Τα τελευταία νέα της ομάδος
+40
pecos
marnik
casillas
buffon
great_vendetidis
Lucas
Madridistagr
angelinapaik
Halamadrid
kaka
Nem
Jacobo
katadromeas_87
lazarosRM
yoko
Sergio-(4)-Ramos
Morbidas
likotrixa
raul444
Cristiano
CR9_1992
cutter
crazymadritista
c0n
Hala Madrid!
xabikos
Wael90
XDot
v.d vaart
W.S_HOOLS
madridismo
Sergio Ramos
Spyros.kill
mariatsili
MaDriDisM
alex_rm9
Despotaros
Eladir
supersergio
billybiros
44 απαντήσεις
:: MULTIMEDIA :: The Press
Σελίδα 10 από 40
Σελίδα 10 από 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Απ: Τα τελευταία νέα της ομάδος
Πάντως αν φύγει ο Γκαράυ και δεν έρθει άλλος αμυντικός την βάψαμε. Αυτή η κίνηση θα μας φέρει πολύ πίσω. Με αμυντικούς soft τύπου Αλμπιολ σκούρα τα πράγματα
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Καλά ναι και εγώ θα γούσταρα να πάει να χτυπήσει ο Πέρεθ Τέρρυ να γουστάρουμε τελείως!!!!!!!!!
To θεμα στα centre-backs ειναι οτι πλεον δεν θα υπαρχει Cannavaro να μην χανει παιχνιδι ποτε. Ο Pepe και ο Metzelder συνεχεια εχουν μικρους (και μεγαλους) τραυματισμους οποτε χρειαζονται τουλαχιστον 4 centre-backs, θα ειναι ρισκο να φυγει ο Garay.
Τα τελευταία νέα της ομάδος είναι:
Ο Αλβάρο Αρμπελόα σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και αναμένετε να κάνει ντεμπούτο μαζι με τους Κακά και Αλμπιόλ στα φιλικά της ομάδος στην Αμερική.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Αγγλιά και όχι μόνο ο Τσάμπι Αλόνσο κατέθεσε γραπτή αίτηση στην διοίκηση της Λίβεςρπούλ για την μεταγραφή του στη Ρεάλ. Το θέμα αναμένετε να ξεκαθαρίσει μέσα στην ημέρα.
Υποψίες (από μένα ) για παραχώριση του Ρούντ Φαν Νιστελροοι στον Ολυμπιακό τις επόμενες μέρες.
Ο Αλβάρο Αρμπελόα σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και αναμένετε να κάνει ντεμπούτο μαζι με τους Κακά και Αλμπιόλ στα φιλικά της ομάδος στην Αμερική.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Αγγλιά και όχι μόνο ο Τσάμπι Αλόνσο κατέθεσε γραπτή αίτηση στην διοίκηση της Λίβεςρπούλ για την μεταγραφή του στη Ρεάλ. Το θέμα αναμένετε να ξεκαθαρίσει μέσα στην ημέρα.
Υποψίες (από μένα ) για παραχώριση του Ρούντ Φαν Νιστελροοι στον Ολυμπιακό τις επόμενες μέρες.
Γκαλιάνι για Χούντελαρ
Μίλαν για Σνάιντερ
Steven Defour - η εναλλακτική λύση
Χάνεται ο Ρουμπιο
Πριγκιόνι και Γκαρμπαχόθα
- Κώδικας:
Την πρόθεση της Μίλαν να επιστρέψει στις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Χούντελαρ, αναφέρει ο Ισπανικός τύπος.
Μίλαν για Σνάιντερ
- Κώδικας:
Έναν ακόμη Ολλανδο της Ρεάλ έχει βάλει στο στόχαστρο η Μίλαν. Πρόκειται για τον Γουέσλει Σνάιντερ τον οποίο προορίζει για αντικαταστάτη του Πίρλο.
Steven Defour - η εναλλακτική λύση
- Κώδικας:
Τον 21χρονο Βέλγο Steven Defour σκέφτεται ως εναλλακτική λύση η Ρεάλ Μαδρίτης σε περίπτωση που δεν έχει αίσιο τέλος η περίπτωση του Αλόνσο σύμφωνα πάντοτε με την Ισπανική Μάρκα. Ο Steven Defour θεωρείται αυτή τη στιγμή το νέο μεγάλο αστέρι του Βελγικού ποδοσφαίρου.
Χάνεται ο Ρουμπιο
- Κώδικας:
Απομακρύνεται απο τη βασίλισσα η περίπτωση απόκτησης του 18χρονου Ρικι Ρουμπιο. Ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του κατέστησε σαφές οτι επιθυμεί να παραμείνει στην πόλη του και στην οικογένεια του πριν κάνει το μεγάλο άλμα για τον ΝΒΑ - με την Μπαρτσελόνα να αποτελεί την πρώτη επιλογή του.
Πριγκιόνι και Γκαρμπαχόθα
- Κώδικας:
Πριγκιόνι και Γκαρμπαχόθα είναι οι επόμενοι στόχοι της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπάσκετ σύμφωνα με την Ισπανική Μάρκα.
Τερματίζει το συμβόλαιο του ο Σαλγκάδο.
Συμφωνία Λίβερπουλ-Ρεάλ για Αλόνσο.
Δεν υπάρχει προσφορά για Ντεφούρ.
Άστον Βίλα για Σνάιντερ.
- Κώδικας:
Σύμφωνα με Ισπανικά μέσα ο Μίτσελ Σαλγκάδο έχει τερματίσει το συμβόλαιο του με την Ρεάλ ενώ είχε ακόμα ένα χρόνο για να λήξει. Πιθανός προορισμός στην καριέρα του είναι η Σαραγόσα.
Συμφωνία Λίβερπουλ-Ρεάλ για Αλόνσο.
- Κώδικας:
Όλα τα μέσα από Ισπανία και Αγγλία αναφέρουν για οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για την παραχώρηση του Ισπανού μέσου. Το ποσό διαφέρει σε κάθε ιστοσελίδα αλλά κυμαίνετε γύρο στα 32 εκατομμύρια ευρώ. Αναμένουμε εξελίξεις για το θέμα τις προσεχείς μέρες.
Δεν υπάρχει προσφορά για Ντεφούρ.
- Κώδικας:
Δεν υπάρχει καμία επίσημη προσφορά για τον Ντεφούρ αναφέρει η Ισπανική As. Ο παίχτης δηλώνει χαρούμενος στην ομάδα που αγωνίζεται.
Άστον Βίλα για Σνάιντερ.
- Κώδικας:
Μετά την κατάκτηση του Peace Cup η Άστον Βίλα θέλει να κάνει το μπαμ στα μεταγραφικά παζάρια με τον Ολλανδό μέσο της Ρεάλ. Το ποσό που αναμένετε να προτείνουν οι ''χωριάτες'' στους Μαδριλένουν είναι 19 εκατομμύρια ευρώ.
Το μεγαλο νεο της ημερας ειναι οτι συμφωνα με τη Marca η Ρεαλ θα αφησει ελευθερο τον Salgado, αποζημιονοντας τον ομως με 3εκ, μιας και ειχε 1 χρονο ακομη συμβολαιο. Ο ιδιος ο παιχτης θα δωσει συνεντευξη τυπου για να ξεκαθαρισει τα πραγματα.
Παιδιά εγώ είμαι ο αφεντικός v.d.vaart ελείπα 15 μέρες κάπου γιατί είχα το αδερφό μου στην εντατική στην Αθήνα και μου βρήκε τον κωδικό ο μικρός μου ο ξάδερφος και εμπαινε και έγραφε μπορεί καποιος να μου πει τι έγινε τις μέρες που έλειπα.
v.d vaart- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 245
Κατ'αρχην περαστικα στον αδερφο σου. Ειχαμε ψιλιαστει με τα τελευταια posts οτι κατι δεν πηγαινε καλα. Τεσπα, στα της ομαδας, τις τελευταιες δυο βδομαδες παιξαμε στο φιλικο τουρνουα Peace Cup, αποκλειστηκαμε στα ημιτελικα απο τη Juve και σε λιγες μερες θα παμε για φιλικα στη Β.Αμερικη. Απο παιχτες, πηραμε τον Arbeloa και παλευουμε για τον Αlonso που πιθανοτατα θα ειναι και η τελευταια μεταγραφη. Διωξαμε αρκετους, οχι ομως βασικους, Ηeinze και Salgado ηταν οι πιο γνωστοι.
εκλεισε και ο αλονσο..κατι για μαικον ειχε ακουστει απο πιο πριν αλλα δε ξερω..μαλλον ο αρμπελοα προοριζεται για αντι-σαλγκαδο και ισως φυγει και ο τορρες.
ισως παιζει πεπε-ραμος αμυνα, μαικον δεξια,μαρσελο αριστερα.
ισως παιζει πεπε-ραμος αμυνα, μαικον δεξια,μαρσελο αριστερα.
XDot- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 743
Δε χρειαζεται να γινει μπουρ**λο η αμυνα ενα καλο left back να φερουμε και εχουμε κλεισει, αλλιως με marcelo και του χρονου...
Όπως ακριβός τα μετράμε στο Πορταλ η ομάδα διαθέτει αυτή τη στιγμή 29 παίκτες (τη θέση του τρίτου τερματοφύλακα την παίρνει ο Ανταν) που λογικά θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα.
Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τις 31 Αυγούστου πρέπει να αποχωρήσουν τουλάχιστον 4 παίκτες. (Λογικά θα είναι περισσότεροι μιας και 25 και με το υπάρχον υλικό είναι επίσης υπερβολικοί).
Σίγουροι θεωρούνται οι Χουντελαρ και Βαν Ντε Φααρτ.
Ο Σνάιντερ αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό ...
(Η ομάδα έχει δεχθεί προσφορές για τον παίκτη και δεν αποκλείεται η παραχώρηση του).
Χουντελαρ και Φαν Ντε Φααρτ τους έχει ανακοινωθεί να βρουν ομάδα.
Για τον Χουντελαρ ενδιαφέρονται ομάδες από την Ιταλία και την Αγγλία ενώ για τον Φαν Ντε Φααρτ δεν υπάρχουν ακόμα προσφορές και θεωρείται πολύ πιθανό να επιστρέψει στο Αμβούργο.
Για τον Ρομπεν υπάρχει προσφορά απο την Fenerbahce την οποία ο παίκτης αρνήθηκε ενώ φέρεται να ενδιαφέρετε για τον παίκτη και η Ρομα.
Τέλος ένας ακόμη παίκτης που φαίνεται να αποχωρεί είναι ο Νεγρέδο (για μένα κακός).
Για τον Νεγρέδο υπάρχουν προσφορές και από Ισπανία και από Ιταλία και από Αγγλία.
Ντρέντε και Φαν Νιστερλρου φαίνεται να παραμένουν στο ροστερ, το ίδιο και ο Ντιαρα.
Ο Ντρέντε έχει κερδίσει τον Πελεγκρινι στην προετοιμασία ενώ για τον Βαν Νιστελρου υπάρχει το θέμα του σεβασμού προς την καριέρα του παίκτη και θεωρούν στην ομάδα οτι μπορεί να προσφέρει πολλά από τον πάγκο.
Ερωτηματικό αποτελεί τέλος ο Γκαράυ, προς το παρόν φαίνεται να παραμένει στην ομάδα.
Τέλος, Μετζελντερ - Γκουτι και Τορες φαίνεται να παραμένουν στην ομάδα.
------------------------------------------------------------------------
Σε γενικές γραμμές κρίνω σωστή τη στάση της ομάδας - απλά σε μερικά θεματάκια έχω κάποιες διαφωνίες.
1) Πιστεύω πως δεν χρειάζεται στην ομάδα ο Ντουντεκ και ένας φθηνός Ισπανός τερματοφύλακας (πχ Τονο) θα μπορούσε να καλύψει καλύτερα τη θέση του.
2) 25 παίκτες είναι πάρα πολλοί και η ομάδα θα έπρεπε να προσανατολιστεί στους 23.
3) Σπουδαίος παίκτης ο Ρουντ αλλά η ομάδα θα έπρεπε να κρατήσει και να δώσει ευκαιρίες στον Νεγρέδο.
4) Απο τους Σνάιντερ - Ρομπεν προτιμώ τον Σνάιντερ ... και ο Γκουτι δεν νομίζω πως χρειάζεται στην ομάδα.
5) Ο Ντιαρά μετά την αποχώρηση του Χαβι Γκαρσία καλό θα ήτανε να παραμείνει στην ομάδα και να παραχωρηθεί μόνο αν υπάρξει προσφορά άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ.
Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τις 31 Αυγούστου πρέπει να αποχωρήσουν τουλάχιστον 4 παίκτες. (Λογικά θα είναι περισσότεροι μιας και 25 και με το υπάρχον υλικό είναι επίσης υπερβολικοί).
Σίγουροι θεωρούνται οι Χουντελαρ και Βαν Ντε Φααρτ.
Ο Σνάιντερ αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό ...
(Η ομάδα έχει δεχθεί προσφορές για τον παίκτη και δεν αποκλείεται η παραχώρηση του).
Χουντελαρ και Φαν Ντε Φααρτ τους έχει ανακοινωθεί να βρουν ομάδα.
Για τον Χουντελαρ ενδιαφέρονται ομάδες από την Ιταλία και την Αγγλία ενώ για τον Φαν Ντε Φααρτ δεν υπάρχουν ακόμα προσφορές και θεωρείται πολύ πιθανό να επιστρέψει στο Αμβούργο.
Για τον Ρομπεν υπάρχει προσφορά απο την Fenerbahce την οποία ο παίκτης αρνήθηκε ενώ φέρεται να ενδιαφέρετε για τον παίκτη και η Ρομα.
Τέλος ένας ακόμη παίκτης που φαίνεται να αποχωρεί είναι ο Νεγρέδο (για μένα κακός).
Για τον Νεγρέδο υπάρχουν προσφορές και από Ισπανία και από Ιταλία και από Αγγλία.
Ντρέντε και Φαν Νιστερλρου φαίνεται να παραμένουν στο ροστερ, το ίδιο και ο Ντιαρα.
Ο Ντρέντε έχει κερδίσει τον Πελεγκρινι στην προετοιμασία ενώ για τον Βαν Νιστελρου υπάρχει το θέμα του σεβασμού προς την καριέρα του παίκτη και θεωρούν στην ομάδα οτι μπορεί να προσφέρει πολλά από τον πάγκο.
Ερωτηματικό αποτελεί τέλος ο Γκαράυ, προς το παρόν φαίνεται να παραμένει στην ομάδα.
Τέλος, Μετζελντερ - Γκουτι και Τορες φαίνεται να παραμένουν στην ομάδα.
------------------------------------------------------------------------
Σε γενικές γραμμές κρίνω σωστή τη στάση της ομάδας - απλά σε μερικά θεματάκια έχω κάποιες διαφωνίες.
1) Πιστεύω πως δεν χρειάζεται στην ομάδα ο Ντουντεκ και ένας φθηνός Ισπανός τερματοφύλακας (πχ Τονο) θα μπορούσε να καλύψει καλύτερα τη θέση του.
2) 25 παίκτες είναι πάρα πολλοί και η ομάδα θα έπρεπε να προσανατολιστεί στους 23.
3) Σπουδαίος παίκτης ο Ρουντ αλλά η ομάδα θα έπρεπε να κρατήσει και να δώσει ευκαιρίες στον Νεγρέδο.
4) Απο τους Σνάιντερ - Ρομπεν προτιμώ τον Σνάιντερ ... και ο Γκουτι δεν νομίζω πως χρειάζεται στην ομάδα.
5) Ο Ντιαρά μετά την αποχώρηση του Χαβι Γκαρσία καλό θα ήτανε να παραμείνει στην ομάδα και να παραχωρηθεί μόνο αν υπάρξει προσφορά άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ.
γκουτι και ραουλ πιθανον να αποχωρησουν του χρονου.και ντουντεκ?
XDot- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 743
Toυ χρονου Dudek θα φυγει σιγουρα, Ο Guti ισως, ο Raul δυσκολο.
Για το ποιοι θα φυγουν για να μεινουν 25, εγω θα ηθελα Huntelaar, V.d.Vaart, Negredo και M.Diarra. Ειναι παιχτες σε καλες ηλικιες, που μπορουν να παιξουν βασικοι σε αλλες (μεγαλες) ομαδες και ειναι κριμα να μεινουν στη Ρεαλ για να παιξουν 5 παιχνιδια ολη τη χρονια. Επιπλεον μπορουν να φερουν λεφτα στα ταμεια (τουλαχιστον 50εκ). Eπισης, ο Drenthe δεν ειναι επιπεδου Ρεαλ και ουτε θα γινει συντομα. Aλλα επειδη εχουμε μονο Ronaldo και Robben για τα ακρα, μπορει να φανει χρησιμος.
Για το ποιοι θα φυγουν για να μεινουν 25, εγω θα ηθελα Huntelaar, V.d.Vaart, Negredo και M.Diarra. Ειναι παιχτες σε καλες ηλικιες, που μπορουν να παιξουν βασικοι σε αλλες (μεγαλες) ομαδες και ειναι κριμα να μεινουν στη Ρεαλ για να παιξουν 5 παιχνιδια ολη τη χρονια. Επιπλεον μπορουν να φερουν λεφτα στα ταμεια (τουλαχιστον 50εκ). Eπισης, ο Drenthe δεν ειναι επιπεδου Ρεαλ και ουτε θα γινει συντομα. Aλλα επειδη εχουμε μονο Ronaldo και Robben για τα ακρα, μπορει να φανει χρησιμος.
Εγώ τον Drenthe αρχίζω και τον πιστεύω σιγά σιγά πάντως. Ξέρουμε όλοι πως δεν είναι επιπέδου Real αλλά ας ελπίσουμε πως οι νέες μεταγραφές και ο Pellegrini θα τον αναβαθμίσουν.
Όσον αφορά τους Ολλανδούς. Στην αρχή του καλοκαιριού ήθελα να μείνουν όλοι. Τώρα πλέον θέλω μόνο Sneijder και Robben (άσχετα από Drenthe). Έτσι μαζί και με τον Granero θα έχουμε ένα εξαιρετικό κέντρο. Ο Sneijder λοιπόν έχει δηλώσει καιρό πως δεν πρόκειται να αποχωρίσει από την ομάδα για κανέναν λόγο. Τώρα πλέον που ο Pellegrini έπλεξε και το εγκώμιο του παίκτη, φαντάζει ακόμα πιο πιθανό να μείνει. Όσο για τον Robben μόλις απέρρειψε πρόταση της Tottenham και έχει δηλώσει αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά. (Μπράβο!!)
Ο M. Diarra δεν χρειάζεται άλλο κατά την γνώμη μου. Αν έρθει καλή προσφορά, καλό θα είναι να την δεχτούμε.
Ο Negredo σε περίπτωση που φύγει (Αν και δεν το θέλω) θα φύγει είτε δανεικός είτε μεταγραφή με BUY BACK CLAUSE. Που σημαίνει πως μπορούμε να τον αγοράσουμε ξανά όπως κάναμε με τον Granero.
Όσον αφορά τους Ολλανδούς. Στην αρχή του καλοκαιριού ήθελα να μείνουν όλοι. Τώρα πλέον θέλω μόνο Sneijder και Robben (άσχετα από Drenthe). Έτσι μαζί και με τον Granero θα έχουμε ένα εξαιρετικό κέντρο. Ο Sneijder λοιπόν έχει δηλώσει καιρό πως δεν πρόκειται να αποχωρίσει από την ομάδα για κανέναν λόγο. Τώρα πλέον που ο Pellegrini έπλεξε και το εγκώμιο του παίκτη, φαντάζει ακόμα πιο πιθανό να μείνει. Όσο για τον Robben μόλις απέρρειψε πρόταση της Tottenham και έχει δηλώσει αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά. (Μπράβο!!)
Ο M. Diarra δεν χρειάζεται άλλο κατά την γνώμη μου. Αν έρθει καλή προσφορά, καλό θα είναι να την δεχτούμε.
Ο Negredo σε περίπτωση που φύγει (Αν και δεν το θέλω) θα φύγει είτε δανεικός είτε μεταγραφή με BUY BACK CLAUSE. Που σημαίνει πως μπορούμε να τον αγοράσουμε ξανά όπως κάναμε με τον Granero.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Wael90 στις Τετ 05 Αυγ 2009, 4:59 pm, 1 φορά
Wael90- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 1927
συμφωνω απολυτα με wael90 σε ολα
crazymadritista- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 835
Το διαβασα και εγω αυτο καπου αλλα δεν νομιζω να ισχυει. Αν φυγει θα πωληθει κανονικα (~15εκ) οποτε μου μοιαζει απιθανο να εχει οψιον να τον παρουμε πισω.Wael90 έγραψε:Ο Negredo σε περίπτωση που φύγει (Αν και δεν το θέλω) θα φύγει είτε δανεικός είτε μεταγραφή με BUY BACK CLAUSE. Που σημαίνει πως μπορούμε να τον αγοράσουμε ξανά όπως κάναμε με τον Granero.
Ετσι φαινεται αλλα εγω θα περιμενα μεχρι το τελος του Αυγουστου να δω ποιοι θα φυγουν. Γιατι αν πχ. φυγουν οι Sneijder, Robben θα εχουμε παλι σαν αλλαγη του Kaka και του Ronaldo τους Guti και Drenthe και θα παρακαλαμε να μην τραυματιστει κανεις. Οι πωλησεις παιχτων σιγουρα δεν εχουν παει οπως περιμενε η διοικηση (υποθεσεις M.Diarra,Huntelaar,Negredo) και μπορει να παρθουν ακραια μετρα για να μπει χρημα στα ταμεια.Wael90 έγραψε:Παιδιά έχουμε τρομερό κέντρο φέτος...
Εγώ πάντως τον Negredo τον θέλω όχι μια αλλά 10 φορές στην ομάδα. Ελπίζω να μην κάνουμε την βλακεία και τον δώσουμε μια και καλή... Μην χαραμίσουμε κι άλλα παιδιά της ακαδημίας...
Wael90- Banned
Εχουμε ηδη 2 επιθετικους 21 χρονων που εχουν αγωνιστει σε υψηλοτερο επιπεδο (Higuain, Benzema). Βαλε και Raul και Ruud στο ροστερ και για τα επομενα 2 χρονια (αν ολα πανε καλα) δεν θα χωραει αλλος επιθετικος. Σε 2 χρονια απο τωρα, ο Negredo θα εχει κλεισει τα 26...
Eladir έγραψε:Εχουμε ηδη 2 επιθετικους 21 χρονων που εχουν αγωνιστει σε υψηλοτερο επιπεδο (Higuain, Benzema). Βαλε και Raul και Ruud στο ροστερ και για τα επομενα 2 χρονια (αν ολα πανε καλα) δεν θα χωραει αλλος επιθετικος. Σε 2 χρονια απο τωρα, ο Negredo θα εχει κλεισει τα 26...
Συμφωνώ. Δεν έχω πρόβλημα με το να τον δώσουμε κάπου αλλά θα ήταν καλό να τον "ασφαλίσουμε" κάπως... Ποτέ δεν ξέρεις...
Για τον Ruud πάντως έχω μερικές αμφιβολίες... Όσο για τον Raul είναι καιρός να περάσει και λίγο από τον πάγκο... Benzema - Higuain βασικό δίδυμο πρέπει...
Wael90- Banned
Ρεεεε δεν πάνε καλά αυτοί Ο_Ο
Roma & Real Madrid Could Make A Spectacular €70m Five Player Deal - Report
Συγνώμη για το double posting κιόλας.
Roma & Real Madrid Could Make A Spectacular €70m Five Player Deal - Report
Συγνώμη για το double posting κιόλας.
Wael90- Banned
Αυτο που λεει ειναι οτι αν αλλαξει η διοικηση της Roma μπορει να κινηθει για πολλους παιχτες της Ρεαλ. Αλλα μεχρι να αλλαξει η διοικηση (αν αλλαξει) θα εχει τελειωσει η μεταγραφικη περιοδος.
Κατι πιο πιθανο παντως ειναι με τα λεφτα του Aquilani να παει για Huntelaar μιας και εχουν προβλημα στην επιθεση.
Κατι πιο πιθανο παντως ειναι με τα λεφτα του Aquilani να παει για Huntelaar μιας και εχουν προβλημα στην επιθεση.
Eladir έγραψε:Αυτο που λεει ειναι οτι αν αλλαξει η διοικηση της Roma μπορει να κινηθει για πολλους παιχτες της Ρεαλ. Αλλα μεχρι να αλλαξει η διοικηση (αν αλλαξει) θα εχει τελειωσει η μεταγραφικη περιοδος.
Τα ίδια κατάλαβα κι εγώ... Άντε με το καλό να αλλάξει η διοίκηση και γρήγορα αν και χλωμό... Θα ήταν ότι καλύτερο.
Wael90- Banned
Συμφωνα με την Corriere dello Sport, o Κ.J.Huntelaar πρεπει να θεωρειται παιχτης της Milan. Την ειδηση ενστερνιζονται και τα Ισπανικα media. Το ποσο της μεταγραφης ανερχεται στα 15εκ. με τον παιχτη να αμοιβεται 3.5εκ/χρονο. Sport-fm αρθρο
Απο πλευρας Milan εξαιρετικη κινηση, μαζι με Pato θα ειναι φονικο διδυμο. Απο πλευρας Ρεαλ, αν ισχυαν αυτα που ειχαν γραφτει νωριτερα οτι 7εκ θα πανε στον Ajax...μιλαμε για ζημία 12εκ μεσα σε 6 μηνες. Τεσπα, αυτα γινονται οταν αλλαζει η διοικηση αποτομα.
Απο πλευρας Milan εξαιρετικη κινηση, μαζι με Pato θα ειναι φονικο διδυμο. Απο πλευρας Ρεαλ, αν ισχυαν αυτα που ειχαν γραφτει νωριτερα οτι 7εκ θα πανε στον Ajax...μιλαμε για ζημία 12εκ μεσα σε 6 μηνες. Τεσπα, αυτα γινονται οταν αλλαζει η διοικηση αποτομα.
Eladir έγραψε:Απο πλευρας Milan εξαιρετικη κινηση, μαζι με Pato θα ειναι φονικο διδυμο. Απο πλευρας Ρεαλ, αν ισχυαν αυτα που ειχαν γραφτει νωριτερα οτι 7εκ θα πανε στον Ajax...μιλαμε για ζημία 12εκ μεσα σε 6 μηνες. Τεσπα, αυτα γινονται οταν αλλαζει η διοικηση αποτομα.
Είναι δυνατόν να έκανε τέτοια συμφωνία ο Calderon; Τι σκεφτόταν τέλος πάντων... Αυτός τα έσπασε κι εμείς τα μαζεύουμε τώρα...
Wael90- Banned
Σελίδα 10 από 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
:: MULTIMEDIA :: The Press
Σελίδα 10 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης