Javier Saviola
+14
MaDriDisM
Morbidas
W.S_HOOLS
Sergio-(4)-Ramos
alex_rm9
supersergio
RivaS_10_
GVarn
Eladir
beckham
Nh04
billybiros
Lucas
Sergio Ramos
18 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 1 από 5
Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Javier Saviola
Στην Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να παραμείνει ο Χαβιέρ Σαβιόλα, παρά το γεγονός ότι δεν έχει πολλές συμμετοχές με τους πρωταθλητές Ισπανίας. Ο Αργεντινός επιθετικός δήλωσε πως περιμένει να πάρει την ευκαιρία από τον προπονητή της ομάδας, Μπέρντ Σούστερ, και να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει βασικός στους Μαδριλένους.
«Δεν φεύγω από την Ρεάλ. Ήρθα εδώ με σκοπό να αγωνίζομαι, να πετύχω πολλά γκολ και να πετύχω, γι’ αυτό θα περιμένω την ευκαιρία μου. Είμαι σε καλή κατάσταση και το ξέρει αυτό ο προπονητής μου, οπότε είμαι αισιόδοξος», είπε ο 26χρονος πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και συνέχισε «Ήξερα από την πρώτη στιγμή που υπέγραψα στη Ρεάλ ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα, καθώς υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός γι’ αυτό και έχω μεγάλη υπομονή, δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό στις προπονήσεις».
sport-fm.gr
«Δεν φεύγω από την Ρεάλ. Ήρθα εδώ με σκοπό να αγωνίζομαι, να πετύχω πολλά γκολ και να πετύχω, γι’ αυτό θα περιμένω την ευκαιρία μου. Είμαι σε καλή κατάσταση και το ξέρει αυτό ο προπονητής μου, οπότε είμαι αισιόδοξος», είπε ο 26χρονος πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και συνέχισε «Ήξερα από την πρώτη στιγμή που υπέγραψα στη Ρεάλ ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα, καθώς υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός γι’ αυτό και έχω μεγάλη υπομονή, δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό στις προπονήσεις».
sport-fm.gr
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sergio Ramos στις Παρ 26 Ιουν 2009, 10:04 pm, 2 φορές συνολικά
Απ: Javier Saviola
Μα δεν καταλαβαινω τον λογο για να φυγει...? Επαιξε καθολου και απογοητευσε?? Ισα ισα, σε αυτο τον ελαχιστο χρονο που εχει παρει πιστευω εδειξε οτι μπορει να προσφερει πολλα. Αν δεν κανω λαθος εχει 2 γκολ...
Lucas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 605
Κάποιος πρέπει να φύγει...
Δεν χωράνε όλοι στην ομάδα (οι επιθετικοί)...
εχεις Raul - RvN - Higuain - Saviola - Baptista - Soldado
και απο πίσω τον 1ο σκόρερ του ευρωπαϊκού Ελπίδων (Buenno).
Θές τον Drogba και τον Μπενζεμά (ή τουλάχιστον έναν απο αυτούς)...
Κάποιος πρέπει να κοπεί...
Παίζουν ρόλο επίσης τα χρήματα (ο αριθμός των ξένων) και πόσους Ισπανούς έχεις στην Ομάδα.
Μπορεί ο Σαβιόλα να είναι καλύτερος απο το Σολδάδο (αλλά αν φύγει και ο Σολδάδο η ομάδα θα μείνει χωρίς Ισπανους)..
Δεν χωράνε όλοι στην ομάδα (οι επιθετικοί)...
εχεις Raul - RvN - Higuain - Saviola - Baptista - Soldado
και απο πίσω τον 1ο σκόρερ του ευρωπαϊκού Ελπίδων (Buenno).
Θές τον Drogba και τον Μπενζεμά (ή τουλάχιστον έναν απο αυτούς)...
Κάποιος πρέπει να κοπεί...
Παίζουν ρόλο επίσης τα χρήματα (ο αριθμός των ξένων) και πόσους Ισπανούς έχεις στην Ομάδα.
Μπορεί ο Σαβιόλα να είναι καλύτερος απο το Σολδάδο (αλλά αν φύγει και ο Σολδάδο η ομάδα θα μείνει χωρίς Ισπανους)..
Προτιμώ Drogba και Benzema από Saviola και Soldado... Δεν το συζητώ!!! Επιθετικά θα γίνουμε Super!!!
Baptista - Soldado
as figoun :P
as figoun :P
Nh04- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 504
Ανταλλαγη Σαβιολα-Τιαγκο;
Ρεάλ και Γιουβέντους έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για δανεισμό έξι μηνών εν μέσω ανταλλαγής μεταξύ Σαβιόλα και Τιάγκο, που αμφότεροι εάν εντυπωσιάσουν, θα αποκτηθούν στο τέλος την σεζόν. Ωστόσο αυτό φαντάζει δύσκολο αφού τόσο ο Πορτογάλος άσσος θέλει να παραμείνει στη "Γηραιά Κυρία" μετά την αποχώρηση των Βιεϊρά και Έμερσον, όσο και ο Αργεντίνος διεθνής (που μπορεί να μην έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στους «μερένχες») βλέπει ότι δύσκολα θα πάρει θέση βασικού στην ομάδα του Τορίνου αφού όλοι οι επιθετικοί της διανύουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας.
sport-fm.gr
Δεν χρειαζόμαστε τον Τιάγκο.
Ντρέντε - Σνάιντερ είναι μια χαρά.
Πάντος οι παίκτες της Γιουβέντους έχουν δικαίωμα να παίξουν Τσ.Λίγκ
Ντρέντε - Σνάιντερ είναι μια χαρά.
Πάντος οι παίκτες της Γιουβέντους έχουν δικαίωμα να παίξουν Τσ.Λίγκ
Γι'αυτό είναι πιθανή μια ανταλλαγή με μορφή δανεισμού... Μιας και ο Σούστερ δεν υπολογίζει τον Σαβιόλα στα πλάνα του...Πάντος οι παίκτες της Γιουβέντους έχουν δικαίωμα να παίξουν Τσ.Λίγκ
giati ipologizei ton tiago? eleos :S
Nh04- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 504
E den epekse poli, oute 10lepto den siblirwse. Eixe mia fasi pou vre8ike se kali 8esi alla to shoot pou ekane kodrare se amidiko. Tin bala kserei na tin vazei sta dixtia alla auto polles fores den ftanei. Genika o epi8etikos an den parei arketo xrono simmetoxis den borei na kri8ei. Skepsou twra na se vazoun ta teleutaia deka lepta enos agwna pou i omada sou nikaei 3-1 kai na prepei esi na deikseis oti aksizeis. Sou rxetai i bala sta podia kai apkleietai pote me toso agxos na valeis goal.
Eite prepei na ginei rotation stous epi8etikous eite kapoios ek twn Higuain,Saviola,Soldado na apoxwrisei wste na dw8ei perissoteros xronos stous ipoloipous. Kai oi 3 tous einai neoi kai einai krima na xaramistei i kariera tous ston pagko eite akomi kai ektos 18adas.
Eite prepei na ginei rotation stous epi8etikous eite kapoios ek twn Higuain,Saviola,Soldado na apoxwrisei wste na dw8ei perissoteros xronos stous ipoloipous. Kai oi 3 tous einai neoi kai einai krima na xaramistei i kariera tous ston pagko eite akomi kai ektos 18adas.
Eladir έγραψε:E den epekse poli, oute 10lepto den siblirwse. Eixe mia fasi pou vre8ike se kali 8esi alla to shoot pou ekane kodrare se amidiko. Tin bala kserei na tin vazei sta dixtia alla auto polles fores den ftanei. Genika o epi8etikos an den parei arketo xrono simmetoxis den borei na kri8ei. Skepsou twra na se vazoun ta teleutaia deka lepta enos agwna pou i omada sou nikaei 3-1 kai na prepei esi na deikseis oti aksizeis. Sou rxetai i bala sta podia kai apkleietai pote me toso agxos na valeis goal.
Συμφωνω απολυτα....
Lucas- Madridista
Saviola
Μήνυμα στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης του δώσει περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής στη βασική 11αδα για να δείξει την αξία του, διαφορετικά ενδέχεται να εξετάσεις προτάσεις για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, έστειλε ο Χαβιέρ Σαβιόλα."Το μόνο που θέλω το νέο έτος είναι η διάρκεια που κάθε παίκτης επιθυμεί. Έχω μία πραγματική επιθυμία να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα", τόνισε ο Σαβιόλα και συνέχισε:
"Από αθλητικής πλευράς το μόνο που θέλω είναι λεπτά και χρειάζεται να αγωνιστώ σε μερικά παιχνίδια στη σειρά, γιατί μόνο έτσι μπορεί ένας παίκτης να πάει καλά.
Με κάθε ειλικρίνεια δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω. Θα συνεχίσω να δουλεύω για να παίζω. Δεν νομίζω ότι η απόδοσή μου ήταν άσχημη στον αγώνα Κυπέλλου με την Αλικάντε πριν τα Χριστούγεννα, παρά το αποτέλεσμα που φέραμε, καθώς δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά.
Παίξαμε κόντρα σε μία ομάδα που ήταν ισχυρή. Τώρα θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε στον αγώνα-ρεβάνς και να πετύχουμε γκολ από νωρίς για να φέρουμε την ηρεμία. Ένα γρήγορο γκολ είναι πολύ σημαντικό".
Όσο για το μεγάλο ντέρμπι με την πρώην ομάδα του, Μπαρτσελόνα, που κατέληξε με την τεράστια νίκη των "μερένγκες" μέσα στη Βαρκελώνη με 1-0 πριν τα Χριστούγεννα, ο Αργεντινός επιθετικός σημείωσε:
"Νομίζω ότι ήταν πολύ σημαντικό για εμάς η νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Κερδίσαμε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Δεν είχαν πολλές ευκαιρίες και μείναμε δυνατοί".
"Έχοντας αυτή την ομάδα, το χειρότερο αυτή τη στιγμή είναι να χαλαρώσουμε. Είμαστε πόντους μπροστά, όμως αν χαλαρώσουμε και πούμε ότι τελείωσε το πρωτάθλημα τότε αυτό είναι λάθος.
Η Μπάρτσα είναι μεγάλη ομάδα που θα μας καταδιώξει μέχρι το τέλος και θα πρέπει να διατηρήσουμε την νοοτροπία που είχαμε στο Καμπ Νου".
sport24.gr
dwste tou efkeries!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
beckham- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 405
εγω δεν ξερω, αλλα μου αρεσει ο Σαβιολα, οταν ειχα μαθει οτι τον ηθελε ο ΠΑΟ ειχα ξετρελαθει.. ειναι απο τους αγαπημενους μου, ειναι πολυ γρηγορος με καλη τεχνικη καταρτιση και μπορει να προσφερει πολλα στην ομαδα... μακαρι να τον βαζει ο Σουστερ, γιατι τον πηρε αν δεν τον βαζει? Ας τον δωσει δανικο στον ΠΑΟ
Μμμ... Δεν διαφέρουν και πολύ αυτοί οι δύο παίχτες...beckham έγραψε:xaxa antalagi saviola-salpigidi
Τον Σαβιόλα τον πήραμε ελεύθερο από ότι νομίζω Gvarn.. Λογικά το καλοκαίρι μπορεί να φύγει η με μεταγραφή η δανεικός.. Ας πάει στον Παο εμένα μαρέσει να βλέπω αστέρια στο Ελληνικό πρωτάθλημα αφού δεν μπορώ να τους δω στον Παοκ..!!!
Ναι, και ας μην έρθει στον ΗΡΑ είναι κομμάτι αναβάθμισης του ελληνικού ποδοσφαίρου... και πόσο μάλλον αν πάει στο βαζελαϊκό που τόσο συμπαθώ!!
RivaS_10_- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 231
Re den erxetai kaneis Ellada, ksexaste ta auta. Oso gia xrono simmetoxis tou Saviola...apo ti stigmi pou ta pane kala RvN kai Raul logiko einai na min pezei. Kapoios 8a tramatistei/timwri8ei kai 8a tou dw8ei xronos, allwste exei 6-7 kala xronia brosta tou.
Απο την στιγμη που αποκτηθηκε (οχι μονο ο Σαβιολα, ο καθε παιχτης) πρεπει τουλαχιστον να του δωθουν μερικες ευκαιριες. Αν ο ιδιος δεν τις εκμεταλλευτει και δειξει οτι δεν μπορει τοτε ας του δειξουν την πορτα τις εξοδου. Εγω ειμαι σιγουρος πως ο Σαβιολα θα κερδισει τις εντυπωσεις αν αγωνιστει. Ξερει πολυ μπαλα δεν γινεται να μην δεν παιξει καλα...
Εγω δεν λεω να τον βαλει βασικο Eladir, μιας και οπως λες παιζουν καλα Ρουντ-Ραουλ. Μπορει ανετα ομως ο Σουστερ να τον βαλει σε κανενα 2 ημιχρονο για 30-15λεπτα και οχι για 5-2 λεπτα στο τελος γιατι πολυ απλα δεν εχει νοημα.... Πρεπει ντε και καλα οι Ραουλ-Ρουντ να παιζουν 90 λεπτα σε πρωταθλημα κ CL παιζουν-δεν παιζουν καλα??
Εγω δεν λεω να τον βαλει βασικο Eladir, μιας και οπως λες παιζουν καλα Ρουντ-Ραουλ. Μπορει ανετα ομως ο Σουστερ να τον βαλει σε κανενα 2 ημιχρονο για 30-15λεπτα και οχι για 5-2 λεπτα στο τελος γιατι πολυ απλα δεν εχει νοημα.... Πρεπει ντε και καλα οι Ραουλ-Ρουντ να παιζουν 90 λεπτα σε πρωταθλημα κ CL παιζουν-δεν παιζουν καλα??
Lucas- Madridista
sinfono me lucas ..iparxoun kai mats pou o raul den ta paei katholou kala giati den ton vgazei gia na valei saviola??
beckham- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 405
Giati merikoi pektes den ginontai eukola allagi gia diaforous logous. Pare paradeigma ton Rivaldo stin AEK, se pollous agwnes einai pragmatika aniparktos sto gipedo alla pote den ginetai allagi. Ligoi einai oi proponites pou einai panw apo olous kai ola (px Ferguson).
Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 1 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης