Bernd Shuster
+14
Morbidas
mariatsili
Sergio-(4)-Ramos
ramissimo-4-
supersergio
GVarn
alex_rm9
Eladir
MaDriDisM
billybiros
Nh04
beckham
Lucas
Sergio Ramos
18 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 8 από 9
Σελίδα 8 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Απ: Bernd Shuster
Μεταξύ Λάουντρουπ και Ράμος είμαι.
Θα προτιμήσω όμως τον Λάουντρουπ, γιατί τον εκτιμώ πολύ σαν προπονητή και γιατί έχει περάσει σαν παίκτης από τη Ρεάλ.
Όσο για τον Ράμος, ακόμα υπάρχει πολλή "φιλολογία" για τις εκπληκτικές επιδόσεις των παικτών του όταν ήταν στη Σεβίλλη και γι' αυτό δεν τον έχω και σε μεγάλη εκτίμηση.
Θα προτιμήσω όμως τον Λάουντρουπ, γιατί τον εκτιμώ πολύ σαν προπονητή και γιατί έχει περάσει σαν παίκτης από τη Ρεάλ.
Όσο για τον Ράμος, ακόμα υπάρχει πολλή "φιλολογία" για τις εκπληκτικές επιδόσεις των παικτών του όταν ήταν στη Σεβίλλη και γι' αυτό δεν τον έχω και σε μεγάλη εκτίμηση.
Αν τελικά φύγει ο Σούστερ (που για μένα θα είναι μέγα λάθος)
η καλύτερη λύση είναι ο Πορτουγκάλ.
Μιλάμε για έναν απο τους καλύτερους προπονητές της Πριμέρα (που άφησε την προπονητική στο καλύτερο σημείο της καριέρας του) .
Ο Πορτουγκάλ αντικατέστησε τον Κάρο στην Καστίγια (οταν ο πρώτος πήγε στην 1η ομάδα) κάνοντας πολύ καλή χρονιά με την Καστίγια.
Παίκτες οπως ο Νεγκρέδο, ο Σολδάδο, ο Ντε Λα Ρεντ, ο Μπαλμόα ήτανε παίκτες του τότε στην Καστίγια.
Την επόμενη χρονιά στην Ρασίνκ θεωρήθηκε ως ένας από τους καλύτερους προπονητές της (και ο Ρούκι της σεζόν εκείνης).
Την επόμενη επέστρεψε στην Ρεάλ ενώ αμείβεται με ένα εκατομμύριο ευρό το χρόνιο για τη θέση του τεχνικού γραμματέα .
Ολοι ξέρουμε λίγο πολύ για πιο λόγο τον προσέλαβε ο Καλντερόν
και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν απο τις πιο έξυπνες κινήσεις του.
Στην ομάδα ο μόνος που δεν τον πάει είναι ο Πέτσας... γιατί πολύ απλά έχει άποψη.
Αντίθετα ο Καλντερόν τον έχει σε υπόληψη.
Τέλος ο Πορτουγκάλ (αν και μάλλον όλο το θέμα είναι λιγο "off-topic") αγωνίστηκε κάποια παιχνίδια με την Ρεάλ Μαδρίτης πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα γκολ.
η καλύτερη λύση είναι ο Πορτουγκάλ.
Μιλάμε για έναν απο τους καλύτερους προπονητές της Πριμέρα (που άφησε την προπονητική στο καλύτερο σημείο της καριέρας του) .
Ο Πορτουγκάλ αντικατέστησε τον Κάρο στην Καστίγια (οταν ο πρώτος πήγε στην 1η ομάδα) κάνοντας πολύ καλή χρονιά με την Καστίγια.
Παίκτες οπως ο Νεγκρέδο, ο Σολδάδο, ο Ντε Λα Ρεντ, ο Μπαλμόα ήτανε παίκτες του τότε στην Καστίγια.
Την επόμενη χρονιά στην Ρασίνκ θεωρήθηκε ως ένας από τους καλύτερους προπονητές της (και ο Ρούκι της σεζόν εκείνης).
Την επόμενη επέστρεψε στην Ρεάλ ενώ αμείβεται με ένα εκατομμύριο ευρό το χρόνιο για τη θέση του τεχνικού γραμματέα .
Ολοι ξέρουμε λίγο πολύ για πιο λόγο τον προσέλαβε ο Καλντερόν
και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν απο τις πιο έξυπνες κινήσεις του.
Στην ομάδα ο μόνος που δεν τον πάει είναι ο Πέτσας... γιατί πολύ απλά έχει άποψη.
Αντίθετα ο Καλντερόν τον έχει σε υπόληψη.
Τέλος ο Πορτουγκάλ (αν και μάλλον όλο το θέμα είναι λιγο "off-topic") αγωνίστηκε κάποια παιχνίδια με την Ρεάλ Μαδρίτης πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα γκολ.
Αν ισχυουν αυτα που εγραψε η AS περι λιστα αντικαταστατων εγω θα προτιμουσα σε σειρα Ramos-Laudrup-Mancini.
ΕDIT: Διαβαζω στο goal.com οτι ο Raul ειχε συναντηση με τον Calderon στην οποια στηριξε τον Schuster. Συμφωνα με το Radio Marca παντα.
ΕDIT: Διαβαζω στο goal.com οτι ο Raul ειχε συναντηση με τον Calderon στην οποια στηριξε τον Schuster. Συμφωνα με το Radio Marca παντα.
Σούστερ: «Αν ήταν στο χέρι σας θα ‘χα ήδη φύγει».
Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης δεν έχουν σταματήσει στιγμή να αναζητούν τον αντικαταστάτη του Μπερντ Σούστερ στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο γερμανός τεχνικός, όμως, έδειξε να μην ανησυχεί για το μέλλον του, ενώ βρήκε την ευκαιρία να περάσει στην αντεπίθεση. «Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω από την ομάδα, διότι δεν υπάρχει λόγος. Έχω την υποστήριξη της διοίκησης και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για έναν προπονητή. Ξέρω, πάντως, πως εάν ήταν στο χέρι σας να με διώξετε, θα είχα ήδη φύγει», τόνισε ο Σούστερ απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους απαντώντας με τον τρόπο του στις φήμες των τελευταίων ημερών.
Την Δευτέρα, όλοι στην Ισπανία θεωρούσαν ότι ο Σούστερ θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν απ την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης. Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου όμως έκανε την έκπληξη: Αποφάσισε να στηρίξει τον γερμανό τεχνικό και να τον διατηρήσει στον πάγκο της ομάδας, παρά τις αντιρρήσεις μεγάλης μερίδας οπαδών. Παρόλα αυτά, ανάλογα δημοσιεύματα δεν έλειψαν απ τον Τύπο της χώρας τις επόμενες ημέρες. Μόνο που τώρα φέρνουν τον Σούστερ να …παίζει το κεφάλι του στα επόμενα παιχνίδια, με την αρχή να γίνεται το Σάββατο στην αναμέτρηση με την Ουέλβα.
«Είμαι ξαφνιασμένος απ τα δημοσιεύματα αυτά. Προκαλούν γέλια σε εμένα αλλά και στους φίλους μου», δήλωσε ο Μπερντ Σούστερ. «Αυτά είναι πράγματα που ποτέ δεν γνωρίζουμε. Ποτέ δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Είμαι πολύ ήσυχος και χαρούμενος. Το Σάββατο θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και αυτό αλλά και τα παιχνίδια που ακολουθούν», πρόσθεσε ο Γερμανός τεχνικός.
sport-fm.gr
Σούστερ: «Απίθανο να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα»
Λευκή πετσέτα φάνηκε να πετά ο Μπερντ Σούστερ τονίζοντας πως μετά την εντός έδρας ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Σεβίλλη και την αύξηση της διαφοράς από την κορυφή στους εννέα βαθμούς είναι απίθανο για την ομάδα του να επικρατήσει της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» την επόμενη εβδομάδα.
«Πιστεύω πως είναι απίθανο να νικήσουμε στη Βαρκελώνη. Η Μπαρτσελόνα είναι σε εκπληκτική κατάσταση και πιστεύω πως φέτος είναι η χρονιά της», δήλωσε ο Γερμανός προπονητής. Όσο για το μέλλον του, αλλά και την εικόνα της ομάδας του, τόνισε: «Δεν πρόκειται να παραιτηθώ. Οι παίκτες μου έδωσαν ό,τι είχαν. Είμαστε άτυχοι και είναι σημαντικό να μας θέλει η μπάλα μία φορά. Δεν είναι όμως μόνο θέμα ατυχίας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, αλλά στο πρώτο όχι και δυσκολέψαμε μόνοι μας το έργο μας. Πρέπει να φτιάχνουμε μόνοι μας την τύχη μας. Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει, αν δεν ερχόταν η αποβολή του Ρόμπεν».
sport-fm.gr
para3eno. kai sto goal.com ton exoun na leei to idio pragma, eno stin episimi selida tis real den leei etsi pragma alla oti tha valoun ta dinata tous gia na nikisoun. fsk mporei na ton parakanoun oi efimerides i na allazoun ta logia tou to realmadrid.com gia na min thigete
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
Καλα, αμφιβαλω πολυ αν το εννοει ο Schuster. Οπως και να εχει, με το που θα πατησει ο Raul και η παρεα του το ποδι του στο Camp Nou all bets are off που λενε και τα αμερικανακια.
Αν όντως είπε τέτοια πράγματα απλά επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι δεν κάνει για προπονητής της ομάδας μας. Εκτός και αν ψάχνει από τώρα δικαιολογίες για μια ενδεχόμενη ήττα.
xabikos- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 267
o raul kai o guardiola lene pws kanei mind games, diladi thelei na epireasei tous farselonistes gia na niosoun nikites prin to paixnidi
alex_rm9- Madridista
Πιθανό Άλεξ γιατί μπαίνουν σαν φαβορί και μπορεί να την πατήσουν.. Και πρόπερσι στο 3-3 αν θυμάστε σαν φαβορί είχαν μπει και έληξε 3-3!
Άντε να δούμε και φέτος τι θα γίνει...
Άντε να δούμε και φέτος τι θα γίνει...
to goal.com leei pws o shuster exei eidi apolithei kai tin thesi t pire o juande ramos. stin episimi selida tis omadas mas leei pws o pedja kai o portugal tha kanoun diske4ei tipou se 45 lepta. pantos egw den simfwnw katholou me auto p ginete an isxuei.
alex_rm9- Madridista
Κλασικά ρε παίδες δεν το ξέρετε... Ότι συμφέρει στον καθένα...
Πέρσι πήραμε το πρωτάθλημα χάρης του Καλντερόν και φέτος παίζουμε χάλια εξαιτίας του Σούστερ!
Πέρσι πήραμε το πρωτάθλημα χάρης του Καλντερόν και φέτος παίζουμε χάλια εξαιτίας του Σούστερ!
mono enas anergos tha epiane autin tin real, me tous tosous travmaties, kai tin parousa dioikisi. sigxaritiria ston shuster gia tin douleia p ekane kai ton titlo p kerdise, kai twra einai sira tou ramos. makari kataferei na girisei tin katastasi
alex_rm9- Madridista
Ευχαριστούμε τον Σούστερ για το πρωτάθλημα που πήρε, όμως ο πάγκος της Ρεάλ απεδείχθη πως ήταν βαρύς για αυτόν.
Μέρα με τη μέρα η ομάδα μικραίνει κι άλλο.
Με SMS απολύθηκε ο Σούστερ, δείγμα της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζει την κατάσταση ο κύριος Πέτζα.
Πλέον δεν νομίζω πως υπάρχει άλλη δικαιολογία.
Απο η στιγμή που έφυγε ο υπαίτιος (Σούστερ) θα πρέπει να αλλάξουν και τα πράγματα. Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες για τους κυρίους Καλντερόν και Μιγιάτοβιτς που ίσος και να μην βγάλουν τα Χριστούγεννα.
Βέβαια αν έφταιγε ο Σούστερ τότε ποιος απέλυσε τον Καπέλο αποζημιώνοντας τον με 18 εκατομμύρια ευρώ για να φέρει τον Σούστερ.
Γενικός η όλη κατάσταση μοιάζει με θέατρο του παραλόγου.
Πριν απο λίγες μέρες ο Καλντερόν διαβεβαίωνε οτι ο Σούστερ θα παραμέινει μέχρι το τέλος της χρονίας.
Η κατάσταση πάει απο το κακό στο χειρότερο.
Αυτοί είναι χειρότεροι και από τον Τσίπρα τον Καραμανλή τον Παπανδρέου και τον Καρατζαφέρη.
Σε λίγο βλέπω να γίνετε της Ελλάδος και στο Μπερναμπέου.
Με SMS απολύθηκε ο Σούστερ, δείγμα της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζει την κατάσταση ο κύριος Πέτζα.
Πλέον δεν νομίζω πως υπάρχει άλλη δικαιολογία.
Απο η στιγμή που έφυγε ο υπαίτιος (Σούστερ) θα πρέπει να αλλάξουν και τα πράγματα. Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες για τους κυρίους Καλντερόν και Μιγιάτοβιτς που ίσος και να μην βγάλουν τα Χριστούγεννα.
Βέβαια αν έφταιγε ο Σούστερ τότε ποιος απέλυσε τον Καπέλο αποζημιώνοντας τον με 18 εκατομμύρια ευρώ για να φέρει τον Σούστερ.
Γενικός η όλη κατάσταση μοιάζει με θέατρο του παραλόγου.
Πριν απο λίγες μέρες ο Καλντερόν διαβεβαίωνε οτι ο Σούστερ θα παραμέινει μέχρι το τέλος της χρονίας.
Η κατάσταση πάει απο το κακό στο χειρότερο.
Αυτοί είναι χειρότεροι και από τον Τσίπρα τον Καραμανλή τον Παπανδρέου και τον Καρατζαφέρη.
Σε λίγο βλέπω να γίνετε της Ελλάδος και στο Μπερναμπέου.
Πολύ σωστή κίνηση η απόλυση του υπναρά. Ελπίζω η κατάσταση να βελτιωθεί και να κατέβει μια ομάδα με τακτική στο κοτέτσι.
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Ο Schuster (απο αυτα που καταλαβα εγω διαβαζοντας τα δημοσιευματα) συναντηθηκε με τον Calderon οπου και και του ανακοινωσε οτι φευγει. Νωριτερα ο Mijatovic ειχε συναντησει τον Calderon οπου και παρθηκε η αποφαση με πρωτοβουλια του Pedja. Ο Schuster πηγε στο νοσοκομειο που ηταν ο Diarra και αλλοι παικτες της Ρεαλ και τους αποχαιρετησε ενω τους υπολοιπους παικτες αποχαιρετησε με sms γιατι δεν ηθελε να παει στη προπονηση μιας και ηταν ηδη ο Ramos εκει. Τεσπα.
Μια χαρα τα πηγε ο Schuster οσο εκατσε, 1 μεγαλη κουπα (Λιγκα) και 1 μικροτερη (SuperCup). Kαλη του τυχη.
Μια χαρα τα πηγε ο Schuster οσο εκατσε, 1 μεγαλη κουπα (Λιγκα) και 1 μικροτερη (SuperCup). Kαλη του τυχη.
Πράγματι πέρσι τα πήγε πολύ καλά.
Εγώ και πιστεύω και όλοι σας όμως θέλουμε προπονητή για τσου λου! Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ο Ράμος γιαυτό τουλάχιστον στα Ευρωπαικά με την Σεβίλλη τα πήγε καλά.
Εγώ και πιστεύω και όλοι σας όμως θέλουμε προπονητή για τσου λου! Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ο Ράμος γιαυτό τουλάχιστον στα Ευρωπαικά με την Σεβίλλη τα πήγε καλά.
Ο Ράμος τουλάχιστον θα κατεβάζει την ομάδα με ένα σχήμα. Οχι ο καθένας ας πάει όπου θέλει όπως έκανε ο Σουστερ.
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Τα πήρε όλα κι έφυγε ο Σούστερ
Το ποσό των 4,5 εκατ. ευρώ θα λάβει ως αποζημίωση για την απόλυσή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπερντ Σούστερ, όπως αποκαλύπτει ο ισπανικός Τύπος. Ο 49χρονος Γερμανός τεχνικός, που οδήγησε πέρυσι τη «βασίλισσα» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεσμευόταν με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2010, και ήρθε σε συναινετική λύση της συνεργασίας του με τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου.
Σε ό,τι αφορά στον διάδοχό του, Χουάντε Ράμος, το συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας που υπέγραψε θα του αποφέρει περίπου ένα εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται πως όσο εργαζόταν στη Σεβίλλη λάμβανε περί το 1,6 εκατ.
ευρώ ετησίως, ενώ όταν μετακόμισε στην Τότεναμ το κασέ του εκτοξεύτηκε στα 5 εκατ. ευρώ το χρόνο.
sport-fm.gr
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Άλλη μια μεγάλη επιτυχία του Καλντερόν! Κύριε πρόεδρε τα 4.5 μύρια δεν σε πειράζει να τα δώσεις στον Σούστερ για να τον διώξεις. Στον Ρόμπίνιο που ζητούσε αύξηση δεν τα έδινες!!!
Ξανά Μπράβο!
Σελίδα 8 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 8 από 9
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης