Sergio Ramos
+21
crazymadritista
mariatsili
Despotaros
Morbidas
Madridistagr
W.S_HOOLS
ramissimo-4-
alex_rm9
supersergio
Eladir
billybiros
GVarn
Sergio-(4)-Ramos
RivaS_10_
Lucas
Raul
thalia_7_
beckham
Sergio Ramos
MaDriDisM
Nh04
25 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές
Σελίδα 2 από 12
Σελίδα 2 από 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Απ: Sergio Ramos
Έχει γίνει αναντικατάστατο μέλος της Εθνικής Ισπανίας πλέον!!!
Και το αξίζει κιόλας!!! Αφού είναι τρομερή παιχτούρα :s:
Και το αξίζει κιόλας!!! Αφού είναι τρομερή παιχτούρα :s:
nai inai foveros kai to kalo inai oti se opia thesi kai na ton valeis tha paiksei..MPRAVO R A M O S!! :real madrid 01
beckham- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 405
Ραμος: «Ειμαι χαρουμενος στην Ρεαλ»
Ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής παρουσία του στην Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Σέρχιο Ράμος σε δηλώσεις που έκανε στην ισπανική εφημερίδα «Marca». Επίσης, δεν έκρυψε την χαρά του για το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.
«Το ενδιαφέρον διαφόρων συλλόγων για εμένα είναι καλό σημάδι, διότι δείχνει πως όλα πάνε καλά για εμένα. Όμως το συμβόλαιό μου αργεί να λήξει. Είμαι χαρούμενος εδώ όπως είναι και η οικογένεια μου, συνεπώς θα συνεχίσω υπερασπίζομαι την φανέλα της ομάδας μου», είπε ο 21χρονος άσος.
Πέρσι κέρδισε το πρωτάθλήμα με τους «μερένχες» φάνηκε πως έχει όρεξη και για άλλους τίτλους, λέγοντας: «Έχω πείνα να κερδίσω και άλλους τίτλούς, θέλω να νιώσω πως είναι να σηκώνεις το Τσάμπιονς Λιγκ και το κύπελλο Ισπανίας», είπε ο Ισπανός αμυντικός.
sport-fm.gr
Ο ύμνος του Σέρχιο Ράμος
Το...μυστικό της επιτυχίας της Ρεάλ Μαδρίτης αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα "Marca".Η "Βασίλισσα" χρησιμοποιεί τη...δύναμη της μουσικής προκειμένου να σπρώξει τους παίκτες της στη νίκη με πρωτοστάτη τον Σέρχιο Ράμος.
Ο αμυντικός των μαδριλένων έχει καταφέρει να κάνει το τραγούδι "Αλέγκρια" από τους "Gipsy Kings" σαν...ύμνο για την ομάδα το οποίο ακούγεται στα αποδυτήρια πριν τα παιχνίδια και μάλιστα κάτι τέτοιο έγινε και στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νου".
Έτσι ο Μπερντ Σούστερ δεν έχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο τραγούδι που σύμφωνα με τα αποτελέσματα τουλάχιστον αποτελεί ένα θετικό στοιχείο στην...προετοιμασία της ομάδας πριν τους αγώνες.
sport24.gr
Πλάκα πλάκα κάτσε να βρω αυτό το τραγούδι να δούμε τη ρόλο βαράει άμα είναι αν το ακούω και εγώ πριν πάω για 5χ5!!!
Μόλις το άκουσα και εγώ... Κλασικό Ισπανικό κομμάτι είναι με κιθάρα... Καλούτσικο είναι μωρέ... Άμα αυτό τους κάνει να παίζουν μπαλάρα τότε ας το ακούν συνέχεια!!!!!
Όποιος θέλει να ακούσει το κομμάτι ας το κατεβάσει από το παρακάτω Link:
Όποιος θέλει να ακούσει το κομμάτι ας το κατεβάσει από το παρακάτω Link:
- Κώδικας:
http://rapidshare.com/files/79623580/Gipsy_Kings_-_Alegria_Spanish_Guitar.rar
Εγω θα τους προτεινα για ακομα καλυτερα αποτελεσματα να ακουσουν τιποτα απο Iron Maiden ή Μetallica!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την στις Δευ 31 Δεκ 2007, 1:08 pm, 1 φορά
Lucas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 605
Rammstein... μόνο γερμανικά να μην ήταν τα λόγια τους... μόνο αυτό!!
RivaS_10_- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 231
για αυτό και μόνο τα σπάνεεε
μαρεσει που δεν καταλαβαίνω τι λενε
μαρεσει που δεν καταλαβαίνω τι λενε
Nh04- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 504
Παίδες σήμερα [29/12/07] η εφημερίδα Μετρόπολις έκανε δισέλιδο αφιέρωμα στον Ράμος....
Μου φάνηκε περίεργο αλλά είναι όλα τα λεφτά!!! Θα προσπαθήσω να το Scannarw και θα το ανεβάσω εδώ άμα είναι τις προσεχείς μέρες...
Μου φάνηκε περίεργο αλλά είναι όλα τα λεφτά!!! Θα προσπαθήσω να το Scannarw και θα το ανεβάσω εδώ άμα είναι τις προσεχείς μέρες...
nai ramos an mporeis kanto ..endiaferon fenete
beckham- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 405
Ναι παίδες δεν έχω Scanner και περιμένω αύριο να ανοίξει ένας φίλος που έχει Φωτοτυπάδικο να πάω να το Scannarw... Θα το ανεβάσω δεν το ξεχνάω....
eixa kanei kai sti sportday ena afierwma ti mera pou paizame me sevilla...to exw kolisei sti ntoulapa mou!!
Sergio-(4)-Ramos- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 439
Μπορείς να το Scannareis και να το δημοσιεύσεις εδώ?? Μ'αρέσουν τα άρθρα γενικότερα και ειδικότερα ότι έχει να κάνει με τον Ράμος!!! Αν σου είναι εύκολο φίλε μου Βάλτο...
Σελίδα 2 από 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές
Σελίδα 2 από 12
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης