Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Javier Saviola

+14
MaDriDisM
Morbidas
W.S_HOOLS
Sergio-(4)-Ramos
alex_rm9
supersergio
RivaS_10_
GVarn
Eladir
beckham
Nh04
billybiros
Lucas
Sergio Ramos
18 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 5 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Javier Saviola - Σελίδα 2 Empty Απ: Javier Saviola

Δημοσίευση από beckham Πεμ 03 Ιαν 2008, 1:52 pm

afto den inai m***kia omws????afou sernete ..vgalton eksw!!!!!!!!!!!!
beckham
beckham
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 405

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από Sergio Ramos Πεμ 03 Ιαν 2008, 4:04 pm

Και εγώ είμαι υπέρ όταν ένας παίχτης δεν μπορεί σε κάποιο αγώνα να παίξει καλά για διάφορους λόγους ας βάλει άλλον στην θέση του δεν έγινε και τίποτα ο Ραούλ είναι Ραουλ τι φοβάται μην του φάει την θέση ο Σαβιόλα... Αφού όλοι ξέρουμε ότι αν ο Ραούλ παίξει καλά δύσκολα τον φτάνει κάποιος άλλος παίχτης!
real
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Αριθμός μηνυμάτων : 7247

https://realgr.forumgreek.com/

Δημοσίευση από GVarn Πεμ 03 Ιαν 2008, 6:21 pm

Αυτο μερικες φορες γινετε και για τους οπαδους, δεν φευγει ο Ραουλ επειδη ειναι αρχηγος της ομαδος... τον αγαπαει ο κοσμος και οταν φευγει συνηθως τον χειροκροτανε αλλα απο μεσα τους λενε γιατι ρε γαμωτο? τεσπα... μακαρι να παιξει σε αρκετα παιχνιδια ο Σαβιολα γιατι το φοβομουν οτι ετσι θα γινει και δεν θα παιζει σε αρκετα παιχνιδια..
GVarn
GVarn
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 192

http://www.football-manager.gr - www.x-radio.org

Δημοσίευση από supersergio Πεμ 03 Ιαν 2008, 7:07 pm

o saviola tha parei eukairies ton ianouario sigoura. na doume an tha tis ekmetaleutei
supersergio
supersergio
Banned
Banned

Αριθμός μηνυμάτων : 2206

Javier Saviola - Σελίδα 2 Empty Θέλει Σαβιόλα η Μαρσέιγ

Δημοσίευση από Sergio Ramos Παρ 04 Ιαν 2008, 11:19 pm

Javier Saviola - Σελίδα 2 6yf53l1
Σε συζητήσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Χαβιέ Σαβιόλα με την μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν, βρίσκεται η Μαρσέιγ.

Σύμφωνα με τον ισπανικό τύπο, οι Μασσαλοί έχουν κάνει πρόταση στην "Βασίλισσα" και περιμένουν την απάντηση. Ο Αργεντινός έχει προηγούμενη εμπειρία από το γαλλικό πρωτάθλημα καθώς στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Μονακό.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Σαβιόλα μετακόμισε στην Ρεάλ Μαδρίτης από την "αιώνια" αντίπαλο της, Μπαρτσελόνα αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει μία θέση στα πλάνα του Μπερντ Σούστερ.

sport24.gr
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Δημοσίευση από Nh04 Σαβ 05 Ιαν 2008, 12:27 am

Άντε να παρει παιχνίδια το παλικάρι στα ποδια του
Nh04
Nh04
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 504

Δημοσίευση από Lucas Σαβ 05 Ιαν 2008, 4:38 am

Και μετα τι? Aν τελειωσει ο δανεισμος του υπαρχει περιπτωση να τον κρατησουμε? Δεν νομιζω...
Επιτελους αυτον τον παιχτη πρεπει να τον υπολογισει καποιος... Ας μην κανουμε τα ιδια με τη φαρσα και τον δινουμε απο δω και απο 'κει... Ας του δωθει μια ευκαιρια τελωσπαντων να δουμε αν κανει ή οχι!
Lucas
Lucas
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 605

Δημοσίευση από Nh04 Σαβ 05 Ιαν 2008, 12:57 pm

Και αν κάνει ρε Λούκας που θα μπει;

Ραούλ και Ρουντ κάνουν πολύ καλή δουλειά. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει κάποιος απο αυτούς.
Nh04
Nh04
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 504

Δημοσίευση από Sergio Ramos Σαβ 05 Ιαν 2008, 1:05 pm

Και του χρόνου θα είναι βασικοί οι παραπάνω?? Αλλά να μου πεις θα γίνει σίγουρα έτσι όπως το κόβω μια μεταγραφή επιθετικού το καλοκαίρι οπότε μάλλον δεν έχει πολύ μέλλον στην Ρεάλ ο Σαβιόλα...!!! Προς το παρόν είμαι υπέρ να τον δώσουμε δανεικό κάπου για να πάρει παιχνίδια όπως προείπε και ο Nh04 ;-)
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Δημοσίευση από Eladir Σαβ 05 Ιαν 2008, 1:35 pm

Mpa, kalitera na meinei. Giati an faei kana traumatismo kapoios apo tous dio kai xreiastoume allo epi8etiko pes gia 4-5 agwnes poios 8a bei ? O Higuain kalos alla den exei ebeiries opws kai o soldado. O saviola toulaxiston exei peksei se ipsilo epipedo xronia twra kai an mi ti allo pistew pws borei na anaplirwsei tin 8esi tou epi8etikou kalitera apo tous allous dio.
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 5722

http://sport-fm.gr

Δημοσίευση από Lucas Σαβ 05 Ιαν 2008, 3:39 pm

Nh04 έγραψε:Και αν κάνει ρε Λούκας που θα μπει;

Ραούλ και Ρουντ κάνουν πολύ καλή δουλειά. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει κάποιος απο αυτούς.
Εγω δεν λεω να αποτελεσει βασικη επιλογη. Μπορει να μπαινει στο δευτερο ημιχρονο ομως απο καποια ματς που ισως καθαριζει ευκολα η Ρεαλ (πχ οταν το σκορ ειναι 2-0 ή 3-0), για 35 μεχρι 15 λεπτα το λιγοτερο και παραλληλα θα εχει την ευκαιρια να ξεκουραζεται ενας εκ των 2 βασικων. Το να βασιζομαστε νομιζω αποκλειστικα και μονο σε 2 επιθετικους νομιζω ειναι επικινδυνο. Οπως σωστα ειπε ο Eladir, αν τραυματιστει καποιος μετα πως θα αναπληρωθει το κενο του βασικου επαξια? Ειδικα οταν οι αναπληρωματικοι επιθετικοι ειναι σχεδον αχρησιμοποιητοι (που ισως σημαινει οτι δεν θα μπορουν να αποδωσουν οταν καλεστουν να το κανουν...).
Lucas
Lucas
Madridista
Madridista

Javier Saviola - Σελίδα 2 Empty Πρόταση της Μπόλτον για Σαβιόλα

Δημοσίευση από Sergio Ramos Σαβ 05 Ιαν 2008, 6:00 pm

Javier Saviola - Σελίδα 2 6yf53l1
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca», η Μπόλτον ετοιμάζεται να κάνει πρόταση 7 εκατομμυρίων ευρώ στην Ρεάλ Μαδρίτης ώστε να αποκτήσει τον επιθετικό της Χαβιέ Σαβιόλα. Αυτό πρόκειται να συμβεί στην περίπτωση που ο επιθετικός των «γουόντερερς», Νικολά Ανελκά μεταγραφεί στην Τσέλσι, κάτι που μοιάζει σχεδόν σίγουρο, καθώς ο Γάλλος άσος έμεινε εκτός αποστολής από το σημερινό παιχνίδι εναντίον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο Αγγλίας.

Η Μπόλτον καίγεται για απόκτηση επιθετικού, διότι θα «χάσει» για 20 μέρες τον Ελ Χάτζι Ντιούφ, επειδή έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Σενεγάλης για το Κόπα Άφρικα. Ο μάνατζερ της ομάδας Γκάρι Μέγκσον θεωρεί ότι ο Αργεντινός είναι η ιδανική λύση. Ο Σαβιόλα πήγε το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση στις βασικές επιλογές του προπονητή της ομάδας Μπέρντ Σούστερ.

sport-fm.gr
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Δημοσίευση από billybiros Σαβ 05 Ιαν 2008, 6:20 pm

Αυτό φαίνεται καλό....
(και δώρο ο Σαλγάδο) :giggle:
Αρκεί τα 7 εκατομμύρια να μαζευτούν και να γίνει μια καλή μεταγραφή το Καλοκαίρι.
Πρόβλημα στην επίθεση δεν νομίζω να αντιμετωπίσουμε (έχουμε Higuain - Solado) & Bueno (+ τον καινούριο τον χιλιανό).

Ποτέ μου δεν τον γούσταρα τον Σαβιόλα.
Για μένα η ομάδα πρέπει ν στηρίξει τον άλλο Αργεντινό (τον Higuain)
billybiros
billybiros
Member
Member

Αριθμός μηνυμάτων : 4512

https://realgr.forumgreek.com

Δημοσίευση από Lucas Σαβ 05 Ιαν 2008, 6:57 pm

Το θεμα ειναι οτι για τον Σουστερ οι επιθετικοι της ομαδας μας ειναι δυο, Ρουντ-Ραουλ και δεν υπαρχουν αλλοι. Οποτε και να φυγει ο Σαβιολα σιγουρα θα αδειασει μια θεση και θα μπουν λεφτα στο ταμειο, αλλα δεν νομιζω να ευθυνεται για την μη χρησιμοποιηση του Higuain... Αν πραγματικα ηθελε να τον χρησιμοποιησει θα τον ειχε βαλει σιγουρα...
Lucas
Lucas
Madridista
Madridista

Δημοσίευση από Sergio Ramos Σαβ 05 Ιαν 2008, 6:58 pm

7 μυριάκια και μένα μου φαίνονται καλά άμα δώσουμε και τον Salgado όπως λες θα πέσει η τιμή στα 5 μύρια :happy2:
Θα μας λένε ότι τους φορτώνουμε παλτά!!! Και εγώ είμαι υπέρ του Higuain αλλά όπως έχω ξαναπεί πιστεύω να αποκτηθεί επιθετικός το καλοκαίρι οπότε δεν στηριζόμαστε στον Σαβιόλα αποκλειστικά...
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Δημοσίευση από beckham Κυρ 06 Ιαν 2008, 12:47 am

στον saviola δεν στηριζετε ουτε η ιδια η ρεαλ αλλα το καλοκαιρι μην περιμενετε να δουμε κανεναν drogba στην μαδριτη
beckham
beckham
Madridista
Madridista

Δημοσίευση από GVarn Κυρ 06 Ιαν 2008, 4:03 pm

Εγω να σας πω την αληθεια δεν με καιει τοσο για επιθετικο, παρα για παικτη που θα φτιαχνει το παιχνιδι.. βεβαια RvN και Raul μεγαλωσαν.. αλλα γιατι να μην βαζουν γκολ? Οπως κανει ο Κοβασεβιτς στον γαυρο... Και Σαβιολα θα τον κρατουσα να σας πω την αληθεια και θα του εδινα και αρκετα παιχνιδια στα ποδια του... real
GVarn
GVarn
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 192

http://www.football-manager.gr - www.x-radio.org

Δημοσίευση από beckham Κυρ 06 Ιαν 2008, 5:06 pm

μπραβο ρε gvarn συμφωνω μαζι σου και εγω θα εδινα πιο πολλες ευκεριες στον saviola γιατι και ειναι καλος παικτης και αφου τον εκανες μεταγραφη πρεπει να του δινεις ευκαιριες δηλ. ειναι καπως αναγκαστικο
beckham
beckham
Madridista
Madridista

Javier Saviola - Σελίδα 2 Empty Νοκ άουτ ο Σαβιόλα

Δημοσίευση από Sergio Ramos Πεμ 17 Ιαν 2008, 6:10 pm

Javier Saviola - Σελίδα 2 8ffe35c
Σαν να μην έφτανε για τη Ρεάλ Μαδρίτης ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Ισπανίας μετά την ήττα με 1-0 από τη Μαγιόρκα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», οι πρωταθλητές Ισπανίας χάνουν και τον Χαβιέρ Σαβιόλα.

Ο Αργεντινός επιθετικός σε μία από τις σπανιότατες συμμετοχές του με τη «βασίλισσα» υπέστη διπλό τραυματισμό και συγκεκριμένα διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο και κάκωση συνδέσμων στο αριστερό γόνατο. Το ιατρικό τιμ του συλλόγου εκτιμά πως ο 26χρονος άσος θα μείνει αρκετές εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων. Την τρέχουσα περίοδο ο διεθνής άσος έχει μόλις έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα (και δύο γκολ) και δύο εμφανίσεις στο Champions League.

sport-fm.gr
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Δημοσίευση από Eladir Πεμ 17 Ιαν 2008, 6:23 pm

Megali gantemia...elpizw o Higuain na dikaiologisei ta lefta tou kai na boresei na sta8ei sto ipsos twn peristasewn ean xreiastei.
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από Sergio Ramos Πεμ 17 Ιαν 2008, 7:15 pm

Πιστεύω ότι ο Χιγκουαίν είναι καλύτερος από τον Σαβιόλα και δεν με ανησυχεί και τόσο που τραυματίστηκε... Επιθετικές λύσεις έχουμε ένα σωρό... Από άμυνα μην πάθουμε τίποτα και όλα τα άλλα καλά!!!
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Javier Saviola - Σελίδα 2 Empty Παραμένει στη Ρεάλ ο Σαβιόλα

Δημοσίευση από Sergio Ramos Παρ 01 Φεβ 2008, 4:34 pm

Javier Saviola - Σελίδα 2 Saviola_2008_1_2_11_16_51_b
Απέτυχε η απόπειρα της Σαν Λορέντζο να επαναπατρίσει τον Χαβιέρ Σαβιόλα.

Ο Αργεντινός επιθετικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε εκφράζοντας την επιθυμία να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το τέλος της σέζον.

"Δεν θέλω να αποχωρήσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης" τόνισε χαρακτηριστικά ο 26χρονος άσος που είναι αποφασισμένος να κερδίσει μία θέση στο βασικό σχήμα των "μερένχες" όσο απίθανο και αν φαντάζει κάτι τέτοιο.

Ο Μπερντ Σούστερ δεν δείχνει να εμπιστεύεται τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα και είναι χαρακτηριστικό ότι τον έχει χρησιμοποιήσει μόλις έξι φορές στο πρωτάθλημα (3 ως αλλαγή).

sport24.gr
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Javier Saviola - Σελίδα 2 Empty «Είμαι μαχητής και θα επιστρέψω»

Δημοσίευση από Sergio Ramos Πεμ 14 Φεβ 2008, 3:52 pm

Την επιθυμία να συνεχίσει να προσπαθεί και να πετύχει με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που τον απέκτησε ελεύθερο το περασμένο καλοκαίρι, εξέφρασε ο Χαβιέ Σαβιόλα. Ο Αργεντινός επιθετικός πιστεύει ότι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα με τους «μερένχες» εφόσον του δοθεί η ευκαιρία. Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε στον αγώνα του Κόπα ντελ Ρέι με τη Μαγιόρκα τον περασμένο μήνα και όπως δηλώνει δεν το βάζει κάτω.

«Είμαι μαχητής και ξέρω ότι μπορώ να πετύχω σπουδαία πράγμα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα καλύτερα από εμένα έρχονται. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι στη καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά σε μια ομάδα όπως η Ρεάλ
Μαδρίτης υπάρχει πίεση. Ελπίζω να πάρω την ευκαιρία μου, ώστε να βελτιωθώ. Περιμένω να ’ρθει και πιστεύω να τα πάω καλά
», δήλωσε ο 27χρονος στράικερ και συμπλήρωσε: «Είναι πολύ δύσκολο να είσαι τραυματίας. Όταν ένας ποδοσφαιριστής δεν ακουμπά μπάλα τότε αρρωσταίνει. Προπονούμαι σκληρά και πάντα κοιτάω να βελτιώνομαι ως παίκτης. Απλά πρέπει να είσαι υπομονετικός μερικές φορές και σύντομα θα ‘ρθουν οι καλές στιγμές».

sport-fm.gr
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Δημοσίευση από Eladir Πεμ 14 Φεβ 2008, 4:54 pm

Oti einai maxitis einai....gia to an kanei gia tin Real den kserw.
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από alex_rm9 Πεμ 14 Φεβ 2008, 5:04 pm

emena m fainetai kapos xamenos sto gipedo. den 3ereis p na paei. kai ta teliomata t teleutea den einai opws tha eprepe
alex_rm9
alex_rm9
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 1760

Σελίδα 2 από 5 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης