Juande Ramos
+11
Morbidas
supersergio
billybiros
robert.Real4ever
skolix
Eladir
crazymadritista
xabikos
MaDriDisM
mariatsili
Sergio Ramos
15 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Juande Ramos
Ο Χουάντε Ράμος και επίσημα στο τιμόνι της Βασίλισσας
Οι τελευταίες κακές εμφανίσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα ήταν η βασική αιτία της απομάκρυνσης του Μπέρντ Σούστερ από τον πάγκο της Βασίλισσας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Γερμανός τεχνικός ενημερώθηκε για την απόφαση το μεσημέρι της τρίτης παρόλο που είχε τις διαβεβαιώσεις του Προέδρου της ομάδας Ραμον Καλντερόν ότι θα μείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.
Απ'ότι φάνηκε ο αντικαταστάτης του είχε ήδη επιλεγεί και είναι ο Ισπανός Χουάντε Ράμος γνωστός και από την επιτυχημένη του θητεία στην Σεβίλλη με την οποία κατέκτησε δύο κύπελλα Ουέφα, ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας και ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης. Το συμβόλαιο του έχει διάρκεια έξη μήνες με προοπτική επέκτασης εφόσον ικανοποιήσει τους ιθύνοντες της ομάδας. Αύριο (10/12) το μεσημέρι θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.
Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ρεάλ θα γίνει ενάντια της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για το Τσάμπιονς Λίνγκ ενώ στο πρωτάθλημα πέφτει κατευθείαν στα βαθιά αφού το ερχόμενο Σάββατο θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στο Κάμπ νου.
Σε δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος για τις εξελίξεις, χαρακτηρίζοντας σαν ''όνειρο'' την πρόταση που δέχτηκε ώστε να γίνει προπονητής της Ρέαλ.
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύλλογο για την πίστη που έδειξε στο πρόσωπο μου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την προοπτική να κοουτσάρω τη Ρεάλ. Αυτό είναι το όνειρο κάθε προπονητή", δήλωσε μεταξύ άλλων στην επίσημη συνέντευξη Τύπου ο Ράμος.
Όσον αφορά στη δήλωση του προκάτοχου του, Μπερντ Σούστερ, ότι δηλαδή η Ρεάλ δεν είναι σε θέση να νικήσει την Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι του Σαββάτου, ο 54χρονος τεχνικός τόνισε: "Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο και δεν έχω αμφιβολία ότι παίζουν πολύ καλά αυτή τη στιγμή, αλλά η Ρεάλ έχει την ικανότητα και το πρεστίζ να κερδίσει κάθε ομάδα σε οποιοδήποτε στάδιο στον κόσμο."
Τέλος, όταν ο Ισπανός προπονητής ερωτήθει για το θέμα των μεταγραφών, απάντησε: "Το Γενάρη ίσως πρέπει να κάνουμε κάτι, αλλά πρέπει να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το τι χρειαζόμαστε και τι είναι σωστό για το σύλλογο".
Εμείς σου ευχόμαστε τα καλύτερα Χουάντε.
Οι τελευταίες κακές εμφανίσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα ήταν η βασική αιτία της απομάκρυνσης του Μπέρντ Σούστερ από τον πάγκο της Βασίλισσας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Γερμανός τεχνικός ενημερώθηκε για την απόφαση το μεσημέρι της τρίτης παρόλο που είχε τις διαβεβαιώσεις του Προέδρου της ομάδας Ραμον Καλντερόν ότι θα μείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.
Απ'ότι φάνηκε ο αντικαταστάτης του είχε ήδη επιλεγεί και είναι ο Ισπανός Χουάντε Ράμος γνωστός και από την επιτυχημένη του θητεία στην Σεβίλλη με την οποία κατέκτησε δύο κύπελλα Ουέφα, ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας και ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης. Το συμβόλαιο του έχει διάρκεια έξη μήνες με προοπτική επέκτασης εφόσον ικανοποιήσει τους ιθύνοντες της ομάδας. Αύριο (10/12) το μεσημέρι θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.
Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ρεάλ θα γίνει ενάντια της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για το Τσάμπιονς Λίνγκ ενώ στο πρωτάθλημα πέφτει κατευθείαν στα βαθιά αφού το ερχόμενο Σάββατο θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στο Κάμπ νου.
Σε δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος για τις εξελίξεις, χαρακτηρίζοντας σαν ''όνειρο'' την πρόταση που δέχτηκε ώστε να γίνει προπονητής της Ρέαλ.
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύλλογο για την πίστη που έδειξε στο πρόσωπο μου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την προοπτική να κοουτσάρω τη Ρεάλ. Αυτό είναι το όνειρο κάθε προπονητή", δήλωσε μεταξύ άλλων στην επίσημη συνέντευξη Τύπου ο Ράμος.
Όσον αφορά στη δήλωση του προκάτοχου του, Μπερντ Σούστερ, ότι δηλαδή η Ρεάλ δεν είναι σε θέση να νικήσει την Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι του Σαββάτου, ο 54χρονος τεχνικός τόνισε: "Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο και δεν έχω αμφιβολία ότι παίζουν πολύ καλά αυτή τη στιγμή, αλλά η Ρεάλ έχει την ικανότητα και το πρεστίζ να κερδίσει κάθε ομάδα σε οποιοδήποτε στάδιο στον κόσμο."
Τέλος, όταν ο Ισπανός προπονητής ερωτήθει για το θέμα των μεταγραφών, απάντησε: "Το Γενάρη ίσως πρέπει να κάνουμε κάτι, αλλά πρέπει να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το τι χρειαζόμαστε και τι είναι σωστό για το σύλλογο".
Εμείς σου ευχόμαστε τα καλύτερα Χουάντε.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sergio Ramos στις Δευ 22 Δεκ 2008, 2:44 am, 1 φορά
Απ: Juande Ramos
Άντε καλή αρχή να έχει...και να δούμε και εμείς άσπρη μέρα!
mariatsili- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 456
Κάτι μου λέει ότι θα τα πάει πολύ καλύτερα από όσο μπορούμε να υποθέσουμε τώρα. Είναι νέος και έχει φιλοδοξίες για να πετύχει. Αυτές νομίζω είναι πολύ βασικές προϋποθέσεις για να πάει καλά!
Καλή επιτυχία και από μένα λοιπόν.
Καλή επιτυχία και από μένα λοιπόν.
xabikos- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 267
Καλή σταδιοδρομία και από μένα και εύχομαι να μην καταντήσει και αυτός πιονάκι,αλλά να μας βάλει στο δρόμο των επιτυχιών στηριζόμενος στα δικά του πιστεύω
crazymadritista- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 835
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ξερει πολυ καλα την Ισπανια και ελπιζω να προσαρμοστει γρηγορα γιατι οι απαιτησεις θα ειναι πολυ μεγαλυτερες απ'οτι εχει συναντησει μεχρι τωρα.
PS: Σιγουρα θα εχει και χρυσο συμβολαιο μιας και στη Totenham επαιρνε ~6εκ/χρονο.
PS: Σιγουρα θα εχει και χρυσο συμβολαιο μιας και στη Totenham επαιρνε ~6εκ/χρονο.
απο το sport-fm.gr διαβασα οτι για τους 6 μηνες που αρχικα, πιθανοτατα, υπεγραψε θα παρει περιπου 1 εκ. ευρώ.
Πιστευω οτι θα κανει καλη σταδιοδρομια και θα αναδειξει παικτες.
Η εικονα του στην Τοτεναμ ηταν πολυ κακη, αλλα στη Σεβιλλη εκανε μεγαλα πραγματα. Στο ισπανικο πρωταθλημα που το γνωριζει καλα, πιστευω θα παει καλα.
Πιστευω οτι θα κανει καλη σταδιοδρομια και θα αναδειξει παικτες.
Η εικονα του στην Τοτεναμ ηταν πολυ κακη, αλλα στη Σεβιλλη εκανε μεγαλα πραγματα. Στο ισπανικο πρωταθλημα που το γνωριζει καλα, πιστευω θα παει καλα.
skolix- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 44
tou evxome ta kalitera kai elpizoume na 3ekinisoun i nikes
robert.Real4ever- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 30
«Μακάρι να μείνει και του χρόνου ο Ράμος»
Την ευχή ο Χουάντε Ράμος να παραμείνει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και για την επόμενη περίοδο, αφού κάτι τέτοιο θα σημαίνει πως πέτυχε στο έργο του, εξέφρασε ο πρόεδρος της ομάδας, Ραμόν Καλντερόν.
«Θα δούμε πώς θα είναι τα πράγματα με τον Ράμος στο τέλος της σεζόν. Ελπίζω να έχουμε καλά αποτελέσματα, γιατί είναι καλός προπονητής. Όπως και να έχει, θα αποφασίσουμε το Μάιο ή τον Ιούνιο. Εγώ
θα ήθελα να παραμείνει ο Ράμος για περισσότερο από έξι μήνες και αν πάμε καλά σαν ομάδα, αυτό θα γίνει. Τον εμπιστευόμαστε απόλυτα», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της «βασίλισσας», ενώ ερωτηθείς πώς επέλεξε τον Ισπανό τεχνικό απάντησε: «Έπρεπε να πάρουμε πολύ γρήγορα την απόφαση για την πρόσληψη προπονητή. Συναντήθηκα με τον Μπερντ Σούστερ και ήταν πολύ απογοητευμένος. Δεν έδειχνε να θέλει να παραμείνει στη θέση του. Αμέσως ήρθαμε σε επαφή με δύο-τρεις προπονητές και συμφωνήσαμε με τον Ράμος».
Όσο για το αν ο προπονητής της Λίβερπουλ, Ράφα Μπενίτεθ, είναι στην άκρη του μυαλού του εν όψει του καλοκαιριού, είπε: «Είναι εξαιρετικός προπονητής κι έκανε τα πρώτα του βήματα στη Ρεάλ, ως προπονητής της ομάδας Νέων. Πλέον όμως ανήκει στη Λίβερπουλ και πιστεύω πως θα παραμείνει για πολύ καιρό, άρα δεν αποτελεί εναλλακτική λύση για μας».
sport-fm.gr
«Θα δούμε πώς θα είναι τα πράγματα με τον Ράμος στο τέλος της σεζόν. Ελπίζω να έχουμε καλά αποτελέσματα, γιατί είναι καλός προπονητής. Όπως και να έχει, θα αποφασίσουμε το Μάιο ή τον Ιούνιο. Εγώ
θα ήθελα να παραμείνει ο Ράμος για περισσότερο από έξι μήνες και αν πάμε καλά σαν ομάδα, αυτό θα γίνει. Τον εμπιστευόμαστε απόλυτα», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της «βασίλισσας», ενώ ερωτηθείς πώς επέλεξε τον Ισπανό τεχνικό απάντησε: «Έπρεπε να πάρουμε πολύ γρήγορα την απόφαση για την πρόσληψη προπονητή. Συναντήθηκα με τον Μπερντ Σούστερ και ήταν πολύ απογοητευμένος. Δεν έδειχνε να θέλει να παραμείνει στη θέση του. Αμέσως ήρθαμε σε επαφή με δύο-τρεις προπονητές και συμφωνήσαμε με τον Ράμος».
Όσο για το αν ο προπονητής της Λίβερπουλ, Ράφα Μπενίτεθ, είναι στην άκρη του μυαλού του εν όψει του καλοκαιριού, είπε: «Είναι εξαιρετικός προπονητής κι έκανε τα πρώτα του βήματα στη Ρεάλ, ως προπονητής της ομάδας Νέων. Πλέον όμως ανήκει στη Λίβερπουλ και πιστεύω πως θα παραμείνει για πολύ καιρό, άρα δεν αποτελεί εναλλακτική λύση για μας».
sport-fm.gr
Ράμος: «Θα βελτιωθούμε»
Σίγουρα, η ήττα της Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα στο «El Classico» δεν έκανε ιδανικό το ξεκίνημα του Χουάντε Ράμος στον πάγκο των «μερένχες», όμως οι καλές εμφανίσεις και νίκες κόντρα στις Ζενίτ και Βαλένθια, δείχνουν ότι η «βασίλισσα» της Ευρώπης θα βρει τον δρόμο της. Αυτό, άλλωστε, σημείωσε, με σχετικές δηλώσεις του και ο πρώην τεχνικός των Σεβίλλης και Τότεναμ.
«Είμαστε στη μέση μίας δύσκολης κατάστασης, αλλά είμαι αισιόδοξος και μου αρέσουν οι προκλήσεις», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού. Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως: «Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα θα βελτιωθεί. Η συμπεριφορά των παικτών είναι ιδανική για κάθε προπονητικό τιμ και, από τη στιγμή που δε φτάσαμε ούτε στα μισά της σεζόν, μπορούμε να πετύχουμε καλά πράγματα και να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας»
Καταλήγοντας, επισήμανε πως: «Νιώθω εξαιρετικά τυχερός, που ανήκω σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Αν δουλέψουμε ως σύνολο, θα πετύχουμε τους στόχους μας, αλλά πρέπει να το κάνουμε αυτό καθημερινά και να μη σπαταλάμε τον χρόνο μας».
sport-fm.gr
Ράμος: ''Έμεινα έκπληκτος''
Δεν έκρυψε την έκπληξή του ο Χουάντε Ράμος για το γεγονός πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει μόνο έναν εκ των Χούντελαρ ή Ντιαρά στη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.
«Πραγματικά δεν περίμενα κάτι τέτοιο», τόνισε ο τεχνικός των μαδριλένων. «Αλλά ακόμη έχουμε έναν μήνα μπροστά μας μέχρι να μάθουμε την οριστική απόφαση», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ, μία ομάδα μπορεί να δηλώσει μέχρι και τρεις παίκτες για τους νοκ-άουτ γύρους της διοργάνωσης. Από αυτούς μόνο ένας, όμως, θα έχει αγωνιστεί με άλλη ομάδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.
Η Ρεάλ Μαδρίτης επικαλούμενη τους αρκετούς τραυματισμούς ζήτησε από την ΟΥΕΦΑ να μπορέσει να δηλώσει στο ρόστερ της και τους δύο παίκτες. Από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία, όμως, πήρε αρνητική απάντηση, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο να διαφοροποιηθεί ο κανονισμός για την περίπτωσή της. Αποτέλεσμα αυτών ήταν η ισπανική ομάδα να φτάσει το θέμα μέχρι το CAS.
Η κάθε ομάδα έχει προθεσμία μέχρι την 1η Φεβρουαρίου να δηλώσει τις αλλαγές στο ρόστερ της και ο Χουάντε Ράμος δεν βιάζεται για το ποιον θα επιλέξει. «Έχουμε χρόνο και πολλά μπορούν να συμβούν. Μπορεί να τραυματιστεί κάποιος ή να είναι σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση. Την στιγμή αυτή δεν βιαζόμαστε να πάρουμε κάποια απόφαση», κατέληξε…
«Πραγματικά δεν περίμενα κάτι τέτοιο», τόνισε ο τεχνικός των μαδριλένων. «Αλλά ακόμη έχουμε έναν μήνα μπροστά μας μέχρι να μάθουμε την οριστική απόφαση», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ, μία ομάδα μπορεί να δηλώσει μέχρι και τρεις παίκτες για τους νοκ-άουτ γύρους της διοργάνωσης. Από αυτούς μόνο ένας, όμως, θα έχει αγωνιστεί με άλλη ομάδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.
Η Ρεάλ Μαδρίτης επικαλούμενη τους αρκετούς τραυματισμούς ζήτησε από την ΟΥΕΦΑ να μπορέσει να δηλώσει στο ρόστερ της και τους δύο παίκτες. Από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία, όμως, πήρε αρνητική απάντηση, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο να διαφοροποιηθεί ο κανονισμός για την περίπτωσή της. Αποτέλεσμα αυτών ήταν η ισπανική ομάδα να φτάσει το θέμα μέχρι το CAS.
Η κάθε ομάδα έχει προθεσμία μέχρι την 1η Φεβρουαρίου να δηλώσει τις αλλαγές στο ρόστερ της και ο Χουάντε Ράμος δεν βιάζεται για το ποιον θα επιλέξει. «Έχουμε χρόνο και πολλά μπορούν να συμβούν. Μπορεί να τραυματιστεί κάποιος ή να είναι σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση. Την στιγμή αυτή δεν βιαζόμαστε να πάρουμε κάποια απόφαση», κατέληξε…
sportfm.gr
Έκοβε τα νύχια του στον πάγκο ο Χ.Ράμος!
Mπορεί ο Χουάντε Ράμος να έχει καταφέρει να οδηγήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης το τελευταίο διάστημα σε αρκετές συνεχόμενες νίκες (με Βαλένθια, Βιγιαρεάλ, Μαγιόρκα και Οσασούνα) βελτιώνοντας την εικόνα της "βασίλισσας" στην Πριμέρα Ντιβισιόν, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται να μην έχει προσαρμοστεί απόλυτα στη Μαδρίτη...
Απόδειξη το ακόλουθο βίντεο, με την τηλεοπτική κάμερα να "συλλαμβάνει" τον τεχνικό των "μερένγκες" να μην παρακολουθεί από τον πάγκο την εξέλιξη του αγώνα καθώς ήταν απασχολημένος με το να... κόβει τα νύχια του!
"Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Τότεναμ, ο Χουάντε Ράμος απέκτησε τη φήμη ανθρώπου που έβαλε λάθος πράγματα σε διάφορες θέσεις (για παράδειγμα χρησιμοποιούσε τον Ντέιβιντ Μπέντλεϊ ως αριστερό μπακ).
Συνέχισε αυτή την παράδοση λοιπόν και στο μικρό διάστημα που βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου εντοπίστηκε να κόβει τα νύχια του την ώρα του αγώνα ενώ καθόταν στον πάγκο", ανέφερε χαρακτηριστικά ξένη ιστοσελίδα, σχολιάζοντας την απίστευτη σκηνή με πρωταγωνιστή τον Ισπανό προπονητή.
sport24.gr
ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟΥΛΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
https://www.youtube.com/watch?v=DzfNgnuzWCI
Απόδειξη το ακόλουθο βίντεο, με την τηλεοπτική κάμερα να "συλλαμβάνει" τον τεχνικό των "μερένγκες" να μην παρακολουθεί από τον πάγκο την εξέλιξη του αγώνα καθώς ήταν απασχολημένος με το να... κόβει τα νύχια του!
"Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Τότεναμ, ο Χουάντε Ράμος απέκτησε τη φήμη ανθρώπου που έβαλε λάθος πράγματα σε διάφορες θέσεις (για παράδειγμα χρησιμοποιούσε τον Ντέιβιντ Μπέντλεϊ ως αριστερό μπακ).
Συνέχισε αυτή την παράδοση λοιπόν και στο μικρό διάστημα που βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου εντοπίστηκε να κόβει τα νύχια του την ώρα του αγώνα ενώ καθόταν στον πάγκο", ανέφερε χαρακτηριστικά ξένη ιστοσελίδα, σχολιάζοντας την απίστευτη σκηνή με πρωταγωνιστή τον Ισπανό προπονητή.
sport24.gr
ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟΥΛΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
https://www.youtube.com/watch?v=DzfNgnuzWCI
Εντάξει ρε, δεν έγινε και τίποτα.
Με αυτά ασχολούνται κυρίως "οι κάτι παραπάνω" και "η Εσπρέσο".
Το είχα δει από καιρό ... αλλά το θεωρώ ανάξιο λόγου.
Εγώ πάντως δεν κόβω τα νύχια μου όταν έχει αγώνα.
Τα χρειάζομαι .
Με αυτά ασχολούνται κυρίως "οι κάτι παραπάνω" και "η Εσπρέσο".
Το είχα δει από καιρό ... αλλά το θεωρώ ανάξιο λόγου.
Εγώ πάντως δεν κόβω τα νύχια μου όταν έχει αγώνα.
Τα χρειάζομαι .
Μπιλυ θέλω να μου δώσεις ενα φορουμ να δημοσιεύω κουτσομπολιά του ποδοσφαίρου!θα παιξω τον ρόλο της Λαμπίρη!
Ναι και εγω το ειχα δει πιο παλια.
Ενταξει δεν νομιζω να ειχε σχεδιασει να κοψει τα νυχια του στον αγωνα. Το πιο πιθανο ηταν κατι να τον ενοχλουσε γι αυτο θα πηρε και αυτο το περιεργο ψαλιδι απο κανα γιατρο.
Ενταξει δεν νομιζω να ειχε σχεδιασει να κοψει τα νυχια του στον αγωνα. Το πιο πιθανο ηταν κατι να τον ενοχλουσε γι αυτο θα πηρε και αυτο το περιεργο ψαλιδι απο κανα γιατρο.
Ράμος: «Μάλλον δεν είμαι ο Φέργκιουσον της Ρεάλ Mαδρίτης»
Ο Χουάντε Ράμος αντιμετωπίζει με πικρόχολο χιούμορ το γεγονός ότι δεν του έχει γίνει καμία πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το συμβόλαιο του ισπανού τεχνικού με τη «βασίλισσα» λήγει στις 30 Ιουνίου και ο ίδιος ο Ράμος έχει αντιληφθεί ότι οι μέρες του στη Μαδρίτη είναι μετρημένες.
«Είναι πολύ δύσκολο για μένα να γίνω ο Φέργκιουσον της Ρεάλ Μαδρίτης! Το συμβόλαιο που είχα υπογράψει ήταν διάρκειας έξι μηνών και όσο πλησιάζουμε προς τις 30 Ιουνίου και κανείς από τη διοίκηση δεν επικοινωνεί μαζί μου, καταλαβαίνω πως ο χρόνος μου στην ομάδα φτάνει στο τέλος του», δήλωσε χαρακτηριστικά.
sport-fm.gr
Να δω πάντως ποιον coach θα έχουμε του χρόνου. Με Αντσελότι θα βελτιωθούμε αρκετά αλλά φοβάμαι μην μας φέρουν κανάν Αραγονιές και κλάψουν μανούλες
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Εγώ πιστεύω ότι αν έρθει κανένας αραγονιές και με κανα 2-3 καλές μεταγραφές ίσα που σηκώνουμε και τσου λου. Και με Ραούλ πάγκο. Αλλά η Ρεάλ δεν είναι Εθνική Ισπανίας που ο Ραούλ δεν έχει επιρροή. Οπότε ξέχνα το να έρθει ο Αραγονιες γιατί ξέρει ότι δεν θα παίζει...
Aragonies dn paizei,to elpizw dld giati ton sixainomai ton kwlogero!Hinting,Mourinho,Wenger,Anceloti,Pelegrini 8a protimousa kata seira.Tosoi k tosoi yparxoun oxi ton Aragonies,eleos!
Morbidas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 557
Και εγώ αυτούς που λες θα προτιμούσα αλλά επειδή είναι δύσκολο να έρθουν φοβάμαι καμιά πρόχειρη λύση τύπου Αραγονιές. Το θέμα του προπονητή είναι το πιο σοβαρό γιατί χωρίς παίκτες αλλά με προπονητή κάτι θα παρουσιάσεις. Με παίκτες απίστευτους αλλά χωρίς προπονητή δεν πας πουθενά.
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Άρα θα ήθελες τον Γκουαρντγκιόλα στην Ρεάλ.?.?.?Με παίκτες απίστευτους αλλά χωρίς προπονητή δεν πας πουθενά.
Juande καλα τα πηγες αλλα με 6αρα απο Barcelona και 4αρα απο Liverpool δεν μενεις. Ειδικα με αλλαγη προεδρου στη μεση.
Για νεο coach εγω θα ηθελα Μourinho μιας και ο Hiddink εχει περασει ηδη απο τη Ρεαλ και δεν τα πηγε και τοσο καλα. Αncelotti, Wenger εχουν κανει μεγαλα πραγματα στις ομαδες τους αλλα δεν εχουν δοκιμαστει σε πολλες ομαδες. Γενικα παντως ειναι δυσκολο να ερθει καποιος εκ αυτων μιας και ολοι εχουν ομαδες. Τωρα για Αραγονιες, δεν μ'αρεσει.
Για νεο coach εγω θα ηθελα Μourinho μιας και ο Hiddink εχει περασει ηδη απο τη Ρεαλ και δεν τα πηγε και τοσο καλα. Αncelotti, Wenger εχουν κανει μεγαλα πραγματα στις ομαδες τους αλλα δεν εχουν δοκιμαστει σε πολλες ομαδες. Γενικα παντως ειναι δυσκολο να ερθει καποιος εκ αυτων μιας και ολοι εχουν ομαδες. Τωρα για Αραγονιες, δεν μ'αρεσει.
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης