεται να είναι όλοι την ίδια ομάδα και αυτό είναι και καλό για να υπάρχει διάλογος χαβαλές και χίλια δυό...
Εμένα δεν με πειράζει να κουβεντιάζουμε γενικά με μπαρτσελονίστας για το ποια είναι καλύτερη ομάδα (πάντα με επιχειρήματα όσο γίνεται) και ας μην βγάζει πουθενά αυτή η κουβέντα μιας και για εμάς η καλύτερη ομάδα θα είναι η Ρεάλ για τους μπαρτσελονίστας θα είναι η μπαρτσελόνα.
Εμένα με ενδιαφέρει και μου αρέσει (όπως πιστεύω ενδιαφέρει και αρέσει και σε εσας) η κουβέντα αυτή να γίνετε με κόσμιο τρόπο χωρίς προσβολές, βρισιές κοκ.
Δεν γίνεται να είναι όλοι την ίδια ομάδα και αυτό είναι και καλό για να υπάρχει διάλογος χαβαλές και χίλια δυό...
Εμένα δεν με πειράζει να κουβεντιάζουμε γενικά με μπαρτσελονίστας για το ποια είναι καλύτερη ομάδα (πάντα με επιχειρήματα όσο γίνεται) και ας μην βγάζει πουθενά αυτή η κουβέντα μιας και για εμάς η καλύτερη ομάδα θα είναι η Ρεάλ για τους μπαρτσελονίστας θα είναι η μπαρτσελόνα.
Εμένα με ενδιαφέρει και μου αρέσει (όπως πιστεύω ενδιαφέρει και αρέσει και σε εσας) η κουβέντα αυτή να γίνετε με κόσμιο τρόπο χωρίς προσβολές, βρισιές κοκ.
bravo re toli. tetia debate einai apolausi na simmetexeis
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
egw dimitraki eimai real apo poli mikros. den egina real epeidi pire koupes ktl. real arwstos baftika meta apo mia htta sto torino to 2002 gia to champions league pou apoklistikame. oi apopseis mou einai poli mprosta apo tis dikies sou. esi profanws otan paizei barcelona- xijon kai paok-aris h osfp-pao blepeis tou ampalous sthn ellada. kritiki allou se kanan opado tou ofi.
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Χαχα debate για την μια πλευρά.Η άλλη πλευρά έπιασε τρύπες.Μάλλον δεν έχει τι να πει...alex_rm9 έγραψε:bravo re toli. tetia debate einai apolausi na simmetexeis
Είναι πάντως λίγο άδικο να την μπαίνουν τόσοι σε έναν.
Ας το σχολάσουμε εδώ.
Εχουμε πιο ωραία θέματα να ασχοληθούμε (όπως τον καλύτερο center for της δεκαετίας)...
Ας το σχολάσουμε εδώ.
Εχουμε πιο ωραία θέματα να ασχοληθούμε (όπως τον καλύτερο center for της δεκαετίας)...
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
:: ΔΙΑΦΟΡΑ :: Διάφορα :: Antibar$elona
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης