Ramon Calderon
+19
chris-stig
xabikos
Spyros.kill
Morbidas
mariatsili
crazymadritista
Despotaros
alex_rm9
W.S_HOOLS
supersergio
Sergio-(4)-Ramos
Madridistagr
Eladir
billybiros
Nh04
MaDriDisM
Sergio Ramos
LesxiCTsirimonakis
Admin
23 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ιστορία - Διοικητικά :: Διοικητικά
Σελίδα 9 από 15
Σελίδα 9 από 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Πιστεύεται οτι πρέπει να παραιτηθεί ο Καλντερόν απο την προεδρία.
Απ: Ramon Calderon
Ναι και η κάθε καινούργια κυβέρνηση όταν εγκαθιδρύεται λαμβάνει 2-3 μέτρα έτσι για τα μαύρα μάτια...
crazymadritista- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 835
Σε άλλη χώρα ίσως. Στην ελλάδα η τελευταία κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα, ούτε καν για τα μάτια του κόσμου.
Οι μεγάλοι παίκτες δεν είναι η λύση, εγώ προτιμώ παίκτες τύπου Σνάιντερ και Πεπε που έρχονται και γίνονται μέσα σε μια χρονιά μεγάλοι, και όχι τύπου Μπεκαμ που παίζουν 5 μήνες μπάλα και τους υπόλοιπους κάνουν βόλτες στα Κλαμπ.
Οι μεγάλοι παίκτες δεν είναι η λύση, εγώ προτιμώ παίκτες τύπου Σνάιντερ και Πεπε που έρχονται και γίνονται μέσα σε μια χρονιά μεγάλοι, και όχι τύπου Μπεκαμ που παίζουν 5 μήνες μπάλα και τους υπόλοιπους κάνουν βόλτες στα Κλαμπ.
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Eγω το πιστευω αν και πολλα θα αξαρτηθουν απο τη μετεπειτα πορεια της ομαδας. Αυτα ολα ειναι ρευστα. Οπως ελεγε αρχες Σεπτεμβρη οτι το χειμωνα δυσκολα θα παρουμε παικτη, τωρα λεει οτι μαλλον θα παρουμε 1-2 παικτες. Ετσι και αν πχ. παρουμε καποια κουπα τον Μαιο θα υπαρξουν πολυ λιγες αλλαγες στο roster. Αν ομως πατωσουμε, θα γινουν αρκετες αλλαγες.Sergio Ramos έγραψε:Μα Υπάρχει κανείς στο Φόρουμ που να πιστεύει αυτό???«Το καλοκαίρι θα κάνουμε δυο-τρεις μεγάλες μεταγραφές σημαντικών ποδοσφαιριστών.
Για τον Ιανουαριο ειπε οτι θα ειναι πιτσιρικαδες και με δικαιωμα για CL και οτι θα ξεκαθαρισει το θεμα σε 10μερες. Για να δουμε τι θα ερθει....αν και ο,τι και να ερθει θα ειναι δυσκολο να βοηθησει αμεσα.
Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να παραιτηθεί για το καλό της ομάδας! Για να μην έχουμε από δω και πέρα μαντήλια στο Μπερναμπέου!
Κι εγώ το ίδιο ψήφισα.
Απεδείχθη κατώτερος των περιστάσεων σαν πρόεδρος και καλό θα ήταν να αφήσει την προεδρική καρέκλα οικειοθελώς.
Απεδείχθη κατώτερος των περιστάσεων σαν πρόεδρος και καλό θα ήταν να αφήσει την προεδρική καρέκλα οικειοθελώς.
Ο Καλντερον κανει οτι κανει καθε ηγετης κρατους. Ξυνει τα @!**ια του και περιμενει απλα να τα κανουν ολα οι παικτες
chris-stig- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 5
Τα άπλυτα της Ρεάλ Μαδρίτης στη φόρα
«Είμαι τρομαγμένη, φοβάμαι για τη ζωή των παιδιών μου. Θέλω αυτή η συνέντευξη να δημοσιευτεί!». Στην άλλη άκρη της γραμμής με κομμένη φωνή η Κριστίνα Μπερμούδεθ.
Η γυναίκα που μιλάει άπταιστα επτά γλώσσες (!) και είχε αφιερώσει όλη της τη ζωή στη Ρεάλ, ούσα γραμματέας επί προεδρίας των Φερνάντο Μαρτίν, Λουίς Μοντεχάνο, Φλορεντίνο Πέρεθ, σπάει τη σιωπή της στην εφημερίδα «Interviu» και... σκανδαλίζει με τα λεγόμενά της. Εκθέτει δημοσίως τον νυν πρόεδρο της «Βασίλισσας», Ραμόν Καλντερόν, ο οποίος την καρατόμησε από το πόστο της με αποζημίωση 30 ευρώ (!) μόλις κάθισε στον προεδρικό θώκο (Ιούλιος 2006). Εμμέσως πλην σαφώς χαρακτηρίζει μιζαδόρο το δεξί χέρι του αφεντικού, Πέτζα Μιγιάτοβιτς, και πετάει τη σπόντα της περί νοθείας στις έσχατες προεδρικές εκλογές.
«Γνωρίζω τα πάντα για τις μεταγραφές του Μιγιάτοβιτς. Αγόραζε παίκτες με 20 εκατ. ευρώ, αν και άξιζαν μόλις 5 εκατ. ευρώ. Ο Γκάγκο κόστιζε 5 εκατ. ευρώ τον Σεπτέμβριο του 2006 και η Ρεάλ πλήρωσε τα τετραπλάσια τρεις μήνες αργότερα. Ο Ιγκουαΐν το ίδιο. Μόλις 7 εκατ. ευρώ τον Σεπτέμβριο, στα 20 εκατ. ευρώ η αγορά του τον Δεκέμβρη. Πώς γίνεται αυτό; Ποιος τσέπωσε αυτά τα χρήματα;», αναρωτιέται η
Κριστίνα Μπερμούδεθ, ο παππούς της οποίας ήταν ταμίας του μυθικού Σαντιάγκο Μπερναμπέου και o πατέρας της, Αλεχάντρο Ρουίθ, «ψυχοπαίδι» του Ραμόν Μεντόθα (σ.σ.: διετέλεσε πρόεδρος της Ρεάλ την περίοδο 1985-95).
Οι αποκαλύψεις της ποταμός: «Η προμήθεια του ατζέντη (σ.σ.: Ρότζερ Λίντσε, ο ίδιος που εκπροσωπεί τον Κώστα Κατσουράνη) της μεταγραφής του Φαν Νιστελρόι μέσα σε μια ημέρα αυξήθηκε σκανδαλωδώς. Την Πέμπτη το συμβόλαιο του Ολλανδού ανέγραφε ετήσιες αποδοχές 1,2 εκατ. ευρώ, την επομένη μετά την παρουσίασή του το ποσό έγινε 1,5 εκατ. ευρώ. Ο νοών νοείτω...», καταλήγει η 39χρονη γυναίκα, που έβγαλε τα απωθημένα της και έχοντας επίσημα χαρτιά στα χέρια της αναζητεί δικαιοσύνη.
sport-fm.gr
Η γυναίκα που μιλάει άπταιστα επτά γλώσσες (!) και είχε αφιερώσει όλη της τη ζωή στη Ρεάλ, ούσα γραμματέας επί προεδρίας των Φερνάντο Μαρτίν, Λουίς Μοντεχάνο, Φλορεντίνο Πέρεθ, σπάει τη σιωπή της στην εφημερίδα «Interviu» και... σκανδαλίζει με τα λεγόμενά της. Εκθέτει δημοσίως τον νυν πρόεδρο της «Βασίλισσας», Ραμόν Καλντερόν, ο οποίος την καρατόμησε από το πόστο της με αποζημίωση 30 ευρώ (!) μόλις κάθισε στον προεδρικό θώκο (Ιούλιος 2006). Εμμέσως πλην σαφώς χαρακτηρίζει μιζαδόρο το δεξί χέρι του αφεντικού, Πέτζα Μιγιάτοβιτς, και πετάει τη σπόντα της περί νοθείας στις έσχατες προεδρικές εκλογές.
«Γνωρίζω τα πάντα για τις μεταγραφές του Μιγιάτοβιτς. Αγόραζε παίκτες με 20 εκατ. ευρώ, αν και άξιζαν μόλις 5 εκατ. ευρώ. Ο Γκάγκο κόστιζε 5 εκατ. ευρώ τον Σεπτέμβριο του 2006 και η Ρεάλ πλήρωσε τα τετραπλάσια τρεις μήνες αργότερα. Ο Ιγκουαΐν το ίδιο. Μόλις 7 εκατ. ευρώ τον Σεπτέμβριο, στα 20 εκατ. ευρώ η αγορά του τον Δεκέμβρη. Πώς γίνεται αυτό; Ποιος τσέπωσε αυτά τα χρήματα;», αναρωτιέται η
Κριστίνα Μπερμούδεθ, ο παππούς της οποίας ήταν ταμίας του μυθικού Σαντιάγκο Μπερναμπέου και o πατέρας της, Αλεχάντρο Ρουίθ, «ψυχοπαίδι» του Ραμόν Μεντόθα (σ.σ.: διετέλεσε πρόεδρος της Ρεάλ την περίοδο 1985-95).
Οι αποκαλύψεις της ποταμός: «Η προμήθεια του ατζέντη (σ.σ.: Ρότζερ Λίντσε, ο ίδιος που εκπροσωπεί τον Κώστα Κατσουράνη) της μεταγραφής του Φαν Νιστελρόι μέσα σε μια ημέρα αυξήθηκε σκανδαλωδώς. Την Πέμπτη το συμβόλαιο του Ολλανδού ανέγραφε ετήσιες αποδοχές 1,2 εκατ. ευρώ, την επομένη μετά την παρουσίασή του το ποσό έγινε 1,5 εκατ. ευρώ. Ο νοών νοείτω...», καταλήγει η 39χρονη γυναίκα, που έβγαλε τα απωθημένα της και έχοντας επίσημα χαρτιά στα χέρια της αναζητεί δικαιοσύνη.
sport-fm.gr
Και εδώ ένα πιο ολοκληρωμένο άρθρο για τις δηλώσεις τις κυρίας. Καλά έστω και τα μισά από όσα λέει να είναι αλήθεια νομίζω πως άμεσα θα μας χαιρετήσουν οι κύριοι που έκαναν τέτοια πράγματα στην ομάδα μας.
xabikos- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 267
καιρός να φύγουν επιτέλους!!!!αρκετά τους ανεχτήκαμε!!πλουτίσανε με τα χρήματα της ρεάλ.
mariatsili- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 456
Χαχα το ξέπλυμα μαύρου χρήματος πάει σύννεφο.20 εκατομμύρια αγοράστηκε ενώ άξιζε 5...Κλασσικά
crazymadritista- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 835
Ποιος εκανε 5εκ ο Gago και ο Higuain ? Ναι, σιγουρα. Γι αυτο η Manchester αγορασε κατι Τασιτς και Λαλιτς που δεν τους ξερει η μανα τους και πληρωσε κοντα 20εκ.
Φαινεται ποσο αγαπαει τη Ρεαλ η συγκεκριμενη γυναικα, γι αυτο και τα λεει αυτα. Για να κανει καλο στην ομαδα, rofl.
Φαινεται ποσο αγαπαει τη Ρεαλ η συγκεκριμενη γυναικα, γι αυτο και τα λεει αυτα. Για να κανει καλο στην ομαδα, rofl.
Καλά ναι. Όχι τσάμπα θα τον πέρναμε τον Γκάγκο. Εδώ ο Τζιώλης κανεί 2 εκ, σιγά μην κάνει ο Γκάγκο 5
supersergio- Banned
Τώρα που άρχισε να παίζει λίγο καλα η ομάδα αρχίσαν να δημοσιεύουν πάλι @@.Σιγά μην κάτσω να πιστέψω την κάθε πικραμένη να λέει μαμακίες..
Μια χαρά τα άξιζαν τα λεφτά τους.Όποιος δεν το πιστέυει αυτό νομίζω δεν έχει δει ποτέ αυτούς τους 2 παίκτες να παίζουν.
Μια χαρά τα άξιζαν τα λεφτά τους.Όποιος δεν το πιστέυει αυτό νομίζω δεν έχει δει ποτέ αυτούς τους 2 παίκτες να παίζουν.
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
Καλά και στην Μάντσεστερ ομως πολλά ακούγονται για το κόστος των μεταγραφών του Σερ Άλεξ και τις πιθανές μίζες.
Δεν ξέρω αν κάναν 5 ή 20, αυτό που θυμάμαι πάντως είναι ότι το κόστος της μεταγραφής τους ξαφνικά πήρε την ανιούσα.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τη σούταρε ο Καλντερόν. Μήπως γιατί δεν ήταν "δικιά του" και θα μάθαινε πολλά που δεν έπρεπε να ξέρει?
Δεν ξέρω αν κάναν 5 ή 20, αυτό που θυμάμαι πάντως είναι ότι το κόστος της μεταγραφής τους ξαφνικά πήρε την ανιούσα.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τη σούταρε ο Καλντερόν. Μήπως γιατί δεν ήταν "δικιά του" και θα μάθαινε πολλά που δεν έπρεπε να ξέρει?
Μήπως ήταν περιττή και δεν αγαπούσε τον σύλλογο?
supersergio- Banned
Δεν μπορεί να είναι γραμματέας τόσα χρόνια και ξαφνικά να σταμάτησε να αγαπάει την ομάδα... Συμφωνώ με τον Κλέων ότι προφανώς δεν εξυπηρετούσε τα συμφέροντα του Καλντερόν και Πέτσα.Η γυναίκα που μιλάει άπταιστα επτά γλώσσες (!) και είχε αφιερώσει όλη
της τη ζωή στη Ρεάλ, ούσα γραμματέας επί προεδρίας των Φερνάντο Μαρτίν,
Λουίς Μοντεχάνο, Φλορεντίνο Πέρεθ
Δηλαδοί όσοι δουλεύουν για την Ρεαλ αγαπάνε το σύλλογο? lol
Εννοείται πως υπάρχουν πολλοί που δεν τον αγαπάνε και δουλεύουν φυσικά για το κέρδος. Σιγά μην αγαπούσε π.χ. ο Γκράβεσεν τη Ρεαλ.
Λέτε οτί δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Καλντερον. Εγώ λέω ότι εξυπηρετούσε τα συμφέροντα του Περεθ. Ο Μαρτίν και ο Μοντεχάνο αν δεν κάνω λάθος είχαν αναλάβει καθήκοντα προέδρου όταν παραιτήθηκε ο Περεθ για λίγο μόλις καιρό. Για τσιράκι του Περεθ μου φαίνεται αυτή η κυρία, εχθρός των πραγματικών οπαδών της Ρεαλ.
Εννοείται πως υπάρχουν πολλοί που δεν τον αγαπάνε και δουλεύουν φυσικά για το κέρδος. Σιγά μην αγαπούσε π.χ. ο Γκράβεσεν τη Ρεαλ.
Λέτε οτί δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Καλντερον. Εγώ λέω ότι εξυπηρετούσε τα συμφέροντα του Περεθ. Ο Μαρτίν και ο Μοντεχάνο αν δεν κάνω λάθος είχαν αναλάβει καθήκοντα προέδρου όταν παραιτήθηκε ο Περεθ για λίγο μόλις καιρό. Για τσιράκι του Περεθ μου φαίνεται αυτή η κυρία, εχθρός των πραγματικών οπαδών της Ρεαλ.
supersergio- Banned
Σύμφωνα με το άρθρο ο παππούς της ήταν ταμίας του Μπερναμπέου.
Άν αληθεύει αυτό, τότε μάλλον αγαπάει το σύλλογο. Και για μένα πολύ περισσότερο αγάπησαν και αγαπούν το σύλλογο οι άνθρωποι του Μπερναμπέου από κάθε πρόεδρο ή παράγοντα.
Ο Μαρτίν και ο Μοντεχάνο είναι τσιράκια του Πέρεθ?
Γιατί την κράτησαν στη θέση της αυτοί.
Άν αληθεύει αυτό, τότε μάλλον αγαπάει το σύλλογο. Και για μένα πολύ περισσότερο αγάπησαν και αγαπούν το σύλλογο οι άνθρωποι του Μπερναμπέου από κάθε πρόεδρο ή παράγοντα.
Ο Μαρτίν και ο Μοντεχάνο είναι τσιράκια του Πέρεθ?
Γιατί την κράτησαν στη θέση της αυτοί.
Αυτοί ανέλαβαν χρέοι προέδρου για ελάχιστο καιρό στα μέσα προς το τέλος της σεζόν. Δεν νομίζω να είχαν χρόνο για πολλές αλλαγές, ούτε νομίζω να άλλαξαν άλλα πράγματα. Ο Μαρτιν πήγε να κάνει αλλαγές αλλά τον έδιωξαν ενώ ο άλλος πρέπει να ταν 100 χρονών, δεν νομίζω να καταλάβαινε και πολλά+ήξερε πως δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει σε αυτή τη θέση μετά τη λήξη της σεζόν.
Το ότι ο παππούς της ήταν ταμίας του Μπερναμπέου δεν λέει κάτι για την εγγονή του. Εμένα ο πατέρας μου και ο παππούς μου δεν έχουν δει ποτέ μπάλα ούτε είναι Ρεαλ, ούτε καμιά άλλη ομάδα, ούτε παίξανε μπάλα ποτέ αλλά εγώ παρακολουθώ όλη μέρα μπάλα, είμαι άρρωστος Ρεαλ, παίζω μπάλα συνέχεια κτλ.
Το ότι ο παππούς της ήταν ταμίας του Μπερναμπέου δεν λέει κάτι για την εγγονή του. Εμένα ο πατέρας μου και ο παππούς μου δεν έχουν δει ποτέ μπάλα ούτε είναι Ρεαλ, ούτε καμιά άλλη ομάδα, ούτε παίξανε μπάλα ποτέ αλλά εγώ παρακολουθώ όλη μέρα μπάλα, είμαι άρρωστος Ρεαλ, παίζω μπάλα συνέχεια κτλ.
supersergio- Banned
Bottom line, αν εχει κατι σοβαρο στα χερια της ας το παει εκει που πρεπει να δικαστει οποιος περνει μιζες και παραβιαζει τους κανονες. Το να δινει συνεντευξεις και να τραβαει τα φωτα της δημοσιοτητας δεν νομιζω να εξυπηρετει κανα σκοπο παρα να δυσφημει τον συλλογο. Ετσι και αλλιως, φετος δεν ειναι η πρωτη φορα που βλεπουμε αυτο το παραμυθι. Συνεχεια εχουν βγει "σκανδαλα" για τη διοικηση της Ρεαλ, ολοι τους ειχαν αποδειξεις και στο τελος εξαφανιστηκαν ολοι.
Ναι κλασσικά. Πονάει μερικούς το ότι η Ρεαλ επιτέλους έγινε ομάδα, το ότι πλέον δεν έχει παικτάκια τύπου Pablo Garcia το ότι το Bernabeou πάει να ξαναγίνει έδρα. Πολλά χρόνια είχαμε να δούμε πανό Sur στο δεύτερο διάζωμα πριν το ματς με την Βαλενθια. Τέλος το ψέμα με τους κολοπενίστες, το ψέμα των Tour στις ΗΠΑ (επειδή κάποιοι μιλάν για μίζες, ενώ παλιά δηλαδή ήταν όλα καθαρά), τέλος ο πόλεμος στους Sur. Η Ρεαλ έχει προς το παρών προπονητή, σοβαρούς παίκτες, εκλεγμένο σύμφωνα με τις διαδικασίες του συλλόγου πρόεδρο, οπαδούς που δείχνουν να ξυπνάνε. Σε όσους δεν αρέσει το πούλο. Muerte al antimadridistas
supersergio- Banned
Δεν νομίζω να έχει κάποιο στοιχείο για μίζες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Και η Αμερική κάποτε δεν ήταν γνωστή, δεν σημαίνει πως δεν υπήρχε όμως...
Άλλωστε είναι και λίγο δύσκολο να πιάσεις τον άλλο όταν παίρνει τη μίζα, εκτός αν είσαι κάνας Τριανταφυλλόπουλος....
Άλλωστε είναι και λίγο δύσκολο να πιάσεις τον άλλο όταν παίρνει τη μίζα, εκτός αν είσαι κάνας Τριανταφυλλόπουλος....
Διαβασα ενα αρθρο απο τους ταιμς του λονδινου και ελεγαν τα κλασσικα περι συμφωνιας ροναλντο και ρεαλ.δεν μου εκανε αυτο εντυπωση.ελεγε πως ο μανατζερ του ροναλντο ηρθε σε συμφωνια με τον προεδρο της ρεαλ περεθ(????) και οτι ειναι το κρυφο του χαρτι για να κερδισει τις εκλογες του 2010.βαλαμε ξανα προεδρο τον περεθ???????????????????????
Spike- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 68
Δυστυχώς επιβεβαιώνονται αυτά που λέγαμε πέρυσι και πρόπερσι...
Αρμόδιο όργανο είναι η γενική συνέλευση και τα όργανα της ομάδος που σίγουρα θα ξαποστέιλουν τους Καλντερόν και ΜΙΖΑτοβιτς.
Τι θα πει εκλέχθηκαν;
Πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής είναι και όχι ιδιοκτήτες!!!
Τώρα οσον αφορά τους οπαδούς - το 85 με 90% των οπαδών της Ρεάλ (σχεδόν σε κάθε δημοσκόπηση) ζητάνε να φύγουν τα λαμόγια (Καλντερόν και Πέτσας) απο την ομάδα!!!
Αρμόδιο όργανο είναι η γενική συνέλευση και τα όργανα της ομάδος που σίγουρα θα ξαποστέιλουν τους Καλντερόν και ΜΙΖΑτοβιτς.
Τι θα πει εκλέχθηκαν;
Πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής είναι και όχι ιδιοκτήτες!!!
Τώρα οσον αφορά τους οπαδούς - το 85 με 90% των οπαδών της Ρεάλ (σχεδόν σε κάθε δημοσκόπηση) ζητάνε να φύγουν τα λαμόγια (Καλντερόν και Πέτσας) απο την ομάδα!!!
Σελίδα 9 από 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
:: REAL MADRID CF :: Ιστορία - Διοικητικά :: Διοικητικά
Σελίδα 9 από 15
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης