Manuel Pellegrini
+12
Lucas
Maniac
Halamadrid
mariatsili
XDot
Wael90
Sergio Ramos
supersergio
Eladir
Cygnus
MaDriDisM
billybiros
16 απαντήσεις
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Manuel Pellegrini
Ο Manuel Pellegrini είναι από σήμερα ο νέος προπονητής της ομάδος.
ο 55χρονος χιλιανός προπονητής (με πλούσια θητεία στο πρωτάθλημα Αργεντινής) υπέγραψε σύμφωνα με τον Ισπανικό τύπο συμβόλαιο 2 ετών με την ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.
ο 55χρονος χιλιανός προπονητής (με πλούσια θητεία στο πρωτάθλημα Αργεντινής) υπέγραψε σύμφωνα με τον Ισπανικό τύπο συμβόλαιο 2 ετών με την ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.
Απ: Manuel Pellegrini
Στη Βιγιαρεάλ έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.
Ίσως δεν είναι ο προπονητής που οι περισσότεροι περίμεναν, αλλά σίγουρα είναι σοβαρός προπονητής.
Ίσως δεν είναι ο προπονητής που οι περισσότεροι περίμεναν, αλλά σίγουρα είναι σοβαρός προπονητής.
Ας περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση πρώτα για να δούμε και τι οικονομικούς όρους περιέχει η συμφωνία.
Cygnus- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 26
Και επίσημα λοιπόν ο Πελεγκρίνι:Real Madrid C.F. and Manuel Pellegrini have reached a deal for the Chilean to become the first team head coach.
President of Honor, Alfredo di Stefano, and Club President, Florentino Perez, will officiallly present the new coach on 2 June at 12:00 CET at the Presidential Balcony of the Santiago Bernabeu.
Subsequently, Director General and Presidential Aide, Jorge Valdano will accompany Manuel Pellegrini during a press conference.
President of Honor, Alfredo di Stefano, and Club President, Florentino Perez, will officiallly present the new coach on 2 June at 12:00 CET at the Presidential Balcony of the Santiago Bernabeu.
Subsequently, Director General and Presidential Aide, Jorge Valdano will accompany Manuel Pellegrini during a press conference.
Cygnus- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 26
Σχετικα με το poll, κατ'εμε σιγουρα οχι. Δεν μου φαινεται ουτε ενας παιχτης απο αυτους που ηρθαν οτι ηταν επιλογη Pellegrini. Αλλα απο την αλλη, πιστευω αυτο το σκελος της συνεργασιας ηταν ξεκαθαρο απο την αρχη, οτι τις μεταγραφες θα τις εκανε ο Valdano για τωρα τουλαχιστον. Αν τα παει καλα ο Pellegrini μπορει να τον ακουσουν αργοτερα (βλ. Guardiola).
Εγώ πιστεύω ότι τον ρώτησαν απλά για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών τύπου Ντρέντε και Χάιντσε ενώ για τα σπουδαία ονόματα όπως Κακά, Μπενζεμά, Ρόμπεν κτλ τις αποφάσεις τις πήραν άλλοι.
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Και εγώ αυτό πιστεύω... Το ότι θα ερχόταν Κακά-Ρονάλντο κτλ κτλ ήταν αποφασισμένο από πολύ πριν..
Τώρα για κάτι παίχτες τύπου Γκρανέρο-Αλμπιόλ ίσως να πήρε απόφαση και αυτός.
Απλά το θέμα είναι αν είχαμε και εμείς μια ομάδα και μας έλεγαν θα φέρω Κακα-Ρονάλντο-Μπενζεμά έπαιζε κανείς μας να έλεγε 'όχι'???
Εντάξει για την περίπτωση Αρμπελόα μπορεί να λέγαμε όχι αλλά για τους παιχταράδες δεν νομίζω να υπήρξε καμία άρνηση από τον coach..
Τώρα για κάτι παίχτες τύπου Γκρανέρο-Αλμπιόλ ίσως να πήρε απόφαση και αυτός.
Απλά το θέμα είναι αν είχαμε και εμείς μια ομάδα και μας έλεγαν θα φέρω Κακα-Ρονάλντο-Μπενζεμά έπαιζε κανείς μας να έλεγε 'όχι'???
Εντάξει για την περίπτωση Αρμπελόα μπορεί να λέγαμε όχι αλλά για τους παιχταράδες δεν νομίζω να υπήρξε καμία άρνηση από τον coach..
Πότε ρωτήσαμε προπονητή τι παίκτες θέλουν να φέρουν για να το κάνουμε τώρα; Εγώ ότι και να γίνει θέλω ο Pellegrini να παραμείνει και για του χρόνου, τον εμπιστεύομαι + έχω βαρεθεί να αλλάζουμε προπονητές κάθε τόσο, όπως τις Ελληνικές ομάδες...
Wael90- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 1927
Καλά ναι αυτό με τους προπονητές είναι σπαστικό. Αλλά να δούμε πως θα τα πάει φέτος και του χρόνου βλέπουμε. Και εγώ πάντως είμαι υπερ των 2 χρόνων τουλάχιστον να τον αφήσουμε να δουλέψει.
Φέτος πάντως από την αρχή πήρε την ομάδα. Την έκανε προετοιμασία συμμετείχε στις μεταγραφές (πιθανόν) οπότε δεν υπάρχει δικαιολογία ότι δεν πήρε την ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας.
Φέτος πάντως από την αρχή πήρε την ομάδα. Την έκανε προετοιμασία συμμετείχε στις μεταγραφές (πιθανόν) οπότε δεν υπάρχει δικαιολογία ότι δεν πήρε την ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας.
Επίσης κάναμε καλή προετοιμασία και μπήκαμε δυνατά στο πρωτάθλημα εναντίον μια διαολεμένης Deportivo και μιας Espanyol η οποία πάντα μπορεί να σου κάνει την ζημιά. Οι παίκτες τον σέβονται και υπάρχει αρμονία στα αποδυτήρια κάτι που θεωρώ πως είναι ο σημαντικότερος παράγωντας σε μια ομάδα.
Wael90- Banned
Εγγυήσεις και δικαιολογιες δεν υπαρχουν στη Ρεαλ. Ειτε κανεις για τη δουλεια και μενεις, ειτε δεν κανεις και σε διωχνουν. Το κριτηριο ειναι οι τιτλοι. Αν και ακομη και αν καταφερεις να παρεις το πρωταθλημα παλι μπορει να απολυθεις (βλ. Capello).
O Pellegrini μια χαρα τα παει ως τωρα σε ολους τους τομεις αν και ειναι εμφανες οτι ακομη πειραματιζεται. Ο στοχος ειναι να δεσει η ομαδα οσο το δυνατον γρηγοροτερα και να μην χαθουν βαθμοι μεχρι να γινει αυτο. Το ποσο καλος coach ειναι θα φανει οταν τα πραγματα δυσκολεψουν και βρεθουμε με τη πλατη στον τοιχο. Ειτε η δυσκολια θα ειναι πολλοι τραυματισμοι, ασταθεια στη δοικηση, παιχνιδι χωρις αυριο κτλ. Schuster και J.Ramos απετυχαν παταγωδως περυσι οταν βρεθηκαμε σε τετοιες καταστασεις.
O Pellegrini μια χαρα τα παει ως τωρα σε ολους τους τομεις αν και ειναι εμφανες οτι ακομη πειραματιζεται. Ο στοχος ειναι να δεσει η ομαδα οσο το δυνατον γρηγοροτερα και να μην χαθουν βαθμοι μεχρι να γινει αυτο. Το ποσο καλος coach ειναι θα φανει οταν τα πραγματα δυσκολεψουν και βρεθουμε με τη πλατη στον τοιχο. Ειτε η δυσκολια θα ειναι πολλοι τραυματισμοι, ασταθεια στη δοικηση, παιχνιδι χωρις αυριο κτλ. Schuster και J.Ramos απετυχαν παταγωδως περυσι οταν βρεθηκαμε σε τετοιες καταστασεις.
O ενας δεν ειχε λυση οταν προεκυψαν οι πολλαπλοι τραυματισμοι...Ο ένας έπαιζε ολόκληρα παιχνίδια χωρίς αλλαγές - όπως στο προ...
Ο άλλος έκοβε τα νύχια του στον πάγκο την ώρα του παιχνιδιού...
Ο αλλος δεν ειχε λυση στα 4 παιχνιδια που βρεθηκαμε με την πλατη στον τοιχο (2xBarcelona, 2xLiverpool)...
Wael90- Banned
Ο Πελεγκρίνι και ο Ράμος είναι προπονητές.
Παρά της παπαριές του Ράμος στο ελ Κλασσικο - ο Ράμος έδειξε οτι ξέρει από μπάλα. Αυτός που δεν ήταν προπονητής (όπως τελικά αποδείχθηκε) ήταν ο Σουστερ.
Παρά της παπαριές του Ράμος στο ελ Κλασσικο - ο Ράμος έδειξε οτι ξέρει από μπάλα. Αυτός που δεν ήταν προπονητής (όπως τελικά αποδείχθηκε) ήταν ο Σουστερ.
Παρακαλώ την επόμενη φορά που κάποιος θελήσει να επεξεργαστεί το post μου ή οποιοδήποτε άλλο post, να γράψει τουλάχιστον "Edit από τάδε " ...
Έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε λόγος να γίνει καμία επεξεργασία......
Έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε λόγος να γίνει καμία επεξεργασία......
Wael90- Banned
Ο Ράμος ήταν μια χαρά προπονητής, εμένα προσωπικά με κάλυπτε για μέση της χρονιάς. Δεν θεωρώ ότι ο Πελεγκρίνι είναι πολύ καλύτερος του. Μια από τα ίδια είναι.
Παρά τους σπουδαίους παίκτες που έχουμε όμως θα ήταν καλύτερο να είχαμε και έναν τοπ προπονητή. Με Αντσελότι στον πάγκο θα τα παίρναμε όλα στο χαλαρό.
Παρά τους σπουδαίους παίκτες που έχουμε όμως θα ήταν καλύτερο να είχαμε και έναν τοπ προπονητή. Με Αντσελότι στον πάγκο θα τα παίρναμε όλα στο χαλαρό.
supersergio- Banned
Μακριά ο Ancelotti... Τον σιχάθηκα που άφησε την Milan σε τέτοια φάση και πήγε στην Chelsea και τα βρήκε όλα έτοιμα...
Murinho και μόνο, ο μόνος άνθρωπος που θα μπορούσε να κάνει τον Perez να νιαουρίσει.
Murinho και μόνο, ο μόνος άνθρωπος που θα μπορούσε να κάνει τον Perez να νιαουρίσει.
Wael90- Banned
Καταρχάς δεν έγινε ποτέ και καμία απολύτως επεξεργασία σε δικό σου μήνυμα.Wael90 έγραψε:Παρακαλώ την επόμενη φορά που κάποιος θελήσει να επεξεργαστεί το post μου ή οποιοδήποτε άλλο post, να γράψει τουλάχιστον "Edit από τάδε " ...
Δεύτερον αν ρωτάς ποιος το έκανε - το έκανα εγώ.
Ντάξει ότι τον σιχάθηκες δεν σημαίνει και ότι δεν είναι κορυφαίος.
supersergio- Banned
billybiros έγραψε:
Καταρχάς δεν έγινε ποτέ και καμία απολύτως επεξεργασία σε δικό σου μήνυμα.
Δεύτερον αν ρωτάς ποιος το έκανε - το έκανα εγώ.
Επεξεργασία έγινε, απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί από την στιγμή που υπάρχει το "quote"... Δεν υπάρχει πάντως πρόβλημα απλώς είδα κάτι διαφορετικό από αυτό που είχα postάρει και ψιλοταράχτηκα...
supersergio έγραψε:Ντάξει ότι τον σιχάθηκες δεν σημαίνει και ότι δεν είναι κορυφαίος.
Καλός είναι, κορυφαίος δύσκολα..
Wael90- Banned
Τι διαφορετικό; Δεν άλλαξε τίποτα απολύτως.Wael90 έγραψε:απλώς είδα κάτι διαφορετικό από αυτό που είχα postάρει και ψιλοταράχτηκα...
Καμιά δεκαριά ορθογραφικά λάθη μέσα σε μια πρόταση και αυτά όχι στο δικό σου αλλά σε άλλο ποστ ήτανε.
Billy, είχα γράψει πως υπήρχε έλλειψη σοβαρότητας και επίσης τα παρακάτω:
"Ο ένας έπαιζε ολόκληρα παιχνίδια χωρίς αλλαγές - όπως στο προ...
Ο άλλος έκοβε τα νύχια του στον πάγκο την ώρα του παιχνιδιού..."
Αυτό το έκανες [quote] κι από κάτω έγραψες κάτι δικό σου στο δικό μου post γι' αυτό σου λέω επειδή δεν είχα γράψει τίποτα τέτοιο παραξενέθηκα...
"Ο ένας έπαιζε ολόκληρα παιχνίδια χωρίς αλλαγές - όπως στο προ...
Ο άλλος έκοβε τα νύχια του στον πάγκο την ώρα του παιχνιδιού..."
Αυτό το έκανες [quote] κι από κάτω έγραψες κάτι δικό σου στο δικό μου post γι' αυτό σου λέω επειδή δεν είχα γράψει τίποτα τέτοιο παραξενέθηκα...
Wael90- Banned
Για ποιο ακριβώς μιλάς γιατί μάλλον κατάλαβα κάτι διαφορετικό;
Eγω μιλάω για αυτά που γράφουν με κόκκινο χρώμα "edit by admin" και δεν αφορούν δικά σου μηνύματα αλλά μηνύματα άλλου χρήστη και είναι μάλιστα και σε άλλο τοπικ. Αυτά έγιναν edit και το γράφει καθαρά και με κόκκινο χρώμα.
Δεν πειράχθηκε κάτι δικό σου. Μπορείς να μου παραθέσεις ποιο ακριβώς κομμάτι λες ότι δεν έγραψες εσύ.
Eγω μιλάω για αυτά που γράφουν με κόκκινο χρώμα "edit by admin" και δεν αφορούν δικά σου μηνύματα αλλά μηνύματα άλλου χρήστη και είναι μάλιστα και σε άλλο τοπικ. Αυτά έγιναν edit και το γράφει καθαρά και με κόκκινο χρώμα.
Δεν πειράχθηκε κάτι δικό σου. Μπορείς να μου παραθέσεις ποιο ακριβώς κομμάτι λες ότι δεν έγραψες εσύ.
Ο ένας έπαιζε ολόκληρα παιχνίδια χωρίς αλλαγές - όπως στο προ...
Ο άλλος έκοβε τα νύχια του στον πάγκο την ώρα του παιχνιδιού...
Το από πάνω το έγραψα εγώ κανονικά, δίχως quote.
Wael90 έγραψε:O ενας δεν ειχε λυση οταν προεκυψαν οι πολλαπλοι τραυματισμοι...
Ο αλλος δεν ειχε λυση στα 4 παιχνιδια που βρεθηκαμε με την πλατη στον τοιχο (2xBarcelona, 2xLiverpool)...
Το 2ο το έγραψε κάποιος άλλος, πάντως όχι εγώ, σβήνωντας κομμάτι από το post μου και μετατρέπωντας το σε quote. Δεν υπήρχε ούτε προειδοποίηση για κάτι και εννοείται πως δεν είχα γράψει κάτι που να μην ακολουθεί τους κανόνες κατά γράμμα...
Wael90- Banned
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
:: REAL MADRID CF :: Ποδοσφαιριστές :: Πρώην Παίκτες
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης