Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ramon Calderon

+19
chris-stig
xabikos
Spyros.kill
Morbidas
mariatsili
crazymadritista
Despotaros
alex_rm9
W.S_HOOLS
supersergio
Sergio-(4)-Ramos
Madridistagr
Eladir
billybiros
Nh04
MaDriDisM
Sergio Ramos
LesxiCTsirimonakis
Admin
23 απαντήσεις

Σελίδα 4 από 15 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Πιστεύεται οτι πρέπει να παραιτηθεί ο Καλντερόν απο την προεδρία.

Ramon Calderon - Σελίδα 4 Vote_lcap79%Ramon Calderon - Σελίδα 4 Vote_rcap 79% 
[ 22 ]
Ramon Calderon - Σελίδα 4 Vote_lcap21%Ramon Calderon - Σελίδα 4 Vote_rcap 21% 
[ 6 ]

Σύνολο Ψήφων : 28

Η Ψηφοφορί έκλεισε

Ramon Calderon - Σελίδα 4 Empty Απ: Ramon Calderon

Δημοσίευση από MaDriDisM Κυρ 10 Αυγ 2008, 1:01 am

Ναι καλα ο Περεθ δεν το κατεκτησε,το κατεκτησαν ομως οι παικτες που αυτος εφερε.
Εφερε τον Μπεκαμ και τι μαυτο?????????? :emocion20:

Ο Μπεκαμ κατ'αρχην ξερει φοβερη μπαλα, κατα δευτερον σου γεμισε τα ταμεια με ενα καρο λεφτα, κατα τριτον ανεβασε το πρεστιζ του συλλογου, σου δημιουργησε νεους οπαδους και να μην ξεχασω οτι ο Μπεκαμ ξελασπωσε στα δυσκολα για να σηκωσει η ομαδα του κυριου Καλντερον το πρωτο πρωταθλημα το 2007. Συνεπως εισαι πολυ αχαριστος αν δεν βλεπεις τι εχει προσφερει ο Μπεκαμ.

Το εργατες και αστερες παντου εφαρμοζεται και μην ακουω βλακειες. Δηλαδη για πες μου σημερα στη Ρεαλ ολοι οι παικτες θεωρουνται ισαξιοι????Μη λεμε ανεκδοτα eusa naughty

Ναι και απο τις ακαδημιες του Περεθ βγηκε και ο ντε λα Ρεντ επισης, ο Σολδαδο, ο Ματα και πολλοι αλλοι.

Για το οτι δεν πηρε ο αλλος αυτους που υποσχεθηκε φταιει ο Περεθ??? Ειναι σαν αυτο που λεμε, "φταει ο οτε".... lol

Ναι κατσε εσυ με τον Καλντερον να σου υποσχεται Ροναλντο και Κακα και Φαμπρεγας και να ζεις με υποσχεσεις....και κατα τα αλλα πουλαμε και ο,τι καλο βγαλουν οι ακαδημιες και ξοδευουμε ενα καρο λεφτα για να παρουμε παικτες που μπορουσαμε να παρουμε καλυτερους με λιγοτερα (βλεπε Πεπε, Ρομπεν)....πραγματικα φοβερη η πολιτικη του στις μεταγραφες...

Τουλαχιστον ο Περεθ εχει κανει κατι στη ζωη του, ο Καλντερον για πες μας τι σπουδαιο εχει κανει και πρεπει να τον θαυμαζουμε?

Κι εγω δεν προτιμω ουτε τον Περεθ ουτε τον Καλντερον, αλλα αν βαλω σε μια ζυγαρια τα οσα εκανε ο Περεθ και οσα εκανε ο Καλντερον, ο Περεθ ειναι μακραν καλυτερος. Και btw ο Περεθ παρελαβε την ομαδα 6η (αν δεν κανω λαθος) στο πρωταθλημα, δεν παρελαβε καμια υπερομαδα (καλο ειναι να μην τα ξεχναμε αυτα). Ο Περεθ απο την αλλη δεν θυμαμαι ποτε να βγηκε δημοσια και να ελεγε εξευτελιστικα πραγματα για τους παικτες του....ο Καλντερον παλι για θυμησου.... :;):

Ο Καλντερον για μενα ειναι λιγος για τη Ρεαλ. Πλεονεκτει σε σχεση με τον Περεθ στο οτι εχει πλαι του τον Πετζα που ξερει απο μπαλα, κατα τα αλλα ομως αν τον κρινω καθαρα σαν προεδρο ειναι μακραν χειροτερος του Περεθ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!!!

real
MaDriDisM
MaDriDisM
Madrileños Locos
Madrileños Locos

Αριθμός μηνυμάτων : 3479

http://www.RealGR.tk/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από Eladir Κυρ 10 Αυγ 2008, 4:03 am

Εμενα παντως, κρινωντας αγωνιστικα και βλεπωντας πολλους αγωνες της Real στο Ισπανικο μονο τα τελευταια χρονια πιστευω επι Calderon η εικονα μας ειναι καλυτερη.

Για το οτι δεν ερχονται τα τεραστια αστερια με ενδιαφερει ελαχιστα εως και καθολου. Παικτες που να κανουν τη δουλεια τους και να φερνουν τιτλους και καλη μπαλα και ολα τα αλλα περνανε σε 2η μοιρα.
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 5722

http://sport-fm.gr

Δημοσίευση από billybiros Κυρ 10 Αυγ 2008, 6:01 am

Καταρχάς, κι όσον αφορά τα ονόματα και τις προεκλογικές υποσχέσεις...
Δεν το θεωρώ σοβαρό να βγαίνουν οι υποψήφιοι πρόεδροι και να λένε ποιους παίκτες θα φέρουν.
Αυτό μόνο στην Ρεάλ γίνεται.
Αλλωστε δεν μπορείς να κλείσεις παίκτη (που να είναι και μεγάλο όνομα) ως υποψήφιος πρόεδρος.
Εδώ δεν μπορείς ως κανονικός!
Μια φορά έγινε με τον Φιγκο (και ήταν ειδική περίπτωση καθώς υπήρχε και ενεργοποιήθηκε η ρήτρα)

Επομένως ο Καλντερόν όπως και οι άλλοι υποψήφιοι σύρθηκαν σε αυτήν την υποσχεσεολογία εξ αιτίας του παρελθόντος. Της υπόθεσης Φίγκο.
Ο Καλντερόν δεν μπορούσε να μην βγει και να υποσχεθεί παίκτες - γιατί πολύ απλά δεν θα έβγαινε.
Ολοι οι υποψήφιοι σύρθηκαν σε αυτό...
και φυσικά για αυτό δεν είναι υπεύθυνοι μόνο οι ίδιοι..
αλλά κυρίως ο Πέρεθ.

Ο Πέρεθ ήταν πράγματι έξυπνος άνθρωπος.
Απο όλα όσο υποσχέθηκε ... μόνο ένα πραγματοποίησε (την μεταγραφή Φίγκο)
και το προέβαλε πολύ καλά.
Εδώ προέβαλε το φυτώριο.

Ας μην ξεχνάμε οτι παραιτήθηκε όταν βγήκε δημόσια και κατηγόρησε τους παίκτες.
Εκεί έχασε οριστικά το παιχνίδι.

Πιο κομψός και έξυπνος ... πιο επικοινωνιακός από τον Καλντερόν ήταν σίγουρα.
Καλύτερος δεν νομίζω. eusa naughty

Οσον αφορά τώρα τον Μπέκαμ.
Εκτός από το εμπορικό κομμάτι - δεν νομίζω πως προσέφερε και κάτι άλλο ιδιαίτερο στην ομάδα.
Για μένα πάντα (άποψη μου) η Ρεάλ έπαιζε καλύτερα πριν τον Πέρεθ.
Και φυσικά πολύ καλύτερα με παίκτες όπως ο Μακελελέ και ο Μοριέντες παρά με τον Μπέκαμ.

Επι των ημερών του Πέρεθ η ομάδα ήταν περισσότερο φιγούρα και λιγότερο ουσία.
Σίγουρα δεν μπορούμε να αγνοήσουμε μεταγραφές σαν αυτή του Ζιντάν.
Δεν τα ισοπεδώνουμε όλα.
Αλλά η σούμα ποια ήτανε?
Παρέλαβε την Ρέαλ 6η (νομίζω πως ήτανε 5η πάντως... δεν έχει και τόσο σημασία) αλλά πρωταθλήτρια Ευρώπης
και παρέδωσε μια ομάδα που δεν μπορούσε να στραβώσει νίκη.

κι ο Καλντερόν με εκνευρίζει ώρες-ώρες.
Αλλά τον Πέρεθ δεν νομίζω πως φτάνει κανένας.

Υ/Γ βασικά να μεταφέρουμε κάποια στιγμή τα οφ-τοπικ στα διοικητικά.
billybiros
billybiros
Member
Member

Αριθμός μηνυμάτων : 4512

https://realgr.forumgreek.com

Δημοσίευση από MaDriDisM Κυρ 10 Αυγ 2008, 1:36 pm

Κανεις λαθος που λες οτι γινεται μονο στη Ρεαλ. Για θυμησου τι ειχε υποσχεθει ο Λαπορτα (που τον θαυμαζεις) και ποιος τον εστειλε αδιαβαστο... smile

Ναι αλλα ο Περεθ το ειχε σιγουρο γι'αυτο το υποσχεθηκε....οταν δεν εισαι σιγουρος για κατι τοτε να μην δινεις ψευτικες υποσχεσεις... γιατι πολυ απλα τοτε εισαι ΨΕΥΤΗΣ :;):

Απο τον Περεθ δηλαδη εσενα μονο ο Φιγκο σου εμεινε?
Το προπονητικο κεντρο το ξεχασες?
ΟΙ ακαδημιες δεν υπαρχουν αν δεν υπαρχουν οι καταλληλες υποδομες και ο Περεθ δημιουργησε τις υποδομες για να εχει ακαδημιες. Και ηδη οι ακαδημιες του απεδωσαν καρπους, τους οποιους ετοιμαζεται να μοσχοπουλησει ο Καλδερον....
Τα χρεη οταν ανελαβε ο Περεθ την ομαδα εχεις ιδεα ποσα ηταν???????
Εσενα το αν ηταν 6η η 5η σε νοιαζει?????Σε λιγα χρονια δεν θα υπηρχε η Ρεαλ αν δεν αναλαμβανε ο Περεθ να στρωσει τα οικονομικα του συλλογου.
Μαγκια του που τους κατηγορησε δημοσια. Τουλαχιστον αυτος ειχε τα @@ να το κανει. Δεν κανει κατινιστικες δηλωσεις σαν τον Καλδερον.

Δεν προσεφερε ο Μπεκαμ???
Εγω μπορω να θυμηθω τουλαχιστον 15-20 παιχνιδια που τα καθαρισε ο Μπεκαμ και καποια απο αυτα τη σεζον 2006-07, οταν ολα κρεμονταν απο μια κλωστη και οταν "καποιοι" ειχαν δωσει εντολη να μην παιζει ο Μπεκαμ, γιατι ειχε υπογραψει στους Galaxy. Τα ξεχασες αυτα???Αν θες υπαρχουν και τα βιντεο και μπορω να στα θυμησω.
Για το οτι η ομαδα ειχε παθει καθιζηση δεν φταιει ο Μπεκαμ. Φταινε ολοι. Για τον Μακελελε συμφωνω πως ηταν λαθος που δοθηκε,αλλα αλλο θεμα αυτο.

Ο Φιγκο δηλαδη και ο Ζινταν ηταν φιγουρατζηδες χωρις ουσια???Ο Ροναλντο ηταν φιγουρατζης???
Επειδη η ομαδα προδοθηκε απο την ελλειψη καλης φυσικης καταστασης λογω των τουρνε, να μην λεμε οτι δεν ειχε ουσια. Αλλο η ουσια και αλλο η φυσικη κατασταση. Γιατι εγω θυμαμαι οτι τη σεζον 2003-04 πηγαινε να τα σηκωσει ολα και στο τελος προδοθηκε απο την κακη φυσικη κατασταση. Μια ομαδα λοιπον που διεκδικουσε ολες τις διοργανωσεις ειναι ποτε δυνατον να μην εχει ουσια???Ε μη λεμε ανεκδοτα τωρα....

Και η υπερομαδα του Καλδερον τι εχει κανει?Πηρε ενα πρωταθλημα στην κοψη του ξυραφιου και αλλο ενα οπου η Βαλενθια ηταν χωμα, η Λα Κορουνια το ιδιο, η Ατλετικο ανυπαρκτη, η Σεβιλλη ειχε παθει καθιζηση και το τσιρκουλο του Ραικαρντ επισης.
Στην Ευρωπη τι εκανε η ομαδα του Καλδερον???????
Ιδρωσε να περασει τον ομιλο με Λατσιο,Βερντερ και Ολυμπιακο που αλλοτε θα περναγαμε για πλακα.Και μετα αποκλειστηκε με 2 ηττες απο μια Ρομα που δεν ηταν και κανα φοβητρο.
Στο κυπελλο παλι αποκλειεται καθε χρονο απο κατι χωρια....

Λοιπον και σαν πορεια αν κανεις τη σουμα, θα δεις οτι παλι υπερτερει ο Περεθ.
Ο Περεθ αλλωστε εχει επανεκλεγει μια φορα. Αυτο σημαινει οτι εξετιμησαν το εργο του και το βρηκαν θετικο.
Ο Καλδερον πολυ αμφιβαλλω αν θα ξαναεκλεγει... :;):

Ασε μας λοιπον που ο Καλδερον ειναι καλυτερος....
Εγω παρακαλαω μην εχουμε παλι τιποτα τεραστια χρεη οταν θα φυγει ο Καλδερον...!

Αντε γιατι ουτε κι εγω ειμαι οπαδος του Περεθ,αλλα οταν ακουω ανοησιες τα παιρνω!
Αν εσυ θες να δαιμονοποιησεις τον Περεθ δικο σου θεμα,αλλα εγω δεν το βλεπω ως κατι το οφελιμο... :;):

:RM:
MaDriDisM
MaDriDisM
Madrileños Locos
Madrileños Locos

Δημοσίευση από crazymadritista Κυρ 10 Αυγ 2008, 2:33 pm

nai paidia.o perez omws me ton idio tropo pou eftiakse thn yperomada,thn dielyse mesa se ena kalokairi me ton luxemburgo.thymaste pou oneirevotan kai kala buffon,anri,terry k t resta kai mas eswse h manchester pou den dexthke na parei ton CASILLAS?tote epi perez apla eixe tous paixtarades kai ton proponhtara del bosque na kanei thn poreia,kai pote den katalava giati ton steilane...
crazymadritista
crazymadritista
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 835

Δημοσίευση από MaDriDisM Κυρ 10 Αυγ 2008, 2:45 pm

Για τον Ντελ Μποσκε συμφωνουμε.

Εγω θεωρω οτι ο Περεθ εκανε σοβαρα λαθη στον αγωνιστικο τομεα, οπως π.χ. το οτι εδιωξε τον Ντελ Μποσκε, τον Ιερο, τον Μακελελε. Επισης, οι τουρνε στην Ασια που εριξαν σημαντικα την φυσικη κατασταση των παικτων και αλλα...

Αλλα απο κει και περα μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Ο Περεθ εχει κανει πολλα και μεγαλα καλα για την ομαδα.
Και σιγουρα περισσοτερα απο τον Καλδερον.
Και σιγουρα σαν προεδρος ειχε πολυ μεγαλυτερο κυρος.
MaDriDisM
MaDriDisM
Madrileños Locos
Madrileños Locos

Δημοσίευση από billybiros Κυρ 10 Αυγ 2008, 3:11 pm

MaDriDisM έγραψε:Κανεις λαθος που λες οτι γινεται μονο στη Ρεαλ. Για θυμησου τι ειχε υποσχεθει ο Λαπορτα (που τον θαυμαζεις) και ποιος τον εστειλε αδιαβαστο...
Βασικά και αν θέλουμε να ακριβολογούμε ο Λαπόρτα δεν υποσχέθηκε τον Μπέκαμ. Απλά ανακοίνωσε οτι είχε συμφωνήσει με την Μάντζεστερ για την Μεταγραφή του Μπέκαμ.

MaDriDisM έγραψε:
Ναι αλλα ο Περεθ το ειχε σιγουρο γι'αυτο το υποσχεθηκε....οταν δεν εισαι σιγουρος για κατι τοτε να μην δινεις ψευτικες υποσχεσεις... γιατι πολυ απλα τοτε εισαι ΨΕΥΤΗΣ :;):
Ramon Calderon - Σελίδα 4 Estadio_santiago_bernabeu
smile

MaDriDisM έγραψε:
Το προπονητικο κεντρο το ξεχασες?
Αυτό άστο καλύτερα smile .

MaDriDisM έγραψε:
ΟΙ ακαδημιες δεν υπαρχουν αν δεν υπαρχουν οι καταλληλες υποδομες και ο Περεθ δημιουργησε τις υποδομες για να εχει ακαδημιες. Και ηδη οι ακαδημιες του απεδωσαν καρπους, τους οποιους ετοιμαζεται να μοσχοπουλησει ο Καλδερον....
Οι ακαδημίες στην 4ετιά Σάνθ βγάλανε κάποιους
Raul, Cassillas, Etoo, Cambiasso, Guti, Victor και μερικούς ακόμα και είχαν και για προπονητή ένα Rafa Bennitez.
Οι ακαδημίες υπό των ημερών του Πέρεθ βγάλανε μόνο έναν Παβόν (που ούτε για Πάοκ δεν κάνει .. και ας με συγχωρέσουν οι φίλοι μου οι Παοκτζίδες) και τον Μεχία.
MaDriDisM έγραψε:
Για το οτι η ομαδα ειχε παθει καθιζηση δεν φταιει ο Μπεκαμ. Φταινε ολοι.
Ακριβώς ... οταν βγαίνεις και χωρίζεις τους παίκτες σε Παβόνες και Ζιντάνες είναι λογικό να υπάρχουν ανισορροπίες στην ομάδα. Τουλάχιστον τώρα δεν υπάρχουν όλα αυτά.

MaDriDisM έγραψε:
Ο Φιγκο δηλαδη και ο Ζινταν ηταν φιγουρατζηδες χωρις ουσια???Ο Ροναλντο ηταν φιγουρατζης???
Επειδη η ομαδα προδοθηκε απο την ελλειψη καλης φυσικης καταστασης λογω των τουρνε, να μην λεμε οτι δεν ειχε ουσια. Αλλο η ουσια και αλλο η φυσικη κατασταση. Γιατι εγω θυμαμαι οτι τη σεζον 2003-04 πηγαινε να τα σηκωσει ολα και στο τελος προδοθηκε απο την κακη φυσικη κατασταση. Μια ομαδα λοιπον που διεκδικουσε ολες τις διοργανωσεις ειναι ποτε δυνατον να μην εχει ουσια???Ε μη λεμε ανεκδοτα τωρα....
Η ομάδα δεν είχε μέσους (βάζαμε ανασταλτικό τον Μπέκαμ) ενώ στον πάγκο δεν υπήρχε τίποτα το αξιόλογο.
Οταν τραυματιζόταν ένας παίκτης η ομάδα έμενε κενή και ο προπονητής προσπαθούσε να καλύψει τα κενά με αλχημείες. Εχεις ξανακούσει ομάδα χωρίς μέσους. :emocion29:

MaDriDisM έγραψε:
Λοιπον και σαν πορεια αν κανεις τη σουμα, θα δεις οτι παλι υπερτερει ο Περεθ.
Ο Περεθ αλλωστε εχει επανεκλεγει μια φορα. Αυτο σημαινει οτι εξετιμησαν το εργο του και το βρηκαν θετικο.
Ο Καλδερον πολυ αμφιβαλλω αν θα ξαναεκλεγει... :;):
4 χρόνια Σάνθ και 2 Τσ.Λίγκ σε 3 συμμετοχές και 1 πρωτάθλημα.
6 χρόνια Πέρεθ και 1 Τσ.Λιγκ σε 6 συμμετοχές και 2 πρωταθλήματα.
2 χρόνια Καλντερόν και 2 στα 2 πρωταθλήματα.

Εγώ προτιμώ (αγωνιστικά πάντα) τα χρόνια του Σανθ.
Μετά αυτά του Καλντερόν.
και απο τα χρόνια του Πέρεθ μου έχει μείνει ένας Ζιντάν και το Τσ.Λιγκ.
(ποτέ δεν ήμουνα Φάν του Ρονάλντο αλλά προτιμούσα τον Μοριέντες).
Οσο για τον προδότη (ποτέ δεν πήγα τον Φίγκο).

Για μένα η ομάδα είχε εξίσου καλούς παίκτες πριν την εποχή Πέρεθ (ίσος όχι τόσο διαφημισμένους).
Προτιμούσα και μου άρεσαν περισσότερο ο Ραούλ, ο Σούκερ, ο Πέτζα, ο Ρεδόνδο, ο Ρομπέρτο Κάρλος, ο Ιέρο και όλοι αυτοί.
billybiros
billybiros
Member
Member

Δημοσίευση από alex_rm9 Κυρ 10 Αυγ 2008, 5:58 pm

ton steilane epd den itan marioneta. opws tha steiloun kai ton shuster se ligo otan varethei na ta akouei kai na krifei kai dei3ei ton xaraktira t
alex_rm9
alex_rm9
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 1760

Δημοσίευση από MaDriDisM Κυρ 10 Αυγ 2008, 6:22 pm

billybiros έγραψε:
Βασικά και αν θέλουμε να ακριβολογούμε ο Λαπόρτα δεν υποσχέθηκε τον Μπέκαμ. Απλά ανακοίνωσε οτι είχε συμφωνήσει με την Μάντζεστερ για την Μεταγραφή του Μπέκαμ.

Δεν ειναι Γιαννης ειναι Γιαννακης.... smile

billybiros έγραψε:
Ακριβώς ... οταν βγαίνεις και χωρίζεις τους παίκτες σε Παβόνες και Ζιντάνες είναι λογικό να υπάρχουν ανισορροπίες στην ομάδα. Τουλάχιστον τώρα δεν υπάρχουν όλα αυτά.

Μα παντα στη Ρεαλ υπηρχαν παικτες που θεωρουνταν αστερια και παικτες-εργατες. Σε καμια ομαδα του κοσμου δεν γινεται να εχεις 11 Ζινταν, ειναι ανεφαρμοστο. Το οτι το ειπε σε πειραξε εσενα? Δηλαδη σημερα νομιζεις οτι ολοι ειναι ισοι? Η μηπως νομιζεις οτι πιστευουν οτι ειναι ολοι ισοι οι παικτες??? Αυτο παντως με την ισοτητα να το προσεξεις, γιατι μου φαινεται οτι η πολλη παρεα με τους κουμουνιστες σου εχει αφησει καταλοιπα.... smile

billybiros έγραψε:
Η ομάδα δεν είχε μέσους (βάζαμε ανασταλτικό τον Μπέκαμ) ενώ στον πάγκο δεν υπήρχε τίποτα το αξιόλογο.
Οταν τραυματιζόταν ένας παίκτης η ομάδα έμενε κενή και ο προπονητής προσπαθούσε να καλύψει τα κενά με αλχημείες. Εχεις ξανακούσει ομάδα χωρίς μέσους. :emocion29:

Τωρα μου γυρνας το θεμα αλλου. Μου ελεγες οτι δεν ειχε ουσια και σου απαντησα. Για το βαθος του παγκου ισως τωρα να ειναι λιγο καλυτερα απο τοτε. Ομως και τοτε αν δεν ειχες για βασικους Ζινταν και Φιγκο, μια χαρα θα σου φαινοταν ο παγκος. Οπωσδηποτε οταν εχεις μετριους παικτες για βασικους, τοτε η διαφορα με τους παγκιτες ειναι μικρη :;):

billybiros έγραψε:
4 χρόνια Σάνθ και 2 Τσ.Λίγκ σε 3 συμμετοχές και 1 πρωτάθλημα.
6 χρόνια Πέρεθ και 1 Τσ.Λιγκ σε 6 συμμετοχές και 2 πρωταθλήματα.
2 χρόνια Καλντερόν και 2 στα 2 πρωταθλήματα.

Κατ'αρχην 5 χρονια ηταν ο Σανθ. Κατα δευτερον το οτι δεν εβγαινε καθε χρονο στο Τσ. Λιγκ ο Σανθ το βλεπεις σαν επιτυχια?? :emocion29:
Κατα τριτον αφου ηταν τετοια σουπερ-ντουπερ προεδραρα ο Σανθ γιατι δεν επανεξελεγη?????? Για ριξε και μια ματια στα οικονομικα στοιχεια της περιοδου Σανθ.... ;-)

billybiros έγραψε:
Εγώ προτιμώ (αγωνιστικά πάντα) τα χρόνια του Σανθ.

Ωραια να φερουμε παλι τον Σανθ, να παρει 2 Τσ. Λιγκ και μετα να παρουμε τα βουνα απο τα χρεη που θα μας εχει αφησει.... :happy2:

billybiros έγραψε:
και απο τα χρόνια του Πέρεθ μου έχει μείνει ένας Ζιντάν και το Τσ.Λιγκ.
(ποτέ δεν ήμουνα Φάν του Ρονάλντο αλλά προτιμούσα τον Μοριέντες).
Οσο για τον προδότη (ποτέ δεν πήγα τον Φίγκο).

Σιγα τον παικτη τωρα......Ροναλντο.....
Φιγκο..........προδοτης..........
Μπεκαμ.........μοντελο........
Ζινταν.........σιγα τωρα τι ξερει ο καραφλας...........

Αυτο με τον προδοτη μου αρεσε παντως..... lol

Προπονητικο κεντρο......σιγα το πραμα
Ενταξει μας ξεχρεωσε κιολας,αλλα καλυτερα ηταν με τα χρεη, διοτι οπως λεει κι ο ποιητης "οι ωραιοι εχουν χρεη" lol

billybiros έγραψε:
Για μένα η ομάδα είχε εξίσου καλούς παίκτες πριν την εποχή Πέρεθ (ίσος όχι τόσο διαφημισμένους).
Προτιμούσα και μου άρεσαν περισσότερο ο Ραούλ, ο Σούκερ, ο Πέτζα, ο Ρεδόνδο, ο Ρομπέρτο Κάρλος, ο Ιέρο και όλοι αυτοί.

Ενταξει και πριν και πιο πριν ειχε καλους. Και λοιπον?
Να σου θυμησω και τις 2 ακριβοτερες μταγραφες του κυριου Σανθ, ονοματι Ανελκα και Μακμαναμαν....πραγματικα αφησαν εποχη στη Ρεαλ....καμια σχεση με τον προδοτη, το μοντελο και τον καραφλα.... :bow: :bow: :bow:

Τα 2 μεγαλυτερα ταλεντα σημερα στην ομαδα ειναι ο Ραμος και ο Ρομπινιο και αποκτηθηκαν απο τον Περεθ....συμπτωση θα μου πεις.... smile
MaDriDisM
MaDriDisM
Madrileños Locos
Madrileños Locos

Ramon Calderon - Σελίδα 4 Empty Συνέντευξη Καλντερόν στον Cadena SER.

Δημοσίευση από billybiros Σαβ 23 Αυγ 2008, 2:57 am

Ramon Calderon - Σελίδα 4 2ujl7yt
Για την υπόθεση που ταλανίζει τις τελευταίες μέρες την ομάδα μίλησε στην συνέντευξη που έδωσε αργά χθες το βράδυ ο πρόεδρος της Ρεαλ Ραμόν Καλντερόν στον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena SER.

Ο Ραμόν Καλντερόν απευθυνόμενος στον Ρομπίνιο τον κάλεσε να ενεργοποιήσει την οπσιον αγοράς του (150 εκατομμύρια ευρώ) το συντομότερο δυνατόν, καθώς η ομάδα του δεν είναι είναι διατεθειμένη να διαπραγματευτεί με κανέναν την πώληση του.

"Θέλω να είμαι συνεπής, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να κρατήσουμε έναν παίκτη αν ο ίδιος δεν θέλει να παραμείνει στη ομάδα, αν ο ποδοσφαιριστής θέλει να φύγει, πρέπει να αναλογιστεί τις συνέπειες των αποφάσεων του και να καταγγείλει την σύμβαση" (να ενεργοποιήσει δηλαδή τη ρήτρα αποδέσμευσης του).

Ο Καλντερόν είπε ότι δεν θα διαπραγματευτεί με καμία ομάδα και δεν θα αποδεχθεί καμία προσφορά για τον ποδοσφαιριστή: "Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ πάνω από Robinho." ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ρεάλ.

Παρά τον θυμό του από την όλη στάση του ποδοσφαιριστή ο Καλντερόν θεωρεί τον Ρομπίνιο σπουδαίο ποδοσφαιριστή, ενώ έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τον τρόπο που επέλεξε ο Ρομπίνιο να ζητήσει την μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

"Αν θέλει να φύγει ένας ποδοσφαιριστής αυτό δεν γίνεται με δηλώσεις στον τύπο και ειδικά μια βδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος".

"Αυτό είναι ασέβεια προς τον σύλλογο, τους φιλάθλους και την ιστορία του συλλόγου".

"Θέλουμε να συνεχίσει στην Ρεάλ, αλλά αν εκείνος δεν θέλει, δεν έχει παρά να ενεργοποιήσει την οπσιον του."
επανέλαβε ο πρόεδρος της Ρεάλ.

Τέλος στην ερώτηση αν θα υπάρξει αντικαταστάτης του Ρομπίνιο στο ρόστερ της Ομάδος, απάντησε πως δεν έχει συζητήσει ακόμα το θέμα με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδος "Μιγιατοβιτς", ενώ στην ερώτηση για τον Βιγια ο πρόεδρος της Ρεάλ είπε:

"Φυσικά΄και θα ήθελα τον Βιγια στην Ομάδα, ο παίκτης όμως ανήκει στην Βαλένθια και η Βαλένθια δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει".
billybiros
billybiros
Member
Member

Δημοσίευση από MaDriDisM Σαβ 23 Αυγ 2008, 3:40 am

Σε ορισμενα πραγματα απο οσα λεει εχει δικιο.

Ομως, αυτο δεν τον απαλλασσει απο τις ευθυνες του που δεν φροντισε εγκαιρως να ανανεωσει το συμβολαιο του με αυξηση αποδοψων, ωστε να ειναι ολοι ικανοποιημενοι.

Κριμα κυριε Καλδερον για τις προσδοκιες που μας δημιουργησες οταν εξελεγης. ΚΡΙΜΑ!

eusa naughty
MaDriDisM
MaDriDisM
Madrileños Locos
Madrileños Locos

Δημοσίευση από billybiros Σαβ 23 Αυγ 2008, 3:47 am

Σε όλα όσα λέει έχει δίκαιο με τη μόνη διαφορά...

Οταν δεν σέβεσαι εσύ τον ποδοσφαιριστή ...
Μην περιμένεις να σε σεβαστεί κι αυτός ...

και όταν πας να το παίξεις πονηρός (περίπτωση Ρονάλντο)
πέφτεις εσύ μέσα στην παγίδα...

Αυτό
πάντως που συμβαίνει στη Ρεάλ αυτές τις μέρες, εγώ δεν θυμάμαι από το
86 τουλάχιστον που παρακολουθώ την Ρεάλ να έχει ξανασυμβεί.
billybiros
billybiros
Member
Member

Δημοσίευση από MaDriDisM Σαβ 23 Αυγ 2008, 4:20 am

Για μενα το αδικο κυριως το εχει εκει που λεει "Θέλω να είμαι συνεπής, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να κρατήσουμε έναν παίκτη αν ο ίδιος δεν θέλει να παραμείνει στη ομάδα".

Δεν μπορεις να το λες αυτο, οταν καποιος αλλος προσφερει υπερδιπλασια αμοιβη στον ποδοσφαιριστη και κυριως οταν εσυ δινεις σε ολα τα παλτα 3+ εκατ. το χρονο.
Ο Ρομπινιο επαγγελματιας ειναι. Ουτε Ρεαλ ουτε Τσελσυ ειναι. Η του κανεις μια αναπροσαρμογη συμβολαιου η τον δινεις. Δεν εχει νοημα να τον κρατας με το ζορι και να μην ειναι ικανοποιημενος. Και αυτο θα εχει κακο αντικτυπο στο αγωνιστικο κομματι.

Και μονο παντως για την εκταση που πηρε το θεμα και για το οτι ξεφυγε στον τυπο, η διοικηση εχει πολυ μεγαλη ευθυνη.
:thumbsdown:
MaDriDisM
MaDriDisM
Madrileños Locos
Madrileños Locos

Δημοσίευση από Sergio Ramos Σαβ 23 Αυγ 2008, 8:02 am

Δηλαδή στη Μάντσεστερ είναι πιο μάγκες που μπορούν να κρατήσουν τον παίχτη τους??? Πράγματι δεν μπορείς να το πεις όταν δεν δίνεις τα ίδια λεφτά...

Λογικό είναι να μην μπορείς! Δώστου τα ίδια φράγκα και άμα συνεχίσει να θέλει να φύγει τότε ναι βγες πες δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε θέλει να αλλάξει ομάδα.
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Αριθμός μηνυμάτων : 7247

https://realgr.forumgreek.com/

Δημοσίευση από Eladir Σαβ 23 Αυγ 2008, 11:16 am

Παντως που διαβασα ολη τη συνεντευξη του Robinho χτες, σε κανενα σημειο δεν λεει οτι το αιτιο που αποχωρει ειναι τα λεφτα. Και του εγινε και συγκεκριμενη ερωτηση και ειπε οχι, φευγω γιατι εχει κλεισει ο κυκλος μου κτλ.

Εγω παντως κυριους λογους που φευγει ειναι επειδη δεν του εγινε η αναπροσαρμογη που ηθελε, ο manager που θα τα κονομησει χοντρα απο ενδεχομενη μεταγραφη τον επεισε και τριτον εβλεπε πιθανο παγκο με Robben στα καλα του και Sneijder, Van der Vaart.

Οσο για αυτα που λεει ο Προεδρος, με βρισκει συμφωνο.
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από supersergio Σαβ 23 Αυγ 2008, 2:10 pm

kala ta leei o calderon. poios einai o robinho pou tha prokalesei anastatwsh sthn omada. as paei sto kwladiko ths chelsea na paizei me joe cole kai malouda kai na koimatai apo tis 6. robinho fuera
supersergio
supersergio
Banned
Banned

Αριθμός μηνυμάτων : 2206

Δημοσίευση από Eladir Σαβ 23 Αυγ 2008, 2:16 pm

Xαχα, και αμα παει στη Chelsea θα καταλαβει και τι θα πει αγγλικοι paparazzi. Μεσα στο 6μηνο θα εχει χωρισει 100% και θα παιρνει το αεροπλανο να δει το παιδι του (βλεπε Henry) :giggle:
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από Sergio Ramos Τρι 26 Αυγ 2008, 2:27 am

Ramon Calderon - Σελίδα 4 2a91548
Δείτε τον Καλντερονάκο μας.. Φάση δεν έχει??? smile
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Δημοσίευση από MaDriDisM Τρι 26 Αυγ 2008, 5:10 am

Έτοιμος να πατήσει χορταρι και να τους πάρει όλους παραμάζωμα είναι.... Laughing :bow:
MaDriDisM
MaDriDisM
Madrileños Locos
Madrileños Locos

Δημοσίευση από crazymadritista Τρι 26 Αυγ 2008, 11:05 am

SMIGOLLLL!!!(den tou moiazei?!)
crazymadritista
crazymadritista
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 835

Δημοσίευση από W.S_HOOLS Τρι 26 Αυγ 2008, 1:56 pm

crazymadritista έγραψε:SMIGOLLLL!!!(den tou moiazei?!)

Οντως... gelio
Καλα γραφει Τολη!!! smile
W.S_HOOLS
W.S_HOOLS
Banned
Banned

Αριθμός μηνυμάτων : 1576

http://www.gazzetta.gr/component/option,com_tag/tag_id,18/Itemid

Δημοσίευση από Sergio Ramos Πεμ 28 Αυγ 2008, 5:10 pm

Ένα ωραίο σκιτσάκι με τον Καλντερόν και τις μεταγραφές του...

Ramon Calderon - Σελίδα 4 2nvzez6

smile smile smile
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Ramon Calderon - Σελίδα 4 Empty Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ο Καλντερόν

Δημοσίευση από Sergio Ramos Πεμ 28 Αυγ 2008, 5:15 pm

Ramon Calderon - Σελίδα 4 162224
Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραμόν Καλντερόν, βλέποντας ότι τα δημοσιεύματα που αφορούν στα μεταγραφικά της ομάδας του ξέφευγαν ολοένα και περισσότερο, έσπευσε να επαναφέρει τους πάντες εντός
πραγματικότητας.

Κατέστησε σαφές ότι δεν σκοπεύει να μπει σε διαδικασίες πλειστηριασμού για τους Καθόρλα και Βίγια, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι ο Ρομπίνιο θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης. «Δεν θέλαμε να παίξουμε
κανένα βρώμικο παιχνίδι. Το να πληρώσουμε τη ρήτρα εξαγοράς ενός παίκτη ( Καθόρλα) σε μία ομάδα όπως η Βιγιαρεάλ, δεν είναι το στιλ μας, και μάλιστα 6-7 ημέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει και ο ποδοσφαιριστής θα ήταν εδώ. Μίλησα με τον πρόεδρο της Βιγιαρεάλ, μου είπε ότι δεν θέλουν να πουλήσουν τον παίκτη κι εκεί τελείωσε το ζήτημα
», είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των «μερένχες» και συμπλήρωσε σχετικά με την υπόθεση Βίγια: «Ο Σοριάνο μου είπε ότι θα χρειαζόταν μία πολύ μεγάλη πρόταση και ως συνέπεια του είπα ότι δεν ενδιαφερόμαστε», εξήγησε.

Μπορεί η Τσέλσι να τυπώνει ήδη φανέλες με το όνομα του Ρομπίνιο, θεωρώντας «τελειωμένη» τη μεταγραφή, αλλά ο Καλντερόν έχει άλλη άποψη. «Ο προπονητής και ο αθλητικός διευθυντής θέλουν να μείνει ο παίκτης και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει τελικά. Η ομάδα μας έχει ολοκληρωθεί και είναι αδύνατο να βρούμε κάποιον καλύτερο από αυτόν που ήδη έχουμε».

sport-fm.gr

Τώρα που λέει ότι ο Ρομπίνιο δεν πάει πουθενά και σε λίγες ώρες ανακοινωθεί από την τσελσι θα φταίμε εμείς που θα βγούμε και θα τον κράζουμε???
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Δημοσίευση από MaDriDisM Πεμ 28 Αυγ 2008, 5:27 pm

3 λαλούν και 2 χορεύουν.....

κι όπως λέει και μια παροιμία "όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" smile
MaDriDisM
MaDriDisM
Madrileños Locos
Madrileños Locos

Δημοσίευση από Sergio Ramos Πεμ 28 Αυγ 2008, 5:47 pm

Αυτό που πόσταρα πάνω από το άρθρο του Καλντερόν το είδατε ε???

https://realgr.forumgreek.com/forum-f2/topic-t48-80.htm#14511
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Σελίδα 4 από 15 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης