Ramon Calderon
+19
chris-stig
xabikos
Spyros.kill
Morbidas
mariatsili
crazymadritista
Despotaros
alex_rm9
W.S_HOOLS
supersergio
Sergio-(4)-Ramos
Madridistagr
Eladir
billybiros
Nh04
MaDriDisM
Sergio Ramos
LesxiCTsirimonakis
Admin
23 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ιστορία - Διοικητικά :: Διοικητικά
Σελίδα 10 από 15
Σελίδα 10 από 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Πιστεύεται οτι πρέπει να παραιτηθεί ο Καλντερόν απο την προεδρία.
Απ: Ramon Calderon
Μα και το site εδώ αποτελεί μικρογραφία δημοψηφίσματος... Κοντά στο 90% των μελών εδώ δεν τους θέλει!!!Τώρα οσον αφορά τους οπαδούς - το 85 με 90% των οπαδών της Ρεάλ (σχεδόν
σε κάθε δημοσκόπηση) ζητάνε να φύγουν τα λαμόγια (Καλντερόν και Πέτσας)
απο την ομάδα!!!
Δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο για συμφωνία με τον Πέρεθ. Τον έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι μπορεί να τον φέρει και την επόμενη μέρα αφότου εκλεχθεί αν τελικά βάλει υποψηφιότητα και εκλεχθεί! Άντε μπας και ξανα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό του κόσμου!
Ποτε ακριβως ηταν το προβλημα να συμφωνησει ο C.Ronaldo να ερθει στη Ρεαλ και ο Perez καταφερε και πετυχε αυτο το κατορθωμα ? Το προβλημα παντα ηταν ο Ferguson και η United γενικοτερα, oποτε τα παραμυθια που γραφουν οι αγγλικες εφημεριδες ειναι για γελια.
Μικρη σημασια εχει τι πιστευουν οι οπαδοι τωρα, σημασια εχει τι θα ψηφισουν τα μελη οταν γινουν εκλογες. Και οταν ειχει πρωτοκατεβει στις εκλογες ο Calderon κανενας δεν του εδινε ελπιδες...αλλα μετα τα αποτελεσματα ειχαν μεινει εκπληκτοι ολοι. Το κλιμα μπορει να αλλαξει απο τη μια στιγμη στην αλλη και οσο η Ρεαλ διεκδικει πρωταθλημα και CL η χρονια μπορει να τελειωσει πετυχημενα, στο αγωνιστικο μερος τουλαχιστον.
Μικρη σημασια εχει τι πιστευουν οι οπαδοι τωρα, σημασια εχει τι θα ψηφισουν τα μελη οταν γινουν εκλογες. Και οταν ειχει πρωτοκατεβει στις εκλογες ο Calderon κανενας δεν του εδινε ελπιδες...αλλα μετα τα αποτελεσματα ειχαν μεινει εκπληκτοι ολοι. Το κλιμα μπορει να αλλαξει απο τη μια στιγμη στην αλλη και οσο η Ρεαλ διεκδικει πρωταθλημα και CL η χρονια μπορει να τελειωσει πετυχημενα, στο αγωνιστικο μερος τουλαχιστον.
Παλάθιος και Καλντερόν ηταν πρώτοι στις προτιμήσεις του κόσμου με τον Βιγιαρ Μίρ να είναι αρκετά γερός στα μέλη της Ρεάλ.
Σε όλες τις δημοσκοπήσεις πριν τις εκλογές Παλάθιος και Καλντερόν ήταν κοντά. (με τον Παλάθιος να προηγείται ελάχιστα) και φυσικά όλα αυτά επαληθεύτηκαν.
Ο Παλάσιος πήρε τις περισσότερες ψήφους και όχι ο Καλντερόν (άσχετα αν τελικά βγήκε ο Καλντερόν)...
Ο Καλντερόν ότι κατάφερε το κατάφερε με τα ψέματα και την υπόθεση Κακά.
Απο την αρχή φάνηκε οτι ο μόνος στόχος του ήταν να πάρει την καρέκλα και δεν τον ένοιαζε τίποτα άλλο.
Σε όλες τις δημοσκοπήσεις πριν τις εκλογές Παλάθιος και Καλντερόν ήταν κοντά. (με τον Παλάθιος να προηγείται ελάχιστα) και φυσικά όλα αυτά επαληθεύτηκαν.
Ο Παλάσιος πήρε τις περισσότερες ψήφους και όχι ο Καλντερόν (άσχετα αν τελικά βγήκε ο Καλντερόν)...
Ο Καλντερόν ότι κατάφερε το κατάφερε με τα ψέματα και την υπόθεση Κακά.
Απο την αρχή φάνηκε οτι ο μόνος στόχος του ήταν να πάρει την καρέκλα και δεν τον ένοιαζε τίποτα άλλο.
Είναι πασιφανές ρε παίδες γιατί δεν λέτε να το καταλάβετε ότι δεν κάνει για την ομάδα.... Γιατί το 90% των οπαδών δεν τον θέλουν ''πλέον'' γιατί πριν 1-2 χρόνια όταν μας έταζε Κακάδες και Κριστιάνους θυμάστε πόσο ενθουσιασμένος ήμουν και εγώ. Αλλά ρε παίδες στην αρχή θα μας έφερνε Κακά, δεν ήρθε. Μετά Ρονάλντο, δεν ήρθε! Παρόλο που οι δηλώσεις και τα άρθρα έβγαιναν όλο το χρόνο!
Εγώ θυμάμε με τον Πέρεθ, βγήκε πρόεδρος μετά από λίγο καιρό χωρίς να πάρω χαμπάρι ήρθε ο Ζιζού. Απλά και ωραία.
Εγώ θυμάμε με τον Πέρεθ, βγήκε πρόεδρος μετά από λίγο καιρό χωρίς να πάρω χαμπάρι ήρθε ο Ζιζού. Απλά και ωραία.
figo ennoeis. o zizou eirthe tin epomeni xronia
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
Σωστά... Μπερδεύτην Είναι τόσοι πολλοί οι παιχταράδες που ήρθαν επί Πέρεθ που τι να πρωτοπιάσεις...
Mην ξαναμπουμε στην ιδια κουβεντα, ο ενας πηρε CL o αλλος συνεχομενα πρωταθληματα, ο ενας εφερε Figo ο αλλος Robben κτλ. Ετσι και αλλιως οι εκλογες και αργουν αλλα και ο Perez δεν εχει δηλωσει καν οτι θα κατεβει.
Η μόνη προεκλογική υπόσχεση του Καλντερόν που τηρηθηκε ήταν ο Ρόμπεν. Κακά και Φάμπρεγας ακόμα τους ψάχνουμε...
Εγώ όταν βγηκε ο Καλντερόν μπορώ να πω ότι πανηγύρισα, γιατί θεωρούσα και θεωρώ τον Καπέλο έναν εξαιρετικό προπονητή και γιατί πίστεψα όπως κάθε φίλος της Ρεάλ ότι θα τηρήσει αυτά που είχε υποσχεθεί. Αντί όμως να τηρήσει όσα υποσχέθηκε, τελικά έδιωξε και το ισχυρό του χαρτί, τον Καπέλο. Από την άλλη οι συνεχείς γκάφες, η ανικανότητα να φέρει παίκτες και η προσβλητική συμπεριφορά σε μεγάλες δόξες του ποδοσφαίρου όπως ο Μπέκαμ και ο Ρονάλντο με κάνουν να πιστεύω ότι ο άνθρωπος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!
Ο Πέρεθ αν δεν είχε κάνει τη βλακεία να διώξει τον Ντελ Μπόσκε και να κάνει περιοδείες στην Ασία, δεν θα είχε φύγει ποτε από πρόεδρος. Τήρησε τις βασικότερες από τις υποσχέσεις του, μας ξεχρέωσε, έφερε Φίγκο και κάθε χρόνο ερχόταν και ένας παιχταράς. Ρονάλντο, Ζιζού, Μπέκαμ (μέσα από τα χέρια του Λαπόρτα κιόλας...), Όουεν, Σάμουελ, Ρομπίνιο κλπ κλπ
Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο καταλληλότερος για πρόεδρος, αυτό που ξέρω είναι ότι η παρούσα διοίκηση έχει αποτύχει παταγωδώς. Ίσως ο Παλάθιος να είναι μία αξιόπιστη λύση, αλλά όλα αυτά στην πράξη κρίνονται και όχι στη θεωρία. Πάντως το σίγουρο είναι ότι αν δεν του δώσουμε την ευκαιρία, δεν θα μάθουμε ποτέ τι μπορεί να κάνει...
Εγώ όταν βγηκε ο Καλντερόν μπορώ να πω ότι πανηγύρισα, γιατί θεωρούσα και θεωρώ τον Καπέλο έναν εξαιρετικό προπονητή και γιατί πίστεψα όπως κάθε φίλος της Ρεάλ ότι θα τηρήσει αυτά που είχε υποσχεθεί. Αντί όμως να τηρήσει όσα υποσχέθηκε, τελικά έδιωξε και το ισχυρό του χαρτί, τον Καπέλο. Από την άλλη οι συνεχείς γκάφες, η ανικανότητα να φέρει παίκτες και η προσβλητική συμπεριφορά σε μεγάλες δόξες του ποδοσφαίρου όπως ο Μπέκαμ και ο Ρονάλντο με κάνουν να πιστεύω ότι ο άνθρωπος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!
Ο Πέρεθ αν δεν είχε κάνει τη βλακεία να διώξει τον Ντελ Μπόσκε και να κάνει περιοδείες στην Ασία, δεν θα είχε φύγει ποτε από πρόεδρος. Τήρησε τις βασικότερες από τις υποσχέσεις του, μας ξεχρέωσε, έφερε Φίγκο και κάθε χρόνο ερχόταν και ένας παιχταράς. Ρονάλντο, Ζιζού, Μπέκαμ (μέσα από τα χέρια του Λαπόρτα κιόλας...), Όουεν, Σάμουελ, Ρομπίνιο κλπ κλπ
Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο καταλληλότερος για πρόεδρος, αυτό που ξέρω είναι ότι η παρούσα διοίκηση έχει αποτύχει παταγωδώς. Ίσως ο Παλάθιος να είναι μία αξιόπιστη λύση, αλλά όλα αυτά στην πράξη κρίνονται και όχι στη θεωρία. Πάντως το σίγουρο είναι ότι αν δεν του δώσουμε την ευκαιρία, δεν θα μάθουμε ποτέ τι μπορεί να κάνει...
Για να κάνω μια παρένθεση:το ξέρετε το σκηνικό της μεταγραφής του Ζιζού από τον Πέρεθ?Λοιπόν συναντήθηκαν πρώτη φορά σε ένα γκαλά της Ουέφα.Εκεί που καλοτρώγανε όλοι ο Πέρεθ γράφει σε μια χαρτοπετσέτα "θες να παίξεις στη Ρεάλ?" και την πασάρει κρυφά στο Ζιζού.Κια αυτός του την επιστρέφει με τη λέξη "ναι" πάνω της...Τα υπόλοιπα τα ξέρετε.Κόντρα με τη Γιούβε κλπ κλπ.Τουτέστιν 90 εκτ. για τον παίχτη και άλλα 70 στη Γιουβε...Γατόνι ο Πέρεθ
crazymadritista- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 835
Ναι αστερια ερχονταν (στην αρχη τουλαχιστον γιατι κατι Owen ηταν για τα ματια του κοσμου) αλλα το θεμα ηταν οτι τα κριτηρια δεν ηταν αγωνιστικα αλλα εμπορικα τα οποια στοιχησαν στην ομαδα. Τα παραδειγματα πολλα, Makelele πουληθηκε επειδη δεν του δωθηκε αυξηση, Vieira και αλλοι αμυντικογενεις παικτες δεν ηρθαν γιατι δεν πουλουσαν φανελες και τελος αν αντι για τον Beckham ειχε ερθει ο Ronaldinho μπορει η Ρεαλ να ηταν στο Παρισι το 2006.MaDriDisM έγραψε:...Τήρησε τις βασικότερες από τις υποσχέσεις του, μας ξεχρέωσε, έφερε Φίγκο και κάθε χρόνο ερχόταν και ένας παιχταράς. Ρονάλντο, Ζιζού, Μπέκαμ (μέσα από τα χέρια του Λαπόρτα κιόλας...), Όουεν, Σάμουελ, Ρομπίνιο κλπ κλπ....
Τουλάχιστον ο Πέρεθ έπαιρνε παίχτες για τσου λου... Ο Καλντερόν δεν έχει πάρει ούτε έναν παίχτη για τσου λου!
Παιδιά μην τα ισοπεδώνουμε όλα..Καταλαβαίνω ότι είστε απογοητευμένοι απο την τωρινή διοίκηση αλλά υπάρχει και ένα όριο.Diarra,Robben,Sneijder,Cannavaro,Nistelrooy τι ήρθαν?Για να παίζουν στο Bernabeu με Osasuna και Almeria?
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
Eladir έγραψε: .......και τελος αν αντι για τον Beckham ειχε ερθει ο Ronaldinho μπορει η Ρεαλ να ηταν στο Παρισι το 2006.
Εκείνη τη στιγμή ο Μπέκαμ θεωρούνταν πολύ καλύτερος του Ροναλντίνιο. Συνεπώς, με τα τότε δεδομένα ήταν η καλύτερη μεταγραφή που μπορούσε να γίνει. Νομίζεις αν ο Λαπόρτα είχε πάρει τον Μπέκαμ θα έψαχνε για Ροναλντίνιους??
Αλλά αφού έφαγε πόρτα από τον Μπέκαμ, πήγε στο σχέδιο Β. Άλλο αν τελικά ήταν τυχερός και του βγήκε. Στο Παρίσι πάντως έβαλε το χεράκι του και ο Μέρκ για να πάει η Φάρ$α (μην τα ξεχνάμε αυτά... ). Και που πήγε τελικό τι έκανε εκεί? Εξαφανιζόλ ήταν στον τελικό ο Ροναλντίνιο....
Ο Μπέκαμ όμως μην ξεχνάς και πόσα χρήματα έφερε στα ταμεία του συλλόγου και είναι πολύ σημαντικό αυτό για να μην έχει χρέη η ομάδα.
crazymadritista έγραψε:Εκεί που καλοτρώγανε όλοι ο Πέρεθ γράφει σε μια χαρτοπετσέτα "θες να παίξεις στη Ρεάλ?" και την πασάρει κρυφά στο Ζιζού.Κια αυτός του την επιστρέφει με τη λέξη "ναι" πάνω της...
Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι οι μεγάλες μεταγραφές θέλουν να έχεις και @@ για να τις κάνεις και δεν αρκούν μόνο τα λεφτά. Ο Πέρεθ είχε πάντως την ικανότητα να κλείνει τους παίκτες που ήθελε...
Ο Πέρεθ είναι άσχετος από μπάλα. Χάρη σε αυτόν πολλοί δεν θεωρούν την Ρεαλ ως την κορυφαία ομάδα του πλανήτη πλέον. Εύκολα ξεχνάτε το 0-3 από τα γυφτάκια, τον άσχετο τον πρώην βοηθό του Φεργκισον που μας έφερε για coach, τον Beckham που έπαιξε 3 μήνες μπάλα σε 4 χρόνια, αφήστε που αυτός ο αλήτης (Περεθ) ευθύνεται για την περιθωριοποίηση και την παρακμή των Ultras Sur. Ο χειρισμός του Καλντερον στα αγωνιστικά θέματα με εξαίρεση το διώξιμο του Καπελο ήταν άψογος. Και στην τελική να σας πω και κάτι: πρωτάθλημα στο τσακ πήρε ο Καπέλο, πρωτάθλημα στο χαλαρό πήρε και ο Σουστερ. Πήρε 2 λίγκες σε 2 χρόνια και ένα σούπερ καπ. Όσο για τον Ρονάλντο καταλάβετε το ότι ο παίκτης αυτός ήθελε να παίζει βασικός. Η τότε ΡΕαλ όμως δεν μπορύσε να παίζει με 2 φορ, που δεν μαρκάρουν καθόλου. Για αυτό έπρεπε να πάρει το πούλο.
Επίσης με τον Καλντερον ξεφορτωθήκαμε κάτι παρτάλια τύπου Κασανο, Παβον, Παμπλο Γκαρθια κτλ που μας τους είχε φέρει ως Πέρεθ ως σωτήρες. Στην τελική χέστικα για τον αν παίρνει μίζες ο Μιγιατοβιτς. Μου έχει φέρει όλους του παικταράδες και 3 τίτλους σε 2 χρόνια.
Επίσης με τον Καλντερον ξεφορτωθήκαμε κάτι παρτάλια τύπου Κασανο, Παβον, Παμπλο Γκαρθια κτλ που μας τους είχε φέρει ως Πέρεθ ως σωτήρες. Στην τελική χέστικα για τον αν παίρνει μίζες ο Μιγιατοβιτς. Μου έχει φέρει όλους του παικταράδες και 3 τίτλους σε 2 χρόνια.
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Καταρχάς φίλε supersergio, άλλο θέμα οι Ultras και άλλο η ομάδα
Αν φέρθηκε καλά στους Ultras (που για μένα κακός - έπρεπε να τους ξαποστείλει) δεν τον κάνει και καλό πρόεδρο....
και αν κλέβει είναι κλέφτης πάει και τελείωσε και κλέβει απο την ομάδα...
Αν ο κάθε πρόεδρος της Ρεάλ (και οι δικοί του κλέβανε για κάθε πρωτάθλημα) τι θα γινόταν;
Για μένα το όλο θέμα πρέπει να φτάσει στην δικαιοσύνη και αν μπορέσει να αποδειχθεί κάτι να πάνε στην φυλακή!!! - όχι απλά να φύγουνε απο την ομάδα.
Οσον αφορά το θέμα του Ροναλντινιο και του Μπέκαμ τώρα.
Να ξεκαθαρίσουμε δύο πράγματα.
Καταρχάς δεν είμαι μέσα στις ομάδες για να ξέρω πως γίναν τα πράγματα για αυτό θα μιλήσω για αυτά που είναι σίγουρα...
Ο Λαπόρτα προεκλογικά δήλωσε οτι υπάρχει συμφωνία με την Μάτζεστερ για τον παίκτη (Μπέκαμ) και όχι με τον παίκτη... (Όπως ξέρετε για να γίνει μια μεταγραφή πρέπει να συμφωνήσει και ο παίκτης)
....
Οσον αφορά τον Ροναλτίνιο...
Ο Ροναλτίνιο με δηλώσεις του έλεγε συνέχεια οτι θέλει να πάει στην Ρεάλ και τέτοια...
Όμως και να ήθελε να πάει στην Ρεάλ - δεν μπορούσε να παίξει γιατί η Ρέαλ είχε 3 ξένους μιας και ο Ροναλνίνιο και ο Ρονάλντο και ο Ρομπέρτο Κάρλος δεν είχαν κοινοτικά διαβατήρια.
Δεν ξέρω αν ήταν καλός πρόεδρος ο Πέρεθ...
Αλλά τα στοιχειώδη (οτι στην Ισπανία παίζουνε 3 ξένοι παίκτες το ήξερε)
και δεν έκανε μεταγραφές χωρίς να γνωρίζει τους κανόνες ...
μετά αίτημα στην ΟΥΕΦΑ να αλλάξει τους κανόνες και άλλα τέτοια καραγκιοζιλίκια.
Αυτά δηλαδή που γίνονται σήμερα στην Ρεάλ Μαδρίτης...
και πιστέψετε με ... αυτά που γίνονται σήμερα στην Ρεάλ (απο τους ερασιτέχνες διοικούντες αλλά επαγγελματίες μιζαδόρους) δεν γίνονται ούτε στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.
Αν φέρθηκε καλά στους Ultras (που για μένα κακός - έπρεπε να τους ξαποστείλει) δεν τον κάνει και καλό πρόεδρο....
και αν κλέβει είναι κλέφτης πάει και τελείωσε και κλέβει απο την ομάδα...
Αν ο κάθε πρόεδρος της Ρεάλ (και οι δικοί του κλέβανε για κάθε πρωτάθλημα) τι θα γινόταν;
Για μένα το όλο θέμα πρέπει να φτάσει στην δικαιοσύνη και αν μπορέσει να αποδειχθεί κάτι να πάνε στην φυλακή!!! - όχι απλά να φύγουνε απο την ομάδα.
Οσον αφορά το θέμα του Ροναλντινιο και του Μπέκαμ τώρα.
Να ξεκαθαρίσουμε δύο πράγματα.
Καταρχάς δεν είμαι μέσα στις ομάδες για να ξέρω πως γίναν τα πράγματα για αυτό θα μιλήσω για αυτά που είναι σίγουρα...
Ο Λαπόρτα προεκλογικά δήλωσε οτι υπάρχει συμφωνία με την Μάτζεστερ για τον παίκτη (Μπέκαμ) και όχι με τον παίκτη... (Όπως ξέρετε για να γίνει μια μεταγραφή πρέπει να συμφωνήσει και ο παίκτης)
....
Οσον αφορά τον Ροναλτίνιο...
Ο Ροναλτίνιο με δηλώσεις του έλεγε συνέχεια οτι θέλει να πάει στην Ρεάλ και τέτοια...
Όμως και να ήθελε να πάει στην Ρεάλ - δεν μπορούσε να παίξει γιατί η Ρέαλ είχε 3 ξένους μιας και ο Ροναλνίνιο και ο Ρονάλντο και ο Ρομπέρτο Κάρλος δεν είχαν κοινοτικά διαβατήρια.
Δεν ξέρω αν ήταν καλός πρόεδρος ο Πέρεθ...
Αλλά τα στοιχειώδη (οτι στην Ισπανία παίζουνε 3 ξένοι παίκτες το ήξερε)
και δεν έκανε μεταγραφές χωρίς να γνωρίζει τους κανόνες ...
μετά αίτημα στην ΟΥΕΦΑ να αλλάξει τους κανόνες και άλλα τέτοια καραγκιοζιλίκια.
Αυτά δηλαδή που γίνονται σήμερα στην Ρεάλ Μαδρίτης...
και πιστέψετε με ... αυτά που γίνονται σήμερα στην Ρεάλ (απο τους ερασιτέχνες διοικούντες αλλά επαγγελματίες μιζαδόρους) δεν γίνονται ούτε στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.
supersergio έγραψε:Ο Πέρεθ είναι άσχετος από μπάλα. Χάρη σε αυτόν πολλοί δεν θεωρούν την Ρεαλ ως την κορυφαία ομάδα του πλανήτη πλέον.
Χάρη στον Πέρεθ έγινες ο πλουσιότερος σύλλογος στον πλανήτη και υπάρχεις αυτή τη στιγμή στην πρώτη κατηγορία. Αν είχες υποβιβαστεί από τα χρέη θα ήταν καλύτερα???
supersergio έγραψε:Ο χειρισμός του Καλντερον στα αγωνιστικά θέματα με εξαίρεση το διώξιμο του Καπελο ήταν άψογος.
Ανέκδοτα λες?
Ποιός ήταν άψογος?
Αυτός που έχει την ομάδα χωρίς αξιόλογο μπακ-απ σε διάφορες θέσεις (τέρμα-δεξί μπακ-σέντερ μπακ-αριστερό μπακ)?
Αυτός που στην αρχή της χρονιάς έδιωξε τον Ρομπίνιο, ενώ ο προπονητής είχε πει ότι τον χρειάζεται και μάλιστα χωρίς να τον αντικαταστήσει??
Αυτός που μας έχει κάνει ρεζίλι με την υπόθεση Ρονάλντο??
Αυτός που βγήκε στα κρυφά (νομίζοντας ο εξυπνούλης ότι δεν τον καταγράφουν) και έλεγε για εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της Ρεάλ ότι είναι άχρηστοι και τεμπέληδες κι ότι στόχος τους είναι να γίνουν μοντέλα και ηθοποιοί?
Αυτός που σούταρε τον Μπέκαμ και μετά τον παρακάλαγε μήπως μείνει?
Αυτός που έκανε κεκλεισμένων των θυρών παρουσίαση παίκτη για να μη φάει γιουχάρισμα?
Αυτός που δεν διάβασε τον κανονισμό της ΟΥΕΦΑ για το δικαίωμα συμμετοχής στο τσου λου και μετά ζήταγε να γίνει η εξαίρεση??
Για να σοβαρευτούμε λίγο...
supersergio έγραψε:Και στην τελική να σας πω και κάτι: πρωτάθλημα στο τσακ πήρε ο Καπέλο, πρωτάθλημα στο χαλαρό πήρε και ο Σουστερ.
Ναι, και την ομάδα ποιος την έφτιαξε ο Σούστερ???
supersergio έγραψε: Όσο για τον Ρονάλντο καταλάβετε το ότι ο παίκτης αυτός ήθελε να παίζει βασικός. Η τότε ΡΕαλ όμως δεν μπορύσε να παίζει με 2 φορ, που δεν μαρκάρουν καθόλου. Για αυτό έπρεπε να πάρει το πούλο.
ΟΚ, έπρεπε να φύγει έτσι όπως έφυγε και να είναι εχθρός αντί για φίλος?
Μετά θέλετε να έρχονται μεγάλοι παίκτες στη Ρεάλ. Αμ δε θα 'ρθουν όταν βλέπουν αυτά.
supersergio έγραψε:Επίσης με τον Καλντερον ξεφορτωθήκαμε κάτι παρτάλια τύπου Κασανο, Παβον, Παμπλο Γκαρθια κτλ που μας τους είχε φέρει ως Πέρεθ ως σωτήρες.
Ναι και φορτωθήκαμε παρτάλια τύπου Μετσέλντερ και Ντούντεκ.
supersergio έγραψε:Στην τελική χέστικα για τον αν παίρνει μίζες ο Μιγιατοβιτς. Μου έχει φέρει όλους του παικταράδες και 3 τίτλους σε 2 χρόνια.
Όταν θα έχεις χρέη και θα ψάχνεσαι θα σε νοιάξει, αλλά τότε ίσως να είναι αργά.
Παίδες δεν ξέρω αλλά παίζει να είστε από τους λίγους στα τόσα εκατομμύρια Μαδριλένους που σας αρέσει η διοίκηση και την υποστηρίζεται. Τι να πω... Δεν βρίσκω κανένα λόγο που το κάνετε αυτό. Δεν γίνετε 90% των οπαδών να είναι λάθος και το 10% αν είναι σωστό!
Πάντως να ξέρετε λίγα είναι τα ψωμιά του Καλντερόν στην ομάδα...
Πάντως να ξέρετε λίγα είναι τα ψωμιά του Καλντερόν στην ομάδα...
Για μενα δεν υπαρχει σωστο και λαθος, ο καθενας παρακολουθει τα πραγματα και εχει την δικη του αποψη. Τωρα για το αν η πλειοψηφια εχει παντα δικιο, διαφωνω, ειδικα στο ποδοσφαιρο. Προσφατο παραδειγμα στη Barcelona, το καλοκαιρι σχεδον τα 2/3 ψηφισαν να παρει πουλο ο Laporta χωρις καν να υπαρχει αντικαταστατης. Λιγους μηνες μετα η Barcelona ειναι φαβορι να κατακτησει τα παντα.
PS: Το να στηριζω την διοικηση εγω το θεωρω αυτονοητο, οπως και το να στηριζω τον εκαστοτε προπονητη και τους εκαστοτε παικτες που ειναι κομματι του συλλογου.
PS: Το να στηριζω την διοικηση εγω το θεωρω αυτονοητο, οπως και το να στηριζω τον εκαστοτε προπονητη και τους εκαστοτε παικτες που ειναι κομματι του συλλογου.
Αυτό που λες για τους Ultras Sur είναι μεγάλη ντροπή. Oι Ultras Sur είναι το μόνο group που στηρίζει σοβαρά την Ρεαλ και την ακολουθεί παντού. Πάλι καλά που έμειναν όσοι έμειναν αλλιώς ούτε την Αλικάντε δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε στο Μπερναμπέου. Βέβαια ίσως να μην έχεις παίξει μπάλα για αυτό να τα λες αυτά. Αν είχες πάει πρόσφατα Μπερναμπέου σε κανά ματς τύπου Ρεαλ- Ουελβα θα καταλάβαινες γιατί η Ρεαλ νικάει 1-0 και 2-0 και όχι 5-0. Δεν είναι θέμα παικτών αλλά ατμόσφαιρας.
Συνεχίζοντας δεν νομίζω να άφηναν τη Ρεαλ όπως και καμιά άλλη μεγάλη ομάδα να υποβιβαστεί. Όσο για το μπακ απ που λες στα δεξιά έχεις 3 παικταράδες: Σερχιο Ραμος, Μιτσελ Σαλγαδο και Μ. Τορες. Αριστερό μπακ έχεις άλλους 3: Τορες, Μαρσελο, Χάιντσε άσχετα αν οι 2 από τους 3 κάτι εχουν πάθει φέτος ξαφνικά και δεν αποδίσουν τα αναμενόμενα. Σεντερ μπακ έχεις : Καναβαρο, Πεπε, Ραμος, Χαιντσε, Μετσελντερ. Τώρα ίσως να μην είδες το φετινό Μπαρστελονα- Ρεαλ για αυτό να θεωρείς τον Μετσελντερ άχρηστο. Όσο για τον Ρομπίνιο ο παίκτης έπρεπε να φύγει. Ήταν βλάκας. Μ' αρέσει που τη μια λες ότι ο προπονητής(ΣΟυστερ) τον ήθελε άρα έπρεπε να μείνει και την άλλη ότι ο Σουστερ έιναι άσχετος. Άμα είναι άσχετος γιατί να τον ακούσουν? Αν είναι καλός γιατί να ήταν λάθος το διώξιμο του Καπέλο? Αποφάσισε, μην το παίζεις κολοτούμπας.
Στην υπόθεση Ρονάλντο μόνο εσύ λες πως έγινες ρεζίλι. Επειδή η Μαρκα έβγαζε δημοσιεύματα κάθε μέρα πάει να πει πως προσπαθούσες επί ένα καλοκαίρι να πάρεις το παίκτη? Στην τελική ο ΡΟνάλντο ήτανε όχι ο Σόουζα. Επίσης πότε ακριβώς παρακαλάγαμε τον Μπεκαμ να μείνει? Σε ποιό άρθρο της Μαρκα? Όταν έρχεται ένας νέος παίκτης θεωρώ πως δεν είναι σωστό στην παρουσίασή του να ακούει βρισίδια. Καλά έκανε ο Καλντερον και την έκανε και κλεισμένων. Στην τελική όποιος γιούχαρε πολύ απλά είτε δεν είναι Ρεαλ είτε είναι καθυστεριμένος. Όσο για τον κανονισμό που ξέρεις ότι δεν τον διάβασε? Μπορεί επίτηδες να αγόρασε τους παίκτες για να κάνει ένσταση με σκοπό να δικαιωθεί.
Την ομάδα φυσικά και δεν την έφτιαξε ο Σουστερ οπότε μην κρίνεις από τις δηλώσεις του για την υπόθεση Ρομπινιο.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν θα έρχονται μεγάλοι παίκτες στην Ρεαλ. Με ενδιαφέρει η ομάδα να κερδίζει κούπες. Έφυγε ο χοντρός, πήρες την κούπα. Mission accomplished.
Όταν θα έχω χρέη (που ίσως και να μην έχω) θα το συζητήσουμε τότε.
Συνεχίζοντας δεν νομίζω να άφηναν τη Ρεαλ όπως και καμιά άλλη μεγάλη ομάδα να υποβιβαστεί. Όσο για το μπακ απ που λες στα δεξιά έχεις 3 παικταράδες: Σερχιο Ραμος, Μιτσελ Σαλγαδο και Μ. Τορες. Αριστερό μπακ έχεις άλλους 3: Τορες, Μαρσελο, Χάιντσε άσχετα αν οι 2 από τους 3 κάτι εχουν πάθει φέτος ξαφνικά και δεν αποδίσουν τα αναμενόμενα. Σεντερ μπακ έχεις : Καναβαρο, Πεπε, Ραμος, Χαιντσε, Μετσελντερ. Τώρα ίσως να μην είδες το φετινό Μπαρστελονα- Ρεαλ για αυτό να θεωρείς τον Μετσελντερ άχρηστο. Όσο για τον Ρομπίνιο ο παίκτης έπρεπε να φύγει. Ήταν βλάκας. Μ' αρέσει που τη μια λες ότι ο προπονητής(ΣΟυστερ) τον ήθελε άρα έπρεπε να μείνει και την άλλη ότι ο Σουστερ έιναι άσχετος. Άμα είναι άσχετος γιατί να τον ακούσουν? Αν είναι καλός γιατί να ήταν λάθος το διώξιμο του Καπέλο? Αποφάσισε, μην το παίζεις κολοτούμπας.
Στην υπόθεση Ρονάλντο μόνο εσύ λες πως έγινες ρεζίλι. Επειδή η Μαρκα έβγαζε δημοσιεύματα κάθε μέρα πάει να πει πως προσπαθούσες επί ένα καλοκαίρι να πάρεις το παίκτη? Στην τελική ο ΡΟνάλντο ήτανε όχι ο Σόουζα. Επίσης πότε ακριβώς παρακαλάγαμε τον Μπεκαμ να μείνει? Σε ποιό άρθρο της Μαρκα? Όταν έρχεται ένας νέος παίκτης θεωρώ πως δεν είναι σωστό στην παρουσίασή του να ακούει βρισίδια. Καλά έκανε ο Καλντερον και την έκανε και κλεισμένων. Στην τελική όποιος γιούχαρε πολύ απλά είτε δεν είναι Ρεαλ είτε είναι καθυστεριμένος. Όσο για τον κανονισμό που ξέρεις ότι δεν τον διάβασε? Μπορεί επίτηδες να αγόρασε τους παίκτες για να κάνει ένσταση με σκοπό να δικαιωθεί.
Την ομάδα φυσικά και δεν την έφτιαξε ο Σουστερ οπότε μην κρίνεις από τις δηλώσεις του για την υπόθεση Ρομπινιο.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν θα έρχονται μεγάλοι παίκτες στην Ρεαλ. Με ενδιαφέρει η ομάδα να κερδίζει κούπες. Έφυγε ο χοντρός, πήρες την κούπα. Mission accomplished.
Όταν θα έχω χρέη (που ίσως και να μην έχω) θα το συζητήσουμε τότε.
supersergio- Banned
Καλντερόν: «Η Ρεάλ ποτέ δεν πεθαίνει»
Την αισιοδοξία πως η Ρεάλ Μαδρίτης παρά το κακό της ξεκίνημα στη σεζόν θα προσφέρει χαρά στους φιλάθλους της την τρέχουσα περίοδο εξέφρασε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ραμόν Καλντερόν. Η «βασίλισσα» απέχει 12 βαθμούς από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, έχει ήδη αποκλειστεί από το Κύπελλο, ενώ στους «16» του Champions League θα έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στη Λίβερπουλ.
«Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά δεν αποκλείω να χαρούμε στο τέλος της περιόδου. Αυτή την ομάδα δεν μπορείς να την ξεγράψεις ποτέ. Πάντα ορθώνει ανάστημα όταν αντιμετωπίζει προβλήματα. Οι παίκτες έχουν χαρακτήρα και είμαι βέβαιος πως θα μας δώσουν χαρά», δήλωσε, ενώ απαντώντας στους επικριτές της ομάδας, είπε: «Φαίνεται πως κάποιοι θεωρούν εύκολο να κατακτήσεις το πρωτάθλημα για δύο συνεχείς σεζόν, κάτι που η Ρεάλ δεν είχε πετύχει για 21 χρόνια».
sport-fm.gr
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Φυσικά και θα χαρούμε στο τέλος... Όταν θα την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια!!!
«Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά δεν αποκλείω να χαρούμε στο τέλος της περιόδου. Αυτή την ομάδα δεν μπορείς να την ξεγράψεις ποτέ. Πάντα ορθώνει ανάστημα όταν αντιμετωπίζει προβλήματα. Οι παίκτες έχουν χαρακτήρα και είμαι βέβαιος πως θα μας δώσουν χαρά», δήλωσε, ενώ απαντώντας στους επικριτές της ομάδας, είπε: «Φαίνεται πως κάποιοι θεωρούν εύκολο να κατακτήσεις το πρωτάθλημα για δύο συνεχείς σεζόν, κάτι που η Ρεάλ δεν είχε πετύχει για 21 χρόνια».
sport-fm.gr
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Φυσικά και θα χαρούμε στο τέλος... Όταν θα την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια!!!
Το 10ο CL θα ειναι η εξιλεωση και χτες που ειδα τη Liverpool ηταν χωμα, μακαρι να εμφανιστει ετσι και σε 1μιση μηνα στο Βernabeu.
Όντως πολύ μέτρια η Λιβερπουλ, πάλι μόνος του έπαιζε ο Gerrard. Όσο για το 10ο άσε δεν έχει σημασία, σημασία έχει να φύγει ο Καλντερον. Με το που φύγει θα τα σηκώνουμε ένα-ένα + ότι θα παίζουμε με Ροναλντο, Κακα, Μεσι κτλ.
supersergio- Banned
supersergio έγραψε:Συνεχίζοντας δεν νομίζω να άφηναν τη Ρεαλ όπως και καμιά άλλη μεγάλη ομάδα να υποβιβαστεί.
Ωραία λογική αυτή. Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι.
supersergio έγραψε:Όσο για το μπακ απ που λες στα δεξιά έχεις 3 παικταράδες: Σερχιο Ραμος, Μιτσελ Σαλγαδο και Μ. Τορες.
supersergio έγραψε:Αριστερό μπακ έχεις άλλους 3: Τορες, Μαρσελο, Χάιντσε άσχετα αν οι 2 από τους 3 κάτι εχουν πάθει φέτος ξαφνικά και δεν αποδίσουν τα αναμενόμενα.
Αν τους μαζέψεις και τους 3 αυτούς δεν κάνουν τον Ρομπέρτο Κάρλος της περασμένης 10ετίας.
supersergio έγραψε:Σεντερ μπακ έχεις : Καναβαρο, Πεπε, Ραμος, Χαιντσε, Μετσελντερ. Τώρα ίσως να μην είδες το φετινό Μπαρστελονα- Ρεαλ για αυτό να θεωρείς τον Μετσελντερ άχρηστο.
Το παρακολούθησα και δεν θυμάμαι να είχε καμιά τρελή απόδοση ο Μετσε. Όπως τον έχω δει και σε κάτι ματς με ομάδες τύπου Χετάφε και Βαγιαδολίδ και τον κάνουν γιο-γιο οι αντίπαλοι.
supersergio έγραψε:Όσο για τον Ρομπίνιο ο παίκτης έπρεπε να φύγει. Ήταν βλάκας. Μ' αρέσει που τη μια λες ότι ο προπονητής(ΣΟυστερ) τον ήθελε άρα έπρεπε να μείνει και την άλλη ότι ο Σουστερ έιναι άσχετος. Άμα είναι άσχετος γιατί να τον ακούσουν? Αν είναι καλός γιατί να ήταν λάθος το διώξιμο του Καπέλο? Αποφάσισε, μην το παίζεις κολοτούμπας.
Συγγνώμη αλλά όταν παίρνει τόσο λίγα λεφτά και είναι από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, βλάκας θα ήταν να έμενε. Ας του δίναν κάτι παραπάνω να τον κρατούσαν.
Κολοτούμπας μάλλον δεν είμαι εγώ, γιατί η άποψή μου για τον Σούστερ είναι ότι είναι λίγος για τη Ρεάλ, ΑΛΛΑ αυτό είναι άσχετο με το θέμα μας.
Μάλλον δεν το έπιασες αυτό που σου είπα, γι' αυτό εξηγώ:
Το ποιος παίκτης θα μείνει και ποιος θα φύγει σε κάθε ομάδα (τουλάχιστον εκεί που υπάρχει σοβαρή διοίκηση) το αποφασίζει ο προπονητής και όχι ο πρόεδρος. Αν ο προπονητής δεν θεωρείται καλός, τότε τον αλλάζεις και φέρνεις άλλον καλύτερο. Από τη στιγμή όμως που είχαν αναθέσει την ομάδα στο συγκεκριμένο προπονητή και ο συγκεκριμένος προπονητής είπε ότι θέλει να κρατήσουν ένα παίκτη, έπρεπε να τον κρατήσουν. Διαφορετικά, να διώξουμε και τον Ράμος και να βάλουμε τον Καλντερόν να κοουτσάρει.
supersergio έγραψε:Στην υπόθεση Ρονάλντο μόνο εσύ λες πως έγινες ρεζίλι. Επειδή η Μαρκα έβγαζε δημοσιεύματα κάθε μέρα πάει να πει πως προσπαθούσες επί ένα καλοκαίρι να πάρεις το παίκτη? Στην τελική ο ΡΟνάλντο ήτανε όχι ο Σόουζα.
Δηλαδή ήταν ψέμμα της Μάρκα ότι η Μάντσεστερ μας κατήγγειλε στην ΟΥΕΦΑ?
Εσύ (για να καταλάβω) αμφισβητείς ότι υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για τον Ρονάλντο?
supersergio έγραψε:Επίσης πότε ακριβώς παρακαλάγαμε τον Μπεκαμ να μείνει? Σε ποιό άρθρο της Μαρκα?
Άκουσα με τα αυτιά μου τον τεχνικό διευθυντή της Ρεάλ κκ. Μιγιάτοβιτς να δηλώνει στο Real Madrid TV ότι θα ήθελε ο Μπέκαμ να παραμείνει στην ομάδα, όταν είδε ότι έσωζε την ομάδα σε τόσους αγώνες με τα γκολ και τις σέντρες του, αλλά πλέον είχε υπογαψει αλλου.
supersergio έγραψε:Όταν έρχεται ένας νέος παίκτης θεωρώ πως δεν είναι σωστό στην παρουσίασή του να ακούει βρισίδια. Καλά έκανε ο Καλντερον και την έκανε και κλεισμένων. Στην τελική όποιος γιούχαρε πολύ απλά είτε δεν είναι Ρεαλ είτε είναι καθυστεριμένος.
Η απλά δε γουστάρει τον Καλντερόν...
supersergio έγραψε:Όσο για τον κανονισμό που ξέρεις ότι δεν τον διάβασε? Μπορεί επίτηδες να αγόρασε τους παίκτες για να κάνει ένσταση με σκοπό να δικαιωθεί.
Καταλαβαίνεις τι λες τώρα??
Ότι είναι βλάκας και είσαι περήφανος που έχεις πρόεδρο στη Ρεάλ ένα βλάκα.
supersergio έγραψε:Την ομάδα φυσικά και δεν την έφτιαξε ο Σουστερ οπότε μην κρίνεις από τις δηλώσεις του για την υπόθεση Ρομπινιο.
Στο εξήγησα παραπάνω τι είπα.
Τώρα εσύ τελικά θεωρείς τον Σούστερ προπονητάρα ή άχρηστο, γιατί μια μας τα λες έτσι και μια αλλιώς. Αποφάσισε!
supersergio έγραψε:Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν θα έρχονται μεγάλοι παίκτες στην Ρεαλ. Με ενδιαφέρει η ομάδα να κερδίζει κούπες. Έφυγε ο χοντρός, πήρες την κούπα. Mission accomplished.
Δεν σε ενδιαφέρει δηλαδή να βλέπεις μπάλα? Εμένα με ενδιαφέρει και το θέαμα πάντως και αυτό -κακά τα ψέμματα- το προσφέρουν οι παίκτες που διαθέτουν ποιότητα.
supersergio έγραψε:Όταν θα έχω χρέη (που ίσως και να μην έχω) θα το συζητήσουμε τότε.
Καλά, αλλά τότε άντε πιάστον τον Μιζάτοβιτς, θα είναι στις Μπαχάμες και θα ξεκοκκαλίζει τις μίζες του...
Κοιτά σέβομαι τις απόψεις όλων των οπαδών της Ρεαλ όπως και τις δικιές σου και σε θεωρώ έναν πολύ θερμό υποστηρικτή της βασίλισσας. Δεν μου αρέσει να τσακώνομαι με "δικά" μου άτομα. Δεν γουστάρεις τον Καλντερόν, θες τον Ρονάλντο, θες να βλέπεις καλή μπάλα. Γουστάρω τον Καλντερον, δεν θέλω τον Ρονάλντο, με νοιάζει μόνο η νίκη. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. HASTA EL FINAL VAMOS REAL
supersergio- Banned
Σελίδα 10 από 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
:: REAL MADRID CF :: Ιστορία - Διοικητικά :: Διοικητικά
Σελίδα 10 από 15
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης