Bernd Shuster
+14
Morbidas
mariatsili
Sergio-(4)-Ramos
ramissimo-4-
supersergio
GVarn
alex_rm9
Eladir
MaDriDisM
billybiros
Nh04
beckham
Lucas
Sergio Ramos
18 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 4 από 9
Σελίδα 4 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Απ: Bernd Shuster
Paidia kai egw mazi sas eimai,alla o Del Bosque exei kleisei gia Ispania meta to EURO.Den xerw an to gnwrizete.
Morbidas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 557
Το γνωρίζουμε φίλε και απογοητευτήκαμε κατά κάποιο τρόπο.... Δεν πειράζει όμως κάτι καλό θα βρούμε και για προπονητή!!
Άμα την κάνει ο Σούστερ...
Άμα την κάνει ο Σούστερ...
Ston A'giro tou prwta8limatos imoun poli ikanopoiimenos me tis emfaniseis kai genikotera tin poreia tis Real. Sto B'giro omws exei pesei i apodosi tis omadas, 8a doume ti 8a ginei stis teleutaies 9 agwnistikes mias kai oloi krinontai ek tou apotelesmatos. Gia to CL se kanena agwna den me epeise.
Pros to parwn eimai iper tou na meinei.
Pros to parwn eimai iper tou na meinei.
Για όλους και για όλα μίλησε ο Σούστερ
Συνέντευξη Τύπου εφ όλης της ύλης παραχώρησε ο προπονητής της Ρεάλ, Μπερντ Σούστερ. Για τη συνέχεια του ισπανικού πρωταθλήματος ο Γερμανός τεχνικός επιμένει πως δεν είναι αρκετό να κερδίσουν όλους τους αγώνες στη Μαδρίτη. Τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να κυνηγήσουν βαθμούς και εκτός έδρας, ξεκινώντας από το παιχνίδι κόντρα στην Μαγιόρκα για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. «Είμαι σίγουρος πως και να κερδίσουμε δεν θα είναι αρκετό. Η Μαγιόρκα και η Σανταντέρ είναι αρκετά δύσκολες στην έδρα τους, αλλά σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα, όπου κι αν αγωνιζόμαστε. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός.»
Ο Σούστερ παραδέχτηκε πως προσπαθεί να αποφεύγει να βλέπει τους άλλους διεκδικητές του τίτλου και το υποστήριξε λέγοντας πως αν η ομάδα του συνεχίσει να κερδίζει δεν χρειάζεται να παρακολουθεί ούτε τη Μπαρτσελόνα ούτε τη Βιγιαρεάλ. «Θα το κάνουμε μόνο αν χάσουμε κάποιον αγώνα. Δεν με νοιάζει αν εκείνοι κερδίζουν από τη στιγμή που κερδίζουμε κι εμείς. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο το ματς με την Μαγιόρκα. Δεν με νοιάζει το πού θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αν αυτό θα γίνει στη Σαραγόσα ή στον αγώνα με τη Λεβάντε… Απλά δεν θέλω να έχουμε το άγχος μέχρι την τελευταία αγωνιστική.»
Η Μαγιόρκα που αντιμετωπίζει τη Ρεάλ σήμερα είναι και η ομάδα που απέκλεισε τη «Βασίλισσα» στο Κύπελλο, αλλά στη Μαδρίτη δεν θεωρούν πως η σημερινή αναμέτρηση είναι ευκαιρία για εκδίκηση, παρά το γεγονός πως οι προπονητές των δυο ομάδων είχαν ανταλλάξει σκληρές κουβέντες πριν το μεταξύ τους ματς. «Τους αντιμετωπίσαμε στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα. Έχουν αρκετά δύσκολη έδρα, αλλά πρέπει να επαναλάβουμε την εμφάνιση μας με τη Σεβίλλη και να μείνουμε στην κορυφή μέχρι το τέλος της σεζόν. Με τον Μανθάνο έχουμε μια καλή σχέση. Είναι όλα όπως παλιά. Ότι έγινε είναι τυπικό πριν από διπλές αναμετρήσεις, αλλά αποδείξαμε πως όλα ήταν παρελθόν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. Αυτό είναι επαγγελματισμός», τόνισε σχετικά.
Στο σημερινό ματς θα βρεθούν αντιμέτωποι δυο από τους πιο φορμαρισμένους επιθετικούς στην Ισπανία, ο Ραούλ και ο Γκουίθα, οι οποίοι έχουν βρεθεί και οι δύο κάτω από τις προπονητικές οδηγίες του Σούστερ. «Είμαι τυχερός που τουλάχιστον έχω τον ένα από τους δυο. Πιστεύω πως και οι δυο πρέπει να πάνε στο EYRO 2008 επειδή έχουν το καλύτερο τελείωμα φάσεων από όλους τους Ισπανούς παίκτες. Είναι οι καλύτεροι σε αυτόν τον τομέα. Ο Ντάνι Γκουίθα απέδειξε πως έχει αυτό το χάρισμα και το λόγο που είναι μέλος της εθνικής τόσα χρόνια», δήλωσε ο Σούστερ.
Τέλος ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε αν είναι ευτυχισμένος για την ισοπαλία που απέσπασε η προηγούμενη ομάδα του Χετάφε κόντρα στη Μπάγερν στο «Allianz Arena» την Πέμπτη που μας πέρασε.
«Φυσικά είμαι ευτυχισμένος γιατί ξέρω καλά την Μπάγερν και εκτιμώ πως τα νοκ-άουτ παιχνίδια δεν είναι εύκολα. Η Χετάφε πήρε ένα καλό αποτέλασμα, αλλά μένει ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι.», κατέληξε ο Σούστερ.
sport-fm.gr
koita3e o shuster den apedei3e pws einai megalos proponitis. auto p ekane itan na xtisei pano sta themelia p eftia3e o capello. isos t xronou na mporesei na efarmosei parapano ta sxedia t stin omada kai na epivalei ton diko t tropo paixnidiou
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
Καλώς τον τι γίνεται βρε ψυχή τι κάνεις????
Καλός είναι δεν λέω αλλά θέλω Τσου λουυυυυυ!!!
Καλός είναι δεν λέω αλλά θέλω Τσου λουυυυυυ!!!
Καθ'ολη τη season τον υποστηριζα και γνωμη μου, για 1ο χρονο μια χαρα τα πηγε. Στο CL βεβαια αποτυχαμε αλλα δεν ηταν κατι καινουριο (δυστυχως) τα τελευταια χρονια. Στη Liga απο πλευρας αποτελεσματων καλυτερη χρονια δυσκολα δεν θα μπορουσαμε, με 4 βαθμους στα επομενα 2 παιχνιδια σπαμε το ρεκορ της Barcelona σχετικα με τη συγκομιδη περισσοτερων βαθμων, μακραν καλυτερη επιθεση & αμυνα, νικησαμε μεσα εξω (στην ιδια season) την Barcelona μετα απο 20+ χρονια, νικησαμε μεσα εξω και την 2η Villarreal αλλα και την 4η Atletico. Το μονο που μας "ξεφυγε" ειναι ο 1ος scorer αν και αυτο εχει τα καλα του μιας και δειχνει οτι η ομαδα εχει σταματησει να βασιζεται σε 1 παιχτη και εχει γινει πιο "ομαδα". Απο πλευρας ποιοτητας ποδοσφαιρου δεν παιξαμε και την φοβερη μπαλα αλλα ανα σειρα αγωνιστικων ειμασταν πολυ καλοι (στον Α'γυρο 7 συνεχομενες νικες με 0 παθητικο, 5 συνεχομενες νικες τωρα) ενω ριξαμε και μερικες 6αρες, 5αρες, 4αρες...Σχετικα με τις επιλογες παικτων και αλλαγων, πιστευω τα πηγε αρκετα καλα, εκανε διαφορους πειραματισμους με συστηματα και παικτες, εδωσε χρονο σχεδον σε ολους και αρκετες φορες οι αλλαγες του εδωσαν την λυση (βλεπε Higuain).
Μενουν οι 2 τελευταιοι αγωνες και οι μεταγραφες του καλοκαιριου για να μπορουμε να κρινουμε ολοκρηρωμενα τον 1ο του χρονο. Στην επομενη season οι απαιτησεις σχετικα με την Liga θα ειναι οι ιδιες ενω για το CL σιγουρα μεγαλυτερες. Για το κυπελλο, προσωπικα με ενδιαφερει ελαχιστα.
Μενουν οι 2 τελευταιοι αγωνες και οι μεταγραφες του καλοκαιριου για να μπορουμε να κρινουμε ολοκρηρωμενα τον 1ο του χρονο. Στην επομενη season οι απαιτησεις σχετικα με την Liga θα ειναι οι ιδιες ενω για το CL σιγουρα μεγαλυτερες. Για το κυπελλο, προσωπικα με ενδιαφερει ελαχιστα.
Σούστερ: «Μαθαίνω τελευταίος τα πάντα!»
Ενοχλημένος από το.. σκοτάδι στο οποίο βρίσκεται όσον αφορά στις μεταγραφικές υποθέσεις της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Μπερντ Σούστερ, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του προέδρου Ραμόν Καλντερόν και του γενικού διευθυντή Πέτζα Μιγιάτοβιτς. Οι δύο τελευταίοι φαίνεται πως ενεργούν αυτόβουλα στο μεταγραφικό παζάρι αφήνοντας εκτός σύμφωνος τον καθ’ύλην αρμόδιο.
«Είμαι ο τελευταίος που μαθαίνει το οτιδήποτε. Ασφαλώς και θα ήθελα να γνωρίζω περισσότερα. Φαίνεται πως όλοι οι άλλοι μαθαίνουν τα πράγματα πριν από μένα. Δεν με ενοχλεί όμως όσο παλαιότερα», δήλωσε ο Γερμανός προπονητής της «βασίλισσας» αφήνοντας να φανεί η δυσαρέσκειά του.
sport-fm.gr
Ακου Σουστερ να στα πω εγω να μην εισαι στα σκοταδια. Η διοικηση προσπαθει να παρει τον Ronaldo. Αν δεν υπαρξουν εξελιξεις σε μια βδομαδα θα ερθει ο Van der Vaart. Θεμα Villa δεν υπαρχει γιατι δεν χωραει.
Αυτα, αντε δουλεψε αυτους που εχεις τωρα να σηκωσουμε το Emirates
Αυτα, αντε δουλεψε αυτους που εχεις τωρα να σηκωσουμε το Emirates
Γνωρίζει αλλά μπορεί να τα μαθαίνει από το site μας πρώτα και μετά να τον παίρνει τήλ. ο Καλντερόν για να του τα πει...
Και να του λέει ο Σούστερ στον Καλντερόν ''Μόλις τα διάβασα στο Real Madrid GR Portal''
Πάντως το όλο θέμα είναι κλασική περίπτωση που ο προπονητής είναι απλά ένα πιόνι στην ομάδα και δεν τον ρωτάνε σε πολλά πράγματα για να τους πει την γνώμη του...
Όταν εξελέγη ο Καλντερόν πρόεδρος είναι πει ότι θα φέρει τον Κακά τον Ρονάλντο τον Φαμπρέγας. Τότε ήταν ο Καπέλο προπονητής και όχι ο Σούστερ. Έδιωξαν τον Καπέλο γιατί ακριβώς ήθελα να κάνει δικιά του ομάδα με δικούς του παίχτες που λογικά δεν θα ήταν στα πλάνα του κανένα από αυτούς που είπε ο Καλντερόν προεκλογικά.
Τώρα έχουν τον Σούστερ που ότι παίχτη κλείσουν ο Σούστερ θα πει ναι τον θέλω.. και μπορεί να μην τον χρειάζεται για την ομάδα που σκέφτεται αυτός να κάνει
Και να του λέει ο Σούστερ στον Καλντερόν ''Μόλις τα διάβασα στο Real Madrid GR Portal''
Πάντως το όλο θέμα είναι κλασική περίπτωση που ο προπονητής είναι απλά ένα πιόνι στην ομάδα και δεν τον ρωτάνε σε πολλά πράγματα για να τους πει την γνώμη του...
Όταν εξελέγη ο Καλντερόν πρόεδρος είναι πει ότι θα φέρει τον Κακά τον Ρονάλντο τον Φαμπρέγας. Τότε ήταν ο Καπέλο προπονητής και όχι ο Σούστερ. Έδιωξαν τον Καπέλο γιατί ακριβώς ήθελα να κάνει δικιά του ομάδα με δικούς του παίχτες που λογικά δεν θα ήταν στα πλάνα του κανένα από αυτούς που είπε ο Καλντερόν προεκλογικά.
Τώρα έχουν τον Σούστερ που ότι παίχτη κλείσουν ο Σούστερ θα πει ναι τον θέλω.. και μπορεί να μην τον χρειάζεται για την ομάδα που σκέφτεται αυτός να κάνει
Κaka, Fabregas και Robben ειχε πει τοτες.Sergio Ramos έγραψε:Όταν εξελέγη ο Καλντερόν πρόεδρος είναι πει ότι θα φέρει τον Κακά τον Ρονάλντο τον Φαμπρέγας.
Υπαρχουν διαφορα διοικητικα συστηματα στις ομαδες, ο προπονητης μπορει να διαλεγει μονο την 11αδα ή μπορει να ειναι και το απολυτο αφεντικο (πχ Ferguson). Σε εμας, απο'τι εχουμε ολοι καταλαβει ο Mijatovic εχει το κυριο λογο στις μεταγραφες. Τα πιο "μεσα" της ομαδας χλωμο να μαθουμε πως λειτουργουν.Sergio Ramos έγραψε:Τώρα έχουν τον Σούστερ που ότι παίχτη κλείσουν ο Σούστερ θα πει ναι τον θέλω.. και μπορεί να μην τον χρειάζεται για την ομάδα που σκέφτεται αυτός να κάνει
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι και στην ενδεκάδα δεν έχει τον απόλυτο έλεγχο ο Σούστερ....
Schuster Running Out Of Patience
Real Madrid coach Bernd Schuster is reportedly growing tired and frustrated with the club’s refusal to bring in a new striker as per his demands.
Just hours before Real Madrid kicked off their first leg Supercopa clash against Valencia last Sunday, their president Ramón Calderón declared that the club have ended their involvement in the transfer market.
Σχετικο αρθρο http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=824819
Just hours before Real Madrid kicked off their first leg Supercopa clash against Valencia last Sunday, their president Ramón Calderón declared that the club have ended their involvement in the transfer market.
Σχετικο αρθρο http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=824819
kala esi exeis xasei thn mpala
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Για πες μου γιατί τον θέλει τόσο πολύ τον επιθετικό???????
Έχω χάσει την μπάλα αλλά δεν λες γιατί...
Έχω χάσει την μπάλα αλλά δεν λες γιατί...
toli an den akoume emeis tpt den simainei pws den ginonte epafes. an thimase oute gia ton pepe ipirxan dimosieumata. mono oti ton kleisame. to idio kai me ton sneijder. etsi kairo ton kleisane se 1 mera. o calderon enta3ei isos den 3erei tosa polla apo tin athlitiki meria tis omadas. ennow pote xreiazete paixtis i otidipote. omws o pedjia mia xara einai.
alex_rm9- Madridista
pou kai pote dilwse o schuster oti o raul einai ampalos kai thelei allon for?
supersergio- Banned
den to eipe pouthena. alla p pas kirie calderon me mono enan striker??? gia peste m extos apo ton ruud iparxei kapios allos 9ari stin omada??
alex_rm9- Madridista
re paidia kremate ton raul apo ena mono paixnidi?ti lete den mporei o raul kai thelei o schuster allon for.pws ta vgazete ayta ap to myalo sas.voithoi proponith eiste kai ta mathenete ola?thelei allon enan epithetiko gia antkatastath tou ruud.o raul den einai for reeeeeeeeeeeeee!!!exei dikio o supersergio
crazymadritista- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 835
exeis alla 2 9aria. higuain kai saviola
supersergio- Banned
Σελίδα 4 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 4 από 9
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης