Φτιάξτε τη Ρεάλ που ονειρεύεστε
+23
Wael90
Cristiano
GVarn
crazymadritista
XDot
Despotaros
realara7
c0n
v.d vaart
supersergio
xabikos
Sergio-(4)-Ramos
Madridistagr
madridismo
mariatsili
billybiros
Sergio Ramos
Hala Madrid!
Eladir
Morbidas
MaDriDisM
alex_rm9
W.S_HOOLS
27 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 9
Σελίδα 2 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Απ: Φτιάξτε τη Ρεάλ που ονειρεύεστε
Ρε παιδιά εδώ δεν ξέρουμε ποιον θα έχουμε προπονητή, μιλάμε για παίχτες; πρωτα ο προπονητής και μετά οι παίχτες για ευνόητους λόγους κατα τη γνώμη μου...
Madridistagr έγραψε:Ρε παιδιά εδώ δεν ξέρουμε ποιον θα έχουμε προπονητή, μιλάμε για παίχτες; πρωτα ο προπονητής και μετά οι παίχτες για ευνόητους λόγους κατα τη γνώμη μου...
Σωστός!
Γι'αυτό και γω λεω ότι το πιο σημαντικό είναι να δούμε ποιος θα είναι ο νέος κόουτς και ο νέος τεχνικός διευθυντής.
ειναι μερικοι παικτες που δε χρειαζετε συγκαταθεση προπονητη για να αγοραστουν...(ριμπερι,ροναλντο,ζλαταν και πολλοι αλλοι σιγουρα).καθε προπονητης θα ηθελε να τους εχει...
Sergio-(4)-Ramos- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 439
Φτάνει η μιζέρια ρε παιδιά! Τα τελευταία χρόνια κάναμε πολλά βήματα πίσω στην Ευρώπη. Και από άποψη prestige εννοώ. Πρέπει να γίνει ένα ηλεκτροσόκ (μεταγραφάρες) από φέτος κιόλας για να αρχίσει να αποκαθίσταται σιγά σιγά το κύρος της ομάδας διεθνώς. Πρέπει να είμαστε απαιτητικοί και όχι ολιγαρκείς. Ρεάλ είσαι!!
Hala Madrid!- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 30
Και εγώ αυτά απαιτούσα από τον Καλντερόν αλλα επειδή έφαγα πολλές χυλόπιτες από παίχτες πλέον είμαι σημμαζεμένος. Τώρα όποιος και να βγει θέλω να δω τις μεταγραφές να δω τι παίχτες μπορεί να φέρει και μετά θα απαιτήσω τα παραπάνω...
Me to mexri yparxwn yliko pame gia tin exis 11ada me sistima 4-3-3 pisteuw na katevainoume
Casillas(Codina)
S.Ramos(Torres)-Pepe(Velayos)-Garay(Heinze?)-Marcelo(Marcano)
Lass(Diarra1?)-Gago(J.Garcia)
Kaka(De la Red)
C.Ronaldo(Higuain-Palanca)-Huntelaar?(Negredo)-Robben(Raul)
Sta erwtimatika evala tous paiktes oi opoioi mporei na figoun kai na anaplirw8oun.Elpizw na r8ei ena akoma center back(opws akougetai gia Juan) kai na r8ei o Alonso(gt opws sinfwnisan kati paidia se alli sizitisi,o Gago dn kanei gia 11ada).Epi8etika nomizw eimaste ok,alla 8a fanei apo tis apoxwriseis an 8a paroume kai epi8etiko.
Casillas(Codina)
S.Ramos(Torres)-Pepe(Velayos)-Garay(Heinze?)-Marcelo(Marcano)
Lass(Diarra1?)-Gago(J.Garcia)
Kaka(De la Red)
C.Ronaldo(Higuain-Palanca)-Huntelaar?(Negredo)-Robben(Raul)
Sta erwtimatika evala tous paiktes oi opoioi mporei na figoun kai na anaplirw8oun.Elpizw na r8ei ena akoma center back(opws akougetai gia Juan) kai na r8ei o Alonso(gt opws sinfwnisan kati paidia se alli sizitisi,o Gago dn kanei gia 11ada).Epi8etika nomizw eimaste ok,alla 8a fanei apo tis apoxwriseis an 8a paroume kai epi8etiko.
Morbidas- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 557
Εγώ πάντως θέλω Higuain βασικό.Ξέρω δύσκολο,αλλά πιστεύω ότι το αξίζει!!
mariatsili- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 456
Είναι δύσκολο από πολλές απόψεις.
1) δεν είναι απόκτημα πέρεθ και έτσι θα έχει την συμπεριφορά που θα έχει ας πούμε ο Νεγρέδο
2)έρχεται και ο Βίγια...
Οπότε χλωμοοο αν και για μένα είναι πολύ καλός παίχτης..
1) δεν είναι απόκτημα πέρεθ και έτσι θα έχει την συμπεριφορά που θα έχει ας πούμε ο Νεγρέδο
2)έρχεται και ο Βίγια...
Οπότε χλωμοοο αν και για μένα είναι πολύ καλός παίχτης..
Ο Pellegrini νομιζω ειπε θα αγωνιζομαστε με 4-4-2 με ρομβο ή diamond στα αγγλικα. Ειναι δυσκολο να προβλεφθει ποιος θα παιζει που αλλα πιστευω απο το κεντρο και μπροστα θα αγωνιζομαστε καπως ετσι:
Lass
Robben - Sneijder
Kaka'
CR9 - Villa
Lass
Robben - Sneijder
Kaka'
CR9 - Villa
Ο Ρονάλντο θέλω να είναι ελεύθερος! Όχι σέντερ φορ δεν βγάζει το 100% εκεί..
Ε καπου εκει τον βλεπω να παιζει, αναμεσα σε δεξι εξτρεμ και επιθετικο.
Και το σχήμα που έβαλες τζίμη δεν μου άρεσε και πολύ γιατί στο κέντρο πάλι θα περνάει και η κουτσή Μαρια.
Κανείς δεν θα μαρκάρει...
Εγώ θέλω 4-2-3-1 ή 4-3-3 με 3 χαφάρες όμως στο κέντρο.
Λασανά-ντε λαρεντ-αλόνσο θα ήταν και μαμώ τα κέντρα! Αλλά δύσκολα. Μόνο ο λασανά είναι σίγουρος...
Κανείς δεν θα μαρκάρει...
Εγώ θέλω 4-2-3-1 ή 4-3-3 με 3 χαφάρες όμως στο κέντρο.
Λασανά-ντε λαρεντ-αλόνσο θα ήταν και μαμώ τα κέντρα! Αλλά δύσκολα. Μόνο ο λασανά είναι σίγουρος...
Και εμενα δεν μου φαινεται ορθοδοξο το 4-4-2 με αυτο το roster αλλα αυτο ειπε ο Pellegrini οτι θα χρησιμοποιησει οποτε αυτο θα πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας. Βεβαια μεχρι να αρχισουν τα φιλικα ολα ειναι στον αερα.
4-2-3-1 που λέει και ο Sergio..
Αλλά και το 4-4-2 σε ρόμβο καλό είναι αλλά είναι πιο επιθετικό.
Lass
Cristiano Robben
Kaka
Raul Villa
Αλλά και το 4-4-2 σε ρόμβο καλό είναι αλλά είναι πιο επιθετικό.
Lass
Cristiano Robben
Kaka
Raul Villa
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
Χαχα, ενταξει τι βλεπουμε να γινεται λεμε, οχι τι θα θελαμε. Με τους τωρα επιθετικους ο καλυτερος συνδυασμός ειναι RvN - Higuain και αλλαγες Huntelaar - Raul αντιστοιχα.
vangoal kai higuain einai to kalitero nomizw. oloi thimomaste prin 2 xronia goals p edose o higuain ston ruud. kai twra pou skorarei kai o higuain tha einai akoma pio fovero didimo. kata tin gnomi m den xreiazetai epithetikos.
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
Δεν με νοιάζει ποιός θα παίξει μπροστά επίθεση.Ας παίζουν αυτοί που θα είναι στην καλύτερη κατάσταση και φόρμα.
madridismo- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 794
Με το υπάρχον υλικό για μένα δυο είναι τα συστήματα που μπορούμε να παίξουμε ώστε να έχουμε σοβαρή ομάδα που δεν θα τρώει δυο τρία γκολ σε κάθε ματς. Είτε 4-2-3-1 με κλασική τετράδα στην άμυνα και και Lass μαζί με ένα εξίσου καλό αμυντικό χαφ και μπροστά Ρονάλντο, Κακά, Ρόμπεν και Χούντελαρ. Το άλλο που μ αρέσει πιο πολύ είναι το 3-5-2 που δεν προτιμάει κανείς. Βέβαια θέλει τρία πολύ καλά CB και να βρεις αντίστοιχο παίκτη με τον Ράμος να παίζει όλη την αριστερή πλευρά, ίσως ο Μαρσέλο. Στο κέντρο πάλι δυο αμυντικά χαφ, μπροστά τους Κακά και επίθεση Ρονάλντο και ακόμη ένας. Για μένα δεν μπορεί η ομάδα να παίζει με έναν καθαρό αμυντικό χαφ. Επίσης ο Κακά πρέπει να παίζει ελεύθερος πίσω από τους φορ και τον Ρονάλντο να τον αφήνεις ίσως και τελείως ελεύθερο μπροστά.
xabikos- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 267
Ειναι γριφος το πως θα αγωνιζομαστε γιατι δεν ξερουμε ποιοι θα παραμεινουν.
Πχ. παιχτες οπως Huntelaar και Sneijder δεν εχουν νοημα να κατσουν αν δεν προοριζονται να εχουν ενεργο συμμετοχη την επομενη χρονια γιατι τωρα πιανουν λεφτα, μετα απο 1 χρονο ανυπαρξιας δεν θα πληρωσει κανεις γι αυτους.
Οι σιγουροι ειναι οι μεταγραφες, δηλαδη Kaka, Ronaldo, Villa.
Πχ. παιχτες οπως Huntelaar και Sneijder δεν εχουν νοημα να κατσουν αν δεν προοριζονται να εχουν ενεργο συμμετοχη την επομενη χρονια γιατι τωρα πιανουν λεφτα, μετα απο 1 χρονο ανυπαρξιας δεν θα πληρωσει κανεις γι αυτους.
Οι σιγουροι ειναι οι μεταγραφες, δηλαδη Kaka, Ronaldo, Villa.
Κακα, Βιγια, Ρονάλντο, Λας, Ραμος, Πεπε, Γκαράυ και Μαρκάνο. Αυτοί είναι οι σίγουροι
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
εγώ εκτός Κακα Ρονάλντο και Αλμπιόλ που πήραμε θέλω τον Βίγια για την επίθεση τον Αλόνσο τον Ριμπερί τον Εβρά Μαικόν και τον Βίντιτς. Και να σηκωθούν να φύγουν οι Μετσέλντερ Ντρέντε Σαλγκάδο Ντιαρά(ΟΧΙ ο Λασ) Γκάκο Ρόμπεν Γκούτι Φαν Ντερ Φααρτ και οι υπόλοιποι που έφυγαν.
v.d vaart- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 245
Εγώ για τα χαφ θα ήθελα δίδυμο Αλόνσο-Λας αμυντικά χαφ, μετά δεξιά Ρονάλντο, αριστερά Ριμπερί, στον άξονα ο Κακά και φορ ο Μπενζεμά.
Για άμυνα, Ράμος δεξιά, Πέπε-Αλμπιόλ σεντερ μπακ και αριστερά κάποιον σαν π.χ. τον Καπντεβίγια ή τον Κλισύ.
Τέρμα εννοείται δεν αλλάζουμε Ίκερ με τίποτα...
Για άμυνα, Ράμος δεξιά, Πέπε-Αλμπιόλ σεντερ μπακ και αριστερά κάποιον σαν π.χ. τον Καπντεβίγια ή τον Κλισύ.
Τέρμα εννοείται δεν αλλάζουμε Ίκερ με τίποτα...
Πολύ καλή η παραπάνω ενδεκάδά. Μπροστά και Βίγια δεν με χαλάει όπως δεν με χαλάει και Χούντελααρ ή Ιγκουαίν. Μόνο Ραούλ με χαλαει.
Σελίδα 2 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Σελίδα 2 από 9
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης