Φτιάξτε τη Ρεάλ που ονειρεύεστε
+23
Wael90
Cristiano
GVarn
crazymadritista
XDot
Despotaros
realara7
c0n
v.d vaart
supersergio
xabikos
Sergio-(4)-Ramos
Madridistagr
madridismo
mariatsili
billybiros
Sergio Ramos
Hala Madrid!
Eladir
Morbidas
MaDriDisM
alex_rm9
W.S_HOOLS
27 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 9
Σελίδα 6 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Απ: Φτιάξτε τη Ρεάλ που ονειρεύεστε
Εσύ τα λες αυτά για τον Ντελ Μπόσκε;;;billybiros έγραψε:
Τι κάνανε ο Ντελ Μπόσκε και ο Χάινκες όταν φύγανε απο τη Ρεάλ;
Αντίθετα οι καλοί προπονητές που δεν είχαμε (Χίτιγκ - Καπέλο - Λουξεμπουργκο) είναι περιζήτητοι.
Ο Ντελ Μπόσκε προπονητικά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Αυτό φάνηκε και στην Ντεπορτίβο και στην Τουρκία που πήγε.
Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Ρεάλ γνώριζε πολύ καλά και εκμεταλλευτικέ στο έπακρο.
Εσύ που ήθελες να έρθει πάλι στη Ρεάλ και για αυτό υποστήριζες τον πλατφόρμα;;
Κι εσύ περιμένεις δηλαδή ότι ο Χάβι Γκαρθία και ο Παρέχο θα είναι κατά του Ραούλ;; (δεδομένου ότι αποδέχεσαι πως υπάρχουν κλίκες)Είναι άλλο πράγμα να παίζει ο Ραούλ βασικός και αναντικατάστατος και άλλο να πάρουν ευκαιρίες παίκτες από το φυτώριο.
Ήθελα να επιστρέψει στην Ρεαλ και δεν το ξέρα!!!MaDriDisM έγραψε:Εσύ τα λες αυτά για τον Ντελ Μπόσκε;;;
Τα γραπτά υπάρχουν, μην λέμε οτι θέλουμε.
Θα μπορούσε να πάρει κάλλιστα ευκαιρίες ο Νεγρέδο.Κι εσύ περιμένεις δηλαδή ότι ο Χάβι Γκαρθία και ο Παρέχο θα είναι κατά
του Ραούλ;; (δεδομένου ότι αποδέχεσαι πως υπάρχουν κλίκες)
Προσωπικά πιστεύω πως μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα απο τον Ραουλ.
Οπότε καλύτερα να αποκτηθεί κανένας δεξιοπόδαρος. Ή κανένας Μαικόν. Λολ
Τώρα πιστεύω ο καθένας μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από τον Ραούλ. Σόρρυ κιόλας αλλά αγωνιστικά τον έχω σε πολύ χάλια μοίρα!
καλα μην τα ισοπεδονομε κιολας. περσυ ειχε παιχνδια που ο Ραουλ ηταν φοβερος, ομως στην γενικη εικονα δεν ηταν οπως τον συνηθισαμε πριν καμια πενταετια. Σιγουρα ομως μπορει να παιξει σε ψιλο επιπεδο ομως ισως οχι βασικος.
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
Εγω πιστευω πως χρειαζομαστε ενα αριστερο μπακ που να ειναι αριστος αμυντικα και ας δεν μπορει να παιξει επιθεση. Το ιδιο και ο Ραμος θα πρεπει να κατσει πισω διοτι οταν παιζεις με ενα αμιντικο χαφ (οπως θα κανουμε εμεις αν δεν αποκτηθει ο Alonso) τοτε χρειαζεσε ολη την τετραδα να αμυνεται και να μην μενεις μονο με τους κεντρικους αλλιως θα εχουμε προβλημα στις αντεπιθεσεις.
alex_rm9- Madridista
- Αριθμός μηνυμάτων : 1760
Πέρσι τα καλά τα παιχνίδια τα έκανε με μικρές ομάδες. Στο τσου λου κοκοκοκο τίποτα δεν έκανε. Ακόμα και ο γερό ντελ πιέρο κουδούνια μας έκανε.!
Κλασική περίπτωση δηλαδή..
Ο Αλόνσο ρε παίδες να αποκτηθει πρέπει!!!!
Ο Αλόνσο ρε παίδες να αποκτηθει πρέπει!!!!
billybiros έγραψε:Ήθελα να επιστρέψει στην Ρεαλ και δεν το ξέρα!!!MaDriDisM έγραψε:Εσύ τα λες αυτά για τον Ντελ Μπόσκε;;;
Τα γραπτά υπάρχουν, μην λέμε οτι θέλουμε.
https://realgr.forumgreek.com/forum-f2/topic-t1159.htm#22684billybiros έγραψε:Ο Eugenio Martínez Bravo ηταν ο μοναδικός που έκανε αντιπολίτευση στον Καλντερόν μεσα στο Δ/Σ.
Ο ίδιος έχει δηλώσει οτι εχει συμφωνήσει με ένα νεαρό άσο - αλλά δεν μπορέι να αναφάιρει ακόμα το όνομα του.
Κύριος
στόχος την ομάδος του ειναι η επιστροφή (οταν αυτό καταστέι εφικτό) των
παλαιών άσσων της ομάδος (Ιέρο - ΝτελΜπόσκε και Μίτσελ) ενώ οι
μεταγραφικοί στόχοι του δεν ειναι οι λεγόμενοι γαλαξιακοί (Κακά -
Αντσελότι κοκ) αλλά Ισπανός προπονητής και κάποιοι απο τα αστέρια του
Ισπανικού ποδοσφαίρου Villa, Silva, Σέσκ και Xabi Alonso.
Προσωπικά δεν έχω δικαίωμα ψήφου σε αυτές της εκλογές.
Αλλα δεν κρύβω και δεν το έκρυψα ποτέ (με τις επιφυλάξεις μου πάντα) οτι υποστηρίζω τον Eugenio στις επόμενες εκλογές.
Θα μπορούσε να πάρει κάλλιστα ευκαιρίες ο Νεγρέδο.
Προσωπικά πιστεύω πως μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα απο τον Ραουλ.
Άλλο αυτό και άλλο οι κλίκες.
Συμφωνώ για Νεγρέδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι Χάβι Γκαρθία και Παρέχο θα ήταν καλό να μείνουν.
Από το παραπάνω συμπέρανες ότι θέλω τον Ντελ Μπόσκε στη Ρεάλ !!!
Με την ίδια λογική επειδή εσύ υποστήριζες τον Πέρεθ - ήθελες τον Πελεγρίνι.
Η επειδή παλαιότερα συμφωνούσες με τον Πέρεθ τότε ήθελες και τον Κιεροζ.
Αυτά είναι εντελώς αυθαίρετες λογικές !!!
Με απλά λόγια το "ήθελες να έρθει ο Ντελ Μπόσκε στη Ρεάλ".
και το "υποστηρίζω τον Ευγένιο για την προεδρία της Ρεάλ (με τις επιφυλάξεις μου)" είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα.
Προσωπικά ποτέ δεν έκρυψα οτι θεωρώ τον Μπενίτεθ ως ιδανική λύση για τη Ρεάλ.
Υ/Γ μετέφερα τα of -topic στο "Φτιάξτε τη Ρεάλ που ονειρεύεστε"
(δεν είναι το ιδανικότερο τοπικ - αλλά πιο κοντά προς το θέμα συζήτησης)
Με απλά λόγια το "ήθελες να έρθει ο Ντελ Μπόσκε στη Ρεάλ".
και το "υποστηρίζω τον Ευγένιο για την προεδρία της Ρεάλ (με τις επιφυλάξεις μου)" είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα.
Προσωπικά ποτέ δεν έκρυψα οτι θεωρώ τον Μπενίτεθ ως ιδανική λύση για τη Ρεάλ.
Υ/Γ μετέφερα τα of -topic στο "Φτιάξτε τη Ρεάλ που ονειρεύεστε"
(δεν είναι το ιδανικότερο τοπικ - αλλά πιο κοντά προς το θέμα συζήτησης)
billybiros έγραψε:Καταρχάς ο Ρομπεν πέρυσι έπαιζε περισσότερα δεξιά (με τον Σνάιντερ αριστερά) παρά αριστερά, και ο Ριμπερί που λες οτι θα ήταν ο αντικαταστάτης του παίζει κυρίως απο τα δεξιά.
ε οταν σου λεω εγω οτι δε ξερετε το τοπι....ο Ribery παιζει κυριως αριστερα.μονο στην εθνικη παιζει δεξια επειδη ειναι ο Malouda
c0n- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 122
Oτι πεις, δεν πρόκειται να κάνω μαζί σου τέτοιου είδους συζήτηση, "εγώ ξέρω και εσείς δεν ξέρετε".c0n έγραψε:ε οταν σου λεω εγω οτι δε ξερετε το τοπι....ο Ribery παιζει κυριως αριστερα.μονο στην εθνικη παιζει δεξια επειδη ειναι ο Malouda
Αυτά τα κάναμε στο δημοτικό και στο γυμνάσιο.
billybiros έγραψε:Από το παραπάνω συμπέρανες ότι θέλω τον Ντελ Μπόσκε στη Ρεάλ !!!
Είπε πουθενά ο Πέρεθ ότι κύριος στόχος του είναι η έλευση του Πελεγκρίνι;;;;;;;;;;;;;
Ο Πέρεθ είπε ότι κύριος στόχος του είναι να φέρει μεγάλα ονόματα στη Ρεάλ και μέχρι τώρα μια χαρά τα πάει.
Γι' αυτό τον υποστήριξα και γιατί είχε στο πλευρό του Ζιζου και Βαλντάνο.
Εσύ πάλι λες εδώ
Δηλαδή λες ότι κύριος στόχος αυτου που υποστηρίζεις είναι να φέρει πίσω τον Ντελ Μπόσκε.Κύριος στόχος την ομάδος του ειναι η επιστροφή (οταν αυτό καταστέι εφικτό) των παλαιών άσσων της ομάδος (Ιέρο - ΝτελΜπόσκε και Μίτσελ) ενώ οι μεταγραφικοί στόχοι του δεν ειναι οι λεγόμενοι γαλαξιακοί (Κακά - Αντσελότι κοκ) αλλά Ισπανός προπονητής και κάποιοι απο τα αστέρια του Ισπανικού ποδοσφαίρου Villa, Silva, Σέσκ και Xabi Alonso.
Καταρχάς ναι, ήταν μέσα στα τρία ονόματα προπονητών που ακουγόταν πριν βγει πρόεδρος.MaDriDisM έγραψε:Είπε πουθενά ο Πέρεθ ότι κύριος στόχος του είναι η έλευση του Πελεγκρίνι;
Απόδειξη οτι η συμφωνία είχε κλείσει πριν τελειώσει το πρωτάθλημα.
Αλλά και πάλι είναι άσχετο με αυτά που λέμε. Το ότι στόχος του Ευγένιο ήταν η επιστροφή των Ντελ Μπόσκε και Ιερο δεν σημαίνει οτι θεωρώ τον Ντελ Μπόσκε κορυφαίο προπονητή - είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα αυτά τα δυο και το συμπέρασμα οτι ταυτίζονται δικό σου και αυθαίρετο.
Όταν λέω οτι θεωρώ τον Μπενίτεζ κορυφαίο προπονητή και οτι αυτόν θεωρώ ιδανική λύση για την Ρεάλ προφανώς σημαίνει οτι θέλω τον Μπενίτεζ και οχι τον Ντελ Μπόσκε για προπονητή στην ομάδα.
Αυτό και ενα μικρό παιδί μπορεί να το καταλάβει.
Και δεν καταλαβάινω τη λογική σου .
Καταρχάς ναι;;;billybiros έγραψε:Καταρχάς ναι, ήταν μέσα στα τρία ονόματα προπονητών που ακουγόταν πριν βγει πρόεδρος.MaDriDisM έγραψε:Είπε πουθενά ο Πέρεθ ότι κύριος στόχος του είναι η έλευση του Πελεγκρίνι;
Απόδειξη οτι η συμφωνία είχε κλείσει πριν τελειώσει το πρωτάθλημα.
Έχει κάνει προεκλογική υπόσχεση ή δέσμευση ο Πέρεθ για τον Πελεγκρίνι;;;
Για δείξε μου ΠΟΥ το είπε αυτό.
Κοίτα, αν άλλαξες γνώμη δικαίωμά σου, αλλά μην μας τρελάνεις κιόλας.Αλλά και πάλι είναι άσχετο με αυτά που λέμε. Το ότι στόχος του Ευγένιο ήταν η επιστροφή των Ντελ Μπόσκε και Ιερο δεν σημαίνει οτι θεωρώ τον Ντελ Μπόσκε κορυφαίο προπονητή - είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα αυτά τα δυο και το συμπέρασμα οτι ταυτίζονται δικό σου και αυθαίρετο.
Όταν λες ότι καποιος έχει σαν κύριο του στόχο το Α πράγμα και εσύ υποστηρίζεις αυτόν τον κάποιο, τότε σημαίνει ότι υποστηρίζεις και το Α πράγμα που έχει θέσει αυτός ο κάποιος ως κύριο στόχο του.
Έτσι για να ξέρουμε τι λέμε και να μην χάνουν και οι λέξεις το νόημά τους.
Και εγώ δεν είπα ότι θεωρείς κορυφαίο τον Ντελ Μπόσκε
.....αλλά ότι τον ήθελες στη Ρεάλ.
Και αυτό προκύπτει από τα γραφόμενά σου που σου τα παρέθεσα
Γιατί δεσμεύτηκε κανέναν;MaDriDisM έγραψε:Έχει κάνει προεκλογική υπόσχεση ή δέσμευση ο Πέρεθ για τον Πελεγκρίνι;;;
Προφανώς και όχι - το επιχείρημα σου δεν στέκει.MaDriDisM έγραψε:Όταν λες ότι καποιος έχει σαν κύριο του στόχο το Α πράγμα και εσύ υποστηρίζεις αυτόν τον κάποιο, τότε σημαίνει ότι υποστηρίζεις και το Α πράγμα που έχει θέσει αυτός ο κάποιος ως κύριο στόχο του.Έτσι για να ξέρουμε τι λέμε και να μην χάνουν και οι λέξεις το νόημά τους.
- Κώδικας:
MaDriDisM
Δεν βλέπω το λόγο γιατί να πάρουμε Αρμπελόα.
- Κώδικας:
Valdano said:
"Arbeloa is a basic part of our plans
Σύμφωνα με τι δική σου λογική θες στην ομάδα τον Αρμπελόα και πριν από λίγο άλλαξες γνώμη και πας να μας τρελάνεις κιόλας.
Σύμφωνα με τι δική μου λογική το τι θες ή όχι (όπως το τι θέλω εγώ η οχι)
το ξέρω εγώ καλύτερα απο τους άλλους και είναι πολύ απλά αυτό που γράφω οτι θέλω.
Προσωπικά το οτι υποστήριζα τον Ευγένιο δεν σήμαινε κιόλας οτι θα πήγαινα σαν σκυλάκι απο πίσω του και θα συμφωνούσα με οτι έλεγε - έχω γνώμη.
Ελπίζω να ισχύει το ίδιο και με εσένα.
Αν και άσχετο αυτό που ρωτάς, δεσμέυτηκε ότι θα φέρει μεγάλους σε αξία και ποιότητα παίκτες και τους έφερε.billybiros έγραψε:Γιατί δεσμεύτηκε κανέναν;MaDriDisM έγραψε:Έχει κάνει προεκλογική υπόσχεση ή δέσμευση ο Πέρεθ για τον Πελεγκρίνι;;;
Αυτή είναι δική σου λογική φίλε μου,όχι δική μου.Σύμφωνα με τι δική σου λογική θες στην ομάδα τον Αρμπελόα και πριν από λίγο άλλαξες γνώμη και πας να μας τρελάνεις κιόλας.
και αφού με προκαλείς θα σου απαντήσω...
ΕΙΠΕ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΠΕΡΕΘ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΡΜΠΕΛΟΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ο ΠΕΡΕΘ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ.
ΟΥΤΕ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΑΡΜΠΕΛΟΕΣ, ΑΡΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΠΕΡΕΘ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ.
ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ -ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ- Ο ΑΡΜΠΕΛΟΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΠΑΝΟΣ=ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ, ΑΡΑ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΕΘ.
Ο Πέρεθ δεν υποσχέθηκε κανένα όνομα MaDriDisM.MaDriDisM έγραψε:Έχει κάνει προεκλογική υπόσχεση ή δέσμευση ο Πέρεθ για τον Πελεγκρίνι;;;
Αρα αν θες να σου δείξω που λέει ο Πέρεθ προεκλογικά "δεσμεύομαι να φέρω τον Πελεγκρίνη" δεν υπάρχει τέτοια ρητή δέσμευση - όπως δεν υπάρχει ρητή δέσμευση "υπόσχομαι να φέρω τον Ρονάλντο" κοκ
Τα λόγια σου αντέγραψα (δεν είπα οτι συμφωνώ με το παραπάνω )MaDriDisM έγραψε:Αυτή είναι δική σου λογική φίλε μου,όχι δική μου.
Είπε ο Βαλντάνο, αλλά και αν δεν το έλεγε τι σημασία έχει;MaDriDisM έγραψε:και αφού με προκαλείς θα σου απαντήσω...
ΕΙΠΕ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΠΕΡΕΘ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΡΜΠΕΛΟΑ;;
Την άποψη μου την διαμορφώνω απο αυτά που βλέπω και κρίνω εγώ.
Αν σου δείξω δηλαδή που το είπε ο Βαλντάνο θα αλλάξεις άποψη για τον παίκτη και θα τον θέλεις μετά στη ομάδα;
Εγώ δεν δρω πάντως έτσι. Οτι θέλω το λέω
MaDriDisM έγραψε:ΑΡΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΠΕΡΕΘ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ.
Εδώ ζωγράφισες
πααααααααααααααααλι τα ιδια θα λέμε;;;billybiros έγραψε:
Ο Πέρεθ δεν υποσχέθηκε κανένα όνομα MaDriDisM.
Αρα αν θες να σου δείξω που λέει ο Πέρεθ προεκλογικά "δεσμεύομαι να φέρω τον Πελεγκρίνη" δεν υπάρχει τέτοια ρητή δέσμευση - όπως δεν υπάρχει ρητή δέσμευση "υπόσχομαι να φέρω τον Ρονάλντο" κοκ
ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ;;;;;;;;;
Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ Ο ΚΑΚΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΝΖΕΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;;;
ο,τι να ναι....Είπε ο Βαλντάνο, αλλά και αν δεν το έλεγε τι σημασία έχει;
Την άποψη μου την διαμορφώνω απο αυτά που βλέπω και κρίνω εγώ.
Αν σου δείξω δηλαδή που το είπε ο Βαλντάνο θα αλλάξεις άποψη για τον παίκτη και θα τον θέλεις μετά στη ομάδα;
Εγώ δεν δρω πάντως έτσι. Οτι θέλω το λέω
Εγώ έχω ξεκαθαρίσει προ πολλού τι θέλω.
ΘΕΛΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗ ΡΕΑΛ.
ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ.
Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΕΘ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ.
ΕΛΠΙΖΩ Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ.
Και ούτε Ισπανος με ενδιαφέρει αν θα είναι κάποιος ούτε αν θα είναι ξένος ΟΚ;
Και ο Αρμπελόα σίγουρα δεν ανήκει σε αυτούς που θέλω εγώ.
Σε αυτούς που θέλεις εσύ, ίσως και να ανήκει.
Eσύ ζήτησες μασημένη τροφή και που να λέει συγκεκριμένα για όνομα προπονητή.MaDriDisM έγραψε:
πααααααααααααααααλι τα ιδια θα λέμε;;;
και καλά κάνεις!!!MaDriDisM έγραψε:Εγώ έχω ξεκαθαρίσει προ πολλού τι θέλω.
ΘΕΛΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗ ΡΕΑΛ.
ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ.
αυτό που θέλεις το ξέρεις εσύ.
MaDriDisM έγραψε:Και ο Αρμπελόα σίγουρα δεν ανήκει σε αυτούς που θέλω εγώ.
Αρα μόνος σου καταρρίπτεις το επιχείρημα σου.
- Κώδικας:
MaDriDisM said:
Όταν λες ότι καποιος έχει σαν κύριο του στόχο το Α πράγμα και εσύ υποστηρίζεις αυτόν τον κάποιο, τότε σημαίνει ότι υποστηρίζεις και το Α πράγμα που έχει θέσει αυτός ο κάποιος ως κύριο στόχο του.Έτσι για να ξέρουμε τι λέμε και να μην χάνουν και οι λέξεις το νόημά τους.
- Κώδικας:
Valdano said:
Ονόματα προπονητή κλπ μόνο ο πλατφόρμας είπε.billybiros έγραψε:
Eσύ ζήτησες μασημένη τροφή και που να λέει συγκεκριμένα για όνομα προπονητή.
Άρα όταν λες ότι το πλάνο του πλατφόρμα σου αρέσει, τότε σου αρέσει και ο προπονητής που ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ μελλοντικά να φέρει ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΣΧΤΟΧΟ ΤΟΥ.
Ο Πέρεθ είπε ότι θα φέρει παίκτες-μεγάλα ονόματα.
Όταν λοιπόν υποστηρίζεις τον Πέρεθ -μοιραία- σημαίνει ότι θέλεις παίκτες-ονόματα.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;
Ναι αυτό το είπε ο Βαλντάνο προχτες.billybiros έγραψε:
- Κώδικας:
Valdano said:
ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ.
Αρα προφανώς -μέχρι και τα παιδιά του νηπιαγωγείου το καταλαβαίνουν- δεν ήταν προεκλογική υπόσχεση του Πέρεθ, άρα όσοι τον στήριξαν ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΜΠΕΛΟΑ.
Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Άτοπο αυτό που λες - δεν ανέφερε ο ίδιος ονόματα.MaDriDisM έγραψε:Ονόματα προπονητή κλπ μόνο ο πλατφόρμας είπε.
Άρα όταν λες ότι το πλάνο του πλατφόρμα σου αρέσει, τότε σου αρέσει και ο προπονητής που σκοπεύει μελλοντικά να φέρει.
Όπως και στην περίπτωση του Πέρεθ αυτά διέρρευσαν.
Δηλαδή αν το έλεγε πριν από ένα μήνα τι θα άλλαζε;MaDriDisM έγραψε:Ναι αυτό το είπε ο Βαλντάνο προχτες.
ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ.
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Το τι θες εσύ MaDriDisM το ξέρεις εσύ MaDriDisM !!
Το τι θέλω εγώ το ξέρω εγώ !!
Δηλαδή για να καταλάβω το σκεπτικό σου, αν το έλεγε πριν απο ένα μήνα
δεν θα τον υποστήριζες ή θα άλλαζες την άποψη σου;
Αυτά του επειδή το είπε ο Βαλντάνο χθες δεν μετράει !!!
και επειδή βγήκε προς τα έξω οτι ο Ευγένιο θέλει τον Ντελ Μπόσκε - αλλά τον θέλω και εγώ είναι
δικές σου θεωρίες.
Οταν λέω και γράφω οτι θέλω τον Μπενίτεθ σημαίνει οτι θέλω τον Μπενίτεθ.
Δε σημαίνει οτι θέλω τον Ντε Μπόσκε !!!
Αυτό και ένα μικρό παιδί μπορεί να το καταλάβει - και εσύ το καταλαβαίνεις
αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνεις!!!
Κάντε και κανά μπάνιο
supersergio- Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2206
Με δεδομένο πάντα οτι θα αποκτηθεί ο Αλόνσο, θα προτιμούσα να την έκανε ο Γκουτι και έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση να παραμείνει ο Ντιαρά.Eladir έγραψε:Ωραια πραγματα, ο Xabi ειναι πιο κοντα απο ποτε. Για να
δουμε τωρα ποια κεντρικα χαφ θα αποχωρησουν. O Van der Vaart ειναι
σιγουρος μιας και ο Pellegrini τον αφηνει εξω απο τα φιλικα, ο M.Diarra
ειναι ερωτηματικο, Sneijder, Guti, Gago, Lass εχουν παρει χρονο στα
φιλικα...
Σελίδα 6 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Σελίδα 6 από 9
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης