Manuel Pellegrini
+12
Lucas
Maniac
Halamadrid
mariatsili
XDot
Wael90
Sergio Ramos
supersergio
Eladir
Cygnus
MaDriDisM
billybiros
16 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Manuel Pellegrini
Eladir έγραψε:Εγω την εκανα την @@ρια. Sorry Wael90, πρεπει να πατησα edit αντι για quote.
Ωραίος.. Δεν πειράζει
Wael90- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 1927
Και εγώ την έχω πατήσει αρκετές φορές πατώντας το edit - αντί για quote (είναι δίπλα) - αλλά το πήρα χαμπάρι αμέσως.
Χρόνια Πολλά στον προπονητή μας και με πολλά τρόπαια!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Wael90 στις Τετ 16 Σεπ 2009, 9:27 pm, 1 φορά
Wael90- Banned
MaDriDisM έγραψε:Χρόνια Πολλά στον κοουτς!!
Πάντα στην ώρα σου...
Wael90- Banned
«Κίτρινη κάρτα» σε Πελεγκρίνι!
Προβληματισμένοι εμφανίζονται οι διοικούντες την Ρεάλ Μαδρίτης όσον αφορά τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο. Όπως αναφέρει η «AS», ο Χιλιανός τεχνικός έχει δεχθεί «κίτρινη κάρτα» από τον Φλορεντίνο Πέρεθ και τον Χόρχε Βαλντάνο για την εμφάνιση των «μερένχες» στο παιχνίδι με τη Λιόν για τη φάση των «16» του Champions League.
Μάλιστα, η ισπανική εφημερίδα τονίζει ότι αν οι Μαδριλένοι παίξουν ξανά όπως στο «Ζερλάν», τότε ο 57χρονος προπονητής θα «αποβληθεί», δηλαδή θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας».
Παρότι η Ρεάλ διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα, οι παράγοντές της δεν έχουν κρύψει την επιθυμία τους να αγωνιστούν στον τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», έδρα της ισπανικής ομάδας. Ήδη στον πρώην τεχνικό της Βιγιαρεάλ χρεώνεται ο αποκλεισμός της ομάδας με την ντροπιαστική ήττα από την Αλκορκόν για το Κύπελλο Ισπανίας.
sport-fm.gr
Η Μαρκα σήμερα έχει εξώφυλλο τον Μουρίνιο. Λένε ότι υπάρχει επαφή για το καλοκαίρι παρόλο που ο Μουρίνιο δεσμεύεται για άλλα 3 χρόνια.
Είδες Πελεγκρίνι τι γίνεται όταν η ομάδα δεν παίζει καθόλου και μάλιστα σε τέτοιο επίπεδο? Ξέχνα την Βιγιαρρεάλ εδώ είμαστε σκέτο Ρεάλ!
Είδες Πελεγκρίνι τι γίνεται όταν η ομάδα δεν παίζει καθόλου και μάλιστα σε τέτοιο επίπεδο? Ξέχνα την Βιγιαρρεάλ εδώ είμαστε σκέτο Ρεάλ!
αν χασουμε απο τη βιγιαρεαλ τελειωσαν ολα..
ελπιζω να νικησουμε.δεν αξιζει να αλλαξει ο προπονητης αυτη τη στιγμη..δυσκολες αποφασεις.
ελπιζω να νικησουμε.δεν αξιζει να αλλαξει ο προπονητης αυτη τη στιγμη..δυσκολες αποφασεις.
XDot- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 743
Καλά η Μάρκα μονίμως Μουρίνιους ονειρεύεται.
Εγώ την άποψή μου την έχω πει για τον Πελεγκρίνι. Είναι ένας καλός και σοβαρός προπονητής και θεωρώ ότι θα είναι μεγάλο λάθος να φύγει. Από κει και πέρα οι αποφάσεις ανήκουν στη διοίκηση, όπως και οι συνέπειες των αποφάσεών τους.
Εγώ την άποψή μου την έχω πει για τον Πελεγκρίνι. Είναι ένας καλός και σοβαρός προπονητής και θεωρώ ότι θα είναι μεγάλο λάθος να φύγει. Από κει και πέρα οι αποφάσεις ανήκουν στη διοίκηση, όπως και οι συνέπειες των αποφάσεών τους.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με MaDriDisM .Μεγάλο λάθος να αλλάξουμε προπονητή ξανά!Δεν θα γίνουμε ποτέ ομάδα με τόσες αλλαγές!!
mariatsili- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 456
Δεν νομιζω να κινδυνευει ο Pellegrini οσο ειμαστε στο κυνηγι τουλαχιστον ενος τιτλου. Αν ομως αποκλειστουμε απο τη Lyon (ευκολα) και μεγαλωσει η διαφορα μας απο τη Barcelona τοτε ειναι δεδομενο οτι δεν θα εχει μελλον στον παγκο της Ρεαλ.
Αν διώξουμε και τον Pellegrini να δω ποιόν θα πάρουμε.. Και τι...
Wael90- Banned
Εγώ πολύ θα θέλα τον Μουρίνιο αλλά δεν είναι ώρα να μιλάμε για αυτά. Είμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς, η ομάδα θέλει στήριξη όχι αποσυντονισμό.
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Δεν υπάρχει θέμα για Mourinho όπως λέει και αυτός. Επίσης σε ένα poll λέει οι οπαδοί μας είμαστε κατά αυτής της κίνησης. Ο Granero είπε επίσης πως δεν χρειάζεται άλλον προπονητή η ομάδα.
Wael90- Banned
«Τελειωμένος» ο Πελεγκρίνι
Άντε αγόρι μου σε ομάδες που μπορείς. Από 4η θέση και κάτω δηλαδή! Είσαι πολύ λίγος για την Ρεάλ και πολύ λάθος κίνηση που σε πήρε ο Πέρεθ!
Άντε αγόρι μου σε ομάδες που μπορείς. Από 4η θέση και κάτω δηλαδή! Είσαι πολύ λίγος για την Ρεάλ και πολύ λάθος κίνηση που σε πήρε ο Πέρεθ!
Υπάρχουν πολλοί καλοί προπονητές. Μουρίνιο-Μπενίτεθ-Χίντινγκ-Ντελ Μπόσκε-Καπέλο μπορεί και άλλοι που δεν μου έρχονται στο μυαλό τώρα.
Απλά δεν βλέπω σωστό να παίρνουμε προπονητές επειδή την περασμένη χρονιά έκαναν καλή πορεία με μέτριες ομάδες.
Μια τον Σούστερ που πήγε καλά με την Χετάφε τώρα τον Πελεγκρίνι του χρόνου ποιος έχει σειρά? Της Μαγιόρκα ή της Σεβίλλης επειδή είναι ψηλά στην Βαθμολογία???
Απλά δεν βλέπω σωστό να παίρνουμε προπονητές επειδή την περασμένη χρονιά έκαναν καλή πορεία με μέτριες ομάδες.
Μια τον Σούστερ που πήγε καλά με την Χετάφε τώρα τον Πελεγκρίνι του χρόνου ποιος έχει σειρά? Της Μαγιόρκα ή της Σεβίλλης επειδή είναι ψηλά στην Βαθμολογία???
χαιρετιζω.ειμα νεο μελος
mεγαλο λαθος που αφησαμε τοτε τον καπελο!
ο πελεγκρινι ειναι αρκετα λιγος! περεθ φερε τον ντελποσκε στην ρεαλ αλλιως να φυγεις και εσυ!
mεγαλο λαθος που αφησαμε τοτε τον καπελο!
ο πελεγκρινι ειναι αρκετα λιγος! περεθ φερε τον ντελποσκε στην ρεαλ αλλιως να φυγεις και εσυ!
Halamadrid- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 451
Εγω θελω σαν τρελός τον Μουρίνιο...
μακαρι να τον φερει ο προεδρος γιατι με τον Πελεγκρινι δεν γινεται δουλεια.
Και αμα δεν μπορεσει η δεν θελει ο Μουρινιο τοτε να φερει τον Χιντινγκ!!
μακαρι να τον φερει ο προεδρος γιατι με τον Πελεγκρινι δεν γινεται δουλεια.
Και αμα δεν μπορεσει η δεν θελει ο Μουρινιο τοτε να φερει τον Χιντινγκ!!
Maniac- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 30
Για μενα με κλειστα ματια Χιντιγκ και μετα ισως για 2η επιλογη τον Ντελ Μποσκε.
Ο Μπενιτεθ λιγος για Ρεαλ πιστευω ενω ο Μουρινιο -μεγαλος προπονητης σιγουρα- αλλα μεγαλος υπεροπτης/ψωνιο και τσακωνεται συνεχως με τους παιχτες.
Ο Μπενιτεθ λιγος για Ρεαλ πιστευω ενω ο Μουρινιο -μεγαλος προπονητης σιγουρα- αλλα μεγαλος υπεροπτης/ψωνιο και τσακωνεται συνεχως με τους παιχτες.
Lucas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 605
Mourinho, Wenger ειναι τα μονα ονοματα που εχουν ακουστει. Hiddink, Del Bosque εργαζονται σε Εθνικες, δεν προκειται να φυγουν.
φιλε βαρεθηκα ολους τους μισθοφορους προπονητες.να μπει καποιος που πραγματικα να πονει για την ομαδα
Halamadrid- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 451
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης