Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Arjen Robben

+29
Lucas
cutter
Spike
Spyros.kill
CR9_1992
Hala Madrid!
Nem
XDot
Wael90
Morbidas
xabikos
madridismo
dimitris1486
geoland.gr
MaDriDisM
Despotaros
crazymadritista
RivaS_10_
mariatsili
W.S_HOOLS
supersergio
alex_rm9
Madridistagr
Sergio-(4)-Ramos
billybiros
Eladir
beckham
Sergio Ramos
Nh04
33 απαντήσεις

Σελίδα 8 από 10 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Arjen Robben - Σελίδα 8 Empty Απ: Arjen Robben

Δημοσίευση από Eladir Σαβ 29 Αυγ 2009, 12:59 am

Δηλαδη εσυ συμφωνεις με το να μεινει η ομαδα με 1 εξτρεμ σε 24 παιχτες (CRonaldo) ? Κατι που το πληρωνουμε χρονο μετα χρονο. Πρωτα εφυγε ο Beckham, μετα ο Robinho και τωρα ο Robben. Δηλαδη ζηταμε πολλα με το να εχουμε 2 παιχτες στα ακρα ?
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 5722

http://sport-fm.gr

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από Sergio Ramos Σαβ 29 Αυγ 2009, 1:27 am

Γιατί ρε παίδες με Καλντερόν τι είχαμε? 40 εξτρέμ?

Με Καλντερόν είχαμε 1 εξτρέμ τον ρομπίνιο και τον έστειλε και αυτόν! Γιατί μην μου πείτε ότι υπολογίζατε τον ρομπέν σαν εξτρέμ και γενικά σαν παίχτη που βοηθούσε την ομάδα όλη τη σεζόν...

Και νομίζετε ότι θα παίξει στο Γερμανικό πρωτάθλημα και δεν θα φάει τραυματισμούς?????
Sergio Ramos
Sergio Ramos
Μηχανικάριος
Μηχανικάριος

Αριθμός μηνυμάτων : 7247

https://realgr.forumgreek.com/

Δημοσίευση από Eladir Σαβ 29 Αυγ 2009, 1:47 am

Και επειδη επι Calderon ειμασταν χωρις εξτρεμ πρεπει να μεινουμε και επι Perez χωρις εξτρεμ ? Δεν την πιανω την λογικη αυτη, αν ειναι καν λογικη.

Αν παρουμε ως βαση τη περσινη χρονια που ηταν υγιης, ναι θα παιξει στο Γερμανικο χωρις τραυματισμους.
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από Lucas Σαβ 29 Αυγ 2009, 1:49 am

cutter έγραψε: Μεγαλώστε επιτέλους λίγο και μην κάνετε σαν
κακομαθημένα που τα θέλουν όλα. Πρέπει να κάνεις και θυσίες για να
φέρεις όλους τους αστέρες στην Ρεάλ σε ένα χρόνο. Αν δεν γουστάρετε που
έφυγε ο Ρόμπεν, βάλτε εσείς το χέρι στην τσέπη και δώστε εσείς τα
εκατομμμύρια που μας λείπουν, αλλιώς επιτέλους σταματήστε! Ο Πέρεθ θα
κάνει τον κύκλο του και θα κριθεί από τα αποτελέσματα, το αν πάρουμε
την Λίγκα, το CL και από το αν παίξουμε επιτέλους μπάλα.
Αλλιώς μια ταχυδρομική επιταγή στον Κύριο Πέρεθ με τον οβολό σας...
Που το ειδες εσυ οτι ειναι μονοδρομος η θυσια του Ρομπεν,Σναιντερ για να παρουμε αυτους που πηραμε φετος ; (Μπαγερν και Ιντερ δεν ειχαν καμια σχεση για αποκτηση Κακα, Κριστιανο, Μπενζεμα). Kαι μην μου πει κανεις οτι εγιναν για οικονομικους λογους αυτες οι 2 παραχωρησεις γιατι στο συνολο τα εσοδα τους δεν ξεπερνανε τα 50 εκατ. euro (μιλαμε για "ψιχουλα" αναλογικα με αυτα που δαπανουμε συνολο).
Lucas
Lucas
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 605

Δημοσίευση από madridismo Σαβ 29 Αυγ 2009, 1:55 am

Αν είναι να έχουμε σαν μέτρο σύγκρισης την περίοδο του Καλντερόν χαθήκαμε..
Μεγάλη απώλεια ο Robben όπως και ο Sneijder..
Ειδικά ο Robben είναι παίκτης που μπορεί με μια κίνηση του να αλλάξει την ροή του αγώνα.Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να το αμφισβητεί αυτο.
Και λίγα ματς να έπαιζε την χρονιά η βοήθεια του θα ήταν πολύτιμη.
Φανηκε και στα φιλικά προετοιμασίας αυτό.
Αλλά τι να κάνουμε..Κάποιος έπρεπε να φύγει.Δεν χωρούσαν όλοι.
Τουλάχιστον θα πάρουν περισσότερα λεπτά συμμετοχής οι Granero, Marcelo, Drenthe.
Έτσι το σκέφτομαι τουλάχιστον εγώ.
Ειδικά τον Granero νομίζω τον πιστεύει πολύ ο Pellegrini.
madridismo
madridismo
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 794

Δημοσίευση από Eladir Σαβ 29 Αυγ 2009, 2:10 am

Eμενα με παρηγορει o Ribery που εχω σε μεγαλη εκτιμηση. Αλλα σε 1 χρονο πολλα αλλαζουν.
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από likotrixa Σαβ 29 Αυγ 2009, 2:18 am

ευτυχωσ που ηρθε και ο granero γιατι αλλιωσ αστα να πανε...η ρεαλ κανει βλακειεσ πανω που παει να τα φτιαξει ο robben δεν επρεπε σε καμμια περιπτωση να φυγει. δυστυχωσ επαναλαμβανονται τα λαθη οπωσ με makelele και robihno....και ο raul ασ αφησει επιτελουσ την μπαλα και να φυγει αξιοπρεπωσ και με το κεφαλι ψηλα ι real επαιζε με 10 για 3-4 χρονια. καποτε ηταν μεγαλοσ παιχτησ αλλα τωρα πια ακομα και τα goal που βαζει ειναι παρτο βαλτο ελπιζω τουλαχιστον να μειωθει ο χρονοσ συμμετοχησ του
likotrixa
likotrixa
Madridista
Madridista

Αριθμός μηνυμάτων : 28

Δημοσίευση από supersergio Σαβ 29 Αυγ 2009, 3:18 am

Spike έγραψε:καλησπερα.μολις γυρισα απο πολυημερες διακοπες και αυτα που συμβαινουν δεν μπορω να τα διανοηθω.παρεπιπτοντως αξιζουν μπραβο στον supersergio που δεν ηθελε τον περεθ και δεν τυφλωθηκε απο τις φαντεζι καταστασεις χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν φεραμε παιχτραδες.
ημουν και εγω ενας απο αυτους που πστεψαν τον περεθ ξεχνωντας τι εχει κανει και απλα θαμπωθηκα απο την αστραπιαια και σημαντικη ενισχυση.
ευχη μου να μην ζησουμε τις ιδιες κωμικοτραγικες καταστασεις.ειδωμεν....

ρομπεν καλη τυχη.για μενα το κορυφαιο αριστερο εξτρεμ του πλανητη.σναιντερ επισης καλη τυχη.παιχταρας επισης.

Spike σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ότι λέω το λέω πάντα γιατί τυχαίνει να ξέρω κάτι παραπάνω από αυτά που ακούγονται.

Όσο για τις πωλήσεις των Ρόμπεν και Σνάιντερ μόνο για οικονομικούς λόγους δεν έγιναν. Άμα ήθελες λεφτά πλησίαζες τον Καναβάρο και του έλεγες πως θα σε κρατήσω και δεν έφερνες παικτάκια γιατί παικτάκια είναι και μόνο, τύπου Ραούλ Αλμπιόλ και Αρμπελόα. Πούλαγες και τον Ντρέντε γιατί χρόνο συμμετοχής αμφιβάλλω αν θα πάρει. Επίσης έδιωχνες Ντουντεκ να απαλαγείς από το συμβόλαιο και έφερνες τον Ανταν ή όποιον να είναι από την Καστίγια τερματοφύλακα, ούτως η άλλως δεν πρόκειται να παίξει. Επίσης δεν έφερνες πίσω κανέναν Γκρανέρο, ο οποίος θα εξελιχθεί σε ένα παίκτη τύπου Πάκο Παβόν ή Χουράδο. Όσοι έχουν ενθουσιαστεί με το παιχνίδι του Γκρανέρο ο οποίος από ότι έχω δει δεν κάνει και τίποτα, ας κρατήσουν και μια πισινή.

Επίσης επί Καλντερόν μπορεί να είμασταν χωρίς εξτρέμ αλλά είχαμε άμυνα και δεν δαπανήθηκαν τόσα λεφτά. Και για όσους το ξεχνάνε, να θυμήσω ότι είμασταν φουλ στους τραυματισμούς την περσυνή χρονιά. Αν δεν είχαμε αυτούς τους τραυματισμούς μάλλον τώρα θα συζητούσαμε αν θα πάρουμε το 4ο σερί πρωτάθλημα.
supersergio
supersergio
Banned
Banned

Αριθμός μηνυμάτων : 2206

Δημοσίευση από Eladir Σαβ 29 Αυγ 2009, 11:09 am

supersergio έγραψε:Και για όσους το ξεχνάνε, να θυμήσω ότι είμασταν φουλ στους τραυματισμούς την περσυνή χρονιά. Αν δεν είχαμε αυτούς τους τραυματισμούς μάλλον τώρα θα συζητούσαμε αν θα πάρουμε το 4ο σερί πρωτάθλημα.
Αυτο ειναι το μονο βεβαιο. Εμεις ειχαμε φτασει να παιζουμε Δεκεμβριο με Παλανκα και η Barcelona ειχε τον 1ο τραυματισμο τον Απριλιο :hmmm:

Αν και δεν πιστευω στον Θεο, μαλλον θα αρχισω να προσευχομαι να μην τραυματιστει ο Ronaldo :;):
Eladir
Eladir
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από billybiros Σαβ 29 Αυγ 2009, 9:58 pm

Πρώτη εμφάνιση και πρώτο γκολ για τον Ρομπεν.

');}//]]>